huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Lekstroom"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Onder water"]

03/09/2004: "Hier en nu voor eeuwig"


De ruggen van de boeken in jouw kast hebben mijn diepste interesse. Zenuwachtig glijden mijn ogen langs de titels. Ik realiseer me dat ik dit moment nooit meer zal vergeten. De namen van de boeken, de klok aan de muur, de wijzers op half elf. Je posters aan de muur, bonte kleuren, van een ander soort bontheid dan ik nu ben. Mijn gezicht ligt in een plooi, geen trilling, geen beweging, alleen mijn ogen die alles in de kamer observeren alles behalve jou. Mijn blik daagt alles uit, beer op de plank ach toe nou - spring, plant op de vensterbank viel je maar eens om, radio op de kast speel alsjeblieft op eens keihard uit het niets. Overstem alsjeblieft dit pijnlijke zwijgen.

Je neemt mijn handen in de jouwe en legt ze te rusten in je schoot. Nee, overal wil ik zijn maar niet daar. Met zachte ogen, zacht van veel verdriet en uitstel, dwing je me je aan te kijken. Ik schud mijn gezicht en de scheurtjes kruipen onwillekeurig onder het glazuur van mijn masker. Zeg me alsjeblieft iets, liefste, leg me de woorden die ik niet meer kan zeggen in mijn mond.

Waarom staar ik toch in je mooie ogen waar al een laagje water in staat? Langzaam worden je contouren verzacht door een mist, en de lamp achter je trekt een regenboogkleurig halo rond je hoofd. Het geluid van mijn slikken lijkt te echon tegen de muren van je kamer en wordt twee maal, nee, vier maal zo hard teruggegooid naar mij. Zoals in mijn gedachten alles wat ik nog kan zeggen door je terug gegooid gaat worden. Hier hebben woorden geen nut meer.

Alles wat ooit zo vriendelijk leek lijkt nu bedreigend en vreemd, het gevoel van ontheemding omarmt mij en voelt koud aan. Door de mist zie ik je lippen bewegen, maar mijn hoofd is gevuld met watten. Je zegt mijn naam, traag en plechtig, en ik weet: het is over. Ik bedenk me dat ik dat alles had kunnen stoppen door je te smeken nooit meer te spreken. Elke woord brengt mij dichterbij de deur die ik achter mij dicht ga trekken. Elk woord is een stap. Elke zucht is een zetje.

Ik sla mijn armen om je heen, en jij de jouwe om mij. Allebei weten we dat dit een nutteloze poging is. We liggen nog maar een armlengte voor op de woorden en we zullen langzaam ingehaald worden. Je zwijgt, maar dat ene woord kun je niet meer terugnemen. Hier en nu, als ik iets kon onthouden voor altijd, dan wilde ik dat het dit moment was, hier en nu, hier en nu voor eeuwig.


Reedsch...75 toevoegingen, reedsch

driewerf! hulde! voor bewegende.

bromde Kiers om 11:06 AM (op 09-03-2004)


Triest en mooi.

bromde matxil om 11:08 AM (op 09-03-2004)


Dank u dank u, het is te lang stil geweest van mijn verhalen front. Hopelijk is dit weer een aanzet tot een productief schrijven. Ik toast met u allen.

bromde bewegende om 11:10 AM (op 09-03-2004)


Zo'n mooie pijn kan bijna geen pijn meer zijn.

bromde Lennard om 11:28 AM (op 09-03-2004)


Ja, godverdomme, bewegende! Zit ik net helemaal lekker vrolijk in m'n vel, deze positieve morgen, krijg ik weer zo'n grauwe emmer met afscheid over me heen!!

Volgende keer iets met blije kinderen, eindeloze zomers, prille liefdes en warme gezinnen. Zoiets.

Kunnen we dat afspreken?

bromde Marnix om 11:30 AM (op 09-03-2004)


Bewegende volgens mij ligt hier een verband. Misschien niet misschien wel. Wie weet.

Lieve Arnaud

Het is kwart voor negen s avonds dat ineens een vreemdsoortig geluid van knarsende banden in de sneeuw de stilte aan het eind van de wereld doorbreekt.
Een auto hoor je hier altijd aankomen, een zeldzaamheid - en dat van een filebestendig object - en dus valt een auto met een knerpend geluid in een feeriekachtige omgeving als deze, op een tijdstip als deze en op een bestemming als deze, direct op.
Niemand komt hier namelijk. Niemand heeft hier ook iets te zoeken. Er is zelfs niks te vinden. Het einde van de wereld is een plek van uitersten, als je hier zit denk je dat er verder niets meer is, en als je achterom kijkt komt de wereld op je af waarvan jij net dacht deze zo vredig achter je te hebben gelaten.
De illusie van de waarneming, de werkelijkheid van de mentale perceptie.
Maandenlang heb ik hier gezeten Arnaud en de maanden duurden korter dan de dagen. Wat moest ik ook anders, wat kon ik ook anders, ik was de liefde van mn leven kwijt en had de dagen nodig voor acceptatie en inzicht. Dwalingen waren het, vervloekingen, de momenten dat ik hier zat. Totdat ik uiteindelijk mezelf begon te vervloeken en tot de slotsom kwam dat hij me gewoon niet meer wilde.
Een nieuwe liefde in zijn leven.
Een nieuw inzicht in mijn leven.
Maar was de conclusie niet het vertrekpunt? De constatering de reden? Ja dat was, het maar wel met een meerwaarde. s-Mens meest onontdekte eigenschap is nou eenmaal de drang naar onthechting.
Onkwetsbaarheid.
Hoezo in een hoekje zitten huilen?
Het was kwart voor negen s-avonds dat ineens een vreemdsoortig geluid mn innerlijke rust doorbrak en het eind van de wereld wakker schudde.
Hier heerst een harmonie tussen mens en omgeving als zijnde sinds een eeuwigheid, zodanig dat elke discrepantie van rust en verstoring geleidelijk aan oplost en tenietgedaan wordt. Geluid wordt omgeving, omgeving mens en de gedachten verdwijnen en stillen het geluid.
Daarom komt hier ook niemand. Als je ergens je ego tegenkomt dan is het wel hier. Maar wel het ego dat zijn meest verraderlijke vorm heeft aangenomen daar ie slechts een tegenstander heeft: Jezelf.
De maanden werden langer en de dagen korten. Eerst onopgemerkt, later genietend. En langzaam ontrafelde de gedachtegangen zich en was het eind van de onwetendheid in zicht.
Een nieuwe kijk op het leven.
De verloren strijd werd de drang om verder te vechten en de beredenering de acceptatie.
Blijkbaar wordt de drang naar onthechting geboren uit een diep liggende wanhoop.
Onkwetsbaarheid wordt zelfloosheid.
Maakt het dan nog uit hoe lang deze weg is?
Het was kwart voor negen s avonds dat ineens uit het geluid, vreemdsoortig als het was, woorden tevoorschijn kwamen van ons gesprek aan tafel. Alsof ze opnieuw tot me doordrongen en van mijn gedachten dronken.
Het besef is altijd belangrijker dan het inzicht.
Daarom kan hier ook niemand komen. De weg is te pijnlijk en de pijn ondraaglijk. Zelfs vechten met een ego wordt opgegeven omdat ook dat niet meer helpt. En zodra de pijn ook het verder vechten opgeeft en zijn eigen wonden begint te likken heelt hij zichzelf en lost op in het einde van de wereld.
Dagen duren weer vierentwintig uur en maanden bestaan niet meer. Elke ademteug is nieuw leven en de illusie de volgende seconde nog aanwezig te zijn berust in de acceptatie. De drang naar onthechting openbaart zich en draait zich om naar de wereld die op hem afkomt. De onkwetsbaarheid openbaart zich in zichzelf en de wereld stokt.
Het einde van de weg leidt tot het einde van de weg?
Het was kwart voor negen s avonds dat ik mn laptop nam en je begon te mailen. Schrijven doe ik al lang niet meer Arnaud, het laatste wat ik geschreven heb, heb jij gehad. Komt wel weer denk ik, vooralsnog ben ik bezig een nieuw bedrijf op te zetten en mn verdere leven voor zover noodzakelijk geacht, enigszins uit te stippelen. Maar kom eens langs als je in de buurt bent, het einde van de wereld is niet zo moeilijk te vinden, dus bel me (043-x) als je door de Limburgse heuvels doolt, dan loods ik je onopgemerkt en heel stilletjes binnen in de illusoire werkelijkheid van subjectieve beleving.

En oh ja, de auto?Ik was hem vergeten. Hij kwam een folder brengen, de wereld samengevat in woorden en gepropt in een vierkante brievenbus. De overbodige wereld, opgevouwen en wachtend op ontrafeling.
Liefs E.

bromde Arnaud om 11:33 AM (op 09-03-2004)


Ja, die chicks, soms zou je ze het liefst achter het behang plakken om dood te laten stikken. Maar ja, moet je dan denken, ze hebben toch een kut.

bromde Kippfest om 11:48 AM (op 09-03-2004)


Zooooo, kan E. ook niet af en toe een verhaaltje schrijven en naar Ome Bicat sturen. Mooie Brief!

Bewegende het gevoel van een veertje dat tergend langzaam over m'n rug getrokken wordt, de pluisjes nauwelijks m'n huid rakend. Heerlijk en zo intens, dat je eigelijk niet meer weet of het prettig is of net niet meer.

bromde Sandra om 11:58 AM (op 09-03-2004)


Beetje warrig, vond ik. Misschien nt iets teveel woorden?

bromde Marnix om 12:12 PM (op 09-03-2004)


Bekroop me toch even de gedachte dat het een bezoek aan je demente moeder betrof.

Oef....

bromde Vil om 12:22 PM (op 09-03-2004)


Bewegende, waarom schrijf jij zo verdomd mooi en waarom weet je toch elke keer weer die snaar te raken? Bravo, mijn beste!!

bromde Jumis om 01:05 PM (op 09-03-2004)


Zo heb ik laatst Kill Bill deel 1 gezien. Wat een sof zeg! Wel veel bloed en een vechtend meisje in schooluniform, dat wel, maar kennelijk niet genoeg grrts of bewegende gelezen, die Tarantino. Alleen maar bloed en schooluniformpjes, hoe belangrijk ook, is toch echt niet genoeg.

bromde matxil om 01:11 PM (op 09-03-2004)


V/55/Hengelo zoekt correcte man om samen mee te bewegen. Mannen met kalknagels hoeven niet te reageren. Foto van trainingspak is antwoord terug.

bromde Dreknek om 01:17 PM (op 09-03-2004)
Nou dat lijkt mij wel wat. 3 x raden wie IK ben, Dreknek.

Mag ik dan een foto van jouw kalknagels?

bromde Nelson om 01:38 PM (op 09-03-2004)


Wat bewegende schrijft komt recht uit zijn hart, en hij weet met elk verhaal snaren te raken bij hen die daar gevoelig voor zijn.

* mompelt dat ze het prachtig vindt en gaat een zakdoekje zoeken *

bromde Adriana om 01:57 PM (op 09-03-2004)


...maar voorderest ben ik een keiharde hoor. Echt, stoer tot op het bot en zo. En ik huil ook nooit. Dat er daar dan weer geen misverstanden over gaan ontstaan, want voor je het weet wordt je weer in zo'n hokje geplaatst, h

*begint stoer te schaduwboksen, mept per ongeluk tegen de muur*

Auw!! @#$#$@!@ *holt huildend weg*

bromde Jumis om 02:07 PM (op 09-03-2004)


Bedankt bewegende. Gisteren na 19 jaar m'n poes dood, kom jij hier mee op de proppen... Verdomme, godverdomme. Niet dat ik echt sentimenteel aan het worden ben, ik doe maar als of.

Verder ben ik er stellig van overtuigd dat elk moment eeuwig duurt. Dus, zit daar maar niet over in.

bromde Max om 02:11 PM (op 09-03-2004)


Dank, bewegende. Meer woorden zijn niet nodig.

bromde Daan om 02:33 PM (op 09-03-2004)


kippenvel. wat een raar woord is dat. maar het is de schuld van bewegende dat ik daar nu last van heb.

bromde k. om 03:04 PM (op 09-03-2004)


Ik wil de pret niet bederven hoor. Maar het on-topiccen is allang afgelopen. Of zijn de regels alwr gewijzigd?

Ik heb een probleem. Na het copuleren heb ik gedouched. Maar na een uur is het toch weer merkbaar dat er iets gebeurd is. In mijn broek zeg maar. Hebben meer mensen deze ervaring? Wat is er aan te doen?

Graag uw reactie voor 16.30 want dan ga ik weer naar huis, naar moeders de vrouw. En die hoeft dat allemaal niet te weten.

bromde Lennard om 03:28 PM (op 09-03-2004)


daar bestaan wel luiers voor, geloof ik. Die oudere mensen ook wel eens gebruiken. Of begrijp ik het probleem niet goed?

bromde matxil om 03:48 PM (op 09-03-2004)


Ik ga na het copuleren altijd een kwartiertje op de trampoline. Nakend, uiteraard.

Dat doet de truc.

Maar da's natuurlijk meer voor de volgende keer, Lennard. Qua vanmiddag zou ik het er gewoon op houden dat je ontzettend heftig hebt liggen krikken met een superlekkere nieuwe secretaresse. Dat gelooft je vrouw toch niet.

bromde Marnix om 03:57 PM (op 09-03-2004)


Ik heb het over ejaculaat. Sperma.
Na het douchen en goed wassen, ook achter de randjes, komt het restant nog de buis uit.

"Even de restjes er uit pissen" zoals een collega ooit mooi omschreef werkt niet.

Ik heb geen ziekte.

Lieve Bicat, wat moet ik doen?

bromde Lennard om 03:58 PM (op 09-03-2004)


Dat zou de truc moeten doen.
Bedankt Marnix.

bromde Lennard om 03:59 PM (op 09-03-2004)


Maar eh, ik heb vanmiddag niet gekrikt hoor. Het was meer rukken onder werktijd. Maar daar loop ik ook liever niet mee te koop.

Beschouw het maar als een puur theoretische vraag.

Ja.

bromde Lennard om 04:01 PM (op 09-03-2004)


Ja wat Marnix zegt. Dus.
Zelf beunhaas ik nog wel eens met een deegroller. Doe ik ook om het geheel wat langer te maken, trouwens.

bromde bicat om 04:02 PM (op 09-03-2004)


Navocht

Ik heb die term ooit geponeerd in mijn verhaal 'Herenkasteel'. Maar men vindt via Google voorts voornamelijk de formulering '... dat ik niet kon weerstaan met mijn harde pik eerst over zijn billen te aaien en hem
door zijn bil spleet te halen mijn pik had nog navocht en preciesgenoeg om ... '

Als het zomaar spontaan komt op zetten, da's pas lastig. Ad hocvocht.

bromde Hoof om 04:17 PM (op 09-03-2004)


Adhocvocht lijkt me dan weer wel verband houden met een ziekte.
Is Grrrrts in de buurt of zo? Die letters gaan ineens raar doen.

bromde Lennard om 04:26 PM (op 09-03-2004)


Zo.

bromde Lennard om 04:28 PM (op 09-03-2004)


Yahoot u eens op navocht!
..dan valt het allemaal nog wel mee.

Yahoot er ueberhaupt nog wel eens iemand? Of zijn jullie allemaal weekend-yahoors? En op vakantie zeker elke dag yahoon, jaja.

bromde bicat om 04:45 PM (op 09-03-2004)


Ik google enkel. En nooit op navocht natuurlijk.

bromde CiNNeR om 04:59 PM (op 09-03-2004)


Bestaat Yahoo nog dan?

*controleert het meteen en ontdekt ook dr een eerste plaats*

Ja. Dat zouden meer mensen moeten doen.

Oh, en verder: denkvocht. Daar heb ik dus regelmatig problemen mee. ENORM levendige fantasie, h, dan krijg je dat.

bromde Marnix om 05:05 PM (op 09-03-2004)


Hhet is best een fijne dag hiero. Als ik dat snel even scan. kan er niet bijzijn. problemen met Internet Explorer. Kan iemand mij een copy sturen? Voor een clean install? Zodat ik snel weer mee kan blaten?

bromde Kiers om 05:20 PM (op 09-03-2004)


Lieve Nelson, hier een plaatje van mijzelf. Ik ben eigenlijk niet echt een vrouw, enkel in het rollenspel. Ik hoop dat je mijn kalknagels goed kunt zien.

bromde Dreknek om 05:28 PM (op 09-03-2004)


Een mol die 87 jaar bovengronds heeft vertoefd, dat moet een unicum zijn. Hulde. Bloemenhulde.

bromde Paul om 05:29 PM (op 09-03-2004)


Dat wordt de hele avond Albert Mol. Maar, ik vond het dan ook een leuke mijnheer zo op tv.

bromde CiNNeR om 05:37 PM (op 09-03-2004)


Albert was een trendsetter. Wie kan ooit de historische tv-show vergeten waarin hij de kop van een vleermuis afbeet. En de latere reality-soap over het reilen en zeilen in zijn extravagante huishouding. Een grootheid is heengegaan.

bromde Dreknek om 05:40 PM (op 09-03-2004)


De hele avond Albert Mol op tv? Nou, daar denk ik toevallig heel anders over.

Ik heb net deel 7 van Lord of The Rings binnen, via de Kazaa. Schijnt heel zeldzaam te zijn, dus ik ga er straks even lekker voor zitten.

bromde Marnix om 05:41 PM (op 09-03-2004)


Enerzijds wil ik u bedanken voor uw mooie commentaren. Als woorden konden blozen dan werd mijn naam nu in het licht rood geschreven.

En anderzijds, Albert Mol, 87 is een respectabele leeftijd, hoewel ik nooit gedacht had dat hij sterfelijk zou zijn. Tijden veranderen, met enige bitterheid zou iemand zich af kunnen vragen of er tegenwoordig nog 20-jarige televisie persoonlijkheden zijn die op hun 87ste nog gekend zullen worden.

bromde bewegende om 06:06 PM (op 09-03-2004)


Hallo bewegende, mooie veren.
Overigens nog even rep.. terugkomend op de zoekopdrachten.

http://zonnet.vinden.nl/?refer=zonnet&query=vader+neukt+dochter&where=web was ook een zoekopdracht waarmee men hier terecht kon komen.

Nujah, toch nieuwsgierig, klantentevredenheidsonderzoekje, you name it...

Zie ik dit onder aan de site staan:

ZOEK PARTNERS & TIPS
Kopen en verkopen van vader neukt dochter doe je op eBay!

Gelijk een zoekopdracht geplaatst naar hardwerkende en goedkope negers

bromde bicat om 06:16 PM (op 09-03-2004)
Bekers VIII

Element: Water.
Astrologische associatie: Saturnus in verbinding met de Maan.
Kernwoorden: zwaarmoedigheid, afzien, verlies, teleurstelling, scheiding.

Bekers Acht is een van de drie 'vertrek-kaarten' van de tarot, en staat voor afscheid nemen met een bezwaard gevoel. We vertrekken uit een omgeving waarin we gewend waren en gaan weg van mensen en dingen die ons na aan het hart liggen.

Fijn gesproken weer, Bewegende, met uw talent zou ik zeggen; probeert u ook eens een andere kaart?

*peutert in neus, schudt kaarten, trekt weeeeer*

bromde grtszazzgysh om 08:06 PM (op 09-03-2004)


Back to topic:
kippenvel!

bromde Zezunja om 08:10 PM (op 09-03-2004)


Klaar?

Ik heb toch een beetje moeite met een trampoline voor de deur waar ik werk. En het is ook best nog wel koud buiten.

En thuis willen ze ook al geen trampoline.

bromde Lennard om 08:26 PM (op 09-03-2004)


Goreckkzzzzzziiii, er zit iets anders in de koker, dus maak u geen zorgen. Iets met liefde. Bloeiende liefde. Heeft vast te maken met de lente die op ontspruiten staat.

*veegt het laatste restje winter onder de deurmat*

bromde bewegende om 08:34 PM (op 09-03-2004)


Aaah, de lente. Mooi seizoen.
Ik heb gisteren al de winterresten weggeveegd. Zo veel zin heb ik in de lente.

bromde Lennard om 08:42 PM (op 09-03-2004)


Dat je hier nog zo blijmoedig loopt te reageren, betekent waarschijnlijk dat de truc werkte. Toch, Lennard?

Met n vinger te lijmen, zijn ze. Geil.

bromde Marnix om 09:16 PM (op 09-03-2004)


Nieuwe truc: Thuis komen, tegen de achterkant van je vrouw aan gaan staan rijden. "Donder op geilaard. Je kinderen lopen hier rond. Maar onthou die stemming, voor straks"

Dan kun je het, mocht het nodig zijn, voorvocht noemen.

bromde Lennard om 09:23 PM (op 09-03-2004)


Ik moet 'm nog testen hoor, die truc. Eerst nog zaad buiten de echtelijke sponde verkwisten.

Ik wacht al jaren op die ene kans.
Die zal toch wel komen?

bromde Lennard om 09:28 PM (op 09-03-2004)


Het hangt ook van ju af, Lennard. Misschien ben jij zelf die ene kans wel.

bromde Marnix om 10:04 PM (op 09-03-2004)


Love has come
God is gone
Paradise won

bromde HM om 10:07 PM (op 09-03-2004)


Hoog bezoek. Zozo, Hare Majesteit.

bromde Paul om 10:09 PM (op 09-03-2004)


Ah, dat doet me deugd, heer bewegende!

Lente enzo. blommekes duwen hun tere koppekes eigenwijs door een bijna doorschijnend laagje sneeuw, Knoppen barsten open, vol druipend van het sap, honden in het park janken wanhopig naar elkaar en worden aan hun riem weggesleurd. Vrouwen passen en meten zich een dracht. En op een dag is het zover: Bloesjesdag. O glorie.

bromde grtsijdsf om 10:16 PM (op 09-03-2004)


oeps, laat ik het netjes houden.

bromde grts om 10:19 PM (op 09-03-2004)


Maar 1200 Nederlandse troepen? Laten we er ng een troep bij doen. Ons bin zunig, h.

bromde Paul om 10:32 PM (op 09-03-2004)


Lente, waarin een gewoon meisje als lindahardcore weer eens heerlijk genomen gaat worden. Misschien wel voor het eerst. Maar niet door mij. Iets voor jou, Paulus?

http://profiel.vmx.nl/leden/lindahardcore/

bromde grts om 10:36 PM (op 09-03-2004)


Voor wie te lui is om te klikken, dit is lindahardcore, in het midden.

bromde grts om 10:39 PM (op 09-03-2004)


Neu joh, die rechtse. Phew.

bromde Paul om 10:42 PM (op 09-03-2004)


Die bijnaam had ik haar toch niet snel gegeven. Persoonlijk.

Maar je weet 't natuurlijk nit.

bromde Marnix om 10:48 PM (op 09-03-2004)


Goed kunnen hockeyen is ook wat waard.

bromde Paul om 10:53 PM (op 09-03-2004)


Laat Linda maar niet weten dat haar naam hier ten grabbel gegooid wordt. Nu Paul haar emailadres heeft zijn alle kansen nog open.

*plips*

bromde bicat om 11:04 PM (op 09-03-2004)


* neuriet "een beetje verliefd" *

euh oeps, nee sorry ik was even afwezig.

bromde bewegende om 11:46 PM (op 09-03-2004)


...

bromde CiNNeR om 02:16 AM (op 10-03-2004)


.../ (da's code, mensen)

bromde Paul om 02:24 AM (op 10-03-2004)


Marnix is jarig. Iedereen, mits geldige strippenkaart, heeft vrij vandaag!

bromde Paul om 06:00 AM (op 10-03-2004)


Handen wassen
tot en met
zondag a.s.

bromde Keuringsdienst van Waren om 06:02 AM (op 10-03-2004)


Na het gebruik van het toilet
handen wassen tot en met
zondag a.s.

bromde KvW (correctie bericht) om 06:29 AM (op 10-03-2004)


'Burgemeester wil weten wie pedoseksueel is'
Belangenverstrengeling?

'EU vergoedt drie natuurrampen'
Daarna moet je zelf maar dokken.

Tot zover het nieuws.

bromde NOU.nl om 06:47 AM (op 10-03-2004)


Zware kost. Of is slechts lichtvoetigheid en s*ks toegestaan hier? Excuses dan.

http://www.paradise-engineering.com/index.html

(Is best lichtvoetig, trouwens.)

bromde Paul om 07:50 AM (op 10-03-2004)


Het is feest vandaag.
Marnix komt vast tracteren. Hij heeft, geloof ik, al een anaconda geregeld.

bromde Lennard om 08:59 AM (op 10-03-2004)


Dat moet voorlopig genoeg zijn.

bromde Marnix om 09:12 AM (op 10-03-2004)


De eetbare versie, hoop ik dan.

bromde Paul om 09:13 AM (op 10-03-2004)


*Waggelt naar buiten en pakt aangereikt flesje aan*

*Kloenk*

Proost! En van harte.

bromde Max om 09:50 AM (op 10-03-2004)


Zeg.

Is er niks te eten bij?

* gaat weer altavisteren op http://www.altavista.com/web/results?q=navocht&kgs=0&kls=1&avkw=aapt en ontdekt dat daar slechts 3 maal gevonden wordt, waarvan twee hier *

Het loopt nog geen storm met het navocht.
En dat northernlights.com is ook niet meer wat het geweest is. Ooit de beste zoekmotor. Zeiden hun.

bromde Hoof om 10:09 AM (op 10-03-2004)


Hoof, ik heb even voor je op http://www.alltheweb.com gekeken en zag daar de volgende zinnen staan:

"Zijn erectie zakte in elkaar als een pudding, een druppel navocht kwam tevoorschijn. Het leek wel of ook zijn penis huilde"

Afkomstig van de website http://www.vrouwenerotiek.nl

Dus...

bromde Max om 10:36 AM (op 10-03-2004)


Een losse simkaart op bicat.nl kost altijd nog 2,50 euro.

bromde Paul om 11:02 AM (op 10-03-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)