huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Komen, zien en verliezen."] [Huiswaarts] [volgende bral: "Hier en nu voor eeuwig"]

03/08/2004: "Lekstroom"


Jezus. Wat was dat? Dat ja. Dat geluid. Hoor, daar is het weer. Ik ben in een keer uit mijn trance. Ik wrijf in mijn ogen, maar ik zie geen steek natuurlijk, het is aardedonker. Ja, ik heb deze gordijnen niet voor niets uitgezocht. Ik bijt zenuwachtig op een nagel en kijk om me heen. Daar! Daar is het weer! Mijn nekharen staan overeind. Maar ik blijf zitten. De cirkel op dit moment verstoren zou onverstandig zijn. Ik blijf in mijn lotushouding zitten en probeer me te concentreren. Ik staar naar de spiegeling van de kaars in de kom met bloed en urine.

Wat hoor ik nou eigenlijk? Ik begin het te herkennen. Het is een soort gesis. Of nee. Iets dat zachtjes schuurt. Achter me. Ik kijk achterom en op dat moment glijdt het zwarte laken van de passpiegel, alsof iemand het er af trekt. Kut. Dit is foute boel. Hier moet ik snel iets aan doen. Ik zet af, met mijn handen tegen de vloerplanken om op te staan, maar een zware mannenstem zegt: 'ZIT!' De stem is onmenselijk hard, alsof hij uit vloeibare stikstof komt. Mijn zenuwstelsel bevriest en ik verlies mijn evenwicht. Ik val achterover en rol opzij.

Ik moet denken aan die tekenfilmfiguurtjes die ineens in een ijsblok ingevroren zitten, maar ik kan er niet om lachen. Ik lig in een stuip en kan geen enkele spier bewegen. Volgens mij adem ik niet eens. Mijn gezicht ziet er afschuwelijk uit in de spiegel. Verwrongen. Dood. God, wat ben ik blij dat Josine me niet ziet, zo. De kom heeft een tik gekregen door mijn val. Een klets bloed met pis wordt langzaam opgezogen in mijn zwarte mantel. Mijn zelfgenaaide mantel die nu van mijn schouders gegleden is. Versierd met rode pentagrammen, geslachtsdelen en hakenkruizen. Avond aan avond heb ik hier gezeten in mijn cirkel, als Josine naar haar kaartavondje was. Diepere magie. Geheime deuren openen. Dat was het plan. Maar dit was niet de afspraak. Dat de andere kant bij mij zou inbreken, zeg maar. Maar het is logisch. In een flits besef ik hoe dom ik ben geweest. Met elke cirkel van zout die ik op de grond getekend heb, met elke absurde rituele handeling in het donker, met of zonder lichaamssappen, met elk aanroepen van de koude nacht, heb ik de deur iets verder geopend. Die deur is er blijkbaar niet alleen om mij buiten te houden maar ook om 'iets' binnen te houden.

'LIK!' Mijn lichaam is niet meer van mij. Kokhalzend lik ik in de milimeters dikke zoutlaag en werk het spul, vermengd met mijn eigen bloed en pis, naar binnen. De cirkel is nu open. Er loopt een grote natte streep dwars doorheen. Ik ben de lul.

'DRINK!' De onmenselijkheid van de stem doet pijn in mijn oren. Met houterige bewegingen pakken mijn handen de kom beet en het met injectienaalden verkregen bloed en de opgespaarde pis van de dag worden aan mijn mond gezet. Ik drink de kom in een keer leeg. Het vocht klokt door mijn keel en verlicht de pijn van het zout. Mijn lichaam zet de kom neer en ik sta op. 'Ik' pak mijn rituele dolk en steek hem diep in mijn rechterbovenbeen. En terwijl het bloed langs mijn been loopt kots ik alles weer uit, half in en half over de kom. Het kletst op de vloer. Stuipen golven door mijn lichaam.

'SLAAP!' Mijn lichaam ontspant zich alsof er een stop uit wordt getrokken en ik zak ineen, in mijn kots. Ik bloed als een rund. En dan komen de antwoorden. Antwoorden op al mijn vragen. Alles wat ik wilde weten, alles wat ik niet wilde weten. Alles wordt beantwoordt. Honderden stemmen fluisteren, flemen, schreeuwen, bevelen, vragen bezorgd hoe het met me is, prijzen me, vervloeken me. Allemaal tegelijk. Ik lig naakt in een sneeuwstorm, een orkaan van stemmen. Ik krimp rillend ineen, in foetushouding. Dit is niet vol te houden. Ik besef dat ik ga sterven. Ik ben wel wakker maar totaal hulpeloos in dit krachtenspel. En terwijl ik steeds banger word, begint er ergens onder aan mijn ruggengraat een golf van mijzelf op te bloeien die ik nauwelijks herken. Naarmate de stemmen luider worden, wordt de tegenstroom feller. Hij breekt open langs mijn rug en stroomt over in mijn stembanden. De vullingen in mijn tanden beginnen te gloeien en mijn mond word heet. Het lijkt alsof ik sambal gegeten heb. De hitte breekt mijn keel open en raast tussen mijn tanden door. Het is maar een kort mantra, maar effectief:

'Hou je BEK! Hou je Bek! Hou je BEEEEEEEEK!!!' Ik gil het uit terwijl mijn lichaam in oncontroleerbare spasmen spartelt op de natte vloer. EN het is stil. Ik lig hijgend, naakt, middenin de kamer, op de plek waar ik de afgelopen tijd mijn zoutcirkels getrokken heb. De dolk in mijn been begint ontzettend pijn te doen. En dan worden de planken onder me zacht en diep en rijk, als een laag bagger in de Rotterdamse haven. En net zo giftig. Onder mij opent zich langzaam een lek, een wond. Een muur van water begint om mij heen te kolken, begrip en wijsheid suggererend en me lokkend met zachtheid. Mijn ziel wordt uit mijn lichaam gezogen, naar de bodem van de kolk. Ik ben omsingeld, ik verdrink en word meegetrokken. Maar het is niet onprettig, het is comfortabel. Ik ga kopje onder en word gedoopt in een andere stem, die me van diep onder het water roept. Ik wil dit. Ik kan dit. Ik moet dit. Ik ben verliefd. Ik trek de dolk uit mijn been. Het bloed gutst uit de wond. Ik ga overeind zitten en kniel dan als een moslim. Mijn hand houdt de dolk omhoog en bied hem aan aan de zachte stem.

'Toe dood me maar. Dood me maar. U heeft gelijk. Ik ben klein en onbetekenend en niets. U bent alles en ik ben klaar om te gaan.' Ik wacht glimlachend op een vriendelijke koele hand die het water, het bloed en mijn onbeduidende ziel uit mijn lichaam zal komen snijden zodat ik samen kan smelten met de grote nacht. Ik zie natuurlijk niets, maar de dolk in mijn hand wordt ijskoud en ik voel dat er iets uit het wapen begint te stromen, en als damp onder het plafond hangt. Dan hoor ik het geschuur weer dat ik daarstraks ook hoorde. Ik gluur tussen mijn benen door, in de spiegel.
Josine heeft fosforsterretjes aan het plafond geplakt en het lijkt net of er in de laag duisternis onder het plafond kleine draaikolkjes of gaatjes zitten, rond de sterretjes. Aan de grens van mijn gehoor hoor ik gelach.
Meisjesgelach.

'Hihi, malle jongen'. En dan begint de damp te draaien. Alle draaikolkjes smelten samen tot een zwarte tornadopunt. Ze pakt me op en gooit me uit de cirkel. Mijn dolk valt er middenin en blijft trillend op zijn punt staan. Ik rol nog een keer om en zie nog juist hoe de tornado in het bebloede staal draait en verdwijnt. Ik voel aan mijn beenwond. Hij bloedt flink maar het is stukken minder erg dan ik dacht. Ik kijk naar de kaars. Dit kan niet.
Terwijl ik uren verder ben, voor mijn gevoel, is de kaars misschien een halve centimeter korter geworden. Ik sta op en wankel met mijn hand tegen mijn been naar de lichtknop. De bebloede dolk staat nog altijd in de cirkel. Ik pak hem op en laat hem gelijk weer vallen. Ik pak hem weer op en bestudeer hem. Ik lik er aan. Het is echt. Het bloed is veranderd in roest. Het lijkt alsof het lemmet een jaar onder de grond heeft gelegen.

'He hoi het ging niet door en ik...' De deur gaat open. Josine staart me aan en wordt lijkbleek. Ik laat de dolk vallen. 'Hoi schatje, euh, het is niet wat je denkt.'
Ik heb geen idee wat ze denkt.


Reedsch...67 toevoegingen, reedsch

Ik zet meestal muziek op als m'n vrouw er niet is. En dan ga ik op internet en zo. Maar goed, ieder z'n hobby.

Grrrrts, ik ga niet alweer zeggen dat ook dit weer een geweldig verhaal is. Ik zeg niets. Een groentekar dan. Vooruit.

bromde Lennard om 09:53 AM (op 08-03-2004)


Gek genoeg had ik vrij weinig twijfel welke auteur onder dit verhaal zou prijken.

Levensecht.

Behalve natuurlijk dat er geen dikke laag bagger in de Rotterdamse haven ligt. Daar staan gelukkig de op de mantel geborduurde geslachtsdelen weer tegenover, om dat goed te maken.

Fijn begin van de week. Mijn kaars is er wat langer van geworden.

bromde Hoof om 09:57 AM (op 08-03-2004)


* is opeens weer in beeld? *

Welaan. Ik had me voorgenomen om wat meer tijd

bromde Hoof om 09:58 AM (op 08-03-2004)


Heeft u Lekstroom?
Bel dan Nico.
Die redt u vanaf zijn fiets.

bromde Paul om 10:09 AM (op 08-03-2004)


Wat een kloteverhaal. Of nee, toch niet, ik vergiste mij, het was fantastisch.

Wel voorspelbaar hoor, al die pure klasse zo de laatste tijd.

Als ik zin heb, kan ik vanmiddag naar een voorfilmvoorstelling van Dirty Dancing 2: Havana Nights. Dat zal me tenminste weer een beetje aansluiting met de realiteit geven, die toch over het algemeen zo middelmatig is als een boterham met net te weinig hagelslag.

bromde Max om 10:35 AM (op 08-03-2004)


hup grrrts

bromde matxil om 10:38 AM (op 08-03-2004)


M/32/Hengelo Zoekt Gerrit om mee te Gerritsen. Baard of knijpbril geen probleem, contactlenzen wel. Foto van linkerneusvleugel is antwoord terug.

bromde Dreknek om 10:56 AM (op 08-03-2004)


Lekstroom en een waterbed. Voorwaar geen goede combinatie.

bromde Erwin om 11:00 AM (op 08-03-2004)


gelukkig bleef mijn identificering met de hoofdpersoon volledig uit! voor de rest een klasse verhaal.

bromde Boers om 11:11 AM (op 08-03-2004)


Grastasttss: de absolute Prince of Darkness. Met tijd over voor vuighe schrijfzaken.

Je zou er haast nieuwsgierig van worden.

bromde Marnix om 12:25 PM (op 08-03-2004)


Intermezzo

(met dank aan de Bond tegen het Vloeken)

'Definitie:
Vloeken is het misbruiken van de naam van God of van Jezus Christus. De meest gebruikte vloeken zijn krachttermen om emoties te ontladen, of lege stopwoordjes.'

Een waterdichte jezutische interpretatie van deze uitleg staat GODNAKENDEKUTKLOTEN zonder meer toe.

Nieuw stopwoordje,
voorwaar, ik zeg u.

bromde Paul om 01:12 PM (op 08-03-2004)


Grrrits is Grrrroots.
Huiverde ik? Voelde ik een rilling over mijn rug, gingen mijn nekhaartjes overeind? Ja dus.
Grrrits is in town. Grab your money and run, run...

bromde Arnaud om 02:17 PM (op 08-03-2004)


Grab your money?
Volgens mij doet Grrrrts het niet voor het geld hoor. Voor de wijven. Daar zou ik het voor doen.

bromde Lennard om 02:39 PM (op 08-03-2004)


Ik weet niet of wijven dit zo aantrekelijk vinden eerlijk gezegd. Luguber ok, spannend ook, maar aantrekkelijk ..

*Is vanavond alleen thuis en gaat lekker bami eten*

bromde CiNNeR om 02:44 PM (op 08-03-2004)


Ondanks de vuigheid voel ik een bepaalde mate aan lentegevoel aankomen.

Ik zag gisteren al een zweefvliegtuig. Was daar geen spreekwoord over?

En, dat was eigenlijk de doorslag. Ik spoelde vanmorgen mijn eerste olifant door het doucheputje!

bromde Hoof om 02:51 PM (op 08-03-2004)


Okee. Okee.

Het was een mug.

Maar geef toe. Dat is een teken aan de wand. De badkamermuur, in dit geval.

Waarna ik met de tandenborstel van de kleine direct de zwarte en bruine randjes tussen de tegels even heb opgefrist.
Is lekker opgefrist.

* verduidelijkend *

De badkamer. Niet de tandenborstel natuurlijk.

* zucht *

bromde Hoof om 02:54 PM (op 08-03-2004)


Cin! Tot vanavond dan!

(Volgende keer een mailtje sturen?)

bromde Paul om 02:59 PM (op 08-03-2004)


Persoonlijk correspondentie etaleren: ik weet nie. Dat interesseert toch geen hond. Verder lijkt het me

(...op verzoek weggehaald, sommige penii zijn groot genoeg en v1agra hebben we nog afdoende op voorraad, Michael)

bromde Paul om 03:38 PM (op 08-03-2004)


Keuren of... Knallen.

Ik snap die knoppen echt niet.

bromde Paultje om 03:39 PM (op 08-03-2004)


Paul is niet op vriendenjacht, dat zie je zo. Om met mijn eigen woorden(,jaja egootje heh) te spreken: Zelfs de beste kok laat wel eens een zwezerik vallen.

bromde bicat om 03:40 PM (op 08-03-2004)


Ik ook niet Paul!
Wat nu?!

bromde bicat om 03:41 PM (op 08-03-2004)


Dat met die knoppen is niet zo belangrijk. En zo.

Ik snap Paul niet. Ik heb het idee dat er in de wereld van alles aan de hand is waar ik niets van weet.

Dat kan ik niet zo goed hebben. Ik wil namelijk alles weten.

bromde Lennard om 03:47 PM (op 08-03-2004)


Knallen dan maar, keuren duurt zo lang.

Paul, u mailt maar een eind weg. Wel stiekem, mijn vriendje houdt me goed in de gaten sinds de nachtzoen.

bromde CiNNeR om 03:48 PM (op 08-03-2004)


Jij brengt alles zo in de openbaarheid, Cin, dat was mijn bezwaar.

bromde Paul om 03:52 PM (op 08-03-2004)


Paul, jij bent god begrijp ik.
Of snap ik het nou nog niet?

bromde Lennard om 04:23 PM (op 08-03-2004)


En dan nu een Euroshopper.

H.

bromde Paul om 04:26 PM (op 08-03-2004)


Is het goed als ik nog even nuchter blijf?

bromde Marnix om 04:29 PM (op 08-03-2004)


Nuchter? Moet je geopereerd worden ofzo?

bromde Lennard om 04:32 PM (op 08-03-2004)


Mocht je van deze opmerkelijke stap terugkomen, dan kan ik Het Kanon aanbevelen.

In dat verband kan ik onderstaande formule poneren.

2x *kanon-PLOP* = lange zinnen en een overweldigend gevoel van laatmaarwaaien

Einstein, eet uw hart uit!

bromde Hoof om 04:42 PM (op 08-03-2004)


Een formule.
Op de middelbare school leerden we wetten en formules door ze proefondervindelijk te ondervinden.(?)

Ik denk dat ik deze formule wel wil proberen. En dan nog een keer voor de zekerheid. En als er verschil in de resultaten zit gewoon nog een keer doen.

bromde Lennard om 04:47 PM (op 08-03-2004)


Nietzsche is ng gezelliger.
Aanrader!
Of Harry.
Ook goed.

bromde Paul om 04:49 PM (op 08-03-2004)


Help is on the way!
Empirische casustiek.

Even doorbijten,
zei hij walgelijk zelfingenomen.

bromde Paul om 05:39 PM (op 08-03-2004)


Verdomme, iemand heeft de gaskraan weer niet dichtgedraaid. Altijd hetzelfde met die stomme kuthongaren.

Zul je zien, altijd als het volle maan is.

bromde Dreknek om 06:02 PM (op 08-03-2004)


Make my day, we fokc your goats!

http://digilander.libero.it/brodarodasoft/taleban.htm

bromde Taleban Attack om 06:21 PM (op 08-03-2004)


En dat zou ik dan willen weten, h. Wat Josine denkt. Verder ben ik nu sprakeloos. Dat gebeurt niet vaak, dus de punten gaan naar Gerrits.

bromde Adriana om 06:37 PM (op 08-03-2004)


Je wt wat ik nu ga zeggen, Cin.
Over vanavond.
Adriana is nog vrij.
Dus.

bromde Paul om 06:41 PM (op 08-03-2004)


Ja Adriana of Cinner, weet u misschien wat Josine denkt?

Ik heb hier ook een boekbespreking van Paul gevonden, van De Odyssee en Ulysses en zo nog een paar boeken. Heel economisch.


Boekbespreking:

Ik vond het verhaal echt verschrikkelijk. Ik vond het een van de slechtste boeken die ik ooit gelezen heb. Iedereen schijnt het een leuk boek te vinden, omdat het over een gewone man van onze leeftijd gaat, maar ik vond het echt helemaal nergens over gaan. Ik zaten ook helemaal geen dingen in die ik me goed voor kan stellen of die mij interesseren. Ik snap het zo en zo niet dat je je laat oplssluiten vooral niet als je best goed kan leren, dat zou ik dus nooit in mij hoofd halen. En als het je dan toch gebeurt zal ik ook gewoon naar huis gaan. Daar zou ik niet jaren over doen. Verder vond ik het boek verschrikkelijk saai. Er gebeuren echt helemaal geen leuke dingen. Alles is voorspelbaar en het wordt verschrikkelijk verteld met al die stopwoorden die onderhand naar elke zin volgen. In de uittreksels stond dat hij 'klassieke taal' gebruikte, nou ik zal ook best wel stopwoorden gebruiken, maar als het zo verschrikkelijk is zal ik direct wat gaan veranderen. Het leest gewoon echt niet en ik heb me er echt toe moeten zetten om het uit te lezen, wat me eigenlijk niet vaak gebeurt. Verder vond ik het thema ook een beetje vreemd, over hoe je thuis komt enz. Ik houd me daar echt niet mee bezig. Ik doe gewoon lekker wat ik zelf wil en ik kom vanzelf wel een keer thuis Om zoiets zal ik me echt niet druk maken. Verder was er aan het boek ook helemaal niets bijzonders, er was geen leuke of aparte opbouw en er gebeurde ook helemaal niets spectaculers.
Het enige leuke aan het boek was dat het makkelijk te volgen was, maar daar houdt het dan ook echt mee op. Ik snap niet dat het boek zoveel publiciteit heeft gekregen en dat het zo populair is. Volgens mij moet je wel echt in een grote depressie zitten voordat je je in dit boek terug kan vinden. En als je dingen moet doen die die man ook doet, nou volgens mij spoor je dan echt niet want ik heb wel betere dingen te doen dan te denken dat als ik maar onder een schaap hang dat ik dan gered word. Ik ben juist blij dat ik mezelf ben, ik hoef tenminste nergens aan te denken en kan nog lekker gek doen zonder dat mensen er wat van zeggen. Ik snap zijn probleem echt niet. Nou ik zal het boek echt afraden aan iedereen en ik snap niet dat mesnen het lezen.

bromde grts om 07:21 PM (op 08-03-2004)


Verder ben ik blij dat het verhaaltje niet zo slecht uitpakt als ik vreesde.... Dit is lastige materie. *wrijft een zich vastgebijtende demon van zijn schouder* Nog eens uw reacties lezend zie ik dat Adriana zich het meest met deze ongein heeft bezig gehouden. Nog tips, Adriana?

bromde grts om 07:32 PM (op 08-03-2004)


Ik hoorde net dat haar vliezen gebroken zijn!

bromde otto om 08:04 PM (op 08-03-2004)


grts, ik heb nks tegen je, integendeel!
Als je eenmaal in het sarcasme-hokje geduwd bent door iemand, denkt die iemand dat wat je tegen wie dan ook zegt altijd sarcastisch bedoeld is.
Maar er kan nog een andere reden zijn dat jij aldus reageert.
Drie keer raaien.

bromde Paul om 08:06 PM (op 08-03-2004)


Joh!

bromde frans om 08:19 PM (op 08-03-2004)


Ik durf hier niet meer te komen. Het wordt steeds donkerder bij Bicat.

bromde Kiers om 08:23 PM (op 08-03-2004)


They come crawling out of the woodwork, don't they.

Bye!

bromde Paul om 08:36 PM (op 08-03-2004)


Paul, heb je nu die puzzel die ik voor je had neergelegd al opgegeten? Met die overdosis LSD?

bromde Kiers om 08:41 PM (op 08-03-2004)


Paul? Kun je mij horen of zit je naar je roze olifant te kijken?

bromde Kiers om 09:12 PM (op 08-03-2004)


Drie keer kraaien.

bromde Lennard om 10:52 PM (op 08-03-2004)


Vroeger hadden mijn ouders een 27mc ding. En ik spaarde 27mc kaarten.

Ik ga nu in bad.

Anders nog ?

bromde Lennard om 10:56 PM (op 08-03-2004)


Wat een feestelijk verhaal!

En nu ga ik fijn slapen. Dat je het effe weet. En niet reageren h, want ik slaap dan al en dan kan ik niet terugreageren. wat er op neer komt dat je tegen jezelf praat. Maar daar kijken de mensen niet eens meer van op als jij dat doet. Dus wat zou het.

bromde Chris om 11:09 PM (op 08-03-2004)


Aardig, ik probeer dit ook al een tijdje. Resultaat, zout in de voegen van m'n vloer en bloedvlekken in het tapijt. Ik doe iets fout :(

bromde Randy om 11:45 PM (op 08-03-2004)


*Gaapt. mompelt iets over mensen die niet goed om gaan met hun eigen angsten. Wordt aan zijn ketting weggetrokken. Daalt geeuwend af in gat in de vloer. Vlammen en rook begroeten hem. Krijgt trap na van Buffy.*

bromde grts om 12:45 AM (op 09-03-2004)


Een goede nacht, grts, sprak hij zalvend.

bromde Paul om 01:11 AM (op 09-03-2004)


En zweefvliegtuig maakt nog geen lente, was het spreekwoord, dan wel gezegde.

bromde Max om 01:26 AM (op 09-03-2004)


Ach so.

bromde Paul om 01:31 AM (op 09-03-2004)


Ik ben een rood draadje kwijt vermoed ik. Ik neem aan dat Paul doelt op de posting bij mij over gezeik enzo? Daar heb ik in elk geval geen aanstoot aangenomen. Maar wellicht gaat het over iets anders wat ik net ff gemist heb.

En ja, ik ben nogal eerlijk en open. Dat blijft :)

Grrts, bedankt vor de book-report, ik ga het onmiddelijk lezen! Welk boek ging het over?

*Gaat een heerlijke gehaktbal eten*

bromde CiNNeR om 02:23 AM (op 09-03-2004)


Hoe was de bami, C.?

bromde Paul om 02:33 AM (op 09-03-2004)


Wacht, nou kruisen onze berichtjes, Cin.
Nee, ik doelde op mijn pedante opmerking in je vlgende stukje. ('Cin, kom op zeg', zoiets.)

bromde Paul om 02:35 AM (op 09-03-2004)


*is ook draad kwijt, gvd*

bromde Paul om 02:38 AM (op 09-03-2004)


Oh. Hebbes.

bromde Paul om 02:47 AM (op 09-03-2004)


Dat was in het zeikstuk Paul :D Enne, ik zag er geen kwaad woord in. Mag dan ziek zijn, ik breek niet hoor. Het zou nog wat zijn als je me uitschold voor ty*peep*er ofzo. Hoewel ik zelfs dat zou overleven (in totale triestigheid, dat wel). *Pakt de rode draad weer op* Lucht geklaard, kopje choco erbij?

@Lennard: ik mis wel je spam tegenwoordig!!!! En heb er zelfs een mailtje over gehad van iemand die het ook mist. Komt u asjeblieft weer een beetje spammen?

bromde CiNNeR om 04:30 AM (op 09-03-2004)


Vooruit dan.

bromde Lennard om 08:34 AM (op 09-03-2004)


The Spam Sketch

Mr. Bun: Morning.

Waitress: Morning.

Mr. Bun: Well, what you got?

Waitress: Well, there's egg and bacon; egg, sausage and bacon; egg and spam; egg, bacon and spam; egg, bacon, sausage and spam; spam, bacon, sausage and spam; spam, egg, spam, spam, bacon and spam; spam, sausage, spam, spam, spam, bacon, spam, tomato and spam; spam, spam, spam, egg and spam; (Vikings start singing in background) spam, spam, spam, spam, spam, spam, baked beans, spam, spam, spam and spam.

Vikings: Spam, spam, spam, spam, lovely spam, lovely spam.

Waitress: (continues) or lobster thermador ecrovets with a bournaise sause, served in the purple salm Mr. Bunor with chalots and overshies, garnished with truffle pate, brandy, a fried egg on top and spam.

Mrs. Bun: Have you got anything without spam?

Waitress: Well, there's spam, egg, sausage and spam. That's not got much spam in it.

Mrs. Bun: I don't want any spam!

Mr. Bun: Why can't she have egg, bacon, spam and sausage?

Mrs. Bun: That's got spam in it.

Mr. Bun: It hasn't got as much spam in it as spam, egg, sausage and spam has it?

Mrs. Bun: (over Vikings starting again) Could you do me egg, bacon, spam and sausage without the spam then?

Waitress: Ech!

Mrs. Bun: What do you mean ech! I don't like spam!

Vikings: Lovely spam, wonderful spam....etc

Waitress: Shut up! Shut up! Shut up! Bloody vikings. You can't have egg, bacon, spam and sausage without the spam.

Mrs. Bun: I don't like spam!

Mr. Bun: Shh dear, don't cause a fuss. I'll have your spam. I love it. I'm having spam, spam, spam, spam, spam, spam, spam, baked beans, spam, spam, spam and spam. (starts Vikings off again)

Vikings: Lovely spam, wonderful spam...etc

Waitress: Shut up! Baked beans are off.

Mr. Bun: Well, can I have her spam instead of the baked beans?

Waitress: You mean spam, spam, spam, spam, spam, spam, spam, spam, spam, spam, spam, and spam?

Vikings: Lovely spam, wonderful spam...etc...spam, spam, spam! (in harmony)

bromde And spam it is om 09:33 AM (op 09-03-2004)


1ncr34s3 Ur P3n1s s1z3!

bromde Hoof om 09:42 AM (op 09-03-2004)


v1aG.Ra kan ook goed gebruikt worden om het vlees voor de barbeque wat op te leuken. Ik houd meestal wel van een stevig kipschnitzel of wat fermer sath vlees. Een injectie met v1agrA in het door de trouwe slager geleverde vlees doet dan ook wonderen.

bromde bewegende om 10:08 AM (op 09-03-2004)


Ng groter, Hoof, en ik word vastgezet als Freak of Nature.

(Aandoenlijk, h, hoe ze steeds meer hun best moeten doen om hun aanbiedingen door alle filters te duwen.)

bromde Marnix om 10:09 AM (op 09-03-2004)


Ik heb geen Viagra nodig sinds de klep van mijn pompje blijft openstaan.

bromde Kiers om 10:27 AM (op 09-03-2004)


Viagra...
Girava...
Graiva...
Goed gekozen lettercombi.
Persoonlijk heb ik meer een voorkeur voor Belgische hormoonpreparaten op m'n barbeque. Houdt vlees malser en smaakt beter. Heb anders ook last van darmkrampen.

Lekker vuigh trouwens, Grrtzs, heb de hele Hellraiser dvd collectie er nog maar eens doorheen gehaald.

bromde Vil om 10:37 AM (op 09-03-2004)


bromde Drift! om 02:36 PM (op 09-03-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)