huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De Foto"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De Zwarte Schoenen"]

09/28/2004: "De schoolreis naar Winterberg"


De schoolreis naar Winterberg was voor Harro nou niet echt iets om naar uit te kijken. Hij ging liever gewoon naar school, moeite als hij had met veranderingen. Harro was het hele schooljaar al smoorverliefd op Barbara, een meisje uit de andere klas. Veel verder dan haar aankijken kwam hij niet. Bovendien zou hij op zo'n schoolreis toch weinig indruk op haar kunnen maken. De vaste plekken waar hij haar op school tegenkwam tijdens het wisselen van lokalen, waren voor hem van veel grotere importantie.

De bewuste ochtend dat hij naar school fietste, verliep voorspoedig. Onderweg werd hij ingehaald door een tuuterende Mark. Harro kon zich een kwartiert warmtrappen achter de slipstream van diens brommer. "Zo, jij trapt stevig door", had Mark gezegd toen ze gelijk op school arriveerden. "Ach ja, kwestie van conditie", antwoordde Harro dan. En het moet gezegd worden; Harro had ook een redelijk getraind lichaam, voornamelijk door de vele jaren die hij verplicht van z'n vader op judo had gezeten. Maar een echte kerel was Harro er niet door geworden. Veelal moest hij z'n tranen onderdrukken als hij gepest werd.

Al met al had Harro toch een zekere populariteit onder z'n klasgenoten. Zij zagen zijn onzekerheid niet zo. Hij had redelijk veel humor, zag er goed uit en hij was natuurlijk verliefd op dat mooie meisje uit de andere klas, iets dat hem toch aanzien verschafte. Harro voelde zich redelijk op z'n gemak toen hij met een aantal klasgenoten de bus instapte. Hij had een plekje naast Mark weten te bemachtigen, wat voor hem toch een zekere opwinding betekende. Mark was duidelijk niet het doetje van de klas en naast hem groeide Harro's aanzien.

Toen het onderwerp van Harro's verliefdheid de bus binnenkwam, klonk een licht gejoel. Klasgenoten keken naar Harro, Harro keek naar Barbara, Barbara lachte blozend en Harro voelde zich even geweldig. Dit was goed gegaan, hij had er niets voor hoeven doen en de rest van de reis kon hij hier wel op teren.

Na twee uur werd de bestemming bereikt en de leerlingen verteld waar zij hun langlauf uitrusting konden ophalen. Zoals het meeste dat hem verteld werd, ging ook dit langs hem heen. Harro lette meer op Barbara dan op wat de leraren vertelden. Toen de groep de bus uit stapte en naar de grote hal liep waar de leerlingen hun uitrusting konden halen, liep Harro dicht achter Mark. Hij kon gewoon volgen en nadoen wat er gedaan moest worden. Langlaufen had hij nooit gedaan. Bij het aantrekken van de ski's onstonden reeds de eerste moeilijkheden voor hem. Harro was zenuwachtig en keek een beetje hulpeloos rond of iemand hem met z'n ski's kon helpen. Barbara had haar ski's al onder gebonden en stond vrolijk met vriendinnen te kletsen. Ze had geen oog voor de ski's van Harro. Gelukkig hielp zijn leraar Frans hem al mopperend in z'n ski's. Zo kon hij tenminste toch gewoon op tijd vertrekken ook al waren de eersten al zo'n twee minuten geleden vertrokken.

Ook het langlaufen zelf was niet Harro's grootste talent. Reeds na vijf meter viel hij voor het eerst. Het opstaan met die lange ski's lukte niet. Hij durfde ze niet af te doen omdat hij bang was dat hij ze dan niet meer onder zou krijgen en zo veel tijd zou verliezen. Na een minuutje worstelen stond Harro weer. Het laufen verging hem moeizaam. Het tempo van de rest was voor hem niet bij te benen. Kwaad keek Harro naar de groep voor hem, maar durfde niet te roepen dat ze op hem moesten wachten. Hij raakte steeds verder achterop en zijn frustratie groeide evenredig met de afstand die hij achterlag.

Een kwartier en een valpartij of vijf later zat hij al bij de laatste groep. Deze jongens kende hij alleen van gezicht. Harro probeerde nog wanhopig contact te leggen uit angst straks alleen te zijn. Maar ook deze groep was te snel voor hem. In het begin wachtten ze nog uit verplichtingsgevoel. Vele duikelingen later deden ze net of ze hem niet meer in de gaten hadden. In de verte verdwenen ze achter een heuvel. Harro was nu alleen. Hij vocht tegen z'n tranen en vloekte inwendig. Op pure wanhoop sleepte hij zichzelf voort. Elke de drie minuten viel hij wel een keer.

Van de andere leerlingen was geen spoor meer te bekennen. Inmiddels was het was gaan sneeuwen. Dikke vlokken belemmerden zijn zicht. Hij was hier hopeloos verdwaald. Paniek had zich van hem meester gemaakt. Door zijn hoofd gingen al angstige gedachten over de bus die zonder hem zou vertrekken. Hij hoorde ook veel meer Duits om zich heen dan hem lief was.

Harro ging in de sneeuw zitten. Hij huilde om zijn zwakte. Na vijf minuten stond hij op en sleepte zich verder. Het besneeuwde bos aan zijn linkerhand zag er aantrekkelijk uit. Harro wilde zich verstoppen. Voor het eerst sinds hij ze aanhad, deed hij zijn langlaufski's af en liep het bos in. Het bos was dicht en lastig begaanbaar. Hij liet zich niet ontmoedigen. Vastberaden liep hij steeds verder het bos in. Koud had hij het niet want zijn moeder had hem geholpen met z'n kleding. Het skipak dat hij droeg leek waterdicht. De vallende sneeuw deerde hem niet.

Na twintig minuten was hij zeker dat niemand hem hier nog kon zien. Op een plek die hem geschikt leek gooide hij zijn ski's neer en begon met zijn handschoenen te graven in de sneeuw. De schaamte was groter dan de drang tot overleven. Toen de kuil diep genoeg was, werd hij rustig. Hier zou hij blijven. Als een roofdier dat z'n einde voelde naderen, legde hij zich neer.

Uren later had Harro nog steeds niet bewogen. Hier was hij onzichtbaar en dat voelde lekker. Hij had zijn naam al vele malen horen roepen, zelfs behoorlijk dichtbij waren ze naar hem op zoek geweest. Even meende hij zelfs de stem van Barbara te horen. Harro had terug kunnen roepen en hij zou gevonden zijn. Maar hij deed het niet. Doodstil bleef hij tot het geroep verstomde. Hier zou hij blijven. Dit was zijn wraak op de klas die niet op hem wachtte.


Reedsch...110 toevoegingen, reedsch

Voor gevorderde pubers.
Erg mooi, mack!

bromde Paul om 01:46 PM (op 28-09-2004)


Alleen in de natuur, klasgenoten gelost..even hoopte ik nog op een uit het niets opduikende, gewillige Barbara, gevolgd door een tomeloos ontmaagdinges-epos.

bromde Lovepotion om 01:54 PM (op 28-09-2004)


Onder water

Onder water
grif ik je naam
in de granieten bedding
van mijn stroomgebied.

Tussen de wieren
van het verleden
flitsen pijlsnelle vissen
als messen voorbij.

Alleen in de diepte
mag ik je voortaan ontmoeten:
mijn warme tegenstroom,
mijn lief.

Het staat vast
dat je dood bent.
Maar wat is dood?

bromde Hanny Michaelis om 02:14 PM (op 28-09-2004)


Ga strijken, Hanny.

bromde D. om 02:28 PM (op 28-09-2004)


Klasse actie van Harro...

Aan dit soort mensen hebben we niets in deze maatschapij.
Missen we niks aan.......NEXT

bromde Cerito om 02:38 PM (op 28-09-2004)


bromde Ome peet om 02:39 PM (op 28-09-2004)


Sorry.

bromde D. om 02:52 PM (op 28-09-2004)


Lamlaufen.

bromde P. om 03:01 PM (op 28-09-2004)


Dit is gewoon een waargebeurd verhaal. Toen we met z'n allen Mack, ik bedoel Harro gingen zoeken kwam hij huilend uit het bos. Zo blij was hij dat hij weer terug naar moeders kon.

bromde Lennard om 03:05 PM (op 28-09-2004)


Lennard, al mijn verhalen zijn echt gebeurd. Dus ook die waarin wij op meidenjacht gingen en het 10-1 voor mij was.

bromde mack om 03:38 PM (op 28-09-2004)


Oh ja, en toen het op neuken aankwam won ik met 1-0.

bromde Lennard om 03:44 PM (op 28-09-2004)


Als boekhouders houden jullie alle standen en standjes bij, dat is niet meer dan normaal, lijkt me.

bromde Paul om 03:51 PM (op 28-09-2004)


Echt vervelend wordt het pas als je te lam bent om je de volgende dag nog te herinneren wat er aan het eind gebeurde. Terwijl je deken aan je kruis plakt en er een ENORME bh in je bed ligt.

bromde Marnix om 04:08 PM (op 28-09-2004)


Een ENORME BH, daar valt nog mee te leven.

Wat als je een GIGANTISCHE slip aantreft, daarentegen?

bromde Eduardo om 04:22 PM (op 28-09-2004)


Dan is het geen probleem dat je geheugen weg is.

bromde Lennard om 04:25 PM (op 28-09-2004)


Het pist per definitie veel lekkerder in de wasbak.

bromde Kiers om 04:29 PM (op 28-09-2004)


bromde Huh om 04:37 PM (op 28-09-2004)


Schitterend,

die Japanse kunst!

bromde Eduardo om 04:42 PM (op 28-09-2004)


sterke cliffhanger. . .

bromde jan om 04:46 PM (op 28-09-2004)
BICAT-FILM BEGIN NOVEMBER IN NEDERLAND

Uitgegeven: 28 september 2004 11:09
Laatst gewijzigd: 28 september 2004 13:52

BICATTERVEEN - Der Aufgang, de omstreden film over de eerste heroische dagen van Bicat.net, gaat op 4 november in Nederland in première. Dat heeft distributeur Bicat-Film dinsdag bekendgemaakt. De film gaat in eerste instantie in vijftienduizend bioscopen draaien. "Maar als het animo net zo overdonderend is als in Bicatterveen, laten we uiteraard kopieën bijmaken", stelt een zegsvrouw.

De omstreden film is in Bicatterveen een gigantische hit. In de eerste week trok de film van regisseur Baron Bicat meer dan 750.000 bezoekers. Critici en publiek stellen dat het voor het eerst is dat de Baron, gespeeld door acteur Bruno Boontjes, een menselijk gezicht heeft gekregen.

Der Aufgang, die zich baseert op ooggetuigenverslagen over het leven dat Baron Bicat leidde in de kerkers van Kasteel Bicat in Bicatterveen, is ook de Bicatterveense inzending voor de Oscars dit jaar.

bromde Kiers om 05:22 PM (op 28-09-2004)


goed verhaal !

bromde geertjan om 06:35 PM (op 28-09-2004)


"Joehooeeee Harroboy, ik heb zin in plezier in de buitenlu-huuuucht! Waar beeeeeeeen je?"

bromde Barbara om 06:47 PM (op 28-09-2004)


geertjan:

'Welkom...
..Op mijn portfolio/weblog site ! In het dagelijks leven hou ik mijn vooral bezig met webdesign, animatie, tekenen en muziek.'

'mijn'!

geertjan is op generlei wijze gerelateerd aan heer Hoof, daar sta (staan) ik voor in.

bromde Paul om 06:56 PM (op 28-09-2004)


Ik houdt mijnzelf ook hatstikke bezig asdat je dan in iedegeval van de staat ben!

bromde Hoof om 07:09 PM (op 28-09-2004)


Date: Fri, 24 Sep 2004 19:46:38 +0200
From: MRS SIMONE VAN BASTEN <svanbasten@telstra.com>
Reply-To: johankoeman2004@netscape.net
To:
Subject: LOTTERY PRIZE AWARD NOTIFICATION!!!

bromde Die spam wordt ook steeds lolliger... om 07:33 PM (op 28-09-2004)


De aarde danst op haar wolken

De aarde danst op haar wolken
met het geroezemoes van de middenstand
Ultragolven bereiken mij niet meer
ook niet die van het erbarmen.

Kan een gedicht denken?
In welke zin?
De aarde is er
voor het koesteren van klei, voor
het boetseren van gedachten
Kijk in mijn ogen!
Blijf niet wachten en verachten!

Door louter makelij
Kan de dichter zijn vel redden.

Het vers zwelt, bloeit, spat

bromde Hugo C. om 07:38 PM (op 28-09-2004)


PAUL! Handen boven het buroblad!

bromde Kiers om 08:55 PM (op 28-09-2004)


Ik vond 'm wel aardig.
Alsof'ie voor mij bedoeld was.
Dat versje.

bromde Lennard om 08:58 PM (op 28-09-2004)


Lik me versje!

bromde Hoof om 09:07 PM (op 28-09-2004)


Mack-aay is goed op dreef trouwens.

bromde Lennard om 09:33 PM (op 28-09-2004)


"Wat zijn die Joden stil"
Dat zullen ze daar niet roepen gok ik. Behalve het taal-probleem zal het daar iets gevoeliger liggen denk ik. Gebrek aan context ook.

bromde Lennard om 09:38 PM (op 28-09-2004)


Het Europese avontuur voor Ajax lijkt over. Wellicht nog een nooduitgang naar de Uefacup.

Al die verhalen over europese topcompetities ten spijt moet ik toch weer concluderen dat Ajax vooral superieur is in ons eigen Holland. Tegen de
RBC's, de Den Bosschen, en de FC Twente's. Morgen gaat PSV wellicht nog over de griekse knie en we weten meteen weer waar 'we' staan.

Ballack had van mij allang een Heubachje gekregen, overigens.
Voor de minder regionaal georieënteerde lezer: Een Woutersje.

*drukt vinger op 1 neusgat en blaast met volle kracht lucht door de andere*

bromde J.C. om 09:41 PM (op 28-09-2004)


De volgende email is verstuurd door een beheerder van "Knappe Jongens Forum". Als dit
bericht ongewenste gegevens bevat neem dat contact op het de webmaster van de
site op het volgende adres:

vliegveld@hotmail.com

Sluit aub de volledige mail (inclusief de 'header') bij.

Bericht dat verzonden is:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hoi allemaal,
Ik ben op zoek naar meiden die het leukt lijkt om het forum van mijn site mee helpen te beheren.
Lijkt het je leuk stuur me dan een berichtje op het forum.
groetjes Laura


Hier ziet u Laura op vakantie bij de Weerribben

bromde vliegveld@hotmail.com om 09:45 PM (op 28-09-2004)


Makaay slacht heel effe Ajax af. Heeeerlijk.

bromde Dick T. om 09:54 PM (op 28-09-2004)


Makaat slacht heel effe Ajax af. Heeeerlijk.

bromde Dick T. om 09:54 PM (op 28-09-2004)


Psssst.....

bromde bicat om 10:01 PM (op 28-09-2004)


Kiriwikipedia. Het laatste restje Mooi Nederland verwijderen...

bromde Paul om 10:17 PM (op 28-09-2004)


Gelukkig hoeft Hazes die afslachting niet meer mee te maken.

bromde mack om 10:18 PM (op 28-09-2004)


Hugotjooo!

www.muurgedichten.nl/claus.html

bromde en zoende Paul om 10:30 PM (op 28-09-2004)


Wat een looser, die Raphael!

bromde Silvie om 10:34 PM (op 28-09-2004)


Dick T.?

Ik ga u ff heel hard Ddossen.

Echt KEIhard!!

bromde Marnix om 10:37 PM (op 28-09-2004)


Marnix? Heeft Ajax nog een lans kunnen breken tegen Bayern?

*inspecteert fluitend zijn nagels*

bromde mack om 10:40 PM (op 28-09-2004)


Ach.

(f^%ck)

bromde dreadloki om 10:53 PM (op 28-09-2004)


GEWELDIGE pot!

(maar heeft Ajax genoeg geld om Makaay te kopen?)

bromde Marnix om 10:53 PM (op 28-09-2004)


Je zult maar niet in de wikipedia encyclopedie mogen.
Wacht maar tot heel Nederland met drochten wegloopt en Wikipedia moet bekennen dat deze stad in ieder geval zou móeten bestaan. Omdat we er allemaal een ijsje zouden willen eten.

Dat zwembad staat trouwens al jaren in vervallen toestand op een investeerder te wachten. Voorlopig dus een zwambad. Door al dat vocht.

bromde Hoof om 11:19 PM (op 28-09-2004)


Vertel mij wat over vocht, Hoof...

bromde Denies om 11:32 PM (op 28-09-2004)


Denies, kom je terug als je ECHTE borsten hebt?

Nee, hè?

Dacht ik wel.

Laat dus maar.

bromde Marnix om 12:12 AM (op 29-09-2004)


Denise doet mij met weemoed denken aan de heroïsche bicat-campings aan het begin van het vorige millenium.

Paalsma-dansen. Toen kon dat nog.

bromde bicat om 12:18 AM (op 29-09-2004)


Euhm, ik bedoel het anders.

bromde bicat om 12:30 AM (op 29-09-2004)


bromde Loes Buyt (pr. gemeente Drochten) om 12:36 AM (op 29-09-2004)


Wat zijn echte borsten marnix???!!!!!

bromde ingeborg om 12:52 AM (op 29-09-2004)


Niet die twee laffe theezakjes van Denise, gok ik.
In het wilde weg, dat weer wel.

bromde bicat om 12:54 AM (op 29-09-2004)


iemand hier die robber bridge speelt

bromde ingeborg om 01:00 AM (op 29-09-2004)


toch ook niet die van sil he of houden heren hier van nep.????

bromde ingeborg om 01:01 AM (op 29-09-2004)


Heeeeee Heeeeeere Bicat stuurde je bericht maaaaaar heeeeelaaas probleem lukt niet iets mis met mijn outlook

bromde ingeborg om 01:33 AM (op 29-09-2004)


Alles is hier in diepe slaap of doen iets ondeugends.

bromde ingeborg om 01:51 AM (op 29-09-2004)


Heb je trouwens echt in dat kanaal gezwommen? Verzoop er bijna in. Is wel scccccchhhhhoooonnnnnnn het landschap daar. Is bedoeld voor Heer Bicat daar ik niet prive kan chatten.

bromde tukkerse lady om 02:08 AM (op 29-09-2004)


Bromt even mee

bromde Cleopatra om 02:36 AM (op 29-09-2004)


Lukt niet met mijn outlook? Wat is dat voor kutsmoes, juffrouw Inge? Bicat zal je heus niet bijten, hoor. Schat ik. Nou, heel zachtjes misschien. *begint te kwijlen* *schjloep* Is Cleo ook lekker? Over.

bromde Paul om 03:11 AM (op 29-09-2004)


Lennard zei dat ik best eens mocht terugkomen hier.
Nog een fotootje dan.Doeg!

bromde Marja, van de friet om 03:26 AM (op 29-09-2004)


Prachtig verhaal Mack! Met excuus voor het spontaan on-topic gaan enzo...

bromde CiNNeR om 04:15 AM (op 29-09-2004)


Ik lees dit nu pas. Kei-mooi.

bromde Von om 04:46 AM (op 29-09-2004)


yep cleo mooi\ en vuigjue lieg niet echt iets mis met mijn out

bromde ing eborg om 05:01 AM (op 29-09-2004)


kwijl liep toch niet echt over je wangen he??
Vertik het om het af te likken.

bromde ing om 05:04 AM (op 29-09-2004)


hou wel van friet

bromde mmmmmm om 05:06 AM (op 29-09-2004)(c) Hoof Creative Serveces Desing Unlimeted

Dat wapen vind ik daarom zo geweldig omdat het me doet denken aan die scène in een van de Mr. Bean's, waarin Rowan Atkinson met die ENORME kalkoen op z'n harses overeind en in beeld komt als bij hem de voordeurbel gaat.

bromde Paul om 05:08 AM (op 29-09-2004)


moet bekennen heb wel kut maar geen smoes

bromde ingeborg om 05:12 AM (op 29-09-2004)


brrtrrrrrmtttt

bromde ing bank om 05:16 AM (op 29-09-2004)


vraagt zich veel af???? HOE LITERATUUR moet je hier zijn . geloofd dat ze hier zonder ., wel tussen past gvd mag nu dus geen punt zetten verveelllllllll me

bromde ingeborg om 05:23 AM (op 29-09-2004)


mo9et hier nog oppassen voor elke fout dus 9999999999 love you

bromde ing om 05:29 AM (op 29-09-2004)


je denkt toch niet echt dat ik bang ben met je te mailen
moet ik bang zijn dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bromde twents trutje om 05:32 AM (op 29-09-2004)


Ingeborg, ga eens iets fijn voor jezelf doen meiske.

bromde Dick T. om 05:36 AM (op 29-09-2004)


zijn er dus drie die wakkkkkkerrrr zijn

bromde ing om 05:37 AM (op 29-09-2004)


vertel

bromde ing om 05:41 AM (op 29-09-2004)


begin te gapen dikkkkkkkkk

bromde ing om 05:47 AM (op 29-09-2004)


Kijk maar uit, Inge, anders ga je nog es bij de Baron over de knie! Auw auw! En wij mogen dan allemaal meekijken, want de bicatcam stond per ongeluk ingeschakeld.

bromde P. om 05:49 AM (op 29-09-2004)


mijn out looks zover ik iets kan doen echt buiten bedrijf\

bromde ingeborg om 05:53 AM (op 29-09-2004)


haahahhhaaaahaha P genieten dan he. zet toch uiteinderlijk komma mjaar wwwwwwwweeeeeeet nu ssssscccchhooooooooonnnneeeee heeereeen en ddddddaaaaaaaaaameesssss schoffferen niet

bromde ing om 06:00 AM (op 29-09-2004)


aummm dikkkkkkkkk watje ook tegen me hebt spui it. but pleasy not in my fa

bromde ing om 06:05 AM (op 29-09-2004)


gaatttttttt proberen ogen dicht te doen .
Ooit leert ze wel maar of ze wil ander verhaal shit stop ,. ,. ,. ,.. ze leert dus snel

bromde ingeborg om 06:17 AM (op 29-09-2004)


he die dirk last van vernauwing

bromde twents trutje om 06:26 AM (op 29-09-2004)


Hey Paul kan Baron ook bij mij over knie gaan. Geniet je nog meer, vuigh knarsetand nu.

bromde ingeborg om 06:33 AM (op 29-09-2004)


licht uit gegroet allllllleeeee normale chatters\

bromde ing om 06:38 AM (op 29-09-2004)


jij dubbeltje

bromde kwartje om 06:43 AM (op 29-09-2004)


wil nog wel iet s zeggen dikkkkkkkkkkkk eigenlijk NIETS dus
enig weerwoord mail me

bromde ing om 07:04 AM (op 29-09-2004)


Hier is de ochtendploeg weer...

bromde Vilé om 09:34 AM (op 29-09-2004)


Ja. Goh. Nou. Leuk.

Doe maar even je e-mail dan.

bromde Lennard om 09:34 AM (op 29-09-2004)


Aha, dus hier ligt die zes gram GHB.

Althans.

bromde dreadloki om 09:36 AM (op 29-09-2004)


Baron, almachtige, kunt u niet enkele IP'tjes blocken? Teneinde te voorkomen dat uw fans verjaagd worden.

Heb trouwens wat moeite met zitten vandaag, iemand moet me geddost hebben in mijn slaap. en hard ook.

bromde Dick T. om 09:36 AM (op 29-09-2004)


Mijnheer Dick Trom, mag ik blijven?

bromde Paul om 09:55 AM (op 29-09-2004)


Welkom bij de Knappe Jongens nieuwsbrief op http://www.knappejongens.nl

Kijk ook eens in ons Forum en laat een berichtje achter!

Groetjes Laura!

bromde Kiers om 10:04 AM (op 29-09-2004)


Over 'Posted by ingeborg (213.51.196.52)' even het volgende:

1) Is zeer zeker geen Paul ter B. te T.
2) Heeft grote problemen met het instellen van juiste alarmtijd op wekker.
3) Heeft een Humor Quotient ver buiten het normaalverdelingsveld.
4) Is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid eenzame rukker in roze babydoll met 56k modem die bij zijn moeder woont.
5) Moet VOORAL zo doorgaan.

bromde Bicat's auto-scrutinizer om 10:18 AM (op 29-09-2004)


Check! Ik heb me daar voorgesteld.

bromde P. om 10:19 AM (op 29-09-2004)
Ik vind het er wel lekker uitzien.

bromde Lennard om 10:30 AM (op 29-09-2004)


Hallo Paul. We liggen naast elkaar, lepeltje-lepeltje. Wat heb jij gisterenavond gegeten? Ik heb drie kilo bruine bonen, negen paprika's, veertien uien en een bol knoflook gegeten, een kratje nagistend bier gedronken en een Cohiba over de longen gerookt.

Wacht... ik voel wat druk op de spier.

bromde Kiers om 10:30 AM (op 29-09-2004)


U eet copieus, heer Kiers. Mijn menu bestond uit kapucijners met ui, erpels en braadworst. Al voor het eten zet ik bij een dergelijke maaltijd mijn slaapkamerraam open. Praktisch, nietwaar.

bromde Paul om 10:37 AM (op 29-09-2004)


Zo. Da Hoof is in da house op knappe jongens.nl.

Maar ik kan natuurlijk NEVER over de voorstelling van Kiers heen. Straatwijs of niet.

bromde Hoof om 10:42 AM (op 29-09-2004)


Wie kietelt daar met een veer aan mijn sterretje?! Dat is Hoooofffie!! Kom hier, lekkere Leather Cop van me, krijg je een pakkert.

*SMAK*

*PFOART!*

Sorry Paul, Hoof kietelt met een veer in mijn reet.

bromde Kiers om 10:50 AM (op 29-09-2004)
DODELIJKE VREETPARTIJ IN DROCHTEN

Uitgegeven: 29 september 2004 07:08

DROCHTEN - In Drochten is dinsdagavond rond 22.30 uur de 46-jarige L. uit die plaats gestikt in een portie kaasfriet. Volgens de politie heeft hij zich in een snackbar aan de Burggraaf doodgegeten. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Vlak na de vreetpartij hield de politie, bij het huis van de doodgegeten man, een 61-jarige inwoner uit Drochten aan. Die wordt verdacht eigenaar te zijn van de snackbar en betrokkenheid bij de dodelijke vreetpartij. Hij zou de 46-jarige man 95 kilo friet met kaassaus hebben geserveerd.

In de Veemstreek hebben zich dit jaar al 17 mensen doodgegeten. Daarmee is deze provincie op weg het recordaantal van 22 bachanalen vorig jaar te evenaren.

bromde Kiers om 11:03 AM (op 29-09-2004)


*bwurps*

bromde Eduardo om 11:13 AM (op 29-09-2004)


Gezien op www.marnix.nl/log/

Smakelijk.

bromde P. om 11:30 AM (op 29-09-2004)


En dat zie ik nu pas.
Tis wat.

bromde Lennard om 11:37 AM (op 29-09-2004)


En het is een SCHILDERIJ mensen!

bromde Hoof om 11:41 AM (op 29-09-2004)


Schilderij, schilderij....ik haat die moderne schilderkunst. Dat kan iedereen!!

bromde mack om 11:45 AM (op 29-09-2004)


Heeft iemand mijn deeltjesversneller gezien? Mijn buurvrouw is weer een kat aan het villen, namelijk. Nu heb ik niets tegen katten, maar wel tegen buurvrouwen. Alvast bedankt he!

bromde Dreknek om 11:49 AM (op 29-09-2004)


Ik zag net nog wat in m'n achtertuin voorbij "schieten".
Achter m'n katten aan
Ze keken nogal bang.Maar ik heb hem.
Dus.

U kunt hem ophalen in het plaatselijke asiel te Alphen aan den Rijn.

Vragen naar Ingeborg.

bromde Vilé om 12:10 PM (op 29-09-2004)


Ingeborg is niet meer.

Wedden?

bromde Eduardo om 12:20 PM (op 29-09-2004)


Laten we het hopen. Dat ze niet meer is bedoel ik.

Dreknek: heb net wat vrienden bij CERN gebeld, je mag volgende week vrijdagmiddag hun deeltjesversneller gebruiken.

bromde Dick T. om 01:01 PM (op 29-09-2004)


DDDDDDD te Ter Aardebestelling.
Helaas voor je ben er nog. Wil je wel pootje geven maar mag niet van mijn vietvoeter.

bromde ingeborg om 03:46 PM (op 29-09-2004)


Tja en harro wacht nog steeds?

bromde Linke Soep om 04:14 PM (op 29-09-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)