huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Het ritje van haar leven"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Verhuizen"]

05/27/2004: "Oppashond"


‘Ga je mee mijn oppashond uitlaten?’ sms’te ze.

Het was drie uur in de middag en je zat languit op een terras, een zwetend biertje op je broeksriem, vrolijke stemmen om je heen - een meisje dat schel schaterlacht, vetkussentjes onder bruine huid, opspringend blond haar dat de zon weerkaatst en Pieter-Bas die je oor volstort met wetenswaardigheden over zijn nieuwe 5.1 audiosysteem.
Je liet je oplichtende schermpje aan PB zien en je grijnsde. Hij grijnsde terug. ‘Kat in het bakkie.’
Je stond op en na een knipoog en een stomp tegen je arm liep je naar huis. Onderweg las en herlas je haar berichtje. Bovenaan de trap thuis sms’te je haar: ‘Vier uur, Lepelenburg?’

Je kleedde je om. Je pakte de strijkplank en streek een bloes, gooide hem weer op de hoop, pakte een andere. ‘Kat in ‘t bakkie.’ Prikkeling in de nek, strakke pezen, half opgerookte sigaretten en ondrinkbare koffie. Vijf minuten voor vier precies stond je in het gras voor de muziekkapel. Je wist dat ze altijd een kwartier te laat kwam maar je stond er toch. De wind blies droge kastanjebloesem over de vloerplanken van het kapelletje. In het gras lagen losse takjes en mensen met kippenvel op hun armen. Iemand speelde gitaar. Gillende kinderen met jasjes in gifkleuren beklommen een groot speeltoestel dat op een noodperron leek. Een auto op de singel toeterde en je bedacht jezelf dat parkjes net hersenen zijn. Het gras is groen, gemaaid, netjes. Om op te liggen. Maar achter de groene bomenrand rijdt het grijze verkeer. Hmmm. Overdreven dit. Hersens zoeken op topsnelheid naar een interessant gespreksonderwerp. Iets groens. Grasveldje. Je nam nog een hijs van je sigaret en gooide hem weg. Kalm. blijf kalm. Kat in ‘t bakkie. Bij je tweede sigaret kwam ze. Vijf over vier. Het was een flinke herder met een stamboom en ze had moeite om hem in bedwang te houden. Ze zag er mooi uit. Ze liep op hoge hakken. Je gaf haar drie zoenen en je aaide de hond. Je vroeg hoe hij heette en vergat de naam prompt. Je bekeek haar en zij keek verliefd naar het dier. Jullie aaiden hem over zijn rug. Vingertoppen raakten elkaar in het hondenhaar. Ze praatte honderduit over het beest. Dat ze hem getraind had om te gaan zitten voor het oversteken.
‘Zit. Zit!’ zei ze. De hond keek naar een vogeltje dat opvloog en bleef staan. Ze duwde op zijn achterlijf.
‘Zit!’ Je voelde aan je heupen.
‘Kom, laten we gaan lopen.’

Jullie liepen het park in, over het onverharde pad. De hond vooruit, trekkend als een stoomlocomotief. Je schopte tegen wat steentjes en zocht een openingszet. Haar mobiel ging. Ze werd binnen vijf minuten drie keer gebeld. Bij de derde keer gaf ze de riem aan jou. De hond sprong weg en je liet je door het beest meevoeren, terwijl ze pratend en lachend achter je aan liep. Je keek om. Ze bloosde. Om jou? Om de woorden die haar oor inrolden? De wind blies haar haren in haar ogen en ze veegde ze weg. Lief zag ze er uit zo. Lief maar ver. Ongeveer net zo bereikbaar als de weerdame van CNN. Ze moest nog iemand terugbellen. Had ze je niet gewoon uitgenodigd om de hond vast te houden, zodat zij ondertussen haar zaakjes kon regelen? Je probeerde het koel te spelen. Liep nonchalant, wiegend met haar hond langs het water. Hij trok aan de riem en nam je mee naar een vergeeld stuk onkruid vol papavers en snuffelbomen. Daar haalde ze je in. ‘Ik heb een nieuwe baan!’ zei ze stralend. Je draaide je om. ‘Alweer?’ wilde je zeggen maar je hield je in en bedacht dat dit waarschijnlijk dezelfde baan was waar ze het die ene avond in de kroeg, tussen de pakken, ook over gehad had. Je feliciteerde haar en bedacht hoever ‘Ik heb een nieuwe baan!’ van je af stond. Dat was ver.

Ze nam de riem weer van je over, jullie liepen onder een poortje door en waren terug in de stad. Stoeptegels voerden naar winkels en terrasjes. Bij gebrek aan kastanjebloesem speelde de wind met roze bonnetjes onder de pinautomaat.
Je had haar nog niet aangeraakt, behalve die drie zoenen aan het begin. Je had haar nauwelijks aangekeken. Er moest iets gebeuren. En ze bleef maar praten, anekdotes over haar werk. De verhalen klonken steeds dunner en uitgerekter, en ze viel stil. Je keek haar aan. Ze keek terug. Je dacht aan prinsesjes in een glazen kist, op een bedje van managementboeken, die wakker gekust willen worden. Je dacht aan de prinses op de erwt en aan Sjakie’s bonestaak. ‘Terrasje dan maar?’

Een bankje in de zon en in de wind was nog vrij. Je haalde drankjes en draaide een sigaret. Je begluurde haar terwijl zij haar gezicht naar de zon draaide en van haar biertje nipte, met gesloten ogen. Ze had sproetjes en lang zwart haar dat langs haar gezicht waaide. Het bier was koud. Ze had een mooie sjaal om en de hond lag onder haar stoel met een kom water.
‘Weet je dat jij met je bovenlichaam heen en weer schommelt, als je loopt?’ zei ze.
‘O ja? Is dat zo? Jij laat je hond uit op hoge hakken, dat is ook gek,’ zei je. Ze keek je gekweld aan en schudde haar hoofd. Jullie dronken in stilte.
‘Kijk, daar woon ik,’ zei ze toen ze haar bier op had. Ze wees met haar scherpe nagel naar een witte bovenwoning die nog juist zichtbaar was in een winkelstraat.
‘Wil je mijn nieuwe tafel zien?’ Je keek haar aan. Je wist wat jij van haar wilde, maar wat wilde zij, in godsnaam?
‘Goed.’

Jullie staken het plein over en liepen naar haar huis. De hond rende haar trappen op en ze liet je vol trots haar inrichting zien. Hij was prachtig. Ze ging in een zorgvuldig uitgekozen stoel zitten legde haar mooie benen over elkaar. Je ging naast haar zitten. Een straal zonlicht viel door het raam naar binnen en raakte haar schouder. De hond jankte zachtjes en ze aaide hem over zijn hoofd. Ze keek je aan. Je keek terug. Jullie zeiden niets. De klok tikte luidruchting. Iemand moest iets zeggen.
‘Volgens mij vinden wij elkaar leuk,’ zei je. Ze knikte. Prinsesje rozebottel, verlegen meisje verpakt als junior executive, knikte. Het was verwarrend, maar er daagde iets. Iets in haar ogen. Je ontdekte weer wat je allang wist. Halfopgerookte sigaretten en ondrinkbare koffie, omdat ze meer was dan zomaar leuk. Er was iets in haar waar je je aan ergerde, iets waar je niet bij kon. Een harde kern, als een witte kiezelsteen. Ze was belangrijk. Ze was groter dan. Waarom? Dat kon je niet precies zeggen. Of misschien wel. Achter haar deur zat, in plaats van het gezellige, warme en naar chloor geurende binnenbad dat je bij de meeste meisjes had aangetroffen, eerst een vreemde, vaag bekend ruikende tuin. Je hoorde wel badwater klotsen maar er waren eerst grote struiken vol met dorens en bloeiende rozen om te bewonderen. Er was ook een fles waarin een gebotteld scheepje dreef, in pure jenever. En er was een blauw brandende herdenkingsvlam, ergens achterin, Maar daar kon je ook eieren op bakken. De binnenkant van haar mond was als de roze binnenkant van een reuzenschelp en haar stem was als de zee. Dit was niet een meisje om te vangen en weer van de haak te halen. Er zat vlees op deze graat. Misschien wel genoeg om de honger te stillen. Maar hoe begin je aan zo’n maaltijd? Kalm. kalm an. ‘Laten we het rustig aan doen?’ zei je zacht en je keek haar diep in haar ogen. Je bewoog je niet naar haar toe. Expres. ‘Nee,’ zei ze.

Haar rozentoren wankelde en ergens sloeg een ophaalbrug met een klap neer. Ze keek je vragend aan en met oorschelpen die suisden van het bloed boog je je naar haar toe en zoende haar. Lippen vonden lippen, tongen zochten. In de gang hoorde je haar kat graven, in het kattengrit


Reedsch...72 toevoegingen, reedsch

U zet weer een meesterlijk verhaal neer beste Grrrits.

bromde Mr. Belvedere om 10:02 AM (op 27-05-2004)


Ha, de sukkel!

bromde Blague om 10:15 AM (op 27-05-2004)


Ja zeg, ik kan niet als eerste
reageren, en dan is...
Hè? De geniale woordkakker is terug!

Grrrits, we love ya!

bromde Paul om 10:17 AM (op 27-05-2004)


Meersterlijk en een genot; de wind, de management boeken.

Helaas dat de oppasherder de oppas herder de kat niet kan pakken.

Dat krijg je met rashonden. Staan herders vooral bekend om. Heet HD. NOOIT door hun achterpoten heen drukken.

Maar welk doel heiligt de middelen nou niet?

Liefde.
Maakt meer kapot dan je lief is.

bromde Vilé om 10:17 AM (op 27-05-2004)


'En hoe is 't in de liefde?'
'...'
'Ah!'

bromde Paul om 10:19 AM (op 27-05-2004)


Gevileerde vis, NU in de aanbieding.

bromde Paul om 10:22 AM (op 27-05-2004)


Recensies, kreeg ze net binnen.

King: 'Fllkurunnlzz'.
Dreknek: 'Grikdakjja!'.
frans: 'Is goed'.

bromde Paul om 10:39 AM (op 27-05-2004)


De lente stuitert uitbundig door uw regels Grrrits. Maar dat viel te verwachten.

Aangenaam!

bromde Hoof om 11:03 AM (op 27-05-2004)


Grrrrts. Mooi. Zoals gebruikelijk.

Bedankt dat u ons deelgenoot hebt gemaakt van de eerste kus.

Ik hoop op de rest. Dat de liefde voor u een inspiratiemachine mag zijn. En als je tussen het neuken door tijd hebt zou je misschien al die inspiratie op schrift kunnen verwerken tot verhaaltjes.

Kan dat?

bromde Lennard om 11:10 AM (op 27-05-2004)


Inderdaad, mooi. Zo mooi dat ik me even 15 voelde.

Ik stel voor een voice responce quoteermachine. Op het nachtkastje neergezet, als dat stadium aanbreekt. Dan tik ik dat later wel over in acceptabel ABN.

bromde Kiers om 11:44 AM (op 27-05-2004)


Onmogelijk

Een lied wil ik maken
een song, een chanson
van mijn liefde wil ik zingen
zingen over jou

Ik zal ze vinden
die jubelende lovende
juichende fluisterende
lieve hartstochtelijke
koesterende
woorden

Maar wie schrijft de muziek?
zo mooi
zo warm
zo teder
zo zacht
zo lachend
zo vrolijk
als jij?

Ik staak het gezoek
want geen componist
zal kunnen presteren wat
ik van hem vraag

Ik hou van jou

bromde Paul om 12:40 PM (op 27-05-2004)


Is dat gezeik nou
afgelopen, of hoe zit 't.

bromde Paul om 12:42 PM (op 27-05-2004)


Lennard, de memoires over verliefd zijn gaan naar jou; ik hou me aanbevolen voor de gruwelijk harde pornoversies die het daglicht niet kunnen verdragen...

"Ook gij, Brutus" komt ineens in een heel ander "dag" licht te staan...

bromde Vilé om 01:25 PM (op 27-05-2004)


Dat heet zestien, Kiers. Gerrits, wat een fijn verhaal. * gaat het lekker nog een keertje lezen *

bromde Adriana om 03:38 PM (op 27-05-2004)


Dertien hoor. Mijn eerste tongzoen.
Ik moest wel, anders wou ze niet neuken.

bromde Lennard om 03:51 PM (op 27-05-2004)


hahaha

bromde Dick T. om 04:58 PM (op 27-05-2004)


Die Dick T. Altijd lachen.

bromde Hoof om 05:15 PM (op 27-05-2004)


Zo. En dan nu de voornaamste verblijfplaats van volgende week promoten. Allemaal even kijken, ja? Nog niet alles is te beklikken maar dit weekend wel, zo beloofde de festivaldirecteur mij.

bromde Adriana om 05:49 PM (op 27-05-2004)


Mag daar ook gezopen worden, Adriana?
Behalve thee?

bromde Paul om 06:02 PM (op 27-05-2004)


Deze is wel heel erg knus.
En lieflijk.

Zou 't dat prieeltje van
The Sound of Music zijn?

bromde Paul om 07:26 PM (op 27-05-2004)


Dank allen! Goed samengevat adriana, 16.

Dat 'arab film festival', delen ze daar ook speelgoed-zelfmoordgordeltjes uit? Ik wil er al heel lang een. Om bij het bestuur van ajax -allemaal joden- mee naar binnen te lopen en heel hard met open jas 'allah akbar!' te schreuuwen. Die blikken, onbetaalbaar! okee, een weekje cel mischien...

bromde grtsxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx om 07:58 PM (op 27-05-2004)


Adriana & bewegende verliefd, Grrrits verliefd...

*voelt aan het brok in zijn keel*

bromde Kiers om 08:14 PM (op 27-05-2004)


Ja de story of adriana en bewegende, die willen we natuurlijk ook horen nu!

bromde grtseththeaj om 09:05 PM (op 27-05-2004)


Hè?
Hé!

www.vtaide.com/png/birthday.htm
www.80smusiclyrics.com/artists/chakakhan.htm
www.webmistris.com/endlesslovelyrics.html
Et cetera.

Ongelovigen zul je altijd houden.
Voor die zeikerds:
www.notcreatedequal.com/index.html

Voor klachten wende u zich tot
http://pub86.ezboard.com/bgeniusnews

bromde Paul om 09:15 PM (op 27-05-2004)


(Ook mooi.)

Wij leven 't heerlijkst in ons vèrst verleden:
de rand van het domein van ons geheugen,
de leugen van de kindertijd, de leugen
van wat wij zouden doen en nimmer deden.

Tijd van tinnen soldaatjes en gebeden,
van moeder's nachtzoen en parfums in vleugen,
zuiverste bron van weemoed en verheugen,
verwondering en teêrste vriendlijkheden.

Het is het liefst portret aan onze wanden,
dit kind in diepe schoot of wijde handen,
met reeds die donkre blik van vreemd wantrouwen.

`t Eenzame, kleine kind, zelf lang verdwenen,
dat wij zo fel en reedloos soms bewenen,
tussen de dode heren en mevrouwen.

[E. du Perron, 'Het kind dat wij waren']

bromde Paul om 11:12 PM (op 27-05-2004)


Lieve Kiers,

De openlijke verklaring is vanuit mijn huis verzonden, maar door vier handjes getypt.
Dat ik dat maar even rechtgezet wilde hebben. De mensen kletsen zo gauw, hè.

bromde Adriana om 11:14 PM (op 27-05-2004)


OOOPS!

'door vier handjes getypt'

*slikt brok door*

..moeder en kind. Is het niet romantisch. Wat vliegt de tijd, he?

bromde Kiers om 11:25 PM (op 27-05-2004)


Je wilt het niet weten Kiers, hoe de tijd voorbij vliegt. Ik krijg spontaan zin om William Blake te citeren, zomaar ineens.

To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour

bromde Adriana om 11:36 PM (op 27-05-2004)


Iemand nog een verhuizer nodig? Ik ben goed maar wél duur.

Zoals het hoort.

Graarsastazssadtsats & Co: fijne vertelling met tal van herkenbare stuntelpuntjes. Dat zou u vaker moeten doen.

Steek ik nu even een ENORME staak aan om te vieren dat we voor de vierde keer in vier jaar een andere burcht hebben ingenomen. Proost.

bromde Marnix om 11:50 PM (op 27-05-2004)
Gezellig! Mogen wij meedoen?

bromde Elwan, Charlotte en Inci om 11:58 PM (op 27-05-2004)


Ha. Het is dus gelukt te Woedend!
Mooi.

Ik had bij nader inzien toch wel een twintig minuutjes tijd gehad om te helpen en voelde mij nogal schuldig.
Hassan's Angels zien er smakelijk uit. Verbeeld ik zelfs enig tepeldoorzicht bij Elwan? Of is dat dat mannetje wat vanaf de maan iedere avond naar me zwaait?

bromde Hoof om 12:07 AM (op 28-05-2004)


Ik mis CiNNeR hier.
Lady of Night & Day.

Innernet.

bromde Paul om 01:54 AM (op 28-05-2004)


Innernet in jezelf. Je mist wel vaker iemand, maar dit terzijde. Ggggrrriaaaatzzzt. Het is laat, een heerlijk verhaal.

bromde hopje om 03:13 AM (op 28-05-2004)


O. Dank u voor 't advies, Haags Hopje.

bromde Paul om 05:56 AM (op 28-05-2004)


Graag gedaan. Geen moeite teveel voor een medemens.

bromde hopje om 07:39 AM (op 28-05-2004)


'te veel', hier.
Je schrijft toch ook niet 'teweinig'?
Nou dan.

Dag medemens.

bromde Paul om 07:51 AM (op 28-05-2004)


Best wel leuk.
Overdrijven is
ook 'n vak.

bromde Paul om 08:00 AM (op 28-05-2004)


Ik heb voor het eerst getelebankierd. En wel deze ochtend om 07:40 uur. Zeg niet dat ik laat ben gaan telebankieren. Ik vond het bijvoorbeeld geen tijd om een acceptgiro bij de bank door een brievenbus te douwen.

bromde Kiers om 08:41 AM (op 28-05-2004)


Heb ik 4 maanden lopen prutsen op m'n website en goede wireless, wil ik hem uploaden, ondersteunt xs4all serverextenties niet.
*gaat stug door met uploaden*
Niks
Nada
Nop.

ik denk dat ik maar tuinman wordt.
Door de parkhekken kijken naar de ontluikende lente enzo...

bromde Vilé om 09:01 AM (op 28-05-2004)


Heer Kiers, alhoewel ik druk ben met het schrijven van een boek dat Dondergang zal heten, zie ik toch een lichtje aan het eind van de tunnel: stuurt u mij, per verspres, al uw bankoverschrijvingen, en ik stop ze hierbeneden in de brievenbus. Ja.
Handig ben ik wel.

bromde Paul om 09:29 AM (op 28-05-2004)


Dat hele tuinmangebeuren wordt ontzettend overdreven hoor, in boeken en tijdschriften. Het schijnt dat ze gewoon, net als jij en ik, 's morgens goed schijten, 's avond GTST kijken en niet meer dan 7.4 keer per week met moeder de vrouw in de touwen.

Het goede nieuws is natuurlijk dat je heel dicht bij de natuur bent. Met je neus er bovenop. Op je knieeën.
Het kost je je rug, maar je krijgt er ook heel veel voor terug.

Tuinman! Tuinman!
Waar droomt u van?
De bomen, de bloemen het gras?
Of wilde u dat u handig met computers was?

bromde Hoof om 09:32 AM (op 28-05-2004)


Of buxus knippen. Af en toe, een klein beetje. En dan tot de conclusie komen dat het ding over een jaar of vier écht mooi zal zijn.

bromde Lennard om 09:32 AM (op 28-05-2004)


Veel mensen weten niet wat een buxus is.

Op de Veluwe hebben ze er vaak wel van gehoord. Sterker nog, de meeste mensen daar hebben wel een bukzus. Daarom worden daar zoveel lelijke en domme kindertjes geboren.
Gezellig hoor, die grote gezinnen.

bromde Hoof om 09:47 AM (op 28-05-2004)


Koi karpers fokken. Dat lijkt míj dus helemaal gedroomd. En dan meedoen aan van die Engelse Koi karper shows. Beetje zo met je Koi langs die nuffige jury paraderen.Ik werk nog aan m'n Japans.

bromde Marnix om 10:18 AM (op 28-05-2004)


Oh ja. En natuurfotograaf.

bromde Marnix om 10:22 AM (op 28-05-2004)


Wij hadden vroeger thuis allemaal een lucht buxus, daar mee gingen we dan schieten op alles wat voorbij dreef in de sloot achter onze boerderij.

Oh en ik wil graag getuigen van die vier handjes. Twee ervan behoorden er tot mijn lichaam. En de laatste weken is mijn lichaam grenzeloos geworden, mijn hart bedekt een hele provincie en glijdt soms als een zomerse ijle wolk langs de maan in de avondschemering.

bromde bewegende om 10:24 AM (op 28-05-2004)


Is dat Raiden op die foto, Marnix?

bromde bewegende om 10:25 AM (op 28-05-2004)


Dat zijn mooie teksten bewegende. Zoals u dat verplicht bent aan uw adelstand.

bromde Kiers om 10:29 AM (op 28-05-2004)


Is dat niet vermoeiend,
altijd bewegende zijn?
Tenzij u een jongeman zijt,
dan zal 't wel lukken.

bromde Paul om 10:34 AM (op 28-05-2004)


Ik heb daar nog eens over zitten nadenken, over die Koi karpers. Dat zijn toch die Oosterse joekels? Met van die spleetogen? Misschien dat we dingen kunnen combineren vandaag. Grote joekels en een dikke Koi karper in de broek.

bromde Kiers om 10:41 AM (op 28-05-2004)


Ik dacht, da's 'n
woord voor Marnix.

waratje

bromde Hildebrand om 10:43 AM (op 28-05-2004)


SOMS BEN IK VERDRIETIG
MAAR DAN DENK IK AAN PAUL
MIJN PAUL
MET ZIJN FIETSTASSEN
EN MOOIE BEL
RING RING
DAAR BELT HIJ WEER
WANT DE MENSEN MOETEN AAN KANT
WANT PAUL KOMT ERAAN
MIJN LIEVE PAUL!

(Doorkijkhemd - St. Marie Jeleux)

bromde Dreknek om 10:46 AM (op 28-05-2004)


Ohhh, Drekkie!...

bromde Paul om 10:50 AM (op 28-05-2004)


Momentopname voor bicat.net:

1575 pageviews (+/- 61)

Dat haalt
www.dreknek.com
vandaag niet.

bromde Nedstat om 10:55 AM (op 28-05-2004)


Ik ook niet.

bromde Lennard om 10:59 AM (op 28-05-2004)


Het is altijd weer boeiend, die nedstat tussenstand

bromde Dick T. om 11:00 AM (op 28-05-2004)


Tsjah. Het schijnt dat er ook heel wat mensen naar 'Goede tijden, slechte tijden' en 'Idols' kijken. Wat is uw punt nu precies?

bromde Dreknek om 11:05 AM (op 28-05-2004)


Ik hoorde onlangs dat ongeveer de helft van de bevolking 6 maal per week onder de douche of elders in huis (vaak wel ín huis) aan zijn joekeloris staat te sjorren. Dat lijkt me in dit verband ook wel een aandachtspuntje.

bromde Hoof om 11:19 AM (op 28-05-2004)


In ieder geval 5x per week voor mij, tijdens Goede Tijden. Toen Idols nog op tv was deed ik het ook 6x.

Maar ook wel vaker hoor. Als er verder niks op TV is wil ik graag onder de douche stappen om joekeloris eens flink achter het huidje te schrobben.

bromde Lennard om 11:39 AM (op 28-05-2004)


Ik hou het bij Maartje van Weegen en alleen op Koninklijke feestdagen. Ik ben niet zo'n rukker. Maar nu je het zegt, toch mijn watervaste Nedstatrukkenteller in de douche even checken.

Iemand ganzeleverpate op een brioche broodje? Ik heb echt honger.

bromde Kiers om 11:43 AM (op 28-05-2004)


For master Kiers.

bromde Willy Dick om 11:44 AM (op 28-05-2004)


Drekkie, neuk je nog met Jacobientje?

Vertel de goegemeente.

bromde Paul om 11:57 AM (op 28-05-2004)


Natuurlijk doe ik dat. En als ik dan het ejaculaat omhoog voel kruipen doe ik mijn ogen dicht en denk ik aan mijn echte grote liefde: Paul. Na afloop vraagt Jacobine vaak: 'vond je het lekker?' Dan antwoord ik: 'Ja Paul, euh.. Pauline, shit... Jacobine bedoel ik, Jacobine!' Zij begint dan meestal te huilen. Ik steek meestal een sigaret op en vertel haar dat het niet aan haar ligt.

bromde Dreknek om 12:12 PM (op 28-05-2004)


Vieze vuile schijtlabradors...

bromde het dagboek van een Herdershond om 12:32 PM (op 28-05-2004)


Lekker! Met trillende neusvleugels en het zweet op mijn gekromde rug een reuzedrol uitkakken. Ik zie ze wel kijken, die mensen maar ik kak gewoon door. Recht in hun ogen kijken en doorschijten, geweldig! En daarna aan je eigen hoop ruiken.

bromde Labrador om 12:35 PM (op 28-05-2004)


Wiens zweet op je rug, Labrador? Niet je eigen zweet, dat kan niet.

Er heeft iemand op je rug gezweet hè, vieze vuile hond.

bromde Lennard om 12:37 PM (op 28-05-2004)


Zelf neuk ik het liefst de hele dag. Lekker geile kutjes besnuffelen, en er dan hoppa bovenop. Niks vragen stellen of versieren. Ik weet wat die teven willen. Echt wel.

bromde Keeshond om 12:38 PM (op 28-05-2004)


Zelf neuk ik ook het liefst de hele dag. Maar ja.

bromde Lennard om 12:49 PM (op 28-05-2004)


Dat kan ik dus dus ook.

bromde koe om 12:50 PM (op 28-05-2004)


Als je niks geeft om het aantal bezoekers
van je site, waarom dan hardnekkig
www.drekkie.com vermelden?

Whatever. The sun's shinin' bright!

bromde Paul om 12:55 PM (op 28-05-2004)


U heeft gelijk, het heeft helemaal geen zin zo. Wacht.

http://www.dreknek.com geweldig!
http://www.dreknek.com prima!
http://www.dreknek.com leverworst!
http://www.dreknek.com uitstekend!
http://www.dreknek.com bevers!
http://www.dreknek.com roken!
http://www.dreknek.com bijziend!

Eens kijken hoe dit dan uitpakt. Houdt u het netstat tellertje even in de gaten Paul?

bromde Dreknek om 01:17 PM (op 28-05-2004)


Ik zou toch zweren dat ze blond was.

bromde Boers om 02:29 PM (op 31-05-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)