huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Sletje"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De weg van de glasblazer"]

05/11/2004: "Maagtabletten"


Het begon tijdens de strafschoppen. Ik hing op de bank en keek naar een opgenomen wedstrijd, met het geluid uit en een bak Haagen Dazs op mijn buik. Ik had hem half op toen ik een stekende pijn in mijn maag voelde. Ik ben een grote jongen, dus ik at stug door. Ik nam een paar glazen wijn en ging naar bed. Die nacht lag ik zwetend wakker. Ik kocht wat extra wijn in en keek het nog een dag of twee aan. Toen werd het me te dol en haalde ik een voorraad maagtabletten. Dat hielp, een tijdje. Ik was bij Carla thuis toen ik iets in mijn buikwand voelde scheuren, tijdens een lastig standje. Het deed echt ontzettend zeer maar het was een verdomd goeie ketspartij, dus ik besloot het te negeren. Na de seks vielen we in slaap op haar grote bed. Midden in de nacht werd ik schreeuwend wakker. Er zat een scheur in mijn ingewanden, zo voelde het, ergens linksboven mijn darmen. De pijn was hels.

De huisarts hoorde mijn verhaal grinnikend aan. Maar hij verontschuldigde zich meteen en trok een serieus gezicht.

'Meneer Malinckrodt, eet u wel goed?' Ik zei nee. Ik zit natuurlijk regelmatig in dure restaurants, maar meestal is het toch brood met kaas, of junkfood. En zeker niet op vaste uren. Wanneer? Nou gewoon, als het uitkomt.
'Ik ben een druk man, dokter.'
'En u hebt al lange tijd pijn?'
'Ja al een behoorlijke tijd eigenlijk, maar dan neem ik deze.' Ik liet een buisje maagzuurtabletten zien. De dokter tikte met een gesponsorde pen tegen zijn tanden. Toen glimlachte hij en zei:
'Meneer Malinckrodt, u hebt, net als de meeste mannen met uw levensstijl, Helicobacter Pylori Gastritis oftewel een chronische maagzweer ontwikkeld.'

Een maagzweer? Ik? Ik die nooit met de lift ga, ik die de zes trappen naar ons luxe appartement fluitend neem? Ik met mijn smetteloze tandvlees? Ik die zwarte suikerklontenkoffie naar binnen giet alsof het verse sju is en geen snackbardeur ongeopend laat? ...Oh wacht eens even. Ik schudde nog een merkloos maagzuurtablet uit de koker en kauwde er op, meer voor de zenuwen dan voor wat anders. Mijn maag borrelde en ik voelde een gemene steek. Ik gaf geen krimp maar de dokter zag mijn kaakspieren verstrakken. Dokters zijn daar goed in, leed spotten. Hij grijnsde weer. Toen hij merkte dat ik hem aankeek, kuchte hij en pakte zijn receptenblok. Hij krabbelde er iets op en gaf dat aan mij.

'Meneer Malinckrodt, gewoon gezond eten en dit slikken, drie maal daags. Dan is het zo weer over!' Ik liep weg en liet de deur open staan. Terwijl ik naar buiten liep hoorde ik hem bellen met een collega.
'Fons! Weer eentje! Zet dat kratje maar vast koud. Het is die recessie, ik zeg het je.' Ik onderdrukte de neiging om terug te lopen en de man eens eens flink.. Ja wat eigenlijk?

De pijn zat als een koude steen in mijn maag en ik slikte drie tabletten achter elkaar. Toen was het buisje leeg. Ik gooide het over mijn schouder. Bij het stoplicht keek ik achterom. Ik hoefde de berg buisjes op de achterbank niet te tellen om te beseffen dat ik mezelf al maanden voor de gek hield. Het was pas drie uur in de middag maar de tabletten op kantoor waren op, dat wist ik. Dus ik besloot om nog even langs huis te rijden. Een dom idee.

Het schijnt dat ze mijn onderbuurman zochten. Maar die was niet thuis. Toen ze mijn Porsche zagen parkeren, vanaf de tweede verdieping, moeten ze 'Die vent is minstens zo rijk' gedacht hebben. Als ze al wat dachten. Ze knevelden me, gooiden me in de kofferbak van zo'n foute BMW en reden naar wat ze op het nieuws een 'geheime locatie, ergens in het havengebied' noemen. Ik weet niet wat ze zijn, Servirs ofzo. Ze belden alle nummers in mijn mobiel tot ze Coby te pakken hadden en eisten twee miljoen. Die kon ik nooit ophoesten natuurlijk, zeker nu niet. Coby vertrok prompt. Ik vond dat, gezien de situatie, nogal cru. Maar ze had ergens wel gelijk natuurlijk. Ze had al vaker gezegd dat ze zou vertrekken als ik nog een keer vreemd ging. In het geheime adressenbestand dat de politie op mijn computer vond stond Carla bovenaan. En daaronder Andrea, Vicky, Stephanie, Zo, enzovoorts. Nee, ik denk niet dat ze nog terugkomt. Maar ze staat nog altijd op ons antwoordapparaat. Waarschijnlijk voor eeuwig. Ik hoor steeds haar stem, voordat de Yugo's weer iets inspreken: 'Jaco en Coby zijn er nu even niet...' en na de piep volgt dan een nieuwe eis of nog een dreigement, dat ze me gaan vermoorden. Ach, dat laatste hoeft zometeen niet eens meer.

Ik ben ziek. Ik lig nu al weken op het koude beton, vastgekluisterd aan een verwarmingsbuis met handboeien. Mijn polsen zijn rauw en mijn pak is voorgoed bedorven. Rond het middel, vooral. Na een tijd zat er een bruinrode vlek in mijn overhemd. Daaronder zat een rode snee, als een soort kieuw. Ik beet tot bloedens toe in mijn polsen van de buikpijn en sliep alleen nog maar van uitputting. Ah, slaap... Eten lukte niet meer. Als ik dronk stroomde er vocht uit de kieuw, alsof hij ademde. Drinken doe ik ook bijna niet meer, de laatste tijd. Ik probeer gewoon te doen alsof mijn middel er niet is. De laatste keer dat ik keek was een stuk buik verdwenen. In plaats daarvan zat een borrelend gat, een rode krater waar ook een eind darm uitpiepte. Dat kan natuurlijk niet. Dit is gewoon een nachtmerrie. Dat moet het zijn. Het maagzuur vreet aan mijn darmen en de boel is gaan zweren. De stank lokte vliegen en sindsdien zitten er maden. Ik wil niet kijken maar ik voel dat ze knabbelen, harde speldeprikken in mijn buik. Ik ben te zwak om de vliegen weg te jagen. Mijn buik leeft, onder mijn korstige shirt. Als ik gas laat ontsnappen bewegen mijn uitpuilende darmen onder de stof. De stank is niet te harden. Mijn gijzelnemers lachen zich rot en hangen stukjes vlees in mijn maag, met de neus stevig dichtgeknepen, aan een soort hengeltje. Ze snappen onderhand wel dat er geen geld meer komt maar ze vermaken zich nog even met mij.

Tot gisteren tenminste. Toen reden ze toeterend weg en sindsdien heb ik niets meer gehoord. Mijn maag borrelt. Ik laat een boer en proef bloed, gemengd met een vreemde smaak die aan luiers doet denken en de stoma van mijn oma. Ik hoop dat die Servirs nog terug komen. De duiven worden steeds brutaler.

Jezus! Wat is dat voor herrie? Alsof er er een krat steigerbuizen omvalt. De deur vliegt open en een heldhaftige jonge agent stapt naar binnen. Hij wuift de zwarte vliegen weg met zijn pistool en knijpt zijn neus dicht. Hij vraagt met afgeknepen stem hoe ik heet en gaat spontaan over zijn nek. Terwijl hij kokhalzend de kots van zijn uniform veegt, probeer ik iets te zeggen. Maar dat lukt niet erg. Dus breng ik een trillende hand naar mijn hoofd en maakt een schietgebaar. Hij knikt, lijkbleek. Hij richt zijn zware
dienstwapen op me, met een hand. De andere houdt hij voor zijn neus en zijn mond.


Reedsch...84 toevoegingen, reedsch

Wat een grappig verhaal.
"...een vreemde smaak die aan luiers doet denken en de stoma van mijn oma."

Humor.

bromde Lennard om 01:10 PM (op 11-05-2004)


Ik heb me voorgenomen om ook om euthanasie te vragen als ik stront kots.

Eerder al hoor, niet door dit verhaal. Maar ik dacht, "kom, laat ik ook eens on-topic reageren". Dat hoor je tegenwoordig nogal vaak, dat dat gewaardeerd wordt.

bromde Hoof om 02:07 PM (op 11-05-2004)


Bill Gates uses them.
So why don't you?

bromde Jacqueline om 02:52 PM (op 11-05-2004)


Pakkend verhaal; het raakt zelfs een gevoelige snaar; je zou die yougo's aan moeten klagen voor dierenmishandeling.

bromde Vil om 03:01 PM (op 11-05-2004)


Hahaha, dat je leren, moet je maar geen porsche rijden.
Overigens stront kotsen kent een medische term: faecaal braken!

bromde king om 03:48 PM (op 11-05-2004)


Alle krankzin op een stokje.
Grrrits dient gered. Hoort
u mij? Een Rescue Team.
Bestaande uit Marnix, Hoof,
Lennard, Grrrits zelf, Bicat,
CinneR met de bandages, Adriana
al of niet bewegende, Vil, en
waar had ik 't over. Kiers! en
goodie2shoes legt alles vast.
Dictee, Paalsma...

Zoiets. Maar de iets!

bromde Paul om 03:51 PM (op 11-05-2004)


Het begon ook al niet goed, h. Hagen-Dazs. Als ie nou Ben & Jerry's had gegeten was het allemaal vast heel anders afgelopen.

bromde Adriana om 03:53 PM (op 11-05-2004)


Huh! En jij dan, Paul? Wij to the rescue en jij een beetje op je luie reet liggen en Euroshopperpils achterover kiepen zeker?

bromde Adriana om 03:56 PM (op 11-05-2004)


Adriana, jij weet te veel.
Dat is jouw makke. Lief...

bromde Paul om 03:58 PM (op 11-05-2004)


Paul cordineert de bevrijdingsactie. Vanuit een positie die hem in staat stelt alles te overzien.

Instructies krijgen we per mail.

bromde Lennard om 04:00 PM (op 11-05-2004)


SOS aan lennard_72@hotmail.com

bromde Paul om 04:11 PM (op 11-05-2004)


Ik was vanmorgen op een Conservatorium. Nou heb ik dus sindsdien een fluittoon in mijn oren.

Een dwarsfluittoon, ik denk een hoge D.

Lennard, succes met de spam!

bromde Hoof om 04:20 PM (op 11-05-2004)


King laat z'n motor ronken. Ergernis.
Hoor je? Tot horen & zien je vergaan.
All for the better, tho.

bromde Paul om 04:44 PM (op 11-05-2004)


H, wat een leuke site is dit! Ik ga hier vaker komen!!

*schiet een brandend Nutellapropje richting spelende kleuters*

bromde Echt niet Marnix, ofzo. om 04:45 PM (op 11-05-2004)


Ik kom hier ook wel vaker, Dat voelt wel brandend aan, maar dan zit er geen nutella op het propje. En spelende kleuters laat ik spelen. ik kijk (en grijns) slecths.....

bromde Vil om 04:55 PM (op 11-05-2004)


Dat verhaal wordt wel met een ijzingwekkende koelheid in de ik-vorm verteld.
Grrritz is waarschijnlijk ook van Oost-europese afkomst.

Persoonlijk had ik het wel mooi gevonden als hij losgemaakt was en zijn darmen weer terugduwde, pleister erop en terug naar die dokter.
Kijken of ie dan nog zo onverschillig reageert.

bromde mack om 05:14 PM (op 11-05-2004)


M/43/Hengelo zoekt thunderbird verzamelaar zonder jicht voor uitwisselen curiosa. Foto van Thunderbird II is foto met antwoord van Thunderbird III terug.

bromde Dreknek om 05:31 PM (op 11-05-2004)


WWW.DREKNEK.COM

Oohh!, opdat wij alle drek niet vergeten.

bromde Paul om 05:55 PM (op 11-05-2004)


*Kijkt naar haar medicijnen en vraagt zich af ...* Hm nee, laat ik dit verhaal maar niet nogmaals lezen. Je weet het nooit.

bromde CiNNeR om 06:14 PM (op 11-05-2004)


How Can I Keep From Singing?

My life goes on in endless song
above earth's lamentation,
I hear the real, though far-off hymn
that hails a new creation.

Through all the tumult and the strife
I hear its music ringing,
it sounds an echo in my soul.
How can I keep from singing?

While though the tempest loudly roars,
I hear the truth it liveth.
And though the darkness 'round me close,
songs in the night it giveth.

No storm can shake my inmost calm
while to that rock I'm clinging.
Since Love is Lord of heaven and earth,
how can I keep from singing?

When tyrants tremble in their fear
and hear their death knell ringing,
when friends rejoice both far and near
how can I keep from singing?

In prison cell and dungeon vile
our thoughts to them are winging,
when friends by shame are undefiled
how can I keep from singing?

Enya

bromde Dunno om 06:17 PM (op 11-05-2004)


Ooei grrrits, het duizelt me een beetje. Heb je een tabletje voor me?

Researchers show about 17.2 million idiots buy maagzuurtabletten and loose their lives each year and who can blame them?Meneer Malinckrodt, eet u wel goed?

maagtabletten maagtabletten maagtablettenmaagtabletten maagtabletten maagtablettenmaagtabletten maagtabletten maagtabletten

bromde Kiers om 07:25 PM (op 11-05-2004)


Net als gisteren duizelt het mij alhier.

bromde een schoonen marrokaansche knaap om 07:30 PM (op 11-05-2004)


En keertje, om te proberen. Daarna doe ik niet meer mee aan die marquee hype, die hopenlijk net als alle andere hypes van korte duur zal zijn.

bromde Lennard om 07:34 PM (op 11-05-2004)


'Critical Error'
zie ik rechtsboven
in het bezoekershoekje.

Fuck off, you asshole.

(Sorry, hoor.)

bromde Paul om 08:36 PM (op 11-05-2004)


Zojuist heb ik verloren van Ted Hankey. Maar ben toch wel een heersende gozer.

bromde Andr Brantjes om 09:02 PM (op 11-05-2004)


En dan precies in het kruis
van de Haagse postbode mikken.
Proberen.

H, wr mis.

bromde Vrouw van Andr om 09:09 PM (op 11-05-2004)


www.myhomeplanet.nl/zomaareenmooigedicht11.html

bromde Doornroosje om 09:27 PM (op 11-05-2004)


lang niet onaardig verhaaltje

...en mijn eerste zoenen van deze lente ook al weer te pakken, het leven is lang niet onaardig...

lang niet onaardig...

bromde grts lang niet onaardig om 10:06 PM (op 11-05-2004)


Ik heb mijn darmen nog nooit gezien. Niet eens op foto's. Darmenblind, heet dat.

Ofzoiets.

* Verbaasd zich over het komische talent van Madonna in Will & Grace, wat hij natuurlijk alleen maar bij de kapper kijkt *

bromde Hoof om 10:07 PM (op 11-05-2004)


nog iets lang niet onaardigs en on topics, ik heb gepoogd de smaak van etensresten halverwege het aarsgat weer te geven. faecaal of fecaal kotsen moet uit het aarsgat komen?

Kennen jullie trouwens die van de man wiens hol de controle overnam? het begon te spreken en hijzelf zei steeds minder. zijn hersens atrofieerden en alleen ogen op steeltjes bleven over, als bij een krab.

Burroughs natuurlijk. de viezerik.

bromde grts hihihihihihithelheaiitjeala78786 om 10:15 PM (op 11-05-2004)


Het is verdomme 11 april. is het gezond om nu al verliefd te worden? Ik moet mijn dokter hier over raadplegen.

Euh 11 mei bedoel ik. Zie je ik raak helemaal de weg kwijt van die griet. verdomme. cinner, adriana, zeg eens iets verstandigs?

bromde grts in luv om 10:37 PM (op 11-05-2004)


Die man, Grasrtrssad, was mijn vader. En ik wens dat er met respct over hem gesproken wordt!

*trekt een zeemleren badpak aan met een miniscuul krijtstreepje*

Is er darten, dan?

bromde Marnix om 10:38 PM (op 11-05-2004)


Ah, dan bent u dus de eerste en enige onbehaard anale ontvanktenis? Of is het zaad intraveneus toegediend? Burroughs was behalve junk ook aartsflikker, heb ik me laten vertellen. vooral door hemzelf.

'Selling is more of a habit than using,' Lupita says. Nonusing pushers have a contact habit, and that's one you can't kick. Agents get it too. Take Bradley the Buyer. Best narcotics agent in the industry. Anyone would make him for junk. (Note: Make in the sense of dig or size up.) I mean he can walk up to a pusher and score direct. He is so anonymous, grey and spectral the pusher don't remember him afterwards. So he twists one after the other ...

Well the Buyer comes to look more and more like a junky. He can't drink. He can't get it up. His teeth fall out. (Like pregnant women lose their teeth feeding the stranger, junkies lose their yellow fangs feeding the monkey.) He is all the time sucking on a candy bar. Baby Ruths he digs special. 'It really disgust you to see the Buyer sucking on them candy bars so nasty,' a cop says.

The Buyer takes on an ominous grey-green color. Fact is his body is making its own junk or equivalent. The Buyer has a steady connection. A Man Within you might say. Or so he thinks. 'I'll just set in my room,' he says. 'Fuck 'em all. Squares on both sides. I am the only complete man in the industry.'

But a yen comes on him like a great black wind through the bones. So the Buyer hunts up a young junky and gives him a paper to make it.

'Oh all right,' the boy says. 'So what you want to make?'

'I just want to rub against you and get fixed.'

'Ugh ... Well all right ... But why cancha just get physical like a human?'

Later the boy is sitting in a Waldorf with two colleagues dunking pound cake. 'Most distasteful thing I ever stand still for,' he says. 'Some way he make himself all soft like a blob of jelly and surround me so nasty. Then he gets well all over like with green slime. So I guess he come to some kinda awful climax ... I come near wigging with that green stuff all over me, and he stink like a old rotten cantaloupe.'

'Well it's still an easy score.'

The boy signed resignedly; 'Yes, I guess you can get used to anything. I've got a meet with him again tomorrow.'

The Buyer's habit keeps getting heavier. He needs a recharge every half hour. Sometimes he cruises the precincts and bribes the turnkey to let him in with a cell of junkies. It gets to where no amount of contact will fix him. At this point he receives a summons from the District Supervisor:

'Bradley, your conduct has given rise to rumors -- and I hope for your sake they are no more than that -- so unspeakably distasteful that ... I mean Caesar's wife ... hrump ... that is, the Department must be above suspicion ... certainly above such suspicions as you have seemingly aroused. You are lowering the entire tone of the industry. We are prepared to accept your immediate resignation.'

The Buyer throws himself on the ground and crawls over to the D.S. 'No, Boss Man, no ... The Department is my very lifeline.'

He kisses the D.S.'s hand thrusting his fingers into his mouth (the D.S. must feel his toothless gums) complaining he has lost his teeth 'inna thervith.' 'Please Boss Man, I'll wipe your ass, I'll wash out your dirty condoms, I'll polish your shoes with the oil on my nose ...'

'Really, this is most distasteful! Have you no pride? I must tell you I feel a distinct revulsion. I mean there is something, well, rotten about you, and you smell like a compost heap.' He put a scented handkerchief in front of his face. 'I must ask you to leave this office at once.'

'I'll do anything, Boss, anything.' His ravaged green face splits in a horrible smile. 'I'm still young, Boss, and I'm pretty strong when I get my blood up.'

The D.S. retches into his handkerchief and points to the door with a limp hand. The Buyer stands up looking at the D.S. dreamily. His body begins to dip like a dowser's wand. He flows forward ...

'No! No!' screams the D.S.

'Schlup ... schlup schlup.' An hour later they find the Buyer on the nod in the D.S.'s chair. The D.S. has disappeared without a trace.

The Judge : 'Everything indicates that you have, in some unspeakable manner uh ... assimilated the District Supervisor. Unfortunately there is no proof. I would recommend that you be confined or more accurately contained in some institution, but I know of no place suitable for a man of your caliber. I must reluctantly order your release.'

'That one should stand in an aquarium,' says the arresting officer.

The Buyer spreads terror throughout the industry. Junkies and agents disappear. Like a vampire bat he gives off a narcotic effluvium, a dank green mist that anesthizes his victioms and renders them helpless in his enveloping presence. And once he has scored he holes up for several days like a gorged boa constrictor. Finally he is caught in the act of digesting the Narcotics Commissioner and destroyed with a flame thrower -- the court of inquiry ruling that such means were justified in that the Buyer had lost his human citizenship and was, in consequence, a creature without species and a menace to the narcotics industry on all levels.

bromde grts queer junkie om 10:45 PM (op 11-05-2004)


En voor wie bovenstaande niet begrijpt: geen nood. Conny Palmen heeft een hoop boeken geschreven voor mensen als jij.

bromde grtsjkfgl om 10:49 PM (op 11-05-2004)


Iets verstandigs. Lekker over je heen laten komen, gerrits? En dat bedoel ik nu eens niet dubbelzinnig.

bromde Adriana om 10:51 PM (op 11-05-2004)


Dick Laan. Die kon er k wat van.

bromde Marnix om 10:58 PM (op 11-05-2004)


Zie ik daar de lokroep van mijn stoutste droom voorbijkomen?

bromde Kiers om 11:42 PM (op 11-05-2004)


Zeg. Grrjavvnavp[vfats.
Dan zal het wel minder worden met die flarden van onaardse waanzin op het puntje van uw pennentong...

Liefde maakt alles kapot.

Niet alles. Alles wat zwart en zwaar is, overigens. Er is opeens minder te tillen. Minder te torsen. Minder om de schaduw van te zien. Geniet er van.

Voor je het weet is het weer herfst.

(hoeft niet hoor, ondanks dat mevrouw Hoof soms haar best doet om de schemer te laten invallen, en ik gezegend ben met een zekere aanleg voor overpeinzende donkervorming, kan men blijmoedig over de drempels stappen en besluiten dat het het overwinnen waard is)

* likt aan een strookje afgescheurd Donald Duck om daar een pijltje van te draaien, teneinde dat in het linkeroog van Marnix te schieten, bij wijze van signaal *

Mieren zijn natuurlijk niet om te lachen. Die hebben het met die hele maatschappij van hun een stuk beter bekeken dan wij hier. Met al die trams, belasting en televisieprogramma's waar per sms gestemd moet worden.

Sterven voor waar je voor staat. dat telt. Of eventueel sterven voor waar de staat waar je met aantrekkelijk klinkende radio- en tv-spots voor bent geronseld voor schijnt te staan (met meerderheid van stemmen, dus dat is goed) om allerlei vredestaken te verrichten en je 'doet je plicht' en je 'geeft een signaal' en eigenlijk weet je ook niet waarom je ook alweer moet doen wat je moet doen en wie ook al weer op dat signaal zit te wachten. Maar reken maar dat jij wel mooi wat hebt te vertellen op de verjaardag van oom Gert. Over die rare geiteneukers.

* krijgt zin in drugs *

Ja. Dan zit je mooi in een tamelijk ver van je bed gelogeerde aap. In Drochten.

(vergelijkbaar met Midden-Aarde, vooral voor wat betreft de Orcs)

bromde Hoof om 12:03 AM (op 12-05-2004)


Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog? Is Paul er nog?

Of is hij al weg?

bromde Dreknek om 01:02 AM (op 12-05-2004)


Geen idee, ik hang hier ook maar wat rond. Enne, Brantjes heeft het niet slecht gedaan hee!

bromde CiNNeR om 01:52 AM (op 12-05-2004)


Goedemorgen.

Drek is leuk.
Als je van drek houdt.
En dat doe ik.
Niet.
Ga de plee schoonmaken.
Waar is de plee.
Ik zt erop. Ah.

bromde Paul om 07:42 AM (op 12-05-2004)


Tuut tuut.

bromde Inspector Morse om 07:51 AM (op 12-05-2004)


Dat sterven daar ontkom je maar niet aan h. Ik wil het niet hoor. Met 36, op een brug in Irak, met behulp van granaatscherven. Liever oud, zo gek als een stoeprand met een fles jenever stiekum onder het bed die maar niet op gaat omdat dochterlief steeds weer een nieuwe verstopt. Die incontinentie neem ik er wel bij. Ik zou het vreselijk vinden me bewust te zijn van het sterven. Maar dat wilde ik helemaal niet vertellen.

Hoof, ben jij dit:
http://www.dansdata.com/psycho.htm

Ik herken je aan de Sceptical Inquirer in je jas zak.

bromde Lennard om 08:55 AM (op 12-05-2004)
Moggggggghhhheeee!!!!

bromde Vil om 09:05 AM (op 12-05-2004)


(Sorry, Lennard).

bromde Vil om 09:06 AM (op 12-05-2004)


Arme Nick Berg. Enige gelijkenins met Grrts z'n verhaal ontgaat me niet.

Al Grrtzah?

bromde Vil om 09:10 AM (op 12-05-2004)


Met twee mannen trouwen.
Dat is mijn diepste wens.
Nee, drie.
En dan nooit iets met ze
hoeven 'doen'.
Want vrouwen hebben de
chte ingang. Duidelijk.

*anonymous 2, van FOCUS,
door de koptelefoon, dus
alweer ontoerekeningsvatbaar*

bromde Paul om 09:11 AM (op 12-05-2004)


Ik ben al driftig op zoek naar de video van Nick. Maar die arabische site ligt plat natuurlijk. Ik verwacht niets anders dan dat dat ding vandaag volop verkrijgbaar is op het internet.

bromde Lennard om 09:18 AM (op 12-05-2004)


Het hangt ertegenaan.
Onwards we go. Ofzo.

bromde Paul om 09:34 AM (op 12-05-2004)


Belief in evolution.
It is well known that evolution requires atheism, and that all atheists are amoral creatures, many of whom eat human flesh.

Wel. Daar gaat mijn privacy.
Het haar is gelukkig geheel niet-kloppend. Alhoewel. Gelukkig.

bromde Hoof om 10:13 AM (op 12-05-2004)


Hoof is One of the Chosen.

(Say no more, Paul.)

bromde Paul om 10:20 AM (op 12-05-2004)


Ik ben een kannibaal. Zo veel is duidelijk. Ik ben ook absoluut a-moraal. Dus ben ik ge-evolutioneerd.

Ha! Die redenering bevalt mij wel. Iemand een babyvingertje in zoete saus? Voor de evolutie van uw hersen.

bromde Kiers om 10:24 AM (op 12-05-2004)


Paul solliciteert naar een IP-ban, wat ik je brom!

bromde king om 10:25 AM (op 12-05-2004)


De IP-ban van De Kring.

Is dat niet een film waar een hoop over te doen was, een paar jaar terug?

* zoekt stug door naar een Drentse plaats met 26 verticale letters *

Nooit veel begrepen van die kruiswoordpuzzels. En dan straks maar zien hoe ik die verticale letters in die vijf vakjes krijg.

bromde Hoof om 10:36 AM (op 12-05-2004)


Ik krijg te weinig bezoekers.
Dus:

www.spiderwebservices.nl/thegoldengirlsquotes/
www.spiderwebservices.nl/thegoldengirlsquotes/
ehhenn:
www.spiderwebservices.nl/thegoldengirlsquotes/

(Ha, deze maand dan eindelijk
100.000 visitors. Feest in de tent.)

bromde Paul om 10:45 AM (op 12-05-2004)


Een IP-ban van King.

Dt is het allerhoogste.

bromde Paul om 10:56 AM (op 12-05-2004)


Goedensmiddags saam. Het is allemaalwat vandaag. Iemand onthoofd (LikMijnKanaal heeft een filmpie Lennard, geen idee wat er op staat, ik heb gewoon niet gekeken) en UFO's in Mexico! Dat laatste lijkt beter nieuws maar is nog te bezien.

*Gaat even koffie zetten*

bromde CiNNeR om 01:47 PM (op 12-05-2004)


Huh, de onthoofing? van Bicat.net? de comments gingen net zo lekker!

bromde Eddee om 01:56 PM (op 12-05-2004)


Reacties zijn wat sloom deze ochtend (nu al middag).

Wake up call (Eddee)?

de heer T.Graaf zal je wel ff bijpraten.

bromde Vil om 02:20 PM (op 12-05-2004)


ja is goed..

bromde Eddee om 02:38 PM (op 12-05-2004)


Alive and kicking toch, bicat.net?

Mooi wel!

bromde Paul om 02:51 PM (op 12-05-2004)


"Dat ik weinig beweeg betekent niet dat ik niet vooruit wil!"

Lachen, man!


bromde Kiers om 03:10 PM (op 12-05-2004)


Van een lekker biertje is nog nooit iemand doodgegaan, zeg ik altijd maar...

bromde Oxysept om 03:21 PM (op 12-05-2004)


Tweestrijd: is het een mooie foto?

Het bier is nog niet op;
het is een mooie foto

Het bier zit er nog in. Dat hoort niet.
Het is geen mooie foto.

*kijkt nog een keer*

Naarmate ik langer kijk: nog meer tweestrijd
krijg trek in bier (lekker)
Kutmarquee; Wordt misselijk
(niet lekker)

mooie foto, lekker
geen mooie foto, lekker
Mooie foto, niet lekker
Geen mooie foto, niet lekker

Ik weet het niet meer; het leven wordt zo gecompliceerd en zo.

Hebben jullie nog (simpele, vereenvoudigende) suggesties?

Mijn dank zal groter zijn dan mijn bevattingsvermogen....

bromde Vil om 03:33 PM (op 12-05-2004)


waar is Paul
daar is Paul
in zijn blauwe vilten pak
en ganzenveer op zijn hoed
is hij het
die iedereen groet

I LOVE YOU PAUL

XXX!!

bromde Dreknek om 03:39 PM (op 12-05-2004)


Ranja....
Uit een melkbus die uit het compartiment van de bus wordt gehaald waar de hele klas een dagje mee op schoolreisje is gegaan.

bromde Eddee om 03:41 PM (op 12-05-2004)


Lange stilte

bromde grote afwezige om 03:54 PM (op 12-05-2004)


Hou je van me, Drekkie?
OK. Stop je lul eens in je mond,
zoals Kiers ons geleerd heeft?
Je mag je SS-helm erbij op houden.

Nou?

Bah, wat een kinderpraat.
For all the good news, you
go to www.dreknek.com !

bromde Paul om 04:16 PM (op 12-05-2004)


kiers,

wij hebben hier sinds kort ook internet dus ik zal je effe mailen. hoest met de befkoning? of zit je bij moeders op de bank met de neckerman en de wehkamp gids op je beverige knietjes, you know what I mean, not my style. die kinderen van me worden almaar groter en roepen op de meest ongelegen momenten papa, net als je met je andere vrouw ergens netjes zit, levensgevaarlijk dus maar ja, its a rough life in the mountains, heb nu ook een leuke indiaan erbij, weer eens wat anders. verandering van spijs doet eten, eten njang in het shranan tongo is hier ook synoniem voor beffen en een beetje neger doet dat niet en laat dat nu net mijn hobby zijn, dus daarom zijn wij hier met de blanke sabel nog steeds populair. doe voorzichtig, ga op tijd naar bed, doe de rozenkrans en vergeet niet belastingen te betalen, groeten vanuit de west van neef jan

bromde Jan the Man om 04:28 PM (op 12-05-2004)


Dat gerucht dat Dreknek dood is (of bijna dan), dat klopt volgens mij helemaal niet.

En dat filmpje wat de CIA heeft gemaakt om de aandacht van de martelingen af te leiden, daar trappen we toch niet in h?

bromde Hoof om 04:41 PM (op 12-05-2004)


Ik heb het filmpje nog steeds niet gezien. Maar ik ben dan ook niet echt dringend op zoek geweest. Ben me wat aan het vermaken met de beter gevulde vollere exemplaren van het vrouwlijke geslacht. Vinden ze leuk joh.

bromde Lennard om 04:50 PM (op 12-05-2004)


Aha! Dus dat is het! Het leek me ook nogal onwaarschijnlijk. Zo beestachtig kan niemand zijn. Ook al is ons collectieve bewustzijn onmetelijk veel hoger en beter, respect voor het leven, de eerbiediging van de (verklaring van de)universele rechten van de mens (en dier) is universeel

dacht ik....

Blijkbaar is in oorlog en liefde alles toegestaan.

Maar daarvoor raadpleeg ik deze site vaak.

Ik dreknek dan dood?
Of bijna?

Help mij! ik zoek de waarheid!

bromde Vil om 04:52 PM (op 12-05-2004)


Hoof? Mag ik dat pijltje nu uit mijn oog halen?

Ja, het is wat allemaal. Zo met die wereldpolitiek. Gelukkig kan ik me heel goed afschermen van dat soort dingen. Da's een soort tweede natuur geworden. Bakkie koffie, even langs bigbreastlovers.com. Presentatietje doen. Tekstje typen. Iemand onredelijk hevig uitschelden.

Ik kom de dag wel door.

bromde Marnix om 05:12 PM (op 12-05-2004)


Bah bah bah bah bah bah bah bah
Bah bah bah bah bah bah
Pressure pressing down on me
Under pressure
That burns a building down
Splits a family in two
Puts people on streets

Bah bah bah bah bah bah
Bah bah bah bah bah bah

That's o-kay!
It's the terror of knowing
What this world is about
Watching some good friends
Screaming let me out
Pray tomorrow takes me higher
Pressure on people

Do do do bah bah bah bah
O-kay
Chippin around
Kick my brains around the floor
These are the days
It never rains it pours
People on streets
People on streets

It's the terror of knowing
What this world is about
Watching some good friends
Screaming let me out
Pray tomorrow takes me higher
People people on streets
Turned away from it all
Like a blind man
Sat on fence but it don't work
Keep coming up with love
But it's so slashed and torn
Why why why?
Love love love love

Insanity laughs under pressure we're cracking
Can't we give ourselves one more chance?
Why can't we give love one more chance?
Why can't we give love give love give love?
Give love give love give love give love give love
Cause love's such an old fashioned word
And love dares you to care
For people on the edge of the night
And love dares you to change our way
Of caring about ourselves
This is our last dance
This is our last dance
This is ourselves under pressure
Under pressure pressure

bromde David Bowie & Queen om 05:24 PM (op 12-05-2004)


Nee, nog niet. Misschien morgen.

Ik probeer een ENORME poster van een progressieve rockband uit mijn printer te krijgen. Met een tekening van mijn hand erop. Dat is behoorlijk proppen. Alles kraakt. Er komt bijna rook uit de apparaten. En vr kwart voor zes moet ik op het postkantoor zijn.

Nee. Dan zal ik lekker het wereldnieuws in de gaten houden.

Die band is www.xystus.nl
Voor een andere band, waar ik eigenlijk opeens fan van ben, heb ik ook wat grafisch gedroedeld, a.s. zaterdag is hun album launch in De Melkweg. www.smogus.com

Niet dat verder iemand iets aan deze info heeft, maar het mocht maar een paar andere liefhebbers opleveren, dan is dat mooi meegenomen.

* kijkt kokend naar de kloteprinter *

TikTakTikTakTikTak!

bromde Hoof om 05:27 PM (op 12-05-2004)


There's goddamned
quality for ya!
Mean that!

Hoof!

bromde Paulus om 05:39 PM (op 12-05-2004)


Die had ik ook, die printer. Werkte uitstekend als ik van die sexsites uitdraaide, maar een simpel Word-document, h maar.

Wij hebben nu een hele grote netwerkprinter. Dus alles wat net werk is, komt er binnen no time uitrollen. Van bands weet ik het niet. Dat is zo'n niche waar wij steeds aan voorbij lopen.

*likt aan een FORSE strook afgescheurd Golden Smoke-papier om daar een dito staak van te draaien, teneinde die nonchalant in de mondhoek te hangen, bij wijze van stoned*

bromde Marnix om 05:39 PM (op 12-05-2004)


(Ja hoor!
This is Merel's day, I tell ya.)

*opent een heusche Euroshopper!*

bromde Paul om 05:43 PM (op 12-05-2004)


Ik voel er niks van.

bromde Marnix om 05:47 PM (op 12-05-2004)


Godnondeju, er gebeurt nogal wat als je zo een paar daagjes geen zin en ook tijd hebt om je op het net te begeven.
Verjaardagen en dergelijke.
En dan Grrts die verliefd is. Je houdt je hart vast voor het arme meisje dat het object van zijn duistere verlangens is, zeker in de wetenschap dat haar hart er waarschijnlijk al uitgerukt is onder het mom van stelen.

Zelf heb ik op zaterdag een plastic torso gevonden. Eentje met een lederen tuigje. Soort van He-Man. Prompt werd ik, ter hoogte van de Westerkerk, door een homo gevolgd en vanaf het water door vier meisjes op een waterfiets toegefloten. Ik liep langs een vrouw die haar fiets aan het loskoppelen was van de brug en meende het woord 'uitslover' op te vangen.

bromde Max om 05:49 PM (op 12-05-2004)


"Elk volk krijgt de leider die het verdiend"

Ga me nou niet vragen wie dat zei maar het was wel een beroemdheid.

Joden mogen het stellen met het kankergezwel Shalom en die verdorven Arabieren hebben Allah. Allah die dus werkelijk helemaal niets goeds opheeft met alle haakneuzen en soepjurken van de wereld. Terecht overigens want wie zou Allah nu tegenspreken? Hebben we nog een club fascistoide rechtsverdorven apen maar ook daar hebben ze een leider die ze verdienen, Nut Bush.

En wij hebben Carolien Tensen. Met als vice president Reinout en zijn slikketaresse Tooske.

Iedereen krijgt toch uiteindelijk waar hij recht op heeft.

*trekt derde testikel recht in polyester trainingsbroek*

Ober, heeft u nog een bacardicola voor mij en een Breezer voor mijn vriendin?

bromde Kiers om 05:49 PM (op 12-05-2004)


1. 12 mei 17:35 Inovara, Nederland
2. 12 mei 17:36 @Home, Haaksbergen, Nederland
3. 12 mei 17:36 Verenigde Staten (ldctele.com)
4. 12 mei 17:37 EuroNet Internet, Nederland
5. 12 mei 17:37 Telenet, Belgi
6. 12 mei 17:38 Verenigde Staten (fds.com)
7. 12 mei 17:38 America Online, Verenigde Staten
8. 12 mei 17:39 United States Navy, Verenigde Staten
9. 12 mei 17:40 Le Groupe Videotron, Canada
10. 12 mei 17:40 United States Navy, Verenigde Staten

bromde Nedstat for Bicat..net om 06:00 PM (op 12-05-2004)


Max, echt iets voor jou.
Zag ik vanmiddag in de kiosk,
naarstig op zoek naar de
Nieuwe Revu. Met Merel.

bromde Paul om 06:32 PM (op 12-05-2004)


Ja, het is dus niet dat ik hier als laatste wil reageren, maar ik word er wel geil van.

bromde Kiers om 12:34 AM (op 13-05-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)