huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Heimwee (2)"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De bal"]

03/16/2005: "Verroest"


Een achteloos te passeren industrieterrein in de buurt van een kleine stad in het midden van het land. Mijn gastheer had me verzocht de locatie buiten het verhaal te houden. Iets met belasting en dergelijke, ik zou dat wel begrijpen, dacht hij. Geen probleem natuurlijk, voor een goed artikel heb ik wel wat over. Ik overdreef het zelfs, toen m’n moeder belde heb ik niet gezegd wat ik de dag erna ging doen. Het zal de sfeer van het artikel alleen maar ten goede komen, misschien.

Mateloos gefascineerd was ik geweest door de site. Supersimpel, qua opzet, maar een adembenemende ervaring als je eenmaal betaalt. De confrontatie met je angst voor het beschadigen van je lichaam. Van het zien van de binnenkant. Van de kwetsbaarheid. Het verschil met bijvoorbeeld Ogrish is de aandacht die er is voor het goed in beeld brengen van de fantasierijke folteringen. Het is niet echt, staat er duidelijk in de disclaimer. Maar ze doen er echt alles aan om je dat te laten vergeten.

De genoemde grote schoorsteen valt inderdaad behoorlijk op. Hij doet vooroorlogs oud aan en het lijkt alsof er wat viezige rook uit komt, misschien voor verwarming of zo. Het hekwerk is al even gedateerd. Roestig ijzer en bruinige begroeiing suggereren een soort van afscheiding, maar ik denk niet dat het veel moeite zou kosten om erdoorheen te komen, zo nodig. Ik draai de toegangsdeur ver genoeg open om erdoorheen te kunnen. Het kraakt en piept, alsof ik met het openen ervan iets kapotmaak. Ik trek hem zo ver mogelijk achter me dicht. De bleke deur moet de ingang van het kantoor en studio van www.gruesomevids.com zijn. De rest van het oude stenen gebouw is oud metselwerk van rode stenen. De smalle strook ramen onder de rand van het platte dak is aan de binnenkant geblindeerd, waarschijnlijk om de sfeer goed met kunstlicht te kunnen regelen.

Een hartelijke ontvangst is anders, maar ik begrijp dat het een hele stap is om een journalist binnen te laten. Alhoewel een artikel in GoreZoneMagazine ze waarschijnlijk nog meer goede zaken zal opleveren. Een beetje moeite zal er toch wel voor me gedaan worden? Het was een heel gedoe geweest om aan contactgegevens te komen. De WHOIS-informatie was bepaald cryptisch, maar via het technisch contact in Duitsland was ik uiteindelijk via-via aan een mobiel nummer van ene Copavchec gekomen. Een Kroaat die fragmenten Engels, Duits en Nederlands sprak, maar gelukkig na tien minuten wederzijds onbegrip de telefoon doorgaf aan een dame die gewoon uit Schaven kwam. Dat sprak een stuk makkelijker, ondanks dat ze per zin moest overleggen met de man.

Ze klonk aan de telefoon een stuk mooier dan ze er in het klam-warme pand uit blijkt te zien. Ik had stilletjes gehoopt dat ze misschien een van de scream queens uit de video's zou zijn. Maar als ze al te zien was geweest, dan was het achter een van de maskers. Ze ziet mijn uitgestoken hand over het hoofd. ‘Hallo, ik ben Wending, zullen we doorlopen?’

De ruimte waar we doorheen lopen, staat vol stoffig zoemende computers, flauw flikkerende beeldschermen, onduidelijke units en warrige snoeren en kabels. Verbazend amateuristisch eigenlijk, voor een bedrijfje dat de zaken zo professioneel aanpakt op het gebied van special effects en make-up. Aan de andere kant, het is natuurlijk maar net waar je je prioriteiten legt. Misschien door te besparen op dat soort zaken, en de huur zal ook wel meevallen hier, kunnen ze het hele budget in dat realisme steken. Daar zal mijn verhaal zich voornamelijk op richten, dus daar zal ik Wendy zo direct over doorzagen. Ik onderdruk een grinnik. Doorzagen. Straks thuis even opzoeken of dat in het Engels ook grappig is.

‘Nou, je herkent het hier zeker wel?’
Ik knik bevestigend rond.
‘Ga maar effe zitten, dan haal ik wat te drinken. Koffie?’
Ik twijfel, om nou gelijk moeilijk te doen, maar ik had op het station en in de trein eigenlijk wel weer genoeg koffie op.
‘Als je wat fris hebt of zo, of een biertje of iets?’
Wendy’s gezicht lijkt zich in de richting van een glimlach te bewegen.
‘Ik kijk wel even waarmee ik je kan verrassen.’

Herkennen doe ik het zeker. Praktisch alle filmpjes die ik op de site heb gezien, zijn in deze ruimte opgenomen. Ik schrik zelfs even als ik me realiseer dat ik in de roestige stoel zit waaraan zoveel van de ‘slachtoffers’ zijn vastgeketend. Onwillekeurig kijk ik naar de grond. Schone witte tegels met kleine barstjes en donkergrijze voegen, net als op de muren. Aan het plafond is een aantal lampen gemonteerd, maar ook allemaal op z’n janboerenfluitjes eigenlijk. De grote spiegel waar ik tegenover zit, valt nog het meest uit de toon. Het eerste wat ik in het gebouwtje zie dat gewoon schoon is, en nieuw. Even snel probeer ik de ijzingwekkende doodsangst-blik waarmee iedere Grue Some Vid begint. Maar zet m’n gezicht snel weer op neutraal als ik achter me een deur hoor.

Ik zet m’n platentas met laptop en memorecorder op de grond. Voordat ik echt met het interview begin eerst maar even proberen het ijs te breken. Ik hoop niet dat we hier de hele tijd blijven, dat we snel gaan kijken in de werkplaats waar die realistische ledematen en dergelijke worden gemaakt. Ik draai me om naar het geluid. De man met het leren masker is in twee stappen bij me en drukt me hard in de stoel. Wendy komt binnen met een decoupeerzaag.


Reedsch...102 toevoegingen...

h00f!

Ouderwets.

bromde Lennard om 10:20 AM (op 16-03-2005)


Nou, Lennard, ouderwets?

Er staat decoupeerzaag, niet figuurzaag.

bromde Paul om 10:23 AM (op 16-03-2005)


Mooi is dat. Kan ik genieten van het prille lentezonnetje.

bromde Zaagmans om 11:21 AM (op 16-03-2005)


Woensdag gehaktdag.

bromde Hoof om 11:44 AM (op 16-03-2005)


verrek

bromde ome peet om 11:46 AM (op 16-03-2005)


Hell's kitchen?

bromde Eduardo om 11:49 AM (op 16-03-2005)


Een chopshop voor journalisten. Daar kun je járen op teren!

bromde Marnix om 12:04 PM (op 16-03-2005)


Ik sta al in de videotheek!Te wachten, enzo.

http://www.dvdmaniacs.net/Reviews/E-H/guinea_pig_box_set.html

bromde dreadloki om 12:06 PM (op 16-03-2005)


Ik ben ereloge lid geworden van de Kippfest Klup en gratis en voor niks krijg ik nu hun Klup Blad!

- We waren Awful Link of the Day bij Somethingawful.com!

"Kippfest -(...) to justify the existence of this dreadful little slab of insanity. Unfortunately I lack imagination so I'm just going to assume this guy is completely batshit."

Dat is toch godverdomme mooi mensen. Het aller, aller, ALLERmooiste is toch dat hoewel ze er geen flikker van begrepen ze de strekking ervan toch rrrredelijk doorhadden! Das de universele taal der liefde for joe, beebie!

bromde Kiers om 12:53 PM (op 16-03-2005)


Meanwhile, in the kitchen......pompt Joachim zijn grote middelste duim in het midden tussen de schaaldelen van de garnaal en drukt tot deze licht kraakt.

bromde Kiers om 12:54 PM (op 16-03-2005)


Een fijne cursus Kiers.
De volgende cursus gaat ons zeker leren hoe je slakken klaarmaakt?

bromde Lennard om 02:54 PM (op 16-03-2005)


Doet me ergens aan denken...

bromde Marnix om 03:07 PM (op 16-03-2005)


Een slak klaarmaken? Volgens mij gewoon een minuut of 12 over het glibberige gedeelte aan de onderkant likken.

Dat werkt bij vrouw Hoof in ieder geval perfect.

bromde Hoof om 03:13 PM (op 16-03-2005)


*steekt piemel in cobra*

Zuigen kreng!

bromde Eduardo om 03:20 PM (op 16-03-2005)


Hoof zo ken ik je weer. Eindelijk. Waar kunnen we dat filmpje huren?
Hoof..? Hoof.....? HOOOOOFFFF.....??
Ben je er nog?
Zeker in slaap gevallen of een pakje sigaretten gaan halen.....

bromde Arnaud om 03:56 PM (op 16-03-2005)


Merel noemt bicat in haar stukje. Terwijl Kiers het volgens mij gedaan had.

Eis een rectificatie zou ik zeggen.

bromde Lennard om 04:17 PM (op 16-03-2005)


Fuck wat is ze snel. Het is al gebeurd.

bromde Lennard om 04:22 PM (op 16-03-2005)


Gelukkig maar!

Stel je voor dat de Baron de schuld op zich had moeten nemen.

De Kiersen zijn henzelf niet de laatste paar dagen. Dat is dan wel weer te begrijpen.

bromde De Eduardo's om 04:31 PM (op 16-03-2005)


Ik heb God gevonden. Hij is gerechtsdeurwaarder te Tilburg. Kijk maar: http://www.god.nl

bromde Max om 04:46 PM (op 16-03-2005)


Godver, ben ik mooi de lul, Max.

Qua alwetend, enzo.

bromde Eduardo om 05:00 PM (op 16-03-2005)


Wéér de hele middag niet geneukt.

bromde Marnix om 05:55 PM (op 16-03-2005)


Gisteren ben ik door meerdere mensen, die ik lang niet gezien en gesproken had, gevraagd hoe het met de liefde zat. "En hoe zit het met de liefde?" Nee, niet: "Hoe gaat het met jou?" maar: "Hoe gaat het met de liefde?" Want, hoe het met jou gaat is eigenlijk niet zo van belang. Voor de mensen die vragen hoe het met de liefde zit, is het van belang dat ze kunnen meepraten. En dan dromen die mensen weg bij jouw liefdesverhaal. Hoe priller hoe beter. Soms zou ik weleens glashard willen liegen. Dan zou ik ervoor zorgen dat ik blosjes op m'n wangen had en dan zou ik zeggen met fonkel oogjes: "Ja, het zit goed met de liefde!".

He! ik ben een vrolijk feestbeest uit de hoofdstad en op zoek naar spannende lange man. Humor, intelligent, romantiek en nog veel meer, zoek ik in man. Reageer en ik mail foto. Wie gaat mij het tegendeel bewijzen?
- donkere mannen zijn niet te vertrouwen en gaan vreemd... Naar wat voor persoon ben ik op zoek: humor, romantiek, spannend, uitgaanstype, sporttief. lengte, eerlijk, trouw en lief natuurlijk.

bromde die ene zwaluw die nog geen lente maakt om 06:18 PM (op 16-03-2005)


Afblijven! Deze is van mij!

bromde Lilly Putjens om 06:23 PM (op 16-03-2005)


w00t!

bromde grtsergh64 om 09:01 PM (op 16-03-2005)


‘Ga maar effe zitten, dan haal ik wat te drinken. Koffie?’

bromde Dennis van der Ven, Citroënverkoper. om 09:02 PM (op 16-03-2005)


VERDOMDE HANDIG TOCH, ZO'N DECOUPEERZAAG!

bromde grtsesh6 om 09:05 PM (op 16-03-2005)


is dat voor die houten poot ? Krijgt u wel dat nieuwe model met hoge hakken ?

bromde nove om 09:14 PM (op 16-03-2005)


Omdat ik fundamenteel voor het gebruik van TNT ben.

bromde een TNT-fundamentalist om 09:24 PM (op 16-03-2005)


Geen woorden maar daden!

[*TNT*]

The name dynamite comes from the Greek word "dynamis", meaning power.
Dynamite was invented by Nobel shortly after he made nitroglycerine. It was
made because nitroglycerine was so dangerously sensitive to shock. A misguided
individual with some sanity would, after making nitroglycerine (an insane act)
would immediately convert it to dynamite. This can be done by adding various
materials to the nitroglycerine, such as sawdust. The sawdust holds a large
weight of nitroglycerine per volume. Other materials, such as ammonium nitrate
could be added, and they would tend to desensitize the explosive, and increase
the power. But even these nitroglycerine compounds are not really safe.

T.N.T., or Tri-Nitro-Toluene, is perhaps the second oldest known high
explosive. Dynamite, of course, was the first. It is certainly the best known
high explosive, since it has been popularized by early morning cartoons. It
is the standard for comparing other explosives to, since it is the most well
known. In industry, a T.N.T. is made by a three step nitration process that is
designed to conserve the nitric and sulfuric acids which are used to make the
product. A terrorist, however, would probably opt for the less economical one
step method. The one step process is performed by treating toluene with very
strong (fuming) sulfuric acid. Then, the sulfated toluene is treated with very
strong (fuming) nitric acid in an ice bath. Cold water is added the solution,
and it is filtered.
Probably the most inportant explosive compound in use today is
TNT (trinitrotoluene). This and other types of high explosives are all used by
the military, because of their fantastic power--about 2.25 million pounds per
square inch, and their great stability. TNT also has the great advantage of
being able to be melted at 82 degrees F., so that it can be poured into shells,
mortars, and any other projectiles. Military TNT comes in containers which
resemble dry-cell batteries, and are usually ignited by an electrical charge,
coupled with an electrical blasting cap, although there are different methods.

bromde grtsghse om 10:19 PM (op 16-03-2005)


EN als je dat te moeilijk vindt, allemaal: Verras je buren met een Napalm aanval!

* Napalm *
1. Fill the bottom container of a houshold double boiler with nothing
2. Fill the top container with gasoline
3. Using gentle electric heat, bring the gasoline to a boil
4. Slowly pour in powdered form soap flakes
5. Stir the mixture as you pour in the soap flakes
6. Continue until saturation
7. Allow the mixture to simmer, and set for a day or so
Everyone knows that Napalm is a substance that will stick to practically
anything and whn ignited will burn for a extremely long time.

[*Napalm #2*]

Napalm is in itself a very simple substance...it can be used for many
things...(i.e. getting back at your neighor!!)

Materials:
Gasoline Joy or Palmolive(I prefer Joy)
A Coke can with a sawed off top Ammonia Pellets
A Drill Some bendable wire
A Nail

First,make a mixture of 1/2 Joy(my favorite),and 1/2 Gasoline.
HTake the coke can, and fill it half full with this wonderful mixture...
it should look like this:

-^-^-^-^-^-^-^-
! !
! ! <-Coke Can
! !
!=============!
!=============!
!=============! <-Mixture
!=============!
---------------

Now,take the drill(or some sharp object)and put a hole through the amm-
onia pellet big enough for the nail.. Put the nail through the pellet(which
I might add can be picked up at any farm supply store)and wire that to the
top of the can so the nail can be slipped out easily,allowing the pellet to
drop...WARNING: DO NOT LET THAT PELLET FALL INTO THE MIXTURE,AS YOUR
WIFE WILL SOON BECOME A WIDOW!! Wait until you are ready to set it off to
let it drop...It should look like this:

(========<+>=========)
! ^^Nail ^^Pellet !
! !
! !
! !
!====================!
' !====================! <-Mixture
!====================!
!====================!
----------------------

And there is your Napalm grenade...

bromde grtdstj64gd om 10:24 PM (op 16-03-2005)


Zie je wel dat cola ENORM slecht voor je is!

Had m'n moeder toch gelijk.

bromde Hoof om 10:47 PM (op 16-03-2005)


Moeders hebben altíjd gelijk.

Maar mannen slaan weer harder.

bromde Marnix om 11:01 PM (op 16-03-2005)


Of in ieder geval harder terug.

bromde Hoof om 11:23 PM (op 16-03-2005)


Hoof, mag ik u complimeteren met uw prachtige creatie?

ik neem aan dat u met opzet het einde zo voorspelbaar heeft gehouden. Ik nam namelijk, toen ik eenmaal doorhad waar het spannende verhaal over ging, aan dat het niet met een zaag en gemaskerde man zou eindigen. Groot was de verwarring en dus de kick, toen dat wel zo bleek te zijn.

Ik stond versteld van de voorspelbaarheid. En dat is pas echt bijzonder.

bromde Hank om 01:17 AM (op 17-03-2005)


Hank, ben jij wel eens op http://hoofspot.blogspot.com/ wezen kijken? Ja, hè? Goed, hè? Knap, hè? Ontwerpertje, hè?

Dàt dacht ik ook, ja.

bromde Paul om 03:34 AM (op 17-03-2005)


Zo! Nu eerst koffie.

bromde Eduardo om 07:46 AM (op 17-03-2005)


En een flinke doos doughnuts, natuurlijk.

bromde Marnix om 08:21 AM (op 17-03-2005)


Ik ken iemand die de hele dag de gaten in donuts staat te prikken.

bromde Kiers om 08:27 AM (op 17-03-2005)


Dat is toch die gozer zonder handen maar met een legendarische erectie?

Met dat haar. Je weet wel.

bromde Hoof om 08:45 AM (op 17-03-2005)


...dat daar af en toe klachten over zijn, dat die dikke zwarte krullen in de donuts zitten...

En dat komt dan zo tussen je tanden.

* spoelt dode rat weg *

Lekker hoor. Koffie.

bromde Hoof om 09:04 AM (op 17-03-2005)


Verroest! Ik zie dat één van de klinkende hints in 'Verroest' door de overijverige corrector is weggepoetst. De dame stelt zich in het originele verhaal voor als 'Wending' en de ik-figuur behandelt haar verder als 'Wendy'. Nou was de naam 'Copavchec' ook wel voldoende voor een overduidelijke indicatie van het onafwendbare onheil wat de hoofdpersoon verblindt door sensatiezucht en een misplaatst mensbeeld, maar ik vond het wel een vondst. Wending uit Schaven. Nou ja. Het is nu al te laat.

* meer koffie, met een mini-Bros *

O wacht. Er zijn natuurlijk ook dingen die echt NIEMAND wil weten.

bromde Hoof om 09:17 AM (op 17-03-2005)


Oohh, vandaar dat ik het verhaal niet snapte.

Het lag aan de overijverige corrector.

bromde Eduardo om 09:26 AM (op 17-03-2005)


Die heeft dat natuurlijk op z'n janboerenfluitjes gedaan. Houtje touwtje werk. "Hier staat Wending en hij heeft het verderop alleen maar over Wendy." En hup, het is gecorrigeerd.

bromde Lennard om 09:53 AM (op 17-03-2005)


En hij kreeg natuurlijk een emotionele herinnering aan z'n eigen Wendy. Dan is de concentratie ook een beetje weg natuurlijk.

bromde Lennard om 09:58 AM (op 17-03-2005)


Heer Hoof, de namen zijn weer in juiste volgorde gezet. Zoals voor de wending, zeg maar. Met excuses van de gehele redactie. We overwegen een persbericht zoals u van ons gewend bent.

bromde Bicat's autocorrector om 09:58 AM (op 17-03-2005)
DODE EN ZWAARGEWONDE DOOR FOUTE CORRECTIE

Uitgegeven: 17 maart 2005 07:28

BICATTERVEEN - Naar aanleidng van een ernstig foute correctie op website Bicat.net in de Achterhoekse gemeente Bicatterveen is donderdagmorgen een jongste medewerker doodgeknuppeld. Twee anderen raakten zwaar gewond. Door de ernstig foute correctie is het internet in de buurt rondom Bicatterveen enige tijd afgesloten.

De ernstig foute correctie ontstond toen corrector Paul een wending in een ingestraald stuk proza van Hoof interfascineerde als een wendy. Hoof kwam op hoge poten verhaal halen op de redactie van Bicat waar op dat moment hoofdredacteur Baron Bicat, hofnar Kiers en een jongste medewerker aanwezig waren. Hoof eiste rectificatie in de vorm van het neerknuppelen van de jongste medewerker. Bij de actie raakte Kiers zwaargewond aan zijn rsi-arm.

Zolang de chaos duurt op de burelen van Bicat wordt het internet verkeer omgeleid door Drochten. Dat veroorzaakt nogal wat oponthoud, aldus een woordvoerster van de politie donderdagmorgen.

Bij het ongeluk zijn drie personen betrokken. Pas als het technisch onderzoek is afgerond, kan de ravage worden opgeruimd, zei de woordvoerster. Hoe lang dat gaat duren, is niet bekend.

bromde Kiers om 11:11 AM (op 17-03-2005)


Goh. Wat zijn we weer soepel vandaag.

*fileert ijsberenbaby*

bromde Marnix om 11:19 AM (op 17-03-2005)


Mooi verhaal Hoof. Hoe heeft u het toch nog voor elkaar gekregen het te laten plaatsen nu u als losse onderdelen verder leeft?

En waarom gebruikte u Paul eigenlijk niet als hoofdpersoon? Die lijkt me daar uitermate geschikt voor. (snap je 'm? Geschikt!)

*imiteert Hans van Breukelen*

bromde mack om 11:48 AM (op 17-03-2005)


Gezocht: Jongste medewerker

Bedrijfsnaam:
Bicat.net

Locatie/Standplaats:
Bicatterveen, Gemeente Drochten

Bedrijfsprofiel:
Het is een van de grootste website specialisten in West-Achterhoek. Onze missie luidt: wij, als maatschappelijke organisatie, bieden mensen kansen zichzelf door middel van arbeid te ontwikkelen met als doel het vinden van werk op de arbeidsmarkt of in een min of meer beschermde omgeving.

Functie omschrijving:
Op de redactie van Bicat worden de vuigheden vervaardigd. De werkzaamheden bestaan uit het monteren van vuige zaken, dopjes bevestigen en de juiste stickers bevestigen. Het is eentonig werk maar er wordt wel veranderd van werkplekken om de afwisseling te behouden. Heel af en toe wordt je volledig in elkaar gerost maar daar staat tegenover dat wij je veel tijd geven om volledig te herstellen.

Functie eisen:
Het gaat om werkzaamheden op alle doordeweekse dagen, voor de komende 3 maanden vanaf 17 maart. Duidelijke voorkeur voor mannen, maar ervaren of sterke vrouwen zijn ook welkom. De kandidaten dienen op eigen vervoer te kunnen komen, hier staan geen reiskosten tegenover. Verder hebben de jongste kandidaten voorrang ivm kosten.

Dienstverband:
Uitzenden/Tijdelijk

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag uw sollicitatie met uitgebreide CV. U kunt uw sollicitatie via e-mail versturen naar bicatkiers@hotmail.com
Contactgegevens:
Bicat.net
afdeling Personeelsklachten
Koevoetstraat 49
1146BX Bicatterveen
Telefoon: 0164252650 Fax: 0164245317

bromde Bicat's autocorrector om 12:54 PM (op 17-03-2005)


Ja, dat kon je natuurlijk op je klompen aanvoelen.

bromde Kiers om 12:56 PM (op 17-03-2005)


Every Real Estate Marketing Tool

Dear Colleague,

Learn how I went from earning $275 in the first six months of my career as a real estate agent to a comfortable six-digit income.

More and more agents fail now than ever before. Don't be one of them.

Check out the easiest, most efficient, profitable way to get more listings without spending a lot of money. Even if you're a new agent.

Check it out now.

Sincerely,

bromde Tony Zito om 01:03 PM (op 17-03-2005)


Hé, spam?

*kijk als jongetje in header*

bromde Eduardo om 03:08 PM (op 17-03-2005)


Ja die met dat brilletje, ja!

bromde Eduardo om 03:19 PM (op 17-03-2005)


bromde Marnix om 05:26 PM (op 17-03-2005)
namens Tony Zito

bromde grtsdhh64 om 06:12 PM (op 17-03-2005)


Sjee, da's een tijd geleden, zo'n

bromde Eduardo om 08:12 PM (op 17-03-2005)


Pjjsssst. Eigenlijk. Hier. Aan deze kant van het scherm. Ik ben een comment kwijt trouwens. Heeft iemand 'm gevonden of loop ik zelf te eikelen?

bromde Lennard om 08:14 PM (op 17-03-2005)


Not real estetisch grilaugaerts. Maar ja, dat kan ook niet met zo'n naam. Tony Zit.

bromde Lennard om 08:19 PM (op 17-03-2005)


Ah, daar issie.

bromde Lennard om 08:20 PM (op 17-03-2005)


Ik zie wel een patroon hoor. Ik heb een uurtje geleden iets geroepen over de sexuele oriëntatie van de fietspad (die schijnt op gazelles te vallen), die dus her en der de secundaire wegen onveilig maakt.

En dat komt er dus gewoon niet op hier. Het lijkt godverredomme wel China!!!!

* krijt het uit *

Ja. Of. Misschien. Ben ik in de war met retecool. Dat kan ook.

* krijgt inval *

Had ik al gespamd dat www.autumn.nu na een geheel gescheiden ontwerp- en programmeerproces, qua mensen, toch nu echt in de lucht is?
Exclusieverwijs kunt u het vergelijken met het ontwerp op www.cops.nl/aut gewoon voor het leuk.

* kijkt oprecht verschrikt naar het arrestatieteam en steekt welhaast werktuigelijk beide handen steil in de lucht *

bromde Hoof om 08:31 PM (op 17-03-2005)


De toegevoegde elementen zijn in het proces ontstaan, uit mijn vingertoppen. Maar het harde programmeerwerk is van de hand van Menno Terpstra van Autumn. Da's niks voor mij. Codes en cijfers.

* kijkt hoofdschuddend naar koffer met waarschijnlijk die Versatel-aandelen *

bromde Hoof om 08:36 PM (op 17-03-2005)


Hoof, u hebt het druk. Ga naar huis of aan het werk.

bromde Lennard om 08:50 PM (op 17-03-2005)


* stuurt bedankkaartje naar imago-adviseur *

Ja. Goed idee.
Morgen komt men de glasvezelkabel aanleggen. Kan ik eindelijk écht een beetje opschieten.

bromde Hoof om 08:58 PM (op 17-03-2005)


Ik bedoel eigenlijk dat je hier Reet noemt. Je bent bicat of je bent het niet. Friet mag ook nog wel, maar dan houd het op.

bromde Lennard om 09:04 PM (op 17-03-2005)


(Ja Paul, houd moest eigenlijk met dt. Ik weet het.)

bromde Lennard om 09:07 PM (op 17-03-2005)


Doet het pijn Lennard, die t?

Hoeft niet.

We zijn hier onder vrienden. En het is natuurlijk al weer véél te lang geleden dat ik een schaal dampend zoogdierenvlees op tafel zette.

bromde Marnix om 09:10 PM (op 17-03-2005)


Uitgestorven, uit de buurt van de evenaar?

Maak me gek en ik begin een web-log.nl

bromde Lennard om 09:12 PM (op 17-03-2005)


Och. Ik vind Reet soms best wel de pan uit rotsen. Maar dat is misschien voor iedereen weer heel anders.

bromde Hoof om 09:16 PM (op 17-03-2005)


Klinkt als Yak kaas. U weet het zeker?

bromde Lennard om 09:18 PM (op 17-03-2005)


Wie weet eigenlijk hoe dan ook wat zeker?

Het gaat hier om eersteklas vlees. Illegaal, soms. Maar dat zijn ook maar gewoon dode dieren.

bromde Marnix om 09:34 PM (op 17-03-2005)


Dode dieren. Daar hou ik van.

Als ze van het rooster komen.

bromde Lennard om 09:41 PM (op 17-03-2005)


Het pittoreske Schaven.

bromde Erwin om 09:43 PM (op 17-03-2005)


Dode dieren?

*gaat op zoek naar kudde slakken*

En dan bedenken hoe ik ze dood kan maken.

bromde Kiers om 09:49 PM (op 17-03-2005)


De hond uitlaten Kiers. Dan gaat dat vanzelf. Als je in Strompray woont.

bromde Lennard om 11:05 PM (op 17-03-2005)


Of bellen. Naar de juiste instanties.

bromde Marnix om 11:28 PM (op 17-03-2005)


Hoor ik daar de bakkerskar? Oh, nee, het is Grrrts die in de verte rommelt!

bromde bewegende om 07:32 AM (op 18-03-2005)


Die bewegende. Een jaar verkering met Adriana. Waar is het feest en hoe laat begint het?

bromde Lennard om 08:36 AM (op 18-03-2005)


En of we kunnen blijven slapen.

bromde Hoof om 08:43 AM (op 18-03-2005)


Ik zat te denken om Paleis Noordeinde er voor open te gooien.

bromde bewegende om 09:03 AM (op 18-03-2005)


Daar heb ik al eens gelogeerd. Viel best tegen.

Als Marnix nou niet opschiet met die bakkerskar dan zet ik er een frietwagen neer.

bromde Lennard om 09:36 AM (op 18-03-2005)


Ik vond het Paleis op zich wel gezellig, maar dat dronken gelal van Trix de hele nacht in die galmende gangen verziekte de boel een beetje voor mij.

bromde Hoof om 10:56 AM (op 18-03-2005)


Ja, en dan die Claus. Ziet er níet uit, die gozer.

bromde Marnix om 11:43 AM (op 18-03-2005)


Plus het feit dat Amalia alles onder kwijlt. Maar ja, dat deed Juliana ook.

bromde bewegende om 11:45 AM (op 18-03-2005)


Nou nou. Zit ik hier een beetje te werken en zo, komt er opeens helemaal onverwacht een de

bromde Lennard om 11:57 AM (op 18-03-2005)


* pist in z'n broek van spanning *

bromde Hoof om 12:07 PM (op 18-03-2005)


Een de.

Dá's een tijd geleden!

bromde Marnix om 12:14 PM (op 18-03-2005)


Ja sorry, de friet kwam eraan.

bromde Lennard om 12:21 PM (op 18-03-2005)


Een deurwaarder dus. En die hadden we twee jaar geleden ook al een keer aan de deur en toen ging de hele boel failliet. Dus ja, er trokken er wel een paar een rare kop hier. Maar het viel allemaal mee. Het was alleen maar een dagvaarding. Voor de directeur.

bromde Lennard om 12:22 PM (op 18-03-2005)


Zet maar naast de kapstok neer, ik kijk er dadelijk naar.

bromde bewegende om 12:23 PM (op 18-03-2005)


Daar zal dan wel "bewegen" voor moeten staan, lijkt mij.

bromde mack om 12:23 PM (op 18-03-2005)


Daar heb ik wel zo'n hekel aan hè? Zit je lekker een gevatte opmerking te plaatsen, raakt het weer kant nog wal omdat er twee reaguurders op hetzelfde moment pauze hebben.

Lennard aan je werk!
Bewegende, Vort!

bromde mack om 12:25 PM (op 18-03-2005)


Daar heb ik wel zo'n hekel aan hè? Zit je lekker een gevatte opmerking te plaatsen, raakt het weer kant noch wal omdat er twee reaguurders op hetzelfde moment pauze hebben.

Lennard aan je werk!
Bewegende, Vort!

bromde mack om 12:26 PM (op 18-03-2005)


Waar is een auto-corrector als je hem nodig hebt?

bromde mack om 12:27 PM (op 18-03-2005)


Dat mocht toch niet meer die Een de?
Politiek incorrect was 't toch. En opeens zijn ze er weer die Een de!!
Waar blijft Grrrts? Zit al vanaf 05.00 u. A.M. te wachten. Moet dringend naar de W.C. maar ben bang dat ik dan alles weer mis.

bromde Arnaud om 12:28 PM (op 18-03-2005)


Die van bewegende was volgens mij ook bedoeld om te verschijnen voor mijn comment. Maar die is nou juist ook leuk nu die er achter staat.

Ja, waar blijft dat apenverhaal van gruafudkts?

bromde Lennard om 12:32 PM (op 18-03-2005)


Grafkut?

Nou ja. Ik moet naar Antwerpen en ik kom morgen terug. Waarschijnlijk niet in staat m'n computer zelfs maar aan te zetten.

Dus. Het zal wel stil blijven vanuit Drochten.

bromde Hoof om 12:34 PM (op 18-03-2005)


Er staat grklhkljgtfbts. Dat zie je toch.

Schele.

Ik ga niet naar Antwerpen. Ik ben wel in Varrseveld geweest. Daar heb ik geen internet aangezet.

bromde Lennard om 12:50 PM (op 18-03-2005)


Ja maar Baron, ik dacht dat ú zou posten?

bromde Kiers om 01:26 PM (op 18-03-2005)


Ja maar Kiers, ik dacht dat ú zou posten?

bromde de Baron om 01:27 PM (op 18-03-2005)


Ja maar jongelui, ik dacht dat júllie zouden posten?

bromde Bicat's autocorrector om 01:28 PM (op 18-03-2005)


'Ha'. Lekker bed.

bromde bicat om 01:37 PM (op 18-03-2005)


Jooeeehoe, autocorrector... wilt u de uitdraai zien?

[03/18/05 01:03 PM] [212.129.144.222] Kiers logged in
[03/18/05 01:03 PM] [212.129.144.222] Grrrits logged in
[03/18/05 01:10 PM] [212.129.144.222] Grrrits added a new entry (#1331: De bal)
[03/18/05 01:15 PM] [80.126.199.98] bicat logged in
[03/18/05 01:20 PM] [80.126.199.98] bicat edited an entry (#1331: De bal)
[03/18/05 01:22 PM] [212.129.144.222] Kiers logged in
[03/18/05 01:22 PM] [212.129.144.222] Kiers edited an entry (#1331: De bal)
[03/18/05 01:23 PM] [80.126.199.98] bicat edited an entry (#1331: De bal)

bromde Kiers om 01:39 PM (op 18-03-2005)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)