huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Corpssex 6 "Wijnreis in de Champagne""] [Huiswaarts] [volgende bral: "De Oplossing"]

01/29/2004: "Patat speciaal"

De regen striemt tegen m地 koude en harde voorhoofd. Pijn in m地 knar. Te veel bier gedronken deze avond op de sociteit en in de stad. Maar de examens zitten er dan ook op; een betere reden om te drinken is er niet. In de soos waren een hoop uitgelaten meiden. Van de talenrichting; die hadden ook examens gehad. Blijf dan maar eens van het bier af. Zoals gebruikelijk werd ik met m地 vrienden rond sluitingstijd uit de laatste kroeg uitgezet, zonder verovering vanavond.

Eerst de grachten over. Ik kom met moeite de brug op met m地 fiets. Het bier en de regen die in m地 gezicht striemt, beginnen na enige tijd hun tol te eisen in de vorm van een zware katerige nuchterheid. Ik moet snel wat eten om erger te voorkomen. In de verte ontwaar ik het universele TL-licht van een snackbar. Hij bevindt zich halverwege m地 weg naar huis; ik ben er wel eens eerder geweest. De snackbar is een typisch Amsterdamse snackbar. Hard TL-licht, Telegraaf met curryvlekken op de formica tafels en dito vaste en altijd net te lage draaikrukjes. En natuurlijk: de geur van iets te oud frituurvet. Als ex-kok weet ik dat dit waarschijnlijk komt door het gebruik van Arachide-olie; dit doen de Belgen ook voor hun wereldberoemde frites. Ruikt oud, proeft goed.

Ik herinner met het openingstijden bordje nog van de vorige keer dat ik er wat at.
De snackbar is bijna altijd open. Gelegen aan het einde van een winkelstraat gaat hij om 5 uur 痴 ochtends dicht, en om 8 uur alweer open voor het winkelpubliek. Ouderwetse openingstijden, hardcore middenstanders, en dito ongelukkig personeel uiteraard. Ik herinner me van de vorige keer een klein en jong meisje achter de bar; waarschijnlijk nog thuiswonend, en geen studentikoos type. Haar figuur werd verhuld door haar plasticen schort. Ze had donker haar, en een lichte schaduw boven haar kikkermond, met appelwangetjes en een leuke glinstering in haar ogen. Maar als je dronken bent, is alles met een gat leuk en mooi.

De snackbar geeft ook uitzicht over de stille winkelstraat. Zoiets als die poster met Marylin Monroe, James Dean, en nog wat anderen die door de pui aan een bar zitten. Op dit tijdstip zijn er alleen maar straatlantaarns waarin een wolk van regen te zien is en af en toe een auto die voorbijkomt. Fietsers komen hier niet of nauwelijks.

Ik ben van het zeldzame soort dat liever wat extra drinkt en zich naar huis sleept dan een taxi te nemen. Bovendien heb met te weinig geld voor de taxi een stok achter de deur om te proberen ergens te blijven slapen, wat soms lukt. Als het niet lukt, en ik terug naar m地 kamer fiets kom ik het eerste kwartier nog wel uitgelaten studenten tegen. Hierbij heb ik de hoop al opgegeven ooit nog wat te veroveren. 鍍he hour of the least resistance is dan al pass. Dat was in de kroeg, tot het laatste kwartier voor de sluiting. Na dit punt te passeren, 殆at ik noem- 菟oint zero- kom ik haast niemand meer tegen. Ik word alleen ingehaald door taxi痴 met stelletjes op de achterbank, op weg naar huis en elkaars warmte.

Ik ben bij de snackbar, kwak m'n fiets tegen de naastgelegen garagedeur, en loop snel naar de deur van de snackbar toe. Van buitenaf zie ik haar weer staan. Ik duik naar binnen. Het koude TL-licht absorbeert me als ik de regen uitduik. Er staat nog een klant bij haar. Ik weet niet hoe ze heet. Voor al mijn eenzame nachten met haar heb ik een naam voor haar verzonnen: Tessa. Ze kwakt de frites in het vergiet. De klank van roestvrij staalgaas dat hard het aluminium van de friteuserand raakt om het vet eruit te slaan. De frites die in het vergiet belanden. De zoutbus en het rituele naschudden van de frites. Donker lang dun en toch vol haar met een glans van gel.

Haar ogen staan vanavond mat. Het kan niet van het harde werken zijn. Misschien mocht ze niet op vakantie van haar baas? Zelfde probleem als ik; alleen bij haar is de oorzaak tijd, en bij mij geld (vooropgesteld dat ik geen herexamen heb).
Wat wil je bestellen? vraagt ze. Ze zegt 屠e tegen me. Ik voel de moed om een poging te doen. Een glinstering in haar ogen, en een blijk van herkenning na de vorige keer.

Een fricandel speciaal en een patat zeg ik. Ze gooit de fricandel in het vet, en geeft de de andere klant zijn ingepakte portie die ruikt zurig ruikt. Daarna zijn we alleen.

鏑aat al, h?. Een knikje is haar antwoord. Snel, voor de moed begint te zakken.
展il je nog wat met me drinken zeg ik. Ze is al bezig de kas op te maken om te sluiten. Ik hoor haar even stoppen met tellen. De snackbar gaat over vijftien minuten dicht.

De duur van de stilte die volgt is nog erger dan die van alle dominees en andere gelovigen van het Vaticaan die en masse richting Mekka trekken. Ok, maar onder 鳬n voorwaarde zegt ze. Maar haar antwoord doet alles van die avond verdwijnen: het bier de striemende regen en de opkomende hoofdpijn zijn op slag verdwenen. Alles wat je maar wilt, Tessa; Achterop de fiets naar jouw huis, mijn huis, jij mag betalen; alles! De nacht wordt weer van mij. 兎n wat is die voorwaarde dan? vraag ik.

Terwijl ze me m地 bestelling geeft zegt ze: we drinken het achter, en de winkel moet dicht zijn voor de Keuringsdienst van Waren. Ik vraag haar nog een bier.
Achter hoor ik haar het vet uit de frituur laten lopen en wat nieuwe blokken erbij doen. Zo te horen ververst ze niet alles. Middenstanders.

Ze geeft me een bier, en neemt zelf ook een biertje, en begint langzaam de lichten uit de doen. M地 friet en fricandel zijn inmiddels op. 的k heb hierachter nog een biertje voor je zegt ze. Hoe heet je eigenlijk? Vraag ik, terwijl ik achter de toonbank om loop naar de achterkant van de winkel. Misschien woont ze daar wel op kamers. Zou de glans in haar haar dan niet van de gel zijn, maar van de lucht van de snackbar die ook in haar kamer hangt?

"Noa", zegt ze. Het is donker achter de balie. Ik stoot tegen iets zachts. Voor ik kan schrikken word ik omver getrokken door een arm, en voel een tong in m地 mond. Woho! Dit belooft nog wat! Intussen kloppen niet alleen m地 slapen; er klopt nog iets heel anders, en als op commando van het geklop wordt de deur die gulp heet snel opengedaan door haar hand. De massa dominees en gelovigen van het Vaticaan die zoeven in de stilte voorbij kwamen bulderen het nu uit. Binnen no time spuit mijn maizenapapje tegen de frituur, waar we tegenaan geleund staan. Het schijnt haar alleen nog maar meer op te winden. Ze heeft inmiddels m地 hand in haar broek gestopt, en haar broek laten zakken. Ze pakt een forse salami die boven de vleessnijder hangt, en begint zichzelf te bewerken terwijl ze mijn gelderse rookworst nogmaals in haar andere hand neemt. Ze vraagt met hese stem of ik haar met de salami wil bewerken. Bier maakt alles mooi, en experimenten leuk.Ze heeft echt groot nodig om te komen, en ze wil dat ik kijk als ze komt. Ze heeft een bijna smekende en zeer opgewonden blik in haar ogen. Ooh man! Alleen de gedachte al Na een paar rukken van haar hand kom ik nog een keer, op het hakblok tegenover de frituur dit keer. Snel gaat ze met gespreide benen op het hakblok zitten. Ze kijkt me aan, weer die bijna smekende en opgewonden blik in haar ogen. Ik weet wat me te doen staat
Na enkele minuten komt ze klaar op mijn stoten met de salami. En hoe! Ze ejaculeert, en niet zo weinig ook; acht harde scheuten geelwitte room, die rechtstreeks de friteuse in schieten. De friteuse, nog aardig warm, sist nog licht na. Dan wordt het stil in de snackbar. Ik hoor alleen nog het gonzen van de afzuiginstallatie.

"Kom, wegwezen. Het is sluitingstijd", zegt ze. Zometeen komt m地 vader komt om de zaak te openen. Die hufter kan naar de pot op met z地 snacktent. Dat ik er niets mee verdien, alla; maar als k op vakantie wil, dan ga ik. Bekrompen middenstander dat段e is. Hij kan geeneens geld missen voor de vakantie van z地 eigen dochter. Nou, daar heeft hij dus niets over te zeggen Ik ben nu meerderjarig. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. En straks is hij middenstander af. Ik heb de keuringsdienst van Waren getipt voor kwart over vijf.

Ik krijg nog een kus; ze stapt een oud bordeauxrood corsatje, volgepakt met vakantiespullen en rijdt weg. Ik pruts m地 fiets van het slot. Het wordt al licht. Op de zojuist vrijgekomen parkeerplaats stopt een oude opel kadett met theedoeken en schorten op de achterbank. Ik rijd snel weg. Bij de eerste hoek passeer ik een busje van de Voedsel en Waren autoriteit dat aan komt rijden.


Reedsch...54 toevoegingen, reedsch

Verdomd! een w00t!

bromde Kiers om 12:22 PM (op 29-01-2004)


Ik zou me misbruikt voelen.

bromde Lennard om 12:33 PM (op 29-01-2004)


Sex in een ranzige snackbar. Daar had ik nog niet aan gedacht. Vuig verhaal, ik mis alleen het keiharde pijpen.

*duikt even de wc in*

bromde Marnix om 12:51 PM (op 29-01-2004)


Ik ook. Door Kiers namelijk.
Nog niet bekomen van de vorige
ellende op deze site, heb ik nu
een fijne uitlaatklep: www.korrelatie.nl/

Scheet& Schijt aan jullie. Allemaal!

bromde Paul om 12:57 PM (op 29-01-2004)


En dat dan goed gespelt!

bromde Paul om 01:00 PM (op 29-01-2004)


V/34/3nsch3d3 ZOeKt M4n M3t F0rS3 Pi3M v00r W33k3ndS3XXX, f0tO v4n Pi3M 1S 4Ntw00Rd T3rUg!!!! LOLZOORZZZ! ROTfLOLMAO!!! ((HUG))

bromde Dreknek om 01:07 PM (op 29-01-2004)


Wim de Bie, weder op Lange Poten.

'donderdag 29 januari 2004 08:15

Gedichtendag 2004

Amnestie voor pozie

Alle slechte gedichten
worden 鳬n dag vrijgelaten
maar moeten zich
morgen weer melden
bij de slechtegedichtengevangenis.'

Wim, als dichter was Lucebert
toch, wat je noemt, slecht?
Lees maar, op Uw eigen site.

bromde Paul om 01:18 PM (op 29-01-2004)


Alles van waarde is weerloos.

bromde Lucebert om 01:48 PM (op 29-01-2004)


en het weer waardeloos

bromde Vil om 01:50 PM (op 29-01-2004)


Ik begrijp nu dat Paul door Kiers is gepijpt en nu vaak op de site van korrelatie komt waar geen hol van de frames klopt en werd die stichting niet opgeheven?

Alles van aarde is waardeloos!

Suk,

bromde Hoof om 01:54 PM (op 29-01-2004)


..mmblgggarghl..

*Godverdomme, hoe weet Hoof dit nu weer?*

*SLIK*

bromde Kiers om 02:02 PM (op 29-01-2004)


Een snackbar die salamiworst verkoopt?

bromde PiKOmhOoG om 02:18 PM (op 29-01-2004)


Ja och. Je leest wel eens wat.
En je hoort wel eens wat.

Ik weet nog een keer, zat ik met m'n hele bek vol sperma (ik had geen doekje bij de hand), en ik denk 'dat slik ik wel door', maar dat viel vies tegen. Dus ik zit een beetje besluitloos achter m'n scherm, moet ik hoesten! Dan probeer je natuurlijk dat zo hard mogelijk tegen te houden. Lippen hard op elkaar knijpen.

* PHFOEEEE! *

Heel dat scherm onder de spetters!
En m'n kin ook, en m'n toetsenbord.

Dus ik, eh, ik ....

Eh. Ik ben even kwijt waar ik heen wilde.

Nou ja. Hoe dan ook.

We staan allemaal wel eens met een mond vol zaad, nietwaar?

bromde Hoof om 02:32 PM (op 29-01-2004)


Broodje salami.

Is het nou 馗ht zo moeilijk, allemaal?

*zucht*

bromde Marnix om 02:36 PM (op 29-01-2004)


Dat hebben ze hier in de buurt echt nooit...

bromde PiKomhOoG om 02:39 PM (op 29-01-2004)


Nou, dan ga ik maar....

bromde Guusje om 03:13 PM (op 29-01-2004)


Toch jammer; zo'n mooie meid.

Waar zou haar geest nu zijn?

bromde Vil om 03:25 PM (op 29-01-2004)


Er is geen geest. Dood = einde.
Wanneer begint de mensheid dat nou eindelijk eens te begrijpen...

bromde Lennard om 03:57 PM (op 29-01-2004)


Heiden

bromde Dick T. om 04:24 PM (op 29-01-2004)


Mooi dan blijf ik nog even.En zij begon trouwens, ik niet...

bromde Eddee om 04:24 PM (op 29-01-2004)


Dat is nogal een uitgesproken mening voor iemand die nog springlevend rondloopt. Je bent weer toe aan patat, h?

bromde Marnix om 04:30 PM (op 29-01-2004)


Huh?

bromde Nick om 04:37 PM (op 29-01-2004)


een bijziende berber uit Den Eyden
die wilde zijn dochter besnijden
hij greep naar zijn bijl
en zwierde in stijl
zijn spruit naar het eind van haar lijden

bromde biccerick om 05:05 PM (op 29-01-2004)


De Geest van Guusje waart niet rond. Guusje was blond.

En James Soul Brown weer in de bak? Ik geloof dat ik een deja vu krijg. Kan ook niet anders, ik ben immers een medium.

Hoewel een achterlijk en blind en dom medium ook had kunnen aanvoelen dat Guusje snel de geest zou geven en James eruitziet als een recidivist.

bromde Kiers om 05:06 PM (op 29-01-2004)


Slechte tijden voor Dinand.
Ik moet er niet aan denken zelf.

* denkt er niet aan *

Zo. Dat helpt!

bromde Hoof om 05:28 PM (op 29-01-2004)


Warning: This message has had one or more attachments removed
Warning: (refcode40790.txt.com).
Warning: Please read the "VirusWarning.txt" attachment(s) for more information.

Ladies and Gentlemen,

Reading www.bicat.net is illegal and punishable by law.

We hereby inform you that your computer was scanned under the IP 183.189.17.49 . The
contents of your computer were confiscated as an evidence, and you will be indicated.
You get the charge in writing, in the next days.
In the Reference code: #40790, are all files, that we found on your computer.

The sender address of this mail was masked, to protect us against mail bombs.

- You get more detailed information by the Federal Bureau of Investigation -FBI-
- Department for "Illegal Internet Downloads", Room 7350
- 935 Pennsylvania Avenue
- Washington, DC 20535, USA
- (202) 324-3000

bromde FBI om 09:18 PM (op 29-01-2004)


Leuk.
Geeuw.
FBI.
Kiss my ass.
What's new, huh?

Natuurlijk,
Ze World Revolution!

*Moeder, waarom leven wij?*

bromde Paul om 10:47 PM (op 29-01-2004)


Ik zorg zelf wel dat ik me indek. Ik lees hier nooit wat. En al helemaal niet over junkfood. Alhoewel ik onlangs zag dat men bij SmulWereld op zodanige wijze frituurt dat het bepaald ged is voor je. Schijn je minstens 鳬n keer per week te moeten eten om door het gebruik van plantaardig vloeibaar frituurvet je LDL-cholestorol te laten dalen.

Dus.

Misschien dat ik morgen de witlof, bij wijze van proef, ook maar eens in de frituur doe. Met vloeibaar vet natuurlijk. Anders stuitert-ie zo terug in je gezicht.

bromde Hoof om 11:52 PM (op 29-01-2004)


Dat vragen veel mensen zich af, jongen. En voor de meeste kan ik wel een antwoord bedenken. Maar misschien dat jij voor jezelf w駘 wat kunt bedenken.
Eet je wel genoeg?

bromde De moeder van Paul om 11:54 PM (op 29-01-2004)


Ik heb mijn moeder nooit laten weten of ik wel genoeg at. Stel dat ik antwoord had gegeven op die vraag, dan was zij op mijn terrein van athenticiteit terecht gekomen. Het is MIJN zaak of ik wel genoeg eet. Indien ik haar had geantwoord, dan had zij mij, los van het antwoord wel te weinig of juist te veel, gevraagd of ik ook aan de drugs was. Of hoe ik seks had gehad de eerste keer en hoe ik dat nu deed, met seks. En was ik niet laatst ook door rood gereden? En keek ik wel uit met gure types in vreemde kroegen?

bromde Kiers om 12:01 AM (op 30-01-2004)


Eric Clapton
'Motherless Children'

Dank je, lieve Mammie,
vanuit het ondermaanse.

bromde Paul om 12:17 AM (op 30-01-2004)


*Is er alweer stil van* Hmz..dat gaat lekker.

bromde CiNNeR om 12:47 AM (op 30-01-2004)


Ha Bicat! Toen ik deze sexy sneeuwpoppen op onderstaande log zag moest ik even geweldig lachen....en je begrijpt....dat ik wil Bicat niet onthouden!

http://ericverberne.web-log.nl/index.log

bromde Memorabele om 12:51 AM (op 30-01-2004)


Ja.
Nou heb ik je gisteren
aangeschreven, memorabele
klootzak, inclusief cc's
naar Aukje en Frans.
Het helpt niet.
Maar aangezien je succes,
zou je mij willen adresseren?

Vol verwachting klopt mijn hart,
al is het niet de tijd van het
jaar.
Dag jong. Dan maar?

bromde Paul om 01:06 AM (op 30-01-2004)


De zure lucht van kots in de plee. Een naast de pot gespatte niet verteerde schijf champignon en een gekruld tomaatvelletje. Vandaag niet maar morgen om deze tijd is het weer de geur van de herkenning.

bromde Kiers om 09:21 AM (op 30-01-2004)


Ik geloof toch waarlijk dat ik te weinig kots. Sentimentaliteit overvalt mij.

Of ik drink te weinig, in combinatie met slecht beoordeelde shoarma of frituur f, en dat geloof ik eerder, kan ik gewoon heel goed tegen misbruik van mijn lichaam. Als ik het maar zelf doe.

* slaat nietje door het dunne stukje huid tussen duim en wijsvinger wat zo strak staat als je de letter 'L' vormt met je vingers van je linker- of je rechterhand *

Ik leg echt 疝les uit. Vermoeiend.

bromde Hoof om 09:51 AM (op 30-01-2004)


De dood van een medemens herinnert ons eraan dat het einddoel van ons leven Gods Vaderhuis is, waar Hij ons opwacht met zijn barmhartige liefde.

bromde Prediker van Zeden om 10:04 AM (op 30-01-2004)


En Nederland ontwaakte bedroefd; weer een nieuwe term rijker.

Zinloos gerouw

*surft naar kane*

voor sommigen helaas niet.

bromde Vil om 10:06 AM (op 30-01-2004)


Nou, nou, kom, kom. Iedereen denkt er even aan hoe ingrijpend het is als je z駘f zoiets zou overkomen. Dat heeft niet zo veel met rouw van doen, maar met egocentrische zelfprojectie (als we toch in de nieuwe termen zitten).

Ik zou me dood vervelen in Gods Vaderhuis, ik ben blij dat ik naar de hel ga.

bromde Hoof om 10:22 AM (op 30-01-2004)


Ik heb iets geboekt waar maar heel weinig mensen weet van hebben: de Febel. Dat is onbeperkt snacken in een behaaglijke warme omgeving. En dat dan de rest van mijn, eh, dood.

bromde Marnix om 10:42 AM (op 30-01-2004)


Mag ik twintigduizend ton patat speciaal en doe er maar 1 miljard kaassoufflees bij. Ja, ik denk, ik bestel effe vooruit. Kom ik over drie lichtjaren wel met de restbestelling. En heeft u daar een btw-bonnetje bij?

bromde Kiers om 10:46 AM (op 30-01-2004)


Ik stond abusievelijk ingeschreven voor de Homel, omdat ik qua uitstraling (geblondeerd haar, atletische gestalte, vrouwelijk gezicht) blijkbaar bij de andere club was ingedeeld.
Dat heb ik gelukkig recht kunnen trekken door te stoppen met lichamelijke verzorging en onnoemelijk veel te gaan drinken.

Barbequen is mijn lust en mijn, ja, dood dus.

bromde Hoof om 10:47 AM (op 30-01-2004)


Ik ben ook gek op BBQ, maar nogal ongeduldig. Wist je dat mensenvlees snel gaar is? dus voor de veiligheid doe ik het meestal alleen (en niet alleen BBQ-en). Ken nog zo iemand in duitsland. Die hoort vandaag of'ie z'n leven lang mag gaan brommen. Is ook vorm van BBQ-en. Ben soms zo ongeduldig, dat ik de saus al op de gril op het vlees gooi. Ooit wel eens een pepermuntje zien branden? King is niks vergeleken bij Calv
Ik heb nog geprobeerd om ze op de markt te brengen; "De sauzen van Vil", en dito spotje. Heeft een duit aan rechtzaken mogen kosten, en heb het toch slimmer dan die duitser aangepakt, geloof ik.

bromde Vil om 11:17 AM (op 30-01-2004)


Er is geen hel, er is geen hemel. Er is slechts het hier en nu.

En patat over drie kwartier.

bromde Lennard om 11:20 AM (op 30-01-2004)


Heiden

bromde Dick T. om 11:23 AM (op 30-01-2004)


Ik wil ook patat, hi駻 en nu!

Daar zal ik eens voor gaan bidden.
Dat is toch niet zo'n heel moeilijk wondertje, God?

Amen,

bromde Hoof om 11:41 AM (op 30-01-2004)


www.heidendom.nl

Ik weet nog niet zo net of ik een heiden ben. Ongelovige. Athest. Dat zou kunnen.

Eerst maar een kijken wat die heidenen allemaal doen. Kan ik altijd nog lid van worden.

bromde Lennard om 12:00 PM (op 30-01-2004)


Hm, waar zo'n orgasme (le petit mort, jaja) in de snackbar al niet toe kan leiden. Ik heb me voor na de dood maar alvast ingeschreven bij het vagevuur. Dan kan ik namelijk eindelijk eens samen met Keith Richards die fles Jack D.'s soldaat maken waar het nu alsmaar niet van komt.

bromde hexx om 12:00 PM (op 30-01-2004)


Lennard zit wel h鳬l erg op de Erisnietsnadedood-stoel. Dat betekent meestal dat je er als de dood voor bent.

Als ik patat wil, laat ik het h疝en. En na het snacken(of tijdens, ook leuk) duw ik m'n dampende beukmoker ongegeneerd in een gewillige natte mond onder mijn bureau.

Zo doe ik dat dus.

bromde Marnix om 12:20 PM (op 30-01-2004)


Ik geloof dat 鳬n van de geinige bijkomstigheden van de hel was dat er g鳬n drank was. Of alleen karnemelk.

Anders is het geen straf immers.

Maar Keith gaat er ooit een keer heen. Dat zal nog wel een 40 jaar duren. Dus dat hexx ook een beetje op de gezondheid let. En twee keer rechts en 鳬n keer links kijken als je oversteekt.

* peutert achteloos wat hersenrestjes uit z'n zool *

Ik moet ook beter opletten als ik uit de trein spring.
Dat-ie bij dat station stopt bijvoorbeeld.

bromde Hoof om 12:24 PM (op 30-01-2004)


Ik zit op een lederen fauteuil.
*burrp*

Als de dood voor de dood ben ik niet. Ik vraag me alleen af wat ik tot die tijd moet doen en waarom. Ik ben op zoek naar de zin van mijn bestaan zeg maar.

Heeft u nog een tip misschien?

bromde Lennard om 12:48 PM (op 30-01-2004)


En oh ja:

Mijn patat wordt gebracht. Wat denk je wel niet van mij?

bromde Lennard om 12:49 PM (op 30-01-2004)


Keith naar de hel? Dat nooit! De hel is voor kardinalen en andere arbeiders.

bromde hexx om 10:35 PM (op 30-01-2004)


Zeg, gaan we ineens tutoyeren?!


Komt waarschijnlijk door de drank.

bromde Marnix om 12:26 AM (op 31-01-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)