huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Het leven is zo leeg."] [Huiswaarts] [volgende bral: "Parkiet"]

07/07/2003: "De drie dimensies van beffen"

Drank, veel drank, het roken van een dikke ploffer, een discussie met een fles whisky op tafel, een fijn schilderij of een mooi stuk muziek en... beffen. Dat zijn zo ongeveer de meest hoogstaande geneugten die ik mij voor kan stellen. En u ziet, de mooie dingen van het leven kun je gewoon blijven doen zelfs verlamd vanaf de nek.

Beffen is net als kunst multi-interpretabel en daarom is beffen een kunst.

* Beffen brengt geluk

Ik heb haar zilte tranen van geluk mogen proeven nadat ik mijn kunstje had vertoond en weer naast haar kwam liggen. Aan haar ongecontroleerde heupbewegingen had ik gemerkt dat ze had genoten maar nu reageerde ze niet op mijn woorden. In de schemerdonkere kamer keek ik eens beter en ik zag een traantje lopen over haar slaap, langs haar oor, zo op het kussen. De ogen dicht en haar lipje trilde. Even was ik zelf de kluts kwijt dat ik dit allemaal teweeg had gebracht, een traantje van geluk.

Laat mij dit voorbeeld dopen tot prototype voorbeeld "beffen brengt geluk" en wie ben ik om iemand anders dat geluk te onthouden?

* Beffen geeft macht

Zij vroeg mij wat ik ging doen en ik vroeg haar wat zij dacht dat ik ging doen. 'Ik denk dat je me gaat beffen', zei ze en ik zei dat dat klopte en bewoog mijn hoofd verder omlaag. 'Maar dat heeft geen zin', zei ze en ik bewoog mijn hoofd in opperste verbazing omhoog. 'Geen zin?! Wat bedoel je daar nou mee?'

Ze legde mij uit dat het wel eens eerder geprobeerd was maar dat ze er niet van klaarkwam. Ze wist niet of ze het niet lekker vond of dat het nooit goed gebeurde maar het was haar duidelijk dat beffen geen zin had want ze lag dan toch alleen maar op haar rug naar het plafond te staren.

Dat was de uitdaging. Hier lag een vrouw die bestuurd en gestuurd moest worden. Hier stond de wagen klaar die met de grote teen op het gaspedaal en slechts twee vingers aan het stuur op volle snelheid de bocht om moest. Met uiterste precisie, vol op het gas, luisterend naar alle signalen, met satijnen handschoenen en alle ervaring uit de kast trekkende. Wow!

Haar lichaam gaf aan dat ze voor mij openstond. Alle geurige en kleurige details waren aanwezig. Haar ademhaling was duidelijk hoorbaar, de vingertoppen op mijn hoofd en mijn handen om haar heupen voor maximale grip.

Ik voelde mijn macht over haar groeien. Zij deed wat ik wilde want zij gaf aan hoe ze gestuurd wilde worden. Dit was het subtiele spel van overgave en macht, een balancing act, een racewagen op volle snelheid maar in slow motion beleefd.

Even wilde ik haar teasen door er een tempowisseling in te gooien. Met haar hele lichaam vertelde ze mij dat ze hogelijk geconcentreerd lag te wezen en dat deze spelletjes voor later waren als zij zelf controle had over de fijne dingen die nu met haar gebeurden. Snel gaf ik weer gas en gleden we door op de ideale lijn.

Ik was volledig meester over de situatie. Ik had de hele dame onder controle met het puntje van mijn tong. Met zo weinig lichaamsoppervlak van mijn kant had ik haar hele zijn onder controle. Ik was on the Tower of Power.

De ontlading kwam als een wervelwind, wild schokkend en schaterlachend: "Dit is een gave... je hebt een gave! Wacht even maar daarna wil ik nog een keer".

* Beffen = neuken

Beffen heeft ook een technisch aantrekkellijke kant. Lees ik in de informatiefolder "omdat beffen zo intiem is, doen de meeste lovers dit pas als ze al eens hebben geneukt". Maar niets is minder waar. Bef haar eerst, dan neuk je haar vanzelf.

Zelfs de meest nietsvermoedende en naieve lezer van dit proza weet dat de stap van een zoen naar een borst een kleine is. Dat is hetzelfde als de kroeg instappen en een bier bestellen. Het hoort erbij, het is onlosmakelijk verbonden.

Maaarrr... u dient de stappen klein en overbrugbaar te houden. Zo klein zelfs dat alles in elkaar overvloeit.

"Pantha Rhei" zei Heracles en dat betekent zoveel als "alles vloeit" en wie zijn wij om dat tegen te spreken? Dus moeten wij alles smooth en gladjes laten verlopen. Dat is de kunst, waerde kijkbuiskinderen.

Zo belanden wij op haar bed. Via de kroeg, het bestellen van enkele bieren, enige aangename chitchat, een aanraking, een zoen, een borst en voor je het weet lig je op haar bed.

Zij op haar rug, jij ernaast. Altijd in charge omdat de man nu eenmaal de jager is en de vrouw de gewillige. Het subtiele spel van geven en nemen begint bij de open bloes en eindigt met uw hoofd op haar rits. De open rits, de verdwijnende string, een kusje op de heuvel en weldra hangt u met uw neus in het gras en met de tong in de sloot.

In uw achterhoofd bonkt de Wet van Kiers: 'beffen = neuken' en u beft dat het een lieve lust is. Het zilte nat roept in het slechtste geval onstuimige zeemansverhalen op en in het beste geval likt u haar omdat u gewoonweg verzot bent op haar sappen. Een beetje dame heeft overigens de subtiele verschillen in de gaten en dat scheelt punten bij uw beoordeling.

En dan, op het moment dat alle lichten bij haar uitgaan, de violen gaan spelen, de sterretjes opkomen, het bloed uit haar hoofd wegstroomt en zij slechts de kleur roze onderscheidt, op dat moment ontbloot u uw snikkelemans die tot die tijd zo bescheiden in de broek is gebleven.

U gaat op haar liggen en aanschouwt een gewillig sappige naar de roep van de natuur smachtende vrouw. Geroken aan het zinderende genot dat haar clitorus haar gegeven heeft, vraagt haar lichaam nu om een langdurige en volledige penetratie opdat het zaad van haar veroveraar zich kan verspreiden.

U laat uw grootste vriend naar binnen glijden en u drukt een kers in de slagroom op de taart.

Reedsch...26 toevoegingen, reedsch

Nou, zo wil ik k wel gebefd worden! Het is jammer dat BMX-crossen voorrang heeft gekregen bij de nieuwe Olympische Spelen, anders was de afvaardiging al in kannen en kruiken.

bromde Marnix om 05:28 PM (op 07-07-2003)


Maar waerom al dat gebaf heren?
Ikzelf kom heerlijk op de tuinslang klaar als Max de tuinman maer goed richt.

bromde Beffie de Pijpslet uit Aerdenhout om 06:38 PM (op 07-07-2003)


Wat een moeite voor een beetje geneuk zeg..

bromde Arno om 06:56 PM (op 07-07-2003)


Beffen wordt vaak onderschat, inderdaad. Dank u voor uw ode aan deze sport!

bromde bewegende om 07:20 PM (op 07-07-2003)


Ben er stil van .........

bromde vil om 07:46 PM (op 07-07-2003)


Volgens mij ben ik wel eens gebeft door Kiers, maar ik weet het niet meer zeker. Maar denk van wel..

bromde Mr. Dick Tator om 08:29 PM (op 07-07-2003)


Aah Dick! Ja jongen, dat was voor de operatie toen je nog een kutje had. Viel me toen trouwens al op dat je een heel grote clitorus had.

bromde Kiers om 09:03 PM (op 07-07-2003)


achso.. ik vond het al zo'n vreemde situatie; een mr. die gebeft word...

bromde prinsype om 09:08 PM (op 07-07-2003)


Ligt het aan mij of is het/de stamina van de tong omgekeerd evenredig verbonden met de duur van de relatie. Qua uitputting nabij en weten nog ca. 45 door moeten (voor het beste resultaat zeg maar) en echt van gekkigheid niet weten hoe de inmiddels licht gerulde vleeslap nog met enige kracht heen, weer, op of neer te krijgen. Dan maar hoofdschuddend kaakverkrampend trachten met een laatste krachtsinspanning de boel net nog even over de venusheuvel te doenen zodat het bevrijdend orspasme zijn hobbelige gang naar het dal van Totale Overwinning (dat ligt naast de eeuwige jachtvelden maar is, ja, hoe ze je dat, kort vooral) nog net kan inzetten. Of anders trachten te formuleren 'mmmentje ebe wattu ebe zlkje watofzohhhh'

In de beginne is heel Once Upon A Time In The West volbeffen een geste die glimlachend aan desbetreffende dame kan worden vergeven maar aleer het samenzijn zich vaker ontaard, wil op het laatst zelfs de programma-onderbrekende reclame nog een te lang stuk zijn om geheel te vullen met orale gebaren.

Dat de verrassing er een beetje afgaat misschien.

bromde Hoof om 09:47 PM (op 07-07-2003)


Overdaad schaadt, al jaren.

Maar was het wijlen Oscar Wilde niet die zij: You treat them mean, so you keep them keen.

bromde Eddee om 10:14 PM (op 07-07-2003)


zei zei zei zei zei

bromde eddee om 10:28 PM (op 07-07-2003)


Zeg Kiers, bofte jij mij in 90 in Maestrig?

bromde Wisse om 10:49 PM (op 07-07-2003)


Mhh.. Ik dacht altijd dat jij meer een pijpertje was Kiers..
noujah.. iedereen kan zich vergissen :)

bromde Subigo om 10:54 PM (op 07-07-2003)


Geweldig stuk! Alleen met de laatste stelling ben ik het niet eens (beffen = neuken). Zoals je al zei is beffen intiemer, en doe je dat meestal nadat je al een keer met elkaar naar bed bent geweest. Nou, ik denk dat dat ook waar is. Ik vind met elkaar naar bed gaan een stuk minder intiem dan gebeft worden. Beffen mag voor sommige jongens misschien enger zijn dan neuken, maar voor meisjes geldt dat evengoed!

bromde Chrizzy om 11:01 PM (op 07-07-2003)


och... enger. Zoals een Galgamacian ooit zei in Southpark: Our wives have vagina's with rasorblades on them.
Kijk, dat vind ik pas eng!

Ik zou nu wel een fijne roqueford lusten, wat u bicat?

bromde Cartman om 11:54 PM (op 07-07-2003)


Doe mij maar een ordinaire Kip-Schnitzel.

bromde bicat om 01:22 AM (op 08-07-2003)


@Chrizzy, wat fijn uit jouw hart hier neergezet als commentaar. Ik kan het waarderen dat jij als jongedame dit leest en waardeert.

bromde Kiers om 09:35 AM (op 08-07-2003)


Ja, er zijn ook vrouwen die dit soort dingen lezen en waarderen hoor ;-))

bromde Chrizzy om 11:21 AM (op 08-07-2003)


Inderdaad ja, de rillingen liepen langs mijn lendenen!

bromde Hoof om 12:25 PM (op 08-07-2003)


Ik ben het eens met Chrizzy op het vlak van beffen, maar wellicht heeft dat met leeftijd te maken.

(dus dat je als vrouw van 28+ daar veel minder moeilijk over doet als je met een verse minnaar in bed ligt)

bromde Sabine om 02:20 PM (op 08-07-2003)


Ja! Jouw lendenen wel!

bromde bicat om 02:28 PM (op 08-07-2003)


Ik mag het eigenlijk niet zeggen maar doe het toch:

"Beffen is helemaal de bom in 2003"

bromde Paalsma om 06:05 PM (op 08-07-2003)


Een hollandsche nieuwe met vers ui kan de bef toch aardig evenaren; wat u.

bromde bicat om 06:12 PM (op 08-07-2003)


Beter nog is om de haring uit de liefdesgrot van uw geliefde te consumeren.

bromde Paalsma om 07:41 PM (op 08-07-2003)


Als uw Hollandsche Nieuwe, ome Bicat, bij het mondeling benaderen hevig begint te schokken en stuiptrekken vrees ik toch dat deze desbetreffende dan Te Nieuw is. Het is sinds enige tijd gebruikelijk om voor consumptie van onderhavige vis
a. de dood te laten intreden
b. naar verluid enige besterving
c. waarna ingewanden verwijderd.

Zout en uitjes dienen vervolgens om de geur van licht rottende vis te verhullen. Zulks werkt in de echtelijke bedstede echter veel minder, om de stemming erin te houden.

bromde Hoof om 08:36 PM (op 08-07-2003)


@Sabine: het kan inderdaad met leeftijd te maken hebben, maar als je 28 + bent, en in alle geilheid van je leven, maakt het je echt niet uit of je eerst neukt of beft. Dan wil je het gewoon allebei!

bromde Chrizzy om 11:42 PM (op 10-07-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)