huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Honger"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Veldbloemen"]

09/14/2004: "Kriebels"


Kristof voelde in de zakken van z'n broek, en zuchtte.
Hij doorzocht z'n jas, en vloekte binnensmonds.
"Weer die verdomde sleutels kwijt !"
Hij werd opgeschrikt door het geluid van Tanja, de fotograafs-assistente. Naarstig kwam de blondine in Kristofs richting gelopen, de sleutels parmantig in de lucht stekend, net als de trofee die ze wellicht ooit eens gewonnen had als Miss Boerenpaard.

Kristof had het de hele dag lastig gehad met het kijken in de lens van het fototoestel, want z'n aandacht werd steeds afgeleid door Tanja, die steeds voorover moest buigen om de belichting te meten. Kristof had net die dag de pech (of was het geluk) dat Tanja een niemendalletje had aangetrokken, en hem daardoor om de paar minuten een gratis rondleiding in Silicon Valley gaf. Hoewel Kristof het telkens niet makkelijk had, moest hij soms even grinniken.

Hij herinnerde zich Sophie, de visagiste die hem vorig jaar nog hielp bij het maken van z'n jaarlijkse kalender, waarvan er elk jaar een paar duizenden over de toonbank gingen. Wellicht belandden die in de nachtkastjes van getrouwden, aan de muur van vrijgezellen, en in de toiletten van homobars... Sophie, de kleine met de bruine haren, en het steeds lachende gezichtje. Hoewel, steeds lachend...
Normaal gezien steeds lachend, behalve bij speciale momenten. Zoals na die week Saint-Tropez vorig jaar, waar Kristof na een week samen op het strand en in bed, haar doodleuk vertelde dat hij eigenlijk een vriendin had, geen aanstalten maakte om die te verlaten en nog minder aanstalten maakte om Sophie na die week nog ooit eens terug te zien.
Toen het kind na een week dan ook nog haar C4 kreeg van de fotograaf, verging haar het lachen een tijdje. Hij vroeg zich af of wat ze op dit moment zou doen om brood op de plank te krijgen

Kristof bedankte Tanja met een knipoog en een laatste blik op haar boezem. Hij dacht er nog even over na om haar een etentje aan te bieden, maar toen dacht hij aan Julie. Julie was zijn nieuwste verovering. Hij merkte haar het eerst op tijdens de preselecties van Miss Antwerpen, waar hij in de jury mocht zetelen. Kristof was verrukt toen hij haar verschijning voor z'n neus zag paraderen in een pietluttig bikinietje. Ze trapte in z'n eeuwige verleidingstruc, maar het feit dat ze schoon de kans zag om bij de laatste tien van de vleeskeuring te zijn, zal ook wel een rol gespeeld hebben. Een etentje bij kaarslicht, een flesje parfum en een stomende nacht later was Julie Miss Antwerpen. Over een paar maanden mocht ze meedingen naar het kroontje van Miss België...

Kristof dacht er eerst aan om ze te dumpen, maar omdat Julie een nogal verliefde indruk gaf, begon hij te twijfelen. Hij dacht na. Aan de ene kant was hij weer een verovering en een paar passionele nachten rijker, maar langs de andere kant begon hij haar toch wel graag te zien.
Het duurde nu toch wel al een goeie maand, en Kristof voelde iets raar telkens hij aan haar dacht... Zou het liefde zijn ?

Nochtans had hij sedert jaar en dag een duidelijk standpunt over liefde. "Simpel", zei hij steevast, " maar klaar als pompwater. Liefde, dat
bestaat niet."
En hij had er een nogal onduidelijke verklaring voor ook. "Je ziet mensen, die na een echtscheiding of na de dood van hun partner opnieuw trouwen. Dus, liefde kon niet bestaan, want de ware was reeds weg..."

Kristof reed net z'n BMW de ring Van Antwerpen op, toen hij op z'n radio een mooie stem hoorde vermelden dat er "vertraagd tot sterk vertraagd verkeer op de Antwerpse ring was. Ten gevolge van een ongeluk met een met gevaarlijke chemische producten geladen vrachtwagen, was er slechts een rijstrook vrij."

"Shit", dacht Kristof, "en dat op een vrijdagavond, en natuurlijk midden in de spitsuren."
Maar bon, het was mooi weer, de week zat erop, en hij mocht heel het weekend met Julie doorbrengen. Weer dat rare gevoel.

Toen hij de file zag, zette Kristof de airco af, en drukte op het knopje om z'n raampje automatisch te laten dalen. Hij snoof de verfrissende geur van rubber en uitlaatgassen eens diep in, en drukte daarna een tweede maal op het knopje, maar deze keer in de andere richting. Hij draaide de volumeknop z'n radio wat meer naar rechts, en zette z'n gsm aan. Met de nieuwste Madonna op de achtergrond, piepte het mobieltje twee keer kort na elkaar. Een sms-je, en twee nieuwe berichten op z'n voicemail. Hij keek naar de inbox, en zag de naam "Julie" verschijnen. Hij drukte nogmaals op een knop, en zag amper drie woordjes. "Ik mis je", had ze geschreven.
Kristof voelde iets kriebelen.

"Welkom op de voicemail. U heeft twee nieuwe berichten", zei de lieve stem van het Proximus-meisje.
Het eerste bericht was van zijn moeder. Het mens wist om 11 uur te melden dat haar hondje Cesar gaan lopen was. Hij wiste het, en luisterde naar het tweede.
Een beetje na de middag was het weer z'n ma, die zielsgelukkig vertelde dat Cesar terug was. Met een gans verhaal van waar "de kleine kapoen" de hele ochtend uitgehangen had.

Midden in het epos duwde Kristof met een grote zucht op het knopje om het bericht te wissen. De gsm vloog op de passagiersstoel, meteen gevolgd door een tweede, lange zucht.

Een uurtje later reed Kristof de buitenwijken van Brasschaat binnen, in de richting van z'n villa. Eventjes Julie verwittigen, dacht hij bij zichzelf. Hij nam z'n telefoon, en toetste blindelings het nummer van de gsm van Julie in. Hij liet hem ook deze keer twee keer overgaan, en verbrak toen de verbinding. Dit stramien deed hij elke avond, want zo stelde hij Julie gerust, want met al die criminaliteit van tegenwoordig was ze wat ongerust geworden.

Hij duwde op het «CLOSE»-knopje van dezelfde afstandsbediening waar hij een minuutje geleden de poort had mee laten opengaan. Hij nam z'n gsm van de passagiersstoel, z'n jas van de achterbank, en gooide het portier fluitend dicht. Z'n sleutelbos rinkelde als hij de voordeur van het slot deed. Hij hing zijn jas aan de kapstok, en nog steeds fluitend ging hij de deur van de woonkamer binnen.
Waar hij zijn Julie verwachtte, werd een kalasjnikov hem in de nek geduwd...


Reedsch...108 toevoegingen, reedsch

De heks... heeft hem zomaar verleidt om vervolgens zijn huis door een paar van haar 'mannetjes' te laten leegroven...

Maar stiekem hoop ik dat als hij zich omdraait zij achter hem staat in een spannende lak outfit met een enorme grijns, weer een dag vol fantasien rijker, dank U Hooch.

bromde Queck om 10:44 AM (op 14-09-2004)


Komt een man bij de dokter...

bromde Hoof om 10:54 AM (op 14-09-2004)


Zegt die dokter: twee bananen drie maal daags!

Toch?

bromde Dreknek om 11:01 AM (op 14-09-2004)


vraagt de dokter: "kan ik u helpen"

Zegt die man: "Nee dank u, ik kijk even rond"

bromde Dick T. om 11:09 AM (op 14-09-2004)


#5: Posted by Dick T. (84.24.222.115) @ 09/14/2004 11:17:39 AM

Nou, eigenlijk kijk ik vierkant, hoor.

#7: Posted by Dick T. (82.161.18.62) @ 09/14/2004 11:22:32 AM

Zeg, wie deed zich om 11:17 AM voor als zijnde mij? Wilt u dat laten. Straks denkt men nog dat ik geen humor heb.

-----------------------------------------

Met terugwerkende kracht om 20:25 gere-edit. En laten we duidelijk wezen: degene die hier zich voordoet als de ander krijgt bij een aantal keren overtreding een flinke portie anonimiteit aan de broek. Zoeveel anonimiteit als een toegangsweigering. De keuze is aan u.

Alles mag, behalve posten onder andermans naam.

bromde de Auto Bicat Scrutinizer om 11:17 AM (op 14-09-2004)


bromde Sue Me om 11:22 AM (op 14-09-2004)


Zeg, wie deed zich om 11:17 AM voor als zijnde mij? Wilt u dat laten. Straks denkt men nog dat ik geen humor heb.

bromde Dick T. om 11:22 AM (op 14-09-2004)


Toch wel jammer. Een hele hoop verwijzingen naar België maar nergens friet. In het hele verhaal geen friet.

Jammer.

bromde Lennard om 11:31 AM (op 14-09-2004)


Ik bescheur me anders regelmatig om u hoor, Dick. En dat onderscheid weet ik écht wel te maken.

*denkt glimlachend aan strakke roze bavianenlederen broek*

bromde Marnix om 11:38 AM (op 14-09-2004)


Zegt die kikker "het begon als een zweertje op m'n reet"!!!!

Heb ik altijd met moppen. Vergeet ik het middenstuk. Terwijl ik daar met neuken weer helemaal geen last van heb.

Gek toch?

* flabbert een gast *

bromde Hoof om 11:46 AM (op 14-09-2004)


Ik dacht ook al inderdaad, wat mis ik toch? En zie, met slechts een kleine verwijzing naar friet was het een heel ander verhaal geworden!
Heel scherpzinnig opgemerkt Lennard. Is het uw werk?

*trekt aan strakke lederen broek om wat lucht bij het scrotum te laten*

bromde Dick T. om 12:11 PM (op 14-09-2004)


Nou, ík vond het wel een goed verhaal. Zoéén die je makkelijk uitleest. Met als thema: Hoogmoed komt voor den val.

Dank u Hooch.

P.S. Bestaat dat Proximus nog steeds?

bromde mack om 12:20 PM (op 14-09-2004)


*blaft een ekster uit de vensterbank*

Mmmm. Ik ruik de winter.

bromde Marnix om 12:25 PM (op 14-09-2004)


Leon?

bromde Dick T. om 12:27 PM (op 14-09-2004)


Nee, Aaron.

bromde mack om 12:30 PM (op 14-09-2004)


Mauriceje?

'Zoéén' is toch meer voor mislukkelingen als mij.

Volgende keer: 'zo'n' of 'zo een'.

x

bromde Paul (Club Lollypop) om 12:30 PM (op 14-09-2004)


Dank je Paulusma.

Aan jou heb ik wat!

oet moon.

bromde mack om 12:32 PM (op 14-09-2004)
For my Dick T.

bromde Paul om 12:38 PM (op 14-09-2004)


Welke ben jij Paul? Die met die geile tattoo?

bromde Dick T. om 12:51 PM (op 14-09-2004)


Ik hou me afzijdig.

Die ene tattoo van je, hè...

Mmmm.

Wel fijn trouwens dat dokter de piercing door je p*nis**kel verwijderd heeft!

bromde Paul om 12:58 PM (op 14-09-2004)


Gewoon uit nieuwsgierigheid hoor, maar met welke eikel verwacht je verwarring, dat je er zo expliciet de penis bij noemt?

bromde Hoof om 01:54 PM (op 14-09-2004)


Gevonden op het web:

Lieve radeloze P.

Je peniseikel is zo gevoelig omdat hij altijd bedekt is. Hoe meer je hem ontbloot en aanraakt, hoe dikker de hoornlaag wordt. Schuif dus elke dag je voorhuid terug. Je kunt daarbij je kleren gewoon aanhouden en het doen als je je huiswerk maakt of achter de computer zit. Als je de peniseikel regelmatig ontbloot, vormt zich een soort eeltlaagje. Daarnaast kun je na het douchen je eikel en voorhuid natmaken met een watje met thee en dan op laten drogen. Door het looizuur in de thee wordt de hoornlaag op de eikel dikker. Probeer ook af en toe te masturberen met ontblote peniseikel. Gebruik daarbij wat glijmiddel op waterbasis. Dat je peniseikel wat minder gevoelig wordt, is niet alleen goed in verband met het wassen, maar je voorkomt daarmee ook dat neuken later pijn doet.

succes ermee!

bromde Dick T. om 02:31 PM (op 14-09-2004)


En Dickertje Dap
heeft gesproken!

Onzin kwam eruit.
Doch hij hééft
zijn eitje gelegd.

bromde Paul om 02:36 PM (op 14-09-2004)


Hoof?

*snijdt hout*

bromde P. om 02:40 PM (op 14-09-2004)
Voor Hoof
Geestelijke in Drochten

bromde P. om 02:56 PM (op 14-09-2004)


Ik was vanochtend op Schiphol. Daar werd een blik 'Lekkerste Stewardessen' opengetrokken. Iets met een kruising tussen Varig en Singapore Ailines.

*zet dubbelloops en afgezaagde kalasjnikov tegen het hoofd*

Goodbye, cruel world. I can't take no more...

*je post erop 'knallen' heeft in deze wel wat*

bromde Kiers om 02:59 PM (op 14-09-2004)


Is er nog darten, vanavond?

bromde Marnix om 04:28 PM (op 14-09-2004)


Of neuken, ergens?

bromde Marnix om 04:35 PM (op 14-09-2004)


Vanavond in Heerde, locatie de vier Winden. Het neuken begint om half 10.

bromde mack om 04:51 PM (op 14-09-2004)


Neuken valt over te praten.

Darten, daarentegen, geloof het niet, mrnx.

*pompt Ladydoll 2004, hair and batteries included op*

bromde Eduardo om 04:51 PM (op 14-09-2004)


Sex & The City - Net 5

Moet een gekke aflevering zijn wil er niet geneukt worden.

En CANAL+ natuurlijk 'Tropical Heat'. Maar dan moet je tot 5 over 12 wachten.

* altijd bereid een helpende hand toe te steken *

Alhoewel dat in dit verband wel gek klinkt.

bromde Hoof om 05:01 PM (op 14-09-2004)


Eeehhhhhrmmmm...

*plop ende ontkurk*

???!

bromde Eduardo om 05:07 PM (op 14-09-2004)


Schijnt dat er volgende week een Ron Jeremy-marathon op tv komt. Zijn 120 beste films.

Ik heb alvast vrij genomen.

bromde Marnix om 05:10 PM (op 14-09-2004)


Als ik een behaarde rug met een ENORME piel wil zien dan neem ik wel een hond.

Hij zal maar op je vrouw liggen.
Ron. Of die hond.

Dan zou ik snel zure stukjes over een website in een ander land.

bromde Hoof om 05:18 PM (op 14-09-2004)


eh. braken.

bromde Hoof om 05:47 PM (op 14-09-2004)


braken NU AL?

bromde Brakema om 05:52 PM (op 14-09-2004)
Voor het bétere werk, tevens uitmuntend overzicht, clickt u gewoon op onderstaande link. Zo leerde heer Hoof mij.

bromde Paultje om 05:53 PM (op 14-09-2004)


bromde Schone SlaapSter om 07:20 PM (op 14-09-2004)


Paul? Gaat het wel?

bromde bicat om 07:20 PM (op 14-09-2004)


Rrrotzak!

bromde Paul om 07:27 PM (op 14-09-2004)


Dat is natuurlijk een gemanipuleerde foto!

bromde Hoof om 08:11 PM (op 14-09-2004)


#5: Posted by Dick T. (84.24.222.115) @ 09/14/2004 11:17:39 AM

Nou, eigenlijk kijk ik vierkant, hoor.

#7: Posted by Dick T. (82.161.18.62) @ 09/14/2004 11:22:32 AM

Zeg, wie deed zich om 11:17 AM voor als zijnde mij? Wilt u dat laten. Straks denkt men nog dat ik geen humor heb.

-----------------------------------------

Met terugwerkende kracht om 20:21 gere-edit. En laten we duidelijk wezen: degene die hier zich voordoet als de ander krijgt bij een aantal keren overtreding een flinke portie anonimiteit aan de broek. Zoeveel anonimiteit als een toegangsweigering. De keuze is aan u.

Alles mag, behalve posten onder andermans naam.

bromde de Auto Bicat Scrutinizer om 08:25 PM (op 14-09-2004)


Ik verklaar mij: schuldig!

bromde Paul om 08:49 PM (op 14-09-2004)


Eeeuh... Auto Bicat Scrutinizer ik deed mij net voor als u terwijl ik eigenlijk Kiers ben? Ken dat wel?

bromde Kiers om 08:51 PM (op 14-09-2004)


Paul, het is toch nog geen volle maan?

bromde Marnix om 08:52 PM (op 14-09-2004)


Kiers, daar moet ik nog een nachtje over slapen, maar ik denk dat je ermee wegkomt.

Paul, voor jou heb ik een andere boodschap: NIET SCHULDIG! Check je IP nummer. Dat komt niet overeen. Die underdog van jou, wat geef jij die te eten?

#43: Posted by Paul (84.24.222.115) @ 09/14/2004 08:49:51 PM
Ik verklaar mij: schuldig!

bromde Auto Bicat Scrutinizer om 08:53 PM (op 14-09-2004)


PFEW! Daar kom ik goed weg!

bromde Kiers om 08:55 PM (op 14-09-2004)


Mevrouw Hooch,
Cesar is terecht hoor

bromde bromde (posted onder andere naam) om 09:07 PM (op 14-09-2004)


is dit de plaats waar zweepslagen worden uitgedeeld als je onder de naam van een ander post

bromde een en de zelfde om 09:18 PM (op 14-09-2004)


Zweepslagen?

Daar gaan we weer:
Tribune, bier, muts met kroketten, etc.

Gezellig.

bromde Lennard om 09:37 PM (op 14-09-2004)


Lennard, ik heb gehoord dat die Bicat Meeting in Krasnapolski A'dam, op 23 okt. a.s., gewoon dóórgaat, ondanks alle verzet.
Dit lijkt mij niet juist vanwege internetanonimité (2x woordwaarde) die goud waard is.O ja, dank voor je foto van Hoofman.

bromde Paul om 09:52 PM (op 14-09-2004)


k begrijp er niks van
al die verschillende IP nummers
alles werd hier toch dor één persoon geschreven?

bromde Ome Peet om 10:37 PM (op 14-09-2004)


Ja. Door mij.

bromde Marnix om 10:43 PM (op 14-09-2004)


Zou flauw zijn om daar moeilijk over te doen.

bromde Bicat om 10:44 PM (op 14-09-2004)


Inderdaad

bromde Kiers om 10:44 PM (op 14-09-2004)


Precies

bromde Hoof om 10:45 PM (op 14-09-2004)


Dat bedoel ik.

bromde Lennard om 10:45 PM (op 14-09-2004)


Is het écht?

bromde bewegende om 10:46 PM (op 14-09-2004)


Af en toe!

bromde CiNNeR om 10:47 PM (op 14-09-2004)


Zo wordt beweerd.

bromde Mack om 10:47 PM (op 14-09-2004)


Spaanse vlieg!

bromde Eduardo om 10:48 PM (op 14-09-2004)


(Geniaal gereageerd.)

bromde Dreknek om 10:49 PM (op 14-09-2004)


Euroshopper nu éxtra voordelig!

bromde P. om 10:49 PM (op 14-09-2004)


- Adriana is currently out of office. She'll get back to you as soon as possible. This is an automated reply -

bromde Adriana om 10:50 PM (op 14-09-2004)


Volgende week, misschien?

bromde Vilé om 10:51 PM (op 14-09-2004)


zo'n ip nummer is ook niet

bromde goodie2shoes om 10:51 PM (op 14-09-2004)


"... !!!!!"

bromde Grzssetsartasvasdt. om 10:52 PM (op 14-09-2004)


Ik ook!

bromde Bart om 10:52 PM (op 14-09-2004)


Wat een drukte.

Kus

bromde Prinsesje om 10:53 PM (op 14-09-2004)


alles

bromde goodie2shoes om 10:53 PM (op 14-09-2004)


Normaal slaap ik nu al. Maar wat is normaal?

bromde Dick T. om 10:54 PM (op 14-09-2004)


Eh?

bromde Paalsma om 10:55 PM (op 14-09-2004)


Zoals je ziet.

bromde goodie2shoes om 10:55 PM (op 14-09-2004)


Sorry, 'k was even elders bezig.

bromde familie om 10:56 PM (op 14-09-2004)


*inhaleert diep en gretig*

Gekke boel hier! Hihi!!

bromde Dreadloki om 10:58 PM (op 14-09-2004)


Daar denk ik héél anders over!

bromde Arnaud om 10:59 PM (op 14-09-2004)


bromde Marnix om 10:59 PM (op 14-09-2004)


Nou nou...

bromde Marnix om 10:59 PM (op 14-09-2004)


Was ík dat?

bromde Marnix om 11:13 PM (op 14-09-2004)


Anders ik niet!

bromde Hoof om 11:16 PM (op 14-09-2004)


Hé, dat was ik niet!

* gaat verontwaardigd zijn straatje schoonvegen *

bromde bewegende om 11:37 PM (op 14-09-2004)
ARRESTATIETEAM OVERMEESTERT NAAMSFRAUDEUR OP BICAT.NET

Uitgegeven: 14 september 2004 17:18
Laatst gewijzigd: 14 september 2004 21:17

Bicatterveen - Het internetverkeer van en naar Bicat.net in Bicatterveen heeft dinsdag aan het begin van de avondreageerspits een uur stilgelegen, omdat een man zichzelf onder een andere naam voordeed. Volgens de internetpolitie was de man erg wanhopig en wilde hij zo afdwingen dat hij weer porno mocht zien.

Bekijk video: Modem/ Breedband

De Internetpolitie ontruimde Bicat.net rond vijf uur uit voorzorg nadat de man zich in de buurt van de reageeroptie met een andere naam had uitgerust. Hij droeg een blauw bord waarop allerlei briefjes waren bevestigd. Op een daarvan was de zin "Ik heet Dick.T" te lezen. De man had een opblaaspop en een vibrator bij zich.

Een onderhandelaar van de politie probeerde met hem te communiceren. De man sprak met een "zachte g" , maar het is niet duidelijk of hij ook uit het zuiden des lands komt. Ondertussen werden alle IP-adressen in de gaten gehouden, om snel te kunnen ingrijpen voor het geval de man weer onder een andere naam zou reageren. Ook enkele leden van een arrestatieteam stelden zich in de reageersectie op.

Die gingen tot actie over nadat Kiers een scheet had gelaten, waardoor de man werd afgeleid. Direct nadat de man was overmeesterd, kreeg de man een IP-ban. Daarna werd hij geblinddoekt weggevoerd.

De man is zwaar gewond geraakt aan reuk en gehoororganen. Hij is naar het Pieter Baan Centrum overgebracht, waar hij zeker tot woensdag blijft vastzitten. Hij had volgens de Internetpolitie bewust voor Bicat.net gekozen, omdat het een site is met internationale contacten op het hoogste niveau.

Bij Bicat.net waren tijdens het incident veel mensen online. Ze keken toe, zaten te wachten om te reageren, probeerden te schuilen voor de scheldpartijen of klikten op de link http://bicat.web-log.nl/ om van Bicatnet weg te komen. Baron Bicat riep iedereen op weg te gaan.

In de Patatkoning, die aan de rand van bicat.net is gevestigd en gewoon open bleef, hadden zich veel mensen verzameld om getuige te kunnen zijn van de verrichtingen op Bicat.net. Nadat de man was gebanned, ging Bicat.net weer open en kwam het internetverkeer weer geleidelijk op gang.

bromde bro om 12:13 AM (op 15-09-2004)


Nice peace of Kiersing, bro!

bromde Dan Rowden om 12:19 AM (op 15-09-2004)


Heeeeiii, ik voel me gevleid en vereerd. Hoezéé, ik heb ook een dubbelganger. Of zou ik alweer teveel gedronken hebben?
't Zal wel.
"Bij de weg", waarde bewegende, wanneer mogen wij wederom van een vuigh verhaal uwer hand genieten?
Laat dat vegen maar achterwege. Helpt toch niet. Vergeefse moeite. Althans hier...

bromde Arnaud om 12:24 AM (op 15-09-2004)


Leave my name alone.
Or don't. It's alright
with me.

Dan

bromde Rowden om 05:01 AM (op 15-09-2004)


Oeh!

bromde Paul om 05:10 AM (op 15-09-2004)


Gekkies, Iedereen mag mijn naam gebruiken, maar het wachtwoord is gewijzigd. En... er is een nieuwe poll.

bromde bicat.web-log.nl om 06:18 AM (op 15-09-2004)
Yes, I stole some riffs from the best guitar player in the world.
But you are the best.

Jan Akkerman, I'm sorry.

bromde Carlos om 06:39 AM (op 15-09-2004)


Apologies from me too, Jan.

bromde Jeff om 06:45 AM (op 15-09-2004)


Stelletje drollen!

Okay, apologies accepted.

bromde Management. Jan Akkerman om 06:53 AM (op 15-09-2004)


Kriebels.

bromde Paul om 07:40 AM (op 15-09-2004)


Heren, heren toch. Laten we ons als waardige kasteelbewoners gedragen.

Luister naar uw veldheer, of eindig in de kerkers.

*maakt ijzeren pook gloeiend*

bromde mack om 08:19 AM (op 15-09-2004)


I love the smell of IP ban in the morning!

bromde bewegende om 08:45 AM (op 15-09-2004)


*slik*

bromde Pppaul om 08:54 AM (op 15-09-2004)
MELDTPUNT NGIHILISME SLüG ANBICATTERVEEN - De glunderende voorzitter van control.alt.del.org, ds Zultkop, kan zijn tevredenheid niet op. "Ik wist wel dat ik een gat in de internet markt had aangeboord met mijn website die door zeer velen bezocht wordt en wel dagelijks en snachtelijks, maar een dergelijk overweldigend succes had ik niet verwacht."

*kucht bescheiden

"en dan tussen zulke inhoudsvolle sites. Daar kunnen die lui van Bicat een puntje aan zuigen. Vooral Kiers. Die schijnt iets met puntjes te hebben."

*kucht weer bescheiden

................

bromde bicat.web-log.nl om 09:00 AM (op 15-09-2004)bromde Hi, it's me. From Morocco!!! om 09:03 AM (op 15-09-2004)


Bewegend excuus.

bromde Paultje om 09:15 AM (op 15-09-2004)


Paul, had ik je al verteld over het toverwoord 'width'? Nee zeker...

bromde Lennard om 09:27 AM (op 15-09-2004)


And he shall be called "Paul" said the lord. "And Daniel shall he be called."
"Paul Daniels?" asked the crowd.

"Yes" said the lord.

bromde mack om 09:33 AM (op 15-09-2004)


Ik ruik volledig naar kaas deze ochtend. Wat is er gebeurd? Maar belangrijker wat moet ik er aan doen?

bromde Kiers om 09:51 AM (op 15-09-2004)


Ik stink naar alcohol.
Spiritus, zelfs.
't Is toch wat.

013-4565333

bromde Paul om 09:59 AM (op 15-09-2004)


*belt 013-4565333*

Goedemorgen, Landelijk meldpunt Spiritualisten, met Joke Bronshout, waarmee mag ik uw geest verruimen?

*hangt snel op*

KUT! Een valstrik!

bromde Kiers om 10:56 AM (op 15-09-2004)


Ik ruik ongelofelijk fris.

Al zeg ik het zelf.

Geen plan is gelukt, geen deadline gehaald. Maar wél lekker uitgerust. Da's ook wat waard.
En vanavond lekker tegeltjes uitzoeken voor m'n nieuwe huis. En handgrepen.

Wat een mooie dag.

bromde Hoof om 11:00 AM (op 15-09-2004)


Kust u regelmatig uw tropenvogel? Dat vind ik een van de mooiste dingen. En het het kost helemaal niets.

bromde Kiers om 11:05 AM (op 15-09-2004)


*belt 013-465333*

"Ja?"
Met wie spreek ik?
"Henk!"
Ah. Henk. Is Paul daar?
"Wie?"
Dit toch het nummer van Paul? Van internet?
"Ik ben Henk!"
Ja. Dat zei je.
"Ik zit eigenlijk te schijten, dus as je verder niks te melden heb ga ik je hange!"
Okee. Dag Henk!
"Ja. Dag."

Vast niet het goeie nummer dan...

bromde Hoof om 11:05 AM (op 15-09-2004)


Me telefoon is naar de haaien!

*roodgloeiend*

bromde Paul om 11:11 AM (op 15-09-2004)


'Je neemt niet op
dus laat me raaje
je telefoon
is naar de haaien'

Doe ik er gratis bij vandaag.

*schudt eenhoorn uit mouw*

bromde bicat om 11:13 AM (op 15-09-2004)


Wel, Paul, de hoorn is in ieder geval weer terecht...

* duwt splinter terug *

bromde Hoof om 12:38 PM (op 15-09-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)