huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Examenvreugd"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Dierentuin"]

09/07/2004: "Jungle"


De kille klank van haar schelle schreeuw droeg mijlenver door de broeierige lucht om uiteindelijk weg te sterven. Het water, direct getuige van het gruwelijke schouwspel, was stomgeslagen. Rimpelloos. De jungle hield krampachtig haar adem in en zweeg in alle talen om vervolgens terug te keren naar de oppervlakkige harmonie die de harde waarheid als een onderhuidse parasiet verborgen hield. Maar ze wist dat ergens het lichtknopje moest zitten.

Want dat was er eigenlijk altijd, hoewel verborgen en soms onvindbaar. Vanaf haar geboorte voelde ze het met een stellig weten. Dat moest ook wel met een serpent als moeder en een hyena als vader. Ze was het product van een plakkerige nacht ergens aan een stinkend water waar geen ster aan de hemel te bekennen was. Alleen de omfloerste laffe maan was aanwezig. Maar ik wil er om wedden dat zij zich het liefst afwendde en haar ogen wilde sluiten voor de toekomst. Voor het leven dat vanaf dag één al aan verrotting onderhevig was.

Ze werd regelmatig vergeten, opgesloten, bewusteloos geslagen of anderszins aangepakt. ‘Wees in godsnaam stil!’ riep haar moeder met een kussen in de aanslag toen ze naast het zwembad met haar lievelingsbeer zat te spelen en het tere kinderstemmetje als tevreden gezoem over het water gleed.
'Stil zeg ik je. STIL!! STIL!!!’. Wat na een lange hete zomer reacties uitlokte van de bedienden. Ze werd na verschillende verstikkings- en verdrinkingspogingen ontoerekeningsvatbaar afgevoerd met gillende sirenes. Een anekdote die te pas en te onpas aangehaald werd door haar vader. Omdat ze goed in haar oren moest knopen dat het haar schuld was dat haar moeder onder mensonterende omstandigheden opgesloten zat. Dat de wereld aan haar moeders voeten had gelegen, net als haar vele minnaars. Maar dat deerde haar vader niet. Oh nee, want ze was toch altijd bij hem gebleven en dat gaf hem macht, zo vertelde hij zichzelf. Macht die hij veelvuldig misbruikte tegen de talloze dames, soms nog bijna kinderen, die haar voordeur en zijn bed deelden.

Ze had haar moeder ooit één keer bezocht. Het weer was verdrietig en ze verbaasde zich dat het lagedrukgebied net die dag overtrok. Toen ze terugreed scheen de zon en voor het eerst in twintig jaar begreep ze het. Alsof iemand haar het lichtknopje gewezen had. Bevrijd van de moederbinding die er niet was maar haar toch jaren geketend hield verliet ze het grote huis diezelfde dag nog. Haar vaders afscheidswoorden wensten haar het lot van haar moeder. Ze beantwoordde ze met een gefluisterd ‘Liever gek dan hier.’ Gelaten reed ze de lange laan op. Langs het water met de eindeloze rijen statige cipressen die het huis omsloten tot alleen een stipje in haar herinnering overbleef.

En ze had er vaak aan getwijfeld. Was ze echt gek? Zat het in haar genen? Was het normaal dat ze geen sauna in kon zonder sprookjesboek? Dat ze niet met goed fatsoen een bloemenwinkel voorbij kon lopen zonder alle rozen in de winkel één voor één te liefkozen, te ruiken en als het tegenzat te kopen? Dat ze alles bewaarde van de mensen waar ze van hield, tot aan gebruikte zakdoeken en geknipte teennagels toe? En was het normaal dat ze soms zo bang was dat ze niet geschikt was om ‘te houden van’ omdat niemand haar ooit verteld had hoe, dat ze haar bad vulde met ijsblokjes om te voelen dat ze nog leefde. Dat ze zichzelf injecteerde met kleine hoeveelheden gekoeld sodawater om haar angstkoorts te laten zakken? Dat ze vele avonden verdronk in een melancholische plas whisky, doortrokken van opium en foute vrienden? Maar dat laatste deden haar vriendinnen ook. En die waren niet gek. Sterker nog, die hadden het ver geschopt op de maatschappelijke ladder. De een op een nog dubieuzere manier dan de ander maar ze zaten er. En ze waren goed voor haar. Eindelijk mensen die goed voor haar waren. Ze belden haar altijd als ze uitgingen en wilden dat zij meeging. Omdat ze ‘zo lekker gek kon doen’ zeiden ze. En omdat ze geleerd had te geven. Heel veel, in de hoop dat iemand haar ooit aardig vond. Gelukkig voor haar had ze geld. Veel geld.

Ze had het de notaris nog eens horen zeggen na de begrafenis van haar vader waar een lange stoet onfortuinlijke dames het graf verliet. Haar moeder en zij waren de enigen die achterbleven. Het zwarte gat gaapte haar aan en ze kon alleen maar lachen. Onophoudelijk. Een zenuwachtige, schrille lach die haar moeders eeuwigdurende apathie leek binnen te dringen. Voor het eerst in vijfentwintig jaar keek haar moeder haar aan en even leek het of haar mondhoeken vertrokken tot een grimas. Was er een blik van verstandhouding? De broeder zette met moeite de roestige rolstoel in beweging en reed hem in het witte instituutsbusje.

Het was donker toen ze de lange cipressen-laan achter zich liet en het huis binnenstapte. Ze vond het lichtknopje en even stond ze als een klein meisje betoverd in de enorme hal. Weg waren de spoken uit haar verleden. De kroonluchter keek haar fonkelend aan en daagde haar uit het leven te pakken, het vast te houden en het te verslinden tot ze er dood bij neer zou vallen. En dat zou ze doen zo beloofde ze zichzelf. Alleen. In het grote huis dat ze ging vullen met nieuwe herinneringen.

Drie dagen later belde ze haar vrienden. Die arriveerden stuk voor stuk als chique verpakte cadeautjes op een kinderverjaardag. Er kwam geen einde aan. Als stralend middelpunt verwelkomde ze alle bekende en onbekende mannelijke en vrouwelijke gezichten. Ze voelde zich als Alice in Wonderland want ze was nooit jarig geweest. De vele kamers vulden zich, de onuitputtelijke wijnkelder begon schrale plekken te vertonen en de kobaltblauwe traploper kreeg sleetse plekken van de vele voetstappen naar de bovenste verdieping. Daar vloeide de lust rijkelijk in menig orgie die zich onverstoord voortzette aan de rand van het zwembad. Harmonisch bewegende lichamen boven het rimpelloze wateroppervlak gaven uitdrukking aan een schone schijn van saamhorigheid en echte vriendschap. Jaloerse blikken hield ieder voor zich, maar bloed kroop waar het niet gaan kon en verboden gedachten groeiden tot duizelingwekkende proporties.

Het trouwe noodlot liet haar nooit in de steek. Haar leven was nu, nog meer dan vroeger, verworden tot een jungle waar het recht van de sterkste alleen overstemd werd door haar fortuin. Haar onwetendheid maakte het gevaar groter dan voorheen, toen de dreiging zichtbaar en bekend was. Nu fluisterden boze schimmen dat ze naïef was. Vertelden ze elkaar lachend over haar zwakheid, spotten ze met haar liefde en goed vertrouwen. Minachtend keken ze naar haar rug als ze straalde en genoot van het volle huis en de stromende liefde. Lief lachend keken ze haar aan als ze zich naar hen uitstrekte. Snode plannen vormden zich omdat rijkelijk gedeeld nooit genoeg is en de honger naar meer het wint van de moraal. Vond men haar sprookjesboeken en sodashots eerst excentriek en vertederend, ze waren nu gewillig voedsel voor het roofdier dat zijn prooi besloop.

Haar verzameling liefdevolle herinneringen nam inmiddels absurde vormen aan op het smetteloos groene gazon naast de oude eik. Hier was ze vaak één met haar gedachten, dromend over alles wat haar liefde voortbracht. Volmaakt gelukkig want een kinderhand is snel gevuld. De lucht was zwanger van de zoete geur van de engeltrompetten die met hun prachtige witte bloemen haar verzameling een bijna hemels uiterlijk gaven. Haar blik dwaalde over het gazon naar haar vrienden die zich stuk voor stuk laafden aan de zon en op haar lauweren rustten. Een siddering van genot trok langs haar ruggengraat.

’s Avonds rilde ze van ellende in haar ijskoude bad. De frequentie waarop ze zich in de ijzige massa begroef nam schrikbarend toe. Net als de sodashots. Een draad van rode plekken liep over haar blanke vlees. Ze werd getroost door haar zorgzame huisgenoten die haar veelvuldig hulden in een wolk van opium. Als troost gaven ze haar de zaadjes van de engeltrompet die ze begon in te nemen als dropjes. Ze verzekerden haar dat het heerlijk geurende gewas met al haar schoonheid alleen maar goeds kon voortbrengen. Hoe kon ze weten dat die geveinsde onschuld giftige doorns plantte in haar hersenschors waardoor ze een andere wereld binnenging. Een wereld zonder licht. In al haar onwetendheid kwam ze veelvuldig in contact met haar donkerste dromen en daalde ze af in het diepste duister van haar ziel. En daar voelde ze met een stellig weten dat ze gevangen zat. Dat ze alleen haar levende lichaam nodig hadden voor hun op geld beluste plannen. Dat ze haar ziel lieten afglijden naar een staat van eeuwigdurende apathie waarin wilde herinneringen aan de geur van geronnen bloed, chloor en duur parfum weer boven kwamen. Herinneringen die gepaard gingen met gekrijs en zoute tranen. Het duurde nu niet lang meer.

Het was een plakkerige donkere avond waarop geen ster aan de hemel te bekennen was toen het witte busje voor het huis stopte. Alleen de omfloerste laffe maan was aanwezig. Maar ik wil er om wedden dat zij zich het liefst afwendde en haar ogen wilde sluiten voor de toekomst. De kille klank van haar schelle schreeuw droeg mijlenver door de broeierige lucht om uiteindelijk weg te sterven. Het water, direct getuige van het gruwelijke schouwspel, leek stomgeslagen. Rimpelloos. De jungle hield krampachtig haar adem in en zweeg in alle talen om vervolgens terug te keren naar de oppervlakkige harmonie die de harde waarheid als een onderhuidse parasiet verborgen hield. Maar ze wist dat ergens het lichtknopje moest zitten…


Reedsch...74 toevoegingen, reedsch

*Neemt met krullende beweging zijn met pauwveren getooide muts af*

Schitterend, waarlijk schitterend. Welkom en blijf vooral lang bij ons. Veras ons en wij zullen U wierook en mirre brengen. Roem zal Uw deel zijn.

bromde Arnaud om 10:38 AM (op 07-09-2004)


Een wel zeer vuig verhaal notabene door een dame geschreven. Van nature vuig, dusch. Zij moet een van ons zijn.

Dat het hier maar lang fijn mag zijn, Nijn.

*probeert een nog diepere buiging te maken*

bromde Kiers om 10:45 AM (op 07-09-2004)


bromde Paul om 11:23 AM (op 07-09-2004)


Hulde Nijn. Autobiografisch?
Na "De kille klank van haar schelle schreeuw droeg mijlenver door de broeierige lucht om uiteindelijk weg te sterven." dacht ik dat het niks meer zou worden, want van zulke zinnen krijg ik altijd zin om dingen op te zoeken waarvan ik kriebel in de piemel krijg. Maar het kwam allemaal weer goed dus.

Nijn, is dat van konijn?
Ik heb namelijk sinds kort ook twee konijntjes. Albino dwerg-hangoor-konijntjes.

Konijnen zijn het helemaal deze week.

bromde Lennard om 11:40 AM (op 07-09-2004)


Nijn....

Zelfs de langste stilte, de grootste diepte zal nooit genoeg zeggen wat er door mij heen ging.

Laat ik het omschrijven als een beetje Nirvana. Echt.

Dank, Dank, Dank!

bromde Vilé om 11:50 AM (op 07-09-2004)


"Nijn maakt korte metten met gevestigde orde!"

bromde de Autobicatrecensist om 11:54 AM (op 07-09-2004)


Heren gegroet. Met een licht blosje op de konen neem ik de huldeblijk in ontvangst. Dank, dank. Ik heb het hier voorlopig goed naar m'n zin. En Nijn is van konijn inderdaad. Wist je dat konijnrollade ernstig lekker is?

* loopt naar de keuken en maakt lunch *

bromde Nijn om 12:01 PM (op 07-09-2004)


STILE! Achterover.

Mooi!
Wat een schone vertelling zo opeens op een doordeweekse dinsdagmorgen!

* krabt aan hersenschors *

* ziet kleuren *

bromde Hoof om 12:10 PM (op 07-09-2004)


Het is duidelijk dat hier een groot schrijver is opgestaan.

Ik heb hetzelfde gevoel als toen Schumacher zijn eerste Grand Prix reed.

*spuit champagne in het rond*

bromde mack om 12:22 PM (op 07-09-2004)


Een korte toelichting op Nirvana:

Stel je voor; je hele bewustzijn, leven en ervaring is gevat in een druppel water.

En dan wordt die druppel ineens geheel met de zee!

Ooh, dit gaat niet goed...

bromde Vilé om 12:40 PM (op 07-09-2004)


Ooh, dit gaat niet

bromde Vilé om 12:40 PM (op 07-09-2004)


Ooh, dit gaat

bromde Vilé om 12:41 PM (op 07-09-2004)


Ooh, dit

bromde Vilé om 12:41 PM (op 07-09-2004)


Ja, ja. Het is al goed.

Ik ga even een boomhut bouwen. Beetje in de stijl van Laugier. Marc Antoine.

Schijn je wereldberoemd mee te kunnen worden. En op af te kunnen studeren.

bromde Lennard om 12:48 PM (op 07-09-2004)


*fluit vrolijk deuntje*

Maak je de boomhut niet te Barokkerig, Lennard? Dat is niet des boomhuttens.

bromde Kiers om 01:24 PM (op 07-09-2004)
Hulde
(niet breder dan 380, die bouten, de bicat-autoversmaller)

bromde Ome Peetr om 01:37 PM (op 07-09-2004)
Hulde

bromde Roemer om 01:40 PM (op 07-09-2004)


Kom op lieve mensen, iedereen waarvan wij houden in een kring om dit lieve konijntje heen en laten wij zingen, 'You'll never walk alone'. Prachtig!

bromde Kiers om 01:41 PM (op 07-09-2004)
Hulde voor mijn uitmuntende leerlinge.

bromde Miss Coyne om 01:46 PM (op 07-09-2004)


Ja, dank je, Lennard, het gaat al weer.

Kom net terug uit het rijk der verbeelding.

Zou dat wat zijn voor Marnix?

bromde Vilé om 01:59 PM (op 07-09-2004)


Ik heb liever een rijke verbeelding. Als je het dan toch wilt weten.

bromde Marnix om 02:29 PM (op 07-09-2004)


Ik las op vakantie Imagina van Clive Barker.

Het duurde best lang voor ik terug was.

* zet 'A Metal Tribute To Abba' nog eens op *

De hele dag 'A Bluegrass Tribute to AC/DC" gaat ook zo vervelen immers.

* snijdt hout *

bromde Hoof om 02:40 PM (op 07-09-2004)


*drinkt melk*

*hapt koek*

*sleept muis*

*neemt virtueel*

*kneedt perceptie*

*hakt realiteit*

bromde Vilé om 03:23 PM (op 07-09-2004)


Ik las op vakantie "Carlos" van David a. Yallop.

Nu weet ik dat wat in de krant staat toch niet waar is.

*heeft een hoop extra vrije tijd nu*

bromde mack om 03:23 PM (op 07-09-2004)
BICATTERVEENER SCHIJT TONNEN DIARREE

Uitgegeven: 7 september 2004 12:46

BICATTERVEEN - Een 34-jarige automobilist heeft maandagavond in Bicatterveen zijn auto volgescheten met 1700 liter diarree, vloeibare ontlasting. Volgens de politie in Bicatterveen ontsnapte de diarree uit de man's aars in de auto toen de ongelukkige Bicatterveener bij een verkeerslicht stond te wachten.

"De man genoot met zijn autoramen dicht van een droge bruine bonen scheet die hem, door de even tevoren genoten maaltijd in huiselijke kring, aan zijn vrouw deed denken", vertelde een politiewoordvoerster dinsdag. "Een kleine oprisping vanuit de balzak veroorzaakte echter, vermoedelijk door te hoge druk, dat een natte bierscheet de droge bruine bonen scheet het aarskanaal volgde. Een darmkoliek-achtige reactie volgde en de man had diens aars niet meer onder controle. Daardoor stroomde de 3500 kilo diarree in hoog tempo naar buiten."

De verbouwereerde automobilist kon niet meer voorkomen dat er 1700 liter diarree in zijn auto en over hemzelf stroomde. De Bicatterveener kon net op tijd het raamportier van zijn voertuig openen waardoor nog eens 1700 kilo diarree op het wegdek stroomde. Er moest een sleper aan te pas komen om de zwaar besmeurde bestuurder van de auto uit zijn auto te slepen. De brandweer heeft de weg schoongespoten.

bromde Kiers om 03:29 PM (op 07-09-2004)


Hierboven geeft Nijn een url, ik denk: 'Gáuw d'r heen, misschien valt wel ergens uit op te maken dat het een LW* betreft!'
Louw loene, vankan ìk geen chocola maken.
Nou ja, ze schríjft leuk.

*Gebruik uw verbeelding.

bromde Paul om 03:33 PM (op 07-09-2004)
'Meer bestialiteit door weblogs'

Uitgegeven: 7 september 2004 14:50

Bikutterveen - Mannen die relatief vaak naar weblogs surfen die een bestiale seksuele connotatie bevatten, zijn eerder geneigd om een seksuele verhouding aan te gaan met dieren dan mannen die minder bloot worden gesteld aan weblogs.

Dit blijkt uit een onderzoek aan de universiteit van Drochten.
De onderzoekers vinden het opvallend dat het weinig uitmaakte of mannen surften naar weblogs waar expliciet bestiale handelingen getoond werden of naar sites waarin alleen veel over schapen werd gepraat. zelfs logs en sites als Merelroze en Kuikentje verhogen de kans dat pubers eerder met masturberen beginnen.

Tieners

Bijna 1800 tieners tussen 12 en 17 jaar kregen in 2001 telefonisch vragen voorgelegd over hun surfgedrag en hun seksuele ervaring. Een jaar later stelden de onderzoekers dezelfde vragen aan dezelfde kinderen. Ze moesten kiezen uit een lijst van 23 sites die de onderzoekers hadden opgesteld. Veel pubers die naar bicat.net surften, waar schapen, katten en konijnen een rol spelen, bleken in dat jaar voor het eerst gemeenschap te hebben gehad met een dier. Ook het aantal tieners dat aan necrofilie had gedaan of uitgebreid had gemasturbeerd, bleek hoger te liggen in de groep die op bicat.net komt.

De uitkomsten van het onderzoek zijn gepubliceerd in het Twentse tijdschrift, de uitgave van september. Volgens de onderzoekers zijn ook andere factoren, zoals lelijkheid, het hebben van een aan ICT gerelateerde baan en halen van slechte cijfers op school, van belang bij het penetreren van dieren. Maar ook als er rekening werd gehouden met deze aspecten, bleef bicat.net een belangrijke rol spelen.

bromde Lennard om 03:34 PM (op 07-09-2004)


Is een gepenetreerd konijn net zoiets als een stuffed animal?

* bekijkt haar website met andere ogen *

bromde Nijn om 04:07 PM (op 07-09-2004)


Já hoor, Nijn is ongezien een LW!

bromde Paul om 04:14 PM (op 07-09-2004)


oh-oh, nu heeft Paul het emailadress van Nijn...

Fasten your mailfilters!

bromde bicat om 04:34 PM (op 07-09-2004)


'Welkom in de club', zal nooit meer dezelfde betekenis hebben. Ik voorzie veel gekkigheid. Hoe een koe een haas gaat vangen. Nu zijn de rapen gaar. Houston, we have a Paul!

bromde Kiers om 04:39 PM (op 07-09-2004)


Sterkte, Nijn.

bromde Lennard om 04:39 PM (op 07-09-2004)


*hijgt schrikbarend*

Wat is 't toch warm.

bromde Paul om 05:04 PM (op 07-09-2004)


Kiers...?

Toch geen echte rapen hè? Wel spreekwoordelijke rapen hè?

bromde mack om 05:09 PM (op 07-09-2004)


Zwoele avond in de tuin, wijntje, en later videotje.

Nekromantik II van Jörg Buttgereit.

bromde Vilé om 05:15 PM (op 07-09-2004)


Zwoele avond in de tuin, wijntje, en later videotje.

Nekromantik II van Jörg Buttgereit.

bromde Vilé om 05:15 PM (op 07-09-2004)


Zwoele avond in de tuin, wijntje, en later videotje.

Nekromantik II van Jörg Buttgereit.

bromde Vilé om 05:15 PM (op 07-09-2004)


Je zou vermoeden dat Vile minimaal drie tuinen heeft.

*vindt het lichtknopje*

bromde bicat om 05:24 PM (op 07-09-2004)


Die Vile heeft een huiveringwekkend gevoel voor smaak. Zou hij nog een plaatsje over hebben op zijn electrische stoel vanavond voor een man met eveneens goede smaak?

*veegt vampiervleugeltje uit mondhoek*

BURPS

bromde Kiers om 05:50 PM (op 07-09-2004)


De buurman heeft hier geroosterde Kiers met Hoof in de aanbieding zo te ruiken.

bromde Ome Peet om 07:46 PM (op 07-09-2004)


Of nee 't is Vilé wat ik ruik

bromde Ome Peet om 07:47 PM (op 07-09-2004)


*snuift

*snuift dieper

*teleurgesteld

't Is de barbeque

bromde Ome Peet om 07:48 PM (op 07-09-2004)


Peter = Roemer = ap

Hij is ook kunstenaar. Vandaar.

bromde Paul om 08:07 PM (op 07-09-2004)


(Sorry, Peeter.)

bromde P. om 08:09 PM (op 07-09-2004)


En hupsakee, weg geheime identiteit.
Kun je je morgen mooi niet op je werk vertonen.

* draait punt in snor *

Gelukkig worden hier volgens enkele tóch alle verhalen door één persoon geschreven. En alle comments.

* zet ander pet op *

* neuriet *

The girl is nijn...

Michael Jackson.
Daar hoor je ook nooit meer wat van?

Die deed toch ook iets met dieren?

bromde Hoof om 08:15 PM (op 07-09-2004)


Het potentiële stalk-gedrag van een bepauld iemand. Eng gewoon hoe iemand de gangen van een ander mens, die hij verder helemaal niet kent, probeert na te gaan om aan een e-mail adres te komen.

Geen wonder dat ik niet durf te zeggen hoe ik echt heet.

bromde Lennard om 08:17 PM (op 07-09-2004)


Lennard, gij zijt mijn vriend.
For better or for worse!
Please?

Hoof, Michael vrijt met kleine jongetjes, dat zijn toch geen díeren?

bromde Paul om 08:23 PM (op 07-09-2004)


Paul, wij zijn en blijven virtuele vrienden. En vroeger, in jouw tijd, werd er toch ook gewacht? Verkering, verloven, trouwen. Dan pas seks. Voor mij is dit net zoiets. Dat snap je toch wel?

bromde Lennard om 08:27 PM (op 07-09-2004)


*snottert hevig*

bromde P. om 08:30 PM (op 07-09-2004)


* reikt (schone) zakdoek aan *

bromde Lennard om 08:32 PM (op 07-09-2004)
Maar het kan ook Marnix zijn.

bromde Paul om 08:42 PM (op 07-09-2004)


Dat denk ik niet. Marnix is op het hele internet niet herkenbaar op een foto te vinden.

Bovendien is de vis ENORM ondermaats. Voor Marnix dan hè.

bromde Lennard om 08:50 PM (op 07-09-2004)


http://-bicat-.blogspot.com/
(Warning: dat is de baas zelf.)
http://marnix.nl/log/
http://hoofspot.blogspot.com/
http://weblogs.bnn.nl/lennard/
http://cinner.com/
www.absolutely-vile.com/

Et cetera! Ja!

bromde Linkmiechel om 09:19 PM (op 07-09-2004)


Beste Linkmiechel.
Graag een rectificatie op de site van Vilé.

Het juiste adres:
http://www.xs4all.nl/~jvile/index.htm

bromde Lennard om 09:30 PM (op 07-09-2004)


Hoe kan ik nou dezelfde zijn als ik de hele dag vanaf verschillende IP adressen werk

PAul=AP

bromde peeter=peter=roemer om 09:33 PM (op 07-09-2004)


Die foto is Marnix niet. Ik heb Marnix heel anders in mijn hoofd en ik vergis me nooit.

Paul daarentegen heb ik nog helemaal niet in mijn hoof (haha) maar dat komt wel.

bromde mack om 09:34 PM (op 07-09-2004)


After nijn o'clock

bromde Zzzingy om 09:56 PM (op 07-09-2004)


Oh damn.

bromde Zingy om 10:06 PM (op 07-09-2004)


"Marnix is op het hele internet niet herkenbaar op een foto te vinden."

Of toch wel? Hier is wat te zien:


óf:

bromde JW om 10:31 PM (op 07-09-2004)


Dit gaat mij dus te ver. Ik denk dat JFK hier iets mee te maken heeft.

*stopt linkerhand tien minuten in vrieskist om eens echt anders klaar te komen*

bromde Kiers om 10:53 PM (op 07-09-2004)


Via via!

Adriana en bewegende
http://adobes.blogspot.com/
gaan binnenkort trouwen!

Vanaf deze plaats wens
ik jullie veel geluk!

bromde Evert G. Privé om 11:08 PM (op 07-09-2004)


S.

bromde Evert om 11:11 PM (op 07-09-2004)


pssst... Kiers heeft vanmiddag een auto bij mij gekocht onder een valse naam. Om zichzelf wat glans te geven. De stakker.

bromde de autodealer om 01:02 AM (op 08-09-2004)


Dat u dus een beetje 'n indruk krijgt van
Intelligent Feminaal Webloggend NL.V.l.n.r.: Merel - Luna - Charlotte - Aukje

CiNNeR is buiten mededinging. She's already there.

bromde Paul om 01:47 AM (op 08-09-2004)


*wordt neuriend wakker

Zo nog maar 365 nachtjes slapen en dan is het weer 8 september

bromde ome peet om 07:26 AM (op 08-09-2004)


en nog maar 24 uur en dan is het weer 07:026 AM

wat is het leven mooi

bromde Ome Peet om 07:27 AM (op 08-09-2004)


Peeter, in welke galerie stel jij
je kunst tentoon? Trouwens?

Subsidie krijg je niet van me,
die heb ik zelf al te hard nodig.

bromde Paul om 07:42 AM (op 08-09-2004)


Ladies & Gentlemen:

PEETER

bromde P. om 07:53 AM (op 08-09-2004)


Nijn,
Kan je wat over die konijnebout toelichten?

Kiers: dat is een mooi bakkie! Stel op z'n minst voor dat we hem samen gaan kopen als de zaken goed gaan (kunnen we dat broekkie van 'n verkoper even goed z'n nek uitwassen....)

bromde Vilé om 08:59 AM (op 08-09-2004)


Vilé is een weliswaar domme,
doch min of meer lieve man!

Zo!

bromde Paul om 09:10 AM (op 08-09-2004)


bromde Yep om 09:17 AM (op 08-09-2004)


Dit is paul
Paul doet het alleen met z'n pc.
En in z'n dagdromen

Welterusten paul.

Dat is -niet- met een knipoog, want da's oogcontact
En daar loop je nog veel meer dingen mee op dan een virusje op je pc....

of ik lief ben?

Da's is en blijft alleen voor intimi.

Wat dat betreft sluit ik me volledig bij Lennard aan:

kennismaking, verkering etc.
Wat dat betreft is het gezien je eerste opm. niet eens "ga terug naar af", maar gewoon game over.

Dag Paul!

-*blip*-

bromde Vilé om 09:42 AM (op 08-09-2004)


Would you contact the GF immediately, Vilé?

We're up against creeps like you.
Go ahead, feller.

bromde Paul om 10:02 AM (op 08-09-2004)


Morning has broken.

bromde P. om 10:13 AM (op 08-09-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)