huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Onhoudbaar"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Gewoonterecht"]

01/26/2005: "24/7"


1

Zeven uur. De wekker. Ik trek de deken over mijn hoofd. Eventjes nog.

Drie na zeven. Ik duw de deken weg. Onmiddellijk valt de kilte aan. Ik gris de vaalgroene peignoir van de trapleuning en daal af naar de badkamer.

Daar, links van de spoelbak, de rol plastic folie.

Mijn buik spant. Met een flauwe glimlach bevrijd ik mezelf. Het ruikt rotter dan anders. Best lekker.

Ik sta naakt voor de spiegel. Een mager lijf, mijn lijf. Mager maar stevig. Een middelgrote penis. Overduidelijk rechtsdrager. Mijn hoofd lijkt te groot, zeker nu de haarlijn begint terug te wijken. Twee dagen niet geschoren. Rasp.

Trillend van opwinding neem ik de folie. Ik scheur er een stukje af. Bezwerend sluit ik de ogen terwijl ik het aanbreng. Op een goede afloop.

2

Het is nog donker buiten. De mensen verdringen zich aan de tramhalte. Tram vier is druk. Tram twee heeft soms schoonheid. Ik neem tram vier. Gisteren waagde ik tram twee, zonder geluk.

De jonge vrouw voor me houdt de metalen stang stevig vast. De tram piept en schokt. Bij elke bocht wordt haar achterlijf tegen me aan gedrukt. Ik buig me een beetje voorover en druk mijn gezicht in haar haren. Ze ruikt zoet.

Een scherpe bocht. Haar hoofd slaat naar achter en raakt mijn neus. Ze draait zich om en glimlacht verontschuldigend. Ik glimlach, druk me dichter tegen haar aan. Mijn geslacht schuurt tussen haar billen.

Ik leg mijn handen zachtjes op haar dijen. De jonge vrouw kijkt niet om. Ik verstevig mijn greep, druk mijn bekken tegen het hare. Op en neer, op en neer. Ze kijkt nog steeds niet om. Gesterkt laat ik mijn handen dwalen. Omhoog, onder haar truitje. Met kleine trekbewegingen haal ik het hemdje uit haar broek. Ik voel het warme vel van haar buik. Ze beweegt haar hoofd wat verder naar achter, tot het mijn borst raakt. Ze voelt vast het kloppen van mijn bloed.

Mijn rechterhand daalt af. De venusheuvel, het stugge haar onder mijn vingers. Ze is nat. Ze is doornat! Op dat moment stopt de tram en word ik een laatste keer tegen haar aan gedrukt. Mijn lijf schokt. Ik sluit de ogen.


Reedsch...74 toevoegingen...

GOEIEMORGENNN! MET JE DIKKE LUL! GOEIEMORGEN!

bromde Sibyl om 10:45 AM (op 26-01-2005)


Floeff!

Fijn dat je met verbeelding nog zonder risico een tram in kunt. Een wagon vol droogschuurders is zo beangstigend, h.

*sluit paars apparaat met rubberen zuigmond op USB-poort aan*

bromde Marnix om 10:45 AM (op 26-01-2005)


Goedemogge! mag ik uw vervoersbewijs zien?
Of moet ik zeggen: rijbewijs?
hahaha

*staart naar natte plek voor fiere bobbel & roept collega's*

Hee! Collega's! hier heb je weer zo'n bijrijder!

bromde Tramconducteur Vil om 11:26 AM (op 26-01-2005)
Dat zou mijn zoon nooit doen! Zoiets doet mijn jongen niet. Mijn zoon draagt ltijd zijn keppeltje, zekere nu het zulk koud weer is.

bromde Kiers om 11:51 AM (op 26-01-2005)
Duidelijk...

bromde Marco om 11:55 AM (op 26-01-2005)


Handige tip, van die folie.
En nu maar hopen dat er hier ook snel trams gaan rijden.

bromde Lennard om 12:00 PM (op 26-01-2005)


Oh?

bromde mack die nog nooit met de tram geweest is. om 12:10 PM (op 26-01-2005)


Ook niet de miniatuur stoomtram in de Efteling of Madurodam toen je met je kleuternootjes bij oma op schoot zat en je buikje begon te tintelen?

bromde Kiers om 12:24 PM (op 26-01-2005)


Ik vind het hrlijk om de planten water te geven. Ik had het er nog over met Annet want die zei het ook al! Liefde voor een plant omdat het bloeit alleen als het water krijgt. Als er rotte blaadjes tussenzitten halen we die weg en je moet het plantje netjes bijhouden, elke dag watergeven.

Ik ben een echte levensgenieter maar soms zit het echt even tegen. Me teenstotend uit m'n bed gehesen vanochtend en toen wist ik al dat dit geen relaxte zondag ging worden. Had m'n broodjes niet uit de vriezer gehaald, koffiefilterzakjes waren op en ik bedacht s'middags dat ik een videootje wilde halen. Naar de videotheek! Kon ik de videos niet een week houden! "*zucht* Geef me nog maar een zak chips!" mopperde ik nog. Thuis de sleutel in het slot draaiende stond er zo'n jochie voor m'n neus. Of ik een heitje voor karweitje voor hem en z'n vriendjes had. Ook dat nog! Ik moest me dus echt enorm inhouden, zeg maar. Loop ik m'n woonkamer binnen en zet m'n TV aan, lalt Frans Bauer door m'n speakers heen: "Heb je even voor mij?" Nu is m'n dag wel compleet dacht ik zo.

Ik ben van origine katholiek, gedoopt en eerste communie gedaan. Toen ik 12 was en men vroeg of ik t vormsel ook wilde doen was de verleiding groot om ja te zeggen om zo een nieuwe platenspeler in de wacht te slepen. Dat zet je aan het denken, of je nu wilt of niet, over wat geloof is en waar het voor staat.

bromde de voorzitster van de Reutelclub om 01:47 PM (op 26-01-2005)


hmm... daaraan denken sommige mannen dus als ze idioot uit hun ogen staren naar 'teen of 't ander' heet poepke

lol

damn am I one of the few 2?

Lord CMS

bromde cms om 02:14 PM (op 26-01-2005)


Ik wacht nog steeds op de tram. En die folie zit inmiddels niet echt lekker meer.

bromde Lennard om 04:07 PM (op 26-01-2005)


Lennard, naar ik aanneem geeft uw purperen kop inmiddels de eerste tekenen van afsterven? Ik begin ook wat krap in de zuurstof te zitten.

*trekt nerveus aan boordje van overhemd*

..ahum, ik werk mij redelijk in de nesten op deze manier.

From : Kiers bicatkiers@hotmail.com
Sent : Wednesday, January 26, 2005 6:18 PM
To : vragen@21minuten.nl
Subject : Re: Geachte, een vraag...

Inbox

Geachte mevrouw Meijknecht,

Mijn hartelijke dank voor het persoonlijk te woord staan.

Het aan mij verstrekte en op maat gesneden antwoord en het daaruit voortvloeiende diepere inzicht in de materie, wordt enorm gewaardeerd. Sterker, u daagt mij uit met mijn nieuw verworven kennis mij te bemoeien met dit maatschappelijk fenomeen. Zeker zal ik uw website regelmatig bezoeken en deel nemen aan de essay wedstrijd.

Rest mij u veel succes te wensen met het verspreiden van de boodschap en spoed ik mij richting een handleiding hoe een steekhoudend essay te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Kiers

From: "21minuten" vragen@21minuten.nl
To: Kiers bicatkiers@hotmail.com
Subject: Re: Geachte, een vraag...
Date: Wed, 26 Jan 2005 15:58:48 +0100

Geachte heer Kiers,

Dank voor uw reactie.

Het doel van 21 minuten is het op een objectieve en compacte manier informeren van de Nederlandse beleidsvormers en opinieleiders over oplossingen die de bevolking voorstelt voor de belangrijkste maatschappelijke problemen.

Om u de kans te geven uw mening aan een groter publiek te presenteren wijs ik u op de essay-wedstrijd die in het verlengde van 21minuten.nl wordt georganiseerd. Meer informatie hierover is medio februari op onze website te vinden.

Met vriendelijke groet

Liesje Meijknecht

----- Original Message -----
From: Kiers bicatkiers@hotmail.com
To: <pers@21minuten.nl>; <vragen@21minuten.nl>
Sent: Monday, January,Monday,2005 12:13 PM
Subject: Geachte, een vraag...

Magere geesten,

De bakker bakt het brood, de visser doet zijn ding en de boer geeft ons de groente van het land. In onze complexe samenleving heeft ieder zijn plek en zo ook onze volksvertegenwoordiging. Een job die elke vier jaar ter discussie staat.

Met mijn aristocratische achtergrond ben ik niet bij machte te bevatten welke hype n weer bezit heeft genomen van het volk. Zelfs na intensieve bestudering van het hoe en het waarom over uw website 21minuten.nl blijf ik hangen in een intellectueel vacum tussen realiteit en uw onnozele poging de werking van eb en vloed te doen ophouden.

Wt wilt u met uw website? Tussentijdse verkiezingen? Een aanpassing van alle politieke agenda's? Een referendum? Een vergadering met 16 miljoen beterwetenden?

U is bewezen van magere geest, u kent uw klassiekers niet. Als ik zometeen ben opgehouden met onbedaarlijk lachen en schuddebuiken, zal ik u verklappen dat wat u van plan denkt te zijn, reeds uit en te na is beschreven door ene H.L. Mencken, Amerikaans journalist en groot filosoof uit de jaren dertig.

"Democracy is the art and science of running the circus from the monkey cage."
- H.L. Mencken

HAHAHAHAHAAAA!!! Mag ik u terloops danken voor een unieke voorstelling uit het macaber/idiote theater dat 'democratie' heet en alle uitwassen die daarbij horen? U is van ongekend knullige en onbeholpen aard.

Echter, nu wij alle gekheid op een stokje hebben wil ik u vragen, kunt u mij nog n keer persoonlijk uitleggen waar het u om gaat? Ik bedoel te zeggen, voordat ik deze test maak, wil ik optimaal genformeerd zijn. Ik sta mij geen enkele onjuistheid in mijn zienswijze toe daar ik het land hiermee, naar uw zeggen, cht nadelig zou benvloeden.

Een persoonlijk antwoord stel ik zeer op prijs en zou uw integriteit met sprongen doen toenemen.

Met immer vriendelijke groet,

Kiers

bromde Kiers om 05:26 PM (op 26-01-2005)


*googelt zich warm op 'essay'*

...en daarna naar de hoeren, een dikke marihuana pretsigaret en een buisje rattengif om nooit meer wakker te worden.

bromde Kiers om 05:27 PM (op 26-01-2005)


*googelt ook even op Liesje Meijknecht*...sapperdeflap! Van dat essay ga ik dus werk maken!

"Liesje Meijknecht 26:34 53:49 1:19:27 11,33 11835 538". Daar denk je dan niet gelijk aan als je 'Liesje' hoort. Dat zullen haar maten zijn.

bromde Kiers om 05:48 PM (op 26-01-2005)


Altijd leuk!

bromde de postbode om 05:57 PM (op 26-01-2005)


Ook altijd leuk.

bromde gebroken ruggetje om 06:49 PM (op 26-01-2005)


Altijd leuk:

bromde Hoof om 07:09 PM (op 26-01-2005)


Make my day, video 3 met onboard beelden. Right click en 'save target as' of gewoon left mouse klikken:

http://www.alr7al.net/matrix/mqa63/HG5/al-mustshar/1.wmv
http://www.alr7al.net/matrix/mqa63/HG5/al-mustshar/2.wmv
http://www.alr7al.net/matrix/mqa63/HG5/al-mustshar/3.wmv

bromde Kiers om 07:41 PM (op 26-01-2005)


En ik maar wachten op dat ongeluk, of eventueel wat tetten, maar niks van dat.
What's up with that, beste Kiers?

bromde Vincent Nemo om 09:59 PM (op 26-01-2005)


*doet zijn stinkende best een sexy maar dodelijke crash te vinden*

bromde Kiers om 10:10 PM (op 26-01-2005)


Psst Kiers..

bromde mack om 10:18 PM (op 26-01-2005)


Mag ik nu de folie eraf halen? Ik moet plassen.

bromde Lennard om 10:18 PM (op 26-01-2005)


Ik maar denken datie een stoma had?
Fijne fantasie, Boon had m ook...

... Voorbij de vijftig was ik nu en voor de eerste maal in mijn leven rustte in de palm mijner hand de kut van een jong meisje. Ik wreef er over, voelde de diepe plooi, de natte lippen, de er omheen groeiende haren. Ik wist dat ik nu met de vinger naar boven moest glijden en haar kittelaar bevingeren, maar ik kon er niet toe besluiten. HEt bovenmenselijke geluk zomaar een kutje in mijn hand te hebben, daar op die overvolle bus, deed me bijna bezwijken van geluk. Ik liet het in mijn hand liggen en bewoog alleen mijn duim opwaarts, en met die duim wreef ik zacht rond de kittelaar. Nog zie ik haar ogen ontzettend groot worden, nog voel ik hoe de kut zich in mijn hand helemaal opende, hoe plots haar hele onderlijf tegen me aanschokte en mijn hand overstroomd raakte door glibberig nat. ... De bus stopte, ze greep haar boekentas en ontsnapte me...

uit - Eros en de Eenzame Man.

bromde grtsjfyj675jhf om 10:36 PM (op 26-01-2005)


Wat maar weer bewijst dat mannenhersenen geneigd zijn niet al te moeilijke kronkels te maken.

Voor piemels is dat weer heel anders.

bromde Hoof om 10:45 PM (op 26-01-2005)


The Frotteurist

Dick had been a frotteurer for 10 years when seen at the age 45. His usual pattern was first to decide at the home if he had time to carry out frottage while on his way to work. He would then place plastic wrap around his penis while dressing, anticipating that when he ejaculated, the ejaculate would not show through his suit pants. To increase the likelihood of crowding, he would stand in the middle of the subway platform with most passengers waiting to board. He would then select a woman with large buttocks and tight-fitting clothes. After entering the train, pressed to her, he would fantasize a sexual experience with her as he pushed his penis against her buttocks .On 40 percent of occasions, he would ejaculate and go on to work. If he did not ejaculate, he would continue the cycle with a new victim until he ran out of time or was able to ejaculate. By the time he was seen, he had been arrested twice but had carried out frottage on more than a thousand separate occasions.

Referral for treatment was precipitated by his arrest. His guilt following each commission of frottage was usually high, but it was now accompanied by great anxiety as he anticipated that others at work would learn of his deviant behavior and that he would be fired from his white collar job.

Putting two and two together, and you'll have something like 24/7.

*begint als een razende zijn brein af te speuren naar een origineel idee*

bromde Vincent Nemo om 11:03 PM (op 26-01-2005)


p.s. Boon is the best!

p.p.s. Grtsjhgfrr is ook een beste kerel.

bromde Vincent Nemo om 11:08 PM (op 26-01-2005)


Moet ik onthouden als iemand weer eens naar m'n hobbies vraagt, 'frotteren'.

Dat n strontium smelten.

* vraagt patent aan voor gezelschapspel 'Gnoebord' *

bromde Hoof om 11:48 PM (op 26-01-2005)


Meanwhile, in the kitchen...

..checkt Monique het afvoerputje.

bromde Kiers om 08:50 AM (op 27-01-2005)


Niet met schuim op de bek en plakkerige vingers proberen te tikken Kiers.

bromde Lennard om 08:52 AM (op 27-01-2005)


En dan snel corrigeren zodat niemand het ziet en het lijkt alsof Lennard zit te zwetsen.

bromde Lennard om 09:11 AM (op 27-01-2005)


Is het jullie ook opgevallen dat je de laatste tijd wel rg veel sneeuwpanters tegenkomt?

bromde Marnix om 10:02 AM (op 27-01-2005)


Nou. Ik moet zeggen dat het hier nog binnen de perken blijft, al met al.

O. Biten bedoel je!

Ja. Daar hoor je steeds meer mensen over.

bromde Hoof om 10:37 AM (op 27-01-2005)


'eeeuh... what's up, Doc?'

bromde nonchalant wortel etende sneeuwpanter om 10:55 AM (op 27-01-2005)


3 kratten Nijlkrabbetjes
1 fust Meervalbier

Tekenen, rotjong!

bromde de Palingboer om 10:58 AM (op 27-01-2005)


Palingboer, hoe zit het eigenlijk met mijn bestelling noord-Atlantische snoekbaarsniertjes? Ik heb het gevoel dat ik een beetje aan het lijntje gehouden wordt.

bromde Marnix om 11:10 AM (op 27-01-2005)


Ik werd vanmorgen wakker met een raar groot rood litteken over mijn buik...

bromde Noord-Atlantische Snoekbaars om 11:47 AM (op 27-01-2005)


Had je op je buik liggen slapen?

bromde Zoute snor om 11:49 AM (op 27-01-2005)


Nou. Uw snor is niet zout van het diepzeeduiken, als ik zo vrij mag zijn dat aan de hand van uw gebrek aan kennis over het nachtelijk verpozen van vissen interpreterend te concluderen.

bromde Noord-Atlantische Snoekbaars om 12:00 PM (op 27-01-2005)


Diep, heel diep!

bromde Marianentrog om 12:07 PM (op 27-01-2005)


Mijn liefde is zo diep als een weerspiegeling van mijn ogen in de poel van je ziel.

bromde Marianne Weber om 01:18 PM (op 27-01-2005)


Mot ik jou effe diep palen, Marianne?

Ahh, toe nou, net zoals vroeger!

bromde Frans Bauer om 01:20 PM (op 27-01-2005)


Broeder Marnix

als de lente komt dan
stuur ik jou
noord-Atlantische snoekbaarsniertjes

*beent gergerd richting einder*

bromde de Palingboer om 01:20 PM (op 27-01-2005)


Nou nee Frans, dank je. Ik ben van het gilde der pruikenduiksters. Dus stuur je Mariskaatje maar langs dan.

bromde Marianne om 01:21 PM (op 27-01-2005)


Vroeger maakte je dat helemaal niks uit. Toen zei je me dat je me geil vond in die opgevulde BH van Mariska en die blonde pruik.

Weet je wat jij kan doen? Donder maar op, dan hoef ik mijn benen niet meer te scheren voor jou!!!

bromde Franske om 01:23 PM (op 27-01-2005)


Jezus, Frans, ik voel een duet opkomen.

Jij schoor je benen maar ik niet mijn doos
Jij mag me niet palen dus nu ben je boos
Heeft jouw Mariska soms een angry beaver?
Dat heb ik namelijk vele malen liever

Nu jij!

bromde Marianne om 01:28 PM (op 27-01-2005)


Lieve meid, denk je dat ik daar mee zit?
Ik spiets wel een ander op mijn kloppend lid
Ga jij maar iemand anders bedonderen
Want eigenlijk stonk je toch een beetje van onderen

bromde Franske om 01:32 PM (op 27-01-2005)


bromde Angry Beaver om 01:35 PM (op 27-01-2005)


(allemaal!)
Ik verscheurde m'n auto
Had al m'n remmen verbrand
In m'n hart moet ik huilen
Maar ik doe nonchalant

Al die kennissen
Ze kijken me na
Als ik ga tennissen
Met m'n pa

Ik rol wat in 'rond
M'n benen lekker bloot
M'n pa ligt er op de grond
Alweer twee jaren dood

Daarna naar de hoeren
Voor een potje klaverjas
En de duiven voeren
Oud brood met stukjes glas

Ik hou het hoofd omhoog
Mij krijgen ze niet klein
M'n vrouw blijft echter kurkdroog
En mijn pielemuis heel klein

Daarom ben ik dus op zoek
Als 't kan nog in dit leven
Naar een geruite broek
En iemand die me een tip voor gehandicaptengolf kan geven

bromde Koof Alberts om 02:19 PM (op 27-01-2005)


Kijk hier eens:
http://www.gehandicaptengolf.nl

bromde Lennard om 03:14 PM (op 27-01-2005)


Alsof Koof internet heeft.

Gouden platen, ja. Dat wel.

bromde Marnix om 03:54 PM (op 27-01-2005)


Kan Meki niet voor bicat.net gaan schrijven? Meki lijkt een ongekend talent.

Meki 1 cent is gisteravond van Meki gestolen
Meki kon de dader niet zien , wel zag hij een bril . MID ( Meki inlichtingen en geheime dienst ) is volop bezig met de onderzoek om de dader te pakken , met duizenden mensen is MID bijna op het spoor van de dader , MID verdenkt Jan Peter Balkenende , maar een woorvoerder van JP verklaarde dat JP onschuldig is , als het zo is - dan is De heer Hassan O. van het Amsterdamse school Het Caland Lyceum de Hoofdverdachte , MID zal niet rusten voordat de dader gepakt wordt , voor de dader ligt er een doodstraf klaar , Advocaat van Meki is De heer Bush

Meki krijgt vooral steun van Blair van Engeland maar ook van de tweede kamer , Bos ( pvda ) Noemde Meki een sterke jongen , hij zei ook erbij dat de dader gestraft wordt met een doodstraf , Jan peter ( cda ) De eerdere verdachte zei : " ik zal Meki helpen met zoeken , ik zal niet slapen , ik zal en moet de dader vinden " . Elders in de wereld werd ook over deze onderwerp gesproken , Bush ( Meki advocaat zei :" Dit is een vorm van een terreurdaad , we kunnen niet toekijken , we moeten actie voeren en wel snel zeg . Ook Oussamma Bin laden veroordeelde deze daad hij zei er bij :" dit is erger wat ik gedaan heb " . Ook Saddam zei wat , vanuit Tigris zei hij : Meki , ik zal je helpen met zoeken , maar op een voorwaarde , ik moet niet gepakt worden , Kijk vanavond om 22.00 naar NOVA op Nederland 3 , en je weet meer over deze zaak

bromde chiel om 03:58 PM (op 27-01-2005)


Huh?

bromde Eduardo om 04:04 PM (op 27-01-2005)


Zeg, hoe laat begint het groepsmasturberen?

bromde Marnix om 04:32 PM (op 27-01-2005)


Droge orgasmen worden enorm geapprecieerd door de kuisploeg van het clubhuis voor groepsmasturbatie.

Ik heb het van horen zeggen.

bromde Vincent Nemo om 04:59 PM (op 27-01-2005)


Ik dacht eigenlijk aan een ENORM kliederkladdesprietsjfestijn. We hebben die tweedehands douchegordijnen toch nog hangen?

bromde Marnix om 05:11 PM (op 27-01-2005)


Ja? Ik dacht dat Kiers die mee naar huis had...

bromde Vincent Nemo om 05:25 PM (op 27-01-2005)


Kiers heeft het uitleenschaap.

bromde Marnix om 05:48 PM (op 27-01-2005)


*bladert in Gouden Gids voor Bukkake-bestelservice*

bromde Kiers om 07:30 PM (op 27-01-2005)


Ik wil in het vervolg wel dat hij het uitleenschaap eerst schoon maakt voordat hij haar terugbrengt.

bromde bewegende om 07:37 PM (op 27-01-2005)


Komt iemand me alsjeblieft ophalen?? Ik wordt al wekenlang vastgehouden in een smerige loods!

bromde het uitleenschaap om 07:38 PM (op 27-01-2005)


Kan iemand mij van dat smerige schaap verlossen, het stinkt naar oud zaad!

bromde de loods om 07:50 PM (op 27-01-2005)


Operator: "Thank you for calling Bukkake-To-Go. May I have your bizarre wishes"

Kiers: "Hi, I'd like to order."

Operator: "That's what I say, Mr. Kiers. May I have your Bukkake-To-Go Gold Card number first, sir?"

Kiers: "My Bukkake-To-Go ID Number, yeah, hold on, eh, it's #54610."

Operator: "Thank you, Mr. Kiers. I see you ordered Melissa live at 25th of January, which is the day before yesterday. Who would you like to order today, Mr. Kiers?"

Kiers: "Huh? I'm at home. At home I always love Dickie the living uitleenschaap, the little wicked blackbearded gay sheep with the black eye. Why do you ask me all this information? You know by now"

Operator: "We're wired into the new system, sir."

Kiers: (Sighs) "Oh, well, what the fuck. Let's go for something different today anyway. I'd like to order a couple of your street meat top hookers Bukkake-To-Go specialties"

Operator: "I don't think that's a good idea, sir."

Kiers: "Whaddya mean?"

Operator: "Sir, your medical records indicate that you've got very high blood pressure and extremely low red blood cell level today. Your National Health Care provider won't allow such an exhausting choice."

Kiers: "Dang, that's right. Wired into the new system, huh? You got my track record from the mental hospital? What do you recommend, then?"

Operator: "You might try our slow suck & fuck grandma Betsy with no teeth. I'm sure you'll like it and maybe she goes for the Bukkake-To-Go-thing when you whisper in her ear the things she wants to hear."

Kiers: "What makes you think I'd like Betsy with her slow suck & fuck-thing and no teeth?"

Operator: "Well, you checked out 'Bobby the Bold Brained Gorilla' with an car load of bananas last week and as we all know here; Bobby got no teeth. That's why I made the suggestion."

Kiers: "You darn little fucker. I had asked for to skip my Bobby-order from the books right after I got extreme orally worked over by Bobby. All right, all right. Give me two Betsy's with no teeth and find out what they want to hear for the Bukkake-To-Go, then. What's the damage?"

Operator: "That should be plenty for you, sir. The 'damage,' as you put it, heh, heh, comes to 49,95 Euros."

Kiers: "Lemme give you my Bukkake-To-Go Gold Card number."

Operator: "Thank you for ordering your Bukkake-To-Go."

bromde Kiers om 08:06 PM (op 27-01-2005)


*zet stoere zonnebril op*

Zo Granny, gaan we even gas geven vanavond. Zet je schrap.

bromde Kiers om 08:42 PM (op 27-01-2005)


Ik ruik... ik ruik... sperziebonen. En is dat monchou daar achter die kraag?

bromde de wat oudere dame met blond haar om 10:46 PM (op 27-01-2005)


H, is dat niet Corry Konings die een nieuwe poging tot hit inzingt?!

bromde Marnix om 12:26 AM (op 28-01-2005)


Pffffffffft. Nog eens!

bromde Tineke de Nooy om 12:31 AM (op 28-01-2005)


Toch knap dat de fotograaf die foto wist te maken waar Eric Corton znder tattoeages op staat.

bromde bicat om 12:34 AM (op 28-01-2005)


Dat ben ik niet!

bromde , nee, schreeuwde Eric Corton om 01:41 AM (op 28-01-2005)


Relativeren op vrijdagmorgen.

Je moet maar durven.

bromde Marnix om 08:28 AM (op 28-01-2005)


Zaagmans de deur nog niet uit, staat het weekend alweer voor de deur. Nou, kom maar binnen dan. Wat wil je?

bromde Kiers om 08:37 AM (op 28-01-2005)


Ik had vanmorgen dhr. Bruyn op bezoek.

bromde bewegende om 08:52 AM (op 28-01-2005)


Ik een paar spetters.

bromde Eduardo om 09:01 AM (op 28-01-2005)


Vrijdag Grrritsdag, ik voorzie een hoop narigheid komende minuten.

bromde Kiers om 10:17 AM (op 28-01-2005)


Is het een regenboog
Is het ween winternacht
Is het een schapenvacht

Nee

Nee

Het is super depro

bromde superdepro om 08:32 PM (op 29-01-2005)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)