huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Heerlijk avondje"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De stoel"]

12/03/2003: "De Jaarlijkse Orgie"

Het spitse dak reeg het wolkendek aan flarden. Uit de scheuren zeek de regen met bakken naar beneden. De bliksem spleet een eeuwenoude eik en de donder liet de villa op haar grondvesten beven. Het liep tegen middernacht.

"Demonisch weertje", zei MJM terwijl hij uitkeek op de tuin. Zijn scherpe voortandjes blikkerden in het halfdonker. Baron Bicat sneed de spanning aan die Bart had meegebracht. Het salon werd door enkele kaarsen verlicht. De zware overgordijnen hingen open. Grtss hing behaaglijk in de Chesterfield. Op z'n
eikel blonk nog niet gedroogd zaad.

"MJM", zei Grtss "gefeliciteerd! De novicen met de dikke prammen waren niet te versmaden en de kontjes van de koorknapen stonden nooit strakker als dit jaar."

Niemand ontkende of bevestigde. De kracht was ongemerkt uit deze groep gevloeid. Iedereen hing voldaan op z'n stoel, in een zetel of in een sofa. Behalve Kiers, die op de grond lag, bloedend uit alle
openingen, zichtbaar nagenietend.

Quasi nonchalant begon MJM zijn snijtanden bij te vijlen. Baron Bicat brak z'n tweede fles whisky aan en Bart krabde zich behaaglijk in de schaamharen. Hoof boerde luid en veestte tegelijk zo hard dat z'n schoenveters wapperden.

"Jaaaaa" zei GDB "maar het meest genoot ik van Sheherazade. Wat had ik graag met haar de liefde bedreven!!". Hij glunderde op z'n boerenjanfluitjes.

"Hoe ben jij hier binnengeraakt?" vroeg Grtss terwijl hij z'n geslacht inderhaast droog begon te wrijven.

"Gewoon..."

"Hoe gewoon?" bulderde de Baron.

"Door de deur..."

"Heren!", sprak MJM, terwijl hij zich van het raam afwendde, "Heren! Ik vrees dat
de fout bij mij ligt. Ik heb GDB binnengebracht."

"En waarom?" vroeg Kiers, die even rechtop was gaan zitten, maar nog steeds
bloed verloor.

Mjms scherpe tandjes blikkerden in het schemerdonker en zijn voorhoofd scheen fenomenaal te groeien. "Ik heb een verrassing in petto, vrienden, en daarin speelt GDB een hoofdrol."

"Hoei! Hoei! Een verrassing!" GDB kirde van de pret en maakte een misplaatst vreugdedansje.

"Waarom heb ik dat stom rund niet eerder opgemerkt?" vroeg de baron zich luid af. "Anders had ik hem allang dezelfde behandeling als Kiers gegeven. Kiers kon ook zo onnozel doen. Maar nu ben je stil, hŤ, Kiers, zo zonder tong?".

Kiers knikte als een tongloze mongool en sloeg weer steil achterover.

"Uitslover!" riep Bart.

"Goed!" zei Hoof, die uit verveling ballenbitter uit z'n champignon trok "wat zullen met GDB doen?"

"Laat dat aan mij over, vrienden!" sprak MJM. Hij wandelde naar de dubbelde deur van het salon, trok die open en draaide zich naar de groep "Volg me!"

Het bonte gezelschap was niet om aan te zien. Baron Bicat zigzagde, Kiers kroop kermend over de vloer, GDB dartelde als een veulen op speed, Bart slefte met tegenzin, Grtss' lul was nog altijd ontbloot enHoofs sluitspier kuchte luid. De groep passeerde brandende fakkels, pentagrammen in bloed gedrenkt, reuzenwielen met jeremiŽrende wijven zonder tepels, houten staken waar engelengezichtjes op waren gespietst. Overal hingen of lagen bloederige tetten en opengesneden balzakken. Het rook overal naar bloed, pis, stront en zaad, maar vooral naar seks en sloten whisky.

Uiteindelijk, na een wirwar van gangen en zware poorten, hield MJM voor een soort glazen garagebox halt. "Kijk, vrienden! Hierin mag GDB z'n vriendinnetje bevredigen." GDB spoot bijna z'n witte sokjes onder, zo opgewonden was hij. "Geef toe, GDB, dat je naar Sheherazade verlangt? Ik heb jullie gedurende de hele avond niet gezien of gehoord. Hebben jullie de hele tijd gesmoezeld, stouterd?"

GDB knikte heftig van ja.

"En heb je haar lekker volgespoten?"

GDB knikte heftig van neen.

"Sheherazade heeft me verteld hoe zij naar jou smacht, GDB! Hoe haar natte schede naar jouw machtige zwaard snakt!"

GDB begon ter plekke te kwijlen.

"Zeg" zei baron Bicat "heeft die mongool een lobotomie ondergaan? Hij reageert niet erg normaal, me dunkt."

MJM kuchte "GDB heb ik geselecteerd omdat hij zo'n gevoelige jongen is. Hij gaat van extreem gelukkig naar zwaar depressief in 0.4 seconden. Een absoluut record, heren! Hij is ideaal geschikt voor de box." Hij richtte het woord weer tot GDB.

"Luister, ga de garage binnen. Je zal in een soort sluis terecht komen. Van buiten af open ik dan de binnenste deur. En ik zorg voor speciale verlichting, ok? Sheherazade komt binnen langs de andere kant. In de box mag je de liefde bedrijven, nee, moet je de liefde bedrijven. Dat wil jouw liefje heel erg graag, hoor je? Heb je me begrepen, GDB?"

Alweer schudde de spast bijna z'n hoofd van z'n ruggengraat. Het speeksel droop uit zijn onderste kinnebak. Resoluut betrad hij de box.

MJM glimlachte. "Goed kijken, mensen. Die Sheherazade is een Marokkaanse heroÔnehoer, die ik shots heb beloofd als zij GDB de hele avond aan het lijntje kon houden. Ze staat in de sluis aan de andere kant van de garagebox. Ik heb haar verteld dat ze hierin heroÔne zal vinden. En dit, mijne heren, is de kers op de taart. Wat zich in deze box bevindt, heb ik met eigen handen gekweekt. Elke dag van het jaar heb ik elk exemplaartje gesard. Ik heb hen in de staart geknepen om hen ultra agressief op te voeden. IN deze box bevinden zich alleen moeders met kinderen op hun schild. Agressiever dan deze Arizona Bark schorpioenen vind je niet."

Baron Bicat leek op slag nuchter, Kiers hees zich recht en Barts ballen begonnen te tintelen. Hoof drukte alvast z'n stijve fluit tegen het plexiglas. Hij zei "MJM, het is daar binnen zo donker. Zou je niet voor aangepaste verlichting zorgen?"

MJM haalde een hendel over. De binnendeuren klikten open en vier infraroodlampen beschenen de box, die van binnen zo kaal was als een jongemeisjesmuis. Het enige wat oplichtte waren de schilden van honderden schorpioenen. "Wat reflecteert, is de pis onder hun schilden" zei MJM. GDB stormde als eerste de box binnen. Ongeveer op hetzelfde tijdstip volgde Sheherazade. "Wij kunnen hen horen en
zien, zij ons niet" verduidelijkte de showmaster.

"Waar is mijn shot?" tierde Sheherazade.

"O lief, ik geef jou jouw shot!" brulde GDB, die alvast broek en slip in de sluis had achtergelaten. Brutaal greep hij Sheherazade bij de billen, tilde haar rokken op en scheurde haar slip. Hij drukte haar tegen de plexiglazen wand en beukte z'n keiharde staaf in haar snee. Aan de andere kant van het glas stond
Hoof als een gek aan z'n stengel te schudden. Z'n tong hing net niet uit z'n mond.

GDB tierde. "Hier is jouw shot! O ja, ik geef jou de volle lading!"

Als een razende beukte hij het wijf tegen het glas. Zijn staaf pookte keer op keer in haar hete scheur. Geen van beiden scheen zich iets van de schorpioenen aan te trekken. "De andere kant, de andere kant!" riep MJM.

Daar aangekomen zag Hoof als eerste hoe een schorpioen zich op de balzak van GDB had genesteld. Aan de samentrekking van de achterste bilspieren te zien, kwam GDB op hetzelfde moment klaar als de schorpioen hem stak. Hij schreeuwde het uit. "Mijn zak! Aaaaghr! M'n godverdomse klootzak!" Scheherazade belandde met haar blote kont op de grond nadat GDB haar abrupt liet vallen. Ze had het
ongeluk dat haar poes een druppel zaad loste recht op een andere schorpioen, die haar trof in de buitenste schaamflap. Ook zij gilde het uit.

Hoof spoot het plexiglas onder, zijn zaad scheen onstuitbaar "God, o God, wat vind ik dit geil!"

Zoals in films begon GDB hard op het glas te bonken maar het hielp geen snars. Baran Bicat vergat zelfs de ijsklontjes in z'n glas te laten rinkelen. Plots doofde MJM de infraroodlichten. "Hier, heren, zet deze nachtkijkers op."

In het pikdonker zag de groep hoe GDB en Scheherazade snikkend elkaar zochten en in elkaars armen vluchtten. Daar stond het koppel dan, omringd en belaagd door zeer giftige schorpioenen. "Ach," zei Kiers zachtjes nadat hij een rochel bloed tegen het plexiglas had gemikt "wat kan liefde toch mooi zijn."

"Heren," sprak MJM "de schorpioenen vallen me wat tegen. Die twee vertonen nog steeds geen spasmen of zo. Zal ik dan nu maar de vogelspinnen erop af sturen?"


Reedsch...75 toevoegingen, reedsch

fuckerdefuckingw00t! w00t! w00t! w00terdew00t! Fuck, ik ben de eerste, w00t!

bromde Kiers om 12:09 AM (op 03-12-2003)


Mmm, ja, Kiers, hartelijk geproficiateerd!

Ter verduidelijking: MJM is Max Molovich of Pollux.

Het is maar dat u het weet...

bromde GDB om 12:35 AM (op 03-12-2003)


En o ja, GDB, dat ben ik uiteraard niet. Ah neen! Hahaha!

Dat is een andere spast.

Groetjes van een andere spast.

bromde GDB om 12:42 AM (op 03-12-2003)


Voor ik vergeet, dat ik een tictac in m'n neusgat had.

Tatatatata.

Hum
Hum.

bromde GDB om 12:52 AM (op 03-12-2003)


Het Kapitaal in weetikveelwelkedrukvanwelkfuckingjaarook op pagina negentien ergens in het midden van allestegelijk:
Daar de relatieve waardevorm van een waar (bijvoorbeeld mijn scrotum) zijn waarde uitdrukt als iets, dat totaal verschillend is van zijn lichamelijke substantie en van zijn eigenschappen (bij voorbeeld als gelijke van de penis) geeft deze uitdrukking aan dat hij een maatschappelijke verhouding verbergt.
Lul, juist.

bromde GDB om 12:56 AM (op 03-12-2003)


En toch wil ik weten hoe het met de Baron afloopt.... Vind deze man z'n engel? Heeft de Baron een toekomst?

bromde Zifnab om 01:00 AM (op 03-12-2003)


Sorry, ik ben zo goed als gaan slapen. Mijn tenen liggen al in bed.

bromde GDB om 01:15 AM (op 03-12-2003)


Toch vind ik het te veel eer, GDB, zo'n hoofdrol in een dergelijk machtig epos. Ik ben enkel zo nu en dan in de reageersel aanwezig, maar het mag toch geen naam hebben. En die arme Marnix had kennelijk weer eens een dagje vrijaf of mocht van z'n vrouw niet naar het feestje?

Op de een of andere manier krijg ik de indruk dat je behoorlijk opgewonden was toen je dit schreef, of niet GDB?

bromde Max om 03:32 AM (op 03-12-2003)


w00t! Zelfkennis is een mooi iets Baron. Alleen jamer dat de vrouwen weer volledig buiten de picture gelaten waren. Ik weet, er lopen er hiet niet al te veel rond. maar toch, zij die dat wel doen wensen ook wel eens een verzetje weet u. *Knijpt de Baron stiekem in zijn billen*

bromde CiNNeR om 03:51 AM (op 03-12-2003)


En nee Lennard, u heeft de weddenschap niet gewonnen. tenslotte lag ik er nu al om half tien vanavond in en ben ik net wakker. Inderdaad, een zootje is het, maar overdag ben ik tenminste wakker geweest ;)

bromde CiNNeR om 03:52 AM (op 03-12-2003)


Kunt u, psychopeut zijnde, Adriana daar niet een handje bij helpen? Nu zelf het sexgedeelte afronden zou wel eens de verkeerde indruk kunnen geven aan de lezers. Wellicht wilt u haar vragen mij in levende lijve te bezoeken, zodat ik enkele ervaringen en daarmee inspiratie kan verschaffen?

De lezers doen langzaamaan hun beklag bij de poorten en ik vrees dat we ze iets zullen moeten toewerpen... Al is het maar een abrupt einde ;)

bromde CiNNeR om 03:55 AM (op 03-12-2003)


GoddenBelg, een machtig epos! Hoewel enigszins gespeend van finesse. Ik miste wat fleur en kleur bij de geslachtsdaden. Het begon zo machtig met gekliefd zwerk en al...

En dat ik al bij start klaargekomen ben zint me ook niet helemaal, hoewel de filosofische inmplicaties hiervan me niet ontgaan. Dat dan weer wel...

Enneh:

Weet iemand waarom ik om 04.44 zinloze teksten bral op heer bicats site?

Bent u wakker o adriana? Ik zal u oor er niet afbijten, dat beloof ik. Alleen als u dat wilt.

Frau Cinner? Joehoe? Iemand?

*start green goblin flyer motor maar weer*

bromde grts om 04:52 AM (op 03-12-2003)


*ietwat moedeloze luid kakelende lach*

hiiiiiiiihhhhhhhhaaaaaaaaaa!!

zoef....

bromde grts om 04:54 AM (op 03-12-2003)


Toevallig heb ik net mijn zwartgallige kijk en dosis gebreken uiteen zitten zetten op mijn logje. Dus ik ben nog wakker ja. Hopelijk niet al te lang meer. Hoewel, ik heb trek in koffie en zin in ontbijt ..

bromde CiNNeR om 05:08 AM (op 03-12-2003)


*Rillingen van ellende en angst lopen langs de ruggegraat bij het horen van grts akelige lach*

Wellicht wenst u een drankje, een rokertje, een geil verhaal?

bromde CiNNeR om 05:09 AM (op 03-12-2003)


Voor dat laatste moet u overigens bij Adriana zijn nog even.

bromde CiNNeR om 05:09 AM (op 03-12-2003)


Goedemorgen.

Moet dat nou met die spinnen en schorpioenen? Dat zijn ook maar diertjes.

Zielig hoor.

bromde Lennard om 08:29 AM (op 03-12-2003)


Oh, vandaar dat alle mobieltjes uitstonden. Nou begrijp ik het.

Ik ben een spoedcursus vaandelzwaaien gaan doen. Aan te raden!

*FLAK*

bromde Marnix om 10:16 AM (op 03-12-2003)


*KLIeRP*

Ha lekker! Mosterd-ijsjes.

bromde bicat om 10:23 AM (op 03-12-2003)


* sprts *

Met de hoofvijver om mijn zolen moet ik concluderen dat het met mijn geestelijke gesteldheid uitstekend in orde is.
Jammer blijft het wel, dat men na een keer of vijf spuiten de lust toch wat verliest. Er is nog zoveel te genieten!

bromde Hoof 'fontein' om 10:45 AM (op 03-12-2003)


'Lucy Lee sucking cock', ik ben even niet aanspreekbaar. Hoof, moet je ook proberen.

bromde Kiers om 11:00 AM (op 03-12-2003)


Misschien mag ik volgend jaar ook meedoen met de jaarlijkse orgie? Ik ben toch ietwat teleurgesteld dat ik niet gevraagd ben.

Momenteel ruk ik niet, neuk ik niet en wordt ik niet gezogen. Is dat raar?

bromde Lennard om 11:05 AM (op 03-12-2003)


Ik zit ook gewoon op m'n werk. Dan moet ik ook wel eens een uurtje wat anders doen.

bromde Hoof om 11:07 AM (op 03-12-2003)


Het nut van werk wordt schromelijk overdreven. Echt.

(niet dat ik wat heb aan dat gegeven.)

bromde Marnix om 11:16 AM (op 03-12-2003)


Ik zeg altijd maar zo "Die hoeren betalen zichzelf immers niet".

En mij al helemaal niet.

bromde Hoof om 11:22 AM (op 03-12-2003)


Om over de complete Bob de Bouwer merchandise maar niet te spreken. God, wat een typische aannemer.

bromde Marnix om 11:28 AM (op 03-12-2003)


Zonder jokken, ik heb dit jaar twee schorpioenen om zeep geholpen.
Eentje toen ik dronken op mijn slippers door de slaapkamer liep op weg naar mijn klamboe. Vermorzeld dus. De andere kwam ik een week later tegen toen ik om 4 uur des nachts een slokje water wilde nemen, net voordat ik mijn mond aan het stromende water wilde zetten zag ik vanuit mijn linker ooghoek op 5 centimeter afstand een gekruld staartje met angel klaarstaan om flink uit te halen. De volgende ochtend is dit exemplaar door mij persoonlijk met een een nivea potje onthoofd. Voor de rest ben ik een echte dierenvriend.

bromde Ed "Wilking" Dee om 11:42 AM (op 03-12-2003)


Woont u in de Tropenwijk in Almere?

bromde Kiers om 11:48 AM (op 03-12-2003)


Om de hoek van Burgers Desert?

bromde Lennard om 11:49 AM (op 03-12-2003)


Nee, dat was tijdens mijn vakantie bij de Sopranos Op Bonaire.
Wanneer het geregend heeft wil een schorpioen een lekker droog plekje vinden en gaat dan samen met zijn partner op zoek naar een geschikte locatie. In dit geval mijn verblijfplaats, met zoals eerder vermeld een dodelijke afloop voor beide diertjes.

bromde Eddee om 11:55 AM (op 03-12-2003)


Ik ben zo goed als opgestaan. M'n tenen drinken al koffie.

bromde GDB om 11:58 AM (op 03-12-2003)


Ik zit in kamer 237 van The Timberline Hotel in Mount Hood National Forest in Oregon. Ik schrijf een boek.

bromde Kiers om 12:02 PM (op 03-12-2003)


Goed voor u, Kiers, u hebt al genoeg pijn geleden tijdens de orgie.

Euh, opgewonden was ik niet toen ik dit schreef, MJM. Ik ben gewoon aan het dementeren geslagen, dat is alles. Mijn concentratie is niet meer om over naar huis te schrijven. Dat komt door van alles en nog wat, dat ik vergeten ben, vrees ik.

Condoleren jullie mij met het verlies van m'n hoofd?

bromde GDB om 12:06 PM (op 03-12-2003)


All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.
All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy. All work and no play makes Jack a dull boy.

All work and no play makes Jack a dull boy.

bromde Kiers om 12:09 PM (op 03-12-2003)


Gvd, Lennard en Marnix ben ik vergeten!!!

Het heeft geen naam. Enfin, dat van die wijven is dan weer gewild. We hebben hen namelijk allemaal naar de andere wereld geholpen. Zij zijn niet voor het niks het zwakke geslacht. Haha, de naam alleen al!!
*demonisch lachje*

Euh, Hoof feestte moet zijn: veestte (als in scheten laten, ja?)

Baron?

bromde GDB om 12:09 PM (op 03-12-2003)


Kiers! Een boek! Het was al verdacht rustig uit jouw hoek.

Waar gaat het over?
(overbodige vraag wellicht?)

bromde Lennard om 12:10 PM (op 03-12-2003)


Day of the Jack
hall
of
fame

bromde GDB om 12:11 PM (op 03-12-2003)


Oh Kiers, spannend zeg.

Wie laat jou deze strafregels schrijven? Of vertel je dat pas in je boek?

bromde Lennard om 12:12 PM (op 03-12-2003)


Ja, waarover gaat het boek, Kiers?
Over ovulatiestoornissen bij potvissen? GSMgebruik van bouwvakkers op duizelingwekkende hoogten? Eelt op nonnenvoeten?
Menstruatiebloed van hottentotten?
Wereldreizen met Vader Abraham?
De kinkhoest ten tijde van de Katharen?
Vertel het ons!

bromde GDB om 12:13 PM (op 03-12-2003)


Kwaad is tijdloos en overbrugt de eeuwigheid. De tijd is klaar om haar volgende slachtoffer uit te zoeken. Maar dan in het Engels en het speelt zich af in een berghotel.

bromde Kiers om 12:15 PM (op 03-12-2003)


Overlook Hotel / July 4th Ball / 1921

bromde Kiers om 12:16 PM (op 03-12-2003)


Yup! U laat aan duidelijkheid niets te wensen over. De titel van uw boek kan luiden:
Heidi in the mountains.

bromde GDB om 12:17 PM (op 03-12-2003)


Stanley Kubrick?
The Shining?
A puzzle?
GDB?

bromde GDB om 12:19 PM (op 03-12-2003)


Jack is geweldig. Alleen z'n kop al.

Je zit een film te kijken? Of ben je nu zo gestoord dat je denkt dat je iemand uit een film bent?

bromde Lennard om 12:20 PM (op 03-12-2003)


We hebben Kiers te hard geschopt, vrees ik, en de drilboor net iets te diep laten zakken.

bromde GDB om 12:21 PM (op 03-12-2003)


Kiers, mag ik komen logeren? Ik val je niet lastig want ik ga de hele dag vliegvissen. Drie maanden lang.

http://www.ohwy.com/or/t/timberli.htm

bromde Marnix om 12:22 PM (op 03-12-2003)


Wendy, I'm home!!

bromde Kiers om 12:22 PM (op 03-12-2003)


Effe mijn bijl slijpen.

bromde Kiers om 12:23 PM (op 03-12-2003)


bromde Lennard om 12:23 PM (op 03-12-2003)


Little pigs, little pigs, let me come in...Not by the hair on your chinny, chin - chin...Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!

bromde Kiers om 12:24 PM (op 03-12-2003)


bromde Lennard om 12:24 PM (op 03-12-2003)


Danny! I'm coming! You can't get away! I'm right behind ya.

bromde Kiers om 12:29 PM (op 03-12-2003)


Aaaaaaaaaaaaaargh.

bromde Oh my god! There's an axe in my head om 12:52 PM (op 03-12-2003)


Ik heb Šltijd al moeite gehad met dat hele Harry Potter gedoe. Vind er niks aan.

bromde Marnix om 12:52 PM (op 03-12-2003)


Hoorde ik nou dat Hermelien dood was?

bromde Hoof om 01:48 PM (op 03-12-2003)


Harry is een prutser, krijgt helemaal niets klaar.

bromde Eddee om 01:53 PM (op 03-12-2003)


Redrum...

Wat ik altijd wonderbaarlijk vind, is dat moord omgedraaid in het Nederlands droom is.

En neger regen.

bromde Max om 01:54 PM (op 03-12-2003)


En papajapap?
Nou?

bromde Eddee om 02:00 PM (op 03-12-2003)


Om over moordnilap maar te zwijgen.

bromde Eedde om 02:02 PM (op 03-12-2003)


Palindroom

Een palindroom (van het Grieks: palin=opnieuw; dromos=weg) is een symmetrisch woord dat van links naar rechts gelezen hetzelfde is als van rechts naar links gelezen.

In de Nederlandse taal zitten veel kleine palindromen als kok, pap, lol, lepel, etc.

Het langste palindroom in het Nederlands is koortsmeetsysteemstrook. Parterretrap is ook redelijk lang. Een andere palindroom is Legovogel. Er bestaan ook palindromische zinnen als: Baas, neem een racecar, neem een Saab, mooie zeden in Ede, zei oom en Nelli plaatst op 'n parterretrap 'n pot staalpillen. Battus (Hugo Brandt Corstius?) heeft veel palindromische zinnen bedacht en opgeschreven in zijn boek: Opperlandse Taal- en Letterkunde

In het Engels worden zelfs complete palindromische verhalen geschreven. (Adam's woorden toen hij Eva voor het eerst ontmoette: "Madam, I'm Adam". Haar antwoord: "Sir, I'm Iris." (waarom ze later bekend zou staan als Eva is vooralsnog onbekend))


Kunnen we nu weer over neuken beginnen?

bromde Lennard om 02:31 PM (op 03-12-2003)


Kei- en keihard neuken. Alweer te lang niet gedaan overigens.

bromde Kiers om 02:39 PM (op 03-12-2003)


Ik heb gisteravond nog geneukt, en straks weer.

bromde Eddee om 02:41 PM (op 03-12-2003)


Net gedaan:

Op een roerstaafje kauwend iemand vragen of hij koffie wil. Vervolgens duidelijk zichtbaar nog even met het staafje spelen. Dan weer in de mond. Koffie halen.

Ik kwam terug met koffie en daarin een roerstaafje. Mijn kauwexemplaar was inmiddels verdwenen. Daarna deed ik alsof ik een grijns onderdrukte, maar glimlachte toch.

Ik vind het toch zo leuk om verwarring zo duidelijk van iemands gezicht te kunnen lezen.
Vooral als de ogen erg groot worden.

bromde Lennard om 02:44 PM (op 03-12-2003)


Dit is mij te subtiel Lennard. Gaat dit over 'samen nog een koffie drinken bij mij boven' of kei- en keihard neuken meet jouw roerstaaf?

bromde Kiers om 02:48 PM (op 03-12-2003)


Nou je het zegt, ze mag mijn staaf wel even in de mond nemen.

Ja.

Ik zal het even vragen.

bromde Lennard om 02:52 PM (op 03-12-2003)


Huuu. De staaf van Lennard...

Gelukkig drink ik mijn koffie suikerloos.

bromde Marnix om 03:32 PM (op 03-12-2003)


Verhippeth, Koffi Suickerloos. Taxi-chaufeur uit Kaapstad.
Hoe zou het nu met hem wezen?

bromde bicat om 03:35 PM (op 03-12-2003)


Wat mij dan weer brengt op de banketstaaf van Klaas. Lekker net uit de oven.

Chocolademelk met Strohrum erbij.

En dan kei- en keihard neuken.
In mijn geval zijn zowel de chocolademelk als de hete staaf daarna nog steeds te heet om te consumeren. Maar ik lees net in mijn inbox dat daar enorm veel oplossingen voor zijn.

* bestelt voordeeldoos met 150 doordrukstrips H4rdC0ck P1lls *

Kom maar op met die keihard kloppende genotsknots die ik soppend in die genotsgrot ga proppen, met behulp van deze strips.

Ben wel benieuwd naar die 150 doordrukstrips. Hoeveel verhaaltjes kun je over ontmaagding tekenen denk ik dan. Maar ja, ze zijn zo knap tegenwoordig.

Alhoewel ik nu al 8 weken zonder zichtbaar resultaat op de bank zit met een Abdomonizer Plus. Ik krijg toch de neiging om hem op het lichtnet aan te sluiten, want dat met die laffe batterijtjes schiet ook niet op.

bromde Hoof om 03:41 PM (op 03-12-2003)


Maar dat kei- en keihard neuken spreekt me dan (in de basis, tenminste) wel weer aan.

Hoe gaat dat ook al weer?

bromde Marnix om 03:50 PM (op 03-12-2003)


Te veel mensen die te weinig sex hebben in een kot .. *zucht*

Gaat er ook nog iemand beffen of is dat ineens niet belangrijk meer?

bromde CiNNeR om 04:18 PM (op 03-12-2003)


Beffen is altmodisch geworden. Wie nu nog met een muil vol schaamharen op cafť wordt betrapt, schelden we uit voor rioolmongool.
En als dat niet helpt, gooien we hem "nieuwe man" naar het hoofd. Tenzij het een wijf is die beft, maar dan gaan we helemaal over de rooie, is het niet, oude rukkende gabbertjes van me? Is het niet?
Nou?

bromde GDB om 04:48 PM (op 03-12-2003)


Wat is er nou opeens met een beetje spuug?

Dat beffen vind ik zoiets ouwerwets. Net als feminisme. Erg jaren 70 allemaal.

bromde Hoof om 05:10 PM (op 03-12-2003)


'mis' met een beetje spuug.

bromde Hoof om 05:10 PM (op 03-12-2003)


Cunulikeens.

hahaha.

(u aangeboden door Team Seth gaaikema.)

bromde Eddee om 05:23 PM (op 03-12-2003)


Beffen? Dat is eigenlijk egoisme van de bovenste plank.

bromde Kiers om 05:31 PM (op 03-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)