huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De Koe"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Slaap zacht"]

07/23/2004: "Barok"


Albinoni, de kleine grote barok componist! Het is niet toevallig dat Barok niet alleen een aanwijsbare periode in de (kunst)geschiedenis is, maar het is ook het punt waar de golf over de kop slaat en de branding onstaat in turbulente wervelingen. Barok architectuur waar de wanden overgaan in het plafond en de kromming tussen wand en plafond versierd wordt met patronen uit een chaotische natuur... branding van de zee, de rafelige randen van bladeren, de zachtheid van de wolken. Barok muziek waar de noten ontsnappen uit het rigide schema van de klassieke partituur. Noten zweven tussen de lijnen van de notatie, nooit sober maar altijd in overvloed. Er is geen aanwijsbaar punt meer waar het wand of plafond betreft, refrein en maat zijn in constante verschuiving. Barok is een onwaarneembaar worden.

Barok schrijven? Zou dat schrijven zijn in een taal waar niet alleen de woorden eindeloos met elkaar verstrengeld zijn, een gordiaanse knoop? Schrijven in een taal waar juist de pauzes en komma's tussen de woorden, het korte zwijgen een eigen verhaal verteld? Literaire overvloed en verstilling? En dat alles tegelijk?


Reedsch...91 toevoegingen, reedsch

Bewegende,
Werkelijk roerend!

maar mooi...

bromde Vil om 11:53 AM (op 23-07-2004)


Juist, bewegende. Als je zo blijft schrijven, daar komen alleen maar barokken van. Nee, dat bedoel ik anders. En kom hier nog op terug.

bromde Paul om 12:24 PM (op 23-07-2004)


9. 23 juli 12:29 Pauwels International NV, Mechelen, Belgi

Da's 'n geintje. Toch?

bromde P. om 12:33 PM (op 23-07-2004)


Ik kan aardig barok schijten heb ik net gemerkt.

bromde Dick T. om 01:08 PM (op 23-07-2004)


Dick,

Barok was vooral veel goudkleur.
Nog even eroverheen?

bromde Vil om 01:12 PM (op 23-07-2004)


Albinoni. En leuk deuntje en waereldberoemd.
Enfin, al zijn nakomelingen hebben rooie ogen en wit, prachtig sluik haar.

bromde Paul om 01:21 PM (op 23-07-2004)


4. 23 juli 13:02 Heiland VOF., Hemelpoort, Hemel

bromde Dreknek om 01:25 PM (op 23-07-2004)


Chiel Kuijl, Kudde

Een permanent netwerk van hangende elementen verbonden met draad in het Hoorns Bos. Bewegende architectuur die voornamelijk bestaat uit de ruimte die zich tussen de draden vormt. Aardappelen en katoendraad vormen het basismateriaal voor deze indrukwekkende kudde. Ongeveer 30 bij 50 meter met uitlopers tot 200 meter, en zo hoog als de bomen reiken. Het leven dat zich in de omgeving van het systeem ophoudt wordt naar binnen geleid. De beweging van de wind -of van de bezoeker- gaat door het hele systeem heen.

bromde Adrie om 01:26 PM (op 23-07-2004)


Adrianaal.

*je kunt toch wel tegen een grapje?*
*pfff*

bromde Paul om 01:54 PM (op 23-07-2004)


En dat is nou preces de reden dat ik zo'n ENORME hekel heb aan kunst.

Dat oeverloze gelul om goed te praten dat zestien zinken emmers, gevuld met radijs en dode uilen, toch ook echt heel artistiek is.

Oprotten!

bromde Marnix om 01:55 PM (op 23-07-2004)


Paul! Zit jij mijn naam ijdel te misbruiken? Hou daar eens mee op, wil je.

* gaat over naar ontopic *

Kijk. En onder andere daarom ben ik nou verliefd op de man.

bromde Adriana om 02:04 PM (op 23-07-2004)


Abenteurliche Simplissimus

bromde Ben Helder om 02:26 PM (op 23-07-2004)


morgen ga ik op vakantie .ik hoop dat jullie mij nog een beetje kennen en een dikke zoen van jullieX

bromde angela om 02:40 PM (op 23-07-2004)


Bennie Helder, leuk, een nummer van Focus.

(side 1, no. 7)

bromde Paul om 02:47 PM (op 23-07-2004)


Hip hoor, Focus.

bromde Dick T. om 03:51 PM (op 23-07-2004)


Bewegende............

Arnaud.

bromde Arnaud om 04:02 PM (op 23-07-2004)


Ik word er helemaal verlegen van... Eigenlijk was het een e-mail conversatie tussen Kiers, de Baron en mij over Albinoni. Maar zo te zien misstaat hij hier niet.

Jonkvrouwe... ik hou van u.

bromde bewegende om 04:17 PM (op 23-07-2004)


En daarom zou ik ook verliefd kunnen zijn op bewegende. Maar ja.. Adriana zit ertussen. En ik ben heterosexueel maar dat had het niet in de weg hoeven staan. Wat mij betreft.

bromde Kiers om 04:37 PM (op 23-07-2004)


Ik drink op de liefde. En meteen ook maar op de oorlog.

Dan ben ik sowieso gecovered.

Proost, vrienden.

bromde Marnix om 05:07 PM (op 23-07-2004)


Wazeggumenou,mrnix ?
O, jaaa... Ja.

Ja, een kordate proost, of prosit,
naar keuze, stel ik voor...
Op Adriana & bewegende!

*shhh. sjhhhh! ja, ze zijn er
wel. zie je dat gordijn daar
niet heftig heen en weer bewegen?*

bromde Paul om 05:16 PM (op 23-07-2004)


'Kan die muziek uit svp? Er bloeit hier iets ultiems tussen Adriana en bewegende!

bromde Olaf om 01:56 AM (op 12-04-2004)'

Daarom.

bromde P. om 05:28 PM (op 23-07-2004)


Extra lange extra gekierste extra onzinMONGOLEN NIET AAN TE SLEPEN TIJDENS INTOCHT VIERGAATSE

Uitgegeven: 23 juli 2004 17:43

BICATTERVEEN - De mongolen zijn vrijdagmiddag in Bicatterveen niet aan te slepen tijdens de intocht van de 88ste Viergaatse, een poepfestival van en voor de zwakzinnige medemens. Elke mongool die via de 'Via Mongolia' in de stad schijt, heeft minimaal n langwerpige streep in de broek. Sommige mongolen dragen meerdere langwerpige strepen in de broek mee en lijden zichtbaar onder het extra gewicht. De aanmoedigingen van de tienduizenden toeschouwers doen een hoop.

"Allerlei mongolen trekken op vrijdag altijd op vleugels Bicatterveen binnen", aldus W. Jansen, aarsleider van de Viergaatse. De ontluchting bij veel mongolen is groot als de finish eenmaal is bereikt. Na weging ontvangen alle mongolen een Viergaatsekruisje. Deelnemers die minder dan de vereiste aantal kilo's hebben gescheten, krijgen een nekschot.

Een zwaar debiele vrouw uit Tiel laat trots haar pleepapier zien. "Volgens de regels moet ik veertig kilo poepen, maar ik vind dertig meer dan genoeg." Het papier verdwijnt thuis in een map waarin inmiddels al acht vellen ondergescheten pleepapier zitten. "Ik heb alleen de eerste ingelijst", zegt de zwakbegaafde minimumpoeper.

Geurigheid

Een deelneemster uit Prinsenpoep zit op een trapje te kakken. Om haar nek hangt een bordje met 'tien keer'. "De Viergaatse is een stuk drukker geworden. Op sommige stukken trap je haast in elkaars poep. Maar wat echt telt is de geurigheid." Een krankzinnige rolstoeler uit Hijgen valt naast haar uit zijn stoel van gekkigheid. "De geur was weer fantastisch, ondanks alle poep aan mijn handen." Volgens deze deelnemer was de afgelopen Viergaatse door de omstandigheden de zwaarste van de afgelopen jaren. "De poep kwam uit al mijn vier gaten, niet te filmen!"

Het Rode Kruis kan daarover meepraten. De hulporganisatie moest alle schijtzuilen bijzetten om de geestelijk gehandicapte medemensen op de been te houden. Het Rode Kruis verrichtte in vier dagen tijd 3847 klisma's en 1382 gescheurde poepzakken. De 340 vrijwilligers gebruikten daarbij 180 kilo anale gel, 26 duizend stomapompen, 23.400 ballenprikkers, 35 liter sterke koffie en 8700 laxerende sigaretten en 21.000 paar latex handschoenen.

De organisatie maakt het definitieve aantal uitglijers vrijdagavond bekend. Tijdens de eerste drie dagen vielen 4462 minder begaafde poepgekken uit. Volgens de aarsleiding gaat het vooral om debutanten. "Het grote aantal uitglijers bewijst dat de Viergaatse een echte prestatiepoeptocht is", aldus aarsleider Jansen.

De politie kan niet zeggen hoeveel extra mongolen er vrijdag naar de intocht zijn komen kijken. Volgens een politievoorlichtster is het n grote poepzooi in de binnenstad. Gooi- en smijtincidenten hebben zich nog niet voorgedaan. Vrijdagavond komen ook de Viergaatsefeesten in Bicatterveen tot een einde.

bromde Kiers om 06:27 PM (op 23-07-2004)


BBRRR.. BBRRR.. BBRRR.. BBRRR..

Ha, de headquarters zijn vroeg vandaag.

*loopt naar faxmachine en zet leesbril op het puntje van de neus*

*kijkt op uitdraai van zojuist toegefaxte nedstatbasic.net teller*

Paul, kun je mij een menuexplicatie doen voor wat betreft de 'Pageviews per dag' over de laatste maand en dan met name het voortschrijdende gemiddelde? Is dat overigens een gewogen voortschrijdend gemiddelde of een relatieve sterkte geindexeerd ongewogen gemiddelde? En wat zegt jou dat?

bromde Kiers om 07:24 PM (op 23-07-2004)


Paul? Beetje alert blijven. Je bent de hele week al goed bezig, nu niet de boel laten versloffen.

bromde Kiers om 07:25 PM (op 23-07-2004)


bewegende verdenk ik ervan een intellectueel te zijn.
Dus beperk ik mij veiligheidshalve tot het overtikken
van een artikel dat slechts voor intellectuelen te vatten is.

De Grootmeester

'En, meneer Rabilsky', zo vroeg ik hierop, 'hoe denkt u zich het verloop van de wedstrijd in?'
Daar de grootmeester geruime tijd over het antwoord nadacht, had ik gelegenheid, het vertrek nauwkeurig op te nemen. In aanmerking genomen wie hier woonde, kon men het eenvoudig noemen. Een biezen herdersmat dekte de vloer. Links, bij de krachtig ontwikkelde vleugel, stonden twee leunstoelen in een dreigend naar voren geschoven positie. Een daarvan was met een zijden koord afgesloten: de sage ging, dat de grote Lasker hierin een kop thee gedronken had. In de andere zat mevrouw Rabilsky, met een poes op haar schoot. Geen zuiver ras, dat zag ik, maar toch: een opmerkelijke variant. Onder een glazen stolp stond de pion, die destijds, in het toernooi van Bagdad, de opmars der witte troepen had gestuit. Rabilsky zelf zat tegenover mij in een lederen fauteuil en had zijn benen met geniale achteloosheid voor zich op tafel gelegd.
'Ik denk alle partijen te winnen', antwoordde hij ten slotte.
Ik kon mijn verrassing niet verhelen. Ook mevrouw Rabilsky keek op.
'Alle, meester?', vroeg zij eerbiedig.
'Alle, mijn kind', hernam Rabilsky, 'ik ben naar Londen gekomen om te winnen, niet om te verliezen.'
Tegen deze zienswijze was weinig aan te merken.
'Denkt u ook dr. Euwe te slaan?'
'Neen. Ik zal hem verpletteren.'
Rabilsky had deze woorden rustig en duidelijk uitgesproken. Slechts een flikkering in 's meesters rechteroog verried de ernst van de toestand. Ik merkte op, dat de kat met de staart tussen de benen het vertrek verliet.
'Ik zal u eens wat zeggen', hernam Rabilsky, zich vooroverbuigend, 'ik heb een nieuwe variant. Wil je even de kamer uitgaan, Adriana?'
Mevrouw Rabilsky raapte haar breipennen bijeen en vertrok. De grootmeester keek omzichtig rond, boog zich toen andermaal naar mij over en fluisterde: 'Pf6-e4.'
Ik verbleekte. Dit was meer dan geniaal. Dit was bovenmenselijk.
'Gij begrijpt de gevolgen', hernam Rabilsky, in zijn stoel terugvallend, 'de rechtervleugel wordt opgerold, de paarden verliezen hun bezinning, de beide raadsheren worden teruggeworpen, terwijl de Koningin --'
'Enorm', fluisterde ik.
'Onderbreek mij niet', zeide Rabilsky, terwijl een lichte wolk van toorn over zijn gelaat trok, 'de Koningin wordt gekraakt tussen e4 en g5. Hierop zal er onder de pionnen een paniek uitbreken, nog vergroot door Lf4-h6. Natuurlijk zullen de kastelen toesnellen, doch tegen h5 machteloos te pletter lopen.'
'Maar zouden Euwes paarden deze charge niet voorzien?', vroeg ik, hijgende analyserend.
De grootmeester lachte hartelijk.
'Mijn waarde vriend', sprak hij, 'denk eens aan Ta4-b4!'
Ik bloosde. 'Is er nog meer, meester?', vroeg ik schuchter.
'Er is nog meer', antwoordde Rabilsky, zijn benen in een gunstiger positie leggend, 'maar ik beschouw u daarvoor als te suf.'
'Is deze zet nooit eerder toegepast?'
'Neen', antwoordde Rabilsky met vaste stem, 'wel geeft de 32ste zet in de partij Andersen-Steinitz, op 12 oktober 1880, een vermoeden in die richting, doch ook niet meer dan dat. Ook de partij Goethe-Eckermann doet er een ogenblik aan denken, doch wijkt ten slotte niet van de gebruikelijke schablones af. Jammer, jammer, zij zagen Pb7-c5 over het hoofd.'
Plotseling versomberde het gelaat van de grootmeester. Zijn blik volgend, zag ik links van zijn stoel een schaakbord, met volledige opstelling. Ik moest erkennen dat de stelling ingewikkeld was. Zij vertoonde sporen van eenmaal een open en rondborstig Koningsgambiet geweest te zijn, in de degelijke Franse stijl van 1895, doch was gaandeweg door Slavische elementen jammerlijk vertroebeld. Rabilsky wuifde met de hand en strekte zich in een gemakkelijke remisehouding uit.
'Ik ben tot uw beschikking', zei hij eenvoudig.
'Meester, hoe kwaamt ge tot de beoefening van het schaakspel?'
'Door de parketvloer mijns vaders. Op de ruiten hiervan bouwde ik mijn eerste theorien.'
'Hoe oud waart ge toen?'
'Ik was de luiers nauwelijks ontwassen', sprak Rabilsky nadenkend, 'drie, vier jaar denk ik. Toen ik vijf was, speelde ik mijn eerste partij met een buurjongetje, Frederik van Swieten.'
'U won natuurlijk?'
'Neen', antwoordde de meester, en in zijn stem trilde de spijt nog na, 'ik verloor. Bij toeval raakte ik Toren b2 aan. En u weet: aanraken is zetten.'
'En toen, meester?'
'Toen?' De gastheer concentreerde zich even.
'Toen versloeg ik mijn oom Ferdinand Rabilsky, scheepskapitein met vrachtdienst op Riga. Het was een geweigerd dame-gambiet, ik zie het nog voor me. Hij kon het niet geloven. De volgende dag vernietigde ik hem in een Slavische partij. Hij is toen aan het zwerven gegaan op de Stille Zuidzee. Men heeft nooit meer iets van hem gehoord. Hierna volgde een periode van inkeer. Ik bestudeerde de methode der Mongoolse meesters en maakte zelfs een studiereis naar Tibet. Ook Perzi bezocht ik, waar ik enkele Perzische varianten ter plaatse bezichtigde. Maar het verveelt mij met u te praten. U kunt gaan.'

bromde Godfried Bomans [inleiding: Paul] om 07:45 PM (op 23-07-2004)


Je zit aan de absinth, Paul. Ik ruik het hier.

bromde Kiers om 07:51 PM (op 23-07-2004)


Heer Kiers?! 'menu-explicatie'? Ik schrik me rot. Wie is hier de fijnproever? U. Wie is hier de meester-kok? Marnix.
Wil je van mij de bereidingswijze van spruitjes weten?
Dat wordt dan even googlen. Moment.

bromde Paul om 07:53 PM (op 23-07-2004)
Ik ben: Gerard en ik hoor dat ik hier aan een vrouw kan kommen.
Geslacht: Man
Leeftijd: 32
Ras: Blank
Burgelijke staat: Vrijgezel

Plaats
Oostende, West Vlaanderen - Flandre Occidentale, Belgi

Opzoek naar:
Vrouw, Leeftijd: 25 - 32

Algemeen
Ben iemand die probeert zoveel mogelijk van het leven te genieten. Ik ben gek op reizen. Dit kan gaan van daguitstappen tot een citytrip tot grotere reizen (VS - Canada). Waar je me ook regelmatig vindt is de bioscoop. Een goede film sla ik nooit af. Ook thuis kan een filmpje kijken altijd gezellig zijn. Ook lekker gaan eten in tof gezelschap is voor mij genieten!

Kinderen: 0
Geloof: Atheist
Drinken: Lichte/sociale drinker
Roken: Niet-Roker
Eten: Niet Vegetarisch
Beroep: Administratie
Opleiding: Middelbare school
Talen: Nederlands (Vloeiend), Engels (Vloeiend), Frans (Redelijk), Duits (Minimaal)
Interesses: Muziek Pop / R&B, Muziek Rock, Computers / Internet, Theater / Ballet, Reizen, Films / Bioscoop, Koken, Eten en wijn

Uiterlijk
Ik ben iemand die kaalhoofdig is, maar dat maakt het net sexy zeggen ze altijd!!
Ik ben 1m80 en wat ze zeggen een knuffelbeer ;). Ben redelijk open-minded.

Kleur ogen: Grijs
Kleur haar: Kaal
Lichaamsbouw: Grote knuffelbeer
Lengte: Tussen 1m70 en 1m80

Op Zoek
Een relatie bestaat volgens mij uit een aantal zaken. Eerlijkheid en oprechtheid, respect en vertrouwen. Een relatie is een goede verstandhouding. Hoe die ingevuld wordt hangt altijd van het moment zelf af. Maar ik ben niet iemand die op zoek is naar een onmiddellijke huwelijkspartner. Maar nmaal je mijn hart veroverd hebt laat die je niet zomaar meer los.
Vriendschappelijke contacten zijn zeker welkom! Hoe meer vrienden, des te beter. En dat is eigenlijk in de eerste plaats waarom ik hier heb bij Bicat.net heb ingeschreven.

bromde Gerard om 08:02 PM (op 23-07-2004)


*roffelt met vingers 1 voor 1 op tafel in irritant tempo*

..ik wacht, Paul.

bromde Kiers om 08:04 PM (op 23-07-2004)


...hahaha en ondertussen even die leipe Gerard fucken.

*trekt roze pumps aan en doet roze lippenstift op, schraapt de keel en zet hoge stem op*

Halloooo Gerard..

bromde Kiers om 08:07 PM (op 23-07-2004)


NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Bicat's Datingburo met succesgarantie! Werkte reeds eerder. Leest u zelf hoe een tevreden klant nu een GEGARANDEERD compleet leven ervaart na bezoek aan het wereldberoemde Bicat.net

Van: Arnold Uijttewaal <Arnold@Uijttewaal.nl>
Verzonden: maandag 19 juli 2004 18:56:26
Aan: "Bicat Kiers" <bicatkiers@hotmail.com>
Onderwerp: Re: wereldberoemd op Bicat

Mijn leven is nu echt helemaal compleet! Dank jullie wel van Bicat!

----- Original Message -----
From: "Bicat Kiers" <bicatkiers@hotmail.com>
To: <Arnold@Uijttewaal.nl>
Sent: Monday, July 19, 2004 6:08 PM
Subject: wereldberoemd op Bicat

Arnold, jij bent vanaf vandaag wereldberoemd op Bicat! Kijk snel in de comments van vandaag. Misschien win je wel een prijs!! Zo'n over the edge gave Bicatzonnebril of een leuke sticker van Droopy!

https://www.bicat.net/archives/00001172.htm#comments

bromde Kiers om 08:14 PM (op 23-07-2004)


Kiers, ik moet gaan pissen. Bij een man met prostaatklachten en beginnende alzheimer kan die handeling enige tijd in beslag nemen.
Wl heb ik hier alvast een zeer informatieve link voor u gevonden:

bromde Paul om 08:19 PM (op 23-07-2004)


Dat flik je me niet nog een keer. Mij hier laten zitten met Annemarie Oster die uitlegt dat mensen reeds in de prehistorie walnoten aten, ook wel de okkernoot of Waalse noot genoemd. Klik jij maar eens lekker op MIJN link.

bromde Kiers om 08:30 PM (op 23-07-2004)
Hh.

bromde P. om 08:33 PM (op 23-07-2004)


Reiki?
En geaard heb ik mezelf, geef toe.

*zet ramen tegen elkaar open*

bromde Paul om 08:36 PM (op 23-07-2004)


Kijk! Een dode Moslim.

bromde Kiers om 08:42 PM (op 23-07-2004)


Zo was er een neef die in het diepste geheim aan Tefalpannen likte. Niet veel anders dragend dan een schort met de opdruk "Ik kook het liefst nakend."

Tijd om een ongezond dikke staak op te steken, dunkt mij.

bromde Marnix om 09:31 PM (op 23-07-2004)


Mag ik u een huisgerolde roker van fijne snede aanbieden, ridder Marnix?


bromde Kiers om 09:41 PM (op 23-07-2004)


De wederhelft op stap, en ik heb kindcorvee. De hoogste tijd dus voor een eigen feestje! Met mijzelf. En mijzelf alleen.

En de voetjes van de vloer!

Maar wel zachtjes, want de kleine slaapt.

bromde dreadloki om 09:50 PM (op 23-07-2004)


Ha! Wat zien ik? Fijne rookwaren! Mag ik meedoen?

bromde Adriana om 09:50 PM (op 23-07-2004)


Het geschatte IQ van Gerard: 79

bromde Spong om 10:30 PM (op 23-07-2004)
Vond ik zomaar ergens!
Wat luk!

bromde Paul om 01:09 PM (op 24-07-2004)


Oef, nu loop ik wel erg achter. Adriana verliefd op bewegende en het levert amper nog reacties op, wat heb ik allemaal aan romaces gemist!

bromde CiNNeR om 01:28 PM (op 24-07-2004)


Zo. Dat was de vrijdag.

Denk ik.

bromde Marnix om 02:09 PM (op 24-07-2004)


Hallo lieve Cin!

Hier een plaatsgenoot van je:
Dries, http://home.wish.net/~saseva/humor.html

Platte humor, maar dan wel van de bovenste plank. (Keukenkastje rechts, achter het bangbusje. Herstel: theebusje.)

bromde Paul om 02:14 PM (op 24-07-2004)
BOER OVERLEDEN IN BIERPUL

Uitgegeven: 24 juli 2004 08:57

Bicatterveen - Bij een zwaar drinkgelag op zijn boerderij in Bicatterveen is vrijdagavond een boer in een ENORME bierpul gevallen en overleden. Dat heeft de politie vrijdagavond gemeld. De oorzaak van het drankongeluk op de boerderij in de Achterhoek is nog onduidelijk.

Een buurvrouw en de broer van het slachtoffer werden gealarmeerd doordat de motor van de bierwagen lange tijd bleef draaien. Toen het tweetal rond kwart over tien ging kijken, troffen ze de man en zijn zatte hond dood aan in de bierkelder.

bromde Kiers om 03:57 PM (op 24-07-2004)


OPLEIDING MATERIALENKENNIS & WARMTEBEHANDELING

Na het doorlopen van de opleiding heeft u inzicht in het gedrag en de eigenschappen van de verschillende soorten materialen, warmtebehandelingsprocessen en de daarbij gebruikelijke kneed en wrijftechnieken. U bent in staat met de verworven kennis op de juiste wijze te communiceren met specialisten op het gebied van uw materiaal en van warmtebehandelingsprocessen. Hierdoor kunt u de specifieke eigenschappen van uw object op de juiste waarde inschatten. Tevens kunt u op correcte wijze door harderijen warmtebehandelingsopdrachten formuleren.

Na het doorlopen van de opleiding kent u de primaire vaardigheden van het conventioneel draaien. U raakt praktisch en theoretisch vertrouwd met het verspanningsproces, het draaimechanisme en de bijbehorende sliptest.

bromde de handyman om 05:05 PM (op 24-07-2004)


Dit is een wetenschappelijk
onderlegen site?
Hierbij mijn steentje.

bromde Dr. Bibber om 06:15 PM (op 24-07-2004)


Cin, ik ben ook heel erg verliefd op Adriana. Het is geheel wederzijds.

* port Adriana zachtjes in haar zij *

bromde bewegende om 07:41 PM (op 24-07-2004)


bewegende?

bromde Paul om 08:01 PM (op 24-07-2004)


Ja, Paul?

bromde bewegende om 08:05 PM (op 24-07-2004)


Jajaja dames en heren daar komen de volgende kandidaten reeds aangelopen. Na de overweldigende Super Dating Show van Adriana en bewegende gaan we kijken of het bij onze volgende twee kandidaten ook een spetterende show gaat worden.

ZO! Dat ziet er tof uit vanavond. Hoe heet je en stel jezelf even voor aan de lezertjes van Bicat.

*duwt vrouwelijke kandidaat naar voren*

Ik ben Marloes Dreutel en ik ben een vrouw. Ja, ik denk ik zeg het er maar even bij want dat zien de mensen vaak niet gelijk.Ik ben 40 en blank en nog alleenstaand en ik kom uit West Vlaanderen - Flandre Occidentale, Belgi. Voor de fans van dit soort informatie, mijn sterrebeeld is schorpioen, ik ben een overtuigde vegetarir en mijn levensproject is een wereldreis te maken gespreid over mijn bewuste leven weliswaar. Atheist, zware en asociale drinker ik pruim tabak en slik de hele bende door. Werkzaam in de I.T./Communicatie op een niet zoo heel erg representatieve functie. Ik spreek vloeibaar Nederlands, Engels en Frans. Mijn interesses: Natuur, Tuinieren, Muziek Klassiek / Opera, Muziek Latijns Amerikaans, Muziek Pop / R&B, Wandelen / kamperen, Politiek, Literatuur / Geschiedenis, Religies, Fietsen, Fitness / Aerobics, Winkelen, Reizen, Eten en wijn. Mijn uiterlijk vind ik niet zo belangrijk, het gaat meer om de inhoud.

Dank je wel Marloes!

*braakt zijn beide schoenen onder de brokken*

En als jij je ook nog even wil voorstellen, kan de show pas ECHT beginnen! Winnen jullie elkaar niet dan geven wij nog altijd een dikke koelkast weg en voor de verliezer deze FANTASTISCHE Doe Het Zelf Masturbatie Kit!

*duwt mannelijke kandidaat naar voren*

Ik ben Kees Berig en een beetje verlegen hoewel mijn mond altijd open staat. Veel mensen halen dat door de war met uitnodigend maar ik ben dus altijd introvert.Ik ben op zoek naar iemand om een stapje of misschien ook wel een grote stap in de wereld te zetten, over alles en nog wat kunnen praten, maar een fietsmaatje is ook welkom. Of thuis op de roeimachine, als je dat leuk vindt. Ik ben een man en 28 en zeer pessimistisch van aard die zoekt naar een gelijkgestelde romantische ziel met gevoel voor pessimisme. Ik hou van natuur, rust, cultuur, een glaasje wijn met een en vooral het juiste gezelschap.

bromde Bicat Super Dating Show om 08:20 PM (op 24-07-2004)


Tweenhalf jaar lang mocht ik vertoeven in een Krishnamurti-forum. Daar was een figuur die zich meende te moeten uitrusten met de naam 'Mystry' (dus niet: Mystery).
Ibbelig word ik daarvan.
('Ibbel', da's een aangeboren afwijking. Excuus.)

bromde Paul om 08:31 PM (op 24-07-2004)


Mag mijn korte correspondentie
vanmiddag met info@credible.nl
alhier gepubliceerd, heer Kiers?
Of maar beter van niet.
Naar mannetje ben ik.

bromde P. om 08:43 PM (op 24-07-2004)


Nou Paulus, ik heet eigenlijk Joris. Ben je nou gelukkig?

Emailde bewegende zojuist.

Dus alles is in orde.
Dank je wel!

bromde Paul om 08:56 PM (op 24-07-2004)


Braak het maar in de reactie panelen. We zitten nog lang niet aan de limiet van 1000 per dag. Dan gaat de keet op slot. Overigens bewegende heet helemaal geen Joris maar gewoon bewegende. Dat is ECHT waar. Kijk uit Paul, hij neemt je beet.

*ziet een glimps op Nederland 3 van Zomerse Zaterdagavond met Claudia de Breij*

GADVERDAMME!! Wat een fake wijf. Nou hoef ik dus echt niet meer te eten.

bromde Kiers om 08:57 PM (op 24-07-2004)


de vis gaapt mij aan.
Levenloos onttrekken de zwarte gaten in zijn kop zich aan de laatste gedachte: het net , de lucht.

Nee; de Noordzee zal nooit meer hetzelfde zijn.

bromde Vil om 10:21 PM (op 24-07-2004)


Ik weet niet met wie u gecorrespondeerd hebt, Paul, maar het was in ieder geval niet met ondergetekende.

En Kiers heeft gelijk.

bromde bewegende om 10:33 PM (op 24-07-2004)


Neuken is uiteraard plezierig. Maar als je het elke dag negenentwintig keer moet doen, wordt het toch minder aantrekkelijk. Uiteindelijk.

De relativiteitstheorie. Daar heb ik dus heel veel voorbeelden van.

bromde Marnix om 10:37 PM (op 24-07-2004)


bewegende.

Ik correspondeert dus met de halve wereld. Er kan wel es een steekje vallen bij al dat gedoe. Zolang je maar bewegende bent, dat is mijn levensmotto.

Dag Joris.

bromde Paul om 10:56 PM (op 24-07-2004)


bromde P. om 11:12 PM (op 24-07-2004)


Paul, zullen we binnenkort samen naar de Efteling gaan?

bromde Marnix om 11:14 PM (op 24-07-2004)


Hoochmoedt komt voor den Val!

Ja, graag, Marnix. Maar in die achtbaan durf ik niet.
O, wist je al.
Wendy neem ik dan wel mee.

bromde Paul om 11:44 PM (op 24-07-2004)


@Bewegende: wat kewl!! Het leek al te groeien (de romance dus he) maar virtueel kan een mens zich zo makkelijk vergissen. gefeliciteerd, ook aan Adriana.

bromde CiNNeR om 12:09 AM (op 25-07-2004)


CiNNeR!

bromde Paul om 01:10 AM (op 25-07-2004)


O, nou, gewoon van haar
eigen site geplukt, die foto's.
Wat?

www.cinner.com/

Go there! Ofzo.

bromde P. om 01:17 AM (op 25-07-2004)


En fotootje van
Verbale Jam, also
known as *Heino*,
mag niet ontbreken.
Waarom niet? Hij
vertolkt het lied
der menschheit!

bromde P. om 01:46 AM (op 25-07-2004)


Euh Paul, ik begrijp best dat je je soms wat verveelt 's nachts. Maar je mag gerust foto's van jezelf plaatsen hoor. Die van mij stonden prima waar ze voorheen stonden, lekker laten staan daar.

bromde CiNNeR om 04:24 AM (op 25-07-2004)


Foto's van mezelf? Zulke onwelvoeglijkheden worden hier niet getolereerd, vraag maar aan heer Kiers, juffrouw http://cinner.com

bromde Paul om 06:02 AM (op 25-07-2004)


Vanaf heden wordt hier de e-norm gehanteerd.

bromde E-NORM om 08:14 AM (op 25-07-2004)


9. 25 juli 08:13 NMBS/SNCB Belgian Railways, Belgi

Kijk, ook onze zuiderburen gaan internationaal.

bromde P. om 08:21 AM (op 25-07-2004)


*snuffelt in grote schoenendoos*

Hmmmm... ik dacht dat ik hier nog een foto van Paul had.

bromde Kiers om 09:32 AM (op 25-07-2004)


Bicat.net is de heraut van hoop tot vrees, die met doorleefd begrip mensen aanspreekt in geestelijke nood.

"Breng me iemand die wil sterven, ik laat hem zien hoe hij dat het beste kan doen!"

bromde Robert Schuller om 09:53 AM (op 25-07-2004)


10. 25 juli 10:00 Jippii Club, Finland

Misschien is het dr wel gezellig.

bromde Paul om 10:02 AM (op 25-07-2004)


De Jippii Club bestaat echt. Betalen met Finse Kreunen.
bromde Fins meisje van plezier om 10:12 AM (op 25-07-2004)


Kiers, door jouw strapatsen wordt een belangrijke Nederlandse vertaler benadeeld. Zijn naam noem ik niet, maar hij heeft wel vorige week alle nieuwe reisgidsen bestemming Scandinavi en vice versa in begrijpelijke taal omgezet. Inclusief juist Fnland.

frans ellingmann zal hier niet blij mee zijn, dt verzeker ik je.

bromde Paul om 11:17 AM (op 25-07-2004)


Je moet het zo zien, Paul. Als er over je geluld wordt, gaat het goed met je.

Hoewel vorige week een dame tegen mij zei dat ze mij de meest onattractieve man vond die ze ooit had ontmoet. Ik zou vulgair zijn en dom, ongevoelig egoistisch, ik zou geen smaak hebben en een slecht gevoel voor humor en ik stink. Ik ben psychisch verwerpelijk, intellectueel achtergesteld en volslagen immoreel. In de korte tijd dat ze mij nu had ontmoet, had ik haar alle slechte eigenschappen van alle mannen op de hele wereld laten zien en daar zelfs nog enkele aan toegvoegd. Ze vond mij ziek, een klootzak en een ontzettende sukkel. Ik was zo ontstellend oninteressant dat ze niet eens over haar nek kon van mij.

Ik vroeg haar of ze gebeft wilde worden en daarna ging het heel goed met mij.

bromde Kiers om 11:55 AM (op 25-07-2004)
Popeye.

bromde P. om 11:57 AM (op 25-07-2004)


bromde het winkelwagentje om 12:04 PM (op 25-07-2004)
* plop *

bromde niemand in het bijzonder om 12:05 PM (op 25-07-2004)


Minimaal 28 van de 76 reageursels waren van de hand van Paul. Dat is afgerond 37%.

bromde auto-statisticus van bicat.net om 12:08 PM (op 25-07-2004)


Tegen niemand in het bijzonder zou ik willen zeggen:

Fijne dg nog.
Puh.

bromde Puh-puh-paul om 01:12 PM (op 25-07-2004)


Ja, al te 'goed' is buurmans gek.
Kiers, laat dit staan, willu?

Paul ter Beek
Bachlaan 742
5011 BR Tilburg

013-4565333
paulterbeek@home.nl
hmpff@home.nl
http://www.spiderwebservices.nl/thegoldengirlsquotes/

bromde Paul om 03:26 PM (op 25-07-2004)


Als ik de inhoud van die blauwe fles uit het gootsteenkastje tot me genomen heb, dien ik daarna de fles gewoon weg te gooien, niet op te warmen in 't Moulinex-oventje, en dan... laat mij u de taaie details besparen.

Heer Kiers, hier die min of meer aangekondigde correspondentie van gisteren, met Jong Gristelijk Nederland. Knap saai (en kinderachtig doch rechtvaardig van mijn kant), dus in de small uitvoering.

=========================

Zet jij maar lekker stop, dumbo 'Glenn'.
Je hebt geen beste hersens meegekregen
van jouw lieve God, da's volkomen duidelijk.

Doei!

----- Original Message -----
From: Glenn Credible.nl
To: 'Paul ter Beek'
Sent: Saturday, July 24, 2004 6:39 PM
Subject: RE: Wow!

Laatste poging, wat heb jij tegen credible.nl of degenen die daar aan meewerken?

Mocht ik hier geen antwoord op krijgen dan is mijn laatste hoop in jou vervlogen en zal ik deze (hoe zwak, dom, stom, zielig je het ook mag vinden) stopzetten.

-----------------------------------------------------------------------------
From: Paul ter Beek [mailto:paulterbeek@home.nl]
Sent: zaterdag 24 juli 2004 18:25
To: glenn@credible.nl
Subject: Re: Wow!

Lieve 'Glenn',

Weet jij, petieterig mannetje, wel wat 'netiquette' is?
Nee, anders zou je niet aan zoiets gruwelijks als
credible.nl meewerken.

Je bent een onwetende drol & een spirituele nitwit.

Dag!, me jong.


----- Original Message -----
From: Glenn Credible.nl
To: 'Paul ter Beek'
Sent: Saturday, July 24, 2004 5:24 PM
Subject: RE: Wow!

Van wederzijds respect is ook al geen sprake.

Blijkmaar moet je nog een hoop leren over netiquette op internet. Ik hoop ten zeerste dat jij in ieder geval erg veel lol hebt gehad aan deze mailwisseling, dan heeft dit toch nog lichtelijk nut gehad.

Gods zegen,

Glenn

-----------------------------------------------------------------------------
From: Paul ter Beek [mailto:paulterbeek@home.nl]
Sent: zaterdag 24 juli 2004 17:22
To: glenn@credible.nl
Subject: Re: Wow!

Whoehahahahahh! Ha!

Go fuck your Jesus, sonny!----- Original Message -----
From: Glenn Credible.nl
To: 'Paul ter Beek'
Sent: Saturday, July 24, 2004 5:04 PM
Subject: RE: Wow!

-----------------------------------------------------------------------------
From: Glenn Credible.nl [mailto:glenn@credible.nl]
Sent: zaterdag 24 juli 2004 17:00
To: 'Paul ter Beek'
Subject: RE: Wow!

Beste Paul,

Natuurlijk, het is o zo makkelijk bepaalde woorden te gebruiken om mensen te kleineren. Overwin je eigen zwakte hier maar mee.

Blijkbaar ben je niet in staat mijn vragen te beantwoorden, deze graven namelijk lang niet al te diep in de ziel.

Glenn.

-----------------------------------------------------------------------------
From: Paul ter Beek [mailto:paulterbeek@home.nl]
Sent: zaterdag 24 juli 2004 16:54
To: glenn@credible.nl
Subject: Re: Wow!

Beste Glenn,

Ik ben een heuse mysticus. En die hebben
nou eenmaal weinig last van zoiets als 'geloof'.

Dag knul.

Paul
http://www.spiderwebservices.nl/thegoldengirlsquotes/


----- Original Message -----
From: Glenn Credible.nl
To: 'Paul ter Beek'
Cc: crew@credible.nl
Sent: Saturday, July 24, 2004 4:12 PM
Subject: RE: Wow!

Beste Paul,

Wat heeft jou er toe aangezet deze e-mail te sturen? Of heb je ooit eens een vervelende ervaring met het geloof gehad?

Tot bezinning komen, het is maar net hoe je het wilt noemen. Wij zijn na leuke en nare ervaringen erachter gekomen dat er iets is wat steeds stabiel en liefdevol blijft. Misschien voor jou het best te vergelijken met een vader, die geen enkele slechte eigenschap heeft.

Met vriendelijke groet,

Glenn Hoogwaerts
Administrator, PR, Eindverantwoordelijke
E: glenn@credible.nl
W: http://credible.nl

-----------------------------------------------------------------------------
From: Paul ter Beek [mailto:paulterbeek@home.nl]
Sent: vrijdag 23 juli 2004 20:53
To: info@credible.nl
Subject: Wow!

Hello, Incredible guys!


Wat is Credible.nl?
Credible.nl is een christelijk jongeren forum voor actieve jongeren. Op Credible.nl kun je gezellige discussies starten over het geloof of even relaxen in de Koffiebar. Credible.nl wordt gerund door actieve christelijke jongeren in de leeftijd van 11 t/m 21 jaar. Doordat zij elk uit een andere kerk komen is er niet een bepaalde 'stroming' die overheerst op Credible.nl. Bovendien zijn er twee dingen op Credible.nl die heel belangrijk zijn: respect en veiligheid. Bijna 24 per dag wordt Credible.nl in de gaten gehouden door de Credible.nl Crew. Zo kun je er dus helemaal vanuit gaan dat Credible.nl veilig is!

http://forum.credible.nl/faq.php#a1

Tis te hopen dat jullie ooit werkelijk tot bezinning komen.
Zit er niet in, h. Jammer, hoor.

Bye, lost-soulbrothers!

Paul

bromde P. [I, Robot] om 05:16 PM (op 25-07-2004)


Tja ..

*Gaat maar gewoon koffie drinken*

bromde CiNNeR om 07:15 PM (op 25-07-2004)
Koffie?
Had ik deze net voor je klaargezet, CiNNeR-mevrouw. Even in de magnetron geweest, die edele drank. OK, weg met die handel.

bromde Paul om 07:55 PM (op 25-07-2004)


Paul, met jouw talenten kun je toch meer bereiken dan het ophitsen van gristelijke medemensen? Waar blijft bijvoorbeeld jouw angstaanjagend spannende bijdrage aan Bicat.net?

Zet je geld waar je mond is!

bromde Marnix om 10:40 PM (op 25-07-2004)


Zit ik godverdomme helemaal klaar met pen en papier bij Zomergasten van de VPRO om wat dingen te noteren van die Tophoer heleen van rooyen met kleine letters, om een leuk satirisch stukje te schrijven... sjlisjt dat wijf de hele tijd! Ik verstond er geen bal van. Leutert ze alleen maar over DIE voetballers en wat ze daarvan vindt en over reclames. Toen heb ik mijn tv uitgezet. Dus ik weet verder niet wat ze gesjegd heeft.

Bij deze verleng ik mijn abonnement bij de VPRO om te kijken of het ooit nog goed komt daar. Kankerhoer. Ik wil nu bloed proeven, vrouwenbloed. Om mijn agressie te bedwingen ga ik mijn ongestelde vrouw beffen. En een vinger inbrengen in haar vagina voor echt bloed onder mijn nagels. heleen van rooyen met de kleine letters, vieze vuile nephoer.

bromde Kiers om 10:59 PM (op 25-07-2004)


In het slootje achter het kerkhof aan de Machineweg zit de vetste paling. Op een regenachtige zondagochtend ging ik er een keer vissen. Samen met onze koster en Errol de huisvriend van m'n schoonouders. In een bootje. We zitten allemaal naar onze dobbers te turen. Schrikken we ons ineens een hoedje. Staat er op de wal -aan de zijde van het kerkhof- een of ander wijf te gillen. Japans volgens Errol. Doet ze ineens haar rokken omhoog, draait zich om en spuit ze een bruin-gele straal diaree in de sloot. Fatsoeneert het hele boeltje weer. Scheldt nog wat in haar bamitaaltje, spuugt naar ons en loopt weer weg.
Natuurlijk geen paling meer gevangen die dag.

Haar man Ton is nog veel erger.

bromde Luldebehanger om 12:31 AM (op 26-07-2004)


Wat heeft iedereen toch tegen Heleen van Rooyen? Leuk wijffie toch, ze trekt zeker de aandacht (blijkbaar).

bromde CiNNeR om 01:48 AM (op 26-07-2004)


Het trekken van aandacht is geen hoger levensdoel maar heleen denkt dat wel.

bromde Kiers om 08:15 AM (op 26-07-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)