huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Helder zicht"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Types - De Autoproletariër"]

12/24/2004: "Mistboog"


De Inhoud:

[Ik geloof dat ik wakker werd van de wind. In het donker leek het alsof mijn balkondeuren in een punt naar elkaar toe liepen. Ik stond geeuwend op, wreef in mijn ogen en keek naar het westen. Er hing een dikke mist buiten en de wind joeg om het huis. De knikarm van het zonnescherm rammelde. Moet minstens kracht acht of negen geweest zijn. Ik hou wel van een beetje wind dus ik trok aan de balkondeuren. Ik kreeg ze niet open. Ik moest pissen. Ik liep naar het toilet maar kreeg die deur ook niet open. Liep slaapdronken door, via de huiskamer naar de keuken. Deur stond open. Ik piste in de gootsteen en liep terug naar bed.

dag 1.

Ik heb besloten om een log bij te houden. Het is nu 12.21 uur. Tenminste, dat staat er op de klokken... Het is licht buiten, het moet dus zondag zijn. De wind is afgenomen en suist om het huis. De mist is onveranderd. Het is zondags stil buiten. Heb ontdekt waarom ik niet naar de WC kon vannacht. Er is iets met mijn deuren en mijn ramen. Vermoed dat ik droom, maar helemaal zeker weet ik dat niet? Alles wat open staat wil niet dicht en alles wat dicht zit krijg ik niet meer open. Dat laatste baart me zorgen. Alles in mijn huis is verzakt. Ik heb het nagemeten met een rolmaat. De balkondeuren lopen echt in een punt naar elkaar toe. Die punt is zeven millimeter hoog.
Het grote raam in de huiskamer staat bijna twee centimeter uit het lood. De balkondeuren zijn zestig centimeter breed en mijn huiskamerraam is honderdzestig centimeter lang. Volgens de tangensregel staat alles dus, inclusief hang en sluitwerk, 0,7 graden uit het lood. Zelfs de vloeren zijn een beetje ruitvorming. Ik draai mezelf duizelig voor de spiegel en klap mijn handen blauw, maar het helpt niets.

Dat klappen en draaien moet ik misschien even toelichten: Ik zat in mijn favo chatroom gisteravond, te geinen met Liou Ville en Miss Lap Lace. Op een gegeven moment waren we allemaal moe. Deze afscheidsconversatie ontstond:

'[Liou-Ville]> Ik ga pitten kinders. Wist je trouwens dat als je om 00.00 uur driemaal ronddraait voor de spiegel en tweemaal in je handen klapt, je de tijd stil kunt zetten?'
'[Lap-Lace]> HAHA. Tuurlijk joh. Ik heb trouwens gehoord dat je ook kunt tijdreizen daar mee. xxx en knuffel, ga het zo IRL proberen :)'
'[Miltonian]> RIGHT... ik geloof je VOLKOMEN en ga het ook IRL proberen.'

Dat was om 23.45. We deden het alledrie tegelijk, exact om middernacht. Er gebeurde niets natuurlijk. Alleen de server ging down. Maar dat gebeurt wel vaker. Ik dronk een biertje en ging naar bed. En toen begon het dus enorm te waaien en nu staat alles scheef. Het is ergens wel cool, geloof ik, maar ik wil hier op een gegeven moment ook wel UIT natuurlijk... Ik heb stapels pizza in de koelkast, maar daar red ik het niet eeuwig mee. Mijn televisie geeft wel beeld maar de internetverbinding is dood. De telefoon en GSM geven natuurlijk alleen maar ruis. Heb geprobeerd de voordeur in te rammen maar hij gaat naar binnen open. Mijn keel is schor van het roepen. Jee, ben doodmoe zeg. Maar niet daarvan? Snap niet waarvan. Ga straks om 00.00 uur maar eens kijken of ik de boel niet terug kan draaien/klappen. Jezus wat een toestand? Dit moet een droom zijn...

dag 2.

13.35. KUT!!! voor middernacht in slaap gevallen, doorgeslapen tot nu. Dat wordt weer elf uur wachten... Drink water en eet pizza. Vind het nu al vies. Heb trouwens met dun touw, winkelhaak en rekenmachine wat exacte metingen verricht. Alle rechte hoeken van mijn huis, Abraham Kuiperhof nummer 12, blijken 89,333 om 90,666 te zijn. Alles wijkt 0,666 graden af. Tweederde graad. Waarom? Twee keer klappen, drie keer draaien? *Zucht* Moe... Zo moe.
??? Heb net veertien uur geslapen?

Maandagnacht, 22.22. weersverwachting voor vannacht: donker en mistig. Ik heb een daad gesteld. Heb de zwaarste stoel die ik kon vinden door het grote huiskamerraam gekeild. Moest vijf keer gooien, het glas barstte met een enorme knal. Durf niet op te schrijven wat er achter ligt. Er zit een barst in mijn hart. Weet niet of ik de moed kan opbrengen om nog eens te kijken...

00.07 uur. handenklappen en draaien geprobeerd. Werkte niet. Ik heb het verpest denk ik met die stoel. Sukkel!!! Zal toch maar opschrijven wat er achter het gat ligt. God. Hoe omschrijf je zoiets banaals, dat tegelijkertijd zo afschuwelijk is? Moet het gewoon maar proberen: Achter de ruit ligt... mist. Jawel. En in de mist, die tussen de glassplinters door naar binnen drijft, ligt... nog een keer mijn huiskamer. Maar dan zonder kapotte ruit en erger nog: Zonder mij. Ik zal op ontdekkingsreis moeten.
Maar ik wil niet. Zo moe...

dag 3.

Dinsdag 11:11. Ben er geweest. Met de bezem de splinters uit de sponning getikt en dekbed over de vensterbank gedrapeerd. Viel door de deuropening naar binnen. Raam ligt er precies tegenover. Vreemd genoeg is alles hetzelfde in huiskamer versie II, afgezien van het feit dat het er nat en dampig is dan. Zelfs mijn half opgegeten pizza ligt nog op tafel, sponzig te worden. De grote ruit is intact. De stoel die ik naar binnen heb gegooid ligt op de vloer, tussen de glasscherven. Het is die grote die naast de boekenkast staat. Leren bekleding, koperen spijkertjes. Van mijn moeder gekregen. Hij lijkt... zwaarder? Maar kan ook aan mij liggen? Alles lijkt zwaarder op het moment.

Dinsdag 15:15 Het gaat makkelijker dan ik dacht. Was in slaap gevallen in huiskamer II. Toen ik wakker werd meteen mama's stoel gepakt en door ruit gegooid. Vergeleken met de stoel in huiskamer III. Hij is echt veel zwaarder. Huiskamer III verder zelfde als II, maar dan met minder mist.
Bevind me nu in huiskamer IV, sta op het punt door te breken naar huiskamer V. Het is schraal hier. Droog. Pizza wel lekker. Stoel bijna niet meer te tillen. Maar ik weet dat de geringste aanraking van deze stoel ruit IV uit elkaar zal doen spatten. Daar ga ik... Wish me luck.

Dinsdag 15:51 GODVERDOMME!!! Ik zit te janken. Heb me verstopt onder de tafel van huiskamer I. Maar dat helpt natuurlijk niets. Ik wil er uit. Laat me d'r alsjeblieft UIT! Ik wil WEG hier!!! Wil naar huis!! HELP!!!!

Dinsdag 21:12 Goed. Zal proberen op te schrijven wat er gebeurd is. Het eerste wat me opviel toen ik de ruit brak in IV was de schroeilucht. Aangebrande pizza. Ik zag dat er iemand in V stond. Hij droeg mijn gympen net als ik, zonder sokken. Zijn benen staken als stokken onder mijn boxershort uit. Hij stond bij mijn eettafel en was gulzig mijn pizza naar binnen aan het werken. Z'n grijze haar en z'n baard werden rood van de tomatensaus. Ik was woedend. Ik mepte de scherven uit het raam en gooide mijn dekbed over de rand. Maar op het moment dat ik naar binnen wilde springen stopte hij met eten en hij staarde me aan. Hij nam de pizza uit zijn mond en fluisterde iets dat ik niet verstond. Zijn ogen zijn wit, alsof hij staar heeft. Ik heb twee keer geprobeerd daar binnen te klimmen. Het lukt niet. De macht van de man is te groot. Ik ben gevlucht. Durf niet meer terug. God ik kan niet meer. Ik wil niet meer. Ben zo MOE!

Dinsdag 23:45 Ga het toch doen. Een daad stellen. Ik ga die ouwe pizzavreter omleggen. Heb het grootste mes dat ik kon vinden uit de keukenla gepakt. Zie geen andere uitweg. Wish me luck. Ik...]


Tot zover de inhoud van het dagboek. Het werd met potlood geschreven op drie velletjes kladpapier en werd aangetroffen in de spouwmuur tussen nummer 10 en 14. Evt. mysteriejagers kunnen we mededelen dat nummer 12 nooit bestaan heeft.

[update] Stuur nú uw vrinden een vuighe kerstkaart


Reedsch...48 toevoegingen, reedsch

w00t!

bromde de geheimzinnige w00ter om 10:39 AM (op 24-12-2004)


Ik woon op nr. 12, tenminste, gisteren nog wel...

bromde Klaarsz om 10:59 AM (op 24-12-2004)


[hmmm, pizza. En dan ook nog zeven keer]
En een pizzavreter. Hoera!

bromde Hank om 11:36 AM (op 24-12-2004)


eet smakelijk!

bromde grtshjsryj74 om 11:51 AM (op 24-12-2004)


"Zal ik de pizza voorsnijden?"
"Graag, maar wel volgens de Methode Grtshjkhfw alstublieft"

bromde Hank om 11:57 AM (op 24-12-2004)


Ik moest even aan de langoliers denken, maar slechts in bijzonder positieve zin.

Het had nog wel een paar dagen mogen duren.

bromde Hoof om 11:58 AM (op 24-12-2004)


Alweer wiskunde. Ik ben een inspirator.

bromde mack om 12:07 PM (op 24-12-2004)


De kerstman in kamer V?
Is er dan niets meer echt?

bromde Marco om 12:17 PM (op 24-12-2004)


Lekker hapje, weer.

*duwt duikboot terug in wc-pot*

bromde Marnix om 12:32 PM (op 24-12-2004)


Kwonk!

bromde Vilé om 12:58 PM (op 24-12-2004)


Ik vind Carlo Boszhard dus echt te gek. Bij zijn spelshow zie je elke dag hoe mensen uit het publiek worden gehaald en met mooie prijzen naar huis gaan. Leeuuuk!! Maar dan moeten ze natuurlijk wel de juiste waarde van die prijzen raden!

Ik ben eerlijk betrouwbaar en lekker rechtdoorzee! Een regelrechte kletskous en af en toe lekker eigenwijs en koppig. Ik leef mijn leven vol humor en leuke dingen! Dat maakt het soms wel chaotisch. Ik ben ook zeer impulsief en verrassend. Romantisch, daar kan ik me ook wel in vinden.

Marshall vertelt Newman dat Ben ervoor kan zorgen dat Jessica haar aanklacht intrekt. Rose laat Paul weten dat ze al haar werkzaamheden zal opschorten tot na de bruiloft. Barbara geeft Dusty zijn geld, en wil dat hij blijft afspreken met Molly. Intussen stort Molly haar hart uit bij Isaac, omdat ze Mike zo mist. Jessica en Ben krijgen ruzie vanwege Jessica's gedrag. Later maken ze het goed. Molly biedt haar excuses aan Mike aan, maar hij is niet onder de indruk. Dusty haalt Paul over om Rose toch met hem te laten samenwerken. Jack vertelt Carly dat hij weet dat ze stiekem nog designs maakt.

bromde Kiers om 02:02 PM (op 24-12-2004)
ENIAC!

bromde grtsfhrjykrtd om 02:14 PM (op 24-12-2004)


Cool verhaal, Gerrits. Had nog wel een beetje langer mogen zijn. Heeft iemand de 'Noaber'-plop al geproefd? Die krijg ik net (in meervoud gelukkig) mee van den werkgevert.

bromde Adriana om 02:19 PM (op 24-12-2004)
de werkelijke reden voor het bouwen van de ENIAC: The Time Tunnel...

bromde grtsh64ftg om 02:23 PM (op 24-12-2004)


Greardastewq1sty, je praat weer in raadselen. LSD'tje genomen?

bromde Marnix om 02:35 PM (op 24-12-2004)


Grrrrts, aan dit verhaaltje zie ik dat u ook een echt boek kunt maken. Meer dan twintig kantjes zeg maar. Ik word steeds nieuwsgieriger naar het boek van uw hand.

Vanavond ga ik aan de La Trappe Bock. Het etiket straalt serieus bokplop uit en ook de echte kurk, die nu nog gevangen zit in ijzerdraad, belooft een echte plop.

bromde Lennard om 03:00 PM (op 24-12-2004)


Ik droom van Palm.... koel achter bruin glas. Borrelende bubbels wachten op het bevrijdende korte sisje, alvorens de vergankelijke plop hun de eeuwige ruimte in hunkert. Wuivhende velden graen emaneren in schuimende hopkragen. Om vervolgens als volslagen dronken randdebiel de hooggregoriaanse mis van de katholieken wreed te verstoren.

bromde Vilé om 03:14 PM (op 24-12-2004)


Zo, mijn kerstavond kan niet meer kapot. Ik, boekhouder, als laatste nog aan het werk terwijl de rest al vrolijk kerstvierend naar de familie is, op de achtergrond de kerkklokken luidend, en ik voorover gebogen over mijn schrift, druk schrijvend met mijn kroontjespen, gooi nog een half blokje kolen op het vuur.

Kerst? HUMBUG!

bromde mack om 03:26 PM (op 24-12-2004)


Deze kerstdagen beloven een bacchanaal van alcohol en spijzen te worden. Daarnet werd ik liggend op mijn sofa weggereden om door een of andere nubische slaaf druiven gevoerd te worden terwijl een ander mij met palmbladeren koelte toewuifde. Ik attendeerde hem erop - in vloeiend nubisch, want zo ben ik ook wel weer - dat hij ook de thermostaat iets lager kon zetten. Bleek dat het pigmeeën waren en geen nubiers, die kunnen niet bij de thermostaatknop in de woonkamer.

bromde bewegende om 03:48 PM (op 24-12-2004)


Voor het lot van het neuken, bewegende, dat zijn niet mis te verstane vreemde bijkomstigheden in een kamer volgehangen met nubische pracht en praal. Geroofmoord op de Nijl en een trosje pigmeeën over het hoofd gezien?

bromde Kiers om 03:54 PM (op 24-12-2004)


Zo, we zijn er weer.

- 20 kilo zalmkrullen
- 10 tubes tonijnpasta
- 1 onbehandelde hamerhaai
en 5 vaatjes sargassopaling

Wie zet er een krabbeltje?

bromde de Palinboer om 04:17 PM (op 24-12-2004)


* krabbelt *

Waar is het Orcazogsaus?
Op?

Kut palinboer.

bromde Lennard om 04:30 PM (op 24-12-2004)


Iemand trek in een sateetje zo op kerstavond? En schrijf je kerst als kerst of Kerst?

bromde CiNNeR om 04:50 PM (op 24-12-2004)


Schrijf het zoals je het voelt. Doe ik ook altijd.

Soms.

bromde Marnix om 05:48 PM (op 24-12-2004)


Hallo allemaal. Ik wil me eerst aan jullie voorstellen zodat jullie in het vervolg weten wie jullie juf is en wat je van mij kunt verwachten. Mijn naam is Carolina. Jullie mogen me bij m’n voornaam noemen en ‘je’ tegen me zeggen. Ik verwacht echter wel respect van jullie want in de lessen die ik ga geven zul je erachter komen dat dat één van de belangrijkste zaken is in de omgang met vrouwen. Ik ben een ervaren docente in het onderwijzen van sex en alles wat daarbij hoort. Ik ben 45 jaar en heb zoals jullie kunnen zien kort en donker haar. Mijn lichaam is versierd met een paar kleine tatoeages en verschillende piercings. Door mijn leeftijd heb ik een gerijpt lichaam dat inmiddels ervaren is met elke vorm van sex. Mijn ervaring en deskundigheid staan ten dienste van jullie zodat jullie op elk moment in de toekomst kunnen teruggrijpen op de lessen die ik jullie ga geven. Het zal jullie helpen op een prettige en open manier met sex om te gaan en ervoor zorgen dat jullie net zo ervaren worden als ik.Ik gebruik mijn hele lichaam als lesmateriaal en jullie mogen alles zien, zowel van buiten als van binnen. Samen met jullie ga ik op onderzoek langs alle plekjes en ik vertel erbij wat er bijzonder aan is, wat je ermee kunt doen, hoe je het kunt doen en welke onbegrensde mogelijkheden er zijn. Daarnaast behandel ik in aparte lessen ook de speeltjes die je kunt gebruiken om een vrouw te verwennen. Tot slot komen alle activiteiten aan bod die op sexueel gebied een rol kunnen spelen. Zoals je zult begrijpen zullen praktijklessen van groot belang zijn want je kunt op papier nog zoveel vertellen, je weet pas hoe het is als je het een keer gedaan of gevoeld hebt. Bij elke les zit dan ook voldoende foto en/of filmmateriaal om te bestuderen. En mocht je het dan nog niet snappen dan gaan we gewoon een keer het praktijklokaal in om in het echt aan de slag te gaan. Net zoals jullie bij natuur- of scheikunde misschien wel eens een proef hebben gedaan doen we dat dan ook bij mij: trek maar eens aan die tepel en voel de binnenkant van die kut maar eens. Die lessen zitten echter niet in het gratis lespakket dat ik aanbied. Ik vertel jullie daar binnenkort wel meer over.

Ik hoop dat jullie de concentratie op kunnen brengen om de lesstof door te nemen en ik hoop dat ik een beetje orde kan houden want het zal nog wel eens rumoerig zijn in de klas denk ik!

Ik wens jullie succes tijdens het lezen en bestuderen van de lessen. En je weet het: als je iets wilt vragen, mail het me dan. Domme vragen bestaan niet zeg ik altijd en je leert alleen maar door te vragen! Als je alles al wist zou je niet bij me in de klas zitten, toch?Wil je de Juf al wat vragen dan kan dat: sexjuf@zonnet.nl">

bromde Sex Juf om 10:24 PM (op 24-12-2004)


*mompelt iets*

bromde Eduardo om 10:44 PM (op 24-12-2004)


Gewoon kerst dan maar, zo bijzonder is het ook weer niet. *grijpt naar de chocomel*

bromde CiNNeR om 11:07 PM (op 24-12-2004)


Iedereen een vrolijke Kierst toegewenst!

bromde bewegende en Adriana om 10:31 AM (op 25-12-2004)


*Kierst er op los*

Het eerste eten is al binnen, worstebroodjes!!

bromde CiNNeR om 10:39 AM (op 25-12-2004)


Gezellig!

bromde Marnix om 11:25 AM (op 25-12-2004)


Ik heb zojuist de eerste fles van de dag ontkurkt. En ik moest aan jullie denken.

Proost.

bromde Lennard om 11:58 AM (op 25-12-2004)


Ho, ho, ho...*gaat verjaardag vieren*

Van mevrouw Eduardo,

dat dan weer wel.

*ontkurk*

Enneehhh, proost, Lnnrd.

bromde Eduardingest om 12:13 PM (op 25-12-2004)


Ah. Ik zag net dat de 5 in de klok zit. 12:35. Immers.

*bokplop*

bromde Hoof om 12:39 PM (op 25-12-2004)


Ik ben al voor de derde keer dronken, vandaag. Dat gourmetten gaat vast helemaal fout.

bromde Marnix om 01:50 PM (op 25-12-2004)


Zojuist voor de 2e keer Guzman gezien tijdens het sportgala.
Nog niet dronken.
Over.

bromde bicat om 02:31 PM (op 25-12-2004)


ZO FIJNE KETSDAGEN HE!

http://download.jgaa.com/ftp/pub/mp3/tsmb/LILEHOMO.MP3

(cadeau)

bromde Dreknek om 03:51 PM (op 25-12-2004)


Tering. Nou moet ik voor de 27e keer 'Ere zij God' gaan zingen.

Wie heeft het programma voor vandaag eigenlijk in elkaar gezet?

Of misschien zit het probleem vooral in het nieten...

bromde Hoof om 07:24 PM (op 25-12-2004)


Ik heb vandaag wel de nummer twee van Veronica's Lekkerste gezoend.

Niet alles is verloren.

bromde Hoof om 08:46 PM (op 25-12-2004)


Ik ga de komende drie dagen niet eten.

bromde Adriana om 09:53 PM (op 25-12-2004)


Ik ga denk ik straks een heel erg bizar verhaal typen.

bromde Marnix om 10:52 PM (op 25-12-2004)


Ik ga lekker snorren na twee dagen uitbundig eten.

bromde bewegende om 11:42 PM (op 25-12-2004)


Ik niet. Denk ik.

Haast.

bromde Marnix om 12:12 AM (op 26-12-2004)


@Marnix laat maar komen dat bizarre verhaal. Een bicat.net injectie is precies wat deze kerst nodig heeft!

bromde Marco om 12:35 AM (op 26-12-2004)


*Denkt dat marnix druk aan het schrijven is* Of zijn roes uitslaapt, dat kan natuurlijk ook.

Een dag voorbij, een te gaan. We komen er wel zo ...

bromde CiNNeR om 04:01 AM (op 26-12-2004)


bromde de Slager om 11:21 AM (op 26-12-2004)


"My tits are mine!"

Dat lees ik er aan af...

bromde Hoof om 12:08 PM (op 26-12-2004)


Volgens mij zegt ze 'My tits are better!'

bromde Adriana om 12:30 PM (op 26-12-2004)


Liplezen is niet echt mijn ding. Maar ik heb even "Anita op de boerderij" terug gespoeld. Eigenlijk zegt ze gewoon "Mijn tietjes zijn pronter!". Zoek maar na, 34ste minuut, net na grouphug.

bromde bewegende om 12:33 PM (op 26-12-2004)
huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)