huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Types - De Superbitch"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Tanden"]

11/22/2004: "Heerlijk avondje II"


Goedgemijterd rijdt de Sint door de natte straten. Ook dit jaar is de maan niet door de bomen waar te nemen. Het waait en het regent. Maar dat kan de pret niet drukken. Ook de Pieten hebben goede zin. Toch is er een gezonde nervositeit voelbaar. Het eerste bezoek van het nieuwe seizoen zal bijzonder worden.

Het was de Sint niet ontgaan dat er in Nederland iets was gebeurd. Zelf had hij ook geen gemakkelijk jaar achter de rug. Zijn connectie met Nederland, de Moorse achtergrond van zijn knechten. En dat alles in Spanje. Maar gelaten had hij ze hun gang laten gaan. De huiszoeking, de telefoontaps, de overduidelijk aanwezige observatieteams.

Maar nu dan eindelijk weer in Nederland. Statig zwaait de Sint naar de lachende kinderen achter de ramen. De Pieten rennen vrolijk rond en delen pepernoten en snoepgoed uit. De fanfare zet de Sinterklaasmedley in en het gezelschap vervolgt de weg naar het buurthuis. De ramen zijn versierd met knutseldingetjes. Binnen wordt luidkeels gezongen.

Eenmaal aangekomen ontdoet de fanfare zich van de instrumenten en de bar wordt opgezocht. Sinterklaas wordt door twee Pieten van z’n paard geholpen. Een delegatie van het organisatiecomité heet de Sint welkom. Deze Sinterklaasontvangst is tevens de avond van de eenheid. Het leek de buurt wel gepast om in deze lastige tijden Sinterklaas te gebruiken om nader tot elkaar te komen. Het Suikerfeest was immers ook een succes, dus waarom dit niet? Schaapachtig lachend geeft ook het hoofddoekje van het comité Sinterklaas een hand.

Na het gebruikelijke uitdelen van snoep en het aanhoren van de bekende liederen onderweg naar de speciale Sinterklaasstoel, neemt de Sint plaats. De microfoon wordt aangezet en het begint rond te zingen in de zaal. De pubers achter het mengpaneel hebben het snel opgelost. De ene loopt rood aan, bij de ander is het blozen minder goed waarneembaar. Maar uiteindelijk gaat de aandacht weer snel uit naar de Sint.

‘Beste mensen. Het is prachtig om iedereen, van alle rangen en standen, met alle culturele verschillen en met uiteenlopende geloofsachtergronden hier bijeen te zien.’ De Sint drukt zijn bril wat hoger op zijn neus. Bekijkt het papiertje nog eens zorgvuldig en maakt er vervolgens een prop van die hij weggooit.

‘Een tekst van niks.’ Het organisatiecomité kijkt vreemd op. Sinterklaas heeft blijkbaar z’n eigen speech en praat verder. ‘Het is natuurlijk heel mooi dat jullie hier allemaal zijn. Daar ben ik echt heel erg blij mee. Het is ook niet niks wat er de laatste tijd is gebeurd. En ik kan het weten. Ook Sinterklaas heeft het moeilijk gehad. Slechts kleine kinderen geloven nog in mij. Terwijl ik toch echt besta. Het geloven in mij is dan ook het enige echte geloof. Geloven in mij is goed voor de mensen. Mensen die in mij geloven krijgen snoep en cadeautjes. Door in mij te geloven wordt deze wereld een betere wereld. Maar er is totaal geen aandacht meer voor mij! Waar gaat het heen met dit land? Mijn meest trouwe aanhangers kleden zich herkenbaar. De Pieten dus. Ik heb zelfs een boek… "Het" boek noem ik het. Voor mij en de Pieten is dat boek heilig. Maar niemand die dit serieus neemt.’

Verbaasde blikken alom… De oude man gaat verder. ‘Daarom is het zo fijn dat jullie hier allemaal zijn. Hier, vanavond, zal ik beginnen met mijn eigen campagne. Ik wil dan ook graag twee lieve kindertjes hier op het podium die mij daarbij gaan helpen. Wie?’

Twee kindertjes staan nu op het podium. Enigszins nerveus en verlegen. De volwassenen in de zaal kijken afwachtend en nieuwsgierig naar wat er gebeurt. Sinterklaas staat op. ‘Hiermee geef ik het startschot voor mijn eigen heilige oorlog. Het geloof in Sinterklaas is het ware geloof. We zullen de wereld onderwerpen aan mij en mijn boek. Na vandaag zal heel de wereld weten dat Sinterklaas bestaat.’ Hij haalt zijn Colt Anaconda tevoorschijn en plaatst twee nekschoten. De Pieten halen hun AK-47 uit de zak en schieten in de lucht. Ze schreeuwen dat iedereen moet gaan zitten. ‘Sinterklaas Kapoentje!’ roept een fanatieke Piet.

Dubbelloops Piet gaat naar de Sint. ‘Het staat op video. Wij maken het verder wel af. Gaat u maar, de helikopter staat klaar.’ Ze kijken elkaar aan met de blik van mensen die afscheid nemen voor altijd. ‘Telkens als de maan door de bomen schijnt zullen wij jullie herdenken,' zegt de Sint plechtig. ‘Sinterklaas Kapoentje!’ besluit Dubbelloops Piet. Hij maakt een eind aan het gillende gekrijs van de hysterische kleuterjuf, laat twee hulzen vallen en plaatst nieuwe hagelpatronen in z’n wapen.

Sinterklaas moet nu haast maken. De boobytraps voor de antiterreur-eenheden moeten worden geplaatst. Bovendien is het algemeen bekend dat sommige Pieten behoorlijke klungels zijn. Daar blijf je niet bij in de buurt als ze met explosieven gaan knutselen.

‘Kijk je straks wel of er geen kindertjes tussen zitten die doen alsof ze dood zijn?’

De oude vrienden lachen nog even om dit grapje. Dan stapt Sinterklaas in de helikopter. Dubbelloops Piet ziet zwaailichten uit de verte dichterbij komen en sluit de deuren.


Reedsch...111 toevoegingen, reedsch

Ik geloof. Spaar mij en geef mij kadootjes.

bromde Rian Remie om 09:33 AM (op 22-11-2004)


Ik heb een booby trap in de schoorsteen

bromde Stillige om 09:39 AM (op 22-11-2004)


* kijkt verward rond *

* fluistert *

(ik begon na dit weekend net in De Kerstman te geloven, na 17 stuks. Dat moet ik maar een beetje stil houden geloof ik)

bromde Hoof om 09:40 AM (op 22-11-2004)
ZWARTE PIET SCHIET HOOFD VAN ROMP AUTOMOBILIST

Uitgegeven: 21 november 2004 18:06

BICATTERVEEN - Een 21-jarige zwarte piet heeft zaterdagmiddag bij de intocht van Sinterklaas in Bicatterveen een 21-jarige automobilist uit Bilscheten de hersens uit zijn schedel geschoten. De knecht van de goedheiligman vond dat de man zonder respect langs de sinterklaasstoet reed.

Doordat de man zonder respect langs de stoet reed, raakte Sinterklaas tot op het bot getergd van deze Sinterklaaslasterlijke daad. Een van de pieten pikte dit niet en gooide pepernoten tegen de auto van de Bicatterveener. Die reed aanvankelijk door, maar moest even verderop stoppen.

Daar werd hij aangesproken door twee pieten. Tijdens de discussie tikte een van hen tegen de pet van de automobilist aan. De bestuurder reageerde met een duw in de richting van de knecht.

Voor het oog van vele verbaasde kinderen begon zwarte piet daarop zijn AK-47 te poetsen en de automobilist uit te maken voor ongelovige hond die beter kan sterven. Na enkele minuten poetswerk richtte zwarte piet zijn AK-47 op het hoofd van de automobilist en haalde de trekker over. De kogel raakte de ongelovige automobilisthond precies tussen de ogen. Zijn schedel spatte uiteen en rondvliegende hersens kwakten tegen de binnenkant van de autoruiten. Alleen de autoruit aan de passagierskant vloog uit de voegen. Glasscherven vlogen in het rond, besmeurd met bloed en hersen van de ongelovige automobilisthond. Enkele zwarte pieten zetten een fanatiek religieus Sinterklaas-lied in en wensten alle niet-Sinterklaasgelovigen de grafkankers.

bromde Kiers om 09:50 AM (op 22-11-2004)


Ik wíst het!

bromde Marnix om 10:36 AM (op 22-11-2004)


Ik moet zeggen dat ik die pieten al nooit vertrouwde. Je hele gezicht zwartverfen is natuurlijk éigenlijk hetzelfde als een bivakmuts of een burka dragen.

* verbaasd zichzelf ook over zijn rappe logica *

Dus zwarte Piet kan het in Gent wel schudden.

Sint Heil!

bromde Hoof om 10:56 AM (op 22-11-2004)


Wat ik vooral jammer vind is dat nog niemand heeft gezien dat er in het hele verhaal geen spelfouten zitten. Is dat niet verdacht?

bromde Lennard om 11:04 AM (op 22-11-2004)


*bloost hevig*

Dat is dan met name te danken aan Paul. Bicat.net gaat professioneel en laat haar teksten spellen door een professionele spellchecker. Feitelijk ben ik nu werkloos.

bromde Bicat's autocorrector om 11:17 AM (op 22-11-2004)


De werkloze autocorrector. Gaat nu reageren op allerlei weblogs. Op het spam-achtige af e-mailen. Tot hij op een dag terecht komt op een site waar hij voor de verandering niet gebanned wordt.

Er is dus nog hoop.

bromde Lennard om 11:35 AM (op 22-11-2004)


Handig, wel. Ik heb hier nog stápels folder- en CD-rom teksten liggen die gecorrigeerd moeten worden.

*zoekt Paul's mailadres op*

bromde Marnix om 11:38 AM (op 22-11-2004)


AH! Werk aan de winkel! Dank Marnix, dank dat ik iets voor u kan betekenen.

paulterbeek@home.nl

bromde Bicat's autocorrector om 12:07 PM (op 22-11-2004)


Is de betaling in bepaalde natura?

Ik kan me nou zo voorstellen dat ik her en te der somtijds ook nog wel eens een tekst stuk te correctoriseren heb (deze om te beginnen).

Zakelijk dan hè. Mijn comments gaan nog steeds gewoon spontaan. Met tien vingers. Dat wel.

bromde Hoof om 12:19 PM (op 22-11-2004)


St. Nicolaas is toch overduidelijk het enige echte geloof. Wanneer men oprecht gelooft in de goedheid van onze GoedHeiligMan wordt men immers een ieder jaar beloond. Hoe lang zitten die Christenen, Moslims nu al te bidden zonder profijt van al hun (bid)werk.

Heil Nicolaas!

bromde Klaarsz om 12:33 PM (op 22-11-2004)


Mij viel het inderdaad wel op van die spelfouten, eigenlijk meer grammaticale fouten, maar dat hoort gewoon bij Lennard.

Sommigen schrijven verhalen zonder één enkele fout maar daar heb je weer niet in de gaten waar het verhaal over gaat.

Ik zeg, Lennard for Sinterklaas.

bromde mack om 12:36 PM (op 22-11-2004)


Vergeet ik haast mijn steun te betuigen!

*denkt Dubbelloops Piet al naast zich wiens wild geraas mij tussen de ogen schijnt*

Heil Sinterklaas! Heil Sinterklaas!

bromde Kiers om 12:45 PM (op 22-11-2004)


Piet Heil! Piet Heil!

bromde mack om 12:59 PM (op 22-11-2004)


Ik sta aardig op spanning, jongens en meisjes van Nederland. Willen jullie niet te veel heen en weer wrijven op mijn schoot?

Kijk eens aan, wat ik hier heb voor onze bijna volwassen kinderlezertjes. Een prentenboek met heel veel meisjes.

Ik ben Maagd (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?Ik ben Walvis (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?Ik ben Sluipwesp (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?Ik ben DikPaard (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?Ik ben Regenwurm (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?Ik ben Aap (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?Ik ben Pissebed (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?Ik ben Bunzing (sterrenbeeld ;-) en woon in Bicatterveen. Ik ben een jonge spontane vrouw en ben wel in voor een geintje. Ik ben superspontaan en met mijn kun je altijd lachen. Soms ben ik zo gek als een deur. Mijn ideale partner is sportief, spontaan, ziet er verzorgd uit, heeft een fris en leuk koppie, en is romantisch en heeft een rijbewijs en heeft een mooie sportwagen en kan beffen als de beste en goed koken en is rijk. Ik knap een beetje af op jongens die stoer willen doen en altijd opscheppen. Ook knap ik af op de afwas doen en een serieuze baan en ook vind ik huiswerk maken niet leuk zoals de bedden opmaken en kinderen baren. Daar scheur je zo van uit. Wil je met mijn chatten?

bromde de zak van Sinterklaas om 01:14 PM (op 22-11-2004)


Ik speel met wat visuele ideeetjes om het Heerlijk Avondje een beetje aan te kleden.

bromde Hoof om 01:22 PM (op 22-11-2004)


Losse flodders hoor, zoals gewoonlijk.

bromde Hoof om 01:23 PM (op 22-11-2004)


Ik heb me zojuist ingeschreven voor een woning in Sint-Nicolaasga, dus ik neem aan dat ik gebeiteld zit!

bromde king om 01:25 PM (op 22-11-2004)


Hoof, ik zoek iets met KKK en een logo voor de Pieten.

bromde Kiers om 01:26 PM (op 22-11-2004)


Irritant dat Hoof van die leuke plaatjes kan maken.

Ook leuk om je sinterklaas gedichten op te schrijven.

bromde mack om 01:35 PM (op 22-11-2004)


Deze bedacht ik me opeens nog:Leuke site ook, www.kkk.com

Ik zal kijken wat ik kan doen, Kiers.

bromde Hoof om 02:22 PM (op 22-11-2004)
Of zoiets.

bromde Marnix om 02:55 PM (op 22-11-2004)


FATWA!!! *roept zijn vrouw* Fatwa, knip mijn snor eens bij? Ik wil 'm net als die van jou.

bromde grtshj5yssrrh om 03:00 PM (op 22-11-2004)


En nou ik!

DENK HIER EEN PLAATJE VAN EEN SINT MET EEN ZWART SNORRETJE MET OP ZIJN MIJTER EEN HAKENKRUIS.

*zag dat het goed was*

bromde mack om 03:02 PM (op 22-11-2004)


*maakt pas de deux voor spiegel*

Prachtig! Ik heb prachtige kuiten.

bromde Kiers om 03:07 PM (op 22-11-2004)


Subtiel, Mack. Subtiel.

bromde Marnix om 03:08 PM (op 22-11-2004)


Leuk, Hoof. Een mijter en dan die
linten voor de cadeautjes. Feestelijk!

bromde Paul om 03:13 PM (op 22-11-2004)


Ja sorry Marnix, maar als wij niet creatiever worden, lopen Hoof en jij met alle prijzen weg!

bromde mack om 03:13 PM (op 22-11-2004)


(Was ik toch verdomme helemaal de 'width='-regel vergeten. Het had natuurlijk déze moeten zijn:Kutmaandag ook.)

bromde Marnix om 03:17 PM (op 22-11-2004)


Ik wilde Sinterklaasfeest dit jaar overslaan maar ik heb me bedacht. Wat moet ik doen om me te bekeren?!

*Haalt vast een mallot en schoenpoets in huis ..*

bromde CiNNeRs om 03:24 PM (op 22-11-2004)


Ach mack, wat is creatief. Je neemt de foto van een ouwe brik (jouw auto bijvoorbeeld), zet er 'November bicat' bij, en je hebt een header. Simpel zat.

bromde Paul om 03:28 PM (op 22-11-2004)


Het wordt ernstig overschat, dat hele creatieve gedoe. Hoesten duurt langer.

Ik zit nog wat te rommelen met de jongens van de PP (Piet Power), op verzoek van Kiers. Die moeten natuurlijk een eigen afschrikwekkende look hebben.

bromde Hoof om 03:36 PM (op 22-11-2004)


Paul ter Beek! Vuile homo! Nu ben je echt te ver gegaan! Waar spreken we af om een stoplicht sprint te doen, eikel!

bromde mack om 03:39 PM (op 22-11-2004)


bromde P. om 03:41 PM (op 22-11-2004)


Tsss. Hou je gemack...

bromde Hoof om 03:41 PM (op 22-11-2004)


Hail Hoof!

*denkt na over huishoudelijk reglement voor PP*

bromde voorzitter Piet Power om 03:44 PM (op 22-11-2004)


Oke, oke, maar als ie nog een keer z'n hoof opendoet...

bromde mack om 03:45 PM (op 22-11-2004)


Mackers, staakt uw wild geraas.

bromde P. om 03:53 PM (op 22-11-2004)


Mackelijk hè? Naamgrapjes macken?

bromde anoniempje om 04:04 PM (op 22-11-2004)


Beste Zwarte Piet,

Bedankt voor het plaatsen van je foto en je zojuist door Hoof gemaakte 'PP'-logo op Lexa.nl.

We hebben je foto goedgekeurd.

Je zult nu veel meer reacties krijgen op je profiel!

Veel succes,

Lexa.nl Ledenservice

bromde redactie Lexa.nl om 04:11 PM (op 22-11-2004)


Weet de staf hiervan?

bromde Rick om 04:24 PM (op 22-11-2004)


Image Hosted by ImageShack.us

Sinterklaas heeft baby kado: Meisje, weegt 3460 gram en is 50 centimeter lang. Moeder en dochter bijzonder teleurgesteld omdat geen stamhouder. Ook papa is erg ongelukkig. Gratis op te halen bij Baby Piet.

bromde Sinterklaas om 04:30 PM (op 22-11-2004)


De staf:

bromde Hoof om 04:33 PM (op 22-11-2004)


Ach, de ene gemijterde maakt ze af met nekschoten, de andere door condooms te verbieden.

bromde jan om 05:28 PM (op 22-11-2004)


Nou jan, een beetje respect graag.

bromde Paul om 05:36 PM (op 22-11-2004)


Wat zóuden we een geld kunnen verdienen, hè Hoof.

bromde Marnix om 05:54 PM (op 22-11-2004)


Wat een geld ik wel niet zou kunnen verdienen. Als ik het lef had.

bromde Lennard om 08:17 PM (op 22-11-2004)


Ik krijg zo rond deze tijd van het jaar het volgende deuntje regelmatig in mijn hoofd:

'Sinterklaasje godverdomme! (3x)
Sinterklaasje is een vloek!'

En dan op de wijs van dat heroïnedeuntje van Doe Maar.

*bedenkt een vluchtroute over de Nieuwe Vondelasfaltvlakte*

bromde Hank om 08:23 PM (op 22-11-2004)


'Mysterie velt 25 mensen op station Arnhem', lees ik. De ervaren Bicat-lezer kan een glimlach niet onderdrukken. Blijkbaar is niet iedereen op de hoogte van de gevolgen die een PFOART van heer Kiers kan hebben.

bromde Paul om 10:39 PM (op 22-11-2004)


Ow, was hij het in die goederentrein! Dacht al dat het massahysterie was ..

bromde CiNNeR om 11:20 PM (op 22-11-2004)


*zucht nog eens diep*

Was ik maar nooit zonder stoma op reis gegaan.

bromde Kiers om 11:33 PM (op 22-11-2004)


Hahahaha, naamgrapjes, let op hè!

Komt ie.....

Cinnerklaas!

Whooeeeehahaahahaaaahaaahaaahahaha

bromde mack om 11:43 PM (op 22-11-2004)


Nog een... Maurice!

bromde P. om 11:51 PM (op 22-11-2004)


Stukken minder talent..

bromde mack om 11:52 PM (op 22-11-2004)
Fuck Sinterklaas, fuck Sharon, ik heb lekker al een nieuwe baan!

bromde Yasser Arafat om 11:58 PM (op 22-11-2004)


bromde P. om 12:14 AM (op 23-11-2004)


Wel mooi zingen he mack, anders kom je in HET boek en je hebt gehoord waar dat allemaal op uit kan lopen. *Gaat d'r roe zoeken*

bromde CiNNeRKLaaSje om 01:54 AM (op 23-11-2004)


Hallo? Ja, jij daar.Goedemorgen.

bromde Paul om 06:26 AM (op 23-11-2004)


bromde Lennard om 08:05 AM (op 23-11-2004)


Môgge.

Ik ga eerst nog effe douchen.

En vandaag ga ik maar eens KEIHARD werken.

* wrijft over strakgespannen slip *

* knipoogt in spiegel *

bromde Hoof om 08:35 AM (op 23-11-2004)


Zo. Dat was lekker.

bromde Hoof om 09:24 AM (op 23-11-2004)


Keihard werken lekker? Oh. Dan ga ik dat na de koffie van tien uur ook eens eventjes proberen.

bromde Lennard om 09:49 AM (op 23-11-2004)


Nee, eigenlijk toch maar niet. Ik heb daar geeneens helemaal geen tijd voor, joh.

bromde Lennard om 09:58 AM (op 23-11-2004)


Ik heb daarnet KEIHARD gescheten en dat was erg lekker maar best hard werken. Dus als keihard schijten = lekker en ook geldt schijten = keihard werken dan geldt dus keihard werken = lekker.

bromde Kiers om 10:01 AM (op 23-11-2004)


Logica. Valt niets tegenin te brengen.

Tenzij gewapend.

bromde Marnix om 10:51 AM (op 23-11-2004)


Sinterklaas Kapoentje zal nooit meer hetzelfde klinken.

bromde Von om 11:50 AM (op 23-11-2004)


Heb ik iets gemist hier?

bromde Dick T. om 12:25 PM (op 23-11-2004)


Woeha, top Lennard

bromde Dick T. om 12:30 PM (op 23-11-2004)


Winterslaapje, Dick?

bromde Marnix om 12:37 PM (op 23-11-2004)


Of ook naar Disney geweest, net als Hoof, die het daar trouwens nog helemaal niet over gehad heeft.

bromde Lennard om 12:47 PM (op 23-11-2004)


Nou, dan weet ík genoeg.

bromde Marnix om 01:26 PM (op 23-11-2004)


Na 313x 'Noël, Noël' gezongen door een bijzonder prepuberaal kinderkoor, voorzien van een stuitende hoeveelheid hoempa, twee versleten knieën, een nekhernia, fantasieën over het bestijgen van zo'n smaakvol Minnie Mouse-meisje (masker mag opblijven), een Buffalo Bill's Wild West cowboyshow, de leukste Pixar ooit en een innig tevreden vrouw en kind was ik inderdaad wel weer even uitgesproken over Di$n€yland.

Goed weer gehad ja.
Weinig bier.

Maar die film is Incredible...

bromde Hoof om 02:17 PM (op 23-11-2004)


bromde Mickey om 02:17 PM (op 23-11-2004)


bromde Paul om 02:47 PM (op 23-11-2004)


Zo. Ik ben ook op Lexa te vinden.
Laat maar komen die geile wijven!


Misschien moet de bijdrage van Spambot even verwijderd worden (hij is stuk, hij werkt achterstevoren), die mensen zitten daar natuurlijk niet op te wachten...

bromde Hoof om 03:16 PM (op 23-11-2004)


* zucht *

bromde Hoof om 03:18 PM (op 23-11-2004)


Mijn foto is goedgekeurd.

...zit je net te poepen...

bromde Lennard om 03:37 PM (op 23-11-2004)


Gelukkig is de autocorrector in de buurt...

bromde Lennard om 03:38 PM (op 23-11-2004)


Toch?

bromde Lennard om 03:45 PM (op 23-11-2004)


Laten we het hopen.

bromde Hoof om 03:46 PM (op 23-11-2004)


Poepen, hopen. Het nivo is er weer hoor. Schijten is toch de gebruikelijke term?

bromde Lennard om 03:58 PM (op 23-11-2004)


Of gewoon bouten, drukken, een grote bah doen, een grote boodschap doen, kakken, schijten, uitkakken, uitpoepen, uitschijten, zich ontlasten, zijn behoefte doen, zijn gevoeg doen.

Of purgeren. Vind ik zelf wel mooi. Met de klemtoon op de 'e'.

bromde Hoof om 04:09 PM (op 23-11-2004)


Punt uit je rug drukken, bericht uit Darmstad: de worst is binnen, Nelson Mandela te water laten. Schoot me zo snel even te binnen.

*vloert luid kakelende struisvogel*

bromde Marnix om 04:33 PM (op 23-11-2004)


Een bruine trui breien, beren!

bromde Adriana om 04:38 PM (op 23-11-2004)


"Pappa gaat even lezen"
Maar dat is misschien meer specifiek voor bij mij thuis.

bromde Hoof om 04:52 PM (op 23-11-2004)


Ossen, kleien. Poepje doen.

In huiselijke kring hebben we het altijd over 'Pappa's grootste hobby'.

bromde Marnix om 05:12 PM (op 23-11-2004)


Kakken
Schijten
Kleien
Keutelen
Meuren
Bouten
Drieten (Achterhoeks)
Bamsen
Reutelen
Ruften
Batsen
Dirken
Reetracen
Trompetteren
Metselen
Drukken
Toileteren
Werk aan de winkel
Een bruine trui breien
De wc-eend voeren
Sanitair relaxen
Een (bruine) beer verzuipen
Bielsen leggen
Bruintje uitlaten
De rug snuiten
Omgekeerd eten
Een bruine stropdas punniken
Een dino kleien
Uit de bilnaad gieren
Uit m'n sterretje brullen
Een bruine punt of splinter uit mijn rug drukken of halen
Even mijn ruggegraat verleggen
Een fax uit Darmstadt ontvangen
Een anaalyse maken
Een zak tuinaarde openscheuren
De rug met een stippellijn verlengen
De sik verzetten (Twents)
Er een barretje of 3 achter hebben staan
De pot funderen
Een uitdraai maken
Uit de broek hoesten
Uit de kont kotsen
Effe mijn rug uit drukken
Downloaden
De krent oprullen
Alles achter de rug hebben
Roet in het eten gooien
De aambeien schoffelen
Een taart bakken
Van knallenstein gaan
De nageboorte zal wel zo komen
Een blokhut bouwen
Een 'eitje' leggen (Limburgs)
De brune hengst op stal zett'n! (West-Fries)
Uit de heup kuchen
Een mol steken (oud-Nederlands?)
Een Forrest Dump maken (in het bos poepen)
Een bruinvis lanceren
Een bolus draaien
Even mijn rioolbelasting betalen
Een dammetje bouwen
Even uit mijn aars beulen
Een laxatierapport opstellen
De aambeien smeren
Even wat per buizenpost verzenden
Hendrik begraven (Gronings)
Meneer de Bruin meldt zich
Nelson Mandela op de trein/boot zetten
Even Kluivert uit de selectie zetten
Wie niet betaald, moet er maar uit
Hij geeft al kopjes
Goh, ik wist niet dat ik het in me had...
Het is dringend, ik heb al ontsluiting
Even naar die bleke jongen met die bril
Het was weer twee keer doortrekken
Er staat een bruine beer aan 't hek te rammelen
Ga even mijn rekoefeningen doen
Even de aardappelen afschudden
Hij steekt zijn tong al uit
Ik voel 'm al tegen het textiel aan drukken
Beter in de vrije lucht dan in een benauwd gaatje
Effe naar kantoor
Mijn endeldarm legen
Kringspieroefeningen doen
Even naar de drukkerij
Even een pijp oud eten er uit drukken
Een offer brengen aan de wc-goden
Ik ga even regeren op de porseleinen troon
Het mestoverschot bevorderen
De aambeien föhnen
Een negerdorpje kleien
Baggeren
Een illegale/zwarte het land uitzetten

bromde Google om 05:27 PM (op 23-11-2004)


Als je het zo ziet is dat nog een hele boeiende materie, stront.

bromde Hoof om 05:31 PM (op 23-11-2004)


Ach, het blijft natuurlijk poep. Als je er écht wat aan had, zou het voor altijd door je darmen zwerven.

bromde Marnix om 05:42 PM (op 23-11-2004)


wat een leuk mens ineens op het journaal, over chatten. professor patti valkenburg heet zo iemand

bromde grtskjskru75 om 06:21 PM (op 23-11-2004)


Ik ben er weg van.
Saluut!

bromde Wim Rigter om 06:22 PM (op 23-11-2004)


Wim Rigter. Ik heb geen idee wie dat is geweest. Hij is dood. Dat hoorde ik op de radio net. Mijn enige associatie is 'de baas van de dag'.

En volgens mij zit ik daar wel goed mee.

* gaat google-en *

bromde Lennard om 09:09 PM (op 23-11-2004)


http://www.nu.nl/news.jsp?n=446618&c=61

Arbeidsvitaminen. Zie je nou wel.

* gaat proberen dat deel van geheugen weg te drinken *

bromde Lennard om 09:12 PM (op 23-11-2004)
Dat zo'n prachtwezen ook af en toe moet schijten, hè?

bromde Paul om 09:25 PM (op 23-11-2004)


Als ik met haar klaar ben. Drie dagen dun. (Alliteratie!)

bromde Lennard om 09:30 PM (op 23-11-2004)


"Er staat een bruine beer aan 't hek te rammelen" is waarlijk hilarisch!

bromde bewegende om 10:23 PM (op 23-11-2004)


'Er zit er een voor 't roamke', zei mijn ex-schoonmoeder, een fles martini achter de kiezen.

bromde P. om 10:38 PM (op 23-11-2004)


De autocorrector kon het niet aan zie ik? Daar zullen die mensen verheugd over wezen ..

*Gaat in de kou staan met hond voor hond*

bromde CiNNeR om 10:46 PM (op 23-11-2004)


Wat niet wil zeggen dat ik vooor de hond ga staan, maar dat zij naar buiten moet en ik maar mee ga als bazin zijnde enzo. *zucht* Moet hier ook alles uitleggen he ..

bromde CiNNeR om 10:47 PM (op 23-11-2004)


Paul, als ik je éven mag corrigeren:

zij schijt dus niet. Nooit. 's Nachts komen kleine frisse kaboutertjes met rubberen handschoenen haar uitermate schone interieur ontdoen van minieme sporen onbekende onschuldigheidjes. De volgende dag staat ze leeg en fit weer op. Net zo slank en schoon als gisteren.

Jammer dat ze zo ENORM uit haar kut stinkt.

bromde Marnix om 10:54 PM (op 23-11-2004)


Want een of meer kaboutertjes hebben hun werkgebied uitgebreid, begrijp ik. 'Dag dames', zei de blinde die de viswinkel passeerde.

bromde P. om 11:07 PM (op 23-11-2004)


Maakt mij niet uit of ze uit haar poesje stinkt.
"But she can sit on my face first class."

bromde Arnaud om 11:53 PM (op 23-11-2004)


*Word een beetje misselijk*

Alsof al die kopkaas zo lekker geurt!

bromde CiNNeR om 01:32 AM (op 24-11-2004)


Goeiemorgen!Tast toe:Op verzoek van Cinner een grote kom kopkaas.

bromde bicat om 07:39 AM (op 24-11-2004)


Víer vrouwen, dat is het lekkerst aan zo'n ontbijt, hè.

bromde Paul om 09:22 AM (op 24-11-2004)


U bent niet in de war met een kontbijt?

Ik ontbijt niet. Behalve in hotels.
Maar dan heb ik er ook meestal tijd voor.

Mijn ontbijt zijn de twee boterhammen om half één.
En niks tussendoor snoepen.
Ik ben gewoon niet zo'n eter.

* kijkt met schuin oog naar lege mok *

* doet er vast 12 suikerklontjes in *

bromde Hoof om 09:41 AM (op 24-11-2004)


Iemand nog een linkspam? * kuch *

* neuriet 'er is er één jarig hoera hoera' *

bromde bewegende om 09:46 AM (op 24-11-2004)


Adriana is 38 geworden.

Opnieuw: Proficiat, lieve Adriana!
En gij eveneens, beweeglijke heer!

bromde P. om 09:59 AM (op 24-11-2004)


10. 24 november 10:04 Google Inc., Verenigde Staten

Google heeft bicat.net gevonden. Ja, kunst.

bromde P. om 10:07 AM (op 24-11-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)