huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Heerlijk avondje II"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De deadline"]

11/24/2004: "Tanden"


Languit en gebroken drijft Enio op zijn kale eenpersoons-matras in zijn kale eenpersoons-kamer. Slap en doods hangt zijn arm over zijn buik. Na 80 kilo onderdrukking is alle gevoel er systematisch uitgeperst. De dekens liggen verfrommeld in een hoekje.

Enio staart naar de ornamenten in het plafond, met samengeknepen ogen en soep in een hoek, en luistert naar het gekraak van de elektronische wekkerradio terwijl het leven traag terugstroomt in zijn arm. Hij smakt met zijn lippen. Er is iets gestorven in zijn mond en er kleeft iets aan zijn gehemelte. Iets zachts. Hij richt zich op en steunend op zijn gehavende ellebogen inspecteert hij het onderlijf, als een generaal het slagveld. Gaatjes in zijn buik, netjes in een ovaaltje. 'Tandafdrukken', mijmert Enio.
Tandafdrukken?

Zijn blik zakt af. Geblakerde sigarettengaatjes in zijn onderbroek. Een korst op zijn knie. Zwarte voeten, stukjes aarde tussen de tenen. Enio wiebelt met zijn tenen tot de klompjes aarde verkruimelen en op het matras uiteen vallen. Blijkbaar een wilde nacht gehad. Hij ploft weer neer op het matras en fronst naar het plafond.

Gestaag rijgen de fragmenten van de vorige avond aaneen. Hangend aan de bar van een uit zijn voegen barstend rookhol. De snoeiharde vierkwartsmaat van een politiek gengageerde band uit Zweden. Een belerend vingertje in de lucht, terwijl de zanger zijn dubieuze opvattingen met een kushandje de zaal inslingert. De steelse blikken van een zwartharig meisje bij het podium die hem alleszins ontgaan. Een sprong in de tijd en een tikje op zijn schouder. Haar glimlach en aftastende blik. Zijn aanbod - eerst in het nederlands, erna in het engels - dat niet wordt afgeslagen. Het slurpen van zijn biertje terwijl hij vanover de rand van zijn glas naar haar kijkt. Alis, zo heet ze, die vertelt over de avonturen op hun eerste europese tour. 'I'm a so-cal grip-girl', vertelt ze meesmuilend.

Zijn armoedige grappen en haar welwillende lach, begeleid door het rumoer van een donderdagnacht. Uren die met zeen alcohol worden weggespoeld en uit duizenden porin als collectief zweet weer naar buiten kruipen. De handen van de buitenwipper die hen met zachte dwang naar de buitenlucht leidt. Haar stoutmoedige voorstel om een plek bij het water op te zoeken. Enio achterop zijn eigen fiets bij de zwartharige Alis, druk gebarend en pratend en aanwijzingen gevend terwijl ze hotsend en hobbelend hun bestemming naderen.

Geen mens te bekennen. Ze klimmen over het hek. Eerst Enio, die zijn knie schaaft aan het prikkeldraad dat kundig om het hek is gewikkeld. Dan Alis, die hoffelijk wordt bijgestaan door Enio. Als hij haar laat zakken zoent ze hem zomaar ineens op zijn mond. Hij is even van zijn stuk gebracht, maar herstelt zich en zoent haar terug. Gebukt en grinnikend rennen ze de dijk af naar het clubhuis, wat een mooi woord blijkt te zijn voor 'vervallen keet'. De deur zit niet op slot. 'Fits the description', grapt Enio en knikt naar het opschrift op de deurmat waarin ze hartelijk welkom worden geheten. Alis lacht, Enio grijnst, de deur zwaait krakend open.

De sobere inrichting wordt onthuld door het binnenvallende licht van de lantaarns, die in een statige colonne rondom de keet staan opgesteld. Stoffige tafels en zorgvuldig opgestapelde stoelen, een bar onder een gigantische spiegel en dito clubvlag, foto's van lachende mensen aan alle muren en rijen plastic bokalen op een houten lambrisering. Enio leest hardop de opschriften, terwijl Alis op zoek gaat naar eventueel alcoholhoudend materiaal. 1e Prijs Zeilcompetitie 1995, 1e Prijs Landelijke Scouting Zeil Wedstrijd, 2e Prijs OCC, Eervolle Vermelding Terkaplester Zeil-Zaterdag. Alis slaakt een opgewonden gilletje, Enio draait zich om. Ze staat te glunderen tegen het decor van tientallen flessen, ordentelijk opgesteld in een kast achter de bar. Rode en witte Chenet, JW Blacklabel, Chopin, Grey Goose. Niet slecht.

'X marks the spot', grijnst Enio. Ze krult zich rond zijn middel, zet een fles aan haar lippen, gaat op haar tenen staan en laat de inhoud rijkelijk in zijn mond stromen. Enio knijpt zachtjes in haar billen.

Met een roeispaan duwt Enio het bootje van de kant en stuwt hen met overdreven sierlijke armslagen voort, genietend van de tegendruk en de heimelijk blik die in zijn rug brandt. Het meer strekt zich uitnodigend uit, met elke slag drijft de metropool verder van hen af en daalt de roes sterker in. Alis vertelt over de klapband in Polen en de daaropvolgende overnachting bij een behulpzame oude man die juist op zijn brommer passeerde. Zijn echtgenote, een forse humeurige lapjesvrouw, verdacht hen om onnavolgbare redenen ervan van Duitse komaf te zijn en zonder schroom stond ze erop dat ze 's ochtends in alle vroegte weer zouden vertrekken. Ze was niet te vermurwen, alle pogingen om haar mild te stemmen ten spijt. 'De oorlog is daar nog altijd niet voorbij', verklaarde de man terwijl hij op de zijkant van zijn hoofd tikte en daarbij verontschuldigend zijn schouders ophaalde. Het vormt een voetnoot in de geschiedschrijving van de band's microkosmos.

Het ijskoude water beneemt hem de adem en jaagt zijn verbijsterde scrotum genadeloos omhoog, maar hij weet de opwellende schreeuw juist op tijd in de kiem te smoren. 'Met dank aan de aanzienlijke hoeveelheid drank in m'n lijer', schampert Enio. De riem was in een onbewaakt moment plotsklaps aan zijn greep ontsnapt. Enio was vloekend overeind geschoten, maar de roeispaan was al de duisternis ingedreven. Klappertandend en dapper lachend zwaait hij naar Alis. Ze glimlacht en zet de fles aan haar lippen.

Na een paar ferme armslagen is de riem eindelijk binnen handbereik en Enio grijpt hem triomfantelijk beet, wanneer in de verte een gedempt geplons klinkt. Een bekend, ritmisch geplons. Het geluid van een riem in het water. Enio draait zich om. Het wateroppervlakte strekte zich rimpelloos voor hem uit, Alis was verdwenen. Het bootje is niet meer dan een schim in de verte dat hij met open mond nastaart, tot het uiteindelijk helemaal aan zijn zicht is onttrokken. Het water kabbelt tegen zijn gezicht, de nacht drukt op zijn schouders en de spaan in zijn hand vormt een zwijgende getuige in het alomhullende duister.

Onwillekeurig denkt hij aan de duitse soldaten die met een fles in de hand stierven en wiens zittende lijken in de loopgraven werden begraven onder de almaar neerdalende sneeuw aan het Russische front. De bevroren grimassen van een verloren leger. Enio schudt zijn hoofd om het beeld te verdrijven. 'Hey!', schreeuwt hij, terwijl hij paniekerig om zich heen plonst. 'Alis!' Met wilde armslagen koerst Enio in de richting van de schim, onderwijl binnensmonds jammerend en vloekend, tot hij na een poosje het bootje weer in zicht krijgt. Enio houdt stil op een paar meter afstand. Het bootje dobbert kalm voor hem uit.

Het is leeg.

Enio hangt onrustig en besluitloos op zijn plek, als een vleselijke boei met ledematen. 'Alis?' Geen antwoord. Zijn ogen schieten onwillekeurig van links naar rechts. Niets dan water. 'Alis?' Een ijskoud voorgevoel kruipt van zijn kruis naar zijn keel. Verdoofd zwemt hij naar het bootje en trekt zich op aan de rand. Zijn haar hangt in slierten voor zijn gezicht als hij over de rand kijkt. Alis ligt languit in het bootje, haar kleren netjes opgestapeld op de zijne. Ze kijkt grijnzend op naar zijn verbaasde gezicht. Op haar buik ligt een kruis van rode wijn, met haar navel als som der delen. 'X marks the spot', fluistert ze. Die Alis. Enio hijst zich aan boord en stort zich druipend op het giechelende meisje.


Reedsch...142 toevoegingen, reedsch

Wt een avontuur!

* schuifelt een stukje naar rechts op de smalle richel aan de buitenkant van een gebouw van 64 verdiepingen *

bromde Hoof om 11:13 AM (op 24-11-2004)


En dattumme toffe jongens zijn...

bromde Vil om 11:18 AM (op 24-11-2004)


Jij bent die jongen, h Ap. Mooie details ook.

*prikt een gedroogde horzel op een overvol stuk karton*

bromde Marnix om 11:44 AM (op 24-11-2004)


*schudt heftig met zijn hoofd*

bromde ap om 11:48 AM (op 24-11-2004)


Ja. Goed nummer h, 'Little Green Bag'.

bromde Hoof om 11:51 AM (op 24-11-2004)


Ik ben ook weleens in een clubhuis van de waterverkenners geweest. Alleen hadden ze daar niet zoveel drank.

Wat ik wel heel gek vond was dat ze gingen zeilen op een flat.

bromde Lennard om 12:09 PM (op 24-11-2004)


Ja ach, wakker worden is nooit het fijnste moment van de dag.

bromde Klaarsz om 12:17 PM (op 24-11-2004)


Dat doet nog zeer ook, vanuit ijskoud besnikkelde toestand in n keer een erectie krijgen.

bromde mack om 12:29 PM (op 24-11-2004)


Rekenen is niet je sterkste kant h Paul. Doe nog eens?

O ja, verhaal. Lees ik morgen wel. Ofzo.

bromde Adriana om 01:11 PM (op 24-11-2004)


Ik realiseer me in een keer dat ik, indien van toepassing, meestal te laat ben om het erectieproces daadwerkelijk mee te maken of te observeren. Het is gewoon opeens zover.
Of je wordt wakker.

Behalve in die nachten dat je eigenlijk te moe bent, maar niet alleen. Dan maak je het soms wel mee, vanwege dat je er hartgrondig voor in de stemming probeert te raken.

* trekt zakje vouwfietsvoorwielventieldopjesversieringen open *

Shit. Weer geen oranje.

bromde Hoof om 01:11 PM (op 24-11-2004)


Shit is nooit oranje
Tenzij je heel,
heel, hl veel
Worteltjes eet

Ga je 's nachts ook nog goed van kijken. Kan je misschien wel zien hoe die erectie ontstaat

bromde Vil om 01:17 PM (op 24-11-2004)


Ik ken die Poolse vrouw wel...Telkens als je geheel naakt en met een feesttoeter in je anus langs haar huis huppelt, roept ze dat je een gore smeerlap bent en moet opsodemieteren. Het is er inderdaad nog oorlog.

bromde luldebehanger om 01:23 PM (op 24-11-2004)


Paul.

De eerste keer werd ze 28. Daarna nog acht keer en nu dus voor de tiende keer. Doe het anders eens op je vingers of zo.

Zal ik anders het juiste antwoord mailen?

bromde Lennard om 01:26 PM (op 24-11-2004)


Adriana, van harte! En bewegende ook natuurlijk.

bromde Lennard om 01:29 PM (op 24-11-2004)


* komt in polonaise de comments binnen *

Ennnnnzakuhnseffedeurennnzakuhnseffedeur

* loopt in polonaise de comments weer uit *

bromde bewegende om 01:34 PM (op 24-11-2004)


Ha, dank u! Komt u een virtuele borrel halen bij Adobes!

bromde Adriana om 01:41 PM (op 24-11-2004)


Tsss. Die Lennard. Goed met cijfers.
Dus. Eh. Als Adriana zelf goed kan rekenen is ze toch 37?
Ze is eerst een keer 28 geworden. Dat was de eerste keer. Als ze het nu voor de tiende keer wordt, dan is ze het dus tien keer geworden, inclusief die eerste keer, dus negen keer meer dan die de eerste keer.

Mmmm. Net had ik het uitgerekend. En toen werd ze 39.

Fijn dus dat ik mijn rekenwerk altijd de deur uitdoe.

* gaat per ongeluk op brok kokos staan *

bromde Hoof om 01:56 PM (op 24-11-2004)


Ziet dan niemand het addertje onder het gras??

"Vandaag word ik 28! Nou is dat al jaren zo, maar dit jaar vier ik mijn jubileum. Het is namelijk voor de tiende keer!"

Het goede antwoord is: ze wordt 31 vandaag. Het is niet de 10e keer want ze geeft duidelijk de aanwijzing: vr de tiende keer. Dus de 1e t/m de 9e behoren tot de mogelijkheden. In de zin ervoor staat duidelijk het woord "vier" genoemd. Dit is een aanwijzing dat het dus de vierde keer betreft dat ze 28 wordt.
De eerste keer was op haar 28e, de tweede op haar 29e, de derde op haar 30e, en de vierde (vandaag) haar 31e.

Adriana, gefeliciteerd met je 31e verjaardag.

bromde mack om 02:23 PM (op 24-11-2004)


Zoals zo vaak zit het addertje in deze begrijpend lezen sommen in de eerste zin.

"Vandaag word ik 28!"

Klaar.

Gefeliciteerd met je 28ste!

bromde Lennard om 02:33 PM (op 24-11-2004)


Nog geen taart gezien, trouwens. Dat is tegenwoordig zeker niet meer.

bromde Marnix om 02:45 PM (op 24-11-2004)


Zoals elke vrouw hult ook de schone Adriana zich in nevelen. Gevoeglijk gaan we er van uit dat zij 10 keer op rij 28 wordt en dat zij daarmee is begonnen op haar 28e. Het zou echter zo kunnen zijn dat zij op haar vijfde besloot dat zij 28 werd, dat elke 2n+1 jaar herhaalde (n=(1..10)) en nu dus de gezegende leeftijd van 125 heeft bereikt. Het zou zo maar kunnen.....

*krabt achter oren en vraagt zich af of het er nu allemaal beter op wordt*

bromde Jumis om 02:54 PM (op 24-11-2004)


Nee, da's afgeschaft. We krijgen wel bitterballen daarentegen.

#foto van een schaal bitterballen#

*is tevreden met versnelde manier van foto's plaatsen.*

oh kut!

#foto van een schaal bitterballen width =380#

Oef. Da's beter.

bromde mack om 02:56 PM (op 24-11-2004)
Nou, daar zeg ik geen nee tegen!

bromde Marnix om 03:00 PM (op 24-11-2004)


Wat doet GloeiendeGloeiende die sla tussen die bitterballen?

bromde mack om 03:03 PM (op 24-11-2004)


bromde Marnix om 03:04 PM (op 24-11-2004)


Wat is ie snel h? Die Marnix. Ik denk haast dat-ie wel een paar klassen heeft overgeslagen.

bromde mack om 03:11 PM (op 24-11-2004)
Nou nou!

bromde Marnix om 03:11 PM (op 24-11-2004)


Snel is mijn middle name, Mack. Behalve als het om sex gaat.

*knipoogt vet en veelbetekend*

bromde Marnix om 03:13 PM (op 24-11-2004)


Aha, u heet dus officieel: Hehehehehe Snel Marnix.

bromde mack om 03:15 PM (op 24-11-2004)


Ja. Creatieve ouders, h.

bromde Marnix om 03:22 PM (op 24-11-2004)


Zeker. Heeft u ook nog broers en zusters?

bromde mack om 03:24 PM (op 24-11-2004)


Ja. Die heb ik.

bromde Marnix om 03:28 PM (op 24-11-2004)


Ik krijg er bepaald trek van.

#foto van masturberende man width=390#

Godver. Dat is inderdaad een stuk sneller. Scheelt ook een berg zoekwerk.
Wel gek dat het lijkt dat die man een wijdte van 390 heeft. Millimeter.

* pakt lineaal *

Och. Niet eens zo slecht.

Vinden ze lekker. De meisjes. Een lekkere dikke frikandel.

Bitterballen niet trouwens. Dan denken ze dat je a. van achter naar voren afveegt en b. niet erg vaak doucht en daar c. weinig aandacht besteedt aan het reinigen van wat lastiger bereikbare plekken.

* steelt een hart *

Wil ik dit even marineren?

bromde Hoof om 03:36 PM (op 24-11-2004)


#foto van Marnix width=390#

Hee, kijk eens, heb ik toch een foto van Marnix gevonden.

bromde mack om 03:52 PM (op 24-11-2004)
Heb je d'r gelijk eentje terug.

bromde Marnix om 03:57 PM (op 24-11-2004)


En dan ga ik daar overheen:Maar ik zeg verder niks.

bromde Hoof om 04:00 PM (op 24-11-2004)


Dagenlang vissen in een Iers meer, zeg ik dan. Koude wind, dood bier, harde snoek.

Was het maar weekend.

bromde bicat om 04:07 PM (op 24-11-2004)


Ja.

bromde Weekeind om 04:13 PM (op 24-11-2004)


Wegwezen jij, ik werd geroepen!

bromde Weekend om 04:14 PM (op 24-11-2004)
Gezellig.

bromde Lennard om 04:16 PM (op 24-11-2004)


Heren..

bromde Zaagmans om 04:17 PM (op 24-11-2004)


Rot zelf op! ik was hier eerder!

bromde Weekeind om 04:17 PM (op 24-11-2004)


*vliegt weekeinde in de haren, knipt baard af, ramt staf in hol en steekt mijter in de fik*

Kom over twee weken maar terug
Lamstraal!

bromde Weekend om 04:18 PM (op 24-11-2004)


Hmmm, ik krijg een idee...

bromde Lennard om 04:22 PM (op 24-11-2004)


Mmmm. Toch nog steeds een soort incognito.

Ik heb nog foto's van Hoof, Lennard en Dick T. Maar die houd ik voor mezelf. Ben bang dat anders heel Bicat.net in mekaar dondert.

bromde Marnix om 04:25 PM (op 24-11-2004)


Inderdaad. Straks komt nog uit dat ik elke zaterdag mijn Ford Ka door de wasstraat rijd. En op zondag naar Oma. Met de kids. Als de labrador niet ziek is, althans.

bromde bicat om 04:31 PM (op 24-11-2004)


Geweldig, die marnixfoto met die vissershoed. Hij ziet er eigenlijk een stuk minder slim uit dan-ie is h?

bromde mack om 04:45 PM (op 24-11-2004)


Ik heb zelfs een foto van de baron zelve.

* rommelt wat in allerlei mapjes *

Eh. Had.
Gewist omdat ik ruimte nodig had op mijn harde schijf.

bromde Hoof om 04:49 PM (op 24-11-2004)


Dat Google, dat wordt nog wel wat.

Ik denk dat ik voor de zekerheid maar even snel www.hoofle.com ga confiskeren, want voor je het weet is het weg.

bromde Hoof om 04:51 PM (op 24-11-2004)


bromde Le Baron om 04:53 PM (op 24-11-2004)


Wat haast niemand weet: ik heet eigenlijk Ruud.

bromde Marnix om 04:56 PM (op 24-11-2004)


Tsssk. Hoe ordinair.

bromde bicat om 04:57 PM (op 24-11-2004)


*voelt op z'n klompen aan dat er straks een foto van zichzelf in een vliegtuig verschijnt*

bromde mack om 04:57 PM (op 24-11-2004)


*haalt post op bij brievenbus*

Heee, een kaartje van de Baron. Da's aardig.

'Succes met je kater!'

Nou, die ligt uitgekotst met wat gal en maagzuur in de wc. Meer kreeg ik er niet uit.

bromde Kiers om 05:05 PM (op 24-11-2004)


bromde Marnix om 05:06 PM (op 24-11-2004)
Jezus, Mack. Hoe wst je dat?!

bromde Marnix om 05:07 PM (op 24-11-2004)


Lekkere warme naam, Ruud.
www.ruud.com

Ik moet zeggen dat ik mijn altijd drie, vier keer duidelijk moet uitspreken voordat mensen 'm goed verstaan.

Yourias-Mbeki de Vries.

Is dat nou ZO moeilijk?

bromde Hoof om 05:10 PM (op 24-11-2004)
Ahhhhh...

bromde Paul om 05:11 PM (op 24-11-2004)


Ja, wat ik allemaal niet weet. Ik weet over iedereen hier heel veel. Behalve Hoof. Niks over te vinden in mijn CIA files. Alsof ie niet geboren is ofzo...

bromde mack om 05:11 PM (op 24-11-2004)


Goed om te zien dat de Kasteelvrouwe financieel gezien ook een duit in het zakje doet.bromde Marnix om 05:12 PM (op 24-11-2004)


En ik maar denken dat deze het was.

bromde Hoof om 05:14 PM (op 24-11-2004)
Vleugeltje?

bromde Marnix om 05:15 PM (op 24-11-2004)
Of liever een stuk dode hond?

bromde Marnix om 05:21 PM (op 24-11-2004)


Tja, de Zuidwelsh Wolfshond, de grootste hond ter wereld.

Dat moet een behoorlijke reet geweest zijn in het echt.

bromde mack om 05:24 PM (op 24-11-2004)


Ik ben Hoof. Mijn Sterrenbeeld is Zwoerd, en ik woon in Drochten. Sinds mijn geboorte (in 1979) ben ik bezig met het creren van een ideale wereld. Een wereld waarin het individu niet langer gebonden is aan zijn lichaam maar het Ware Licht vindt door op een hoger gevoelslevel diep in zichzelf in te dalen op zoek naar de verborgen bron van Eeuwige Deugd, de LevensKracht die wij in ons dragen, maar die slechts weinigen onderkennen. Als je de kosmische kracht van je innerlijke chakra voelt en beheerst hoef je nooit meer ziek te zijn, nooit meer te lijden, en begint het nirwana al hier. Op de straatlaanweg 7c in Drochten-Zuid.

Verder hou ik erg van porno en peepshows, staat Mercedes bij mij nog steeds op een voetstuk en heb ik sinds mijn bezoek aan een tropisch zwemparadijs een ongelofelijke uitbraak van zwemmersexceem, die inmiddels tot links naast mijn scrotum is opgekropen. Hetgeen, behalve een onaangename geur, ook een pijnlijke jeuk en een gelige, draderige afscheiding tot gevolg heeft.

Wilde je verder nog wat weten Mack?

Je kunt me altijd mailen op youriasmbekidevries@hoofholding.dro

O ja. Bijna vergeten. Ik ben 2.07 meter, weeg meestal rond de 185 kilo, had blond haar en een normaal postuur. Je kunt me herkennen aan de gnoe-schedel die ik als hoofdversiering bij me draag. Niet altijd op mijn hoofd natuurlijk. HAHAHAHAH! Dat zou wat zijn. Als je de trambaan oversteekt en dat je dan, nou ja. Electriciteit dus.

Dat is me de laatste 27 keer erg slecht bevallen.

bromde Hoof om 05:27 PM (op 24-11-2004)


*corrigeert zich een ongeluk door 2839 namen en Hotmail adressen bij de vorige comments n voor n weg te halen*

Als ik die Spambot in mijn vingers krijg! Of die fake Autocorrector...

bromde Bicat's autocorrector om 05:30 PM (op 24-11-2004)


Ook leuk, zo'n springende koi karper:

bromde Marnix om 05:32 PM (op 24-11-2004)
Mack, bescheiden als altijd.

bromde P. om 05:33 PM (op 24-11-2004)


*immiteert Andr van Duin*

JAAHOOOOOOOOOOOOOOOOOORR

bromde mack om 05:36 PM (op 24-11-2004)


Niks Hoof. Ik heb vernomen dat je ook graag met versterkers zeult. Dat is nog eens een interessante hobby. Beter dan eeh..boeken schrijven.

bromde mack om 05:40 PM (op 24-11-2004)
Nou, vooruit. Een foto van Vil.

bromde Marnix om 05:43 PM (op 24-11-2004)


Nou. Dat leek nergens naar. Dat kan k zelfs beter. En ik kan niks, dus kun je nagaan...

bromde Frans van Dusschoten om 05:44 PM (op 24-11-2004)


En Kiers:

bromde Marnix om 05:45 PM (op 24-11-2004)


Verrek. Dat was ik nog vergeten. Ik zeul graag met versterkers.
En tv's (plasma-schermen e.d.), DVD-spelers, stereo-apparatuur, handzaam verpakte audio en beelddragers en verder alles wat er aan sierraden en portomonnee's voor handen ligt.
Wat dat betreft is het mooi dat ik als nachtverhuizer van mijn liefhebberij mijn werk heb gemaakt. Er moet immers ook brood op de plank. Op de broodplank ja.
Dat is zo'n onhebbelijk dingetje van mij. Ik heb nou eenmaal zo'n plank gekocht, en het staat ook hartstikke leuk bij de rest van het interieur. Maar om er dan dat beschimmelde brood iedere keer op te laten liggen, dat vind ik dan ook zo wat.

* steekt een stuk koolstof van 18,37 millimeter tussen twee lagen kippengaas, bijeengebonden met hardplastic bindringetjes en pneumatische nietjes *

Ben benieuwd wat dit wordt...

bromde Hoof om 05:49 PM (op 24-11-2004)


Hier zit ik na een nacht hard werk wat te chillen met m'n collega's.

bromde Hoof om 05:50 PM (op 24-11-2004)


Mooie pet. Robijn?

bromde Marnix om 05:53 PM (op 24-11-2004)


Nee, twee grote stukken jade, een paar parels, 215 briljantjes en een grote diamant.

Waarschijnlijk was het de diamant waarin je je vergiste.

bromde Hoof om 05:55 PM (op 24-11-2004)


Hoof, die jongen links van jou en voor de kijkers rechts, is dat nu zo'n uit Afrika geadopteerd zielig negertje met vergroeide armpjes?

bromde Kiers om 05:58 PM (op 24-11-2004)


Vreemd dat die jongens allemaal cijfers en letters op hun shirt dragen als ze niet eens kunnen lezen.

bromde Kiers om 05:59 PM (op 24-11-2004)


Kiers, dat is handig voor de politie. Ze lijken ook zo op mekaar, h.

bromde Marnix om 06:02 PM (op 24-11-2004)


WENS OM IN DE BEK TE SCHIJTEN NIET STRAFBAAR

Uitgegeven: 24 november 2004 09:46
Laatst gewijzigd: 24 november 2004 12:32

BICATTERVEEN - Een bevestigend antwoord van poepprater Kiers op de vraag of hij islamprediker Abdul-Jabbar van de Ven volledig de bek wenst vol te schijten, is niet strafbaar. "Die wens is niet netjes, maar mag je hardop uiten", zei hoogleraar strafrecht B. Bicat woensdag in een eerste oordeel over de uitspraken van Nederlands bekendste poepprater.

Van konttekst, zelfstimulatie of obscene gebaren kan eventueel meer dreiging uitgaan, maar daar lijkt volgens Bicat geen sprake van. Dat Kiers zijn uitlatingen doet als poepprater in een godsdienstig televisieprogramma betekent volgens hem dat hij volledig in de verkeerde studio zat. "Het is een bizarre uitspraak in een verkeerd programma. Wie praat er nu over poep in een godsdienstig programma?", aldus B. Bicat.

Wensen

Kiers reageerde dinsdagavond positief op een vraag van godsdienstwaanzinnige Andries Knevel of hij Abdul-Jabbar van de Ven binnen twee weken de bek wenst vol te schijten. Nederlands bekendste poepprater veegde snel zijn anus af en zei dat er nog veel meer aan zit te komen en dat hij dat het liefst wenst te deponeren in de mond van Abdul-Jabbar van de Ven.

Een woordvoerder van het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) beaamt dat de wens iemand in de bek te schijten geen strafbaar feit is en dus niet vervolgd kan worden.

Ondergedoken

Kiers heeft zich inmiddels verdekt opgesteld in een onbekend toilet en wacht tot Abdul-Jabbar van de Ven het toilet bezoekt. "Mijn missie moet duidelijk zijn", aldus Kiers die vanaf heden niet meer wenst te poepen om zo een ENORME drol op te sparen. Kiers schrijft woensdag in een verklaring dat hij iedereen wil aanzetten hetzelfde te doen. "Verschanst u met volle darmen op alle toilets van Nederland zodat Abdul-Jabbar van de Ven geen kant uit kan. Als hij eenmaal naar het toliet moet, schijten we hem met z'n allen de bek vol."

Kiers wil contact met Abdul-Jabbar van de Ven opnemen om hem openlijk de bek vol te schijten. "Dan hoeft dat geen verrassing meer te zijn", aldus een hevig winden latende Kiers.

bromde Kiers om 06:04 PM (op 24-11-2004)
Geslacht: oude man
Zoekt: jonge wellustige meisjes
Voor: langdurig stalken
Leeftijd: 62 jaar
Woonplaats: Bicatterveen
Opleiding: Lom-school
Beroep: afgekeurd ambtenaar
Lengte: 153 cm
Postuur: gebocheld en horrelvoet
Haar: grijs
Ogen: staalblauw
Roken: zware kettingroker
Drinken: zo goed als alcoholist
Eten: jonge maagden
Sporten: voorhuidjogging
Status: alleenstaand
Kinderen: 93
Kinderwens: 213
Afkomst: Transsylvania
Religie: onorthodox
Talen: Bicatterveens
Ben gek op: zweetluchtjes hier en daar, beetje onverzorgd uiterlijk, oneerlijke meisjes die liegen en pissen en die zichzelf niet zijn, zelfbeklag, koppigheid en arrogantie.
Najahhhh maak mij dan maar eens gekkkkkkkkk. Grappig dit!! Wat zal ik eens vertellen over mezelf....... mmmmmmmm....... ik ben een meissie dat graag gaat stappen in het weekend!!! Ik hou erg van gezelligheid en lekker ouwehoeren en lekker op de bank te hangen of lekker uiteten te gaan mmmm hahahaha en weet je......breien!!!!!! :-) Mijn hobbies zijn lezen, internetten, chatten, winkelen, uitgaan.

Mijn ideale partner is een STOERE man waarmee ik ontzettend kan lachen! Ook eerlijkheid vind ik belangrijk! Ennuh hij moet ook lekker kunnen praten, daar hou ik van!! Weet je wat ik ook leuk vind? Als een man lekker kan massereren, dat is echt lekker!!!! Maar ik denk zelf dat ik niet de enige ben haha

ben op zoek naar avontuurlijke mensen omdat ik zelf ook heel erg avontuurlijk ben. Ik lees veel avonturenboeken zoals Annie M.G. Schmidt en hou van koken maar wel nederlands koken. Verder ga ik naar avonturenflims in de bioscoop en ga vaak avontuurlijk wandelen met mijn hond. Ben een liefhebber van films en lekker muziek luisteren en er op dansen. Maar alleen is ook maar alleen en daarom zoek ik jou. Liefst verstandige oudere avontuurlijke man van rond de 62. Ik val erg op afgekeurde ambtenaren. Horrelvoet maakt niet uit omdat ik zelf af en toe ook last heb van geurtjes.

Ik kan wel zegen dat ik een stoer persoon ben met een sterk karakter, en tegelijkertijd ook heel erg emotioneel en gevoelig. Ben en ook heel sociaal vindt het leuk in gezelschap te zijn en soms wil ik ook even lekker alleen zijn om tot me zelf te komen. Van alles heb ik eigenlijk wel wat en ik ben heel leuk en heel erg spontaan en ENORM adrem en leuk. met mij kun je echt ENORM lachen. Weet ook heel goed wat ik wil in het leven, heb vaak me eigen mening en vaak vinden manen dat wel een beetje moeilijk te accepteren grappig toch.Maar het blijft een uitdaging.

Mijn ideale partner is heel erg moeilijk te omschrijven het is gewoon niet in woorden te vaten het moet gewoon klikken er moet zeker wel een soul verband zijn en je moet goed kunnen communiceren met elkaar want dat is de key of every good relationship. Vindt het ook heel erg belangrijk als iemand een eigen menig heeft en sociaal is. Sportief omdat ik dat zelf ook wel ben. en dat je samen het goed kan vinden.

En veder val ik wel op mannen die lang zijn zelf ben ik maar 1.14 maar vindt het heel fijn als iemand me vast pakt, en dat ik me zelf kan verstoppen in zijn armen. En hij moet ook een soort van een teddy beer zijn vindt knuffelen wel belangrijk, Vind wel dat mannen hun goed moeten kleden en een verzorgt uiterlijk hebben. Maar ga pas echt voor iemands als hij een goed karakter heeft.

Vrijgezellige vrolijke, spontane, leuke, open, spontane, lachen, spontane meid op zoek naar lachen vriendschap om leuke gezellige lachen dingen te doen. Leuke lachen gesprekken en vooral veel lachen. Ik ben op zoek naar een leuke, open, spontane, lachen jongen. Gewoone en vrolijke gezellige man die open staat voor bijna alles! Gewoon lachen. Een vrolijke gezellige spontane man die zichzelf durft te zijn. Ik ben altijd in voor iets spontaans of iets geks.

Hey mensen! Voordat je beslist of je reageert of niet, zal ik eerst nog even wat meer over mezelf vertellen! Daar gaat ie...Ik woon sinds een jaartje in Delft en zag het levenslicht in Den Helder. Nou, dat was het! Schrijf je snel terug?

Image Hosted by ImageShack.us Mijn studententijd bracht ik door in Tilburg. Ik ben student aan de kappersschool geweest en dat is best wel moeilijk. Ik ben verder erg zelfstandig en vind een goede baan erg belangrijk. Verder houd ik echt enorm erg van reizen. In februari ga ik dan ook drie weken naar Benidorm aan de zee.

Veel lachen met elkaar staat bij mij op nummer 1. En dat doe ik liever niet alleen. Ik vind het leuk om met jou te mailen, chatten of gewoon spontaan een biertje te drinken. Trefwoorden: direct, spontaa, open, lachen, open, spontaan, lachen, open, soms wat verlegen, beetje gestoord, spontaan en een tikkeltje brutaal.

bromde de vieze oude man om 07:17 PM (op 24-11-2004)


Ik hou van meisjes die niet zo moeilijk doen over sex. Met mij, welteverstaan.

Nou. Dat was het wel zo'n beetje.

bromde Jonge God Hoof om 07:34 PM (op 24-11-2004)


En dat zijn er nogal wat! Jij hebt dus echt geen tijd om je broek uit te doen. Kekke broek overigens, Hoof.

bromde Kiers om 07:40 PM (op 24-11-2004)


Dank je. Het is alleen iedere keer wel zoeken naar de gulp. Met al die streepjes.

bromde Hoof om 07:48 PM (op 24-11-2004)


Schaken, iemand?

Ik kijk wel toe.

bromde Marnix om 09:29 PM (op 24-11-2004)


bromde Hoof om 10:43 PM (op 24-11-2004)


O. Wacht. Ik lees 't niet goed.

Ik was afgeleid:
http://www.nike.com/nikeneoshox/flash.html

(moet u zien, heer Marnix, voor zowel de Flash als de filmpjes van de aangeklikte negers)

bromde Hoof om 10:54 PM (op 24-11-2004)


(Ik weet toch, struikrover Hoof. Dat soort dingen spotten en bekijken is immers onderdeel van mijn (en ons, maar dat vooral terzijde) nogal vage vak. Maar blijf ze vooral en als het u belieft op regelmatige basis insturen. Op de een of andere manier zijn er steeds weer nieuwe, en ik mis er een grote hoop.)

bromde Marnix om 11:04 PM (op 24-11-2004)


*benijdt Hoof om zijn ENORM grote zwarte lus*

Ik wil morgen wakker worden als een neger.

bromde Kiers om 11:32 PM (op 24-11-2004)


Wakker worden en dan een neger op je logeerbed vinden. Da's ook raar.

bromde Lennard om 08:23 AM (op 25-11-2004)


Tijdens het neuken kan de hemel traploos worden versteld. Het enige wat u hoeft te doen is vragen "Hoof, kun je het tempo ietsje verlagen, je bonkt steeds tegen mijn baarmoederwand".

Het heeft natuurlijk z'n voordelen, zo'n ENORME lul (het staat leuk op Aziatische vakantiefoto's, makkelijk als je een groot bord eten op schoot hebt), maar er zijn natuurlijk ook nadelen.

Zo is het bijvoorbeeld merkbaar dat als je een erectie krijgt het bloed rgens vandaan moet komen. Op de n of andere manier schijnen daarvoor de hersenen de uitgelezen plek te zijn. Het schijnt ook dat het goed te merken is aan als dat wat shcrijven stttts laastigrrr wot en asdat je sin heb an TIETE!! voor je zeit van KONT!! dngngng koef pfaa fewafg[e ieg gag awaegt

bromde Hoof om 09:33 AM (op 25-11-2004)


Als (ex-)alcoholist herken je dingen. Hoof eet 's morgens niet. Nee, hij zuipt! Oh!

bromde Paul om 09:48 AM (op 25-11-2004)


Beste Hoof666,

We hebben je profiel van Lexa.nl verwijderd.

Je had erotisch getinte tekst in je profiel staan.

Dit is in strijd met onze Algemene Voorwaarden waar jij tijdens je aanmelding accoord mee bent gegaan.

Veel succes elders,

Lexa.nl


Nou ja. Ik had alleen geschreven dat ik graag porno kijk. Blijkbaar worden de meisjes daar BOTERgeil van...

bromde Hoof666 om 09:53 AM (op 25-11-2004)
Tja, Hoof. Waar de liefde begint, eindigt de sex. En omgekeerd. Ofzo.

bromde P. om 10:05 AM (op 25-11-2004)


* giet steels iets uit een ijzeren flacon *

Zooooo. Lekker bakkie koffie op de vroege morgen!

bromde Hoof om 10:10 AM (op 25-11-2004)


Mijn eigenste ik denkt persoonlijk zelf aan iets anders. u mag zich bedenken en met mij meedoen.

bromde Kiers om 10:26 AM (op 25-11-2004)


* Plop! The Original *

Dt is ontbijten!

bromde Hoof om 10:36 AM (op 25-11-2004)


"I like a beerbuzz, early in the morning"

Heeft Cheryl van mij, die tekst.

bromde Lennard om 10:50 AM (op 25-11-2004)


Snel, dan ben ik de 100e toevoeging!

bromde mack om 11:32 AM (op 25-11-2004)


*PLOP*Voor u heer Mack! Op uw 100e toevoeging!

bromde Kiers om 12:11 PM (op 25-11-2004)


U bent bepaald gul met de sjampoepel.

Zo. Dat woord gebruik ik dus nooit meer.
(ben mijn vocabulaire aan het opschonen (en, HUP! weer n, 'opschonen') zoals u wellicht bemerkt)

bromde H102f om 12:29 PM (op 25-11-2004)


Er gaat niks boven bubbly in de ochtend. Ochtend, het is toch nog ochtend h?

* trekt de dekens over zijn neus *

bromde b3w393nd3 om 12:59 PM (op 25-11-2004)


*zet nog een fles koud voor een late High Tea*

bromde Kiers om 01:52 PM (op 25-11-2004)


Hihi, leuk voor tijdverdrijf op het werk: om te lezen: Science text book disclaimers.

bromde bewegende om 01:57 PM (op 25-11-2004)


geflambeerde schapepootjes, iemand?

bromde grtsjsrjry om 02:12 PM (op 25-11-2004)


Hoe omschrijf je nou het geluid dat het snuiten van een neus maakt, maar dan met name het moment dat een vastzittend stukje los schiet en de toonhoogte van de snuit twee octaven omhoog schiet?

Ik kom niet verder dan "FWUAT" en ik heb er een beter woord voor nodig.

bromde mack om 02:14 PM (op 25-11-2004)
FWUATWA?

bromde grtshsyj om 02:24 PM (op 25-11-2004)


GOOGLE, altijd leuk

bromde grtshsu om 02:30 PM (op 25-11-2004)


o ja, ap, leuk verhaal.

bromde grtsjhryjryj om 02:34 PM (op 25-11-2004)


Ik moest ook erg lachen in Rat Race, toen het Joodse gezin op aanraden van de jongste dochter het Barbie Museum bezocht.

bromde Hoof om 02:38 PM (op 25-11-2004)


Nou ja. 'Erg lachen'.
In mijn geval is dat een soort rare grimas, waar veel mensen nogal schrikkerig op reageren. Vaak zie ik de ogen ook snel langs mijn handen en voeten schieten, alsof ze verwachten dat ik ergens tussen zit.

* gnuift *

bromde Hoof om 02:45 PM (op 25-11-2004)


Mack, over die specifieke materie heeft de Baron eens een klein schrijven gewijd. U moet even zoeken onder poezi en dan zeker lang geleden. Zeg bij het begin van deze website. Sinds ik dat gelezen heb moet ik elke keer bij het snuiten van mijn neus aan de baron denken. En dan te bedenken dat ik altijd mijn neus snuit door 1 vinger in het ene neusgat te stoppen en keihard te blazen door het andere. Vooral aan de kassa in een supermarkt krijg ik dan verbaasde blikken.

bromde Kiers om 02:46 PM (op 25-11-2004)


Rat Race, klinkt als een goede film.

bromde grtsdthrys om 02:48 PM (op 25-11-2004)


Ah, Grasdtsrt3wqetq! Dt is nog eens een manier om mijn aandacht te trekken!

bromde Marnix om 02:50 PM (op 25-11-2004)


*treedt op met De Dijk bij mtv unplugged, zingt:*

'Een man, leeft pas als ie vist, leeft pas als ie vist, als ze d'r niet ihihis.'

'tien tegen een dat ik mn mond hou, als je mij weer ziet...'

bromde grtshrysjry om 02:54 PM (op 25-11-2004)


04/05/2003: "*pfoart*"

Grote brokken neusvruchten ontnemen mij een soepel verlopende ademhaling. Derhalve tracht ik middels het bruut uitstoten van gassen deze klonters te verwijderen. Geluiden, als van steentjes op een bevroren vijver vullen de kamer.
Mijn huisneger ziet dat en brengt vlug een koffie en de porno-bode.
In de porno-bode van deze maand staat een uitgebreid artikel over de kunst van het droogneuken.

Buiten snorren de grasmaaiers sonoor.

bromde Kiers om 03:01 PM (op 25-11-2004)


Vissen. Ik herinner me nog dat we met een bamboehengel op stekelbaarsjes visten. En de opwinding als je beet had. En de stier die het er niet mee eens was als je in z'n weiland zat.
Mooie tijden.

bromde mack om 03:02 PM (op 25-11-2004)


Dat heb je even snel voor elkaar gekierst al zeg ik het zelf.

Maar ik zoek eigenlijk een typerend geluid. Het moet herkenbaar zijn voor collega's. Snapt u wel?

bromde mack om 03:05 PM (op 25-11-2004)


Ik zou het eenvoudig houden: "PFieieieieieie!!!", eventueel succesvol gevolgd door "K-titititit", betreffende de op het tafelblad vallende brokjes.

Foneeties sgreive is me hobbie.

bromde Hoof om 03:22 PM (op 25-11-2004)


En ergens is er een lul in een knickerbocker die dit noteert, Hoof.

*roept whiskey*

bromde bicat om 03:27 PM (op 25-11-2004)


Hij is er al uitgeweest hoor Baron. Ik wilde even stiekem roken.

bromde Lennard om 03:30 PM (op 25-11-2004)


Image Hosted by ImageShack.us

bromde Hoof om 03:50 PM (op 25-11-2004)


*schrikt op*

*nurks*

Mpfrrrr. Is het niet wat vroeg?

*wuift onduidelijk*

bromde Whisky om 03:53 PM (op 25-11-2004)


"Frrroooiettt, kaploink!"

Ik vind 'm zelf erg goed. Qua onomatopee.

bromde Marnix om 04:01 PM (op 25-11-2004)


Die van Marnix kan ik wel wat mee. De neusbrokken worden wel netjes in een zakdoek geblazen dus dat kaploink laat ik even weg. Anders herkennen ze het niet.

bromde mack om 04:14 PM (op 25-11-2004)


Ik ook hoor.

bromde Onno Matopee om 04:25 PM (op 25-11-2004)


Check mij.

bromde Jaap om 08:00 PM (op 25-11-2004)


[on topic] Ik heb nu eigenlijk best wel zin om me ook druipend op een giechelend meisje te storten. Heeft er iemand een idee wat zoiets tegenwoordig kost? [/on topic]

bromde Lennard om 09:01 PM (op 25-11-2004)


Een euro of 10 voor een goeie bivakmuts en, zeg, 3 euro voor een emmer.

Maar het kan dat die prijzen inmiddels hoger zijn. Het is voor mij al even terug.

bromde Hoof om 09:29 PM (op 25-11-2004)


Enne... Aan de andere kant van de dijk. Natuurlijk.

bromde Hoof om 09:32 PM (op 25-11-2004)


Anders werkt het niet.

bromde Lennard om 09:37 PM (op 25-11-2004)


Effe niet om te zeuren, maar ik moet dus even Champagne halen. Ben er helemaal doorheen. Zal wel zondagavond worden, uit de losse pols geschat.

bromde Kiers om 10:14 PM (op 25-11-2004)


U hoort het geruis van 1 brommers.

*knijpt rem in en zet helm af*

Zo. Die heb ik toch maar mooi afgeschud.

*geeft gas en sterft weg in de verte*

bromde mack om 10:36 PM (op 25-11-2004)


Goeiemorgen! U hoort het geruis van 1 brommer. Adriana zit gezellig op de buddyseat hoor.

bromde bewegende om 07:02 AM (op 26-11-2004)


Ik hoor er vier.

Wat zal ik vandaag eens bij de friet nemen?

bromde Lennard om 08:06 AM (op 26-11-2004)


In verband met de regen stel ik een paraplu voor, Lennard.

bromde bewegende om 09:01 AM (op 26-11-2004)


Misschien een meisje dat zich graag laat onderdruipen?

bromde Hoof om 09:14 AM (op 26-11-2004)


Of een klamme ezel. Verrassend pittig!

bromde Marnix om 09:29 AM (op 26-11-2004)


Alles dan maar.

* noteert: Friet met, paraplu, meisje dat zich graag laat onderdruipen, klamme ezel *

Benieuwd wat dat me gaat kosten.

bromde Lennard om 09:42 AM (op 26-11-2004)


Misschien krijg je wel korting! Qua grote bestelling en dergelijken. Vooral die ezel vergt veel werk, met name het nathouden (maar niet TE nat natuurlijk, anders moet er een ander bordje voor), dus als ze die onderhoudsgevoelige elementen kunnen verkopen, zijn ze al lang blij.

Alhoewel ik net bedenk dat dat meisje nder die ezel kan gaan liggen. En als ze er genoeg van heeft kan ze die paraplu pakken.
En wat te eten.

bromde Hoof om 09:51 AM (op 26-11-2004)


Mooi zo ap, al prefereer ik het zeil boven de riem. Ahoy

bromde Ome Peet om 09:56 AM (op 26-11-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)