huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "de belofte van lente"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Patat speciaal"]

01/28/2004: "Corpssex 6 "Wijnreis in de Champagne""


Tot op de dag van vandaag ben ik tot tranen geroerd als ik aan de kelders van Mumm denk. Met open armen waren wij ontvangen voor een rondleiding in de kelders van het Champagnehuis. Hoewel redelijk wat gewend, waren beide kanten danig onder de indruk van elkaar. De studenten van de prestigieuze kelders van het Champagnehuis en omgekeerd de sommeliers van Mumm over de ontzagwekkende hoeveelheden drank die studenten wegslaan. Met name een groep van 40 studenten.

De afspraak was een rondleiding door de kelders met aansluitend een viergangendiner in dezelfde kelders. Het diner zal terzijde worden gestaan door verschillende Champagnes. Bij elke gang een andere Champagne en dat in onbeperkte mate.

De sommelier, met de linkerarm op de rug, strekt de rechterarm bijna volledig. De man is zeker 50 jaren en zijn handen zijn gehuld in witte handschoenen. Zonder trillen houdt hij zijn duim in de ziel van de magnumfles en ondersteunt hij met zijn vier overgebleven vingers de Gekoelde Hemelpoort. Het donkergroene glas van de dikke fles is omgeven met zwanger condens. Het godenvocht dat Champagne heet, gedijt het best in een magnum. Een Magnum, typeaanduiding voor dubbele fles en dus anderhalve liter en dus drank plus fles zeker drie kilo. Op de gestrekte arm. Zonder trillen.

Ik kijk naar de man die mijn vader had kunnen zijn, ik kijk naar de sommelier die mij de drank inschenkt en val van de ene verbazing in de ander. Hij kijkt mij rustig aan als hij vanaf tien centimeter boven het glas met een dunne straal de Champagne in het glas laat stromen. De schuimkraag schiet naar de rand van het glas. Het bubbelende vloeibare geheel aan de onderkant van het glas begint langzaam te stijgen tot onder de rand van het glas. Het schuim reikt constant tot de rand van het glas. Zonder een druppel te morsen tikt de sommelier af. Hij geeft mij een knipoog en begint aan zijn volgende glas aan tafel. "Je vous en prie".

Brut Rose bij de amuse. Cordon Rouge, de gewone fles van het huis bij het koude voorgerecht. Een Millesime bij het warme voorgerecht en een Grand Cru bij het hoofdgerecht. Afsluitend een zoetere Demi-Sec bij het nagerecht. Vijf Champagnes bij vier gangen en sommeliers die hun magnums blijven schenken zodra het glas de bodem dreigt te raken. Niets mooier dan dronken worden van Champagne, wat ik u brom. Het dinerbezoek loopt aardig uit de hand.

Onder vriendelijke dankzegging in ons allerbeste overgebleven Frans keren wij slingerend richting Reims-centrum. De dag was lang, de meesten keren hotelwaarts, enkelen bezoeken Le Club. Ik zoek mijn gewaardeerde hotelroommate voor de week, Pieter, en wij gaan te bedde.

Het is in de nacht als ik gestommel op onze hotelkamer hoor. Ik richt mij op en voel naast mij. Roommate Pieter ligt stevig te ronken. Wie is hier dan in Godesnaam bezig de boel te verbouwen? Ik hoor twee stemmen, een dame en een heer. Stemmen kan ik het niet noemen. Het lijkt op kreunen en hijgen. Zouden ze godverdomme op het derde, nog lege bed, in de kamer...?

Ik tik op de schouder van Pieter tot hij wakker wordt maar ik zeg niets. Pieter kijkt mij verbaasd aan als ik het 'sssht'-gebaar maak met de linkerwijsvinger tegen mijn getuite lippen. Het weinige licht in de kamer, mijn gebaar en de geluiden die hij hoort, zijn genoeg. Wij draaien ons op onze zij en liggen met het hoofd op de hand van onze arm die steunt op het bed te kijken naar Femke waarmee op stevige wijze de liefde wordt bedreven door Harry.

Harry's Kippenpaleis wordt stevig uitgewoond en Harry heeft niets in de gaten van de vier ogen die zijn daden nauwgezet volgen. Femke merkt al helemaal niets want zij ligt met haar ogen toegeknepen het dreunende ritme in ontvangst te nemen. Langzaam gaat de deur van de hotelkamer verder open. De deur lijkt vergeten goed in het slot te zijn geduwd hoewel 'vergeten' in deze alcoholvolle toestand een gelukkige bijkomstigheid zou zijn.

Na de, voor Harry ogenschijnlijk inspannende ejaculatie, duurt het luttele seconden voordat hij zich realiseert dat er iets vreemds aan de hand is. Zijn hoofd richt zich op en Harry ziet twee paar ogen op hem gericht vanuit de Eersteklas Ligsuite. Een volle, aanmoedigende lach valt hem ten deel.

Vanuit de deuropening klinkt applaus van zeker vierkoppig thuiskomend publiek.


Reedsch...63 toevoegingen, reedsch

Natte w00t!

bromde Dick T. om 11:03 AM (op 28-01-2004)


Bubbelw00t, zou ik haast zeggen.

Gek genoeg vind ik het na 3 glazen Champagne altijd welletjes. Qua nog meer. Ook al is het hele dure.

Gelukkig zijn er alternatieven. Een frisse Keller Geister, bijvoorbeeld.

bromde Marnix om 11:17 AM (op 28-01-2004)


Het arbeidersnest waar ik uit voortkom heeft het niet met champagne. De fles die ik dan wel eens meeneem voor gelegenheden mag ik dan helemaal zelf nuttigen. Ik ben er niet zo mee op de hoogte maar ik neem altijd dat spul wat ze in de Moulin Rouge serveren. Ik heb ooit eens zo'n kurk meegenomen uit Parijs en die neem ik dan mee naar de Gall&Gall. "Doe mij maar zo'n flesje"

bromde Lennard om 12:14 PM (op 28-01-2004)


Kierszilla, knalpatroon met ballen...

Hebben we het over deze Femke?

Verder moet ik u meedelen dat de Kibbeling met Ravigottesaus ook niet onaardig was.

bromde bicat om 12:45 PM (op 28-01-2004)


Inderdaad, heer Bicat. Het is deze Femke die zich hier wederom laat uitwonen. Nou moet ik zeggen dat van een sloot Champagne de meeste kleine meisjes wel horny worden maar Femke had een extra gevoelshormoon voor deze zaken.

bromde Kiers om 01:00 PM (op 28-01-2004)


M/45/Hengelo zoekt studente om champagne mee te drinken. Overmatige beharing of vaginitis geen probleem. Foto van okselpluim is antwoord terug.

bromde Dreknek om 01:10 PM (op 28-01-2004)


Mamma mag ik pompen?

bromde Marnix om 01:18 PM (op 28-01-2004)


U mag niet pompen Marnix! Ik heb namelijk gehoord dat vuighe gore neuksex helemaal in is.

kus

bromde Het Prinsesje om 01:30 PM (op 28-01-2004)


En dan mag je dus niet pompen?

huh?

bromde Cartman om 01:41 PM (op 28-01-2004)


Dat heeft u goed begrepen cart.

kus

bromde Het Prinsesje om 01:48 PM (op 28-01-2004)


Echt geile neuksex (zoals gepropageerd door ene dirknok ofzo), behoeft slechts een slag of 3 á 4 en dan is het alweer bekeken.
Dat komt door de geiligheid hè.

Het voordeel is natuurlijk dat nog wat aan je avond hebt. Kun je nog wat leuks gaan doen.

bromde Hoof om 01:59 PM (op 28-01-2004)


Prezado (a) Empreendedor (a) ,

se você está pensando em abrir um negócio próprio com o máximo de segurança e lucratividade, por favor, deixe eu te mandar
uma revista GRATUITAMENTE com a nossa proposta de franquia .

Estamos todas as semanas na TV nos programas Video Show, Ana Maria Braga , Adriane Galisteu , Netinho , Gugu entre outros.

Basta me ligar e enviarei a nossa revista que pode mudar a sua vida profissional .

O investimento total é de R$ 100.000,00 que pode ser parcelado em até 5 anos pelo BNDES e a lucratividade é acima de 30% .

Muito Obrigada

Christiane Caruso
Franquias de Salão de Beleza , Escola de Cabeleireiros e Loja de Cosméticos OFICIAL da Fábrica.

tel 11- 3645- 3620

Peço perdão se esta mensagem não lhe interessou.

bromde Pedido Deautorização om 02:05 PM (op 28-01-2004)


alles goed en wel, maar hoe loopt deze vertelling nu af?

bromde hexx om 02:10 PM (op 28-01-2004)


Wie had het over geile neuksex? Ikke niet hoor. Vuighe gore neuksex is de bomb in 2004!!!

Enne, heb iemand de vertaling van die spanjaard?

kus

bromde Het Prinsesje om 02:14 PM (op 28-01-2004)


Kan iemand de prop papier uit de mond van die Portugese meneer halen?

bromde Marnix om 02:26 PM (op 28-01-2004)


Cider is meer voor de ècht rijken.
Van geest. Geestrijk, het woord zegt het al.

bromde Paul om 02:31 PM (op 28-01-2004)


Ik wilde net zeggen, dat is toch geen Spaans? Het lijkt overigens meer op Marokkaans, dat is een net ontdekt zuidelijk dialect. Nog Zuidelijker dan het Iberisch Schiereiland.

bromde Kiers om 02:32 PM (op 28-01-2004)


Voorbipsberbers

bromde Dick T. om 02:36 PM (op 28-01-2004)


Wat ik me nou afvraag, hè Dick: hoe ben je nou ooit uit die donkere nis ontsnapt? Ik heb er in elk geval niks van gemerkt.

*drukt puist uit in kop koffie*

bromde Marnix om 02:47 PM (op 28-01-2004)


Hehe. Ik heb net gedaan of ik de SRV man was, en ben toen via de achterkant teruggeslopen naar de voorkant.

*Fantaseert over een gore taal-uitslaand prinsesje*

bromde Dick T. om 02:51 PM (op 28-01-2004)


Dick toch, dat kunt u toch niet zeggen over een dame van stand!

kus

bromde Het Prinsesje om 02:57 PM (op 28-01-2004)


Enterprising Prezado (a) (a), if you are thinking about opening a proper business with the security maximum and profitability, please, leaves I GRATUITOUSLY to order a magazine to you with our proposal of surmounting. We are every week in the TV in the Video programs Show, Ana Braga Maria, Adriane Galisteu, Netinho, Gugu among others. It is enough to bind to me and I will send our magazine that can change its professional life. The total investment is of R$ 100,000.00 that it can be parceled out in up to 5 years for the BNDES and the profitability is above of 30%. Very Obliged Christiane Caruso Surmountings of Hall of Beauty, School of Hairdressers and Cosmetic OFFICIAL Store of the Plant. tel 11- 3645- 3620 I ask for pardon if this message did not interest to it.

bromde babelfish om 03:12 PM (op 28-01-2004)


Die Nigerianen gebruiken in elk geval heel wat beter Engels.

bromde Paul om 03:16 PM (op 28-01-2004)


Maar bij hun gaat het dan ook over grotere bedragen.

bromde Paul om 03:19 PM (op 28-01-2004)


*droomt over een gore taal-uitslaand Nigeriaans prinsesje die hem een onzedelijk maar kosteloos voorstel doet*

..uuuh..uh..uh.

*maakt Snelle Oog Bewegingen in slaap*

bromde Kiers om 03:33 PM (op 28-01-2004)


Ah, de SOB-slaap. Of SAB-Schlaf, zoals de Pruisen zeggen.

Wat krijg je als je een Pruis met een Nigeriaan kruist?

bromde Dick T. om 03:44 PM (op 28-01-2004)


*schrikt wakker*

Tsjezus wat een klote-droom. Ik droom net dat ik de CV lees van Bianca, een Braziliaanse van begin 20.

Naam: Bianca
Geboortedatum: 28 april 1983
Geboorteplaats: Fortaleza – Brazilië
Geslachte: Vrouw
Adres: Vondelweg 3
Postcode: 6826 IB
Woonplaats: Amsterdam
Land: Nederlands

Geachte heer/mevrouw,

Ik ben een Braziliaanse. Op 02/01/1999, ben ik naar Nederland gekomen en dus woon ik al 5 jaar hier. In deze tijd heb ik gestudeert en gewerkt in verschillende bedrijven. Maar momenteel ben ik op zoek naar een Full time werk waar ik al mijn kennis en ervaringen in praktijk kan brengen.
Ik hou veel van talen, reizen en met mensen omgaan. In deze 6 jaren in Nederland heb ik me meer gespecialisseerd en verdiept in de talen Nederlands, Engels, Spaans en een beetje van Frans, natuurlijk kan ik niet mijn Portugees van Brazilie buiten laten.
Ik heb ook veel meer kennis met computers gebouwt. Ik ben begonen met een blindtypen cursus begonen maar helaas heb ik die niet afgemaakt, maar alsnog kan ik blindtypen.
Verder heb ik een telemarketing cursus gemaakt waar ik een diploma voor heb gekregen en ik kan heel goed administratief werken, ook al heb ik daar geen studie voor gedaan. Mijn moeder had ooit in Brazilie een eigen kantoor waar ik veel van heb geleerd.
Hieronder kunt U mijn ervaringen zowel voor school als voor werk zien.
Mijn interesse in uw bedrijft is omdat ik graag mensen help en omdat ik wat meer met mijn talen wil doen.
Ik studeer momenteel toerisme, waar ik veel met administratie en talen te maken heb, maar ik wil nu iets anders, ik wil mijn kennis in praktijk brengen en bezig zijn.
Ik hoop dat ik uw goed van dienst kan zijn en ik wacht met hoop op een antwoord.
Hartelijk dank voor al uw aandacht,

SCHOOLERVARINGEN:

1999
Internationale school ISK voor de Nederlandsetaal .

2000
Havo 3 tot en met 4de jaar (niet afgemaakt)

2001
MBO Techniek NOVA(architectuur), één jaar gemaakt daarna gestopt.

2003
MBO Toerisme ROC

2003
MBO Toerisme voor de 2de keer gedaan, maar ik wil nu stopen en iets met mijn kennis van talen en computers doen.

WERKERVARINGEN:

1999
In de zomer vakantie heb ik gewerkt in Zantvoort als kamermeisje, maar ze betaalden niet alle gewerkten uren dus heb ik maar 2 maanden daar gewerkt en besloot ik weg te gaan.

1999-2001
Nadat ik vanuit Zantvoort weg ging, vond ik via een uitzendbureau een bijbaan bij een bloembollen bedrijf in IJmuiden. Ik ben daar gaan werken, de rest van mijn zomer vakantie en bleef tot dezember 2001.

2001-2002
Vanaf 31 dezember 2001 vond ik ook via dezelfde uitzendbureau een bijbaan “telemarketeer/administratief”, maar het bedrijf ging dicht, dus we moesten daar weg. Ik heb daar mijn telemarketing cursus gemaakt en ik bleef daar tot ongeveer week 25 van het jaar 2002).

2002-2003
Vanaf 05 juli 07 ben ik begonen als verkoopster bij, een sport winkel in Amsterdam. Ik had de leiding bij de sale kledingen maar ik vroeg na een tijdje om achter de kassa te staan, maar ik help ook met indeling van de winkel, verzorging van de kledingen, en het verkopen van schoenen en kleding.

bromde Kiers om 03:44 PM (op 28-01-2004)


Ik ontvang zojuist een email van Xavier Lugo In de slotregels staat
CALL US 24 HOURS A DAY, 7 DAYS A WEEK (including Sundays and holidays): 1-646-304-7925

Contact us NOW to receive your diploma within days, and start improving your life!

Maar ze nemen niet op!

bromde Paul om 03:55 PM (op 28-01-2004)


Wat een nare ontwikkelingen aan een dag die zo hoopgevend begon. Ik ga verder met mijn slaap met snelle oogbewegingen.

*droomt over wat je krijgt als je een Pruis met een Nigeriaan kruist*

UUUH!! ..UUHUH.. HUH UH Godsgloeiendeneukbeffers..!

bromde Kiers om 04:01 PM (op 28-01-2004)


Ik probeer ook iemand te bereiken op het nummer 06-13389620, ik word al de gehele dag lastig gevallen door mensen die nadat je opneemt en je naam hebben gehoord ophangen. Dit is er 1 van. Die andere hadden geen nummer melders.

kus

bromde Het Prinsesje om 04:06 PM (op 28-01-2004)


Nigeria.... Is dat niet waar geld meer waard is dan je leven?

En de hoeren neuken alsof hun leven ervanaf hangt (zonder condoom dus), met heel, maar dan ook heel heel erg veel vuige gore neuksex?

*voelt plakband strakker gaan zitten*

nog een uurtje!

bromde Vilé om 04:09 PM (op 28-01-2004)


Nigeria ligt toch in Afrika? Dat continent met al die HIV besmette patienten?

Lekker hoor, zonder condoom neuken met een nigeriaanse! Wilt u er ook syfilus, en chlamydia bij?

kus

bromde Het Prinsesje om 04:18 PM (op 28-01-2004)


Zij heette chlamydia
en ik syfilus.
Het was een spelletje!

*duwt rolstoel naar het raam*

bromde Paul om 04:28 PM (op 28-01-2004)


Er was eens een HIV-wees uit Nigeria,
Die hield van ècht vuig, ja
En elke keer na hun daad
Vroeg ze met haar doos vol zaad
You like more bacteria?

Was Nigeria ook niet dat land waar overspelige vrouwen tot aan hun hoofd ingegraven worden, en daarna gestenigd?

Heb ooit nog een petitie hierover getekend; weet alleen niet meer of het voor of tegen was.

bromde Vilé om 04:56 PM (op 28-01-2004)


Als je een Pruis met een Nigeriaan kruist...

Een zwarte nazi die om de zoveel tijd Heil Salassi roept. Maar dan weer druk doorgaat met het typen met ingedrukte shift-lock in een gammel internetcafé. Met z'n bruine hemd een z'n rastafari-muts een opvallende verschijning. Ook een beetje omdat hij al jaren een Opperduitse karabijn als peniskoker gebruikt en niemand ooit heeft durven proberen of-ie geladen is.

Klus,

bromde Hoof om 05:40 PM (op 28-01-2004)


*droomt rustig verder over wat je krijgt als je een Pruis met een Nigeriaan kruist*

..uuuh..uh..uh.

*maakt Heftigsnelle Oog Beweging in slaap*

*schrikt wakker*

Tsjezus wat een klote-droom. Ik droom net dat ik de gevulde peniskoker van een zwarte nazi laat afgaan. Ik kon net een klodder zaad ontwijken terwijl hij Heil Salassi riep.

bromde Kiers om 06:29 PM (op 28-01-2004)


Stiekem zit ik op al die sneuw te wachten.

*is sneu*

bromde Paul om 07:27 PM (op 28-01-2004)


Geeft niks hoor. Ik hoop ook dat we vannacht ingesneuwd raken en dan morgen niet kunnen werken en dan van de weeromstuit maar de hele dag achter de computer gaan zitten en goeie dingen verzinnen maar vooral heel veel wat kant noch wal raakt waar écht geen hond een hol voor wil betalen.

Doorsnee dag dus.

* kijkt nog even in de gang *

Ik dacht echt dat ik wat hoorde.
Gek.

Misschien is het de sneu

Vlok,

bromde Hoof om 07:56 PM (op 28-01-2004)


HAHAHAHA!

"Doorsneu"

HAHAHAHAHA!

[iemand moet het doen...]

bromde Hoof om 07:57 PM (op 28-01-2004)


Inderdaad. En toevallig was ik nèt de ezels aan het melken.

*gaat voorzichtig in bad zitten*

Zijn er nog mooie hoorspelen, vanavond?

bromde Marnix om 09:16 PM (op 28-01-2004)


Ja, ik heb dus echt geen zin meer om te reageren. Al die bullshit hier. Ga eens wat doe met je leven. Zeker tijd te veel. Kreeg ik vandaag weer te horen. Maar ja omdat ik dus aan reageerdersziekte lijdt, moest ik weer wat zeggen. 'Nee, jij hebt een zinvol bestaan' en zo. En dat gaaaat maaaar doooor. dag in, dag uit. Maar voor vandaag kap ik er echt mee.

bromde Kiers om 10:03 PM (op 28-01-2004)


Bij homopathie heb je dus dat je dus het kwaad met het kwaad vergeldt. Zo is de leer. Dus dan blijf je reageren, net zolang totdat het kwaad er als het ware uitgereageerd... uitgerangeerd is!
Zo!

bromde Paul om 10:16 PM (op 28-01-2004)


Homopaté. Daar denk ik dan ineens aan. Een rijke plak, liefdevol gebrakeld.

Maar het liefst eet ik natuurlijk heterosbief, aan het eind van de dag. Gulle, verse plakken. Úrenlang, uiteraard.

*ruikt aan paarse tomaat*

bromde Marnix om 11:46 PM (op 28-01-2004)


Ik heb vandaag nog iemand récht in haar muil uitgelachen omdat ze poneerde dat er toch geen reden is om homeopathie in z'n geheel te verwerpen als een belachelijke vertoning, gebaseerd op volstrekt debiele principes, en voorzien van uiterst dubieuze anecdotische bewijsvoering.

(zie desnoods: www.skepdic.com/homeo.html )

Daar maak je niet echt vrienden mee.
Daar zijn hele andere manieren voor.

* laat zijn verzameling karnemelkglazen zien *

Shit. Het is na twaalven. Hopen dat ik op tijd ben voor het potje Gobber wat georganiseerd was door de International Gobber League Of Extraordinairy Gobber Players.
Dat is het lullige met proberen te plannen terwijl je eigenlijk wéét dat je gewoon niet genoeg tijd hebt om én die achthoekige tofu-blokken te snijden én het pitriet te marineren met urethaniumcarbonaat.

Misschien dat ik kan opteren voor boter, kaas en eieren op beschuit. En wie dan het eerste kan fluiten.

Ja. Ik bedoel. Je probeert toch nog wat van zo'n avond te maken.

bromde Hoof om 12:19 AM (op 29-01-2004)


Desnoods in je eentje

bromde Hoof om 12:58 AM (op 29-01-2004)


Het dirigeren van een gerenommeerd orkest lijkt ook leuker dan het is. Maar dat valt dus zó tegen.

De echte, ouderwetse arbeidsethos is gewoon weg. Harpen tot je vingertoppen loslaten. Zesenenhalfuur pauken zonder peuken. De eerste viool fileren.

Je wordt gewoon úitgelachen.

bromde Marnix om 01:01 AM (op 29-01-2004)


Maar wel in een akoestisch verantwoorde omgeving mag ik hopen?

bromde catchoftheday om 01:03 AM (op 29-01-2004)


*Heeft spontaan niets te zeggen*

bromde CiNNeR om 01:27 AM (op 29-01-2004)


Het is ook te laat om iets zinnigs te zeggen. Ik wens u allen een fijne nachtrust.

(Overigens moet u me toch eens uitleggen hoe u 47 reacties in een dag voor elkaar krijgt. En hoe het komt dat ze allemaal smakelijk om te lezen zijn na een dag werken!)

bromde bewegende om 01:33 AM (op 29-01-2004)


dank u, bewegende. u ook.

* voegt zich verder bij cin *

bromde Adriana om 01:57 AM (op 29-01-2004)


en? al sneeuwballen gegooid?
Ga straks ff naar snackbar. Heb trek in patat speciaal.

bromde Vilé om 09:08 AM (op 29-01-2004)


47 reacties op een dag van hooguit een stuk of 10 internet verslaafden. Dat valt eigenlijk nog wel mee.

bromde Lennard om 09:08 AM (op 29-01-2004)


Spreek lekker voor jezelf. Ik kan best zonder dat internet. Maar ik kies er gewoon voor om het te gebruiken. Pas dacht ik er over om er mee te stoppen, om dat mensen zeiden dat ik er zo slecht uit zag.
Maar daar werd ik ZO chagrijnig van.

Nu zorg ik ervoor dat ik ook ándere dingen doe (drinken en sex voornamelijk).
Ik stop pas met internet als het 10 gulden per pagina wordt!

* gaat in de echte wereld verder knokken tegen iets wat CertifiedPdf heet, in combinatie met een steunkleur *

Vindt u het gek dat ik af en toe wat léuks wil doen?

bromde Hoof om 09:44 AM (op 29-01-2004)


*laat een ballonnetje op*

Wat was er nou ook alweer met donderdag?

bromde Marnix om 09:52 AM (op 29-01-2004)


Donderdag Niksbijzondersdag.

Dat is overigens al sinds 1978. Lees jij geen kranten ofzo?

* zoekt dartpijltje *

bromde Hoof om 10:07 AM (op 29-01-2004)


Witte donderdag?

Haha, donder-dag!

*laat wakker geworden*

bromde Paul om 10:22 AM (op 29-01-2004)


Zijn http://merelroze.com en bicat.net gefuseerd, per ingang van deze donderdag?

Feest!
Neen.

bromde Paul om 10:31 AM (op 29-01-2004)


zeg paul! wilt u beloven mij *nooit* meer zo te laten schrikken?

bromde hexx om 10:38 AM (op 29-01-2004)


Merel is op zoek naar zaad. Hoe anders loop je tegen zo'n advertentie aan als je verkering net 3 maanden over is. Dat is de tijd dat vrouwvolk weer tochtig wordt en dat is de tijd dat ze op zoek gaan naar advertenties voor zaad en dat is dus de tijd dat ze die vinden en op hun website etaleren.

bromde Kiers om 10:45 AM (op 29-01-2004)


Zo, die kan Merel in haar zak ste... haar zak...

Waarom altijd zo puntig, Kiers?

bromde Paul om 11:29 AM (op 29-01-2004)


Ik heb het slipje van merel eens aangehad. In de boshut. Staat op video.

bromde Dick T. om 12:10 PM (op 29-01-2004)


Ik heb in mijn verbale en mentale loopbaan gemerkt dat ik zeg wat anderen denken. Ik ben een spreekbuis, ik ben de Nieuwe Vuighe Messias.

De realiteit is kneiterhard, het systeem van Merel schreeuwt om zaad. Had Charles Darwin geleefd dan had hij het u in detail kunnen uitleggen. Ik heb contact met Charles Darwin. Naast een messias ben ik ook een medium.

Merel vertoont reflexen op dit moment zoals zij ze gelijk haar vrouwelijke natuur dient te vertonen. Zo is het en zo moet het zijn. Binnenkort lees je op haar website over haar nieuwe liefde. Zo zit de natuur in elkaar. De wereld is keihard en puntig. Dus daarom.

bromde Kiers om 12:21 PM (op 29-01-2004)


De wereld is als een keiharde, pompende, bloeddoorlopen, geilspuitende berenlul.

En het gaat uiteraard alléén maar om neuken tot je omvalt. Maar da's logisch, natuurlijk.

bromde Marnix om 12:29 PM (op 29-01-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)