huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zomermeer"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Maagtabletten"]

05/10/2004: "Sletje"


ôGelukt!ö, denk ik nog. Het is drie uur en ik heb de klink van de achterdeur in m'n handen die toegang geeft tot de keuken van mijn studentenhuis. Van de tien bewoners hebben er vijf een sleutel. Ik dus niet. De deur heb ik bereikt deze avond, een hele overwinning. Maar het ding zit potdicht op slot vergrendeld, geen doorkomen aan. Ik denk er over een steen door de ruit te gooien maar ik ben slechts omringd door lege melkpakken, zwembandjes, een vuilniszak met rottend voedsel en een plastic stuk speelgoed. Even neem ik een momentje voor mezelf en bedenk tijdens het overgeven dat er een brandtrap naar een altijd open raam gaat. Raar, die route neem ik bijna elke avond.

Half vier is het en ik sta meteen op mijn verdieping. Ik vraag me af of ik dat ene sletje nog moet ophalen dat in slaap is gevallen in het bushokje recht tegenover ons huis. Ze liep toch mee? Ze leek zo geil maar er was geen land meer mee te bezeilen, maak ik mezelf maar wijs. Daarbij is haar naam me ontschoten. Wel weet ik me te herinneren dat ze op pagina achtentwintig van het smoelenboek stond. Tweede foto linksboven. Ik had dit boekje nog zo goed bestudeerd een kleine zes uur eerder maar mijn kortlopende geheugen laat me nu in de steek.

Vier meter vooruit, ÚÚn stap naar rechts en ik sta voor mijn deurpost. Ik kom erachter dat ik ook deze sleutel niet heb. Gelukkig geeft een huisgenoot aan die op weg is naar de plee dat ik geen deur heb. Vier uur en ik struikel over de strijkplank maar mijn bed vangt me op. Ik denk na maar kom er maar niet achter hoe het meisje heet op pagina 28 van het smoelenboek.

Dan hoor ik de wc doorspoelen. Iemand loopt door de gang en kijkt mijn kamer binnen alvorens door de deurpost zonder deur verder te lopen. Ik neem aan dat zij de dame is van het bushokje maar doe geen moeite het te vragen. Wel mompelt ze iets dat 'zij net lag te slapen en nu lig ik hier'. Het moet het meisje zijn van pagina 28 want binnen enkele momenten heeft ze mijn natte broek uit. Ik ben geen bink. Ik wordt simpelweg geridderd en vernederd door een raggende jonkvrouw.

Negen uur en het lukt me een ooglid te liften. Daar banjert wat door mijn kamer. Ze kleedt zich snel aan en lijkt over de zeik. Ik brabbel wat en ze verstaat me. Daarna zegt ze wat terug waarop we elkaar enige tijd in verwondering aanstaren. Het wordt me duidelijk dat ze niet gecharmeerd is van mijn recent gehanteerde persoonsverwisseling. Lichtelijk geirriteerd vertrekt ze.

Daar ligt mijn smoelenboek, zonder kaft, vette vingers en ezelsoren. Dit was dus pagina tweeŰndertig, derde foto van onderen. Hmmm, een tweedejaars. Ik vink haar af en besluit het smoelenboek maar te laten liggen tot morgenochtend. Vˇˇr het zuipen jezelf een sletje toe-eigenen, blijkt dus niet te werken.


Reedsch...83 toevoegingen, reedsch

w00t

*kuch*

bromde Dick T. om 10:52 AM (op 10-05-2004)


Heerlijke herinneringen aan studentenhuizen. Mooie beschrijving.

Afvinken is -vooral in de ogen van studentes- wat anders dan aftrekken.
Had een hoop kunnen redden.....

Een echte vent
geeft een klodder
als compliment

Alea Ejaculatio est.

bromde VilÚ om 11:02 AM (op 10-05-2004)


Wel.

We zien wat er van terechtkomt. Dagelijks.

bromde Hoof om 12:06 PM (op 10-05-2004)


Op die manier is neuken eigenlijk helemaal niet meer leuk lijkt me.

*gaat snel weer verder met ENORME drukke werkzaamheden*

bromde Lennard om 12:52 PM (op 10-05-2004)


Hoof. Jij bent 35 geworden? Dat betekent dat de levensfase der Ontkenning ten einde loopt. Nieuwe horizonten dienen zich aan!
Om je een handje te helpen heb ik in de verloren minuutjes van het afgelopen weekend (ja, ook ik moet mij gevoeglijk ontlasten) een exerpt gemaakt van 'Wat is mystiek?' van Paul Mommaers. Een Belg dus simpel. ClichÚs komen niet uit de lucht vallen.
Het is een Inleiding tot het Hogere. Bij gebrek aan een jou toebehorend emailadres, zal ik je deze leerstof via Lennard doen toekomen. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen.
(Nee, Lennard weet nergens van. Die zal ik trachten in een begeleidend e-schrijven te overtuigen van het belang mijner samenvatting.)

bromde Paul om 01:07 PM (op 10-05-2004)


Mooi. Ik weet het nu wel.

Vroeger als kind fantaseerde ik al over spionnendaden en dat ik een belangrijk tussenpersoon was en zo. Dit lijkt er een beetje op. Ik wordt weer een beetje kind.

bromde Lennard om 01:10 PM (op 10-05-2004)


(Wat is Helmond toch een prachtig stadje! Met parken en al. De hond moest uitvoerig uitgelaten, dus togen mijn vriendin en ik naar een park Voor Honden Verboden. Want ervaring leert dat het juist daar voor honden prima toeven is.)

bromde Paul om 01:14 PM (op 10-05-2004)


O, en nog een voor Heer Hoof.
Die komt in het commentaargedeelte
van de vorige bijdrage met een
nozzman-cartoon aangaande Christoper (!) Reeve. Rolstoelenhumor, zeg ik!

Hou 't simpel, hou 't fijn,
hou 't subtiel en... virtuoos.

Wat is er mis met onze eigen Koos?

bromde Paul om 02:18 PM (op 10-05-2004)


Gekke naam voor een park.

Paul, ik weet alles al van Het Hogere. Aan mijn comments zie je het wellicht niet af, maar ik ben Enorm Intellectueel.

Ik bereid mij voor op een schaterend stukje epistel over energie, evenwicht, Het Licht in jezelf en pseudo-wetenschappelijke gebabbel waarbij quantummechanica wordt gekoppeld aan eeuwenoude wijsheden en vrolijk voortdobberend wordt aangeklontert met stukjes die uit alle levensfilosofiŰn naar boven zijn komen borrelen, die samen toch een prachtig zwevend eiland aan overbodige open deuren en observaties vormen.

Volgens de doortastende gedachten van Rudolf Steiner zou ik inderdaad aan een nieuwe fase beginnen, die fase kenmerkt zich bij mij dan voornamelijk in het niet open staan voor dat soort nonsens.
En niet vanwege onbekendheid, maar vanwege niet nodig.

bromde Hoof om 02:30 PM (op 10-05-2004)


Rudolf Steiner is een eersteklas warhoofd. Een zachtaardige Hitler.

Dat heb je goed gezien, Hoof.
Maar neem onze Pieter Boskma nu eens...

De als romanticus te boek staande Pieter Boskma balanceert in zijn recente gedichten op het breukvlak tussen twee genres: poŰzie en romankunst. De bundel De aardse komedie is met 277 pagina's net zo dik als een roman en vertelt een wereldomspannend verhaal, maar is toch in strofen geschreven 'stromende lyriek' over kunst, leven en liefde.
Boskma mag dan een romantisch dichter zijn, de hemelse beelden zijn aards. In zijn gedichten komen engelen voor die masturberen en hoewel veel gedichten over een bijna mythisch Meisje (met hoofdletter) gaan, neemt zij gewoon de tram.
[i]Mystiek en neuken[/i], God en vloeren, onthechting en liefde: Boskma kiest contrasterende thema's en invalshoeken. Het dagelijkse leven wordt in spreektaal beschreven, in een soms opzwepend ritme, in muzikale gedichten, die uitwaaieren over alle continenten die Boskma tijdens zijn antropologische reizen heeft bezocht.

bromde Paul om 02:53 PM (op 10-05-2004)


(Hoe krijgt je woorden cursief hier? Of vet? Niemand vertelt mij wat.)

bromde Paul om 02:56 PM (op 10-05-2004)


Ik kantel mijn toetsenbord altijd een graad of vijftien voor cursief. En vet is gewoon een kwestie van heel HARD typen.

De grap is natuurlijk dat je het niet voor kan doen, want dan wˇrdt het vet in plaats van dat je ziet hˇe het vet wordt.

En eigenlijk is het niet voor iedereen weggelegd. Want voor je het weet verziek je de hele boel!

bromde Hoof om 03:01 PM (op 10-05-2004)


ZIE JE WEL!!!Kun je die verantwoordelijkheid aan. Dat is de vraag.

bromde Hoof om 03:02 PM (op 10-05-2004)


Huh?


Oh...

bromde bicat om 03:02 PM (op 10-05-2004)


Ach..

bromde om 03:04 PM (op 10-05-2004)


Op je test.

bromde Paul om 03:05 PM (op 10-05-2004)


Ah, zo.

bromde Paul om 03:06 PM (op 10-05-2004)


Hee Hooffieee! Pils?
Bicat schenkt.

bromde om 03:06 PM (op 10-05-2004)


Oeps. Terreur ligt op de loer.

bromde bicat om 03:06 PM (op 10-05-2004)


Paultje.... Ken je me nog?

bromde om 03:08 PM (op 10-05-2004)


Och. Ik zie dat een en ander wel redelijk fool proof is gemaakt inmiddels. Qua afsluitende tags.

Ja. Daar gaan we al. Vaktermen. Versluierende terminologie. En dergelijken. Ik vraag me af of je je in die zaken wilt verdiepen.

Voor je het weet ga je plaatjes tussenvoegen. En dan gaat het helemaal mis.Geinig!

bromde Hoof om 03:09 PM (op 10-05-2004)


Ooohhh! * kijkt bijna vol bewondering naar Paul *

Ik weet niet hoe dat moet, vet en cursief. Het duurde ook erg lang voor ik doorhad hoe ik plaatjes kon plakken. Vraag maar aan Marnix, die ligt er nog van wakker. Ofzo. Maar aan de andere kant, dat heb ik natuurlijk helemaal niet nodig, vet en cursief.

bromde Adriana om 03:13 PM (op 10-05-2004)


MARNIXMOND AAN DE STRANGE - De politie van de zeeuwse stad Marnixmond a/d Strange heeft een massale zoekactie naar een verdwenen snoek maandag gestaakt. De snoek van 1 meter 49 wordt sinds de zomer van 1975 vermist. Een rechercheteam gaat nu de honderden binnengekomen tips onderzoeken.

De snoek werd op een donderdag rond lunchtijd voor het laatst aan het einde van een lange zomer vol woeste jongensdromen gezien, in de omgeving van dikbeaderde armen en ongezonde 7-jarige jongens. Dit weekeinde zochten 240 agenten, 280 brandweerlieden en 398 duikers naar sporen van het groene roofdier. Ook werd er een helikopter en een kernonderzeeŰr ingezet.

De politie vermoedt dat er een seriesportvisser actief is in de omgeving van Marnixhoven a/d Strange. In 1983 werd er een 9-kilo-zware steur op het droge aangetroffen, het leefnet is meegenomen voor vingerafdrukken. Twee weken later werd een kruiwagen afgehouwen schollekoppen gevonden. De visser is nooit gevonden. Wel een visstoeltje en 3 sportblinkers.

bromde De Zeeuwsche Kruppelbode om 03:17 PM (op 10-05-2004)


Wat een drukte. En zo'n belangrijk onderwerp ook. Zelfs ik kan het. Dus zo moeilijk kan dat helemaal niet zijn hoor Aad.

bromde Lennard om 03:20 PM (op 10-05-2004)


Jullie zijn allemaal zo... lief!
Ik vond die Mystiek en neuken van Pieter zo treffend, ik dacht, die moet knÓllen.

(Ik ben ook lief!)

bromde Paul om 03:20 PM (op 10-05-2004)


Ja, wat is het nou? Marnixmond of Marnixhoven?

Jij hebt makkelijk praten, Lennard. Jij kan het al. Zomaar helemaal zelf. En Paul ook. En als Paul het kan, hoe ingewikkeld kan het dan inderdaad helemaal zijn?
* gaat vertwijfeld in een hoekje rond zitten kijken *

bromde Adriana om 03:25 PM (op 10-05-2004)


诞生在廿七日者
  是一位比较阴沉、忧郁与令人难以捉摸的人;在某些日子里会非常开朗、快乐;但在某些日子又会变的缄默与不愉快。如果在诞生图上,尚有其他的负面影响时,可能形成躁狂抑郁心理倾向者。当被激怒时,脾气快速。对事物的看法限於非黑即白的对立价值观,不能容忍别人有不同的论点,所以在事业上不易获得成功的发展,与同事间相处也是容易争论。然而,亦有可爱的一面,如运用天赋的敏感性及对别人的关怀心,在适当的情况下,可成为一位优秀的顾问或解题专家。

bromde 白的对立价值 om 03:29 PM (op 10-05-2004)


U leert snel Waarde Apostel.

Dat met een plaatje in plaats van een naam is een soort van vondst.

Ontbeert weliswaar ieder nut, maar het gaat om het idee.

Snel ook wat verzinnen:

[print] Heel Internet [/print]

bromde Hoof om 03:30 PM (op 10-05-2004)


Ach, met die vondsten wordt het er allemaal wat bonter op. Tenslotte begint het corrigeren van scheve kastelen (width="1400") wat te vervelen en zoeken we de uitdaging in beroerd afgesloten TD's. Euhrm...
Laat ook maar.


bromde

Bleurgh

om 03:34 PM (op 10-05-2004)


Plaatjes plakken hier
kan ik niet, en dat is
maar goed ook, want dan
kom met vieze plaatjes,
zoals Hoofen met Halo's.

bromde Paul om 03:37 PM (op 10-05-2004)


Dit kan ik vast.
En dit ook.

Nou alleen nog tegelijkertijd.

bromde Adriana om 03:37 PM (op 10-05-2004)


Leuk en aardig? Mwoh, *plop*

bromde bicat om 03:37 PM (op 10-05-2004)


Ik word met de minuut minder digibeet.

bromde Adriana om 03:40 PM (op 10-05-2004)


* kan ook nog een truukje *

* laat het zien *

Wel. Eh. Het komt misschien niet zo over, op internet.

bromde Hoof om 03:52 PM (op 10-05-2004)


Ben je wel goed wijs
om bij ons te klagen
en onbeschaamd te vragen
naar de weg van het paradijs

Wij zijn helemaal van de wijs
hebben geen argumenten aan te dragen
liggen overhoop met alle vragen
ver weg het paradijs

Maak ons nou eens goed wijs
verpletter alle vragen
stop het schrijnende klagen
in het paradijs

bromde pietersz van calumburgh om 03:55 PM (op 10-05-2004)


Als het rijmt, wordt het toch snel een Sinterklaasversje.

Mooi hoor. Frank Boeijen had daar ook een liedje over, behalve natuurlijk dat je nooit zeker weet of het niet over paarse radijs gaat. Bij Frank Boeijen.

bromde Hoof om 04:18 PM (op 10-05-2004)


Vraag me niet waarom, maar ik bezit de mysterieuze gave dat ik Frank Boeijen kan verstaan. En als je dan bedenkt dat het verstaanbare Kronenburg Park in het echt Kronenburger Park heet dan begrijpt u ook wel dat het geen pretje is.

bromde Lennard om 04:26 PM (op 10-05-2004)
Dus.

bromde Marnix om 04:42 PM (op 10-05-2004)


Ik wist niet dat je een instrument bespeelde. Maar dat zal dan dus wel.

bromde Lennard om 04:46 PM (op 10-05-2004)


Even alle gekheid op een stokje, kunnen we nog wel normaal doen, hiero? Ik bedoel, ik ben helemaal niet op de hoogte van alle fratsen met lettertypen en zometeen ben ik hier de enige die nog normaal typt. Behalve af en toe HEEL HARD typen.

Is iemand overigens op de hoogte van de aanwezigheid van Amerikaanse militairen in Irak? Ik hoorde laatst dat er Amerikaanse militairen naar Irak zijn gestuurd om naar massavernietigingswapens te zoeken. Kijk, hier heb je zo'n militair die naar massavernietigingswapens zoekt.En ik zal je vertellen dat ze daar nog mee uit moeten kijken. Die Amerikaanse militairen. Je weet niet hoe gevoelig dat ligt bij die kamelenmoslims. Hele lange tenen hebben die gasten en voor je het weet zijn ze over de zeik dat je aan hun kleren zit.

Stel dat je ze uitkleed, om het maar eens te overdrijven, dan roepen ze voor je het weet dat ze gemarteld worden.

Rare jongens zijn het. Hier in het Westen gaat iedereen en masse uit de kleren voor geld of gewoon voor de geiligheid of gewoon omdat het mode is. Maar in Irak noemen ze dat martelen. Daar komt nog rotzooi van.

bromde Kiers om 04:47 PM (op 10-05-2004)


Wij allen zijn

OPEN, EERLIJK EN ONDERWEG

(Nesting. Qua typo. Kijken of het gelukt is.)

bromde Paul om 04:59 PM (op 10-05-2004)


Vreugde!, vanuit ons EO-kamp.

Voor al uw boekingen
t.a.v. EO-kampings:

www.eo.nl

bromde Paul om 05:05 PM (op 10-05-2004)


Hou es op joh, Paul. De hele wereld staat in brand en dan begin jij over godsdienst. Je lijkt wel waanzinnig.

bromde Kiers om 05:10 PM (op 10-05-2004)


* kijkt verontrust uit het raam *

Zit ik hier blijkbaar toch Úcht in het paradijs.

* fluit terug naar rare vogel *

bromde Hoof om 05:14 PM (op 10-05-2004)


Maandag 10 mei 2004

Laatst gewijzigd: 10-05-2004 12:45

IRAKEES NIET MEER ALS HUISDIER

"Irakezen mogen niet meer als huisdier worden gehouden", aldus Bernhard Hondt, voorzitter van de Raad voor Dierenaangelegenheden. De Raad voor Dierenaangelegenheden is met bijna 200.000 leden de grootste organisatie in Nederland die opkomt voor de belangen van alle gezelschapsdieren en proefdieren.

Maar wurgslangen als boa's en pythons en een gifslang als de cobra mogen best een plaatsje in huis krijgen. Dat adviseert de Raad aan minister Veerman van Landbouw. De raad kijkt bij het advies alleen naar het welzijn van de dieren, niet naar de gevaren voor de mens.

Als eventuele veiligheidsmaatregelen de gezondheid van de Irakees aantasten, wijst de raad het houden van dezen als huisdier af. Het gaat om bepaalde soorten Shiieten en Soeniten, en stadirakezen die liefhebbers in huis willen halen. De rage om een Irakees als huisdier te nemen doet grote opgang momenteel.

Voorwaarden

Aan het hebben van een Irakees als huisdier moeten wel voorwaarden gaan gelden, maar die zijn nog niet opgesteld. Het kan gaan om eisen aan kennis over de verzorging van de Irakees, een verplichte bedenktijd bij aanschaf en certificatie in winkels met Halal-keurmerk.

Veel water

"De Irakezen die niet geschikt zijn als huisdier, hebben over het algemeen vreselijk veel water nodig. Dat mag je van een burger niet eisen", zegt de Raad voor Dierenaangelegenheden. Vorig jaar boog de raad zich al over zoogmarokkanen en gevogelte uit Turkije.

ęRTLNieuws.nl

bromde Kiers om 05:21 PM (op 10-05-2004)


[off-topic] Kiers, je hebt er een holmaatje bij! http://www.mack.web-log.nl/index.log?ID=555021 [/off-topic]

bromde Lennard om 05:24 PM (op 10-05-2004)


In Allah We Trust, Kiers!
Ga gewoon met je tijd en het tij mee!
Zonder fratsen godverdomme!

bromde Paul om 05:30 PM (op 10-05-2004)


Sorry Paul, ik moest er even aan wennen maar het lijkt me een goed idee. Inshallah!

Dat gaat best snel, dat aanpassen. Wilt u een kebabje?

bromde Kiers om 05:36 PM (op 10-05-2004)


Huuu, 'intellectuelen'.

Die loop ik gelukkig altijd mis.

*kotst een pelikaan uit*

Ah, dus dßt zat me dwars!

bromde Marnix om 05:38 PM (op 10-05-2004)


...... Do not try this at home, folks - I am a trained professional ......

bromde goodie2shoes om 05:48 PM (op 10-05-2004)


Ja, man, dat waren nog eens tijden! En wat dacht je van een fijne 'blink'?

bromde Marnix om 06:08 PM (op 10-05-2004)


...... bij nader inzien vind ik deze toch wat, eh, ingetogener ......

bromde Marnix om 06:11 PM (op 10-05-2004)


Nog zo'n irritante...

bromde Marnix om 06:15 PM (op 10-05-2004)


En de pingpongstijl

bromde Marnix om 06:16 PM (op 10-05-2004)


(Ik verwacht straks ineens een F16 die luid knetterend en bommengooiend door kasteel Bicat vliegt...)

bromde Marnix om 06:25 PM (op 10-05-2004)


Waar kan ik hier in dit theater popcorn kopen? En zijn er ook opblaasbare meisjes die ik voor anderhalf uur kan huren om te vingeren als je alleen bent? En het er wel naar uitziet dat je nog een tijdje alleen zult blijven?

*geeft warm kebabje aan Paul*
Heee! Zit eens stil, tutjes. Daar betaal ik jullie niet voor.

bromde Kiers om 06:26 PM (op 10-05-2004)


bromde goodie2shoes om 06:29 PM (op 10-05-2004)


The return of Vetlana uit Sletland?

bromde grtsrjy om 07:09 PM (op 10-05-2004)


Het duizelt mij hier.

bromde een schoonen marrokaansche knaap om 07:19 PM (op 10-05-2004)
Grote brokken neusvruchten ontnemen mij een soepel verlopende ademhaling. Derhalve tracht ik middels het bruut uitstoten van gassen deze klonters te verwijderen. Geluiden, als van steentjes op een bevroren vijver vullen de kamer. Mijn huisneger ziet dat en brengt vlug een koffie en de porno-bode. In de porno-bode van deze maand staat een uitgebreid artikel over de kunst van het droogneuken. Buiten snorren de grasmaaiers sonoor.

bromde de geest uit de fles om 07:30 PM (op 10-05-2004)


Dr. Kiers, door u zijn me de schellen van de geitenogen gevallen! Uw therapie doet wonderen! Al die besnorde moslims, met hun reet naar Mekka drie keer per dag? Of omgekeerd kan-mij-'t-schelen? Mekka, haha!, da's voor ons 'n chocoladereet. Reep.

Ik heb al een leuk virtueel contact opgebouwd met zo'n islamkutje.

Allah is groot, yessurreeeh!

bromde Paul om 07:31 PM (op 10-05-2004)


(Voor Wendy D.M. Coopmans)

Strijk me niet met je handen door 't haar
beroer met je vingers niet m'n lippen
die bomen gaan in 't groen gekleed
die sterren verrijzen in je ogen
strijk me niet met je handen door 't haar
beroer met je adem niet m'n handpalm
anders moet ik er weer vandoor wendy water
die regens zijn het reeg'nen zo moe
die windvlagen bonken op onze deur
die lichtjes doven zomaar opeens
wen je ogen niet aan het donker
ik hou van het licht, mijn Wendy

bromde Paul om 08:08 PM (op 10-05-2004)


Ik zit zo eens te bladeren in die moslim varkensstal van jou en zie inderdaad best wat lekkers hier en daar. Niet te geloven, Paul's Pigfarm. Het bestaat echt!

bromde Kiers om 08:24 PM (op 10-05-2004)


Zo krijg ik nog eens erkŔnning!

bromde Paul om 08:27 PM (op 10-05-2004)


www.cmtgroup.com/x/583/

bromde Fatima Urll' Archaadi om 09:05 PM (op 10-05-2004)


Houzee, Dood aan den Moor ende seijne olijfgekleurde neven! Allah is duivelsch gebroed ende ick ruil bij deesche mijne aflaten in voor Christen Hoeri's!

bromde grts van het kruis om 10:41 PM (op 10-05-2004)


Avondzang (XXIV)

Het zuidewindje suist door zwarte twijgen,
En kust het slapend dons der zangers teeder,
De zilvren boomen wiegen heen en weder,
En doen hun schaduw met hen mede nijgen,

Een stille zwoelte komt uit de akkers stijgen
Een koele stilte daalt op donzen veder, -
De zilvren nacht-zon sprenkelt droomen neder,
En lacht van liefde in eeuwig-lachend zwijgen:

Mathilde, sluimer! Zomernacht doet droomen,
En zomerdroomen zijn van manestralen.
En manestralen zijn als liefdestroomen:

De liefde doen zij uit den hemel dalen,
En dalen in de ziel, die zij vervromen:
Is liefde dwaling, kan men zoeter dwalen...?

bromde Jacques Perk om 10:43 PM (op 10-05-2004)


slaap kindje slaap, daarbuiten loopt een schaapslaap kindje slaap, daarbuiten loopt een schaap

slaap kindje slaap, daarbuiten loopt een schaap

bromde Klaas Vaak om 10:46 PM (op 10-05-2004)


Hoe lang is wachten op
the one and only
Bicat Game
with automatic Skip Intro
& 4 wheel drive ingebouwd?

Free Download,
Adult Content enzo?

bromde Paul om 11:19 PM (op 10-05-2004)


Totdat alle fautjes eruit gehaald zijn.

bromde Paul om 11:25 PM (op 10-05-2004)


deze lente, dit
nerveuze regenen maakt
alles weer onzeker en toch
buiten door het raam
gaat alles verder:

onrust ingemetseld in
huisnummers buslijnen
rekeningen dagen
graden en

daar lopen onder paraplu's
allen die wat willen worden
die al huizen hebben
schoenen auto's
kinderen

ach, deze lente dit
uitgesteld ontluiken, dit
regenen waarin je
afscheid neemt, de trein
mist, rondhangt, rechtstaand
eet, ontredderd, vrij

bromde Miriam van Hee om 11:36 PM (op 10-05-2004)


Paul, ik wil dat je vannacht het hele internet kopieert naar in de inboxreageerseldingetjes op Bicat. En laat ik niet merken dat je ook maar 1 quote onder een foute naam neerplant.

Ga ik nu even andere dingen doen.

bromde Kiers om 12:04 AM (op 11-05-2004)


Precies!

(truste)

bromde Marnix om 12:19 AM (op 11-05-2004)


Marnix, een broodje Parmezaanse kaas, vooraf besmeurd met sambal oelek, behoort dat tot de mogelijkheden van de haute cuisine?
Of grijp ik weer te hoog?

bromde Paul om 12:25 AM (op 11-05-2004)


vissen

De rode stoel drijft op het water
langs meerkoetnesten blazende
zwanen de visser gekeerd in snoekvisioenen

de roeiboot klotst de eendenkuikens
uit het riet zijn vrouw boet
een nieuw leefnet houdt dijen
strak gesloten denkt aan haar eerste
kleinkind dat gisteren blauw geboren werd

Blauw denkt ze net als de lucht
de bloemen op haar bloes zijn oude
spijkerbroek
vanuit het westen schuiven grijze
wolken binnen ze legt de haaknaald neer
ontvouwt een plastic regenkapje
twee paar schoenen lopen vol met regenwater

bromde Cilja Zuyderwyk om 12:47 AM (op 11-05-2004)


Wat een kunststukjes hierro! Dat door het beeld heen wapperen van tekst, dat kan ik niet hoor.

Ik zie overigens dat Peter van der Vorst er nogal zwerverig uitziet met baard en snor .. Griezelig hoor!

bromde CiNNeR om 03:02 AM (op 11-05-2004)


Cat Stevens die 'Yusuf Islam' werd.
www.yusufislam.org.uk/
What a fuckin' pity.

Morning has broken, like the first morning
Blackbird has spoken, like the first bird
Praise for the singing, praise for the morning
Praise for the springing fresh from the word

Sweet the rain's new fall, sunlit from heaven
Like the first dewfall, on the first grass
Praise for the sweetness of the wet garden
Sprung in completeness where his feet pass

Mine is the sunlight, mine is the morning
Born of the one light, Eden saw play
Praise with elation, praise every morning
God's recreation of the new day

(M˘gge...)

bromde Paul om 07:25 AM (op 11-05-2004)


M˘gge.

bromde Lennard om 07:49 AM (op 11-05-2004)


M˘˘˘˘˘˘˘˘˘ggggrrhgrre!

*rochelt kruisvaarder van achter strot op toetsenbord*

Ah! Ontbijt!

bromde VilÚ om 09:37 AM (op 11-05-2004)


Dat de-frag-men-te-ren vind ik zo leuk.
Ja, net als een wasje draaien.
Dan zit ik voor het scherm, kijk naar al die vakjes die blauw moeten worden (W 98 versie, heb ik).
Of die was dus. Kan ik in volle verrukking zien draaien, in het wasmachien.

Had RenÚ Froger geen gelijk, met zijn dikke kop bij een klein koppie thee?

Ech wel.

bromde Paul om 09:57 AM (op 11-05-2004)


Over Rene Froger gesproken. Ik heb ooit een meisje tot beffens toe gehemelt die wist te vertellen dat zij aan het barretje in het Hilton ene Rene Froger tegenkwam toen zij nogal zatjes was. En geil natuurlijk. Waarop meneer Froger twee flessen Champagne kocht bij de bartender en haar naar zijn kamer geleidde. Daar werd de ene fles over het meiske leeggespoten en opgeslurpt vanuit haar navel door meneer Froger. De andere fles hebben ze warm laten worden in de glazen cq koeler omdat het tweetal in een hevige copulatie verwikkeld raakte.

Ik spreek eind 1996. Wat mij het minst verbaasde tijden later is dat meneer Froger zegt nooit vreemd te gaan maar wat mij het meest verbaasd is dat hij zegt van Champagne te houden.

bromde Kiers om 10:53 AM (op 11-05-2004)


Zo heerlijk dat mijn fans zich overal uiten. Hun kleur of afkomst, dat doet er niet toe.

I love you all !

bromde RenÚ om 11:23 AM (op 11-05-2004)


Contact us.

bromde Censuur om 01:02 PM (op 11-05-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)