huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Types - De Bekende Zangeres"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Het nirvana van de gegeneraliseerde Riemann-hypothese"]

12/20/2004: "Tussen de regels voelen"


‘Maandagochtend 8.45, meeting point Centraal Station te Amsterdam. Inzet: 3de graad. Jurering overeenkomstig sectie 5, sub c van het Genootschap.’ En een telefoonnummer. Meer stond er niet in braille geponst in het briefje. En meer was niet nodig om me op scherp te zetten. Na telefonische acceptatie van de uitdaging heb ik mij het afgelopen weekeinde bezonnen op een geschikte strategie, mij bezondigd aan een overdadige hoeveelheid Glenfiddich Single Malt en mijn tastzin verwend met de satijnzachte perzikhuid van mijn geliefde, Rosalie.

Opgewekt verlaat ik die maandagochtend mijn appartement, gewapend met mijn zonnebril en mijn witte blindenstok voorzien van twee rode, vingerdikke banden. Als ik op de plaats van bestemming aankom, staat mijn uitdager me al op te wachten, alsmede de Afgevaardigde van het Genootschap. Na een kille voorstelronde begeven wij ons naar het startpunt, pal voor het Victoria-hotel. Het harde geluid van het voortrazende verkeer dringt zich aan ons op. In de verte bevindt zich het Centraal Station, op twee oversteekplaatsen, enkele opengebroken trottoirs en tientallen zich verplaatsende hindernissen, afstand. Ons einddoel is de veerpont achter het station, vertrekkende over ongeveer zeven minuten.

‘Heren, u bent er klaar voor?’ Mijn uitdager, eveneens voorzien van een witte blindenstok, antwoord bevestigend, ik knik in de richting van de stem. De Afgevaardigde blaast kort op zijn scheidsrechtersfluit. Ik zwiep met mijn stok in de richting van mijn uitdager en tref hem, aan het geluid te horen, vol in het gezicht. Gegil en gekreun laat ik achter mij, als ik mij vastberaden op het zebrapad stort. Gierende remmen en gillende stemmen vullen mijn hoofd. Enkele stappen later ben ik veilig aan de overkant en begint het relatief eenvoudige stuk trottoir tot aan de ingang van het station.

Ik trek een sprintje en concentreer me op de geluiden om mij heen. Gymschoenen, leren zolen, hoge hakken en het piepen van stalen wielen in de trambaan worden door mijn hersenen in rode stippen op een denkbeeldige kaart getransformeerd. Een enkele passant kan ik niet meer ontwijken en ik schop in het voorbijgaan het mandje kleingeld van de straatmuzikant om, die de mensen op het plein terroriseert met zijn inspiratieloze Oost-Europese deuntjes.

Juist als ik denk dat ik nabij de hoofdingang kom, knal ik hard op een ijzeren omheining. Ik trek mijn stok uit het hek, krabbel overeind en probeer mijn weg te vinden langs de afzetting, terwijl ik mijn bloedende neus probeer te stelpen met mijn mouw. “Godver, kloteverbouwingen’, schreeuw ik het uit, ‘uit de weg. Mijn tijd!’ De stroom voetstappen volgende, vind ik alsnog een ingang van het station. Ik ren zo snel ik kan door de voetgangerstunnel in de richting van het einddoel.

Tot mijn schrik hoor ik de luchtgeveerde sneakers en ruik ik de overdadig aangebrachte eau de cologne van mijn tegenstander naast me op het moment dat ik het station aan de achterzijde verlaat. Zodra het ritmisch piepen van de stoplichten overgaat in een zenuwachtig getik, rennen we elkaar duwend en trekkend in een soort bizarre omhelsing, naar de overkant. Ik hoor de fluittoon van de veerpont en verlos me met een flinke ruk van de graaiende handen van mijn uitdager. Ik hoor hem snuiven en steek mijn been in de lucht, in een laatste poging hem van me af te schudden. Hij struikelt over mijn uitgestoken voet en maakt een harde smak op de grond. Zijn stok valt uit zijn handen en schuift ternauwernood over de klep van de veerpont, welke juist omhoog begint te komen. Ik spring over de klep en rol zijwaarts over het dek van de veerpont. De veerpont vertrekt, mijn uitdager vloekend aan wal achterlatend.

‘Volgens mij is dit niet helemaal volgens de regels’, zegt de Afgevaardigde, nog uithijgend van zijn eigen inspanningen. ‘Wat nou, hier staat helemaal niets over in de regels. Ik heb gewoon gewonnen, sectie 5, sub c, vrije regels dus’, schreeuw ik hem toe. Een ogenblik denkt hij na. Dan raapt de Afgevaardigde de witte stok van mijn tegenstander op en pulkt één van rode banden eraf. Ik voel hoe hij mijn blindenstok aan het uiteinde in zijn handen neemt. De Afgevaardigde bevestigd de rode band op anderhalve centimeter afstand onder de andere rode banden. “Gefeliciteerd met je 3de graad’, zegt hij, terwijl hij mijn rechterhand schudt.


Reedsch...111 toevoegingen, reedsch

Zijn we al weer begonnen? Dat gaat ook steeds sneller hier. Eerst koffie hoor.

*gaat onder automaat hangen*

bromde Sibyl om 10:30 AM (op 20-12-2004)


Het Genootschap uiteraard. Ik heb de laatste ALV gemist, bleek in een immense orgie te zijn ontaard. Niet dat er ooggetuigen zijn.. natuurlijk

bromde Pompelmoezig om 11:03 AM (op 20-12-2004)


Een prachtig format voor een nieuw tv programma.

bromde Lennard om 11:22 AM (op 20-12-2004)


Kiers makes you see why Stevie has to wonder.....

bromde Vilé om 11:39 AM (op 20-12-2004)


Alle eer aan heer Looping, dokter Vilé. Heeft u reeds op maandagochtend een ferm voorschot genomen op de whisky die u bij uw schoonouders gaat drinken met de kerst?

Het verplichte nummertje op de vrijdagavond. Lekker veel cadeaus in een recordtempo uitpakken met de schoonfamilie en eenzame aanhang. Niet dat ik er echt zin in heb, ook al vind ik het wel knus en gezellig. Veel gesprekken vinden er niet plaats (zeker niet op niveau). En als ik dan een gesprek wil starten over een thema dat ons dagelijks, in elk geval heden ten dage, bezig houdt, is er altijd wel een onbehouwen boer die er dwars door heen praat met een totaal ander onzinnig onderwerp. Jammer. Maar zoals elke kerstavond zal ik het lijdzaam ondergaan. Gelukkig heb ik altijd nog mijn vriend waar ik me aan kan vasthouden. Een vriend die me nooit in de steek laat en er altijd voor me is op dit soort moeilijke edoch onvermijdelijke momenten. Ik weet zeker dat jij hem ook wel eens stevig hebt vastgepakt. Mijn vriend heet Jack. Jack Daniels.

bromde Kiers om 11:42 AM (op 20-12-2004)


Die vriend ken ik zeker, en pak hem, juist op dit soort gelegenheden, vaak goed beet. Alleen wordt ik dan niet dronken, maar geil. Maar dat komt omdat drank verboden is. Het publiek, hoe onaangenaam na mijn hele helse leven op aarde nog steeds elk jaar aanwezig, wordt hier echter niet geil van. Slechts een tik met het latje op m'n roodaangelopen knokkels of m'n gekapittoneerde kamertje met het smetteloze en perfect sluitende kerstcorset is dan mijn deel.

U ziet, u treft het zo slecht nog niet, heer kiers. Maar dankzij uw epistel heb ik heb het licht gezien: In het land der blinden is eenoog een absolute randdebiel.

bromde Vilé om 11:51 AM (op 20-12-2004)


Op kerstavond in een hoekje van de kamer jezelf blindzuipen is ons deel.

bromde Kiers om 11:57 AM (op 20-12-2004)


Ik heb een nieuwe vriendin of vriend:

"amy_84@hotmail.com" <misterversuz@hotmail.com>

Je geloof?
het woord is aan mijn vader
en niet ons ons
ik dacht niet dat de bijbel een sprookjesverhaal boek was
heb je de bijbel wel eens gelezen (goed gelezen)?


Moest ik wéér een heel verhaal terugschrijven:

Hoi Amy,

Ik heb de bijbel diverse malen gelezen. En ook heel veel óver de bijbel gelezen. Toen ik jonger was heb ik zelfs geloofsbelijdenis gedaan en gedurende de eerste 20 jaar van mijn leven vele preken en cathechesatie en dergelijken meegemaakt. Diep over nagedacht, innig ervaren en dicht bij betrokken geweest.

Maar je hebt vast al begrepen dat ik inmiddels helemaal NIETS bovennatuurlijks meer ervaar, meemaak, geloof of begrijp. De échte wereld is al prachtig en wonderlijk genoeg.

Heb jij de bijbel wel eens goed gelezen? Is je niet het een en ander opgevallen? Heb je je ooit afgevraagd of de verhalen uit de bijbel niet ook in andere boeken staan? Al die schrijvers van de bijbelboeken, al die verhalen die er in staan, die wonderen, die grote gebeurtenissen, het zou wel gek als ze nergens anders in voorkwamen, toch?

Nou. Er is goed nieuws. Alle verhalen uit de bijbel blijken ook in allerlei andere geschriften te bestaan! In boeken die veel ouder zijn (de bijbel is namelijk helemaal niet zo oud als heel veel andere geschriften) staan ongeveer dezelfde verhalen. Verhalen die spelen vóór de tijd die de bijbel beschrijft. Met een beetje andere hoofdrolspelers. En vaak met meer goden en dergelijke. Maar de verhalen lijken al eeuwen te worden doorverteld van generatie op generatie. Wonderlijke verhalen met natuurrampen, bloederige oorlogen met of zonder hulp van goddelijke krachten, machtsstrijd tussen koningen, volken, stammen. Prachtig allemaal. Maar omdat ze zo vaak zijn doorverteld, of opgeschreven door officiële geschiedsschrijvers, steeds verder verwijderd van de werkelijkheid. Meer sprookje dan werkelijkheid dus.

Amy, lees eens uitgebreid en aandachtig door het oude testament. Mooie verhalen, gruwelijke verhalen, spannende verhalen, saaie verhalen (met allerlei opsommingen van generaties enzo), het lijkt eigenlijk wel een soort Lord of the Rings. Of Star Wars. Of een ander sprookjesboek.

De bijbel is door mensen tot iets bijzonders gemaakt, terwijl het van orgine alleen maar een verzameling geschriften is. Constantijn de Grote heeft de uiteindelijke samenstelling in 325 na Christus laten vastleggen, er zijn meer verhalen weggelaten dan in gehouden. Ook verhalen over Jezus. De verhalen die niet goed genoeg in het plaatje pasten zijn gewoon weggelaten. Net zoals in andere culturen andere boeken bijzonder zijn gemaakt. De Qur’án, Bhagavad Gita, Upanishads, Vedas, Avesta, Tora en de
Bahá’í-geschriften zijn voor andere reliegies óók allemaal goddelijke boeken, waar wereldwijd mensen hun levensdoel, waarden en normen uithalen. Ik haal ze uit de stoffelijke werkelijkheid en de mensen om me heen.

Een God (jouw vader dus) die zijn schepselen overlevert aan de klauwen van Satan (die hij óók zelf geschapen moet hebben, waar komt die anders vandaan?), dat vind ik niet zo’n heel gezellig uitgangspunt voor een boek waarnaar men zijn of haar leven zou moeten richten. Maar dat mag je natuurlijk verder helemaal zelf weten.

Vriendelijke groet,

Hoof

Wat ben ik altijd áárdig tegen de mensen. Eigenlijk.
Fijn dat ieder zo zijn eigen rol speelt op emotioneel emailtoneel.

bromde Hoof om 11:58 AM (op 20-12-2004)


Er is nog zóveel liefde op de wereld, Hoof. Zo veel meer liefde dan de verengende werking die deze boeken voorschrijft. Kom hier, warm goed mens, dan geef ik je een zoen.

bromde Kiers om 12:08 PM (op 20-12-2004)


Ik heb vandaag een kalender gekocht. En nu heb ik volgend jaar iedere dag opnieuw een inspirerende tekst die overloopt van liefde.

En daar ga ik jullie dagelijks mee bestoken, met die teksten.

bromde Lennard om 12:10 PM (op 20-12-2004)


Ik kreeg een lege mail terug van Rob van de Weijer. Even op ge-Googled:De onderste twee berichten zijn van Rob.

Derhalve:

Rob,

Ik lees net dat je dyslectisch bent.
Dan heb je dus geen reet aan mijn vorige email.

Sorry voor het lange verhaal dan.

Moet jij nodig commentaar hebben op het lezen van de bijbel van anderen.

Hoof


Iets scherper dan...

bromde Hoof om 12:12 PM (op 20-12-2004)


Dit geloof je toch niet? http://www.dyslexieweb.nl/chatbox.php

bromde Vilé om 12:29 PM (op 20-12-2004)


Was dit met of zonder blinden-geleidehond?

bromde mack om 12:29 PM (op 20-12-2004)


Even huggen op een koude maandag. De ijspegels breken spontaan van m'n ruige snor.

bromde Marnix om 12:36 PM (op 20-12-2004)


Ok hier gaan we dan....ja ik ben al 34, mss te oud voor model te zijn maar ik heb het altijd graag gedaan en heb er veel plezier aan dus zolang ik nog kan ga ik door...
Ik ben begonnen toen ik 24 was, alles veelbelovend, was echt op de goede weg....ma ja getrouwd, kindjes, het klassieke verhaal dus...
Vorig jaar toen ik dacht dat het nie meer voor mij zou weggelegd zijn om nog te poseren door mijn leeftijd heb ik toch nog een poging gedaan en ja met succes...
Sindsdien loopt alles via een leien dakje en krijg ik veel opdrachten...
Dus wie zich geroepen voelt mij nog meer opdrachten te geven zeker nie aarzelen he?

Nou ik ben dus Mandy ben 19 jaar en ik woon in Dordrecht. Ik zit op fitnisse en doe mavo 3. Mijn hobbies zijn uitgaan, winkelen, terrasjes pikken, fitniss .. Tjaa verder weet ik niet zoveel enzo ..

Ik heb al enige ervaring voor de camera. - 2x fotoshoot whateverstyling - 1x fotoshoot www.ikwordmodel.nl - Break out! foto roman - Fotoshoot (testshoot) - kalender www.ikwordmodel.nl - Schuimparty foto's www.ikwordmodel.nl


Meanwhile, in the kitchen...

bromde Kiers om 01:02 PM (op 20-12-2004)


Origineel! En geen blinde die zich stoort aan de dt-fouten.

bromde Vincent Nemo om 01:19 PM (op 20-12-2004)


Ik kreeg van Rob van de Weijer ook iets over blinden. In drie achtereenvolgende mailtjes.

op 20-12-2004 12:40 mailde rob van de weijer via misterversuz@hotmail.com:

> Je heb veel vooroodelen en je bent ver weg van god woord
>
> hoe wil een blind een blind voeren
>
> Je kan 1000 x de bijbel gelezen hebben maar als je het eest woord niet begrijp
> weet je neits

> wat zeg het onze vader?


Rob,

Even snel wat antwoorden op je wonderlijke vragen:

Waarover heb ik vooroordelen? Jij hebt in ieder geval veel oordelen.
Ik ben inderdaad ver weg van God’s Woord. Heel ver weg. Dat was wat ik je schreef.

Een blinde kan een blinde voeren door te luisteren naar zijn stem.
Door zijn aanwijzingen op te volgen.
Door met zijn ene hand het gezicht van de ander aan te raken en met de andere de lepel in zijn mond te stoppen.

Het eerste woord van de bijbel is ‘In’
De eerste zin is “In den beginne schiep God de hemel en de aarde.”
Ik begrijp daaruit dat God het heelal heeft gemaakt. En alle miljarden planeten daarin, waarvan één dus de Aarde.

Het Onze Vader zegt:
Onze Vader, die in de hemelen zijt,
uw naam worde geheiligd;
uw Koninkrijk kome;
uw wil geschiede gelijk in den hemel
alzo ook op de aarde;
geef ons heden ons dagelijks brood;
en vergeef ons onze schulden,
gelijk ook wij vergeven onzen schuldenaren;
en leid ons niet in verzoeking,
maar verlos ons van den booze;
Want uw is het Koninkrijk en de kracht
en de heerlijkheid in der eeuwigheid.
Amen.

Maar ik heb ook een vraag aan jou. Waarom stuur je me onbegrijpelijke mailtjes waarin je me, denk ik, veroordeeldt?
Denk je dat je daarmee de mensen helpt?
Denk je dat je daarbij gestuurd wordt door de Heilige Geest?
Bid je tot God voordat je een mailtje stuurt, om te vragen of hij de ontvanger wil helpen het te begrijpen?
Of zit je voor je eigen eer proberen een beetje ruzie te zoeken?

Met vriendelijke groet,

Hoof Brekens

bromde Hoof om 01:28 PM (op 20-12-2004)


Ik zit anders wel over die 'veroordeeldt' te treuren. Dat is natuurlijk 'veroordeelt'.

Daar zal hij me wel op pakken...

bromde Hoof om 01:43 PM (op 20-12-2004)


Die laatste zin mag er anders ook wezen hoor.

bromde Lennard om 01:51 PM (op 20-12-2004)


Rob is er maar druk mee. Ik kreeg maar liefst twee keer antwoord!

op 20-12-2004 13:50 mailde rob van de weijer via misterversuz@hotmail.com:

Ik veroordeel niemand maar ik zet ze wel aan het denken

en dat deed jezus ook........zo komt het rijk op aarde zo als in de hemel

En zijn rijk zal komen is je vraag beantwoord?


Ja hoor Rob.
Ik ben enorm mee opgeschoten.

Zo heb ik bijvoorbeeld geleerd om niet meer op je mailtjes te reageren.

En je hebt me niet aan het denken gezet.
Dat doe je namelijk niet door jouw waarheid op te schrijven.

Vriendelijke groet,

Hoof

P.S. Misschien kun je proberen je mailtjes ook te beginnen met iets van ‘beste Hoof’ ofzo. En dat je dan er ook iets onder zet als ‘In God’s Dienst, Rob’ of gewoon ‘met vreindelike greot’ ofzo. Dat staat wel zo vriendelijk.
En één keer sturen is wel voldoende hoor.

bromde Hoof om 02:00 PM (op 20-12-2004)


"Dat staat wel zo vriendelijk", sprak de boer en stak zijn stropdas in een koeienreet.

bromde bicat om 02:03 PM (op 20-12-2004)


Goed, hè, dat God ook gewoon dyslectici in zijn armen sluit.

Zal-ie dat ook hebben met Gilles de la Tourette?

bromde Marnix om 02:07 PM (op 20-12-2004)


God vindt het zelfs niet erg als Hem ze disiepels des noods gaan drijgen:

>Onze Vader, die in de hemelen zijt,
dat is zo

>uw naam worde geheiligd;
hij is geheiligd

>uw Koninkrijk kome;
bij jezus was het begin gekomen

>uw wil geschiede gelijk in den hemel
de liefde ken geen hebzucht en geen valse proften

>alzo ook op de aarde;

>geef ons heden ons dagelijks brood;
de aarde zal ons dat brood geven wat wij nodig zullen hebben wanneer wij dat inzien

>en vergeef ons onze schulden,
wij hebben veel te leren

>gelijk ook wij vergeven onzen schuldenaren;
en dat woord een stuk gemakkelijker

>en leid ons niet in verzoeking,
wil je pijn hebben ga door er mee

>maar verlos ons van den booze;
als je het in zie zal zijn rijk komen

>Want uw is het Koninkrijk en de kracht
maar dat ook van ons

>en de heerlijkheid in der eeuwigheid.

>Amen.

Voorts liet Rob mij weten:
"ik ga door dat heeft geen zin"

Dáár moeten ze nou eens een kalender van maken.

bromde Hoof om 02:18 PM (op 20-12-2004)


'... verlos ons van den booze.'

Da's meer iets voor de Jellinek.

bromde Marnix om 02:30 PM (op 20-12-2004)


de veerpont: 1x
het veerpont: 4x

Het Kwaad zegeviert immer!

bromde Paul om 02:35 PM (op 20-12-2004)


Dat moet natuurlijk het veerpunt zijn.

De plek onderaan je rug waar NIEMAND tegen kietelen kan.

Of het veerponton.
Dat is een speciaal drijfdok voor overblijfselen van de kipverbouw.

Ook al zo'n woord wat je vrij weinig hoort.

* knipt met een haarscherp mesje een nagel *

Zo. En dan nu met een nagelscherp mesje die haren te lijf.

bromde Hoof om 02:39 PM (op 20-12-2004)


het ponton, Hoof?

bromde P. om 02:48 PM (op 20-12-2004)


Wij hebben het altijd over de pont. "Ga je met de pont of rij je om?"

En als dat niet goed is dan is dat jammer.

bromde Lennard om 02:52 PM (op 20-12-2004)


Eh. Ja. Dacht ik.

Destijds in de oorlog, deed het er trouwens niet toe. "Een bom op het ponton!" schreeuwde Dieter-Jan. "Dat klopt niet!" brulde Louis, terwijl ze samen in een greppel doken. "Hoezo?!" gilde Dieter-Jan het uit, vervuld van angst. "Het rijmt niet!!!!"

Ik was natuurlijk in de war met. Eh.
Het ponton-gebeuren.

bromde Hoof om 03:04 PM (op 20-12-2004)


Geen idéé waar jullie het over hebben.

bromde Bicat's autocorrector om 03:12 PM (op 20-12-2004)


Ach, trek de je niet aan, Hoof.

In het dagelijks leven heb je meer aan lullen dan aan spellen.

bromde Marnix om 03:12 PM (op 20-12-2004)


Nou. Dat valt te bezien. Ik ben gestopt met porno namelijk.
Ik had een wereldidee voor een spel namelijk: De Nudisten Van Catan.

Maakt verder niet uit wat je in de doos stopt denk ik. Het wordt een daverend succes.

bromde Hoof om 03:47 PM (op 20-12-2004)


Ja nee, Marnix heb gelijk.

bromde Paul om 03:54 PM (op 20-12-2004)


*Vond het een pracht verhaal* Doe het ze maar na ..

bromde CiNNeR om 04:20 PM (op 20-12-2004)


Even though I walk through the valley of penisses, I will fear no evil, for you are with me; your rod and your staff, they comfort me...

bromde Vincent Nemo om 04:43 PM (op 20-12-2004)


Ha die Hoof,

U bent weer lekker op dreef!

Wilt u mevrouw Hoof en Hoof junior ook even bedanken voor de schítterende kerstkaart uit Drochten?

Ook namens mevrouw Eduardo.

Het was dan zeer verassend dat de vrouwelijke postbode aanbelde en stamelde: "Onbegrijpelijk, u heeft een kaart van Heer Hoof uit Drochten..." Hierna barstte zij in snikken uit. Van jaluozie, neem ik aan.

Eduardo heeft haar maar even meegenomen naar de keuken.

U weet wel, van meanwhile..., bedacht door de heer Kiers.

Nogmaals hartelijk dank!

By the way, is u nog gerelateerd aan YabYum ? (de autocorrector heeft de oorspronkelijke naam m.b.t. CG op eigen initiatief gewissewasst) Dan kunt namelijk een kaartje terug verwachten.

Met vriendelijke groet,

Eduardo, hijo de commerciante.

bromde Eduardo om 04:56 PM (op 20-12-2004)


Geen dank hoor!
Ik sta nog immer tot mijn enkels in de smeerpijperij ja, niet in de grote stad.

En voor iedereen wiens adres niet in Drochten bekend is (of die ik niet op een zakelijk adres wil stalken):

Image Hosted by ImageShack.us

bromde Hoof om 05:05 PM (op 20-12-2004)


autocorrector bedankt...

bromde Hoof om 05:08 PM (op 20-12-2004)
Meanwhile,

bromde in the kitchen om 05:11 PM (op 20-12-2004)


Bah, spercieboontjes.

bromde bicat om 05:13 PM (op 20-12-2004)
ONBEKENDE EEND ZWEMT MET HELM OP

Uitgegeven: 20 december 2004 13:24
Laatst gewijzigd: 20 december 2004 13:26

BICATTERVEEN - De politie in Bicatterveen, in Tukkerland, doet onderzoek naar een geval van uiterst zeldzaam dierengedrag. In een park is zondag een eend aangetroffen die rondzwom met een heuse motorhelm op zijn kop.

Medewerkers van de dierenambulance probeerden vergeefs het dier te ondervragen, maar de eend was onverstaanbaar met de intergraal motorhelm op zijn kop. Ook een brandweerman in duikerspak had geen succes tijdens een interview met de eend. Het dier weigerde zijn helm af te zetten.

Omdat het dier daarna achteruit zwom, is besloten het interview te staken. De politie heeft nog geen idee wie de op maat gemaakte motorhelm voor de eend heeft gefabriceerd.

bromde Kiers om 05:24 PM (op 20-12-2004)


Staat genoteerd, Hoof.

Mag ik uw kaart op Eduardo's publiceren?

*wacht rustig af*

*ontkurk*

bromde Eduardo om 05:30 PM (op 20-12-2004)


Wat cpoy/paste betreft, natuurlijk.

bromde Eduardo om 05:31 PM (op 20-12-2004)


*zucht*

Copy, maar dat begrijpt u zelf ook wel.

Dunkt me.

bromde Eduardo om 05:33 PM (op 20-12-2004)


* ontopict nog even *

Ah. Dus daar zijn die rode bandjes op een blindengeleidestok voor. Goh! Zo leer ik nog eens iets.

Leuke kaart Hoof!

bromde Adriana om 05:51 PM (op 20-12-2004)


De kaart is officieel openbaar.
Het voordeel van bovenstaande versie is het ontbreken van persoonsnamen.

Voor je het weet staat Rob van de Weijer voor je deur met een brandend kruis en een bord "HET EIDE VANDE WERLET IS DER!"

bromde Hoof om 06:31 PM (op 20-12-2004)
Voordat ik u moet lastigvallen voor al uw postadressen stuur ik u allen nu alvast mijn kerstgroet.

bromde bewegende om 06:58 PM (op 20-12-2004)


Ook namens Adriana natuurlijk!

bromde bewegende om 07:28 PM (op 20-12-2004)


Uiteraard, maar die stond natuurlijk al op de foto...

bromde Hoof om 07:33 PM (op 20-12-2004)


Verdorie... natuurlijk nèt die foto waarop ik niet zo'n beste haardag heb.

bromde Adriana om 07:50 PM (op 20-12-2004)


De citer was een cadeautje, ziet u de blijdschap in haar ogen?

bromde bewegende om 07:53 PM (op 20-12-2004)


Een was een echt espenhouten citer met bijenwas bestreken en gesculpteerd door een vietnameesje zonder armen. (Na de mondschilders zijn de mondbeitelaars de zieligste kunstenaars op deze planeet. Koop voor deze kerst nog een gemondbeiteld kerstwaxine-onderzettertje van uw deur- tot deurverkoper!)

bromde bewegende om 07:59 PM (op 20-12-2004)


best wel w00t, bromde grtsfdgtehDe hollyhobbychurch heeft trouwens niet meer gereageerd op mijn oproep tot een gezellige geile avond, namens Simkje. Jammer.

bromde Simkje Siestuwerdageildruup om 08:03 PM (op 20-12-2004)


From: "Bicat Kiers" <bicatkiers@hotmail.com>
To: misterversuz@hotmail.com
Subject: de Heer
Date: Mon, 20 Dec 2004 17:31:38 +0100

Beste Rob,

U is wel ingevoerd in onze Heer. Kunt u mij inwijden in deze materie? Ik bedoel, waar kan ik het beste beginnen?

Met vriendelijke groet,

Kiers

From: rob van de weijer <misterversuz@hotmail.com>
To: bicatkiers@hotmail.com
Subject: RE: de Heer
Sent: maandag 20 december 2004 17:38:00

waar je ook maar wil begin maar te vragen begin te vragen dat is jou les....maar dat kan een leuke les worden. Wat je wil weten staat bij de uitdaging daar kan je ales lezen in het dagboek van rob

From: "Bicat Kiers" <bicatkiers@hotmail.com>
To: misterversuz@hotmail.com
Subject: de Heer
Date: Mon, 20 Dec 2004 17:31:38 +0100

Rob,

Dit is Candid Camera! Rob, je staat erop!
https://www.bicat.net/archives/00001277.htm#comments
Kun je het een beetje lezen?

Kiers

bromde Kiers om 08:24 PM (op 20-12-2004)


Muchas gracias, Don Hoof.

Die andere is onderweg.

Enneeh von Sprietschenstein, kunnen we niet gewoon weer in de keuken verdergaan?

bromde Eduardo om 08:36 PM (op 20-12-2004)


*zet zijn beste pimp look op*

Uit welke keuken had je ze graag gehad, Don Eduardo?

bromde Kiers om 08:46 PM (op 20-12-2004)


Hahahaha! Die Aziaten toch. Altijd humor!

bromde Hoof om 08:55 PM (op 20-12-2004)


Maar programmeren, dat kunnen ze wel.

bromde Hoof om 08:58 PM (op 20-12-2004)


En ook de babi pangang is niet te versmaden!

bromde Marnix om 09:18 PM (op 20-12-2004)


Baby Pangang.
Dát is pas hot!

bromde Hoof om 09:33 PM (op 20-12-2004)


*zet Wok terug in keukenkastje*

Jou bewaar ik voor later.

Zo, even door naar Wang!

*dankt Kiers op blote knieën*

Bedankt, von Sprietschenstein!

*zet dit niet op eigen log*

bromde Eduardo om 09:35 PM (op 20-12-2004)


Weer een grens overschreden hier.
En dat zonder geldig paspoort.

bromde mack om 09:46 PM (op 20-12-2004)


Hoezo? Ik heb een paspoort, mack!

Eentje in het Neederlandsch nog wel.

Toevallig!

bromde Eduardingest om 10:07 PM (op 20-12-2004)


Over die baby:
http://www.snopes.com/horrors/cannibal/fetus.htm

bromde Hoof om 10:44 PM (op 20-12-2004)


Ja ja ja ja ja ja ja mooi mooi mooi ja ja mooi! ja mooi, ja!

* knikt heel heftig, maar net iets te lang en probeert dan zijn potje Ritalin open te maken met zijn bevende vingertjes *

bromde bewegende een beetje hyper om 10:45 PM (op 20-12-2004)


En ik maar denken dat Hoof dit gephotodingest heeft. Of totaal iemand anders, natuurlijk.

bromde Eduardo om 11:03 PM (op 20-12-2004)


*duwt bewegende Seresta in mond*

*giet Bacardi in idem*

Rustig maar, BW, heeft Hoof gemaakt.

Écht waar!

bromde Eduardingest om 11:08 PM (op 20-12-2004)
Hoi allemaal,

Ik ben Donnie en ik ben gay. Ik heb deze website gekozen om uit de kast te komen. Waarom deze website? Omdat ik denk dat deze website bezocht wordt slimme mannen. En ik val op slim. Als jij, op jouw beurt, op een man valt waarvan de leeftijd moeilijk te schatten valt, dan ben ik je man - als ik het even zo ongelukkig mag formuleren - !
Nou mail me op hoeouddenkjedatikben@gaychat.nl

Doei!

Donnie

bromde Donnie om 11:23 PM (op 20-12-2004)


*kijkt nog eens*

Die boom! Inderdaad nu je het zegt!

bromde Sibyl om 11:52 PM (op 20-12-2004)


Jongelui ik moet bekennen....

*Hier stopte de notoire vreemdganger. Tot zijn schrik bemerkte hij dat zijn sigaretten op waren. Het aanschouwen van een leeg of een bijna leeg pakje bezorgde hem klamme handen. Op dit uur nog de ongastvrije stad in. Het uur van de wolf. Dat is de duivel verzoeken. Wetende dat het bordeel de enige plek waar op dit uur nog rookwaar te koop was, deed hem wat extra geld bij zich stoppen.*

bromde Arnaud om 01:59 AM (op 21-12-2004)


Nee dank u. Ik wacht nog even.

bromde Marnix om 10:11 AM (op 21-12-2004)


Ik schep net een bakje vol, dus als u het niet erg vindt...

bromde Hoof om 10:56 AM (op 21-12-2004)


*gaat rücksichtslos te werk*

bromde Bicat's autocorrector om 11:10 AM (op 21-12-2004)


Ik heb anders prima rugzicht ondanks mijn te vet coole zonnebril in de dance hall.

bromde Kiers om 11:13 AM (op 21-12-2004)


Lastig, als zij haar bril steeds verliest.

bromde Hoof (vanuit Rotterdam, ruikt u het?) om 11:56 AM (op 21-12-2004)


Heee Hoof man! Toch niet Breda's lachen in Rotterdam?

bromde Kiers om 12:16 PM (op 21-12-2004)


louwter vuugheed'n is een mooi standdispuut maar toch ook niet evenredig met de echt doelstelling

bromde ranzig en wel om 01:47 PM (op 21-12-2004)


* na 27 shots cafeïne *

WAT! LACHEN! LACHEN? WAT MOET JE NOU MAN! WAAR PROBEER JE ME OP TE PAKKEN!

* trekt blik ice coffee open *

RhAAAAAA!!!

bromde Hoof (vanuit Rotterdam, ruikt u het?) om 02:00 PM (op 21-12-2004)


"Ziedende automobilist gesignaleerd met 325 km/u op trajectcontrole in omgeving Rotterdam onderwijl vloekend en raketwerperschietend"

*pomtiedomtiedom*

*wacht geduldig op nieuwsbericht op NU.nl dat binnen NU en niet al te lange tijd zal verschijnen en gekierst worden op Bicat.net*

bromde Kiers om 02:09 PM (op 21-12-2004)


Maak eerst een mooie ronde prop van een stuk krant voor het hoofd. Plak de ronde prop met plakband op de koker. Dat is zijn nek. Doe het laken om de prop en plak de uiteinden aan de koker vast. Neem nu het andere stuk stof voor zijn lijf en plak het over het laken aan de koker vast (alleen bovenin). Knip aan de zijkanten van de stof twee gaten voor de armen van de clown. Dit zijn de duim en wijsvinger van de poppenspeler! Doe een strik om zijn nek zodat je niets meer van het plakband ziet. Teken op papier ogen, neus en mond, knip die uit en plak dat op het gezicht. (Eventueel kan je ook het gezicht tekenen op het laken.)

Ik ben met mijn vriend in 2003 op de camping geweest met de caravan in frankrijk. Volgens mij hadden ze daar stacaravans van het verhuurbedrijf Roan (www.roan.nl). Volgend jaar kunnen we het misschien eens via hun website bekijken. Wat ik mij nog herinner van de stacaravans is dat de meesten bij elkaar staan, ze er ruim en netjes uitzagen en dat de plekken vrij ruim waren. Ik vind camperen erg leuk.

Mijn paard staat in de wei een beetje vreemd in het rond te staren, zo zonder staart. De kleine pony is ernstig toegetakeld. Want er is wel degelijk wat voorgevallen bij haar in die wei aan de Breeslootdijk in Kloosterhaar. Want wie gaat er nou ’s nachts op pad om zo’n mooie pony van haar grote trots te ontdoen? Inmiddels weet ik dat het niet vertrouwd meer is om de pony’s ’s nachts buiten te laten lopen. Wie knipt er nu de staart van een pony af? Wie dóet nou zoiets?!

bromde Kiers om 02:13 PM (op 21-12-2004)


* heeft net drie watervaste Edding-stiften op *

Het gaat alweer een beetje.

* breekt nog een doos aan *

bromde Hoof (vanuit Rotterdam, ruikt u het?) om 03:36 PM (op 21-12-2004)


*Schaamt zich diep maar heeft zin in sex*

Eerst maar een peukje draaien ..

bromde CiNNeR om 03:41 PM (op 21-12-2004)


Nou Cinner, dit is nou niet bepaald de plek om je daar voor te schamen. Sterker nog: wáár dan ook voor.

*draait duimnagels uit een kleuter*

bromde Marnix om 03:50 PM (op 21-12-2004)


Dat treft. Ik zit net op de chat met een viertienjarige over sex.

bromde Lennard om 03:52 PM (op 21-12-2004)


*net terug uit Amsterdam*

*plakt lakens aan elkaar*

Wat was er ook al weer met die ronde prop?

bromde Eduardo om 03:52 PM (op 21-12-2004)


Ik zal het zo hier neerkwakken.

bromde Lennard om 03:53 PM (op 21-12-2004)


*heeft altijd zi...*

Ach, laat ook maar.

*zucht*

bromde Eduardo om 03:55 PM (op 21-12-2004)


HOOF-FANS BLOKKEREN URENLANG WEG NAAR DROCHTEN

Uitgegeven: 21 december 2004 14:16
Laatst gewijzigd: 21 december 2004 14:19

DROCHTEN - Uitzinnige Hoof-fans uit een internetclubhuis in Drochten hebben dinsdag enkele uren lang de provinciale weg van Rotterdam naar Drochten geblokkeerd. De actie werd rond 14:15 op touw gezet, nadat de Hoof fans waren getipt op een website.

Vanaf 14:15 blokkeerden de zwaar uit hun dak gaande Hoof-fans de provinciale weg van Rotterdam naar Drochten. Later werd ook een rotonde ingenomen waarop een springschans voor Hoof werd gebouwd. Tussen 150 en tweehonderd uitzinnige fans, jonge gillende vrouwen en opgewonde kinderen met handtekeningenboekjes stonden langs de weg. Uit voorzorg sloot de politie de weg af.

UITZINNIGER

De sfeer onder de fans werd uitzinniger toen enkele fans via telefonisch contact met Rotterdam werden geinformeerd dat Hoof in zijn Lamborghini Diablo Raketwerper was gestapt en koers zou zetten naar Drochten. Fans begonnen uitzinnig tegen passerende auto's te slaan en schoppen onder luid gejuich "HOOFFIE, HOOFFIE, ER IS ER MAAR ÉÉN EN DAT IS HOOFFIE!!". Daarop besloot de conciërge van het internetcafe in Drochten de deuren open te zetten zodat Hoof met volle vaart door het clubhuis zou kunnen racen.

De fans waren door het dolle toen Hoof op topsnelheid voorbij kwam razen in zijn Lamborghini. Een amateurfotograaf kon bovenstaande foto ternauwernood maken. Na het passeren van Hoof schoot de Lamborghini Diablo als een raket over de schans, landde net op tijd voor het internetclubhuis en knalde als gepland via de voordeur zó door de achterdeur naar buiten. Alle fans verzamelden zich rond de opvangplek

MEER STUNTS

Na deze gslaagde stunt overweegt Hoof meer stunts te ondernemen. Hoof-fans wier eerste aanvraag langs de weg te mogen staan is afgewezen, kunnen daarom naar het Hoof-fancentrum gericht op terugkeer van Hoof. Volgens het Centraal Orgaan Hoof Stunts verloopt de tickettoewijzing voor die groep geleidelijk. Vanaf 1 januari staan er twintig stunts per week gepland. In totaal zitten er zo'n 570 Hoof-fans in het Hoof-fancentrum in Drochten.

bromde Kiers om 03:58 PM (op 21-12-2004)


Lennard zegt:
Ben ik weer.
>>> ...Linda... <<< zegt:
en wat voor klas zit je?
Lennard zegt:
Ik zit niet op school. Ik ben 32, boekhouder en foeilelijk.
>>> ...Linda... <<< zegt:
dat zijn alle jongens toch>
>>> ...Linda... <<< zegt:
?
Lennard zegt:
Ik heb een weblog, friet.web-log.nl ik dacht dat je m'n e-mail daar van had.
>>> ...Linda... <<< zegt:
heb je een foto van jezelf
Lennard zegt:
Nee. En al had ik die wel dan kreeg je 'm niet.
>>> ...Linda... <<< zegt:
haha jij ka us goed toneel spelen lennard
Lennard zegt:
Maar waar zit jij op school?
>>> ...Linda... <<< zegt:
ut Zwin natuurlijk
>>> ...Linda... <<< zegt:
waar weune hie dan?
Lennard zegt:
Ik ken 't zwin niet. Maar het klinkt wel als twente of achterhoek.
>>> ...Linda... <<< zegt:
haha, nou ik zal het zeggen als jij of u zegt waar u of jij woont?
>>> ...Linda... <<< zegt:
ok?
Lennard zegt:
Ja
Lennard zegt:
Zevenaar
>>> ...Linda... <<< zegt:
En waar ligt dat eej?
Lennard zegt:
In de buurt van Arnhem
Lennard zegt:
In Nederland...
>>> ...Linda... <<< zegt:
Dat is wel een eindje weg
>>> ...Linda... <<< zegt:
jah dat snap ik ook nog wel dat dat in Nederland ligt hihi
Lennard zegt:
U zit in de richting Grun?
>>> ...Linda... <<< zegt:
zeg maar je or
>>> ...Linda... <<< zegt:
richting grun huh???
Lennard zegt:
Ik moet effe iets doen. Wacht effe
>>> ...Linda... <<< zegt:
ok ik w8 wel
Lennard zegt:
Ben ik weer. Hoe kom je aan mijn e-mail adres? Ik ben erg nieuwsgierig.
>>> ...Linda... <<< zegt:
Nou er zit een jongen bie mij in de klas en die heet ook Lennard en we waren e-mail adressen aan het uitwisselen op school en die van Lennard was ook net als die van jou lennard_72#hotmail.com
>>> ...Linda... <<< zegt:
wat is die site van die friet of zo iets
Lennard zegt:
http://friet.web-log.nl
Lennard zegt:
maar ik ben ook van www.bicat.net
>>> ...Linda... <<< zegt:
waat is dat
Lennard zegt:
Friet gaat over friet. Heel flauw allemaal. En bicat is voor grote mensen.
>>> ...Linda... <<< zegt:
i8k ben groot
>>> ...Linda... <<< zegt:
nou wat is dat dan bicat
Lennard zegt:
Je bent een jaar of 15 schat ik. Bicat staat vol met vuighe verhalen en niet te volgen commentaren daarop.
>>> ...Linda... <<< zegt:
kjir kijken
Lennard zegt:
Hoe oud ben je?
>>> ...Linda... <<< zegt:
bijna 14 hoezo
Lennard zegt:
Had ik je ouder ingeschat. Wat dom van mij zeg.
Lennard zegt:
Die Lennard heeft je een verkeerd adres gegeven. Weet je ook waarom?
>>> ...Linda... <<< zegt:
nou ze zeggen meeestal dat ik 16 ben dus dat is altijd een groot complement voor mij
>>> ...Linda... <<< zegt:
nee ik zal het morgen weleens vragen aan lennard
Lennard zegt:
Misschien is het wel lennard_82
Lennard zegt:
72 is mijn geboortejaar.
>>> ...Linda... <<< zegt:
nou dan kan maar 72 is zijn lievenslingsgetal d8 ik
>>> ...Linda... <<< zegt:
heb jij kinderen
Lennard zegt:
Ja.
Lennard zegt:
Wil je er ook een?
>>> ...Linda... <<< zegt:
leuk
>>> ...Linda... <<< zegt:
ja
>>> ...Linda... <<< zegt:
zijn jou kinderen al oud dan
Lennard zegt:
Nee. Kleuterschool
>>> ...Linda... <<< zegt:
own leuk zeg]
Lennard zegt:
Zit je nu op school of ben je al thuis?
>>> ...Linda... <<< zegt:
ik had 9 uur tot kwart voor 3 maar daar vielen 4 lessen uit
>>> ...Linda... <<< zegt:
en op dinsdag is het maar 45 minuten les en ben nu al van tien over 12 thuis
>>> ...Linda... <<< zegt:
we hebben snel door gefietst
>>> ...Linda... <<< zegt:
iedere dag 13 km heen en 13 tug
>>> ...Linda... <<< zegt:
terug
Lennard zegt:
Het betere leven dus. Waar kom je nou vandaan?
>>> ...Linda... <<< zegt:
Breskens
>>> ...Linda... <<< zegt:
dat ligt in zeeland
Lennard zegt:
Ja, dat weet ik. Ik heb vroeger op school nog echte topografie gehad.
Lennard zegt:
Jij ook?
>>> ...Linda... <<< zegt:
jah
>>> ...Linda... <<< zegt:
maar sinds ik opt zwin zit is mijn aardrijkskunde flink achterut
>>> ...Linda... <<< zegt:
vorig jaar had ik een 8.5
>>> ...Linda... <<< zegt:
en nu op mijn rapport zegt die vent 4.7
>>> ...Linda... <<< zegt:
maar het wordt wel op 5 opgerond
>>> ...Linda... <<< zegt:
dus heb ik 1 tekort , welk niveau zat jij op de middelbare school
Lennard zegt:
Ik zat op de HAVO. Krijgen jullie tegenwoordig nog nederlands? Wat voor een cijfer heb je daarvoor?
>>> ...Linda... <<< :') Vrijgellutjuh :') zegt:
ik zit op havo vwo. en nederlands is zoo vet saai, want die vrouw is zo stom. maar daar sta ik ongeveer op een 8 voor want ik krijg morgen pas mijn rapport
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
hoezo?
Lennard zegt:
Ja. Gewoon. Ik ben nieuwsgierig. Maar dat had ik al gezegd. Is het verder wel leuk in Zeeland? Mag je al weleens uit van je ouders en zo?
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
mijn ouders zijn uit elkaar, maar ik mag wél alles. mag elk weekend weg en mag gewoon jongens meenemen als ik wil
Lennard zegt:
Zo dan. Als ik vroeger met een jongen thuis was gekomen nou, dan had er wat gezwaaid...
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
Ja duh jij bent een jongen
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
Maar die jongens gaan wel naar huis or
Lennard zegt:
En dan? Gaan jullie met de Lego spelen?
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
Nee met de playmobil
Lennard zegt:
Ook leuk...
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
Nee, je weet wel wat zou je gedaan hebbe
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
?
Lennard zegt:
Ik? Toen ik veertien was? Nou, toen wist ik nog niet precies hoe dat allemaal ging met jongens en meisjes.
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
Nou, ik had 2 maanden geleden verkering met een jongen en die durft niks mocht niet eens aan hem zitten, hij was wel lief
Lennard zegt:
Ja, ik ben ook heel lief. En aan mij mag je ook niet zitten. Van m'n vrouw.
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
ik kan altijd nog de pc aanraken hé?
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
Hoe oud was jij dan toen je een meisje mee naar huis nam en de rest weet je wel>
>>> ...Linda... <<< Vrijgellutjuh zegt:
?
Lennard zegt:
Nou ben je wel erg nieuwsgierig. Maar goed. Ik was 16 en het was niet thuis maar bij haar thuis.
>>> ...Linda... <<< zegt:
ok
Lennard zegt:
En jij dan? Je gaat me toch niet vertellen dat jij al meer hebt gedaan dan handjes vasthouden en kusjes geven??
>>> ...Linda... <<< zegt:
niet egt
Lennard zegt:
Goedzo. Want dat zouden je ouders niet willen natuurlijk.
>>> ...Linda... <<< zegt:
Jij bent ook bést nieweschierig
>>> ...Linda... <<< zegt:
weet niet
Lennard zegt:
Ja, dat zei ik toch al
>>> ...Linda... <<< zegt:
jah
>>> ...Linda... <<< zegt:
wat vinden jongens dan zó leuk als je er iets mee hebt
>>> ...Linda... <<< zegt:
of vraag ik je nu iets teveel?
Lennard zegt:
Ik wil het wel vertellen hoor.
Lennard zegt:
Jongens vinden meisjes leuk.
Lennard zegt:
Lichamelijk vooral.
>>> ...Linda... <<< zegt:
ja meestal wel
>>> ...Linda... <<< zegt:
heb ik een mooi lichaam
>>> ...Linda... <<< zegt:
en wat willen jongens dan verder
Lennard zegt:
Ja, alles aanraken en zo. En dan gebeuren er allemaal dingen. Maar dat is allemaal het werk van de duivel...
Lennard zegt:
Die ken je toch wel?
>>> ...Linda... <<< zegt:
duivel??
>>> ...Linda... <<< zegt:
nee
>>> ...Linda... <<< zegt:
leg us uit
Lennard zegt:
De duivel of dat andere?
>>> ...Linda... <<< zegt:
de duivel
>>> ...Linda... <<< zegt:
de rest snap ik swel or hihi
Lennard zegt:
Ja? Snap je dat? In Zeeland weten ze toch ook alles over God en de Duivel?
>>> ...Linda... <<< zegt:
weet niet
>>> ...Linda... <<< zegt:
nou leg eens uit dan
>>> ...Linda... <<< zegt:
dat van die duivel
Lennard zegt:
Die bestaat niet hoor. Het is heel gezond als je lust ervaart. Dat hoort namelijk zo.
>>> ...Linda... <<< zegt:
Ow ok.
>>> ...Linda... <<< zegt:
Maar wat willen jongens dan nog méér?
Lennard zegt:
Sex. Ik dacht dat je dat snapte.
>>> ...Linda... <<< zegt:
ja ze zullen toch wel meer willen ook of niet?
Lennard zegt:
Nee. Da's alles. Meer willen ze niet. Wat dacht jij dan? Een relatie? Binding? Trouw? Huisje boompje beestje? Natuurlijk niet. Alle mannen zijn op sex beluste polygamisten.
>>> ...Linda... <<< zegt:
(sorry maar dan lijk ik ook op een man)
Lennard zegt:
Ja. Dat weet ik dus niet.
>>> ...Linda... <<< zegt:
'Geloof je me niet dan?
Lennard zegt:
Ik weet het niet hoor. Een wildvreemde op msn. Veertien jarig meisje. Op sex belust terwijl ze niet echt weet wat het inhoud. Ik weet niet wat ik moet geloven. Dus.
Lennard zegt:
Heb je wel eens een orgasme gehad door een jongen?
>>> ...Linda... <<< zegt:
Zal ik eens zeggen wat ik denk
Lennard zegt:
Nou?
>>> ...Linda... <<< zegt:
ik denk dat jij wel de lennard uit mijn klas bent
>>> ...Linda... <<< zegt:
maar ik heb wel al sex gehad met een jongen
Lennard zegt:
Zo dan. Maar ik zit echt niet bij jou in de klas hoor. Ik ben een ouwe lelijke boekhouder. En ik zet dit zometeen op bicat.net.
Lennard zegt:
En ik geloof nooit dat jij al sex hebt gehad.
>>> ...Linda... <<< zegt:
`dat weet ik alleen hij weet het en mijn beste vriendin
Lennard zegt:
Heb je ook weleens iets met je vriendin gedaan?
>>> ...Linda... <<< zegt:
ik ben niet helemaal gestoord hoor
Lennard zegt:
Niet helemaal....
Lennard zegt:
Hahaha
Lennard zegt:
Vind je het goed als ik weer doorga met m'n werk?
>>> ...Linda... <<< zegt:
ja hoor. ik moet ook maar eens gaan ik moet mun moeder helpen op mun oude school met een kerst diner
>>> ...Linda... <<< zegt:
en moet nog un kutwerkstuk maken
Lennard zegt:
Mooi onderwerp. Kut.
Lennard zegt:
Hihihi
>>> ...Linda... <<< zegt:
nou.
>>> ...Linda... <<< zegt:
en dan denk jij zeker dat ik erg ben
>>> ...Linda... <<< zegt:
!
>>> ...Linda... <<< zegt:
geitje
Lennard zegt:
Nee hoor. Ik ben veel erger. Maar ik hou me in.
Lennard zegt:
Bokje

bromde Lennard om 04:07 PM (op 21-12-2004)


linda_vd_bunder@hotmail.com

Voor de geïntresseerden.

bromde Lennard om 04:16 PM (op 21-12-2004)


Ik mis de geplande afspraak voor een gedetailleerd beschreven pompende penetratie in een rekkend kindersluisje en het piepende gegil dat daar bij hoort. Ik denk dat we hier in de maling worden genomen.

*checkt voor alle zekerheid de authenticiteit van gegeven emailadres met wettelijk verboden email vol pornografische schunnigheden aan een vermeend veertienjarig meisje*

bromde Kiers om 04:22 PM (op 21-12-2004)


Ik vertrouw het ook niet Kiers. Ze stond opeens in m'n contactpersonen en begon vandaag opeens te babbelen.

Ik denk dat het de internetpolitie is die me probeert uit te lokken.

bromde Lennard om 04:27 PM (op 21-12-2004)


27 kilometer file! En het stond dus gewoon stil...

Dan werk ik hier wel even door.

* zoekt afbeelding van een pruim *

Huh? Wat krijg ik nou allemaal voor verboden vruchten op mijn netvlies?

bromde Hoof (terug naar Rotterdam) om 04:28 PM (op 21-12-2004)
Laatst zag ik ze hangen.
O, als eieren zo groot.

bromde Jantje om 04:39 PM (op 21-12-2004)


Jezus, Lennard: dat viel nog heel nie mee! Met m'n dampende stoomhamer tegen de onderkant van de tafel die br33zah-taal er een beetje fatsoenlijk uitkotsen.

Maar het leek goed, hè?

bromde Marnix om 04:41 PM (op 21-12-2004)


verdomme, weer niet..

bromde Kiers om 04:47 PM (op 21-12-2004)


"... Brunels stuk metaal was gigantisch en Nasmyth dacht na over het probleem. Op papier ontwierp hij in ½ uur een apparaat dat het krachtigste werktuig ter wereld zou worden: de stoomhamer. Nu kon de schacht voor de Great Britain gesmeed worden. Er ontstond een nieuwe wereld van zware machinebouw. Men kon nu metaal in vorm slaan waar men voorheen niet aan begon. Nasmyhts stoomhamer was erg veelzijdig; de machine combineerde grote kracht met zachtheid. De hamer kon zachtjes een ei in een wijnglas op het aanbeeld breken en met de volgende klap de gemeente doen trillen. Een van de belangrijkste werktuigen van de 19de eeuw was de stoomhamer en Nasmyth werd er rijk mee. Brunel inspireerde dan wel de bouw van de stoomhamer maar hij plaatste nooit de order voor de schacht. Impulsief als hij was, was hij alweer met een nieuw idee bezig..."

bromde Marnix om 04:57 PM (op 21-12-2004)
"... Deze foto is afgelopen zomer genomen op een parkeerplaats aan de rand van het dorpje Blaenavon (Wales) en stelt een enorme stoomhamer voor, tussen de 4 en 5 meter hoog...!"

bromde Marnix om 04:58 PM (op 21-12-2004)


Ik vind 'm niet erg lijken, overigens.

bromde Hoof (vanuit Rotterdam, ruikt u het?) om 05:34 PM (op 21-12-2004)


Hij heeft inderdaad meer weg van een lijmtang.

bromde bicat om 06:00 PM (op 21-12-2004)


Het gaat er natuurlijk om wat je er mee zou kunnen dóen.

bromde Marnix om 06:03 PM (op 21-12-2004)


Ben je eens eerlijk, geloven ze je nog niet he Lennard ;) *Ligt in een deuk* Maar ja Breskens, dat verklaat al veel. Toch nog een 8 voor Nederlands, wat geven ze daar tegenwoordig voor les??

bromde CiNNeR om 06:16 PM (op 21-12-2004)


Ik heb thuis een set oorwarmers die er dichter bij in de buurt komt.

Maar die zijn groen.

bromde Hoof om 06:50 PM (op 21-12-2004)
Deze dan?

bromde Lennard om 08:27 PM (op 21-12-2004)


Overdag een rondje zeehonden knuppelen. Daar krijg je trek van. Dus tegen achten met de bonken aan tafel. Veul zeekool opscheppen met gestampte zwoerdknippers en gebakken balg. Tonnen bier en fazanttrekken, veel liederen zingen bij het haardvuur. En om twaalf uur naar de haven om een vijandig vaartuig tot zinken te brengen. 's Nachts stropen en in het andere dorp op jacht naar vrouwen. Knotsen, tabak en een zakje vuurstenen.

bromde Kiers om 11:20 PM (op 21-12-2004)


Dan galvanisch wakker worden. Met de bek in de tuut. De vrouw schoppen, en een warme plek voor jezelf creëren. Twee lauwe flappen voor het idee. Even rechtop voor de foto. Ronkende spieren in de picture. Dan weer huigoprispend gaan zitten. Lamdronken zin in een stevig wijf. WIJFFF!! Zwalkzwierend op zoek.
Tietenvlees. Daar.
Linksaf.
Dikke bof, tepelhof!
Graaaien!!
Pats.

Eh.

bromde Marnix om 11:32 PM (op 21-12-2004)


Koffie met


© Hoof

Dat blievu zeker wel, hè?

bromde de kantinejuffrouw om 08:32 AM (op 22-12-2004)
Tastoe.

bromde de kasteelcatering om 09:01 AM (op 22-12-2004)


Maar dàt is godverdomme leuk, zeg.

Google Desktop Search

bromde Paul om 09:32 AM (op 22-12-2004)


Ik hoef nooit wat te zoeken op mijn computer. Alles staat in de map 'Documenten'. Nou ja. In één van de 327 mappen daarin. Of in één van de mappen daar weer in. Of in één van de mappen daar weer in. Of in één van de mappen daar weer in. Of in één van de mappen daar weer in.

Maar ik geloof dat ik op mijn verder niet nader te noemen fruitige besturingssysteem deze functionaliteit als sedert 1972 heb.
Bovendien is die Desktop Search er niet voor mijn smaak besturingssysteem.

Maar toch lekker ontwaken zo.

Ik neem nog een blik kaakjes.

* schrunch *

bromde Hoof (weer uit Rotterdam) om 10:17 AM (op 22-12-2004)


Hoof, je bent toch niet in Rotterdam gaan wonen en durft er nog niet voor uit de kast te komen?

bromde Kiers om 03:53 PM (op 22-12-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)