huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "In nomine Domino"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Kleingeld"]

09/29/2003: "Herenkasteel"

Het is bepaald vreemd dat het adres in bijna alle databases ontbreekt.
Voor de positivisten vanwege privacy, voor de rest om de mogelijkheden open te houden dit soort praktijken weg te moffelen buiten de marges van de democratie.

Zelfs in de buurt van het gebouw weet niemand ervan. Het vierkante pand ziet er best indrukwekkend iit, maar wel onder een roes van onbeduidendheid. Typisch zo'n stadsgebouw waarvan niemand zich afvraagt wat zich daar afspeelt. En dat is dan ook precies de bedoeling. In dit deel van de stad, achter de centrum-façade die de plaatselijke VVV-folders ziet, wekt het vooral de indruk de achterkant te zijn van een noodzakelijk maar doodsaai verpozen.

Het inpandige terras aan het penthouse zorgt voor de associatie met een kasteel, zoals die nogal eens gemaakt wordt, het rasterwerk wat eroverheen is gespannen lijkt te duiden op een volière. Uiteindelijk was alleen de op de ijzeren deur gerichte camera opmerkelijk te noemen.
De deur die verrassend geluidloos openzwaaide nadat mijn begeleider een code in had getikt op het morsige paneeltje links.

Binnen stond een zorgelijke maar vriendelijk glimlachende man:
"Goedemorgen, ik ben Gielhart Draeckenhooft, leider van het project, komt u verder."

Binnen was alles wit, licht en schoon, voorzien van alle clichés die je met een plek als dit verbindt. Tot en met het geharde glas, zacht-plastic ondergronden en brandende lampjes die lijken te duiden op afgesloten ruimte die ja dan wel te nee 'veilig' zijn. Gielhart, "Zeg maar Giel hoor, dat doet iedereen," leidde me naar een klein kaal hokje met een tafel. Omdat we allebei vast wel wat vragen hadden, dacht Giel.

De Bijzonder Lang Onbehandelbare Groep, B.L.O.G. in de wandelgangen, is een afdeling die geldt als een laatste verblijfplaats voor de allerergste gevallen. Voornamelijk mannen, die nog gewoon kunnen eten en slapen en de meeste lopen ook nog en hebben redelijk controle over hun motoriek. "Helaas voor de maatschappij", mompelt Giel, "zitten ze aan geen enkel apparaat vast wat je uit kunt zetten." In principe verblijven ze er tot ze een relatief natuurlijke dood sterven. De meesten hebben geen familie- of vriendschapsbanden, of hebben ze zelf verbroken, in meer of minder rigoureuze mate.

Een rondleiding zou waarschijnlijk het meest illustratief zijn. Al snel beginnen bekende namen te klinken. Gielhart Draeckenhooft ging me vermoeid sloffend voor in de lange gangen. De draadglasramen in de reeds vele malen geverfde kozijnen waren zonder uitzondering aan de binnenkant voorzien van gelige nicotine- en teervlekken, vreemde klodderachtige vegen en handafdrukken. "Dit zijn de gemeenschappelijke ruimten, maar deze specifieke groep van 6 man zit alleen achterin.
Eerst komen de nachtverblijven."

"Dit is de kamer van Bernard Ischmael Katendrecht, zo'n beetje de aanvoerder van het stel. Dat het geheel onder zijn vaandel op hun eigen treurige manier toch nog een beetje in beweging is, is de enige reden dat hij nog op dit aardse rondloopt. Niet dat-ie het niet geprobeerd heeft hoor. Sindsdien zijn zelfs de vorken van zacht plastic. Treurig type, maar ja dat zijn ze allemaal. Er schijnt om te beginnen bij de geboorte iets helemaal verkeerd te zijn gegaan met de hersenhelften.
Werken volstrekt los van elkaar. Maar, tot in ernstige mate. Volstrekte detachatie noemen we dat. Hij voert zelden het hoogste woord, maar als-ie wat zegt kun je er donder op zeggen dat niemand, buiten het groepje om, er chocola van kan maken." De anonieme cel met zachte wanden en meubilair blijkt nauwelijks af te wijken van degenen die volgen.

"Hier verblijft Jacques Quiers," knikt Giel, "de zelfbenoemde vazal van Bernard, een bijzonder geval. Ontzettend verliefd op de leider, maar nog steeds overtuigd van zijn heteroseksualiteit. Niet dat dat er nog veel toe doet. In een bui van innerlijke liefdesrazernij, omdat hij zijn eigen obsessie voor anale sex verafschuwde, heeft hij in een reguliere inrichting met een schroef die ergens uit zijn bed stak zijn volledige, eh, geslacht verwijderd. Gillend van de pijn hebben ze hem uit een plas bloed, braaksel en dunne poep gehaald, terwijl hij, naar het zich liet aanzien, zijn zwaar verminkte geslachtsdeel fijn te kauwen."

"Het is een verbazende verzameling, maar de meneer van deze kamer springt er iedere keer weer bovenuit. Marmessos Niksos, van origine Grieks, zat in Wageningen op een hogeschool voor natuurwetenschappen en was, net als zovelen daar, veganist. Ergens is er iets fout gegaan met een soort van mannelijke variant van boulimie. Komt op zich niet zoveel voor, maar je helemaal volproppen met boekweit, linzen en soja blijkt psychisch enorme gevolgen te kunnen hebben. Hélémáál doorgedraaid met eten die man. Het enige wat ik nog van hem hoor zijn gerechten en omschrijvingen. Zelden zonder de meest exotische vleessoorten. Doet verder geen vlieg kwaad hoor. Sinds hij zijn hele familie- en vriendenkring heeft geprobeerd op te bakken heeft-ie dan ook niet zo heel veel mensen over om kwaad te doen."

"Deze cel is van een ander bijzonder exemplaar. Altijd een erectie, altijd. Speelt er ook de hele dag mee. Komt van origine uit Friesland, maar weet zijn eigen naam niet eens. Alle grappen over zijn 'polsstok' zijn al gemaakt, dus denk nou maar niet dat je daar het ijs mee kan breken. Hij kan hartstikke leuk uit de hoek komen, maar meestal blijft hij er in staan. Met z'n hoofd naar de muur. En maar trekken hè."
Binnen in de cel liggen overal propjes tissue en in de katoenen wandbekleding zaten overal vlekken, ongeveer op dezelfde hoogte.

De cel ernaast leek een donderslag in de heldere omgeving. Felgekleurde grote vlekken door de hele cel, slingers van onduidelijke samenstelling "verschillende groenten, gedroogde uitwerpselen en kleine stukjes papier" volgens Giel. "Deze meneer is alleen maar aan het verkleden, de hele dag door. Hij heeft een tijdje in een circus gezeten waar hij trucjes met zijn piemel deed, mensen mochten dartpijltjes naar hem gooien die hij in zijn mond ving en als klap op de vuurpijl, mochten mensen tegen betaling met een moker op zijn hoofd slaan. Iedereen die dat ooit gedaan heeft schijnt in zijn geheugen gegrift te staan en ze hebben hem gepakt toen hij nummer 15 met een grote klauwhamer "zijn wisselgeld HAHAHAHAHA!" aan het terugbetalen was. Zelfs hier spreken we hem alleen aan met de naam die destijds in de kranten stond, Dick T."

"Je ziet het niet aan het kamertje," wees Giel naar het kleine ronde raampje, "maar de meneer die hier is ondergebracht is iedere dag iemand anders. Ieder uur op slechte dagen. Of soms zelfs in een flits om niks.
Dan weer springt-ie luid schreeuwend in het rond omdat-ie bang is dat-ie op een foto komt en dat mag niet scherp zijn. Dan weer beweert-ie dat iedereen een broer van hem is, of op zijn minst een neef in de eerste lijn. Dan speelt-ie de rol van overleden tekstschrijver, geeft opeens zijn vrouwelijke kant, waarschijnlijk zijn moeder, de hoofdrol. En als er iemand bijvoorbeeld iets over een bos zegt, dan is híj uitgerekend opeens de Boswachter met bontlaarzen. Zegt-ie."

"Het is een bijzondere verzameling zo," doorbrak ik de stilte terwijl we doorliepen naar de achterste recreatiezaal, "maar hoe zit dat nou met die website?"

"Website?" De heer Draeckenhooft leek oprecht verbaasd. "Hoe bedoelt u?"
"Wel, zo ben ik hier verzeild geraakt, toch?"
"O, bedoelt u dat... Nee, die bestaat eigenlijk helemaal niet hoor. Er staat een oude administratie computer in die recreatieruimte en daar mogen ze omstebeurten wat op typen. Een wereldvondst al zeg ik het zelf. Fantastisch. Ze staan er in een kring omheen. Juichend. In de handen klappen. Quiers moeten ze af en toe platspuiten omdat hij uit puur enthousiasme harde stukjes uit zijn ontlasting rond gaat gooien.
En dat is natuurlijk niet prettig voor de anderen. Ze lachen zich af en toe helemaal gek. Het is het enige wat ze hebben, dus ik zou er niet aan moeten denken dat het weg zou vallen. Maar voor zover ik weet is er geen enkele verbinding met de buitenwereld. We hebben er voor gezorgd dat er geen telefoonaansluiting is in de ruimten waar de patiënten mogen komen."

Hoofschuddend kijk ik naar het groepje uitgelaten stumpers. Eén heeft er zijn haar geblondeerd ("met ochtendurine" volgens Giel) een ander heeft van tandplak een klein kroontje gemaakt wat hij met brede gebaren aan Bernard overhandigt en een ander stelt voor die bijzondere gelegenheid op te luisteren met een luchtige bouillon van geraspte berenbal. De Fries veegt zijn zoveelste druppeltje navocht van zijn eeltige eikel.

"Zullen we voordat je kennismaakt eerst even jouw verblijf bekijken?
Kun je daar ook je dekens en je reserveoverall neerleggen."

Vandaar dus deze oproep: Er staat een kasteel, ergens in een stad in Nederland, en daar houden ze me gevangen!

HELP ME! Iedereen is hier gek! BEHALVE IK! Ik zal tijdens het luchten het geluid van een hondsdolle bever maken, om u allen te helpen bij uw speurtocht!
HELP ME!

Reedsch...173 toevoegingen, reedsch

Ome Bicat, mijn complimenten voor uw nieuwe site!! prachtig!!

bromde AbartH om 12:18 AM (op 29-09-2003)


*vette knipoog aan Marnix*

bromde bicat om 12:25 AM (op 29-09-2003)


Sakkerloot, kan ik weer mijn kamer niet vinden. Wel hangen overal ebbehouten bordjes: 'Sorry voor het ongemak, wij zijn bezig met een verbouwing'

bromde Bernard Ischmael Katendrecht om 12:26 AM (op 29-09-2003)


oh, maar ik dacht dat er open bezoekuren waren?

ik begrijp nu dat de ingang slechts eenrichtingsverkeer was?

*gaat in een hoekje zitten en overdenkt hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen...*

bromde Je om 12:34 AM (op 29-09-2003)


Mooie, tedere omschrijving, Graaf Hoof. U bent een echte observant.

Ben echter wel blij dat het Herenkasteel ergens ver weg in Transsylvanië staat.

bromde Marnix om 12:46 AM (op 29-09-2003)


Ik werk daar, echt waar!
Ik ken ze allemaal. Ik zie ze dagelijks.

Ik mag er 's avonds gewoon uit hoor. Echt waar...

bromde Lennard om 08:42 AM (op 29-09-2003)


In mijn hoofd lees ik het allemaal nog eens na aan een bureau waar ik ieder moment zou kunnen weglopen. De koffie lijkt zo echt.

Wat is de matrix?

bromde Hoof om 09:23 AM (op 29-09-2003)


De Matrix, da's een film, of een drank/dans gelegenheid in Nijmegen.

Welke bedoel jij?

bromde Lennard om 09:26 AM (op 29-09-2003)


BTW, een nogal confronterend verhaal.

Moeten we daar vanmiddag met de groepssessie op terug komen?

bromde Lennard om 09:30 AM (op 29-09-2003)


Wat een verrassing, een nieuw jasje... mijn complimenten!

bromde Rick om 09:34 AM (op 29-09-2003)


Groepssessie?
Is het alweer maandag dan?

bromde Hoof om 09:59 AM (op 29-09-2003)


Jawel, dat is het weer.
Ik geef toe dat het misschien niet handig is dat alle kalenders zijn verwijderd, maar de nietjes werden er steeds uitgehaald en mijn ijzegehalte is goed, dat hoeft niet steeds verhoogt te worden.

bromde Lennard om 10:04 AM (op 29-09-2003)


Hey ome bicat, leuke lay-out! Ziet er verzorgt uit, maar je stoot me daarmee wel een beetje tegen het hoofd ;-)

bromde Sjaak om 10:08 AM (op 29-09-2003)


Hoof. Mijn complimenten.
Werkelijk een prachtig verhaal.

bromde Subigo om 10:26 AM (op 29-09-2003)


ik ben een eunuch..

*knippert met de ogen*

ik ben een eunuch..

*knippert met de ogen*

mooie tekst hoof

*knippert met de ogen*

mooie tekst hoof

*knippert met de ogen*

ik ben een eunuch..

bromde Quiers om 11:29 AM (op 29-09-2003)


..overigens, ik herken de man links als Midas Dekkers en rechts is overduidelijk Mick Jagger. Wat een geweldige interpretatie van het begrip heerenliefde.

bromde Kiers om 11:48 AM (op 29-09-2003)


Maar wat is daar voor vuigs aan dan. Vraag ik me af.

Ik vind het wel iets gezelligs hebben trouwens. Hier. Ook als er niemand is.
Iemand bezwaar als ik m'n sloffen uit doe?

bromde Hoof om 11:55 AM (op 29-09-2003)


Geen probleem. Vermits u uw sokken aanhoudt.

bromde dreadloki om 12:15 PM (op 29-09-2003)


Meneer Dreadloki, wilt u een kweekje van uw allerlaatste joint achterlaten? De dikke Cubaanse van afgelopen weekeinde mag doordeweeks, wat mij betreft, vervangen worden door een frele en lichthuppelend tienermeisje uit Jamaica waarvan mijn hoofd volledig open gaat.

bromde Kiers om 12:25 PM (op 29-09-2003)


Hoort hoort
de hondsdolle bever huilt
en niet van honger

Hoort Hoort
de hondsdolle bever krijst

bromde bicat om 12:29 PM (op 29-09-2003)


Nee, laatmaar.
Het is de airconditioning die zucht.

bromde bicat om 12:32 PM (op 29-09-2003)


ik bever
van ontreddering

ik bever
ik bijt
ik krijs
ik zever
ik schijt
ik verrijs

ik bever
op de melodie
van blazende witgoed

ik beveel
de stemmen
te staken

* blaft *

bromde Hoof om 12:50 PM (op 29-09-2003)


ik bever
van ontreddering

ik bever
ik bijt
ik krijs
ik zever
ik schijt
ik verrijs

ik bever
op de melodie
van blazende witgoed

ik beveel
de stemmen
te staken

* blaft *

bromde Hoof om 12:52 PM (op 29-09-2003)


ik bever
van ontreddering

ik bever
ik bijt
ik krijs
ik zever
ik schijt
ik verrijs

ik bever
op de melodie
van blazende witgoed

ik beveel
de stemmen
te staken

* blaft *

bromde Hoof om 01:13 PM (op 29-09-2003)


ik bever
van ontreddering

ik bever
ik bijt
ik krijs
ik zever
ik schijt
ik verrijs

ik bever
op de melodie
van blazende witgoed

ik beveel
de stemmen
te staken

* blaft *

bromde Hoof om 01:15 PM (op 29-09-2003)


ik bever
van ontreddering

ik bever
ik bijt
ik krijs
ik zever
ik schijt
ik verrijs

ik bever
op de melodie
van blazende witgoed

ik beveel
de stemmen
te staken

* blaft *

bromde Hoof om 01:17 PM (op 29-09-2003)


ik bever
van ontreddering

ik bever
ik bijt
ik krijs
ik zever
ik schijt
ik verrijs

ik bever
op de melodie
van blazende witgoed

ik beveel
de stemmen
te staken

* blaft *

bromde Hoof om 01:21 PM (op 29-09-2003)


ik bever
van ontreddering

ik bever
ik bijt
ik krijs
ik zever
ik schijt
ik verrijs

ik bever
op de melodie
van blazende witgoed

ik beveel
de stemmen
te staken

* blaft *

bromde Hoof om 02:02 PM (op 29-09-2003)


Laat krijsen die bever!
Het leid tot vermakelijk gezever.

bromde Lennard om 02:15 PM (op 29-09-2003)


Heb ik hier een klauwhamer laten liggen?

bromde Biereco om 02:17 PM (op 29-09-2003)


Een hondsdolle bever die huilt als een zuchtende airconditioning is meestal geen goed voorteken. Ik denk dat de paus binnenkort doodgaat.

bromde Kiers om 02:21 PM (op 29-09-2003)


Laat krijsen die bever!
Het leid tot vermakelijk gezever.

bromde Lennard om 02:22 PM (op 29-09-2003)


Een hondsdolle bever die huilt als een zuchtende airconditioning is meestal geen goed voorteken. Ik denk dat de paus binnenkort doodgaat.

bromde Kiers om 02:24 PM (op 29-09-2003)


Ligt hier soms mijn klauwhamer nog?

bromde bierecooo om 02:26 PM (op 29-09-2003)


Een hondsdolle bever die huilt als een zuchtende airconditioning is meestal geen goed voorteken. Ik denk dat de paus binnenkort doodgaat.

bromde Kiers om 02:29 PM (op 29-09-2003)


Uh, dokter? Dokter?

*sleurt dode eland door de gang*

Mag ik mijn zacht plastic messenset even terug?

bromde Marnix om 02:31 PM (op 29-09-2003)


Heb ik hier een klauwhamer laten liggen?!

bromde Biereco om 02:33 PM (op 29-09-2003)


Wauw, doe mij nog maar zo'n pilletje.

bromde Lennard om 02:36 PM (op 29-09-2003)


*KLATSCH*
Eén pilletje tegelijk...

bromde Lennard alvast voor Marnix om 02:37 PM (op 29-09-2003)


Ja, lekker. Het schijnt dat je comments ervan verdwijnen.

*ploplaaaaa!*

bromde Tick D. om 02:38 PM (op 29-09-2003)


Uh, dokter? Dokter?

*sleurt dode eland door de gang*

Mag ik mijn zacht plastic messenset even terug?

bromde Marnix om 02:40 PM (op 29-09-2003)


Dank u.

bromde Marnix om 02:42 PM (op 29-09-2003)


Ja nee, ik ga wel weer weg. De hostiliteit ten opzichte van mij verdrijft mij. Uw kwade blikken doden.

bromde Tick D. om 02:43 PM (op 29-09-2003)


Dick T, Tick D, whatever, blijf toch even. Dat wil ik wel eens zien. Die blikken.

bromde Lennard om 02:46 PM (op 29-09-2003)


Goeienmiddag. 50 liter vloeibare Noorse Zalm ik knijpverpakking.

Waar mag het staan?

bromde de Palinboer om 02:47 PM (op 29-09-2003)


Ziet u daar die omgebouwde bakkerskar?

bromde Marnix om 02:52 PM (op 29-09-2003)


Hoe bent u hier binnengekomen?
Mag ik die code?

bromde Lennard om 02:53 PM (op 29-09-2003)


Is het alweer maandag?

Vanmorgen ook al

bromde Hoof om 03:05 PM (op 29-09-2003)


Hier is elke dag het zelfde.

bromde Marnix om 03:09 PM (op 29-09-2003)


Hallo lief kindjen lennard. Kom jij eens even mee naar mijn kámertje. Ik heb een heel lekker snóepje voor je.

bromde Snoepaerd om 03:18 PM (op 29-09-2003)


*rolt levensecht scrotum door recreatiezaal*

Kutstier! Dat zal je leren!

bromde Paalsma om 03:20 PM (op 29-09-2003)


Snoepaerd, we zitten hier niet in een MSN chatroom.

Wat moet je van me?
Ik begin vanaf €50,-

bromde Lennard om 03:20 PM (op 29-09-2003)


*veert verheugd op*

(Scrotumsaté
Pittige Scrotumsoep
Scrotum gratin
Nasi Scrotum
In roomboter gebakken Scrotumrolletjes
Italiaanse Scrotum (met ansjovisboter)
Scrotumkroketjes
Gemarineerde Scrotum aan het spit)

bromde Marnix om 03:24 PM (op 29-09-2003)


Ik bied € 51,- !

Marnix, wat het ook word, je moet bij het wassen het scrotum wel goed strak trekken. Anders blijft er in die rimpeltjes van alles zitten. Vaak ook poep. Het is maar een tip. Een vrij dringende tip wel. Ik zeg het NIET alleen voor mezelf.

Ligt het aan mij of is het zo warm hier?

bromde Hoof om 03:33 PM (op 29-09-2003)


Waar is de blender?

Ik moet NU scrotumshake.

bromde Paalsma om 03:34 PM (op 29-09-2003)


Ik heb constant het idee dat ik een warme winterjas aan heb.

Er is iets niet goed met de airco.
Hij zucht.
Dat hoort toch niet?

De blender ligt nog bij de patholoog anatoom geloof ik, Paalsma.

bromde Hoof om 03:45 PM (op 29-09-2003)


Hier, mijn reserveblender. En ik heb ook nog een bakje bosbessen, om de dominante smaak van het scrotum verrúkkelijk mee te verzachten.

Wat is het eigenlijk warm hier? Oh, ik zie het al. De ENORME bbq voor de stier staat al aan.

bromde Marnix om 03:50 PM (op 29-09-2003)


*knippert heftig met de ogen*

Help! Help! Ome Bicat, ik zie sommige teksten dubbel en ik zie wel zeven Hoofs door de kasteelgangen rennen. Spuit er dan toch minimaal vijf tegen de vlakte. Help! Help!

*knippert heftig met de ogen*

bromde Kiers om 03:58 PM (op 29-09-2003)


Ik vond deze kostelijke pastiche van paul van vliet op het web:

Ik bever, ik waggel en ik zwans
Ik kwak voor jou en ik buk voor haar
Ik klater heel wat bij elkaar
En als mijn klopboor jou doordringt
Dan ramt mijn snikkel en dan plons
Ik wat voor ons

Spetter pieter pater
bloed dat stroomt als water
Uit jouw anale buis
Ik kom... een druppel later

Spetter pieter pater
bloed dat stroomt als water
Uit jouw anale buis
Ik kom... een druppel later

Lalalalalalalee

lalalalalalalala

padieldodieldodiedellapadieldodieldodiedellapadi
eldodieldodiedellapadieldodiel
dodiedellapadieldodieldodiedellapadieldodieldo
diedellapadieldodieldodiedella

tralalalalalala

bromde grtttrrtrs om 04:01 PM (op 29-09-2003)


het kan ook herman van veen zijn geweest

bromde grrrtis om 04:02 PM (op 29-09-2003)


Iek word emotioniel soms en dan cha iek raahr praten. Ies niet vanwege alblogtoon

Main moeder ies zeer te sjprekjen over uw artiesjt impression van har. zai ies vuile hoer en dat zal men weten ook, zai zai. Alle vriendinnen van kaartkloeb hebben reets deze url.

bromde rosti rostelli om 04:06 PM (op 29-09-2003)


Hoppakee. Heel het kasteel dondert in mekaar. Grrretsrs, prachtige pastiche hoor, daar niet van, maar kan het de volgende keer íetsje minder enthousiast? Ja? Mooi.

bromde Marnix om 04:06 PM (op 29-09-2003)


*PLOP*

Dat is dan 1 Grolsch voor mijzelf en..

*pluup*

..een met ratelslangegif ingespoten speerpunt voor Gerrrits. Die klonkt alsof wij hem beter uit zijn lijden kunnen verlossen.

Gerrits, speerpunt happen?

bromde Kiers om 04:09 PM (op 29-09-2003)


Ik zit zelf te denken aan een 'autowrap'-functie.

Hoe heet zo'n hemd ook alweer? Met van die lange mouwen die aan de achterkant aan elkaar zitten?

bromde Hoof om 04:19 PM (op 29-09-2003)


Staightjacket

bromde Lennard om 04:25 PM (op 29-09-2003)


Of Straightjacket. Kan ook.

bromde Lennard om 04:26 PM (op 29-09-2003)


Maar dan in het Nederlands.

Ik heb zo'n ding ieder weekend aan. Maar ik kom niet op het woord.

* PLOP *

bromde Hoof om 04:32 PM (op 29-09-2003)


Of gewoon een dwangbuis. In het nederlands dan dus.

bromde familie om 04:33 PM (op 29-09-2003)


Ik heb de schoudervulling uit mijn dwangbuis gebeten en de kraag rechtop gekauwd. Mag ik een ordinaire net iets te koude bitterbal bij mijn pijpje?

bromde Kiers om 04:40 PM (op 29-09-2003)


Tuurlijk m'n zoon, ik zal even voor je blazen.

bromde familie om 04:42 PM (op 29-09-2003)


Half vijf. Nokken.
Ik zei toch al dat ik er gewoon uit mag?

bromde Lennard om 04:43 PM (op 29-09-2003)


Shit, verkeerde code.
Waar is de palinboer gebleven, die heeft toch ook een code?

Ik zit in de hoek.

bromde Lennard om 04:44 PM (op 29-09-2003)


tis verdorie een groot complot zeg ik u. Ja ik heb het tegen jou!

Kuthoek

bromde Lennard om 04:53 PM (op 29-09-2003)


Eh... Lennard? Dat is geen hoek. Je staat aan een bar. Pilsje dan maar?

bromde familie om 04:55 PM (op 29-09-2003)


ah, lekker...
*PLOP*

Ik had gehoopt er stiekum met u uit te glippen, heer Lennard. spijtig.

Maarja, nu we hier toch zijn..
Waar staat de vegetarische barbeque-schotel? En de preisalade?

bromde Je om 05:18 PM (op 29-09-2003)


Hehehe, Lennard en jemoetwat zitten vast in het kasteel. Marnix, kun jij een grote marmite op het gas zetten? Doe maar eentje van 50 liter inhoud. Voor de menselijke bouillon.

bromde Kiers om 05:25 PM (op 29-09-2003)


Ik vind het zielig voor de marmot.

bromde Hoof om 05:46 PM (op 29-09-2003)


Wat is 'de reistafel' toch een gaaf programma! Gefrituurde pijlpuntjes... *PLOP*

nice marmot/ amphibious rodent.

bromde gerrits om 06:02 PM (op 29-09-2003)


Een marmite is een hele grote pan om soep te maken, Hoof. Je loopt me te fucken want dat weet jij.

*trekt zenuwachtig met een mondhoek*

bromde Kiers om 06:13 PM (op 29-09-2003)


Nou,ik zeit dus tegen mijn maats, zet die steiger nou vast met klemmen. Maar nee, eigenwijs he. Ja ik was ook nieuw in de groep. Nee we gaan snel dr in en snel dr uit! Tijd is geld, dat zeiden ze, meneer. Tijd is geld.

Ik het ze gewaarschuwd. Ik ben berucht. Maar, ze lachten dr om. ja en nou lachen ze niet meer. Ik werkte dus onderaan. Ik kijkt en ziet ze allemaal naar boven klimmen, en dat is hoog hoor meneer, vijfentaqchetig meter. dat is een flat van 28 vurdiepinge! en hun maar wiebele op die losse buizuh. Ik heb t geprobeert op te houwe, maar op een gegeven moment wil dat niet meer, meneer. ik kroop nog de ketel uit, maar terwijl ik met mijn kont in het mangat van de ketel hing, brulde het beest los uit mn broek. De ketel begon in de denderende echo van mijn gasaanval mee te resoneren en zag ik de steigerpijpenm losschudden. Ik kon nog juist mn reet lostrekken uit het gat voor de hele boel in mekaar sodemieterde. Ik schrijf u deze ananieme mail zodat u weet wat er werkelijk gebeurt is.

Onkunde, meneer. Slordig wereken en een te lekkere pot bruine bonen met uien. Mijn vrouw is de echte daderes edelachtbare. Vuile tyfushoer! Maar wel lekker koken ondertussen. Dit is haar adres. Wees niet zachtzinnig met r!

Het adres:
A. de Knaaller
de grafstraat 45
3685 YH Darmdop

Anoniem

bromde Anoniem grts om 06:20 PM (op 29-09-2003)


Vanaf nu: Biomcat.

*k*
*ka*
*KA-PLOP*

bromde Cibat om 06:21 PM (op 29-09-2003)


X Y helegaar nikz.

bromde Fooh om 06:25 PM (op 29-09-2003)


Gezellig!

bromde Marnix om 06:28 PM (op 29-09-2003)


nou wat een stilte. je kunt een steigerbuis horen vallen

bromde grts om 06:31 PM (op 29-09-2003)


Ssjeeezus Gerrits, maar weejij dan ook meer van die goser die in Zaandam twee jaar gelee in de gehakmolen viel waar Appie Hein z'n vleesgehak elke dag maak? Is echt waar he? Twee jaar gelee, heb zoneen een ding een halve dag stilgestaan omdat ze die goser mostten wegpeuteren.

bromde Kiers om 06:32 PM (op 29-09-2003)


Twee jaar gelee, geplet tot zijn snee. Ik herinner mee.

bromde Sriek om 06:35 PM (op 29-09-2003)


Maak er dan Sreik van...

bromde Kiers om 06:36 PM (op 29-09-2003)


Nou meneer Kiers, niet persoonlijk he, maar men hoort wel eens wat in de kroeg. Het is nooit 1 ding alleen he, het is en-en. Je werkt altijd met mensen he. Je moet die dingen opsplitsen in verschillende zaken. Zo ongeluk is complex. Die jongen was niet echt geliefd vanwege alsdat hij nogal gassig was na de middag, na zn broodje ei he. Nou en op een middag stuurden ze hem de gehak machine in om te inspecteren zogenaamd, en zo is het gekomen. Geruchten dat ze joelend met hun hand boven de rooie knop hingen terwijl hij zwetend binnenkroop moet u maar niet geloven. Het is een complex van factoren.

bromde anoniem grts om 06:39 PM (op 29-09-2003)


Ik vind dit nogal enge verhalen. Ik houd niet zo van eng.

Dokter, mag ik mijn zacht plastic teddybeer? Dokter?

bromde Marnix om 06:42 PM (op 29-09-2003)


Ah, een bar.
Lekker. Doet u maar.
Ja, zo een, inderdaad.

En een stukje steigerpijp.

bromde Lennard om 06:42 PM (op 29-09-2003)


Huh? een zachtplastic pilsje in zachtplastic glas?

Waar ben ik?
Oh, Marnix, gelukkig. Bekenden. Sla me even, ik ben alweer de weg kwijt.

bromde Lennard om 06:44 PM (op 29-09-2003)


Gerrrits, kennu ook achterhalen wie hier zit te posten met 'zeek Sriek'?. Dat ben ik namelijk niet want ik heet Kiers en als u Kiers achtersteboven schrijf krijg je 'Sreik'. Kzag dat gellijk want ik heet dus Kiers en dat spelletje hebbik welis vaker gespeeld. Maar Gerrits, zoek die 'zeek Sriek' eens op uit uw contacten in de kroeg, dan verzin ik wel een ongeluk met een vallende pianola.

bromde Kiers om 06:45 PM (op 29-09-2003)


Sorry menner Kiers, maar ik mot u er ffre op wijzen dat in piano's geen lades zitten. ik ben vroeger meubelmaker geweest dus dat zit me nogal hoog. Ja ook bakkerskarren heb ik ge'costumized'. Maar een flauwe figuur als zo'n sriek ben ik nog nooit tegen gekomen, zelf. wel jammer want daar hou ik altijd een steigerpijp voor achter de hand. Met zijn eigen ketchup zeg maar

bromde grts om 06:49 PM (op 29-09-2003)


Daarbaast, zo pianola weegt natuurlijk heleggar nix.

bromde grts om 06:51 PM (op 29-09-2003)


Kan iemand me helpen aan het adres van Brecht? Brecht dinges. Van het jeugdjournaal. Zij is mijn laatste kans om mijn pedo-neigingen te sublimeren! HELPT mij!

bromde grts om 06:54 PM (op 29-09-2003)


'Meisjes hebben vaak wel talent voor dingen. Jongens ook, maar wel minder.' Aldus FLeur van 12 in het jeugdjournaal.

Voor mij heeft ze gelijk. Ik ga eens een eitje bakken.

bromde grts om 07:00 PM (op 29-09-2003)


Giel? Hogedrukspuit en brandslang in de aanslag? Ze moeten onder de douche.

bromde De Nachtzuster om 07:31 PM (op 29-09-2003)


Sriek (van het Engelse Shreek) komt gevoelsmatig dichterbij. U sriekt, u sriekt zo hard dat ik mijn oren dicht moet houden bij het lezen één der comments van uw hand, slechts.

bromde Sriek om 07:48 PM (op 29-09-2003)


played lot of uh-uh-uh-uh football,

mate.

bromde Irwin Sriek om 07:52 PM (op 29-09-2003)


En u dient al helegaar af te zien van dergelijk gesriek naar één danwel meerdere van uw internet minions teneinde het postbusnummer van mijn ip adres te bemachtigen. U sriekt dan te vergeefs.

bromde Sriek om 07:55 PM (op 29-09-2003)


Want ook die postkoets is reeds vertrokken.

bromde Sriek om 07:58 PM (op 29-09-2003)


En wederom hoorde ik een steigerbuis die zich ter aarde spoedde.

bromde Sriek om 08:04 PM (op 29-09-2003)


Mijn log begrijpt me niet !

bromde Sriek om 08:07 PM (op 29-09-2003)


Mocht u desalniettemin een luide plop horen, dan is dat het onbegrip dat mij van deze site brengt.

Zalig zijn de onwetenden, voor zij weten niet beter.

Ave, zij die gaan surfen groeten u.

*PLOP !*

bromde Sriek om 08:12 PM (op 29-09-2003)


Alstublieft Kiers, een pluk van m'n persoonlijk laatst bezwangerde Thai-de-Luxe struik. Dat het u wel moge bekomen. Oh, en zachtjes roken, dat helpt.

Hè, is mijn gezichtsvermogen nu sterk verminderd? Sinds mijn toileteer-sessie zijn er alweer 85 reacties bij gekomen?

bromde dreadloki om 08:15 PM (op 29-09-2003)


Ha lekker. Iets te roken. Dat kunnen we wel gebruiken hier. Giel? Zijn de heren al klaar met badderen?

...

Verdomme Giel. Wat zeg ik nou altijd. Geen-handdoek-aan-Dick-geven. Daar komt gedonder van.

bromde De Nachtzuster om 08:21 PM (op 29-09-2003)


zeg, wat een rust hier?!

zijn de heeren al ingestopt Nachtzuster?

ik pak de bakjes met nootjes er even bij.
ja, neemt u ook maar een handje zuster.

bromde Je om 08:41 PM (op 29-09-2003)


Heerlijk gegeten. En er was ook zoveel!

Jammer dat we allemaal in een apart kamertje moesten en dat alle anderen er van die smerige geluiden bij maakte.

Gelukkig kan ik hier elk moment weg. Als ik wil.

Maar daar heb ik gewoon toevallig helemaal geen zin in.

bromde Hoof om 08:53 PM (op 29-09-2003)


Nootjes? Bent u nu helemaal van de pot gerukt? Nootjes?? Weg ermee! Heeft u enig idee wat voor ellende die alhier kunnen veroorzaken? Het is dat de clientèle momenteel eventjes een dutje doet.

...

Ik ben straks terug. Bernard blijft gillen of zijn riempjes wat minder strak mogen.

bromde De Nachtzuster om 08:54 PM (op 29-09-2003)


Dokter? Uh, ik heb zo'n honger.

Mag ik nog wat koken voor we worden ingestopt? Ik zal het niet te gek maken, echt.

Dokter?

bromde Marnix om 09:02 PM (op 29-09-2003)


Dreadloki man, waaanzinnig van de bedankenstein, "een pluk van m'n persoonlijk laatst bezwangerde Thai-de-Luxe struik". Dat moet een goede zijn, gezien de volzinnen die een hijsje produceert. Ik ga mij even afzonderlijken, kijken of ik die roze olifant alleen in bedweang kan houden.

Ik ben eruit, Sriek = Hoof.

bromde Kiers om 09:10 PM (op 29-09-2003)


Mag ik mij mee afzonderen, Kiers?

bromde Marnix om 09:16 PM (op 29-09-2003)


*loopt zachtjes met zacht plastic kaars door uitgestorven pand*

Kiehiers?

bromde Marnix om 09:32 PM (op 29-09-2003)


Haalloo-hooo?! Maaarnix, ik ben hiehier. Volg het lichtpuntje en de zoete geur van Dreadloki's geurige bladeren. Mmmmm... ik zie al een klein olifantje.

bromde Kiers om 09:47 PM (op 29-09-2003)


*zit niet veel later heftig hoestend tegen de neutraal geschilderde zachte wand*

Kolere... !

*nog meer extreme hoestgeluiden*

Lekker!

*staart enkele minuten stil in het donker*

Ik merk er niks van. Jij, pappa?

bromde Marnix om 09:52 PM (op 29-09-2003)


Zojuist ben ik aangerand door een dwerg met een poedel. Naar buiten gaan loont de moeite niet meer dezer dagen

bromde grrts om 10:00 PM (op 29-09-2003)


Heeft iemand toevallig nog aardbeien over? Ik wilde een aardbeien taart maken! Kom jullie ook wel een stukje brengen hoor!

bromde Bumble om 10:04 PM (op 29-09-2003)


Zacht plastic, zacht plastic.
Moet je eens honderd keer zeggen.
Dan mag je hier nooit meer weg.

bromde Lennard om 10:14 PM (op 29-09-2003)


Wanneer zijn die bouwvakkers nou eindelijk klaar?

Er gaat een hoop bier op zolang ze hier zijn. Had ik maar nooit die bouwput achtergelaten toen ik op een vrijdagmiddag besloot dat ik klaar was met arbeiden. Maar ja, gedane zaken nemen geen keer. Geen enkele keer.

bromde Lennard om 10:22 PM (op 29-09-2003)


Zacht plastic joints. Vandaar dat iedereen is ingekakt.

Hey, wie heeft dread in zijn psychose gelaten? Goed gedaan man.

Ik vind jullie allemaal lief.
Echt waar man. Ik zit niet te fucken hoor.
Ha ha haha.
Hi, haha.

Nee, serieus joh. Jullie zijn lief.

bromde Lennard om 10:25 PM (op 29-09-2003)


Die bloemen Bicat, die zijn goed man. Echt, ik meen het.

Heel goed. Die bloemen.

bromde Lennard om 10:27 PM (op 29-09-2003)


*hijs*
Kuch
*hijs*

bromde Lennard om 10:29 PM (op 29-09-2003)


*snurk*

bromde Lennard om 10:29 PM (op 29-09-2003)


*komt fraaie pirouettes draaiend binnen in oranje tutu*

Dokter, dokter! Het gaat hartstikke goed met me! Kijk...

*doet soepele spagaat en komt als elastiek omhoog*

Mag ik even in de lege zandbak, dok? Vijf minuutjes? Vijf uur? Ah, dokter, mag het?! Maghetmaghetmaghet?!!

Oh. Jammer.

*draait zich sierlijk om en doet vijf radslagen*

bromde Marnix om 10:40 PM (op 29-09-2003)


Hello little boy, what is your name?

bromde de creatief leider van het russisch staatsballet om 10:45 PM (op 29-09-2003)


*schrikt niet, toont zich zelfs ernstig geboeid door deze ongedachte ontmoeting*

Hallo meneer! My naam is Marneyev. En mijn passie is dansen. En koken, ook wel. En zoete dingen eten, vooral nu. En me verstoppen in kleedhokjes bij het zwembad. En appels uit een boomgaard stelen en dan heel erg gaan klagen over de kwaliteit. Uh, quality. That sort of things. Can you make me beroemd?

bromde Marnix om 10:52 PM (op 29-09-2003)


That is not the question, my little furry friend. Can you make ME rich... is what I am thinking of.

bromde die rus om 10:55 PM (op 29-09-2003)


*pleurt uit de kroonluchter*

Honingklysmaaaaahhhh!

*pppppplllLLLOOOEEEP*

bromde Paalsma om 10:56 PM (op 29-09-2003)


*ploppeploppeplop*

Wat een leuke kroeg is dit! Gezellig hoor, echt heel leuk! En zo leuk ingericht enzo. Top!

bromde familie om 11:00 PM (op 29-09-2003)


*schopt rus hard op het borstbeen en draait zich razendsnel om voor een roadhouse kick op de adamsappel*

Zag u dat, dokter! Goed hè, bij die enge meneer!

bromde Chuck Marnix om 11:02 PM (op 29-09-2003)


Hé, ik moet ineens aan iets denken. Heeft iemand de 2 meter hoge uil onlangs nog gezien? Nee, hè? Begin 'm nu toch wel een beetje te missen.

bromde Marnix om 11:05 PM (op 29-09-2003)


Meneer Dreadloki, ik krijg Marnix niet meer stil van uw Thai-de-Luxe. Heeft u een anti-serum of een andere downer? Mijn roze olifant heeft nog steeds een grijze slurf.

bromde Kiers om 11:08 PM (op 29-09-2003)


*GRRGGGRRRLL*
*ACH AGG ACH EGCH*

Auw, dat was niet lekker. Stop met schoppen! Dan hou ik op met russen.

Pino is voor het laatst gesignaleerd met Paalsma, naakt. Paalsma dus.

bromde familie om 11:10 PM (op 29-09-2003)


*spuugt veertje uit*

Pienjo? Neuh...niet gezien.

bromde Paalsma om 11:12 PM (op 29-09-2003)


Waarom loopt iedereen rondjes?

bromde Marnix om 11:15 PM (op 29-09-2003)


Hmz, of de verhalen komen opnieuw mooi bij elkaar en u bent zeer consequent of delen van dit verhaal zijn al eerder langs gekomen Ome Bicat. Schroef, afsnijden, opkauwen .. ja ja, ik onthoud zelfs wat er op dit log verschijnt ;)

Ziet er spiffy uit! (het log dus hee)

bromde CiNNeR om 11:23 PM (op 29-09-2003)


Drugs. Het nieuwe behang. Moeizame stoelgang door vezelarm voedingspatroon. Ik weet het niet.

Nou? Waarom?

bromde familie om 11:23 PM (op 29-09-2003)


Hahaha! Gefopt!

Ik loop geen rondjes maar ovaaltjes! Das zoiets als een spiraaltje maar dan met het einde en begin wel aan elkaar vast, zeg maar.

bromde Paalsma om 11:28 PM (op 29-09-2003)


*KLOENK*

Daar valt een eenzame steigerpijp

bromde bertus om 11:28 PM (op 29-09-2003)


ik ben zwanger...

bromde Marnix om 11:29 PM (op 29-09-2003)


Geen spiraaltje voor Marnix dus.

bromde familie om 11:31 PM (op 29-09-2003)


Voordat ik het bewustzijn voor vandaag laat voor wat het is (en vooral voor hoe weinig het is), wil ik Kiers toch vooral bij deze op het hart drukken dat ik Sriek niet ben. Nooit zou willen zijn en de desbetreffende uitspraken ook nog eens behoorlijk onder de maat vind en in dier voege het dan ook betrouw dat deze vergissing überhaupt de revue heeft moeten passeren.

Meestal ben ik mezelf.

bromde Hoof om 11:31 PM (op 29-09-2003)


Ik kan dat bevestigen.

bromde Heel iemand anders dan Hoof om 11:32 PM (op 29-09-2003)


Dank u.

Maar ik bedoelde berouw, natuurlijk.

bromde Hoof om 11:33 PM (op 29-09-2003)


... van de herfst.

bromde Marnix om 11:35 PM (op 29-09-2003)


Zuster. Duw hem er maar in hoor.

Gewoon 50 cc. Net als gisteren.

* snok *
* sprietssssssssssss *

10, 9, 8, 7, zssssssssssssssss

bromde Hoof om 11:35 PM (op 29-09-2003)


Hoof, hoof. Nog één ding. Ik kan u niet laten gaan zónder nog even te hebben gezegd dat u, dat u, eh, huh, blè, bloe, zwjiek.

*klapt ineen en kotst over de tv*

Hoof... bedankt.

*klimt tegen de muur op*

bromde Marnix om 11:37 PM (op 29-09-2003)


Hé, doe je dat thuis ook! Trek dan tenmínste je schoenen even uit!!

bromde de muur om 11:38 PM (op 29-09-2003)


mag ik het vermoeden uispreken dat sriek deheer kiers zelf is? kiers heeft me namelijk enige uren geleden een pianola verpartst waarin gekerfd stond , onder het schutblad, 'hahaha ik ben kiers/sriek!!! En niemand weet het!' Nu zijn dit complexe zaken en bewijst dit natuurlijk niets, maar ja, soms heb je een warm darmgevoel, nietwaar? Ik ga me te bedde verbvoegen mijn mijn vuile in bier worstkokende slet. NIet zonder alvorens mijn met kachelpijpen op de ventialtie aangesloten en versterkte onderbroek aangetrokken te hebben

bromde grts om 11:38 PM (op 29-09-2003)


Zuster!!! Ik wil ook belleblaas!

bromde Paalsma om 11:40 PM (op 29-09-2003)


*sleept Hoof grot binnen (tenminste: het is gewoon een kamer in een gesloten inrichting, maar verdomde grotachtig gemaakt, vooral als je kijkt naar de aanwezige financiële middelen om dit soort dingen te realiseren) en slaakt ijselijke krijs*

KRRRRRRRIJIJIJIJIJIJIJSSSSS!!!

bromde Marnix om 11:40 PM (op 29-09-2003)


*kloenk*

bromde bertus s. om 11:40 PM (op 29-09-2003)


Jongens, jongens! Let op: een totaal en INTENS verrassende wending!!

*zet nogal vreemd ogende wending op tafel*

bromde Marnix, die rare dingen ziet om 11:43 PM (op 29-09-2003)


*kloenk*

ah, goddank. kan ik eindelijk gaan pittenm

bromde grts om 11:47 PM (op 29-09-2003)


Bijzonder fraai!
Nu kan ik lekker slapen.
En dromen...
(http://www.xs4all.nl/~terrebel/Dreams)

bromde Terrebel om 11:48 PM (op 29-09-2003)


*helpt Marnix door de stekker van het wending in te pluggen*

Kijk! Lichtjes!

bromde Paalsma om 11:49 PM (op 29-09-2003)


Hier, Paalsma. Mijn laatste belleblaas. Professioneel spul, dus met vloeibaar propaan.

Wist je trouwens dat ik vanmorgen de eerste Nederlandse kerstboom heb gedoopt? Niet? Nou, man, moet je even lui...

*valt languit achterover*

*is stil*

*ademt nog wel*

*........*

bromde Marnix om 12:01 AM (op 30-09-2003)


hee... kunt u even van mij afgaan? er liggen hier en daar nogal wat mensen te maffen zo te zien...

Maar ik trek mij in stilte terug....'k heb nog ergens een wcraampje open zien staan.

wie weet tot morgen,
aan de deur. dat wel.

bromde Je om 12:06 AM (op 30-09-2003)


*rent in paniek ovaaltjes*

Marnix?! Hoof?! IEDEREEN?!

*klapt met de spreekwoordelijke tyfusgang tegen de jukebox die zachtjes Marianne aanheft - en klapt achteroveeerrrrrrrrrrrr.......*

bromde Paalsma om 12:11 AM (op 30-09-2003)


Paaaaaalsma! Joehoe!

Hiero!
Nee, hiero. Op die roze olifant.
Heb je zin om mee te reizen?
Over 10 minuten vliegen we richting Constantinopel.

HAHAHAH!
wat?
Ja, met die kleine oortjes.

bromde bicat om 12:24 AM (op 30-09-2003)


Ik koester warme herrineringen aan Constantinopel. M'n tijd in het Oostenrijkse vreemdelingenlegioen weet u.

*traan biggelt langs wangen*

Verdomd gave olifant trouwens! Sportmodel?

bromde Paalsma om 12:41 AM (op 30-09-2003)


Dat ZOU je denken, met die kleine oortjes. Ik stonk er ook in.

Maar het betreft hier de Indische regelgeving. Couperen tot het halve blad. Van de restanten kan de haard nog wel een stief kwartiertje branden.

Ik had een oom die in het Oostenrijkse vreemdelingenlegioen zat. Noujah, een oom.
Een ome, hij kwam regelmatig bij mijn moeder en we moesten ome zeggen.

bromde bicat om 12:48 AM (op 30-09-2003)


Zie je wel, ik wist dat "vuig" een bestaand woord was

bromde Pedigree om 12:49 AM (op 30-09-2003)


De Drentse Mythologie kende een God van de Anale Schildertechniek. Die heette Vuig. Geen idee waarom ik dit vertel want niemand van ons wil natuurlijk met Drente geassocialiseerd worden.

Overigens, ik ontvang zojuist per nachtbode een kekke ansichtkaart van Hoof. Uit 1987. (?!)

bromde bicat om 12:55 AM (op 30-09-2003)


Lieve Sint,

Voor uw verjaardag en die van de kerstman wil ik maar 1 ding. Wilt u alstublieft zorgen dan pappa weer thuis komt wonen? Ik vind die stomme slet met die dikke tieten helemaal niet lief!

Groetjes van Hoofje

bromde de kaart van Hoof om 01:04 AM (op 30-09-2003)


En al bestond "vuig" nog niet als woord - dan werd het daar welles hoog tijd voor.

Heeee! Een slet met dikke tieten? Laat eens zien?!

bromde Paalsma om 01:10 AM (op 30-09-2003)


Dikke Jetsers.
Te klein groen stringetje.
Make-upoorlog.
Droppen genot parelen in heur haer.

bromde kaart van Hoof om 01:12 AM (op 30-09-2003)


Bezwaar tegen als ik het wending weer uitzet?

Leg ik even een groen stringetje neer - das makkelijker fantaseren.

Uuuhh...nee hoor.
Die broek zit altijd zo strak.

bromde Paalsma om 01:16 AM (op 30-09-2003)


Zou ik die kaart even mogen zien? Van dichtbij?

bromde familie van Hoofje, overigens niet zijn vader om 01:19 AM (op 30-09-2003)


Aha, dat dacht ik al. Deze kaart is vervalschd!

bromde familie van Hoofje, overigens niet zijn vader om 01:21 AM (op 30-09-2003)


Maar het blijft geil!

Dus...

*gaat koeltjes tegen de bar hangen*

What's your point?!

bromde Paalsma om 01:27 AM (op 30-09-2003)


*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*

Cheerio..

bromde familie om 01:30 AM (op 30-09-2003)


Pok pok
Wok wok
Tok tok

Sock my cock

bromde Ikke niet om 12:17 AM (op 01-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)