huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Regen"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Een nacht van vrijdag op zaterdag"]

12/17/2003: "Corpssex 2 "Femke""

Zij was het enige meisje in het studentenhuis dat voor de rest werd gevuld door heren. Zij was ook het enige meisje in het studentenhuis dat door de heren werd gevuld. Alle andere meisjes in de stad begrepen dat in dit studentenhuis de geilste apen woonden en dat je daar maar beter vandaan kon blijven.

Wilde je je dan toch laten vullen door een van de heren uit het geilste studentenhuis van de stad dan kon je maar beter een van de heren van het studentenhuis meenemen naar je eigen studentenkamertje en daar in alle beslotenheid jezelf laten vullen door een van de heren. Of misschien wel door twee van de heren maar dan bleef dat tenminste jouw eigen keus.

Als je als meisje eenmaal in het studentenhuis was geweest, ging de omgeving er gemakshalve maar vanuit dat je afgevuld was. Afvullen, zo'n horecaterm voor 'tot de nok toe vullen'. In negen van de tien gevallen was dat ook zo, vandaar het gemakshalve in dit verhaal.

Voordat Femke bij ons in het studentenhuis kwam wonen was Femke reeds ingeburgerd.

Femke was in haar geboortedorp een muurbloempje geweest. Zoveel was duidelijk. Zij was het enige meisje dat ik ooit kende met een spraakgebrek en eenvoudigweg stotterde. Zij was niet de mooiste maar ook niet de lelijkste, zij kreeg al gauw een zeventje. Femke was vaak wel de liefste. En na enkele bieren ook de geilste.

Hoe harder ze ging stotteren hoe geiler ze was hoe minder ze normaal kon praten hoe meer bier ze dronk hoe geiler ze werd en als ze dan hakkelend met haar hoofd aan de bar zat te schudden en jij vroeg of ze zou blijven slapen, was een heftig 'ja'-geknik het enige dat je terugkreeg.

Dat was het moment dat de buit binnen was en dat was het moment dat je Femke vertelde dat ze hier en nu op de kruk moest blijven zitten. Nog even snel wat meters bier met je vrinden wegtikken, lallend sterke verhalen uitwisselen en eventueel een laffe versierpoging met andere dames aangaan. Je hoefde immers niet alles uit de kast te halen, jouw kostje was reeds gekocht dus je kon je van je vriendelijkste kant laten zien zonder die allesopslurpende testosteron-blik in de ogen. Investerinkje voor later.

Net voor het sluiten van de societeit neem ik Femke mee en zet haar achterop mijn fiets. De weg is recht, de weg is krom en ik slinger de fiets elke bocht goed naar huis. Dat wil zeggen, de weg is kaarsrecht maar bij elke slinger is het weer een wonder dat we allebei nog op de fiets zitten. Is het niet van de alcohol dan is het wel van de geiligheid want je weet dat als je Femke mee naar huis neemt dat je alles met haar kan doen. En zo weet Femke dat als ze mee gaat naar het studentenhuis dat er van alles met haar gaat gebeuren.

De moeite van het tandenpoetsen en het wassen van de genitalien zijn bezigheden die graag worden overgelaten aan andere bevolkingsgroepen. Met een beetje geluk zijn alle kleren uit als het krakende bed en elkaar wordt besprongen. Donker of met de lamp aan, gordijnen open of niet, met een inschijnende oranje straatverlichting of een verdwaalde logee op de grond, het maakt allemaal niet uit. Zo snel mogelijk neuken voordat je van de alcohol in slaap valt maar eerst even beffen. Altijd eerst beffen want beffen is lekker.

Het voordeel van Femke de volgende ochtend is dat je weet hoe ze eruit ziet en dat ze gek is op ontbijt maken. Ze kent de weg in het studentenhuis en jij draait je nog eens lekker om. En nadat de koffie, het getoaste brood en met geluk een jus d'orange is weggespoeld, zijn jij en Femke meestal weer zo geil op de afterburner van de alcohol dat een tweede kwak met zaad diep in haar geslingerd de enige oplossing is. Maar nu geen beffen. Vanwege gisteren.

Zit ik die zaterdagavond te praten met Arnold aan de bar, achter het bier. Ik vraag Arnold of hij laatst nog heeft geneukt en Arnold zegt "Ja, donderdagavond met Femke". Ik spits de oren want ik was vrijdagavond en dat hoeft hij nu even niet te weten.

"Godverdomme, weet je wat me gebeurt?", zegt Arnold nu verontwaardigd. "Kom ik in de nachtkroeg Patrick tegen. Vraagt Patrick of ik laatst nog geneukt heb, net als jij nu. Dus ik zeg, ja net nog met Femke maar ik wilde niet blijven slapen dus ik heb me aangekleed en hier sta ik weer. Waarop Patrick aan mij vraagt of ik haar ook gebeft heb. Daarop zeg ik dus "Ja" en wat denk je?! Heeft'ie Femke net een paar uur daarvoor liggen neuken! Zonder condoom! Maar Kiers, heb jij laatst nog geneukt?".

Dat was het moment dat Femke definitief bij ons in het studentehuis kwam wonen. "Als ze dan zo vaak komt logeren, kan ze net zo goed een eigen kamertje krijgen", redde ik mij uit de situatie.


Reedsch...25 toevoegingen, reedsch

Femke lijkt de Efteling wel :)

Mooi verhaal.

Ow ja.. voor ik het vergeet..

W00T

bromde Mr. Belvedere om 11:00 AM (op 17-12-2003)


Kijk, dat vind ik nou smerig. Volgestorte kutten beffen. En al helemaal als een ander die kut heeft volgestort.

Jakkie. Bah.

bromde Lennard om 11:04 AM (op 17-12-2003)


In ieder geval voldoende reden om geen snor te dragen, dunkt me.

bromde Hoof (niet praktizerend roker) om 11:10 AM (op 17-12-2003)


Kiers, jouw Femke is mijn Lidwien.
Ik moet altijd even aan haar denken als we richting de kerst gaan. En niet alleen maar vanwege de piek en de ballen hoor.

bromde Lennard om 11:20 AM (op 17-12-2003)


Dan moet het vanwege haar door jouw vrinden volgestorte kutje zijn.

bromde Kiers om 11:29 AM (op 17-12-2003)


Wetende dat sperma zeker 48 uur blijft leven, heb ik mij wel eens gezellige voorstellingen gemaakt van drie verschillende spermatozen die zitten te toepen. Of aan de bar hangen of achter de vrouwen aanzitten daar in die baarmoeder.

bromde Kiers om 11:31 AM (op 17-12-2003)


Zaagmans komt wat later, hij is zojuist met Femke gesignaleerd.

bromde bicat om 11:31 AM (op 17-12-2003)


Zaagmans en Zaadmans, dat kan nooit goed gaan.

bromde Kiers om 11:33 AM (op 17-12-2003)


Inderdaad Kiers, Lidwien was ook zo'n stortbak. Maar dat wist ik voordat ik aan haar begon. Beffen zat er dus niet in voor haar.

Beffen is op zich een activiteit waar ik geen moeite mee heb, waar ik zelfs plezier aan beleef. Maar niet als ik weet dat er recent nog wat achtergelaten is door wie dan ook.

Nogmaals: Jakkie. Bah.

bromde Lennard om 11:39 AM (op 17-12-2003)


U hoeft mij niet steeds te roepen hoor. Ik kom toch wel.

bromde Zaagmans om 12:01 PM (op 17-12-2003)


Femke klinkt middels haar omschrijving toch prettiger dan Ingrid.
Toch jammer dat ik nooit gestudeerd heb.

bromde Bart om 12:03 PM (op 17-12-2003)


Inmiddels logt ze bij femster.nl

bromde Anonymous om 12:10 PM (op 17-12-2003)


Wat een lef zeg. Anoniem roepen dat de Femke uit dit verhaal Femster is.

Zo heeft Kiers het nooit bedoeld denk ik. Dan had hij het waarschijnlijk gewoon gezegd.

bromde Lennard om 12:35 PM (op 17-12-2003)


Over Femster gesproken, hoelang duurt het voordat zo'n IP-ban verloopt?

Ik mag er bij Femke nog steeds niet op...

bromde Lennard om 12:41 PM (op 17-12-2003)


Mag jij er niet op bij Femke, goh wat lullig.

bromde Rick om 12:58 PM (op 17-12-2003)


Aan de foto te zien is Femster niet mijn Femke maar ik moet zeggen dat ik Femke alweer een tijdje niet gezien heb en ik niet weet of zij haar haren niet heeft laten groeien in de tussentijd.

Lastig dat we niet kunnen zien aan haar weblog of Femster stottert.

bromde Kiers om 01:06 PM (op 17-12-2003)


Denk ik heel erg 1970 als ik vind dat mannen zich onprettig horen te voelen als een vrouw zich door jan en alleman laat naaien?

bromde IJsqueen om 03:03 PM (op 17-12-2003)


Nou Ijsqueen, het blijkt dus wel dat we vrij met onze tijd meegaan. Als wij hetzelf doen, waarom iemand anders erop veroordelen. Liever niet natuurlijk, maar ja, het gaat ook niet om een "relatie". Meer bronstig gebeuk, zeg maar.

Ben ik ff blij dat het hier weer over neuken gaat.

bromde datdus! om 03:20 PM (op 17-12-2003)


De mannen die al geweest zijn of die nog moeten komen?

bromde Eddee om 03:20 PM (op 17-12-2003)


Het hangt er een beetje van af waaróm die dames zich door desbetreffende Jan hebben laten volyoghurten.

Sex ter Bevordering van de Zekerheid & Positief Eigenbeeld, daar doen we niet graag aan mee.

Maar een gevalletje nymfomanie verlichten, dat kan er altijd wel tussendoor.
En het voordeel dat je weet dat je moeite (en geld!) niet allemaal voor niets is:

"ik moet altijd zó om je lachen, gekke Hoof, je hebt me weer helemaal vrolijk gemaakt! O, daar is Dave, dat vind ik zo'n ontgelofelijk lekker ding, moet je hem zien lopen. O, hij kijkt. Als dát geen neuken wordt, dan weet ik het ook niet meer. Nou. Doei Hoof!"

En een beetje ervaring is ook wel prettig. Als blijkt dat de gedetailleerde handleiding tot het veroorzaken van oorverdovende orgasmes afkomstig was van iemand die er zelf ook geen reet vanaf weet, is het fijn dat de dame in kwestie zelf wat subtiele aanwijzingen geeft. Waarbij ik graag nog een keer één woord uit deze formulering licht: SUBTIEL.

Dat geschreeuw van "Nee! Lager lul!", dat doet iets af aan de sfeer. Afhankelijk van de hoeveelheid alcohol.

* trekt door gulle klant geschonken blikje open *

*Tsssssssssssss!*

Kerstsfeer!

bromde Hoof om 05:34 PM (op 17-12-2003)


En, hoe smaakt-ie, Hoof? De ganzenlever?

bromde Marnix om 05:58 PM (op 17-12-2003)


Speedreaden is weldegelijk een sport! Speed snuiven ook.

bromde Dreknek om 07:25 PM (op 17-12-2003)


'Maar een gevalletje nymfomanie verlichten, dat kan er altijd wel tussendoor.'

Jij wil dus de naar jou vernoemde prijs, Hoof. Soit!

bromde Paul om 07:53 PM (op 17-12-2003)


Hoofkaas?

bromde Dreknek om 09:05 PM (op 17-12-2003)


Liever een stukje oud belegen ofzo. Misschien wat leverworst erbij. Van al dat geneuk raakt een mens hongerig ..

bromde CiNNeR om 10:53 PM (op 17-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)