huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Hugo"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Barok"]

07/21/2004: "De Koe"


Ik had Marieke vier maanden eerder, tijdens de lente, leren kennen. Ze was vlasblond en droeg een groen t-shirt waarin haar enorme borsten een forse inkijk construeerden terwijl ze vanaf de terrasstoel naar me opkeek. Twee dagen later was ik al bij haar ingetrokken en lag verzadigd op haar ronde buik en tussen die twee blanke duinen en keek in haar vreemd spottende ogen, dat groene licht waarmee ze me alles kon laten doen. Veel was groot bij haar: haar dijen, haar billen, haar bovenarmen, haar ronde appelwangen, en vooral haar borsten. Haar borsten waren enorm maar niet belachelijk. Vorstelijke borsten. Soms kwam ik thuis na het werk en zag haar languit en bloot op het bed liggen. Ze eet crackers met komkommersalade waarbij het groentenat op die twee enorme blanke vleesballonnen lekt zodat ze glimmen en er nog vleziger en voller uitzien, als Spaanse hammen op de markt. Het lukte me zelden geheel uit de kleren te komen voordat ik al het frisse sap van haar tieten likte.

Het was intussen eind september en we waren een eindje gaan fietsen. Ze kletste voluit in haar vrolijke Brabantse accent en keek me aan met die stoute ogen waarmee ze al die tijd dat ik haar kende dezelfde grap voor me verborgen leek te houden. In gedachten was ze mijn clandestiene geuzenliefje dat vers van het boerenland me als een kloek beschermde tegen de vijand, ik weet niet of ik me nu goed uitleg. Ze droeg een kort dun blauw rokje, een wit t-shirt, sandalen en rode konen op haar wangen. Als ik af en toe een beetje achterop raakte, zag ik dat het zadel bij haar niet te zien was, weggezonken tussen haar billen. Haar benen waren mollige sierlijke ovalen. Haar zangerige stem was als een romige kaas in een landschap van gras, wilgen, sloten, vogels, paardebloemen.

Het bootje lag er nog, verscholen in het riet en ik hield haar bij een hand vast terwijl ze wiegelend en schommelend vanaf de kant in het bootje stapte. Ik volgde haar en zette met een van de riemen af van de kant. Eenmaal in de sloot, plaatste ik de riemen in de ringen en roeide langzaam weg. Marieke had heur lange lichtblonde haar losgemaakt en het viel als een gouden waterval langs haar lichaam, over haar borsten en haar rug tot aan haar billen, Vikingkrijgster. En die vreemde ogen die me overheersend (kunnen vrouwenogen ook keizerlijk zijn?) aankeken, tijgerin. "Marieke, de stoute keizerin", dacht ik.
"Waarom lach je?", zei ze gebiedend.

We gleden traag via sloten en vaarten door een met struiken afgezoomd weidelandschap met riet, paarse bloemen en de geur van hooi en takken. Bramen- en vlierbesstruiken. De vaart kwam uit op een groot meer dat we overstaken en bij een door mensen verlaten weiland legden we aan. Verderop achter een hek graasden koeien, we zaten op een oud tafellaken en dronken witte wijn, aten tomaatjes en kreeftsalade. We zwommen bloot in het meer, lieten ons opdrogen, neukten intens en elkaar van alles en nog wat in de oren toewensend en zwommen opnieuw. Ik voelde me Koekebakker die de hoge belangrijke heren ver weg weet en keek dromerig tussen mijn oogleden naar het liederlijk lome lichaam waar ik van hield, mijn blanke blote boterberg, de aangedreven wolken in de lucht en dan naar het vee aan de andere kant van het hek. Een van de koeien was naar het hek toe komen waggelen en stond met de kop over de afscheiding heen ons met de koeienblues in de ogen aan te staren. Onder haar buik hing haar volle opgeblazen uier, een enorme zak melk waarvan ik slechts de voorste twee tepels als dikke roze vingers zag wijzen...

"Ze doet me aan jou denken", zei ik en had toen al spijt. Ze begreep direct wat ik bedoelde, graaide al onze kleren bij elkaar, stapte zonder verder iets te zeggen in het bootje en zette af. Een meter vanaf de kant stond ze nog steeds bloot met een riem in haar handen en keek me toen vreemd glimlachend aan. "Dag", zei ze stout. Ze ging zitten, plaatste de riemen op hun plaats en roeide weg. Ik was al opgestaan en keek aarzelend toe. Ik besloot in het water te springen en een stuk mee te zwemmen om haar te vermurwen. Ze was intussen enkele meters verder gestopt met roeien en trok haar shirt over haar grote lijf heen naar beneden. Toen ze me aan zag komen greep ze snel naar de spanen en vergrootte opnieuw de afstand. Voor iemand die het liefst de hele dag als een luie poes op bed lag, kon ze onverwacht snel roeien. Na een tijdje gaf ik het op en zwom terug naar het weiland. Ze zou vanzelf wel terugkomen.

Het werd fris en de bewolking nam snel toe. Ik borg al de eetspullen op in een plastic tasje en wikkelde me in het oude tafellaken. Ik rende wat kleine rondjes op het weiland om warm te blijven en toen ik de koe naar me zag kijken schudde ik mijn vuist. "Jouw schuld", zei ik met wankelend goede moed. De blauwe lucht had nu geheel plaatsgemaakt voor grijze lucht waarin ruwe wolken grillig afstaken. Het bootje was nergens te zien. Ik wachtte, rillend, terwijl ik zes maal tot driehonderd telde. Ik werd een beetje boos, maar liet mezelf niet toe teveel na te denken. "Dag koe", zei ik en met een hand de plastic tas en het opgevouwen tafelkleed boven mijn hoofd houdend, stapte ik opnieuw het water in. Met een arm rustige slagen makend bewoog ik door het water. Ik schatte dat het ongeveer 7 uur moest zijn, maar het was zo donker dat ik op het verre licht van een boerderij moest navigeren.

Het meer was een zwarte massa, omgeven door schimmige schaduwen in de verte. Als het zou onweren, was het dan wel of niet gevaarlijk om te zwemmen? Toen ik zo ongeveer halverwege het meer was - het was in het donker moeilijk uit te maken - begon het te regenen, eerst nog rustig maar alras heftiger. Af en toe kon ik met mijn voeten de modderige blubberbodem raken. Ik dwong mezelf rustig te blijven en me op het boerderijlicht te blijven richten. Ik schoot zelfs even in de lach toen ik aan de mogelijkheid dacht dat iemand dat licht uit zou doen. Hoe laat gaan boeren doorgaans naar bed? Zwemmend in een donker meer, terwijl de hemel bakken water met luid geraas over je uitstort denk je aan vreemde dingen. Schuilen ratten ook tijdens de regen?

Ik bereikte opnieuw een weiland, klom rillend op het land en begon te lopen, voorlopig nog steeds in de richting van de boerderij hoewel ik uiteindelijk een andere kant op zou moeten. Verscheidene malen moest ik opnieuw het water in en twee keer gleed ik uit en belandde in onzichtbare modder, blubber, stank. Het licht van een voorbijrijdende auto, verder weg, hielp me onverwacht in het bepalen van de richting. Ik kwam aan bij een stuk geasfalteerde weg en liep in de berm in de richting van de fietsen. In het dorp verderop sloeg een torenklok half tien. Ik moest zo'n twee a drie uur rondgezwommen en gedwaald hebben.

Uit de verte zag ik een auto aankomen en schaamte dwong me languit in de berm te liggen om niet gezien te worden. Het tasje met etensspullen had ik allang ergens in een weiland achtergelaten en ik droeg het doorweekte tafelkleed om mijn doorweekte lichaam alhoewel het me geen enkele bescherming tegen de stortvloed noch de koude bood en mijn naaktheid wel bedekte maar nauwelijks verborg. Bij de plekken waar onze fietsen hadden gestaan stond alleen nog de mijne. De ketting was nog op slot en terwijl ik met de fiets in de handen nadacht over hoe het slot te breken, merkte ik dat de voor- en de achterband lek waren. Nadere studie bracht uit dat de banden waren doorgesneden. Ik gooide de fiets in de berm en deed een tijdlang niets, me niet bewust van de tijd die voorbijging. Alleen het rode waas voor mijn ogen en de gloeiende kolen en het razend oorlogsgeweld in mijn hoofd bestonden.

Ik begon te lopen. In het dorp, gelukkig was er niemand op straat, waste ik mijn haren uit onder de pomp, ik weet nog steeds niet waarom. En woest ging ik verder. Ik had twee repen van het tafelkleed gescheurd en onder mijn voeten gebonden die pijn deden van het ongeschoeid lopen, al liep ik zoveel mogelijk in bermen. Af en toe gromde ik of snauwde als een kwaadaardig beest. Schaamte bestond allang niet meer en bij de schaars passerende autos stak ik mijn duim op. Pas om kwart over één, zag ik op het dashboardklokje, kreeg ik een lift van twee jonge meisjes in een oude eend hoe ongelooflijk het ook klinkt. De meisjes waren dronken en op een vervelende manier leukdoenerig, de eend was lek en gammel en stonk naar oude kaas. Terwijl de kilometers ons voorbij gleden was ik rustiger dan ooit in mijn leven. Een rust zoals een formica tafel en het neon schreeuwlicht van een snackbar aan diggelen. We zouden wel eens zien. Bij de afslag naar de stad lieten ze me uitstappen. Ik vroeg hen niet of ze me naar huis wilden brengen want ze waren intussen over hun eerste uitgelatenheid heen en een beetje bang voor me geworden. Ik liep door eenzame natte straten en dook weg in lege portieken bij het gerucht van naderende voetstappen. Pas veel later bereikte ik de straat waar Marieke. Er brandde licht vanachter de gordijnen van haar slaapkamer.

Ik belde aan en na een tijdje ging de zoemer over. Hijgend liep ik de vijf trappen op en vond de voordeur open op een kier. Ik liet het natte, modderige tafellaken bij de deurmat achter, liep naar binnen, sloot de deur achter me en liep rillend naar de slaapkamer. Marieke lag als een lome poes op het bed een zachtgekookt ei leeg te lepelen. Heur lange haar lag los aan weerszijden van haar kogelronde gezicht tot aan haar wijdgespreide dijen gedrapeerd. Toen ze me zag, giechelde ze stout en liet de rest van het ei over het romige vlees van haar tieten leeglopen. Met een vinger spreidde ze het eigeel uit over de glimmende blanke huid waar dunne blauwe adertjes en roze tepel. Ze keek me aan. "Waar wacht je op?", zei ze zonder het uit te spreken. Opgelucht knielde ik en zette mijn mond aan haar joekelborsten. Ze was niet meer boos.


Reedsch...97 toevoegingen, reedsch

Spanish fly, huh?

bromde Paul om 09:12 AM (op 21-07-2004)


bromde Dog-Eat-Dog World om 09:18 AM (op 21-07-2004)


Goed man! Volle vrouwen waar je lang op kan liggen deinen. Had ze ook sproetjes aan de binnenkant van haar dijen?

bromde Kiers om 09:18 AM (op 21-07-2004)


*Applaudisseert lang en hard*

Dan verwácht je dat hij haar kop kapot gaat slaan… Zwicht hij toch weer… mooi hoor.

bromde Dick T. om 09:32 AM (op 21-07-2004)


9. 21 juli 08:29 HT-Internet, Kroatië

Hoof?

bromde . om 09:33 AM (op 21-07-2004)


Daarnaast was een Brabantse Marieke (met inderdaad een volle boezem) mijn eerste grote liefde, dus ik ben extra geroerd.

bromde Dick T. om 09:34 AM (op 21-07-2004)


Ja, zo'n vriendin had ik destijds ook. Zo'n Brabantse Vetklomp. De relatie was voorbij nadat ik een keer bij haar ouders had gegeten. Een goed gesprek over vuistneuken binnen de familiekring is in het Brabantse taboe, blijkbaar.

bromde Dreknek om 09:41 AM (op 21-07-2004)


Hoe kom je dààr nou toch weer bij, Tuinder?

bromde Paul om 09:43 AM (op 21-07-2004)


Op ramkoers zijn terwijl je dol op schapen bent. Dreknek toch.

bromde P. om 09:51 AM (op 21-07-2004)


Marieke uit Herpen ken ik wel. Die heb ik toen ontdaan van haar zwarte pieten make-up, onder de douche op school. Ze was een beetje stout en daarom kreeg ze de roede.

bromde Lennard om 09:52 AM (op 21-07-2004)


Was dat die Brabantse dansmarieke met carnaval die we met vijf man haar laarzen hebben volgepist, Dick? Heb jij haar daarna nog genomen, toen?

bromde Kiers om 09:56 AM (op 21-07-2004)


Nouja, genomen. Per ongeluk op de goede manier tegenaan gevallen toch?

bromde Dreknek om 10:03 AM (op 21-07-2004)


Sharon die op z'n dondertje krijgt.
Voorgekierst en wel.

bromde Paul om 10:10 AM (op 21-07-2004)


Haha, nee, dat was een andere Marieke. Dansmarieke was geen echte liefde.

bromde Dick T. om 10:10 AM (op 21-07-2004)


Maar die Dansmarieke, die jij daarna nog hebt genomen, toen? Met haar witte maillot nog aan en kletsnatte zweetvoeten tot aan haar kuiten. Lag jij vreemd te kijken waarom heel haar benen scharnierden elke keer dat je haar een douw gaf. Tot je door die maillot heen was. Niet die dus?

bromde Kiers om 10:18 AM (op 21-07-2004)


Ook hier sjijnt de zon nog nie. Scheisse.

bromde Sjeng om 10:29 AM (op 21-07-2004)


Theo Maassen

De Eindhovenaar

(zit op een krat bier)

Wat zit je naar me te kijken, mietje. Heb ik wat van je aan soms?
Hè? Kom da'lijk maar eens mee naar buiten jongen. Gaan we tandjes tuffen. Paar weekies pap eten. Verrekte homofiel.
En wat zie je d'r nou deftig uit. Heb je op de havo gezeten of iets? Meneer de professor. En je kijkt nou een beetje op me neer omdat ik alleen LTS zwakstroom heb gedaan? Je denkt van 'ik ken allemaal moeilijke woorden en die kent hij nie'. Dat denk jij. Denk jij dat ik geen moeilijke woorden ken? Moet jij eens opletten jongen. Moeilijke woorden. Let op.....
...... zonsverduistering
Chipolatapudding.
Alumumimium.
M-Meta... Meta... Meta... Meta de Vries. Ja nou sta je mooi te kijken met die havo-diploma hè?

Zal ik 's wat zeggen? Eindhoven da is de mooiste stad van de wereld. Dat meen ik. Ik zeg altijd 'Als je Eindhoven niet kan waarderen dan kan je het leven niet waarderen'. Mensen denken vaak dat Eindhoven, dat dat een stom boeregat is en da wij daar jaren achterlopen. Daar klop dus helemaal niks van. Integendeel. Ik hoorde dat Abba nu hier heel populair is, kennen wij in Eindhoven al zeker vijf, zes jaar.
Eindhoven da's... dat is voor mij een beetje het Frankrijk van Parijs, zo witte nie. Ja, het puntje van de zalm. Mensen zijn daar gemoedelijk in Eindhoven, dat vind ik belangrijk. Gewoon gemoedelijk. En natuurlijk moet je oppassen. De kans is gewoon groot dat je op je bakkes wordt geslagen. Maar als dat gebeurt, dan gebeurt dat gemoedelijk hè.
En carnaval hè. Carnaval in Eindhoven da is het mooiste wat er is. Een raar petje op, een maskertje voor en een paar dagen helemaal jezelf zijn. Da's schitterend.
Alleen het zielige is, dat proberen ze in Amsterdam dan ook hè. Carnaval vieren. Kopen allemaal mooie pakken, dure praalwagens. Ja maar zo werk da nie. Carnaval zit nie in de portemonnee. Carnaval zit hier, dat zit van binnen. Dat kun je niet kopen. Carnaval zit ons Eindhovenaren in het bloed. En die Amsterdammers hebben daar hele andere dingen zitten.

Amsterdammers, tjongejongejonge. D'r is in Amsterdam helemaal niks wat wij in Eindhoven nie hebben. Wij hebben in Eindhoven ook een Anne Frankhuis. Wij lopen er alleen niet zo mee te koop. En dast verschil.
Amsterdammers, tjongejongejongetjonge. Zijn godverdomme trots op André Hazes man. Als dat bij ons in Eindhoven rond zou lopen dan zouden we ons helemaal kapot schamen man. Lillijke nageboorte. Wandelende wrat dat 't is. Die verschrompelde zak van mij is nog mooier dan die kop van hem. Weetjeda, het zal mij niet verbazen dat wanneer André Hazes gekust zou worden dat ie zou veranderen in een prinsesje.
En dan zeggen ze 'Alles wat ie zingt, komt recht uit z'n hart'. Dan zeg ik d'r snel uithale dat ding!

Ja, ik ben dan misschien een beetje een ruwe pit, maar ik heb een klein hartje hoor. Als ik zo 'ns rondkijk in de wereld, dan kan ik wel janken. Overal is er oorlog, mi-lieuverontreiniging, eh... honger. Honger. Ik zeg altijd 'Honger dat is het ergste dat er is'. Dat zeg ik altijd. Als mensen iets tegen mij zeggen van hé zeg es iets, dan zeg ik 'Honger dat is het ergste dat er is'. Ik heb zelf ook wel es honger. Of ja honger, meer zo trek wittenie. Zo'n lekkere trek dat je echt zin hebt in iets hartigs. Een stukje kaas, worstebroodje, pindaatje. Da's erg hoor honger.
Alleen weet je wat het is? Weet je wat het hele eieren eten is? Ze moeten alleen de goeie helpen! Die rijken, die redden zichzelf wel. Daar staan ze dan op Schiphol helemaal uit Somalië. Nou ik heb geen geld om met het vliegtuig naar Somalië te gaan! En wat moet ik daar doen? Ik heb daar toch niks te zoeken, ik heb het hier toch netjes voor mekaar. Vriendenkring opgebouwd en alles. Maar daar wordt niet over geluld door de hoge heren in Den Haag. Maar de eerste de beste Somaliër die een aardig sprintje kan trekken, die krijgt meteen een medaille. Ik heb tien jaar op de emballage gewerkt. Tien jaar. En ik heb nog nooit een medaille gehad, nog nooit. Ik heb het eens uitgerekend. In die tien jaar heb ik meer dan vijfentwintig duizend kilometer gelopen. Dat is iets anders dan honderd meter.

Ja en ik discrimineer nie hè. Niet dat jullie denken van da's een discriminant of zoiets. Nee, ik constateer alleen feiten. Vroeger, vroeger was er nooit iets aan de hand met het milieu. Nou heb je hier al die buitenlanders en dan zit er ineens een gat in de ozonlaag! Rara hoe kan dat!
Maar dat mag dan niet gezegd worden, dan ben je aan het discrimineren. Maar ik discrimineer echt niet, voor mij zijn alle buitenlanders hetzelfde. Ik vind integratie het mooiste wat er is, dat vind ik schitterend. Alleen zeg ik: dat doen ze maar mooi in hun eígen land. Maar ik discrimineer niet. Ja ik zou natuurlijk wel schrikken als mijn dochter met een neger thuis zou komen. Ja. Ik heb helemaal geen dochter, dus dat is dan schrikken.

Ja, dat is dan weer die typische Eindhovense humor. Een humor met zo'n eh dubbele betekenis in die bodem dan. Eindhoven dat is het mooiste dat er is. Om de provincie Brabant geef ik helemaal niks. Helmond, daar komt nog geen goeie hond vandaan. En Den Bosch. Ik zeg altijd maar zo: 'Het enige goeie dat er uit Amsterdam komt, dat is de trein naar Eindhoven'.

bromde Paul om 10:53 AM (op 21-07-2004)


Paul! Wat is dat?!
Zo ken ik je niet!
Je zou zo vaker wat moeten schrijven!

De groeten van een (ex) Amsterdammer(....)

bromde Vilé om 11:55 AM (op 21-07-2004)


Heer Vilé, ik persoonlijk zie dus uit naar wat u nog in uw petto had voor ons. Bloofd is bloofd!

bromde Paul om 12:07 PM (op 21-07-2004)


Onderdanig typje. Ik had die Marieke toch doodgeknuppeld op een manier waar Ted Bundy jaloers op zou zijn.

bromde mack om 12:25 PM (op 21-07-2004)


Ohjajoh?

bromde Ted Bundy om 12:40 PM (op 21-07-2004)


Weelderige vormen. En dan een sexverslaving.

Dan heb je toch verder niets nodig?

bromde Marnix om 01:15 PM (op 21-07-2004)


Ik dacht dat jij gebarbecued was?

bromde mack om 01:15 PM (op 21-07-2004)


Nee, dat was Ál Bundy.

Ken uw klassiekers.

bromde Marnix om 01:27 PM (op 21-07-2004)


Klassiekers? Hah! Vertel mij wat!Is deze lijn coke voor mij?

bromde Willem Ruis om 01:34 PM (op 21-07-2004)


Hahaha jaja! Dat was ik!
Hilarisch, niet!?

Ga ik er meteen nog één verzinnen.

Ik denk aan iets met Nelson Mandela.

bromde dreadloki om 01:35 PM (op 21-07-2004)


*Rob* het in
Grey power!

bromde Vilé om 01:41 PM (op 21-07-2004)


Shit ik haal die twee altijd door elkaar. Dus Al bundy is gebarbecued en Ted Bundy speelde die schoenenverkoper?

bromde mack om 01:51 PM (op 21-07-2004)


Ohjajoh?

bromde Ted Bundy om 01:52 PM (op 21-07-2004)


ENORME tieten. Die vind ik dus éigenlijk te groot.

Zal er even een paar opzoeken.

Ter illustratie.

bromde Marnix om 02:29 PM (op 21-07-2004)


Ach, eigenlijk houd ik meer van van die kleine, kan je die ook even opzoeken, als je toch bezig bent?

bromde matxil om 03:27 PM (op 21-07-2004)


*komt hijgend binnen met een rode, kloppende hand*

Niks. Geen tiet te vinden op dat hele internet. Brandende joden, open wonden, filmpjes van crashende raceauto's. In overvloed.

*springt door ruit weer naar buiten*

bromde Marnix om 06:22 PM (op 21-07-2004)


U is de nieuwe hofleverancier na het spoorloos verdwijnen van Gerrits? Leuk. U leest lekker weg, matxil. Schrijf nog maar eens wat, zou ik zeggen!

* knikt matxil bemoedigend toe *

bromde Adriana om 06:27 PM (op 21-07-2004)


Hé, Marnix,

vang!

bromde Eduardo om 07:27 PM (op 21-07-2004)


Oh, ja!

*spamt nog een keertje*

Maaaarrrrr, volgens mij ligt het blogspot etc.com op zijn aarsch.

bromde Eduardo om 07:30 PM (op 21-07-2004)


Oh?

bromde bicat om 08:35 PM (op 21-07-2004)


Maar dat weet je natuurlijk nooit helemaal zeker. Als het ware.

bromde Marnix om 08:55 PM (op 21-07-2004)


Ik zit met mijn Janus te spelen, komt de buurman langs, handen als kolenschoppen, roodgelakte nagels, kekke fruitschaalhoed.

Wat móet ik, lieve Mona?

bromde Janus om 09:54 PM (op 21-07-2004)


Over travestie is hier in het verleden reeds uit-en-te-na en tevens uitentreuren bericht. Helaas kunnen we je vraag daarom niet in behandeling nemen, Janus.

M.vr.gr.,

bromde red. afd. Mona om 10:23 PM (op 21-07-2004)


tets

bromde bicat om 10:44 PM (op 21-07-2004)


Er hebben zich momenteel 161 auteurs aangemeld op deze website, waarvan 110 auteurs al echt actief zijn geweest. De 761 publicaties die door hen gepubliceerd zijn hebben tot nu toe in totaal 1175 reacties gekregen!

Een hartelijk welkom voor onze nieuwste auteur: Kiers Kiers

bromde Arnold om 10:57 PM (op 21-07-2004)


Morgen overhoring!

bromde Voor Paul (die alles leest, gelijk een wolf met 39 magen) om 11:15 PM (op 21-07-2004)


Baron, ik zou graag de slotgracht eens afvissen, op zoek naar vergeten monstersnoek. Qua pachtsom dacht ik aan 29 dukaten.

Hoor ik van u?

bromde Marnix om 11:26 PM (op 21-07-2004)


Gebruik de gracht alsof het een schone zakdoek is, Marnix. Zij is net zoveel van u als van de hotdogverkoper die zijn ogen dept vanwege 'weer een dag' van betreurenswaardige omzet.

Mocht u de snoek vangen, en haar als maaltijd aanbieden dan verneem ik graag tijdig van u.
Volgende week doe ik mee aan Sterrenslag Papoe Nieuw Guinea en kan dan wat moeilijk te bereiken zijn. De duiven koersen niet graag in die richting.

bromde bicat om 11:30 PM (op 21-07-2004)


2. 21 juli 23:29 Palestinian Internet Services, Ghazzah, Palestijns grondgebied (bezet)

bromde Ramallah Al-Marat om 11:38 PM (op 21-07-2004)


Trouwens, kijk eens naar wat er PRECIES vorig jaar hier verscheen! Toeval? Boerenbedrog? Episch verlangen? Of toch gewoon Albert Mol?

bromde bicat om 11:45 PM (op 21-07-2004)


Ja, dat zal allemaal wel, maar ik wil het toch nog graag even over die illustere snoek hebben. Als het mag.

Ik vang haar (grote snoeken zijn altijd vrouwtjes) aan een Musky Killer. Een zware spinner met een dikke flos bucktail. Ze weet niet wat haar overkomt. Als weldoorvoede snoek in een met-rust-gelaten slotgracht. Het gevecht is kort. Dan draai ik heel voorzichtig 1.45 meter snoek naar binnen. Het nieuwe Nederlandse record. Ik maak foto's. Dan mag ze terug.

Blijkt ze nog een oma te hebben.

bromde Marnix om 11:59 PM (op 21-07-2004)


Heer Marnix, groot visscherman, mocht u bij kans een dergelijke heerlijkheid bovenhalen, wilt u haar dan niet bruutweg terugwerpen? Neem ik, tegen redelijke vergoeding, zó van u over! (Of u houdt haar stiekem zelf. Dat kan natuurlijk ook.)

bromde Paul om 12:00 AM (op 22-07-2004)


Is dat een beetje te doen: een fors aquarium op de zoveelste verdieping van een flat?

Zo ja: geen probleem.

Mi zeemeermin es tu zeemeermin.

bromde Marnix om 12:05 AM (op 22-07-2004)


Mijn vader ging wel eens met een flinke klomp kankerverwekkend lokvoer op nachtvistocht naar de kleigaten aan de Ijssel. Die ving toch elke keer wel een snoek van 3,5 meter hoor. Hoe 'ie die zilverglanzende gevaartes binnenhaalde weet ik ook niet en ik heb er nooit een gezien maar feit blijft dat 'ie ze altijd alleen ving. Zonder Jack van Gelder en die pias met die bril van de recordshow.

De act met de knikstaafjes zal ik ook nooit vergeten. Maximaal 24 kreeg ik er in m'n neus. Een flinke bons erop en die hele gok gloeide.

bromde bicat om 12:07 AM (op 22-07-2004)


V'dulle. De plicht blaast op haar koperen toeter.

*vermomt zich als natte pruim*

Goodnight, Saigon!

bromde bicat om 12:13 AM (op 22-07-2004)


Mijn snoekverhalen zijn inmiddels bekend. Zou je denken.

Mijn vader was en is waarschijnlijk toneelspeler. Gaf geen moer om dat hele vissen. Ik heb het helemaal zelf opgepakt.

Stel je voor: dik in de dertig, niet achteraan gestaan bij het uitdelen van verstand en hersendingest. En dan tóch gewoon achter de vissen aan.

Hahahahaha!!!Dus.

bromde Marnix om 12:17 AM (op 22-07-2004)


Doe ik het wel weer alleen.

Truste.

bromde Marnix om 12:21 AM (op 22-07-2004)


Kiers Kiers, zo staat hij ook mijn msn lijst.

bromde Michiel om 12:23 AM (op 22-07-2004)


Hee, krijg nou wat, vind ik hier toch een ongeopende fles van de Nederlandsche Gist- en Spiritusfabriek NV te Delft! Van een goed jaar ook nog. Ha, hoef ik nog niet naar bedje toe.

bromde Paul om 12:23 AM (op 22-07-2004)


(Ik ben met recht van de blauwe knoop, mag wel gesteld worden.)

bromde P. om 12:26 AM (op 22-07-2004)


Paul, het is dan wel niet van Amstel, maar wilt u deze vreugde met mij delen?

(ik ben zwaar aan de alcohol toe)

bromde Michiel om 12:32 AM (op 22-07-2004)


Nee papa, ik wil dat je stopt met drinken!

bromde de zoon van Michiel om 12:56 AM (op 22-07-2004)


Alcohol is een lekker vergif.

(Ooooohh, wat een verbijsterende vondst! Nounou, zeg.
Dat komt misschien doordat mijn huidige promillage met de bestaande technieken onmogelijk vast te stellen is, plus dat Clapton's Layla unplugged en koptelefonisch door mijn hoofd raast.)

bromde Paul om 01:43 AM (op 22-07-2004)


O, trouwens.
Morgen (vandaag, NL-tijd)
komt de bezoekersteller
van bicat.net op 650.000.

En da's leuk, potverdrie!

bromde P. om 01:59 AM (op 22-07-2004)


GOD WAT EEN MIST HE! WAT EEN MIST HE! IK REED BIJNA DE VIJVER IN, HAHA!

bromde Dreknek om 09:17 AM (op 22-07-2004)


niets

bromde Dick T. om 09:33 AM (op 22-07-2004)


Nou ja, weinig is het eigenlijk.

bromde Lennard om 10:43 AM (op 22-07-2004)
Och, 't is weer es wat anders.

bromde Paul om 01:24 PM (op 22-07-2004)


Dolle boel!

*Gaaaaaaap*

Waar is verdomme bewegende tot Paalsma tot grrrtsj, enzo?

bromde de SRV man om 02:47 PM (op 22-07-2004)


bewegende is zijn studie aan het afronden, Paalsma geniet zich waarschijnlijk suf van zijn kindje en grrrts is verliefd en kwijt. Verder nog iets?

bromde Juffrouw Jannie om 03:18 PM (op 22-07-2004)


Jazeker is er nog iets, Juffrouw Jannie. Heeft iemand u wel eens rechtuit gezegd dat u een smakelijk stel memmen torst? En uw ervaring als buikdanseres, wordt die nog wel eens benut?

bromde Paul om 03:23 PM (op 22-07-2004)


Ik zit me hier dood te vervelen. Alles is geregeld voor de vakantie en ik ben morgen vrij. Ik moet alleen nog hier blijven omdat er om half vijf een jongen komt die hier z'n stage wil doorbrengen. Zou die het erg vinden met mij een gesprek te voeren onder het genot van een biertje terwijl ik er dan al een stuk of vier weg heb geklokt? Nee gok ik. Ik zie straks wel of ik goed gegokt heb.

bromde Lennard om 03:29 PM (op 22-07-2004)
Ah, dank u voor het kiekje, Juffrouw Jannie. Uw bescheidenheid is legendarisch.

Lennard, op je gesundheit!

bromde Paul om 03:34 PM (op 22-07-2004)


Benen op tafel, bier d'r bij, hand in je broek aan je plakzak. Af en toe een scheet en vooral veel boeren. Ik denk dat dat gesprek nog geen 10 minuten duurt. Tussen nu en half vijf nog vijf flessen bier en om 5 uur weet je niet eens meer wie die jongen was.

bromde Kiers om 03:35 PM (op 22-07-2004)


'Queen Mary 2' of Lennard Line

Lennard's next ocean liner, Queen Mary 2, will be the largest, longest, tallest and widest passenger ship ever conceived. (...)Leuke email, ontvang ik zojuist.

bromde Paul om 03:52 PM (op 22-07-2004)


Nedstat
bicat - Nous baisons le monde - (Amateur)

Meet sinds ... 2 juni 2002
Totaal aantal pageviews tot nu toe 650000
Drukste dag tot nu toe 12 augustus 2003
Pageviews 6559

Proficiat, dan maar.

bromde Paul om 04:00 PM (op 22-07-2004)


Oh? En sinds wanneer gaat het om de kwantiteit?

Mijn 7 dagelijkse bezoekers genieten zich anders helemaal suf.

bromde Marnix om 04:21 PM (op 22-07-2004)


U liegt!, heer Marnix. Over dat aantal bezoekers van Uw Log. Het benne d'r heel wat meer.

www.marnix.nl/log/

Iedereen komt er aan z'n gerief!

bromde Paul om 04:39 PM (op 22-07-2004)


*kijkt onder zijn schoenen*

Ik zou zweren dat het hier naar poep ruikt.

bromde Kiers om 05:45 PM (op 22-07-2004)


Eh?

bromde Ome Willem om 06:13 PM (op 22-07-2004)


1. 22 juli 18:44 Palestine Online, Israël

bromde Jaja om 06:57 PM (op 22-07-2004)


We we're just wondering what you people are up to here.

Nedstat CEO,
François Boulanger

Top 1000

1 (1) LIBERTINUS 5852 (-383)
2 (2) Mattemoi.com 1665 (-211)
3 (5) bicat - Nous baisons le monde 1426 (+183)
4 (3) TopDuSexe - Sexe 100% gratuit ! 1349 (-115)
5 (4) Tickling fetish

bromde Nedstat Promotion Dept. om 08:08 PM (op 22-07-2004)


*gooit propje papier van grote afstand in prullenbak en kijkt triomfantelijk*

Zo! Dat ruimt lekker op.

bromde Kiers om 08:52 PM (op 22-07-2004)


Message understood. Denk ik.

bromde Paul om 09:25 PM (op 22-07-2004)


www.hardloopplezier.com/weblog/nucleus/index.php?itemid=380

Doar hab u missjien nog nooit van gehoord nou mijn neef wel hoar.

Een gezegende avond na een
warm dagje, hier in Eijsdena.

bromde Sjeng om 09:48 PM (op 22-07-2004)


Ik zie aanmerkelijk minder roze olifanten dan gisteravond.

bromde Kiers om 10:12 PM (op 22-07-2004)


Nog even doorzuipen, Kiers.

Dan zie je morgen weer héél anders.

Qua roze.

bromde Eduardo om 10:59 PM (op 22-07-2004)


Ikzie ikzie watjijnietziet. En het iiiiiss....

Groen!

bromde Marnix om 11:20 PM (op 22-07-2004)
Mijn jaarlijks inkomen is in dezen van geen belang.
Het gaat om kíndertjes, tenslotte.

Hoogachtend,
Directeur
Terre des Hommes,

Egbert von Karajan

bromde Drollenvanger om 11:29 PM (op 22-07-2004)


bromde Mevr. Borstjes-Klein, Klantenservice om 12:35 AM (op 23-07-2004)


8. 23 juli 00:35 Palnet Communications Ltd., Palestijns grondgebied (bezet)

Ohhhh...

bromde Paul om 12:39 AM (op 23-07-2004)


bromde Netanyahu om 12:50 AM (op 23-07-2004)


http://koti.welho.com/gstreeto/Liars.html !!!

bromde Ariel Sharon om 12:59 AM (op 23-07-2004)


Vannacht heb ik op een reserve-matrasje geslapen, hier op m'n balkon. Ik denk, zachte temperatuur, het is zomer, outdoor camping, wat wil een mens nog meer.
In alle vroegte bleek ik volkomen ondergescheten door duivenstront. Vredesduiven, haha. Het valt niet mee voor een huisvrouw. Poetsen dus. En daarna de zaak defragmenteren, hetgeen ook is geschied.

*zucht*

Vandaag vertrekt Lennard naar beter oorden, en Hoof komt pas over een volle week terug uit de rimboe van Kroatië. Hopelijk.

bromde Paul om 10:04 AM (op 23-07-2004)


Gelukkig ben ik er nog.

En ik.

bromde Marnix (+ imaginaire vriendje) om 10:53 AM (op 23-07-2004)


En anders ik wel.
Ikikik.

bromde P. om 11:19 AM (op 23-07-2004)


Ik voel mij zo alleen. Snel! Een nieuwe post!

bromde Kiers om 11:26 AM (op 23-07-2004)


*gooit weer een propje papier van grote afstand in prullenbak en kijkt triomfantelijk*

Zo! Dat ruimt lekker op.

bromde Kiers om 11:29 AM (op 23-07-2004)


Foutje, bedankt.

bromde Rijk om 11:33 AM (op 23-07-2004)


Heer Kiers.

Mag ik iets verfijnders voor u opzoeken? Iets met klasse?

bromde Paul om 11:50 AM (op 23-07-2004)


Ik heb hier ENORM genoten.

bromde P. om 11:51 AM (op 23-07-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)