huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "El Grande Z"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Achterlangs"]

06/11/2004: "Vrijdagmiddag"


Regen. Wat een vuigh weer was het vandaag. Trieste grijzigheid en het was onduidelijk of het nou mistte of motregende. De tram was laat en dat irriteerde hem. Irritatie was niet goed voor hem, dat was wel duidelijk geworden de afgelopen jaren. Hij kon dat niet handelen. In het Pieter Baan rapport stond het zo omschreven: "T. heeft last van psychoses, wanen, en/of hallucinaties (zoals stemmen), en ondervindt ernstige belemmeringen in het functioneren, zoals isolement en zelfverwaarlozing."

Dat laatste was bullshit want als er een was die vaak met zichzelf bezig was dan was hij het wel. Hij masturbeerde veel. Zonder daarbij te fantaseren, dat had hij zichzelf aangeleerd. Mt fantaseren was te makkelijk, dat kon iedereen. Hij masturbeerde gedachteloos, zich concentrerend op de monotone handbeweging. Zodra hij aan kutjes (om maar wat te noemen) dacht, dwong hij zichzelf te stoppen en wachtte dan tot zijn erectie verdwenen was. Hij begon dan opnieuw, denkend aan niets. Denk aan niets, denk aan niets. Starend naar zijn pik, zijn linkerhand eromheen geklemd, kwam hij dan klaar. Tevreden in de spiegel knipogen. You did it again.

Die tyfusbus was er nog steeds niet. Klotestad. Hij keek naar rechts en zag een oude trol met zo'n doorzichtig regenkapje. Om haar zompige permanentje droog te houden. Wat zou hij graag uithalen. Met zn elleboog haar linkeroogkas verbrijzelen. De stomme, verbaasde blikken van de omstanders! Daarna zou hij haar hondje met een strak schot tegen de voorruit van de eindelijk arriverende tram schoppen. Waarna hij met twee duimen naar zijn rug wijzend over het plein zou rennen. Hij hield zich in.

De tram stopte met een hels kabaal. Irritatie. Waarom smeren ze die kutwielen niet 's? Waarom woonde hij hier in deze negorij? Dat grote dorp, vol met scheve, oude, lelijke gevels. Waarom Rotterdam wel? Waarom wij niet? Hij nam de derde deur, de stempelmachine negerend. Geen zitplaatsen meer, irritatie alom. Met een overdreven harde schok trekt de tram op. Zijn slaap knalt tegen de stalen handgreep en een scheut van pijn doorklieft zijn schamele hersens. Nog even.

Vier negermeisjes stappen in bij de volgende halte. Ordinair schreeuwend en kauwend snauwen ze onverstaanbare geluiden naar elkaar. Wat is dit? De flubberbuik van de dikste drilt over haar laag uitgesneden broek. Mode. In gedachten zet hij zijn tanden net onder de diepe zwarte navel en bijt met volle kracht. Bloed sijpelt langs zijn kin over zijn borst en het meisje slaat gek van angst met haar vuisten op zijn rug. Zich vastbijtend in het dikke spek knoopt hij haar broek open en duwt met de muis van zijn hand tegen het jonge doosje. Met een laatste krachtinspanning bijt hij door, knarsend door het laatste protesterende zweempje spek en met een ruk scheurt hij het vette vlees los.

De tram remt ongecontroleerd en de jeugd stapt uit bij de volgende halte. Hij kijkt ze na, hij voelt kwijl langs zijn mondhoek lopen. Een vrouw stapt in. T. kijkt verveeld uit het raampje, zonder de vrouw aan te kijken. De vrouw gaat in het bankje voor T. zitten, met de rug naar hem toe. Een mobiele telefoon rinkelt. Irritatie. Het Schotse volkslied polyfoon. Hoi Ton!, zegt de vrouw. Een debiel gesprek volgt. Het donkere haar van de vrouw wordt met wulpse gebaren achter de oren gedrapeerd. Het hoofd draait naar rechts zodat het gelaat zichtbaar wordt voor T. die haar direct herkent: Heleen van Royen. Irritatie!!!!!! T. staat op uitbarsten en de knop gaat om. Hij zal over de schreef gaan als nooit tevoren. Het zal niet meer bij hersenspinsels blijven, deze hoer gaat wat beleven.

Zeven haltes verder stapt ze uit, de trut, in haar chique wijk. Hij volgt haar op een meter of tien afstand, etalages kijkend, de handen in de zakken. De schemer is ingevallen en als ze het park naderen, versnelt hij zijn pas en besluipt de vrouw als een luipaard. Bij de ingang van het park grijpt hij het zwarte haar met zijn linkerhand en klemt met zijn rechter haar mond dicht. Hier fantaseert ze over, die hoer. Als ze ligt te masturberen is dit precies wat zich in haar hoofd afspeelt. Hij weet het zeker. Als ze met die grote zwarte dildo zichzelf neukt, als ze twee vingers in haar kontje stopt droomt ze ervan ruw geneukt te worden tegen haar zin. Tegen haar zin zal het zeker zijn. Hij sleurt haar achter een dikke bos struiken en draait haar om. Ze begrijpt zijn blik: als ze gaat gillen sterft ze. Langzaam haalt hij zijn rechterhand van haar mond en likt haar lippen.


Reedsch...113 toevoegingen, reedsch

quote:
Langzaam haalt hij zijn rechterhand van haar mond en likt haar lippen.
end-quote

van onder of van boven?

bromde Pigr@pist om 02:08 PM (op 11-06-2004)


Kankerdekanker wat een agressie toch weer. Lekker hoor, zo voor het weekeinde.

*voelt aan Strak & Kloppend denim*

Ik ga me gelijk inschrijven.Heleen van Royen mailinglist:

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Heleen via onze mailinglist

Naam:
E-mail adres:

*pakt een ENORME DOOS tissues*

Excusee, ben even, heeeel even weg.

bromde Kiers om 02:12 PM (op 11-06-2004)


Toch leuk voor Heleen. Een keer een echte vent. Die Ton lijkt me zo'n begrijpende man. Die wil best verkrachtertje spelen maar die overtuigd niet denk ik dan.

Eigenlijk moet ze er ook echt van overtuigd zijn dat ze sterft als het klaar is. Vind ze misschien nog wel leuker.

bromde Lennard om 02:55 PM (op 11-06-2004)


Mijnheer Dick T.,

Ze wil van achter en van voor.
Tegelijk, dus mail me even je
nulzesje, ja? Ik ga ervoor.

bromde Ton om 02:56 PM (op 11-06-2004)


Dat is nou weer de zoveelste keer dat ik op internet iets lees wat niet waar is.

Ik las namelijk vanmorgen nog dat mevrouw van Rooijen door een voetbalteam wenst te worden vergrepen. In een column over voetbal van haar (linker-)hand.

Dus we moeten dit verhaal met een korreltje zout nemen.

En ik concludeer even snel dat Kiers en Dick T. collega's zijn. In een instelling in het midden van het land.

En dat het al weer half bier is.

Mooi hoor, een beetje nadenken. Wel laat dat ik daar pas op vrijdagmiddag mee begin. Immers.

bromde Hoof, onderzoekend om 03:29 PM (op 11-06-2004)


O, het is inmiddels ver over de 600000 overigens.

bromde Hoof, terloops om 03:31 PM (op 11-06-2004)


Goedemiddag douanebeambte,

weet u zo uit uw hoofd of het legaal is om deze partij ongekookte Botoxlippen over de grens te vervoeren?

Sorry? Gewoon, met een nijptang en dan trekken maar.

bromde dreadloki om 03:51 PM (op 11-06-2004)


Dick T. De man die van Ted Bundy een lispelende kassajuffrouw maakt. Alles uit eigen ervaring, dat spreekt. Vuigh en voos.

Ik ben ook wel eens boos, trouwens. Het is maar goed dat ik dat zo voortreffelijk kan verbergen. Meestal.

bromde Marnix om 03:51 PM (op 11-06-2004)


Kijk 'ns wat ik vond!Gezellig, h. Net een diavoorstelling.

bromde Marnix om 04:09 PM (op 11-06-2004)


Ik had heel even het idee dat ik dood ging.

Maar het was alleen mijn online leven dat aan me voorbij flitste.

Ik weet niet of dat missch

bromde Hoof, verschrikt om 04:14 PM (op 11-06-2004)


Hoof, Hf, Hf, Hohohfff!

D'r is telefoon voor je.

bromde Paul om 04:35 PM (op 11-06-2004)


Paul ontwikkeld zich. Html's gewijs. Hij gaat mij nog voorbij. Maar dat doet mijn zoon van zes ook al, dus dat moet niet zo moeilijk zijn.

bromde Lennard om 04:41 PM (op 11-06-2004)


Marnix? Ik heb vrijkaartjes. Voor het Genius Forum. Waar dus niet gevreen wordt, maar je bent dus welkom. Ehm. Wat? Oh, dat is beneden meneer ze stand. Ook al goed.

bromde P. om 04:47 PM (op 11-06-2004)


Jij misschien dan, Lennard?
Ik moet die dingen kwijt, tenslotte. Vind ik.

bromde Paul om 04:49 PM (op 11-06-2004)


Ik vind het een heerlijk gevoel om een aantal A4tjes op te pakken, recht te kloppen op de onderkant van het blad en dan met een perforator in 1x precies in het midden twee gaten te drukken in het papier.

Doet u mij die kaartjes, Paul. Ik ben weliswaar geen genius maar een forum lijkt me wel leuk. En vrijkaartjes helemaal. Voor alles. Zelfs de huishoudbeurs waar je gratis vrijkaartjes kunt winnen voor weer heel andere dingen.

bromde Kiers om 05:02 PM (op 11-06-2004)


Ik ontving zojuist van Hoof een
kaart via www.kaartenhuis.nl
Een geweldig cadeau, natuurlijk!
Dus ik enthousiast een antwoord formuleren.
Blijkt dat een antwoord terg geld kost.

Wat s 't toch een rakker.
Kom hier jij, doerak!

bromde Paul om 05:42 PM (op 11-06-2004)


Kaartjes zijn naar u onderweg, heer Kiers! Give 'm hell.
http://pub86.ezboard.com/bgeniusnews

bromde P. om 05:44 PM (op 11-06-2004)


Ik steek graag hard onder de riem.
Ofzoiets.

(drukdrukdruk met aardse zaken en *PLOP*)

bromde Hoof, altijd bereid ter verduidelijking om 06:17 PM (op 11-06-2004)


Heel verdacht dit.

*

USER REGISTRATION
Register a Global User Account

The User Name you have chosen already exists please choose a different User Name.
Desired User

*

Er is dus nog iemand die zich uitgeeft voor 'Kiers'. Dat kan niet, er is maar 1 Kiers. Dat ben ik.

bromde Kiers om 06:19 PM (op 11-06-2004)


Je hoeft niet naar die global troep.
Hou 't huiselijk en binnenskamers.

bromde Paul om 06:26 PM (op 11-06-2004)


Wat een alleraardigst verhaaltje trouwens.

bromde Max om 08:25 PM (op 11-06-2004)


En verder wil ik nog even kwijt dat ik niet gestemd heb. Puur uit luiheid. Het kan me namelijk wel degelijk wat schelen. Vooral dat het me eigenlijk geen reet interesseert kan me schelen. Ja, daar kan ik echt mee zitten. Ik bedoel, het gaat toch over de toekomst van ons continent. Wees daar maar eens onverschillig onder. Maar ik ben dat dus! Verschrikkelijk, toch? Ja.

bromde Max om 08:38 PM (op 11-06-2004)


WoW! "Vuigh" klinkt goed! :-)

bromde karin om 08:50 PM (op 11-06-2004)


Wat me trouwens ook steeds minder kan schelen, ondanks het prachtige behang van deze site, is het naderende Europese Kampioenschap te Portugal.

Naast de erbarmelijke prestaties van ons nationale team, is het vooral de inhaalslag van de oranjegekte die mij stoort. Afgelopen zaterdag vroeg ik mij, lopend door het centrum van onze hoofdstad, af of oranje het nieuwe zwart geworden was. Bleek Nederland een vriendschappelijk duel tegen Ierland te moeten spelen zonder dat ik daar wat van afwist. Wat vervolgens, zoals bijna te verwachten was, glansloos werd verloren. Met na afloop, zoals ik mij heb laten vertellen, een bijzonder genante vertoning op de middenstip met in de hoofdrol Cocu, Stam en Bauer.

Tel daarbij op de drieneenhalfduizend op het EK inhakende commercials, de troosteloosheid en vergane glorie van Barend, Van Dorp en Jan Mulder, het door een mislukt adept van Bob Ross ontworpen decors waarin Jack van Gelre zijn Studio Zomersport presenteert, de misplaatste gezelligheid bij Edward van Kuilenborg jr., en je zou willen dat het Nederlands Elftal dankzij een Islamitische zelfmoordaanslag niet eens aan spelen toekomt.

Momenteel kan je een zogenaamd T-mobile-pakket naar de wedstrijd Nederland - Duitsland winnen als je antwoord op de volgende vraag:

Voor welke club speelt Beckham?
A) Milaan
B) Madrid
c) Ajax

Kees Jansma en Louis van Gaal, die te gast waren bij Edward, zeiden het antwoord te weten. Wees er dus snel bij!

Het wachten is op Hans van Breukelen.

bromde Max om 08:58 PM (op 11-06-2004)


Maar goed, ik ga het op een zuipen zetten.

Zoals de eend als tip meegaf aan zijn zojuist uit de lucht geschoten maat:

"Hou je taai."

bromde Max om 09:57 PM (op 11-06-2004)


BURP!

*kut, nu al boeren*

bromde Kiers om 10:28 PM (op 11-06-2004)


(Deze riedel draag ik op
aan Wendy, Joyce, Cathy,
Alice, Annelie, CiNNeR, Adriana,
Sarah, Ine, Charlotte, Heather,
en al wie werkelijk velt.)
(Je krijgt op je kloten als het
commentaar me niet bevalt.)

Puberiel

(van pueriel/van puberaal
zo heel natuurlijk allemaal)

Cline snile,
maar ik las hem,
bibliofiel.
Dat was trouwens
na de uitvinding
van het wiel
en later onderricht
in chlorofyl.
De serviele tante
woonde in Tiel
en mijn vaste vriend
bleek homofiel.

Waarom was alles zo
schlemielig iel
in die fragiele
puberziel.

(En waar bleef ik
met die piel.)

bromde Paul om 08:19 AM (op 12-06-2004)


Ah, daar bent u... de man met de hamer.

bromde Kiers om 09:33 AM (op 12-06-2004)


Die wordt begraven, straks.
Om 10:30 AM. Mijn Pa. In
Hintham (gem. Rosmalen).

Of, wacht even. Jij bent
de man met de hamer,
heer Kiers! Hoe gaat 't u?

bromde Paul om 09:55 AM (op 12-06-2004)


Slecht Paul, erg slecht. Ik voel me zo slecht dat ik voor een paar uur naast je pa zou willen liggen.

bromde Kiers om 10:52 AM (op 12-06-2004)


Zou die niet al stinken?
Veel succes, in elk geval.

Soms stink ik ook, maar
da's meer privaat.

Verhippemans, het is weer zaterdag.
Ik ga gauw inkoopjes doen!

bromde Paul om 11:24 AM (op 12-06-2004)


Oh, als je dan toch gaat, neem voor mij even het volgende mee als het jou belieft.

1x geurvreters, die voor aan het binnenspiegeltje van de auto.)

1x veters, voor mijn broques want ik werd gisteren raar aangekeken in die bruine kroeg met mijn Rode Puma's aan. Ik denk, ik probeer het een keer maar volgende keer toch maar weer broques.

bromde Kiers om 11:48 AM (op 12-06-2004)


Ruik ik daar versgefileerde octopus?

bromde Marnix om 01:39 PM (op 12-06-2004)


Mijn snoerloze hagelnieuwe Black en Decker electrische heggeschaar is klaar met opladen.

Mogen jullie raden wat ik zo meteen ga doen.

bromde Lennard om 02:04 PM (op 12-06-2004)


De heg snoeien, Lennard. Hoop ik. Anders wil ik het namelijk liever niet weten.

bromde Adriana om 02:22 PM (op 12-06-2004)


En zijn vrouw ook niet.
Die toch zker niet.

bromde Paul om 02:52 PM (op 12-06-2004)


Ik mis mijn voorhuid reeds dus ik ben veilig.

bromde Kiers om 03:29 PM (op 12-06-2004)


De teckel trimmen?!

bromde Eduardo om 04:52 PM (op 12-06-2004)


Politie grijpt in bij blote fietstocht

Uitgegeven: 12 juni 2004 13:26
Laatst gewijzigd: 12 juni 2004 15:45

BICATTERVEEN - Een neukfietstocht door Bicatterveen is zaterdagmiddag na ingrijpen door de politie vroegtijdig beindigd. De deelnemers werd gevraagd hun kleren aan te trekken. De organisatie besloot daarna het vervolg van de fietstocht gekleed te volbrengen, mede dankzij het slechte weer, en verkoudheid van de pelotonleider.

De eerste Nederlandse editie van de World Naked Bike Ride begon rond 12.20 uur met ongeveer dertig deelnemers bij het Centraal Station in Bicatterveen. Aan het begin van de fietstocht waren de deelnemers nog gekleed, maar onderweg naar recreatiegebied Bussloo trokken ze hun kleding uit. Volgens de organisatie gebeurde dat om niet te provocerend te zijn. 'We willen er een cht uitje van maken,' grapte een van hen.

Klachten

Na enkele telefonische klachten, van onder anderen Jan Dreknek en Piet King, twee lichtelijk gestoorde doch honkvaste Bicatterveners, en nadat de politie constateerde dat de naaktfietsers in overtreding waren, werd na een uur ingegrepen. Deelnemers werd verzocht hun kleren weer aan te trekken, wat de meeste fietsers ook deden. Slechts een klein groepje, de harde kern van www.bicatterveen.nl, wist volgens de organisatie naakt het naturistendeel van recreatiegebied Bussloo te bereiken.

In het recreatiegebied besloot de organisatie het vervolg van de tocht, terug naar het station in Bicatterveen, gekleed te volbrengen. Volgens de organisatie kwam het verzoek van de politie niet geheel ongelegen. 'Het weer zat niet echt mee. We hadden het best wel koud. Een paar deelnemers begonnen naakt aan de terugweg, maar vanwege het slechte weer hebben ook zij hun kleren weer aan gedaan,' aldus een woordvoerder.

Duim

Ondanks de vroegtijdige beindiging van de neukfietstocht spreekt de organisatie van een groot succes. 'Veel mensen langs het parcours reageerden enthousiast en staken hun duim op, of een veelbetekenende middelvinger. Daarnaast is het ingrijpen van de politie een interessante aanleiding voor een discussie over wat wel en niet mag in Nederland.' De organisatie wil het evenement de komende jaren opnieuw organiseren, bij voorkeur steeds in een andere stad.

Doel van de neukfietsers is het 'terugclaimen van de vrijheid om naakt te mogen zijn,' aldus de organisatie. De neukfietsers hadden voor hun fietstocht geen vergunning aangevraagd bij de gemeente Bicatterveen. De groep is principieel tegen het aanvragen van een vergunning om naakt te mogen zijn. Daardoor is de neukfietstocht formeel illegaal en is sprake van nudisme in plaats van het legale naturisme. De organisatie verwachtte niet dat de politie zou ingrijpen.

Ervaring

De neukfietstocht is de eerste Nederlandse versie van de World Nuked Bike Ride. Het evenement wordt in meerdere landen gehouden. Landen zoals Spanje, de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland hebben al ruime ervaring met neukfietstochten.
Woordvoerder van Bicat Cycling BV, E. Kiers, zei desgevraagd: 'Wij gaan door tot we bij het gaatje zijn.'

bromde NOU.nl om 05:01 PM (op 12-06-2004)


Een oudhollandsch haagscheerdersfeest met zang, dans en een geroosterd kalf. Veel straf bier en op de tafel dansende topless boerinnen.
En dat alles zonder snoer.

bromde Blague om 05:02 PM (op 12-06-2004)


en ook zonder snor

bromde andere Paul om 06:09 PM (op 12-06-2004)


Paul, er is voetbal. Ook op de radio, denk ik.

bromde Marnix om 06:13 PM (op 12-06-2004)


...cornhole

...fistfuck

bromde Frank Zappa om 08:11 PM (op 12-06-2004)


Verrassend.

(ik kom aardig mee met dat over voetbal lullen, niet?)

bromde Hoof om 08:36 PM (op 12-06-2004)


www.tvgids.nl/artikel9629.html

Alstublieft, heer Hoof.
Ook aan de intelligente mens is gedacht!

bromde P. om 08:45 PM (op 12-06-2004)


Schapen scheren wij niet met een elektrische heggeschaar, dat weet u toch? We doen het net zoals tomaten, gewoon een tijdje in een pannetje heet water en dan laten schrikken onder de koude kraan. Mh!
Valt dat vachtje er zo af. En voor de lastige stukjes gebruikt u gewoon een aardappelschilmesje.

bromde bewegende om 08:56 PM (op 12-06-2004)


here she comes
with her red dress on
steam shoots out
from the sprinklers
on the lawn

bromde Frank Zappa om 10:34 PM (op 12-06-2004)


[Another break-down of the Girls' airconditioning]
Blanche: This heat's driving me crazy.
Repair man: You're not the only one the old lady next door is running through a sprinkler in her underwear.
Dorothy: There's no old lady living........MA!

bromde Paul om 10:54 PM (op 12-06-2004)


Wie heeft er nog nooit een scheet gelaten toen hij/zij klaar kwam???

bromde otto om 12:03 AM (op 13-06-2004)


Ja, Dreknek, kom er maar in, jong...

bromde P. om 12:05 AM (op 13-06-2004)


Ja, otto, kutscheten (v.), maar mij (m.) is het ook ooit overkomen.
Trs gnant! En daarna toch lekker slapen.

bromde Paul om 12:09 AM (op 13-06-2004)


Iedere goede neuker zal bekend zijn met het fenomeen 'kutscheet'. Iemand die dat nog nooit heeft meegemaakt zal zich moeten bezinnen op zijn neuktechnieken...

bromde otto om 12:13 AM (op 13-06-2004)


Paul, omdat er verder toch niemand meeleest, mag ik toch wel een keertje zeggen dat ik je eigenwijze vasthoudendheid bewonder en graag geloof dat je in het echt een uiterst aimabele man bent, waar ik weinig anders mee kan dan vagelijk warme gevoelens voor koesteren?

Op geheel eigen wijze. Die niet altijd even wijs lijkt. Die niet altijd valt, bevalt of goed valt. Maar boeiend om mee te maken.
Echt. Nog een paar weken (en dan ga ik een paar weken naar Kroati, maar dat heeft er geen hol mee te maken) en dan ben ik aan je aanwezigheid gewend.

* kijkt peinzend naar een vlinder *

bromde Hoof om 12:18 AM (op 13-06-2004)


Dat Lgion d'Honneur heb je toch al lang te pakken, Hoof!
Vertrekt de zak opnieuw naar onbekende bestemmingen. Kroati. Daar gebeuren hele rare en nare dingen. Zucht.

Au revoir, ofzo.

bromde Paul om 01:27 AM (op 13-06-2004)


Paul, lees nou 'ns gewoon wat er stt:

'Nog een paar weken (en dan ga ik een paar weken naar Kroati, maar dat heeft er geen hol mee te maken)...'

Al dat leed is niet nodig. Hoof blijft voorlopig nog onder ons.

Ben je nou weer blij?

bromde Marnix om 01:43 AM (op 13-06-2004)


N, Marnix, ik lees tussen de regels dr.
Goed, Hoof gaat de wereld redden, fijn dan. Maar in z'n eentje redt ie dat niet! Snap dat nou es!!!

*hoest bloed op*

bromde Paul om 01:51 AM (op 13-06-2004)


Wat is het toch fijn
Om zat te zijn

'Reality is for people who can not handle DRUGS'

bromde Kiers om 01:55 AM (op 13-06-2004)


'Wine me Dine me 69 me'

bromde Kiers om 01:56 AM (op 13-06-2004)


'Dial 911, make a Cop Come'

bromde Kiers om 01:57 AM (op 13-06-2004)


'Is that a banana in your pocket or are you just happy to see me?'

bromde Kiers om 01:58 AM (op 13-06-2004)


'Fuck'm first. Ask questions later'

bromde Kiers om 02:01 AM (op 13-06-2004)


En het meest vreemde aan deze hele zaak is dat ik dus jaaaren achter elkaar met deze teksten op mijn shirts heb rondgelopen.

bromde Kiers om 02:02 AM (op 13-06-2004)


HEEEE !! HOOOOOF! LEG JE AL TE KETSEN?

Tsjeezus, normaal durf ik dat niet te vragen of te zeggen zo door de weeks maar nu in het weekeinde, nu we een neutje op hebben, vraag ik het me opeens hardop af. Hoof heeft namelijk een allochtone dame waarmee hij verliefd is. En ik ben gek op allochtone dames. Zeker uit heupwiegende sankadraaiende punanigevoelige sferen. Hoof, ik hoor het wel. We kunnen het altijd afdoen als 'weekeind-incident'.

bromde Kiers om 02:06 AM (op 13-06-2004)


I have been in you, baby
and you have been in me
I thought that we would never
return from forever
you want me to
yes, you know it's true
and while I was inside
I might have been undignified
and that is maybe why you cried

But what's the difference now?

bromde Kiers of eeeuh... nee toch Zappa om 02:16 AM (op 13-06-2004)


Kiers.

Je bent lam.

Laten we mekaar dus ferm de hand drukken. Als jij nog weet hoe je moet mikken.

Persoonlijk heb ik daar wat moeite mee.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHHAHAHA!!!!

*vouwt een klein papiertje open en neemt een sleutel ter hand.*

bromde Marnix om 02:17 AM (op 13-06-2004)


Hoof heeft nu genoeg te verwerken, dacht ik.
Om hem te weerhouden van een roemloze ondergang, heb ik zonet een oudoom in Zweden opgetelefoneerd. Runt daar een bordeel. Hij was k bezopen, maar morgen geeft ie bescheid, hoop ik, en stuurt Hoof wat vrouwenwerk. Als Hoofs vrouw dat goedvindt, want die leest zorgvuldig mee.

Doetterniettoe! Alles sal reg kom!

bromde Paul om 02:24 AM (op 13-06-2004)


yezz dat ik lam ben! For fucking Christ's sake maar wat ik dus ook nog wilde zeggen is dat ik Jan Lammers veel succes wens tijdens zijn 24 uur van Le Mans die nu zo ongeveer aan de gang zijn. Natuurlijk hou ik van jou, Marnix. daar is toch niet te veel voor nodig? Jij als aimable man en ik als latent houdend van? Sorry, beetje zatjes maar toch misschien juist wel meer en zo van. Anyway...

*HIPSZ!*

..ik ben naar bed.

bromde Kiers om 02:34 AM (op 13-06-2004)


Samenzijn met vrinden. Na een enerverende avond. Vol voetbal, maar daar ging het niet om.

Morgen is straks, en mijn lief staat onder de douche. Wat verdoe ik dan mijn tijd hier in het reactieding, ach.

Ojah, iedereen heeft verstand van voetbal.

bromde bicat om 02:54 AM (op 13-06-2004)


Erg leuk dat ik deze website heb gevonden. Dank jullie wel, en graag.. tot ziens?

bromde Bart om 08:24 AM (op 13-06-2004)


Dat valt nog af te wachten, Bart. GODVERDOMME wat is het vroeg vandaag.

bromde Kiers om 09:32 AM (op 13-06-2004)


Hoof.

De lijn was niet helemaal goed, maar uit het gegorgel van vermeld familielid kon ik toch wel opmaken dat er gn feminien support jouw kant op komt. Dus sta je er weer alleen voor. En dat spijt me.
Schrijf me anders gerust, hoor.

bromde Paul om 10:13 AM (op 13-06-2004)


Psssssssst, Paul.
Mailadresje kopen? Hmm?
Wat een blakende februari-ochtend zeg!

*neuriet over Jo met de banjo*

bromde bicat om 10:42 AM (op 13-06-2004)


Ja. Jaaa.
Ik zit weer te cd-rommen hier als een gek, ik heb nu bij benadering tig e-mail adressen, maar er kan er altijd eentje bij. Hoofs collectie bleek kut, Kiers twijfelt nog, maar uw verzameling is wereldberucht.
We gaan bieden via E-Bay, en dat kun je kortsluiten, dat niemand van iets weet!

(Feind hrt mit, dus wees voorzichtig.)
(Kijk, z kom je ergens, luitjes.)

bromde anoniem om 11:16 AM (op 13-06-2004)


Is het al maandag?

bromde Marnix om 12:57 PM (op 13-06-2004)


DROL KNALT HUIS BINNEN

Uitgegeven: 12 juni 2004 20:19
Laatst gewijzigd: 12 juni 2004 20:20

BICATLAND - Een ENORME drol van 1,3 kilo is zaterdag een woning in de hoofdstad van Bicatland binnengeknald. Bewoonster Brenda Steunbeer vertelde aan de televisiezender TV1 dat ze een harde natte klap had gehoord en dat het huis zich daarna met ontlastingsgeuren had gevuld. Toen die waren ingetrokken ontdekte zij op de bank in de woonkamer een ENORM zware drol die warm aanvoelde.

Brenda Steunbeer zei vooral opgelucht te zijn dat geen van haar huisgenoten de dikke natte drol op zijn hoofd had gekregen. Droldeskundige Joe Poepgraag van de universiteit van Bicatland zei dat het zeer zelden voorkomt dat een drol inslaat in een huis. "En dit is een bijzonder fraai en groot exemplaar."

bromde de postbode om 12:59 PM (op 13-06-2004)


Ik kan vandaag niet bicatten. Excuus. Ddrukdrukdruk.

bromde IP #213.51.73.166 om 02:06 PM (op 13-06-2004)


Oef. Heeft er iemand een tissue?

bromde IP #213.51.73.166 om 02:07 PM (op 13-06-2004)


Nee hoor. Ik ruik niks.

bromde IP #213.51.73.166 om 02:15 PM (op 13-06-2004)


'GDB' rechtsboven, zijt U Gerard den Brabander?
Ik ben zo benieuwd of er 'boven' echt kroegen zijn? U kent de grafrede van Reve, bij uw teraardebestelling uitgesproken, daar ga ik blindelings van uit.

bromde Paul om 02:39 PM (op 13-06-2004)


Deze is wel aardig, van mijn Gerard.....

Ik ben droncken, maar ik doe niemand Quaad.
Er is voor de mens geen hoop dan die van Gods Genade.
Ik wou dat ik alles kon opschrijven, wat of dat ik zie.
De aardappels zijn voor 1/4 voorgekookt om te bakken.
Ik beveel mijn Ziel aan in Gods Genade door Zijn Zoon en Zijn moeder.

[Bij het vallen van de avond,
aan de vooravond van Allerzielen, 1968]

bromde Joop S. om 02:53 PM (op 13-06-2004)


Niet echt fusker, maar toch gezellig.

bromde Marnix om 03:50 PM (op 13-06-2004)


Hahaha, kijk hier nou toch eens!

bromde Marnix om 04:30 PM (op 13-06-2004)


Marnix heeft geen smaak.
Duidelijk zat. Ik hou 't, als
eenenvijftigjarige jongeman, op
www.xnxx.com/teens.php, en dan
is de discussie gesloten! (Red.)

bromde Paul om 04:39 PM (op 13-06-2004)


Anders ik wel. Ja hoor.

bromde bicat om 04:47 PM (op 13-06-2004)


Het is toch niet te geloven.
Ik ga zo naar Kroati Zwitserland kijken.

Echt.

bromde Lennard om 05:25 PM (op 13-06-2004)


De bal is rond, Lennard, en moge de beste winnen!
(De oorlog om mijn kindsdeeltje is begonnen. Die bui zag ik al hangen. Moge ook hier de beste winnen. Ik hoop dat mijn broertjes en zusjes verzekerd zijn.)

bromde P. om 06:19 PM (op 13-06-2004)


(Vavavoom, en zo verder.)

bromde P. om 06:44 PM (op 13-06-2004)


Ach, als jij de pijpenverzameling maar krijgt. Toch?

bromde Marnix om 09:56 PM (op 13-06-2004)


Vooral die ene Goudse pijp, verdomme!

bromde Paul om 11:17 PM (op 13-06-2004)


www.pornobaas.demon.nl/

bromde *hik* om 12:44 AM (op 14-06-2004)


Ha, Engeland - Frankrijk was toch een stuk leuker hoor. Met name het einde, verbijsterend.

bromde CiNNeR om 01:37 AM (op 14-06-2004)


Beckham heeft 't laten afweten, geloof ik. Victoria zal wel snotteren nu.

bromde Paul om 01:48 AM (op 14-06-2004)


Kom gerust eens langs, zou ik zeggen. Toi toi toi!

_

Maandagmorgen 07.44. Niks aan het handje, ok moe van druk weekend en geen zin om te werken want ik ben hard aan vakantie toe. Spierpijn in de bovenbenen van een hele zaterdag housen in Best. Maar verder weer het begin van een saaie doodnormale werkdag.

Maandagmorgen 07.45. Ik sta in de badkamer en stift net mijn lippen. Ik hoor een gerommel alsof er een zware vrachtauto langs rijdt over de drempel pal voor mijn deur en ik schiet uit met mijn lippenstift en heb een rode veeg op mijn wang. Dan hoor ik iets vallen in de kamer en ik krijg al snel het aha-erlebnis. Shit, alweer een aardbeving!

Maandagmorgen 07.46. In mijn kamer ligt de verzameling Afrikaanse beeldjes op de grond. Gelukkig heeft de vloerbedekking de val verzacht en is alles nog heel. Ik heb kippenvel op mijn armen en denk: die koffie der in en wegwezen hier! Ik check nog ff de scheur van een eerdere aardbeving en leg alle dingen die kapot kunnen vallen nog op de grond.

Maandagmorgen 08.05. Zit in mijn auto op weg naar mijn werk en luister naar radio 3 waar de DJ een sms-je gekregen heeft van iemand die vraagt of er zojuist een aardbeving was. Hierop wordt er gelachen en de man wordt voor gek verklaard, als zijnde dat ie teveel gezopen heeft! Ik denk meteen, tja als je er nog nooit n gevoeld hebt, weet je ook niet waar je over praat.

Maandagmiddag 16.00. Op mijn werk is het weer het gesprek van de dag. Een vrouw heeft een bult op haar hoofd omdat ze het schilderij op haar kop heeft gekregen. Kinderen durven niet de stoel in doordat ze angst hebben dat mijn baas met de boor uitschiet door een eventuele naschok. Op de radio worden de limbos belachelijk gemaakt en als aanstellers en dramateurs betiteld. Een paar uur later bieden diezelfde mensen hun excuses aan omdat er bij ons toch schade is ontstaan. Wel niet zo ernstig als 10 jaar geleden, maar ze begrijpen dat een 4.9 op de schaal van Richter niet gering is.

Toen ik op 13-04-1992 nog thuis woonde en mijn eerste aardbeving meemaakte vond ik dat sensatie! Daarna volgden er al snel meer omdat ik in de buurt woon van zon breuklijn in Zuid-Limburg. Vorig jaar was het op een zondagnacht weer goed raak en werd ik wakker van mijn trillende bed. Eentje van 4.3. Slaperig dacht ik nog: ohhh een aardbevinkje. Slapen lukte niet meer. 10 minuten later eentje van 3.9. Wakker dacht ik: tjee, nou sta ik maar eens op. 15 minuten later eentje van 3.3. Klaarwakker dacht ik: wel GVD, nu vind ik het echt niet meer leuk! Ik verkoop mijn huis en ga naar het Noorden des landes.

Ik wil alleen maar ff kwijt: Nee, het went noooooooit! Nee, wij limbos hebben echt niet overdreven! en ja, het is best akelig! Ik zou bijna zeggen tegen al die mensen die niet bij een epicentrum wonen: kom gerust eens een nachtje in mijn bed logeren. Helaas zijn de bevingen net zo onvoorspelbaar en wispelturig als deze tweeling.

Maandagavond 23.11. Ik ga naar bed en hoop dat ik ook wat Noorderlingen heb wakker geschud met dit schrijven.

- Mercurius

bromde Mercurius om 03:49 AM (op 14-06-2004)


Wat ws het weer gezellig, gister in Fijnaart. Frans leek wat down en verdween vaak naar boven.Waarvoor weet ik niet maar dan kon ik tenminste even met Mariska schuiven.Die heeft zo'n lekker haar !
Bij Franske wordt het wat minder.

Groetjes mensen !

bromde Marianne om 08:06 AM (op 14-06-2004)


Goedemorgen, parochianen.
Wie van jullie heeft er een vuigh verhaal in zijn broodtrommel?

bromde bicat om 09:32 AM (op 14-06-2004)


Vul zelf maar aan, in chronologische volgorde:
- verjaardag
- bier
- feestje
- bier
- belg met uitgekiende cd collectie
- bier
- kontjes
- bier
- Elvis "de enige echte"
- 3 vrouwen
- moeder en dochter
- homotent
- voetjes vrijen
- damestoilet
- niet doorspoelen.
- morgenstond

Gelooft toch geen hond.........

bromde Eddee om 10:05 AM (op 14-06-2004)


Goedemorgen. Dat is pas over 3 weken. Kroati. Dan ga ik eens even uitgebreid ijs en weder dienen.

Dat dat samenvalt met de Open Europese Kloefkampioenschappen is mooi meegenomen. Ik doe er echter wel verstandig aan fiks te oefenen, dus ik ben vandaag even druk in de weer met m'n valoor en m'n wedstrijd-galak.
En goed smeren natuurlijk. Vooral rond de probleemgebieden, dat spreekt.

* pakt een emmer uiervet en trekt hijgend een strak rubberen catsuit aan *

bromde Hoof, altijd bereid ter verduidelijking om 10:06 AM (op 14-06-2004)


Uierzalf, daar ben ik indertijd mooi bruin mee geworden! Vrouwtjes bij de vleet, om maar iets te noemen.
Na het douchen was het effect pleite, maar de intentie was goed.
En daar gaat het toch om.

*wie wat bewaart, die heeft wat, zei de maagd van 80*

bromde Paul om 10:30 AM (op 14-06-2004)


*Rommelt wat in eigen broodtrommel*

Nee, niks meer, Frater Bicat.
Ook goedemorgen. Oh, wacht efkes.

*Rommelt in broodtrommel stagiaire*

mmm...zeester, koffie, esdoornsiroop, jam, mandarijntje, beetje ham. Nee, jammer , geen vuighe zaken.

bromde Dick T. om 10:36 AM (op 14-06-2004)


Tomdiedomtiedom..

*snijdt zingend een achterham tot dunne plakken, snuift de geur van geurige croissants op en kijkt door het ovenraam naar het rijzende boerenvolkorenbruinbrood*

..nog even en ik heb weer een fijne volle broodtrommel maar nu nog even niet.

Oh euh, enne... Ome Bicat, dat betekent dat we zonder copy zitten? Bicat zit zonder copy? Zijn we te elitair, zijn de mensen op ons uitgekeken, zomervakantieflauwte?

bromde Kiers om 10:52 AM (op 14-06-2004)


..hallO? OME BICAT IS U DAAR? Tsjeezus, iedereen is weg. Marnix? Hoof?

Ik ga eens google-en op 'sterfhuisconstructie'.

bromde Kiers om 11:01 AM (op 14-06-2004)


Ik heb al maanden geen broodtrommel meer bij me. Ik zal thuis eens kijken. Als'ie niet afgewassen is zullen er best wel vuighe dingen in voorkomen.

bromde Lennard om 11:17 AM (op 14-06-2004)


Welnee, iedereen istertoch?

Hit us with your rhythm stick!

(Er s een kort filmpie op
het wereldwijde spinnenweb
waarin Claudia Schiffer een
manspersoon fanatiek pijpt.
Door mijn beurscrash vorig
jaar ben ik dat kwijt. Moet
het altijd over seks gaan
hier, trouwens? [Gratis,
was dat filmpje.].)

bromde Paul om 11:36 AM (op 14-06-2004)


Kruis de zin aan die jij het leukste vindt en doe ermee wat jij wilt.

1) Nu je het zegt, als je Claudia Schiffer zegt, denk ik niet meer aan sex.

2) Nu jij het zegt, als jij Claudia Schiffer zegt, denk ik niet meer aan sex.

3) Hoe zou het met de brooddoos van Claudia Schiffer zijn?

bromde Kiers om 11:49 AM (op 14-06-2004)


Ik heb nog wel een opstel dat ik maakte in de brugklas. Het is heel spannend en bevat zeker tachtig zinnen die langer zijn dan 7 regels. Met heel veel komma's, ook.

Jammer dat ik zo'n beroerd handschrift heb. Ik kan het niet meer lezen.

*grist een tros bananen van de wand*

bromde Marnix om 12:00 PM (op 14-06-2004)


Scannen die hap, heer Marnix!
En aan mij opsturen.
Ik tiep het netjes voor je over
(hier en daar redigerend, al
te goed is buurmans gek tenslotte),
en huppetee, A Star Is Born.
U, dus.

bromde Paul om 12:58 PM (op 14-06-2004)


Op een Japans product tegen het verwijderen van aambeien:
"Leg u op het bed en breng de zetpillen traag in de anus.
Terwijl u dit ongeveer vijf minuten lang doet, blijf rustig."

bromde Dick T. om 01:02 PM (op 14-06-2004)


Dankzij Marnix heb ik de tronie van Ome Bicat '02 dan nu ook eens gezien. Informatief. Dat prille. Die voorgeschiedenis, dat vroege, toen het zich allemaal nog moest vormen.

Gek, hoe men zich een voorstelling maakt van een licht-gebochelde verweerde boerenzoon met een door nalatigheid en latente angst voor de tandarts danig in verval geraakt gebit, een huid die je vergoelijkend als 'moeilijk' zou kenmerken, verward haar wat door de drager zelve kort gehouden wordt en een kledingkeuze die op z'n positiefst 'eigenwijs retro met een nadrukkelijke rural touch' zou kunnen worden genoemd. Onwillekeurig.

* gaat verschrikt weer aan de arbeid, een spandoek, een godnakend spandoek!, gaat dan echt ALLES over voetbal deze dagen... *

bromde Hoof, vertederd en alles om 02:12 PM (op 14-06-2004)


Beter een spandoek dan andersom, lijkt me.

*Spuugt nog een keer op wallpaper van Rudi*

bromde Dick T. om 02:28 PM (op 14-06-2004)


9. 14 juni 14:45 Internet Archive, San Francisco, Verenigde Staten

Weer zo'n aardbeving daar, en we zijn misschien alles kwijt!

bromde Paul om 02:55 PM (op 14-06-2004)


Hoof, het is een publiek geheim dat Ome Bicat een bril draagt.Wie overigens mee wil met mij en enkele kornuiten naar de Arena is morgen meer dan Welkom. Gratis kaartjes liggen klaar bij ingang K onder de naam Kiers. Tien zitplaatsen, bitterballen, bier en om even voor zeven komt Franske Bauer zingen. Tegen die tijd ben ik dronken en ik lees de voetbaluitslag wel op Teletekst.

bromde Kiers om 02:57 PM (op 14-06-2004)


Wat zijn bitterballen?

bromde Dick T. om 03:15 PM (op 14-06-2004)


Ouwe mannetjes?

*inkoppertje!*

bromde Paul om 03:27 PM (op 14-06-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)