huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De Jaarlijkse Orgie"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Zij"]

12/03/2003: "De stoel"

Hij tartte me graag. Niet in het dagelijkse leven. Dan was hij een echte heer. Lief, verzorgend, weldenkend. Maar s ‘nachts in bed, dan veranderde hij in een wild beest. Klemmetjes, handboeien, touwen, brandende kaarsen en zelfs schroevendraaiers. Niets was te gek en ik liet het over me heen komen. Hij was zo goed voor de kinders zie. En ik ben niet moeders mooiste. Ik heb niet zoveel keus. Overdag is hij echt heel lief hoor.

Hij ging wel steeds verder. De klappen harder, de klemmen gemener. Die keer met de hond... Nee, daar kan ik nog niet over praten. Sorry, vergeet het maar.

Nu is er iets nieuws. Een soort gynaecologenstoel.
Hij had hem gezien op de Erotica beurs, kon het hem niet meer uit zijn hoofd praten. Aanvankelijk vond ik het maar een eng ding. De stoel heeft arm, been en nek klemmen. En van die beugels. Je kan geen kant op in zo’n ding.

Er zitten ook dildo’s op. Een kleintje en een wat grotere. En er zitten overal draden aan. Die stroomstootjes geven. En dat laatste vond ik eng. Want stroomstootjes daar zo binnen, dat is toch niet gezond. Het zijn maar kleine stootjes zegt de handleiding. Maar toch. Het is wel verboden weet u.

Ik heb hem over kunnen halen. Om de stoel zelf eerst te proberen. Omdat ik anders niet durf weet u. De dildo’s moesten er af, natuurlijk. Een echte man laat zich niet in zijn kont nemen. Maar dan doet hij het wel. Voor een keertje mag ik dominant zijn. Hij vindt het wel grappig denk ik. Ik ben zo’n lief vrouwtje. Het eigenwijze heeft hij er wel uit geslagen, ja dat zei hij. Ik moet er om glimlachen, hij heeft gelijk natuurlijk. Als hij maar eerst gaat. Hij durft het wel.

Het is zover, hij ligt in de stoel. De klemmen zijn extra strak afgesteld. Hij kan inderdaad geen kant op. Ben de hele nacht bezig geweest om alles precies goed in te stellen. Het mag niet mis gaan tenslotte. Eerst rook ik nog een peukje en kijk alleen naar hem. Hij lacht me een beetje uit. Ik lach verlegen en nerveus terug. Dan sta ik op en loop naar het kastje. Een laatste lachje, het spel mag beginnen.

Gelukkig had hij de SM-kelder geheel geluidsdicht gemaakt, een mager speenvarken bij de slacht was er niets bij. En het ruikt wel erg, verbrand vlees. Ach morgen komt de vuilstort al. Maar moet nageven dat hij gelijk had. Die stoel, dat was zijn beste idee. Ik heb er erg veel plezier van gehad.


Reedsch...51 toevoegingen, reedsch

w00000000000000000000t!!!!

Cinner grijpt de macht weer terug!

bromde Marnix om 04:58 PM (op 03-12-2003)


Doet me denken aan Jambers...

Desalniettemin een mooi stukske

bromde Racoon om 05:01 PM (op 03-12-2003)


The smell of Burning Rubber.

bromde Kiers om 05:30 PM (op 03-12-2003)


I love the smell of burning flesh in the midnight hour.

En dus niet rubber, tenzij het slachtoffer in kwestie zo'n geil zwart rubberen pakje met een gasmasker droeg.

Cinner?

bromde Eddee om 05:45 PM (op 03-12-2003)


"Een echte man laat zich niet in z'n kont nemen."

Ons is een groot filosoof ontvangen begrijp ik.

Ik zoek nog een oefenruimte voor een grindcorehorrormetal-band, is er wat te regelen met die kelder? De meeste aankleding kan blijven hangen hoor, misschien dat alleen die stoel een beetje in de weg staat.

Dank voor dit verhaal Cin!

* trokt zijn heul voor *

bromde Hoof om 05:47 PM (op 03-12-2003)


Hahahaha! Het is toch wat met die typefouten altijd. Moet natuurlijk 'heut' zijn!

Sorry hoor!

* FLINT! *

bromde Hoof om 05:48 PM (op 03-12-2003)


Welnee Eddee, geheel nakende natuurlijk. Moeten het uitzicht niet verpesten met hopen rubber natuurlijk ..

*Was zelf ook wel in haar nopjes* Ik zal eens vaker uit mijn evraringen putten, gezien de aankomende lange winteravonden enzo.

bromde CiNNeR om 06:00 PM (op 03-12-2003)


Twee keer achter elkaar een zin eindigen met 'natuurlijk', is geen gezicht natuurlijk!

bromde CiNNeR om 06:00 PM (op 03-12-2003)


Willu de stoel niet proberen dan Hoof? Zal het voltage wat verlagen natuurlijk. Het is bij de prijs van de oefenruimte inbegrepen.

bromde CiNNeR om 06:02 PM (op 03-12-2003)


w00t! Eindelijk een Cinner verhaal!

Een echt man laat zich niet.. euh... *belt laxmiji* Zeg kunnen we die ene film niet achteruit draaien ofzo?

Mijn goede vriend Armin M. geeft van t weekend trouwens een dineetje. Iemand interesse? Het is wel een eidje rijden naar Rotenburg, maar er is slaapruimte voor iedereen! En er zijn vrouwen die zichzelf aanbieden voor gratis heksenseksen!

Woensdag 18 december 2001, BERLIJN - De geruchtmakende kannibalenmoord in Duitsland heeft mogelijk raakvlakken met een occulte 'heksensekte'. Armin M., de 'menseneter uit Rotenburg' die heeft bekend een Berlijnse ingenieur op diens verzoek voor een videocamera te hebben gecastreerd, geslacht en opgegeten, blijkt in het verleden contacten te hebben onderhouden met een beruchte Duitse 'heks', Ulla von Bernus.

'Doodsspreuken'
Deze zelf verklaarde sataniste baarde opzien toen zij in een tv-programma beweerde voor geld te doden. 'Ik dood als Satan het mij beveelt'. Von Bernus, die enige tijd 'de bekendste heks van Duitsland' was maar in 1998 in vergetelheid overleed, handelde naar eigen zeggen in opdracht. Zij sprak op verzoek 'doodsspreuken' uit, waarvoor zij driehonderd tot tienduizend mark incasseerde. Haar slachtoffers vonden, aldus Von Bernus, 'met de hulp van geesten' de dood in auto-ongelukken of kwamen om bij andere raadselachtige ongevallen.
Von Bernus trad in 1982 op in een moordproces. Zij was door de beklaagden ervan beschuldigd hen bij een moord te hebben geholpen. De rechter zag in Ulla's 'verwensingen' echter geen strafdaad en ging niet tot vervolging over.
De heks blijkt jarenlang in hetzelfde vakwerkhuis in Rotenburg te hebben gewoond als kannibaal Armin M. Diens moeder was destijds nauw met Ulla bevriend. Volgens Duitse media zou de jongen het 'heksenhuis' van Von Bernus regelmatig hebben bezocht en gefascineerd zijn geraakt door zwarte magie. Rotenburg, dat zich in toeristenfolders aanprijst als 'het romantische vakwerkstadje met de middeleeuwse heksentoren', ligt midden in het Hessische berglandschap dat de gebroeders Grimm inspireerde tot hun volkssprookjes. In zijn uitgebreide, macabere bekentenis vertelde Armin M. van jongs af aan gefascineerd te zijn geweest door het sprookje van Hans en Grietje. 'Vooral de scènes waarin Hans door een heks wordt vetgemest om te worden verorberd.'
Het sporenonderzoek zal nog enige tijd duren aangezien het 'heksenhuis', waarin Armin M. na de dood van zijn moeder alleen leefde, zevenenveertig kamers telt. De kannibaal had er een heuse slachtkamer ingericht.

bromde grts om 06:42 PM (op 03-12-2003)


Bovenstaande is geen verhaal trouwens. Gewoon een oud krantenartikel.

Dus kijk uit naar die heksentoren, Hij is gemakkelijk herkenbaar vanaf de Autobahn! Leuk dat je komt!

bromde grts om 07:04 PM (op 03-12-2003)


grts, ik wil mijn kannibaal produkten graag in de wok bereiden. Is dat geen bezwaar voor vrind Armin?

bromde Kiers om 07:37 PM (op 03-12-2003)


Armin heeft geebn bezwaar tegen wokken Kiers. Hij adviseert alleen wel geen hersenen te roerbakken. Vanwege het gevaar op Kuru, de menselijke variant van BSE, ziet u?

Hebben jullie al een ideale reisgezel? Ik neem een bepaalde speciale colega van me mee... Die altijd laat komt en vroeg weggaat, en klusjes in de schoenen van mensen die haar begeren schuift. Och het is zo'n leuk mens. Ik kan d'r wel opvreten.

bromde grts om 07:43 PM (op 03-12-2003)


*Blijft deze keer maar thuis en gooit wijwater en knoflook tegen de ramen enzo* Hoewel, dat laatste helpt geen moer tegen heksen zeker?

bromde CiNNeR om 07:55 PM (op 03-12-2003)


Ik neem Merel mee. Ingevroren, dat dan weer wel. Je weet wel die weblogster die vanaf 14 november niet meer weblogt. Ik weet wat daar werkelijk aan de hand is. Heeel eigenaardig is dat daar geweest.

bromde Kiers om 07:59 PM (op 03-12-2003)


Hup CiNNeR!

Stout meisje dat je er bent!
Kom eens even gauw bij Lennard. Wij moeten eens een hartig woordje wisselen. Ja, doe je broekje maar vast naar beneden.

*Klets*
*Klats*
*Klets*

Ha, da's lekker. Niet dan?
Graag meer.
(verhaaltjes mag ook hoor)

bromde Lennard om 08:10 PM (op 03-12-2003)


Nu Adriana nog en je kan het zaad van de straten schrobben.

bromde bicat om 08:16 PM (op 03-12-2003)


MEREL ROZE OPGEGETEN DOOR WEBLOG KANNIBAAL

Bicathoven - Met het voorlezen van de aanklacht is woensdag in Bicathoven het spraakmakende proces tegen een weblog-kannibaal begonnen. De 42-jarige ex-soldaat en computerspecialist Kiers doodde op vrijdag 14 November 2003 een andere weblogger en at haar vervolgens op. Het slachtoffer had haar uitdrukkelijke toestemming gegeven, achtergelaten op haar website waar ze het 'Het' noemde, een gebruikelijke procedure in kannibalistische weblog kringen.

De aangeklaagde ontmoette de 28-jarige Merel uit Amsterdam op het internet. Zij kwamen overeen dat de een de ander zou doden en verslinden.

In zijn huis Bicatstein sneed Kiers enkele repen vlees van de nog levende Amsterdamse om het op te eten. Wegens de samenstelling van het vlees kon de dader het vlees rauw noch gebraden naar binnen werken, meldde de regionale omroep van Hessen. In verband met de pijn nam Merel twintig slaaptabletten, een verdovend hoestdrankje en een halve liter ENORM dure whisky.

Vervolgens stak Kiers de Amsterdamse weblogster met een keukenmes dood. Hij hakte het lichaam in stukken en stopte de porties in zijn diepvriezer. Kiers legde zijn handelen vast op video. Het is nog niet duidelijk of de beelden tijdens de rechtszaak worden getoond.

Volgens zijn advocaat heeft Kiers 20 kilo opgegeten en is nog ongeveer 10 kilo over. "Hij liet het vlees stukje bij beetje ontdooien. Daarna had Kiers een ENORME voorkeur voor roergebakken vlees", aldus de raadsman over zijn cliënt, die de bijnaam Kiers van Bicatstein kreeg als verwijzing naar de hoofdpersoon uit het boek gelijknamige boek "Bicatstein, de laatste openbaringen".

De politie arresteerde Kiers op 2 december 2003. De politie kwam hem op het spoor via een advertentie op internet waarin hij opnieuw samen met ene Grts een nieuw slachtoffer zocht dat bereid was zichzelf door hun te laten opeten.

Naar zijn eigen zeggen at Kiers het slachtoffer geleidelijk op zodat zij deel van hem werd. Volgens een psychiater pleegde hij de daad uit seksuele overwegingen. Deskundigen die hem hebben onderzocht, zeggen dat hij niet gek is, maar dat hij niet in staat is rationeel na te denken.

Omdat kannibalisme in Bicathoven niet strafbaar is, is de man moord ten laste gelegd. Het probleem is echter dat het slachtoffer opgegeten wilde worden. Haar wens staat nog steeds op www.merelroze.com.

De verdediging wil bereiken dat Kiers hoogstens voor doden op verzoek wordt veroordeeld, waarvoor een veel lagere straf geldt. Grts wordt slecht medeplichtigheid verweten aan het beramen van een misdaad. De rechtbank heeft 38 getuigen opgeroepen die tot eind januari worden gehoord. Onder hen zijn een aantal chefkoks die het werk van Kiers zullen bekijken vanuit gastronomisch oogpunt.

bromde Kiers om 08:16 PM (op 03-12-2003)


Goedenavond. Ik loop alweer wat achter, zien ik. Even lezen ja. Maar eerst: Cinner, you go girl!

bromde Adriana om 09:10 PM (op 03-12-2003)


Ja, hup Cinner.

bromde Rick om 09:29 PM (op 03-12-2003)


@Kiers: Is het heel erg flauw als ik zeg dat ik (echt waar) Merel na die datum toevallig nog in levende lijve heb gezien? Ja hè? ;-)

bromde Verbal Jam om 10:06 PM (op 03-12-2003)


Amai! Zo wordt mijn geloofwaardige persverhaal in ERNSTIGE verlegenheid gebracht.

bromde Kiers om 10:23 PM (op 03-12-2003)


Daarentegen weet ik toevallig dat Verbal Jam een Achterhuis heeft waar zich smakelige dingen afspelen....

bromde grts om 10:39 PM (op 03-12-2003)


hahahahaha, HEEEEEEEEEERLIJK Cin!
Je ware aard komt dan toch boven.
Zoals iedere man ben ik visueel ingesteld, enne dat plaatje wat jij schetst ziet er heerlijk eng uit.
Mmmm, geil zo met die dildo toch *cencuur* ..mmmmmm

bromde Bart om 10:44 PM (op 03-12-2003)


Hoe is het eigenlijk met Dr Aap?

* pakt vlonk ralen *

U hoort nog van mij.

bromde Hoof om 11:02 PM (op 03-12-2003)


'het' = UIT

Wel. Kom maar op met die Nobel-prijs.
Zal ik mijn naam veranderen in Zweistein?

bromde Hoof om 11:10 PM (op 03-12-2003)


Ze ligt op haar rug, haar ogen gesloten. Haar hele lichaam tintelt en ze kan met moeite haar gedachten ordenen. Ze probeert zich voor te stellen wat haar zojuist overkomen is. Ze giechelt in zichzelf. Dit verzin je toch allemaal niet? Haar vriendin, ongelofelijk mooi lekker meisje... smaakte naar meer, veel meer...
Haar gezicht betrekt als ze aan Parel denkt. Toegegeven, op het moment dat hij zich bij hen voegde had ze het heel opwindend gevonden. Maar verdomme, hij heeft haar wel pijn gedaan. Onwillekeurig doemt haar vriendje op in haar gedachtengang. Zou hij op haar zitten te wachten? Maakt hij zich ongerust? Wat zou hij zeggen als hij wist dat-

'Girlfriend? Hee, ben je er nog... dromertje...' Ze keert zich naar links en ziet het grijnzende gezicht van haar vriendin. Ze buigt zich naar haar toe en beantwoordt haar vraag met een zachte kus. 'Lag je na te genieten?' Ze hoort niet wat haar vriendin zegt. Haar aandacht wordt afgeleid en ze spitst haar oren. Stemmen? Haar ogen wennen aan het donker en ze ontwaart twee figuren aan de andere kant van de kamer. Ingespannen probeert ze op te vangen wat er gezegd wordt. Ze herkent de stem en het blonde haar van Parel. Op ongeduldige toon praat hij tegen iemand die ze niet goed kan zien. 'Heb je het? Is het gelukt?' 'Geen zorgen man. Van het begin tot het eind.' De broer van haar vriendin doet een paar stappen naar voren, in de richting van het bed. Hij heeft... even slaat haar hart een paar keer over. Hij heeft een videocamera in zijn hand en tuurt gebiologeerd naar het schermpje.

Echt niet. Dit gebeurt echt niet. Met een ruk draait ze zich om naar haar vriendin. 'Wat is dit? Waar zijn jullie mee bezig? Wist jij dat je broer...' Haar stem slaat over en ze voelt zich slap worden. 'Wat geeft dat nou, girlfriend. Kom op zeg, vond je het niet leuk? Doe niet zo moeilijk.' Haar hoofd is een achtbaan, ze kan geen woord meer uitbrengen. Alsof haar vriendin haar gedachten raadt zegt die zachtjes: 'Het was geweldig met jou. Je moet dit niet persoonlijk opvatten. Wij vinden het gewoon geil om...' Ze springt op als door een adder gebeten. 'Niet persoonlijk opvatten? Vertel me dan maar hoe ik het wèl op moet vatten?' Alle heerlijke gevoelens van eerder deze nacht zijn in een klap verdwenen. Ze schreeuwt, ze raast, ze tiert, ze wordt aan haar haren vastgepakt en haar hoofd wordt achterover gerukt.
'Meisje toch, wat een drukte maak jij. Op de video ben je veel liever. Eigenlijk zijn we niet zo dol op meisjes die zoveel herrie maken. Dus werk nou gewoon even mee. Parel, wat mij betreft kan je weer hoor. Ready when you are.'

Ze ligt op het bed in de kleine kamer met de grote kast en de dode plant. Ze staart uit het raam en ziet niets. Hoe lang is ze hier? Een week, tien dagen? Overdag is ze in deze kamer. Ze mag de kamer alleen verlaten om naar het toilet te gaan. En dat mag alleen als Otis het goed vindt. Otis let op haar. Otis past op haar. Hij zit de hele dag op de stoel bij de deur en fluit onophoudelijk liedjes uit Twin Peaks. Vandaag schijnt hij een voorkeur te hebben voor Audrey's Dance.
De eerste dagen heeft ze nog duizend-en-een manieren bedacht om hier weg te komen. De theorieën leken acceptabel, in de praktijk bleken ze onuitvoerbaar. 's Nachts sluit ze haar gevoel af. 's Nachts is ze alleen een lichaam. Het ritueel van de eerste nacht heeft zich keer op keer herhaald. Meestal filmt de broer. Behalve als hij weer een nieuw perversiteitje heeft bedacht om op haar uit te proberen. Dan filmt Parel.
Parel is wreed, en doet haar het meest pijn. Haar vriendin laat zich niet vaak meer zien tijdens de filmsessies. Haar vriendin haalt haar 's ochtends uit haar kamer en stopt haar in bad. Als ze haar getergde lichaam in het warme water laat zakken barst ze in huilen uit. Elke ochtend op dat moment weigert haar geest zich afzijdig te houden van haar lichaam en voelt ze alles.

Otis doet nooit mee. Otis past alleen op haar. Otis praat niet, Otis fluit. En Otis slaat haar door de kamer als ze haar best niet doet.

'Zo! Fijn hè, regelmaat.' De broer zit op de rand van het hemelbed en peutert met een scalpelmesje onder zijn nagels. 'Rust, reinheid en regelmaat. Laat ik eerlijk zijn, van de eerste twee komt op het moment niet veel terecht maar gelukkig hebben we regelmaat!' Hij laat zijn kakelende lachje horen en kijkt haar opgeruimd aan. 'Meisje, vanavond gaat het gebeuren hoor! Grote finale! Otis heeft speciaal voor jou wat extra bandjes meegebracht, want stel je voor dat we zonder zitten als-
'Hou je kop.' Haar vriendin kijkt haar met een vreemde blik in de ogen aan. Verontschuldigend, alsof ze haar gerust wil stellen, alsof ze haar op haar gemak wil stellen. De broer kletst echter vrolijk verder. 'Moet je eens kijken hoeveel publiek er voor je gekomen is! Otis is er, en Parel... en zusje natuurlijk... Ja hoor! Stilte in de zaal! Take one!'
Haar vriendin kijkt haar nog altijd aan en zegt nauwelijks hoorbaar: 'Niets persoonlijks, girlfriend.'

Haar vriend zit op zijn bureaustoel en draait rondjes. Ze is nu ruim een week weg. Weg! Na die avond dat ze hem voor gek zette met die griet heeft hij haar niet meer gezien. Ze neemt haar telefoon niet op, reageert niet op zijn sms-berichten, beantwoordt zijn mails niet... Hij is langs haar huis gegaan en het lijkt er uitgestorven. Klotewijven, altijd hetzelfde gezeik. Als ze hem niet meer zag zitten had ze dat toch gewoon kunnen zeggen? Pseudo-mysterieus gedoe, hij dacht echt dat zij anders was. Hij is boos. Hij mist haar.

De telefoon schrikt hem op uit zijn overpeinzingen. Het display laat de naam van zijn beste vriend zien. Vooruit, opnemen dan maar.
'Hee, mongool. Long time no see. Zit je nog steeds te vegeteren? Get real man, het is maar een wijf hoor. En daarom gaan wij straks even qualitytimen.'
'Andere keer man. Echt geen zin in nu hoor.'
'Tuurlijk wel. Je kent Parel hè?'
'Mwah, viavia. Die met die vissenogen toch?'
'Die ja. Maakt leuke filmpjes, als hobby. Hij heeft me gister een bandje gegeven dat we ab-so-luut moeten zien, zegt ie. Hahahahahaha, ik heb net bedacht dat wij samen gaan beoordelen. Ik zeg snuff, meer niet. Zet een kratje koud lul, ik ben er met een uurtje.'

bromde Adriana om 11:47 PM (op 03-12-2003)


Godskolere! w00t!

Dat is een w00t! waard. Adriana, ik ga het zo lezen maar voel reeds samentrekkende bewegingen in het scrotum.

bromde Kiers om 11:50 PM (op 03-12-2003)


Ah, het moment supreme wordt uitgesteld. Pleinvrees? Plankenkoorts? Preuts? Gewoon ongesteld? Geen zin?

bromde Kiers om 12:00 AM (op 04-12-2003)


* kijkt Kiers verwonderd aan *

Er wordt niets uitgesteld. Dit is het. Jullie visueel ingestelden zullen je fantasie moeten gebruiken. Maak je eigen moment supreme. Waarom zit ik me te verantwoorden eigenlijk?

bromde Adriana om 12:07 AM (op 04-12-2003)


Adriaenae, zal ik voor u enkele schijven rookworst flamberen?

U raakt me.

bromde bicat om 12:08 AM (op 04-12-2003)


Zoals Don & Phil al zongen:

Let it be me

bromde bicat om 12:13 AM (op 04-12-2003)


Gaarne, Baron. Het is wel lekker vette worst, hoop ik? Ik ben geloof ik te licht bevonden.

bromde Adriana om 12:18 AM (op 04-12-2003)


Vettige droppen in het vocht eronder tekenen fraaie regenboogkleurige stippen, Freule Adriana.

U licht bevonden? Daaruit klinkt iets van verontwaardiging. Toon ons het feit dat uw perceptie zoo deerlijk beïnvloedt, als 't u allemaal nog blieft.

bromde bicat om 12:22 AM (op 04-12-2003)


Hoei!

Cinner, wat een verhaal. Zelfs buurvrouw kon er van genieten. Mijn beduimelde sherryglas staat al een uur in de hoek, zo stupéfait ben ik. Mooi ook, dat misbruik van die dildo's. Mag ik u danken?

Dank u.

bromde Zifnab om 12:23 AM (op 04-12-2003)


Verontwaardiging? Geenszins. Ik meende dat de godskolerew00t van Kiers een tikje teniet werd gedaan door zijn tweede commentaar. Ik voelde me even onbegrepen.
En nu nog steeds, want daar ben ik een vrouw voor.

* likt vingers af *

bromde Adriana om 12:29 AM (op 04-12-2003)


Cinner ik heb u nog niet bewierrookt maar u laat zich van een sterke kant zien. Chapeau!

Bicat, Adriana, mag ik bij u aanschuiven aan de dis. Ik weet dat ik niet vaak meer present ben in de commentaren. Dat wil niet zeggen dat ik de verhalen niet meer lees of uw gezelschap niet meer waardeer. Het is meer dat... u begrijpt het wel, de drukte van alledag. En toch blijft het fijn om te eten uit de fijnproeverie van deze keuken.

bromde bewegende om 12:30 AM (op 04-12-2003)


Smeerkees!

bromde Dreknek om 12:31 AM (op 04-12-2003)


Ja, loopt er weer een bewegende doorheen te praten. Onbeschaamde schildknaap! De smeerkees was gericht aan Adriane.

bromde Dreknek om 12:33 AM (op 04-12-2003)


Och, ach. Kiers 'veelvuldig onbegrepene'. Laten we wachten op de morgen, waar hij zijn motivatie bevalling schenkt.

Zijn er nog Maagdeburger Bollenpaarden te koop?

bromde bicat om 12:33 AM (op 04-12-2003)


Ha die D. Nek! Klootschietballen kopen?

bromde bicat om 12:34 AM (op 04-12-2003)


Ach Dreknek, u bent zelf ook niet meer één van de rapste, daar zult u mee moeten leren leven.

bromde bewegende om 12:34 AM (op 04-12-2003)


Wat denkt u Baron, wil ik die zien? bewegende, uiteraard. * schuift een stoel bij *

bromde Adriana om 12:36 AM (op 04-12-2003)


Adriaenae: Kiers is stiekem een beetje de postduif die elke duivenfanaat zichzelve gunt.

Waar gaat het eigenlijk om??
Oja! Clouseau!

Anne! Als ik jou zie bennik niet meer bij te sturen?????

bromde bicat om 12:47 AM (op 04-12-2003)


*Bows deeply for Adriana* Prachtig einde juist, laat Kiers maar kletsen. Snuff zal nog niet zo bekend zijn hier... (euh, is dat mogelijk?)

Enne, allen bedankt voor de w00ts enzo. Er zal wel meer volgen vrees ik.

bromde CiNNeR om 01:06 AM (op 04-12-2003)


Heb overigens ongeloveloos zin in kaaaaas!!! Nergens een bakkerskar te bekennen, damn Xander!! *schud met vuist richting de lucht als eersteklas gek*

Nou ja, chocomel iemand?

bromde CiNNeR om 01:08 AM (op 04-12-2003)


Vrouwen hebben tenminste oog voor detail ;)
Ja, doe mij maar chocomel. Warm, met slagroom en een pietsie cacao erop.

bromde Adriana om 01:13 AM (op 04-12-2003)


*Gaat druk aan de slag en serveert Adriana een enorme kop vol liefde, warme choco, slagroom en een klein pietsie cacao* Kom girlfriend, gaan we stappen ..

bromde CiNNeR om 01:30 AM (op 04-12-2003)


Adriana, een zeer mooi eind eraan gebreid. "Snuff, meer zeg ik niet" Dat had ik dus wel gelezen.

Het zijn de details die zo'n verhaal echt afmaken.

bromde Lennard om 08:25 AM (op 04-12-2003)


Adriana, zie mijn dwaling.

Daar waar de onwetende mens bij Bicat op het eerste gezicht zal struikelen over de explicite vorm en rauwe banaligheden, daar ook zal de geinteresseerde mens die langer blijft hangen, gegrepen raken door de meer verborgen krachten en gedachten. Althans, als er een bedoeling is bij bicat.net dan is het deze wel.

Zoetgevooisde, en dan bedoel ik u Jonkvrouwe Adriana, waar mijn spectrum gaat van banaliteit tot een traptrede boven het maaiveld, Jonkvrouwe Adriana, daar gaat uw spectrum vanaf het maaiveld tot ver in de blauwe hemelen.

Ik heb het CiNNer/Jonkvrouwe Adriana-feuilleton gelezen met een perverse visuele voor-ingenomenheid. Ik werd niet op mijn wenken bediend en heb niet verder gekeken dan mijn neus lang was. En daardoor veel gemist. Ik heb het een tweede keer gelezen en moet mij inderdaad aansluiten bij de enthousiastelingen van de verborgen boodschap.

Welk een openbaring! Dank u wel voor deze prachtige dag.

bromde Kiers om 11:54 AM (op 04-12-2003)


*kijkt tevreden*

bromde CiNNeR om 02:21 PM (op 04-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)