huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "R is de weerstand in Ohm"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Onbeperkt kreeft"]

04/07/2004: "Kreng"


Haar lippen trilden en haar ogen werden vochtig. Dat was het teken voor David om haar bij de schouders vast te pakken en zijn in weinig tellen tot een harde stootpaal gegroeide geslacht tegen haar schoot te duwen en zij leunend tegen het aanrecht en haar sandalen piepend op het zeil. De zon scheen op de gebruinde huid van haar gewelfde voetjes. Haar verweer bleef beperkt tot haar handen, bij haar ellebogen was het verzet reeds geweken, haar schouders gaven mee. Vrouwenschouders kunnen zo erotisch zijn in hun zwakheid, in hun fragiele, debiele, imbeciele, godverdomde, tering....

David spande zijn kaken alhoewel hij wist dat het hem lelijker maakte. Hij had wel eens een foto van zichzelf gezien, woest voor zich kijkend, pokend in het barbecuevuur. Het was bedoeld als een gezellig feestje maar David zag er op de foto uit als een opgefokte bokser. En nu ook. Om de gespiegelde vervorming van zijn gezicht in het glazen keukenkastje niet te zien plaatste hij zijn mond zo heerlijk lekker vlakbij de blonde haartjes achter haar oor. "Kreng", fluisterde hij. Alleen de stof van haar dunne zomerjurkje tussen zijn grote klauwen en haar meisjeachtige vrouwenbillen, haar vrouwelijke meisjeskontje. Ze kreunde en dat was het teken voor David om haar vlees harder te kneden. De zachte stof van het korte zomerjurkje, het sletje: iedereen had vandaag haar lange slanke benen met de lichte haartjes op de gebruine huid kunnen zien, helemaal tot aan haar glimmende dijen. De stijve tepels van haar kleine borstjes, want een beha droeg ze nooit, voelde hij als gummetjes wrijven door de dunne stof van haar jurkje en zijn t-shirt heen. Iedereen had vandaag bij haar naar binnen kunnen kijken en de twee lieve kleine peertjes kunnen zien hangen en de lichtbruine perkamenten huid tussen de heuveltjes, zo lief, duivels lief, schaamteloos, godverdomme tering...

Haar lippen trilden, maar ze huilde niet. Haar ogen waren vochtig, en ze zweette, ze rook zichzelf. Ze rook haar eigen zweet en haar ongewassen blonde haren, nog sterker dan de walm van zweet, pis, zaad en salami dat hem altijd begeleidde. Ze was ook nat geworden tussen haar benen, zoals de grote bonkende kolos tegen haar ontluikende tulp dreunde haar altijd nat en open maakte. Ook dat rook ze van zichzelf. Wist hij dat ze geen broekje droeg? Hij gromde. Dat was het teken voor Monica en ze klauwde haar vingers achter de band van zijn broek, graaide over zijn behaarde billen, en greep met haar andere hand het vleesmes dat ze in zijn rug dreef, schampend tussen twee ribben en net naast de ruggewervel.

Zijn lul bleef nog hard maar zijn ogen verloren hun glans en zijn handen verstarden, verzwakten, gleden weg van haar kontje. Dat was dan weer jammer want ze hield ervan haar billen bewerkt te voelen door die twee grote jatten van hem. Hij zakte van haar weg, bloed reutelde (het woord deed haar aan de Generaal denken, uit de Eppo van vroeger) uit zijn mond. Dan lag hij op de vloer en schokte voor de laatste maal krampachtig met zijn hoofd. Dat was het teken voor Monica om het mes uit zijn rug te trekken en hem uit te kleden. Hij was zwaar, het kostte haar moeite zijn broek uit te trekken, en daarna zijn boxershort. Om het compleet te maken trok ze eveneens zijn bebloede t-shirt uit. Daar lag hij: een bloot, groot en dood mannenlijf. Ze bewonderde hem even, staande bij zijn voeten en dan hurkte ze weer bij hem neer. Van buiten, door het raam van de keukendeur, zette warm zonlicht haar vrolijke zomerjurkje en haar zachte huid in een opwindende vaseline gloed. Ze was een dame uit een jaren 70 playboy editie. Ze zette het mes in de inmiddels slappe maar nog steeds grote pik en sneed het ding los van zijn lijf. "Pijpen, kreng" zei ze, en ze schoot in de lach. Het was lang geleden dat ze gelachen had. Ze schoof het slappe vlees tussen haar lippen, en met de palm van haar andere hand begon ze, met toenemende druk, te draaien over haar nu kletsnatte poes.


Reedsch...50 toevoegingen, reedsch

Van vrijdag t/m maandag vertoef ik bij mijn vriendin. Ik heb haar beloofd 'niet aan mijzelf te komen', tot die tijd.
Dankzij matxils bijdrage heb ik die belofte moeten verbreken. O schande!

bromde Paul om 11:38 AM (op 07-04-2004)


Da's een hoop gedoe voor n orgasme.

bromde Marnix om 11:58 AM (op 07-04-2004)


"Reutel-reutel" Was dat niet het geluid dat het complete garnizoen maakte als het rondborstige blonde nichtje Truus zich in hun midden schaarde?

bromde peach, om 12:01 PM (op 07-04-2004)


V/34/Almelo zoekt een bloot, groot en dood mannenlijf voor dermatologische doeleinden. Foto van een bloot, groot en dood mannenlijf is antwoord + foto van een bloot, groot en dood mannenlijf terug.

bromde Dreknek om 12:21 PM (op 07-04-2004)


Reutel was toch de emotie van de Generaal na zijn mislukte poging?

Gadversgeil verhaaltje. Wel leuk, zo'n vrouwlijke invalshoek. Voor een keertje.

bromde Lennard om 12:44 PM (op 07-04-2004)


Paul ter Beek opgepakt voor valse bommeldingen

Uitgegeven: 7 april 2004 12:30

TILBURG - De politie in Tilburg heeft woensdagochtend de 51-jarige Paul ter Beek gearresteerd voor twee valse bommeldingen. Hij belde twee keer naar de politie dat er ergens in de stad een bom lag, maar beide meldingen waren vals.

De politie onderzoekt nog of Paul ook verantwoordelijk is voor het ENORME verdachte pakketje in de trein in Utrecht. Daar bleek een vermeende bom een e-mail met rommel te zijn. De omgeving werd gedurende enkele uren ontruimd. Marnix en zijn bekende nederlandse vriend weigerden een coffeeshop te verlaten, waarna ze werden aangehouden.

bromde Lennard om 01:12 PM (op 07-04-2004)


'Mrffggrrrmmffffff'

De arrestant heeft tot nog toe niet veel anders kunnen uitbrengen. We zullen het eens znder mondpleister proberen. Nader bericht volgt. Misschien.

bromde Politievoorlichter J. van den Akker om 01:19 PM (op 07-04-2004)


Midden zeventiger jaren stond ze in de playboy? dan moet ze vegetarier geweest zijn. Wedden dat ze nu ook niet slikt?

Tip voor de politiewoordvoerder: probeer het ook eens door de holpleister te verwijderen.

Maxtil, verder helemaal top; leuke twist!
En...ranzig hoor, die onderkant van m'n bureau.

U wordt bedankt.

bromde Vil om 01:37 PM (op 07-04-2004)


Vrot!

Ik zocht en vond (ongekiersde versie):

In memoriam: Peter de Smet

AMSTERDAM (ANP) - Peter de Smet, tekenaar van onder meer de strips De Generaal en Viva Zapapa, is maandag 6 januari op 58-jarige leeftijd in zijn woonplaats Amsterdam overleden. Dat heeft Frits van der Heide, voormalig hoofdredacteur van stripblad Eppo, donderdag bevestigd.

De Generaal verscheen onder meer in het weekblad Pep (later Eppo). Ook kwamen er veertien speciale albums van de strip. Verder tekende hij series als Fulco, Joris PK, Fiedel, Lodewijk, De Meester en Otto en Olivier en Oscar. In 1985 ontving De Smet de Stripschapprijs voor zijn gehele werk. Door gezondheidsproblemen heeft hij de afgelopen jaren weinig meer kunnen doen.

Peter de Smet begon zijn loopbaan in de reclame. Hij was actief voor bureaus in Amsterdam, Antwerpen en Brussel. Na de eerste wat minder succesvolle schreden op het strippad kwam hij in 1971 via de bekende striptekenaar Jan Kruis bij Pep terecht, waar hij De Generaal kwijt kon.

Kruis is nog altijd vol lof over De Smet. ,,Hij heeft zijn bijdrage geleverd aan de Nederlandse stripcultuur. Hij had een eigen stijl, hij nam zijn eigen, heel bijzondere plaats in, was redelijk uniek. De Generaal was echt iets geweldigs, die leuke formule van die korte verhaaltjes over een generaal die dan zelf vaak eindigde in het cachot.''

Kruis denkt wel dat veel jongeren De Smet hebben willen imiteren, maar of hij verder van invloed is geweest op de ontwikkeling van de stripkunst als geheel durft hij niet direct te zeggen. ,,Dat hoeft toch ook niet? Is zijn bijdrage op zichzelf niet genoeg?''

bromde Hoof om 02:10 PM (op 07-04-2004)


Ik wil toch wel zeggen dat De Generaal een zeer grote invloed heeft gehad op mijn wereldbeeld. Die keer op keer tot falen gedoemde pogingen tot het onbereikbare. En dan die reutel die er steeds opvolgde.
Zonder de Generaal was ik niet dezelfde geweest. Helaas kan ik niet tekenen.

bromde matxil om 03:18 PM (op 07-04-2004)


God ja, de Generaal...

bromde Racoon om 03:26 PM (op 07-04-2004)


bromde Lennard om 03:27 PM (op 07-04-2004)


Lekker, flink wat vunzigheid na een zware dag. Wat zeg ik, heerlijk is het zelfs.

bromde Piggen om 03:35 PM (op 07-04-2004)


Hop!

bromde Hoof om 04:35 PM (op 07-04-2004)


Of wat dacht je van

bromde Marnix om 04:45 PM (op 07-04-2004)


Tegen zo'n PLOP kan niemand op.
Zonder meer waar.

bromde Paul om 05:32 PM (op 07-04-2004)


Spriets!

bromde Eduardo om 05:36 PM (op 07-04-2004)


Hup Maxtil! je stijl is lekker, zonder meer. Iets minder hard in hersencellen v/d lezer prikken geeft meestal meer resultaat...

bromde grts om 06:52 PM (op 07-04-2004)


Hubba Hubba Hubba.

bromde RealUgly om 07:11 PM (op 07-04-2004)


Hallo.
Mij is het ter ore gekomen dat een begenadigd meester der literaire schrijfkunsten hier regelmatig vertoeft. En die niet schroomt om het minder begaafde volk ongevraagd van passend advies te voorzien.

Kan dat kloppen?

Ik heb namelijk last van een patserige schrijversarm.

En ik kan helemaal niet schrijven! Mwhahaha!

bromde dreadloki om 08:04 PM (op 07-04-2004)


Grrrrts is niet alleen een begenadigd meester der literaire schrijfkunsten maar ook een erkend psychopaat, seriemoordenaar, kannibaal, tovenaar en kinderfeestjesclown.

Pas maar op Draadlokker!

bromde Lennard om 08:31 PM (op 07-04-2004)


Er valt toch wel iets voor te zeggen, hoor. Ik heb niets meer durven schrijven sinds Gerrits mij van, zeg maar, passend advies voorzag.
Misschien ga ik die schroom nog overwinnen. Misschien ook niet.

bromde Adriana om 08:46 PM (op 07-04-2004)


Grsrasrzazzsst is Arnon Grunberg onder invloed van slechte wijn.
Grsstastst is Jon Bon Jovi, die gewoon wil zijn onder de abnormalen.
Grssszzzztstst is literair agent, die alles in zijn portfolio met diepe minachting bejegend.
Grasdrasrtstzzz is zelfverklaard vietnamveteraan, misschien niet cht, maar mnstens echt genoeg.
Grsazstetasetstst is goedmutser, in een wereld van fouteriken.
Grastszsstsaesdatsa is zo absoluut en onmiskenbaar onwrikbaar als een plotselinge windvlaag op een Texaanse vlakte.
Grzsadddraerfried Bomans, teruggekomen met een missie.
GRsatsaastsdel, Escher, Bach.
Grzsrasrytsaatsaham Greene.
Graszsrtsraaszsard Reve.

Misschien een beetje.
Misschien te veel.
Maar da's Grsrezeatstsryts.

bromde Marnix om 09:57 PM (op 07-04-2004)


Iets praktisch. Futiele vraag wellicht, maar wat is dat ene woord dat dat menneke zegt op de cartoonafbeelding die Lennard ingediend heeft? Ongeveer in het midden van zijn tekst: 'pc pvetjes'? Ik kan er niet meer van maken. (Da's een hang-up van mij, ik met zoiets helemaal kunnen lezen.)

bromde Paul om 11:04 PM (op 07-04-2004)


Poppetjes. Paul.
Poppetjes.

Als je het weet, dan ze je 't ook.

bromde Marnix om 11:11 PM (op 07-04-2004)


Ah! Tank ye, tank ye!

bromde Paul om 11:24 PM (op 07-04-2004)


Adrina, zet je er overheen! Wat kan jou het schelen wat een psychopaat met grootheidswaanzin zegt! Deze lezer houdt van veel verschillend, zoals wel meer hier schat ik zo in ..

*Moet echt eens overdag komen, als er iemand is om terug te lullen enzo*

bromde CiNNeR om 03:07 AM (op 08-04-2004)


Ik heb zojuist een ENORM verdacht pakketje gekregen. Een plaatje van een soort van ontstekingsmechanisme staat op de buitenkant. Het pakketje was aan mij persoonlijk gericht. De EOD is het aan het onderzoeken. De AIVD is inmiddels op zoek naar ene Hoof.

bromde Lennard om 08:38 AM (op 08-04-2004)


Zoiets zou Hoof nooit ofte nimmer doen!
Of wel? Wat een wereld.

bromde Paul om 08:42 AM (op 08-04-2004)


Nou, de piepschuimchips vliegt me om de oren. Een explosie van sceptuur.

bromde Lennard om 09:08 AM (op 08-04-2004)


Sceptuur?
Misschien is het zijn vervroegde verjaardagscadeautje aan jou,
en zoek je er te veel achter.

bromde Paul om 09:20 AM (op 08-04-2004)


Sceptuur=sceptische lectuur

Het is inderdaad een vroeg verjaarskado. Heer Hoof heeft zich de moeite getroost mij geheel belangeloos een deel uit zijn boekenkast te sturen.

Wat een lieve jongen is het toch.

bromde Lennard om 09:37 AM (op 08-04-2004)


* vraagt zich verbaasd af of de bibliotheek van Drochten wel raad weet met de naar het zich nu laat aanzien foutief gelabelde doos snoeiharde anaalporno en met rubbercement en fietsbandplakkertjes gerepareerde vage (op)pompbare gelijkenis van Chasey Lain *

Tssss. Die TPG Post toch.

Worden het tch paasdagen in plaats van paarsdagen. Ach wat. Daar kun je misschien k nog wat van opsteken.

* zoekt telefoonnummer van bibliotheek 'Kennis Maakt Vrij' te Drochten en een BEHOORLIJK goeie smoes *

bromde Hoof om 09:56 AM (op 08-04-2004)


"Ja. Eh. Goedemorgen. Met Hoof."
"..."
"Ik had u beloofd wat materiaal op te sturen wat tegenwicht zou bieden aan de stuitende hoeveelheid boeken over astrologie, iatrosofie, bioresonantietherapie, antroposofie, acupunctuur, allopathie, alphabiotics, engel-therapie, kinesiologie, aromatherapie, astrotherapie, aura therapie, Ayurvedische medicijnen,
Bach's bloementherapie, bio-ching, bioharmonics, chelatiie therapie, chiropractictie, complexe homeopathie, craniosacrale therapie, "energy healing", gefaciliteerde communicatie, holistische geneeskunde, hypnose, intutive healing, iridologie, isopathie, Kirliaanse fotografie, macrobiotics, magisch denken, magneet-therapie, massage therapie, naturopathie, neuro-linguistisch programmeren, New Age, osteopathy, bidden, psychisch opereren, reflexology, reiki, Rolfing, haaienvinnen tegen kanker, therapeutische aanraking, trepanatie, urine therapie, mineralen en dergelijken?"

"O. Dat kan. Maar we hebben wel een boekje over wetenschap hoor, voor kinderen."

"Jaja. Maar had u al wat ontvangen?"

"Ik heb het niet direct gezien nee, er waren vanmorgen alleen een paar folders met op de voorkant een mannetje met een belachelijk groot hoofd"

"Ah. Mooi."

* werpt de hoorn op de telefoon en rent naar de auto *

bromde telefonisch vervormde stem van Hoof om 10:13 AM (op 08-04-2004)


Rare dag. Donderdag.

Moet je het eens een paar keer snel achter elkaar zeggen.

Moet je ze dan eens zien kijken. Raar.

bromde Hoof om 11:26 AM (op 08-04-2004)


Grsrezeatstsrytsdag. Ook raar!

bromde Paul om 11:40 AM (op 08-04-2004)


M/23/Almelo zoekt stevige vent om samen de Tilburgse kermis te bezoeken. (En dan speciaal de Power Cutter 2000 attractie.) Foto van Senseo koffiezetapparaat is antwoord+foto van een 'koffiepad' terug. (Merk onbekend.)

bromde Dreknek om 11:45 AM (op 08-04-2004)


nogal late reactie, maar als het hier spitsuur wordt ga ik meestal naar huis (lees weg van de computer):
@Grrrtttts: je adviezen hoor ik graag.

bromde matxil om 01:36 PM (op 08-04-2004)


Prachtig hoor, zo'n herderinnertje bovenaan. Ik vermoed toch dat ze haar rok iets naar boven heeft geschoven zodat ze het zelf beter kan zien. Ze kijkt zo verlangend naar beneden.

bromde Max om 03:04 PM (op 08-04-2004)


Verdorie, tis wel wennen zo'n vrimobo op donderdag.

*plop*

bromde Lennard om 04:07 PM (op 08-04-2004)


Ach,alles went.

bromde Marnix om 04:10 PM (op 08-04-2004)
En da's maar goed ook.

bromde Marnix om 04:33 PM (op 08-04-2004)


Ik ga rustig door, hoor.Als u het mij niet euvel duidt.

bromde Marnix om 04:47 PM (op 08-04-2004)


Ik hou je niet tegen.
Hoe dat dan ook in zijn werk mocht gaan praktisch gezien als ik het al zou willen tegenhouden.

bromde Lennard om 04:54 PM (op 08-04-2004)


Wellicht iets met een wandtegel?

bromde Marnix om 04:56 PM (op 08-04-2004)


Domibo.

Je zou er haast zwarte steentjes met witte stippen van tegen elkaar gaan leggen.

(ik heb hier thuis eigenlijk helemaal geen internet, behalve nu dwars door de woonkamer een verlengtelefoonsnoer om in ieder geval even te kunnen melden dat ik gedurende de feestelijke herdenking van de, naar het zich in iedere Nederlandse bioscoop laat aanzien, tamelijk bloederige kruisiging van een knaap uit Nazareth, mij niet zo heel nadrukkelijk kan laten horen op dat internet waar jezoveel van hoort de laatste tijd. Ik hoorde onlangs dat er zelfs kinderporno op te krijgen zo zijn, en aangezien ik de kleine niet direct met al dat grotemensengedoe wil lastig vallen, maar er wl voor wil zorgen dat hij een beetje bijblijft, lijkt me dat eerlijk gezegd ideaal. Maar ja. Niet dit weekend. Woensdag komt de kabelmodem. En dat ik voor die tijd een router koop. Heel gedoe nog, vandaar dat ik daar geen tijd voor had, gedurende de verhuizing. Waar ik, voor wat betreft de planning, eindelijk dit weekend van kan uitrusten. In theorie. Tom gaat naar z'n vader, m'n vrouw geniet haar maandstonde, en volgens mij heb ik nog een DVD of 20 niet gezien. Het moge duidelijk zijn dat Ren Froger niet verantwoordelijk is voor de tekst van zijn grootste hit (als men onverhoopt over een uitzending van zijn really-very-simplistic-life-soap struikelt; "O wat wijs, van die portretten met hondenkoppen, O geweldig, O leuk, O we nemen ze allemaal, O wat leuk, het is toch net Higgins, O wat gaaf"), want de wijsheid ontstijgt hem aan alle kanten: alles kan een mens gelukkig maken. Als je het maar ziet. Zo kun je dus gelukkig zijn met niks. Hoeven te doen.)

* buigt diep en hard en lijkt een soort van zwaaiende beweging met zijn hand te willen maken die, door het verstappen met de linkervoet en de dreigende enkelblessure daardoor, nogal in het niet valt *

bromde Hoof om 05:05 PM (op 08-04-2004)


Verhuizen. Het bljft een bevalling, h. Ik binnenkort ook weer, trouwens, met de rest van mijn bazen. En het personeel. En alle zooi die we in ruim vier jaar bijeen hebben gesprokkeld.

Maar dan krijg je ook wat.

bromde Marnix om 05:13 PM (op 08-04-2004)


Gelukkig kan ik zakelijk nog steeds op de verdieping boven een garage blijven zitten. Volstrekt onvindbare locatie, blijkt steeds weer, maar past wel bij mijn bedrijfsnaam. En al die mannetjes en sommige vrouwtjes die langskomen vinden die ouwe Jaguars maar wt interessant!

Langzamerhand heb ik zoveel weggegooid, dat ik wel een beetje op mijn geheugen moet gaan vertrouwen om me al die legendarische momenten te blijven herinneren. En de bijbehorende gezichten. Van die heerlijke vrouwen, die ontaardden in, wel, iets anders.

Daar ga ik op mijn paasbest maar eens wat nieuwe herinneringen voor in de plaats maken dan. De komende dagen.

Het is godverdegodver wel lente ja! Nieuw geluid. En dergelijken.

* veegt een vlokje schuim van zijn lip *

bromde Hoof om 05:37 PM (op 08-04-2004)


Daarik op. En k op heel andere dingen.

bromde Marnix om 06:05 PM (op 08-04-2004)


Wij, de smid van om de hoek, wilden ook verhuizen. Maar ik moest eerst de spoedcursus 'faillissementsrecht in de praktijk' volgen. En dat was een dure cursus. Dus verhuizen doen we dit jaar nog maar niet.

bromde Lennard om 07:07 PM (op 08-04-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)