huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Gelukkig nieuwjaar, gele sneeuw"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Zwanenzang"]

01/05/2005: "Afrekenen"


Ga je vanavond gezellig met me uit eten? zegt ze tegen me. Een twinkeling in haar ogen, haar hand legt ze losjes op mijn borst. Slechts een fractie van een seconde twijfel ik. Maar dan: Ja, dat lijkt me leuk. Telefoonnummers worden uitgewisseld en we vervolgen ieder onze weg. Ik kijk haar na, met haar rode haar, de minirok en de zwarte hoge laarzen strak om haar kuiten. Wat een kutwijf.

Frappant dat Chantal mij na al die jaren heeft herkend. Mijn uiterlijk is toch behoorlijk veranderd. Een beetje het kikker verandert in prins principe. Maar dan zonder de verlossende kus van een prinses. In ieder geval niet van deze prinses. Chantal wilde nooit iets van mij weten. Sterker nog, op de middelbare school was ze mijn grootste plaaggeest. Altijd wist ze mij te treffen op de meest kwetsbare plekken. Maakte ze in het openbaar grappen over mijn sullige voorkomen. Ze wist nauwkeurig mijn onzekerheden bloot te leggen en sprak daar in de klas uitvoerig en op luide toon over met haar vriendinnen.

Tijdens de maandelijkse soos werden de hardste klappen uitgedeeld. Dan kwam ze met een paar vriendinnen bij me staan en drong erop aan om met haar te dansen. Dirigeerde ze me naar het midden van de dansvloer, drankje nog in de ene hand, de andere hand om mijn nek. Na een minuutje dansen duwde ze dan het glas in mijn handen, kwam met haar mond dichter bij mijn gezicht dan mijn zenuwen konden verdragen, en zei: Wil je mijn glas even vasthouden, ben zo terug, moet even plassen. Hulpeloos bleef ik op de dansvloer achter terwijl ik Chantal naar haar vriendinnen zag teruglopen. Het toch al houterige dansen vertraagde en eindigde onverbiddelijk in een ongemakkelijke laatste armbeweging of marginale beenstuip. Onzichtbaar van de dansvloer verdwijnen was de enige onmogelijke wens die overbleef.

En toch. Op sommige momenten was ze echt aardig tegen me. Meestal als haar vriendinnen niet in de buurt waren. Hielp ik haar met Natuurkunde of plakte ik bijvoorbeeld haar lekke band. En ze was zo mooi. En dat is ze dus nog steeds. De ruggengraat van een man wordt week bij het zien van een vrouw als Chantal. Ratio verdwijnt, hoop en verbeelding nemen om beurt de macht over. Het verraderlijke gevoel van hoop dat een groot deel van de wereldbevolking bij hun dagelijkse strijd op de been houdt, is hetzelfde gevoel dat een onzekere puber jarenlang kan kwellen en kan opsluiten in een zelfgeschapen mentale gevangenis.

Maar nu dus even niet. Vanavond deel ik de klappen uit. Payback. Thuisgekomen bereid ik mij voor op de dingen die komen gaan. De rommel in huis opruimen voor een goede eerste indruk, douchen en scheren en alvast wat dingetjes klaarleggen voor als ze met me meekomt naar huis. Touw, soldeerbout, messenset en enkele houtboren zijn de gereedschappen die ik denk nodig te hebben voor mijn aanstaande wraakoefening. Ik leg ze uit het zicht, in een wit onderlaken gemoffeld, op de wasmachine in de bijkeuken. Chantal zou de reserveringen regelen, dus daar hoef ik mij verder geen zorgen over te maken. Gezien de vrije seksuele moraal die Chantal al op school vol overgave met iedereen, behalve met mij, tentoonspreidde, denk ik niet meer na of ze wel met me mee naar huis zal komen. Zij vroeg mij toch?

Om halfzeven vertrek ik uit mijn appartement, na een laatste blik in de woonkamer en de spiegel. De rit naar restaurant De Watertoren duurt gelukkig niet al te lang en ook een parkeerplek is vrij snel gevonden. Binnengekomen zie ik Chantal aan de bar staan, waar ze in gesprek is met een ober met ravenzwart, strak achterovergekamd haar. Zodra ze me ziet, breekt ze het gesprek af en neemt me van top tot teen op met een ondeugende oogopslag en licht getuite lippen. We kussen elkaar op de wang en de ober leidt ons naar een tafeltje in het midden van het restaurant, dat slechts uit n enorme open ruimte bestaat. De tafeltjes zijn klein en staan dicht op elkaar. Ik recht mijn rug, gesterkt door de vele bewonderende ogen om mij heen.

Het eten smaakt voortreffelijk en we genieten van elkaars gezelschap. Chantal lacht om mijn grapjes, knijpt af en toe zachtjes in mijn handen en draait haar vingers door haar rode bos krullen. Ik geniet van haar schoonheid en haar maniertjes en ik raak licht opgewonden als ik denk aan het wachtende witte laken met de gereedschappen. Ik proef van haar dessert en lik zachtjes wat mangosaus van haar wijsvinger. Over onze periode op de middelbare school wordt met geen woord gesproken. Als we ons dessert op hebben, laat Chantal doorschemeren dat ze straks wel met me mee naar huis wil om nog wat te drinken. Een lichte roes stijgt naar mijn hoofd als ze opstaat, naast mijn stoel komt staan, nog even mijn schouder streelt en in mijn oor fluistert: Vraag jij de rekening vast, lieverd, voor we gaan moet ik eerst nog even plassen.


Reedsch...88 toevoegingen, reedsch

Kutwijf.

bromde Marnix om 11:59 AM (op 05-01-2005)


Al die teven zijn het zelfde.

bromde Lennard om 12:03 PM (op 05-01-2005)


Oeps. Zit ik door de stilte heen te reageren. Sorry.

bromde Lennard om 12:04 PM (op 05-01-2005)


Ik neem aan dat je Chantal niet verzonnen hebt?
Grieten die met iedereen sex hebben behalve met jou eindigen allemaal eenzaam op een flatje, chattend achter hun pc.

Een goed begin van 2005, dit verhaal.

bromde mack om 12:07 PM (op 05-01-2005)


Ik verzin trouwens net een nieuw type. De U.P.S. neger.

Kiers!

bromde mack om 12:13 PM (op 05-01-2005)


Die U.P.S. neger heb je niet verzonnen mack. Die komt hier ook regelmatig.

bromde Lennard om 12:17 PM (op 05-01-2005)


Strak sober snoeihard ijskoud en glad roestvrij staal snijdt gevoelloos doelbewust langs de kloppende slagader van ons warmrode bestaan. Wat een kiharde Lo Ping. Een opgewonden bewondering neemt bezit van mij. De clou in de laatste woorden als een torreador die spot met de stier op zijn laatste levende centimeters.

bromde Kiers om 12:18 PM (op 05-01-2005)


* geeft toe *

Klopt Lennard, hij rijdt hier net weg.

bromde mack om 12:23 PM (op 05-01-2005)


My vingers streel oor die skil van die mango in my hand. Die vrug rol gemaklik daarin rond, asof dit nog altyd so bedoel was. Glad en geheimsinnig teen my bo-lip soos ek die reuk van die ryp mango in asem, sag-soet. Die reuk kom van kleintyd af saam met my, ek assosieer dit met mistieke plekke, ver hiervandaan. Loop ek in n winkel, nooi die mangoes my altyd om te kom ruik. Ruik aan hierdie geheimsinnige ontvlugting, teug aan die onverklaarbare smagting vasgevang in die soetheid, smag aan die wonderlike vryheid in elke vrug. Alle mangoes het hierdie bekoring vir my.

Deurdringend soet begin die reuk in die kar my verswelg. Soeter as soet, die reuk van warm vrugtesuiker oral in die kar. Om my, oor my, in my. Ek versmoor skielik in die soetheid. Ek wag al n uur in die middag son. My ongeduld dobber onder die oppervlak, frustrasie en irritasie oor die sweet wat oral af stroom asof daar n wal iewers mee gegee het. Shit dis warm!

My klere sit vasgeplak op my vel. My warm liggaam het boedel oorgegee. My bene kleef aan die leer, waar vel teen vel kontak maak. Ek wonder of ek sal kan vasplak en wegsmelt. Verdwyn, onsigbaar in n tydlose ewigheid. Vel teen vel. Mense stroom verby my in en uit die winkels. Geld vloei: kos, drank, klere. Dan en wan kom iemand met die noodsaaklike nuwe wasmasjien, ketel of mikrogolf verby gestrompel. Is dit net ek wat so verswelg in die hitte, so ongelooflik warm kry. Die ander mense lyk almal so koel.

Die rooi wang van die vrug bloei soos n geboortevlek oor die skil en vir n oomblik is die uitnodiging wat die vlees onder die vel aan my rig amper te sterk vir my buigbare impulse. As ek net kon wegkom hier. Jy is gekweek om te eet in absolute vryheid en oorgawe. Jy is gekweek om jou oor te gee aan my in n vrye en onbeperkte omgewing. Halflyf in die swembad, sou ek kon ontsnap in die oorgawe aan jou sap en vlees. In my verbeelding proe ek die sagte vrug op my tong. Vesels wat mee gee en die soetheid wat ontsnap in my mond. Sap wat langs my mond af drup, hap na hap. Druppels wat pad vind na my bors en taai, soet riviertjies vorm. Soet riviere wat afloop na my naeltjie om te poel en vermeng met die swembad se dooie, lawende water. En ek is vry.

My gesig en nek is nat en klewerig. My o brand van die souterigheid wat oral uitslaan. Die T-hemp se moue al vol nat, bruin sweet strepe. Sweet en stof vermeng op die materiaal in n soort protes teen die wit katoenstof, as ek weer die onwillige mou gebruik om die sweet druppels uit my brandende o weg te vee. Nat kolle slaan oral deur. My liggaam smag desperaat na afkoeling. Om net weer skoon, koel dro klere teen my vel te kan voel. As dit moontlik was sou ek kon glo die son brand deur n vergrootglas spesifiek op my. Dit is asof ek hier in die kar weg gebrand word, soos n mier in n stout kind se fokus punt. Dalk as ek minder stry sal dit nie so erg wees nie, die wil van hierdie verswelgende hitte is tog sterker as ek.

Nie eers n windjie wat verligting kan bring nie al is die vensters wawyd oop. Net hierdie doodse, roerlose niks. Ek draai die sleutel en die liggies voor my knipper belangeloos. Of is dit ek wat afgematheid soek in alles om my sodat ek nie so ongelooflik gesoleer voel nie? Roering in die lug bring dalk effens verligting. Die waaier skree-skree in protes as ek die knoppies draai en verstel om die warm lug op my te rig. Maar die hitte bly steeds drukkend op my l soos n onwelkome juk. Die effense streling oor my gesig aksentueer net die res van my liggaam se ongemak. Die gesuis van die waaier klink oorverdowend in die klein holte van die kar. Ongeduldig draai my vingers die sleutel terug en die stilte daal oor my.

My bene kramp van die lang stil sit in die beknopte ruimte in my kar. Die droogheid op my lippe proe sweterig en al weet ek dit is nutteloos bly lek ek daaroor, tydelike verligting. My oog val weer op die mangoes langs my op die sitplek. Ek wonder of mangoes dryf? Snaaks ek het nog nooit probeer nie. Om my in n swembad, n kring drywende mangoes. Elkeen ryp en soet en gewillig. Dobberend op die koel lafenis van die water, met die soet sap verskuil onder die skille. Dit sou n volmaakte simbiose kon wees. n Bedwelmende dans met die soet misterie van die tergende mangoes. My vinger punte wat raak-raak aan die vrugte wat liggies wieg in die golfies wat uit kring om my krinkende lyf. Druppeltjies water wat vorm op die gladde waslagie op die skille, net om te verdwyn onder die streling van my vinger punte en weer te verskyn as die mango vir n oomblik onder die watervlak dobber. Die sirkel kring uit soos die mangoes weg dryf in die golwend, wiegbewegings van die water. Totdat die kring buite my strekkende arms se bereik is. Die dans eindig in n sagte draal van lig wat kristalle vorm op die vloer van die swembad, brandertjies wat liggies klots teen die wande en n koel briesie wat speel oor my nat vel sodat die hare op my voorarms liggies regop staan.

In die na-gloed van die dans begin die luggie in die kar saggies en dan dringender oor my streel. Belowende renwolke is besig om op te bou in die ooste. Kragtig en borrelend verskyn die mosbolle een na die ander op die horison en rys hor en nader, aangedryf deur die kragte van die natuur. En dan bring die wind die reuk van nat grond en ek teug behaaglik aan daaraan. Blitse flikker geluidloos in die boonste atmosfeer van die wolke massa en ek laat die mango liggies teen my bo-lip l. Die koel skil kalmerend en bekend en die reuk van die vrug vermeng met die reuk van ren. Skielik maak niks anders saak nie.

bromde geiler dan een neukzachtzoete likkende mango om 12:33 PM (op 05-01-2005)
Deze bedoel je toch, mack?

bromde Lennard om 12:42 PM (op 05-01-2005)


H, het plaatje is gestolen.

bromde Eduardo om 12:53 PM (op 05-01-2005)


Er mag tegenwoordig ook helemaal niks meer. Nou, dan vertel ik gewoon waar ik het plaatje heb gevonden:

Hier dus

bromde Lennard om 01:18 PM (op 05-01-2005)


Wat een wijven zeg.

bromde Lennard om 01:20 PM (op 05-01-2005)


En dan kom je alleen thuis en ga je een schemerlamp voor je moeder maken...

bromde Hoof om 02:03 PM (op 05-01-2005)


Meanwhile, in the kitchen...

bromde Kiers om 02:53 PM (op 05-01-2005)


Dit zijn toch die Russische artiesten uit het Ketscircus?

Die vrouw komt dan later in de act een meter of drie klaar als ik me goed herinner. En iets met gele pingpongballen.

*herinnert zich nog 27 acts.

bromde Hoof om 02:58 PM (op 05-01-2005)


*

bromde Hoof om 03:10 PM (op 05-01-2005)


*laat mevrouw E oefeningen doen*

bromde Eduardo om 03:33 PM (op 05-01-2005)


Ik zie je ster, Hoof!

bromde Eduaarschloch om 03:35 PM (op 05-01-2005)


Kijk, dat vind ik nou een leuk verhaal.

Nou ja zeg! Het is al 5 januari en ik rook nog steeds! * kijkt verwonderd naar brandende sigaret *

bromde Adriana om 04:31 PM (op 05-01-2005)


Lo Ping,
Dank voor het verhaal. Veilig weggemoffelde herinneringen kruipen via mijn ruggenmerg weer terug in mijn heden. Ja, ook ik heb ze gekend. dit soort onbereikbare vrouwen. Natuurlijk.
Wederom voel ik het ondraaglijke gevoel van onmacht bezit van mij nemen. Woede, onbegrip, expressieloze impressies, ongemak, miskende verlangens,
eenzaamheid, gevangen zitten tussen niet en wel, zoeken, drank en 'one night stands' werden deel van de weg naar volwassenheid. Nu borrelt het weer naar boven als een hete lavastroom.
Moet ik je hier eigenlijk wel voor danken?
Maar ik wil, nee ik eis, een einde aan dit verhaal, door jou geschreven. Niet door mijzelf gefantasseerd. Dat werkt in dit geval niet! Een einde, maakt niet uit hoe. Snoeihard, vuigh, liefdevol, krankzinnig of waanzinnig, wat dan ook. Maar ik eis een einde.
Doe me de lol. Dit gaat niet goed zo.
Dit gaat niet goed.

*Loopt richting goed gevulde drankkast*

bromde Arnaud om 05:20 PM (op 05-01-2005)


kerels. ze zijn ook allemaal hetzelfde.

bromde jan om 05:22 PM (op 05-01-2005)


Nee. Wijven. Daar zit lekker veel verschil in.

Eh. Alhoewel.

bromde Hoof om 05:28 PM (op 05-01-2005)


Het einde is duidelijk dunkt me: hij volgt haar in het toilet, geniet van haar golden shower, likt gebeurlijk aan haar foef - rimmen wordt hier overduidelijk niet geapprecieerd door Lo Ping - waarna ze samen de zaak verlaten zonder te betalen, zij gematigd voldaan en hij met een knoert van een erectie.

Je moet tussen de regels lezen h Arnaud.

bromde Vincent Nemo om 05:50 PM (op 05-01-2005)


Ah. Heer Nemo is van Vlaamse bloede?

bromde Hoof om 05:53 PM (op 05-01-2005)


Ik ren sinds 1 januari. Iedere morgen want rennen is goed voor je heb ik gehoord. Daar word je gezond van. Ik heb het nu al drie keer gedaan, rennen 's morgens. Nu heb ik alweer een goed voornemen verklapt. Nou ja! Goeie voornemens zijn dan wel stom, maar als je er gezond van wordt schaam ik me er heus niet voor. Volgens mij is het vooral heel zinloos om je op te gaan zitten winden over of deze actie nu wel of geen onzin is. Misschien helpt het niks, misschien helpt het een heel klein beetje maar je weet het nooit he?

Ieder mens is uniek. Alleen is maar alleen. Allemaal waar. Maar ik worstel soms zo met mijn omgeving. Ik heb dromen, wensen, gevoelens. Zou zo mooi zijn als iemand precies wist wat ik droom, wens, voel. Zonder woorden. Woorden kunnen nu eenmaal niet alles omvatten. Als je dan al een poging doet, klinkt het vaak verkeerd. Heb je weer te maken met interpretatie. Andere wensen en gevoelens. Die je zelf weer niet altijd snapt. Pfff, soms is het allemaal zo vermoeiend. Wat je wilt eten en zo en wat niet. Ik moet nog zoveel ordenen, en zoveel gedachten ook. Ik hou ook helemaal niet van klagers maar kan soms wel verongelijkt zijn is mij bekend. Dan heb ik heel even een hekel aan mezelf. Vervelend allerlei zaken die ik niet aan elkaar moet knopen, wel aan elkaar knopen. Bah.

bromde de verschrikkelijke Mutsen Club om 07:03 PM (op 05-01-2005)


Zo is dat heer Hoof. Wat gaf me bloot? Mijn pientere commentaar? Mijn nuchter inzicht?

bromde Vincent Nemo om 07:33 PM (op 05-01-2005)


Dan ga ik nu denk ik even uitgebreid Ajax - Feyenoord kijken.

Ja, ik moet toch cht nog even profiteren van mijn Canal plus!

bromde Marnix om 09:30 PM (op 05-01-2005)


Vincent, mocht u door minder fantasierijke medeaardklootbewoners niet aangesproken wensen te worden op kindermisbruik en friet, dan volstaat in uw geval het niet gebruiken van het woord 'foef'. In 'olland geheel onbekend, zelfs een puntje slagroom heet anders. Toef. Namelijk.
En een verwaarloosbaar interieuronderdeel wat voornamelijk van restmaterialen wordt gemaakt: 'poef'.
Wat overigens ook het geluid is als een geest plots in het niets oplost.

Maar een 'foef', die hebben vrouwen niet eens in Nederland. Hoogstens een 'flamoes', maar alleen in de provincien die tegen Vlaanderen aanschurken.

'Poes'. Dat wel.

En 'gebeurlijk'. Dat was een primeur voor me. Qua woord. Gebeurlijk een foef likken is uiteraard n van mijn voornaamste hobbies.

En uiteraard uw pientere commentaar, gecombineerd met een nuchter inzicht, bovendien.

bromde Hoof om 09:51 PM (op 05-01-2005)


Foef! Ik vond het een schitterend woord toen ik het voor het eerst hoorde. En een heel mooi zacht woordje, het klinkt haast of het omkleed is met zacht pluche en spint als je het aait.

Poepen - op zijn Vlaams dan h - dat vond ik dan weer andere koek. Wij Nederlanders hebben daar toch een heel andere idee bij.

bromde bewegende om 11:14 PM (op 05-01-2005)


Waarde Vincent, hoezeer ik je geste ook op prijs stel, het blijft slechts surogaat. En ik ga deze keer 'voor de echt'. Lo Ping is de enige die mij uit deze neerwaardse spiraal kan laveren. En uit hoofde van de medemenselijkheid zal hij dat zeker niet nalaten.

Hier in Limburg is een foef een ander woord voor goochelkunstje. Of dat ook in de rest van Nederland zo is weet ik niet, daar kom ik zelden.

bromde Arnaud om 11:43 PM (op 05-01-2005)


Krijg nou tiete!
(ontvang thans enen boezem)

Dat is waar ook. Een foefje. Dat vertelde Oom Wim vroeger in het middagprogramma van de EO.

O nee. Dat was een 'knutselgrapje'. Maar daar zat soms best een foefje tussen. Van papier mach.

bromde Hoof om 11:51 PM (op 05-01-2005)


Enige tijd geleden bromde ik het volgende:

Je kent haar niet, maar misschien heb je wel vergelijkbare exemplaren in je familie of vriendenkring. Ze is een vrouw van de wereld. althans, daar is ze heilig van overtuigd. Met een flinke brok goed verborgen doch voor de oplettende kijker duidelijk zichtbare frustratie gaat zij door het leven. Continu doet ze haar uiterste best om succes uit te stralen en een indruk van volmaaktheid achter te laten op een ieder die haar ontmoet.

Wanneer je haar regelmatig ziet of spreekt is er altijd wel iets aan je dat niet helemaal deugt en dat zal ze je laten merken ook. Wanneer ze zo snel niet kan bedenken wat er niet aan je deugt schroomt ze niet om terug te grijpen naar het verleden. Desnoods het verre, door iedereen alweer vergeten verleden. Ja, haar geheugen is als dat van een olifant. Als een groot mentaal boek van Sinterklaas noteert zij alles in haar gedachten. Ze weet immers nooit wanneer het nog van pas zal komen.

Op feesten en partijen spreekt ze honderduit over alles en iedereen, waarbij ze listig haar eigen ik als onderwerp van gesprek vermijdt. Als een lange verbale parade komen de vele afkeurenswaardige sujetten voorbij in haar niet aflatend betoog van veroordeling. Om niet louter negatief over te komen zet zij zo nu en dan de mensen waaraan zij zich spiegelt in het zonnetje door aan te geven hoe het ook allemaal 'goed' kan, zelfs al weet je als oplettend toehoorder dat de vergelijking veelal volkomen spaak loopt.

Wanneer je, zelfs op de meest vriendelijke en diplomatiek mogelijke wijze verpakt, een kritische noot probeert te plaatsen bij haar eigen ego of bij haar eigen daden dan barst het vuurwerk los, ongeacht of het nu nieuwjaarsnacht is of niet. Hoe haal je het in je hoofd om kritiek op haar te uiten. Wie denk je wel niet dat je bent? Uit de gratie val je, opgetekend in het groot mentaal boek der afkeuring.

Op het volgende feestje ben jij niet uitgenodigd maar toch aanwezig, als hoofdgerecht op haar menu van oordeel...
--

Lo Ping.... hebben wij bij elkaar in de klas gezeten?

bromde Marco om 08:40 AM (op 06-01-2005)


Ik herken mijn schoonmoeder, bij tijd en wijle mijn eigen moeder, ik zie mijn oma en mijn andere oma en ik zie de huisbitch-moeder-van-zijn-kind-en-kenau-van-beroep van een goede vrind, nou ja vroeger dus.

bromde Kiers om 09:03 AM (op 06-01-2005)


Ja. Eh.
Dat versterkt dus maar weer de stelling dat al die wijven hetzelfde zijn.

Qua karakter dan.

En ze hebben allemaal verschillende foefjes. Dat ook.

bromde Hoof (weer uit Rotterdam) om 09:41 AM (op 06-01-2005)


Lo Ping, Meesterlijk, met "Hoof"-letter M!

U zijt niet de tweede en derde wederhelft van Grrtsdfpoewiuh88w en Nijn?

Of de derde en vierde persoonlijkheid van Nijn en Uzelf?

Maar dat denken wel meer mensen, dat Er maar 2 mensen op deze site zijn; zijzelf en hun duistere alter-ego

Anyway Alleswegens Tout routes: De veer mag erin!

bromde Vil om 10:09 AM (op 06-01-2005)


Wat is dat toch in een lichaam, dat ontlasting zich steeds weer aankondigt.

bromde mack moet iedere ochtend, precies om 10:53 AM (op 06-01-2005)


@mack> Wat erin gaat wil er ooit onvermijdelijk (in al dan niet getransformeerde toestand) weer uit. Een van de weinige zekerheden in dit leven...

bromde Marco om 10:57 AM (op 06-01-2005)


In automatiseringskringen kent men het gezegde "garbage in, garbage out". Heb ik me laten vertellen.

bromde Lo Ping om 11:09 AM (op 06-01-2005)


Ik zou toch een uitzondering kunnen noemen Marco...

Maar dat is vergezocht. Maar het geeft aan dat er eigenlijk geen zekerheden zijn in het leven.

Weet u wat? Ik loof € 7,34 uit voor degene die ergens onweerlegbaar bewijs voor kan leveren.

bromde mack om 11:11 AM (op 06-01-2005)


Lo Ping,

Dat is automatisering; IRL is beauty in, garbage out en v.v.

Verrassend.

*vreet ergo-gnomische muis op*

bromde Vil om 11:19 AM (op 06-01-2005)


Zijn er nog files bij Den Haag en Rotterdam?

bromde Kiers om 11:22 AM (op 06-01-2005)


*kijkt in archiefkast*

Ja hoor. Tienduizenden.

bromde Hoof (weer uit Rotterdam) om 12:00 PM (op 06-01-2005)


Ik bied 7 euro 34 voor die archiefkast.

bromde bewegende (ook in Rotterdam nu) om 12:53 PM (op 06-01-2005)


Bits & Bites op de weg naar Rotterdam. Wat een vreemde wereld is het aan het worden. Hoof, kappen nou met die grappen. Ik moet vanmiddag op en neer naar Den Haag en heb geen zin in een archiefkast te eindigen.

bromde Kiers om 12:57 PM (op 06-01-2005)


Dan moet je goed opletten bij T-kruisingen.

Maar. Iets heel anders dan. Op de weg was het best nog wel rustig. Qua dat er een hoop mensen met kinderen met kerstvakantie zitten, dus thuis. Maar dat is een ander verhaal maar wel iets om in de gaten te houden.

bromde Hoof om 01:06 PM (op 06-01-2005)


*is niet in Rotterdam*

bromde Eduardo (niet in Rotterdam) om 01:07 PM (op 06-01-2005)


DOODSTRAF GEIST VOOR PLAATSEN VAN PORNOFOTO

Uitgegeven: 6 januari 2005 11:02

BICATTERVEEN - Wendy van Dijk eiste donderdag voor de rechtbank in Bicatterveen de doodstraf binnen 200 uur na een voorwaardelijke gevangenisstraf van vier maanden tegen de 36-jarige Marnix uit Amsterdam.

Volgens de officier maakte de man zich recentelijk schuldig aan laster door het verspreiden van obscene foto's van Wendy waarbij zaad in haar mond getoond wordt. Volgens Wendy van Dijk, n van de vele ex-vriendinnen van de viriele Marnix P. uit Amsterdam, was hij tevens in het bezit van kinderporno.

Via de digitale snelweg zou de man een zaadtfoto van Wendy hebben geplaatst op zijn website. De pornofoto plakte hij vervolgens op een datingsite, voorzien van de adres- en e-mail gegevens van Wendy van Dijk.

Het slachtoffer werd bedolven onder vuige e-mails van Bicatmannen die een afspraakje met haar wilden maken. De man handelde uit lust, omdat hij het opwindend vindt te kijken naar hoe Wendy zijn vrienden oraal bevredigt.

bromde Kiers om 01:09 PM (op 06-01-2005)


Een toerist die de tsunami overleefd heeft, gaat eind 2005 weer naar Thailand. In de bar van zijn hotel vraagt de ober wat hij wil drinken.
"Een whisky met water graag, maar niet zoveel als de vorige keer"

"De nieuwjaarsduik in Azi was vervroegd dit jaar. Ondanks dat was er toch een recordaantal deelnemers"

http://forum.fok.nl/topic/654385/1/25

Goed zoeken hoor, naar die grapjes.

bromde Lennard om 01:47 PM (op 06-01-2005)


Aan de kant! Weg!

bromde mack om 03:40 PM (op 06-01-2005)


Mooi, ik ben de 50e brommer. Wat heb ik gewonnen?

bromde mack om 03:41 PM (op 06-01-2005)


Een duw van een klauwhamer.

bromde Marnix om 03:58 PM (op 06-01-2005)


Weet iemand of dreknek nog leeft? Of is ook hij al ondergedoken?

bromde Marco om 04:05 PM (op 06-01-2005)


Betekent drek in Nederland wat het betekent in Belgi?

bromde Vincent Nemo om 04:18 PM (op 06-01-2005)


Wij als Hoof Unlimeted Desing sponsoren voor de 50 brommer ook nog gratis een storting voor Azi voor iedere zin die we typen zonder afsluitend leesteken

Dat loopt lekker op zo

bromde Hoof om 04:18 PM (op 06-01-2005)


@Vincent> Vast niet. In een land waar ze een woord voor schijten gebruiken als ze neuken bedoelen kun je alles verwachten...

bromde Marco om 04:19 PM (op 06-01-2005)


Bicat's Autocorrector!
Hoof is daarnet in de haast wat leestekens vergeten. Zou u die kunnen aanvullen?

Dank.

bromde mack om 04:30 PM (op 06-01-2005)


Mooi

Hiero ook een bijdrage

Qua Azi

bromde Eduardo om 04:40 PM (op 06-01-2005)


Doe

ik

ook

een

duit

in

het

zakje

what

the

hell

bromde Marnix om 06:22 PM (op 06-01-2005)


Hup Lo Ping!

tipje: Ik zou van die eerste zin "Ga je vanavond gezellig met me uit eten?" zegt ze.' maken. 1e zinnen zijn belangrijk. en we weten dat ze het tegen jou zegt. Misschien nog een extra zinnetje over reden -vermeende- omslag. En misxxxxxxxxxxxxxxxxxx

I'm in Abu Graib mum! we are playing KKK now, in think. what are these funny wires on my thumbs?

bromde grtsbrjs75 om 07:06 PM (op 06-01-2005)


Those ain't wires, but insanely long fingernails.

p.s. Wie deelt de lakens uit bij de KKK?
p.p.s. Doen ze de was zelf?

bromde Vincent Nemo om 07:26 PM (op 06-01-2005)


*valt binnen*

bromde Dick T. om 09:22 PM (op 06-01-2005)


*raapt Dick T. op, stoft 'm af en zet zijn sympathieke gestalte in een vitrinekast*

Zo. En dan nu een biertje voor Azi.

bromde Marnix om 10:03 PM (op 06-01-2005)


En zo kreeg de avond voor Dick T. toch nog een onverwachte wending...

bromde Marco om 10:10 PM (op 06-01-2005)


Dick T. heeft heel wat bij te lezen

bromde Hoof om 10:21 PM (op 06-01-2005)


*Kijkt tevreden rond vanuit de rustgevende stilte van de vitrinekast*

bromde Dick T. om 10:22 PM (op 06-01-2005)


*maakt met een vragend gezicht allerlei volstrekt onduidelijke gebaren naar Dick T.*

*...*

bromde Hoof om 10:38 PM (op 06-01-2005)


* oefent met Hoof mee voor de regionale voorrondes pantomime 2005 *

bromde bewegende om 10:42 PM (op 06-01-2005)


Tering. Die Dick T. is goed zeg. Die doet net alsof hij in een glazen kist zit. Echt overtuigend!

O. Wacht...

bromde Hoof om 10:52 PM (op 06-01-2005)


*jat tekst van Hoof*

(...)

bromde Eduardingest om 12:20 AM (op 07-01-2005)


Welterusten Allemaal!,

Eduarrreeeeehhhh....

bromde Eduardoof om 12:26 AM (op 07-01-2005)


*haakt af en wacht in spanning af of de inzending die hij naar michael@bicat.net gemaild heeft vuigh genoeg bevonden gaat worden*

bromde Marco om 01:13 AM (op 07-01-2005)


Maar goed... heeft er nog iemand een nieuwjaarsborrel op zijn werk gehad alwaar hij schandelijk dronken zichzelf tot mikpunt van spot op de werkvloer heeft verheven, door in al zijn beschonkenheid allerlei vuighe voorstellen te doen aan n of meer bevallige vrouwelijke collega's?

bromde Marco om 09:07 AM (op 07-01-2005)


En daarna op een pallet met een heftruck afgevoerd worden, Marco?

Nee, geen last van gehad.

bromde mack om 09:12 AM (op 07-01-2005)


@mack> Oh ja dat gedeelte was ik nog vergeten.

Ikzelf trouwens ook nog niet maar wat niet is kan nog komen...

bromde Marco om 09:21 AM (op 07-01-2005)


*stelt snel voor vanmiddag nieuwjaarsborrel in*

Nou nog een heftruck.

bromde Hoof om 09:41 AM (op 07-01-2005)


Wellicht dat een steekwagentje ook voldoet?

bromde Marco om 09:49 AM (op 07-01-2005)


Hoof, heb je ook nog iemand nodig die kotsdronken naar buiten vervoerd moet worden?

Want dan bel ik Marnix even.

bromde mack om 10:12 AM (op 07-01-2005)


Bicatterveen.
Van onze speciale verslaggever.

Fatale afloop nieuwjaarsborrel.
Een 53-jarige inwoner van Bicatterveen is gisternacht op camping Het Catveen om het leven gekomen bij wat zich laat aanzien als een dronkenmansstunt.

De man had samen met een dorpsgenoot en een 32-jarige Limburger - alledrie gasten van het Catveen - de avond door gebracht in het plaatseloijke stamin. Toen ze even na middernacht naar hun wigwams terug wilden gaan, kwamen ze langs een geparkeerde vorkheftruck met pallet. Die was op het terrein aanwezig voor onderhoud.
De Limburger kroop achter het stuur en stelde de inwoners van Bicatterveen voor hen af te zetten bij hun wigwam. Het tweetal kroop daarop op de pallet. Tijdens de rit viel de 53-jarige Bicattervenaar van de pallet en kwam onder een van de wielen van de vorkheftruck terecht. Hij was op slag dood.

De 32-jarige Limburger werd later die nacht door de politie aangehouden. Uit een blaastest bleek dat de man ietwat dronken was: hij had slechts een alcoholpromilage van 3,8. De politie onderzoekt of het hier daadwerkelijk gaat om een rampzalig dronkenmansincident danwel of de Limburger dood door schuld ten laste kan worden gelegd.

bromde Arnaud om 10:19 AM (op 07-01-2005)


Ik zoek nog wel een na twee biertjes ongepast welwillend reagerende secretaresse met een niet al te duidelijke lichaams- of parfumgeur. En een eigen kamer in de buurt.

bromde Hoof om 10:20 AM (op 07-01-2005)


Jammer. Wij hebben alleen een secreetaresse.

bromde mack om 10:24 AM (op 07-01-2005)


Die secretaresses zijn toch allemaal hetzelfde. Zoek naar een plaatje van 'secretaresse' op Google en de eerste hit is meteen een shot van net na Hoof's vorige nieuwjaarsborrel...

bromde Marco om 10:26 AM (op 07-01-2005)


Valt er hier nog wat te kotsen?

bromde Marnix om 10:32 AM (op 07-01-2005)


Beter laat dan nooit, maar moet ik dan 3 dagen na dato erachter komen dat Kiers al een tijdlang dood is? En dan laat ik de schokkende mededeling dat 'Kiers = Bicat = Hoof = Paul = Bewegende = Familie' nog onvernoemd.

Ik vind het nogal confronterend! Daarom heb ik me voorgenomen om vaker about:blank en mijnkopthee te lezen.

'Affreus' dat is het woord dat in mij opborrelt.

bromde bewegende om 10:58 AM (op 07-01-2005)


* meldt zich aan voor een LOI cursus Finoegristiek *

bromde iemand anders om 11:01 AM (op 07-01-2005)


Je ken !BURP! toch meegaan !BURP! pissen?

bromde Klaarsz om 11:45 AM (op 07-01-2005)


Rare jongens, die Finnen en die Hongaren. Spreken een taal die verder nergens ter wereld voorkomt en alleen een beetje op elkaar lijkt te lijken.

Maar ja. Dat zeggen mensen ook van bicat.net

bromde Hoof om 12:01 PM (op 07-01-2005)


Een gehaktbal uit de jus. Die zou er nu best in gaan.

bromde Marnix om 12:32 PM (op 07-01-2005)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)