huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Schmiespels"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Zomermeer"]

05/06/2004: "Bob"


Negenentwintig is hij. Al negenentwintig jaar klopt er iets niet bij Bob. “Motoriek” zegt z’n vader. “Debiel” zegt de rest van het dorp. Bob is sympathiek. Na alle pogingen tot opleiding werkt hij in een kas bij een kweker. Bob heeft geen bijstand of andere uitkering. Bob heeft een betaalde baan. En daar, betaald onder werktijd, ontmoette hij haar.

Karin. Niks motoriek. Gewoon debiel. Werkt in de kas bij een kweker. Ze is nu vijfentwintig en begrijpt dat het in de volwassen wereld wemelt van de stelletjes. Meestal mannetje-vrouwtje. Dat wil Karin ook. Zo normaal mogelijk lijken. Aldus kreeg ze verkering met Bob.

Het gaat prima met die twee. Op moslimachtige wijze hebben de wederzijdse ouders afspraken gemaakt. Niet bij elkaar slapen. Op tijd thuis. Controle van de financiën na afloop van een dagje uit. Bob heeft het gered een rijbewijs te halen. Een automaat zal hij moeten rijden volgens de aantekening in zijn rijbewijs. En een automaat heeft hij bij elkaar gespaard na jaren in de kassen. Met z’n tweeën rijden ze er een eind op los.

Ik heb hem tot vier leren tellen. Op zich niet zo bijzonder. Maar. Hij kan nu tot vier tellen in een tempo dat aansluit bij de rest van de fanfare. Bob mag in de maat op een tamboerijn slaan. Hij is dol op het uniform. En Karin staat elke optocht trouw langs de route. Op minimaal vier plaatsen. Glimmend van trots.

De kermis in ons dorp is de ultieme sociale aangelegenheid. Vier dagen met de schutterij volgens jaren oude tradities zuipen. Bob en Karin hebben een tafel. Een tafel hebben betekent dat je een vaste groep mensen hebt die jaren achtereenvolgend met jou de kermis vieren. Het is een soort sociale bevestiging, als je een tafel hebt. Enorm belangrijk dus voor Bob en Karin. Juist de kermis was de aanleiding. Net als carnaval in het zuiden is kermis bij ons ook hoeren en snoeren. Karin kreeg er iets van mee. Bobs hormonen werkten wel maar na die kermis kenden ze pas hun ware doel.

Het ging mis. Iedereen zag het maar niemand durfde het onderwerp aan te snijden. Sex. Het werd minder tussen Bob en Karin. De wederzijdse ouders verzonnen van alles. “Ze heeft een gat in haar hand”. “Hij geeft niet echt om haar”. Maar ze bleven er allemaal omheen draaien. Gelukkig fiets ik regelmatig met de één of de ander een kleine vijf kilometer richting huis. Bob begon er zelf over. “Lennard, het is toch wel normaal dat je na een tijdje wat meer wil dan naast elkaar zitten in de kerk?” Ik kon alleen maar bevestigen.

Bij Karin moest ik wat meer moeite doen. Uiteindelijk begreep zij ook waar het knelpunt zat. “Bob wil soms dingen van me. Jij weet denk ik wel wat ik bedoel want jij hebt kinderen.” Natuurlijk wist ik wat ze bedoelde . En uiteindelijk is alles goed gekomen.

Mijn inspanningen hebben resultaat opgeleverd. Ze zijn weer een echt stelletje. De ouders negeren de nieuwe situatie als het van toepassing is. Verder hebben ze een perfect sociaal leven voor zover dat mogelijk is voor hun soort.

En ik heb het haar geleerd. Ze heeft gezworen het nooit door te vertellen en ik heb er alle vertrouwen in dat ze haar woord houdt. Ik heb haar leren neuken en pijpen. Nadat ik had voorgedaan hoe Bob haar moest beffen.


Reedsch...82 toevoegingen, reedsch

w00t!

bromde Dick T. om 11:35 AM (op 06-05-2004)


Sociaal bewogen, altruïstisch. Dan kijk je toch ineens heel anders tegen Lennard aan, hè. De beffende boekhouder.

bromde Marnix om 11:42 AM (op 06-05-2004)


U bent een goed mensch!

bromde Rick om 11:43 AM (op 06-05-2004)


Lennard, U verdiend een Oranjelintje voor deze grootse bijdragen aan het welzijn van uw vaderland. Jammer dat de lintjes net vergeven zijn. Maaarrr.. debielen genoeg op de wereld. Zo'n 'Ridder in het Grootkruis van de Oranjebeffers' is aan u welbesteed! Zet 'm op.

bromde Kiers om 11:46 AM (op 06-05-2004)


Ik heb gehoord dat ik hier moet zijn voor een cursus beffen? Met mijn dikke tong heb ik onwijze zin om te beffen maar ik weet niet precies hoe het moet. Wie kan mij transformeren tot Befkoning?

bromde Retard om 11:53 AM (op 06-05-2004)


Heb ik net een kascomissie achter de rug van een stichting, waarvan wij lid zijn en tevens penningmeester, krijg je dit om je oren.

Mijn dag is weer goed dus.

bromde Lennard om 12:26 PM (op 06-05-2004)


Mooi verhaal!

Maar wat betekent motoriek?

bromde Vilé om 01:08 PM (op 06-05-2004)


mo·to·riek (de ~ (v.))
1 beweeglijkheid van het lichaam

bromde Van Dale (die dikke, ja) om 01:11 PM (op 06-05-2004)


Nobel, Lennard. Zo zou Pim het gewild hebben.

bromde Max om 01:24 PM (op 06-05-2004)


Wat ik me nog afvroeg Lennard: hoe smaakt zo'n mongo-doosje nou? En wat voor geluid maakt ze als ze klaarkomt?

Een en ander natuurlijk om mijn te voorkomen dat mijn nieuwsgierige lusten het zouden winnen van mijn andere lusten, mij tot verkeerde daden aan zouden zetten....

bromde Vilé om 01:44 PM (op 06-05-2004)


Kut is kut zei de psychiater mij laatst waarop ik hem betrapte op het bestijgen van een Mongools meisje.

bromde de oppasser in de psychiatrische kliniek om 01:55 PM (op 06-05-2004)


Ik ben ook debiel; best wel. En nou wou ik je vra... Lennard, waar ga je heen?

bromde Paul om 02:13 PM (op 06-05-2004)


Nu ga ik even nergens heen. Straks ga ik naar huis. En dan ga ik foto's van m'n ex van 15 jaar geleden opzoeken. Want deze fotodoet me verrektes veel aan haar denken. Ze zegt Maria te heten en ik denk dat het Natasja is.

Dus Paul, vanavond niet.

bromde Lennard om 02:51 PM (op 06-05-2004)


eeuurhm... Lennard, ik ben ook erg geinteresseerd in deze dame. Het maakt mij echter niet uit hoe ze heet. Kunt u wat informatie doorspelen? Bijvoorbeeld welk een sterrenbeeld zij heeft en of dat met of zonder gepierd clitoruskapje is.

bromde Kiers om 05:17 PM (op 06-05-2004)


Ze heet Els, werkt in de bibliotheek van Franeker en is maagd. In het weekend bezoekt ze met haar 12 jaar oude volkswagen kever gangbang parties in het hele land.

bromde Marnix om 05:19 PM (op 06-05-2004)


* neemt zich voor *

Ik dit verhaal morgen direct lezen! En dan ga ik in dit boxje een comment typen!

bromde Hoof om 05:54 PM (op 06-05-2004)


VOOR ch!pz waren er al A*TEENS, die exclusief ABBAcovers deden. geloof ik.

bromde grtsthd om 06:30 PM (op 06-05-2004)


En effe on topic:

bromde grtsfjrys om 06:36 PM (op 06-05-2004)


Mag ik ook meedoen?

bromde Corky om 07:23 PM (op 06-05-2004)


bromde En ik?! om 07:32 PM (op 06-05-2004)


Daar kan ik wel even antwoord op geven, mocht u dat wensen. En trouwens ook als u dat niet wenst.

1) "Programmeur Walter van den Berg".

Nu misschien wel maar ik kan mij herinneren dat Walter in de postkamer werkte. Een jaar geleden. Daar was toen niets mis mee maar misschien is er iets mis met de carriere die hij binnen het jaar heeft gemaakt.

2) "voor hem een soort van therapie".

Het is 'een soort therapie' of 'vorm van therapie'. Het veel gebruikte 'soort van' bestaat niet, is lulkoek, is slechte taal. Teleurstellend voor een literaire recensie. Wat wij hier plegen te zijn. Jammer.

3) "put hij zelfvertrouwen uit het opnieuw bekijken van zijn site".

Heeel merkwaardig.. kan iemand mij de juiste medische diagnose geven?

4) "In 'Urbania online' markante personen op internet!".

Als Walter 'markant' is, wat is Bicat dan?

Walter, kom er lekker bij. Trek een nummertje voor de rij die er inmiddels bij Lennard staat. Morgen gaat Lennard uitleggen hoe je jezelf oraal bevredigd.

bromde Kiers om 08:11 PM (op 06-05-2004)


*Komt boven water zwemmen* Wat een mooi verhaal! Vol liefde en vreedzaamheid. En dan toch nog sex. Had u drugs genomen, om het geheel compleet te maken enzo?

bromde CiNNer om 08:15 PM (op 06-05-2004)


*hijgt*

Ik heb zojuist vierhonderd kilo ergonomisch walvisgehakt naar de kelder gesjouwd. Voor noodgevallen. Maar waar we straks natuurlijk écht mee gaan scoren zijn de impala-reepjes.

Of interesseert het niemand iets dat ik de voorraden voor deze lange hete zomer alweer aan het aanleggen ben?

bromde Marnix om 08:28 PM (op 06-05-2004)


Zeg het maar, hoor. Dan wordt het gewoon elke avond Febo. Maar dan niet achteraf gaan zeiken!

bromde Marnix om 08:29 PM (op 06-05-2004)


Suck Your Own Dick

Written by Kiers

A big dick and a limber body don't belong to everyone, but if you can already get pretty close there are a few tricks you can do to improve and hopefully, get that incredible rush that comes when you finally make contact between your tongue and your own dick.

I first sucked my 9 inch dick at age fourteen and I think an early start helps. I laid off for a good ten years and when I started again, it took work to get back in contact. I've been doing it again for about two years, but lately have come to the belief that practice definitely pays off.

Before, I could only lick the tip with real strain, legs thrown over my head. Now I am getting the whole juicy head in my mouth plus some shaft, and I can lick halfway down my dick and taste my balls. I can also now suck it standing up and sitting down.

Some tips:

* Don't even bother trying in the morning. Most people are too stiff when they wake up. At end of day, your body's a lot looser.

* A full stomach holds you back.

* Stretching is a huge help. Here's a few starters:

- Legs together in front of you, seated on the floor. Lean forward, stretching your upper torso lengthwise across legs. Reach hands past feet to lengthen your back. Go back and forth between this position and the same stretch with soles of feet together/knees pointed out, rounding your back more than with straight leg version (tuck your head under. Do it naked! Look at that dick!)

- Sit upright on floor with one heel at crotch and the other leg extended straight out as far to the side as you can bring it. Slowly bring your chest down over the extended leg. Take your time, this is a good one for loosening both your back and your hips.

- Lie on stomach, hands at shoulders. Push up so your back arches backward. Hold, crane your neck upward, lengthen your spine.

- Loosen your neck. It helps ease the stretch.

- There are many more stretches, and taking a few yoga classes, you'll probably choose a few that really help.

* Try different techniques. Head-over-heels is usually a good warmup. Try standing up and grabbing your thighs from behind. Pull outward with your back so your spine loosens and gets used to being rounded. Always focus on your dick. Move this grip up and down your thighs to the position that feels closest to your dickhead and remember (always) to TILT YOUR HIPS toward your face so that dick head gets closer. Don't expect to reach it the first time... or the tenth. But try this, then go back to head over heels and see if you're closer.

* Use a mirror! Visualizing is half the battle. And if you prop a mirror on the back of your thighs while you're head-over-heels, seeing how close your hardon is to your mouth will help you get a lot closer -- the effect is wild. Don't get too crazy. Pop your load (it's hot seeing that, too) before you break your back.

* Propping feet on the wall or something is good for head-over-heels, basically because it helps you to arch your back where it may not be used to arching. Push on the wall and you can bring your hips down closer to your face.

These are just a few tips. Don't rush things. Spend an hour stretching three nights a week for a week or two before you even give it a try. Obviously, a lot of exploring helps. You have to remember to use that idle time to your advantage! (Trust me, it's fucking worth it).

bromde Kiers om 08:29 PM (op 06-05-2004)


*loopt fluitend de lange, hete, zaadverklonterende bicatcamping-zomer voor te bereiden*Hoi! Marnix!

bromde bicat om 08:31 PM (op 06-05-2004)


ssssht Marnix, ik sta net voor de avondklas interessant te doen als opwarmer voor morgen.

Maar nu je het zegt. Ik heb nog niet gegeten. Doe mij een lekkere tosti met walvisgehakt hier op het katheder. En een halve liter koude biggesap.

bromde Kiers om 08:32 PM (op 06-05-2004)


Hee! Ik vond deze foto nog bij de spullen van vorig jaar.Zie je hoe getergd Marnix de lappen vlees omgooid? We hebben moeten lullen als Brugman om te zorgen dat met spoed zijn BBQ-tools werden overgevlogen.

En dan die malle Lennard, bekertje vasthouden met zijn mond. Zeker te veel met Bob opgetrokken in de dagen daarvoor.

Ik weet niet goed meer hoe Kiers aan dat hoedje kwam.

bromde bicat om 08:43 PM (op 06-05-2004)


Zijn daar een beetje mooie gehaktballen mee te maken? Dat kan ik heel goed namelijk, ballen draaien.

bromde CiNNeR om 08:44 PM (op 06-05-2004)


Ach dat hoedje. Dat was me een verhaal. Dat had ik die ene dag in die ene tent laten liggen bij die dochter van... kom hoe heet ze ook weer? En toen de volgende dag was mijn tent omgedraaid door Dick T. en toen lag dat hoedje opeens bij de ruige Franse boeren in de bedstee. Moest ik weer helemaal daaar heen. En toen gebeurde het, he. Hele rare dagen waren dat.

bromde Kiers om 08:49 PM (op 06-05-2004)


WAT gebeurde er dan!! iets explicieter graag hoor. het begint hier een ballentent te worden (no offence)

Ok ok, ik ga de gehaktballen wel opwarmen ..

bromde CiNNeR om 09:00 PM (op 06-05-2004)


Mag ik ook meedoen???

bromde De Campingkok om 09:10 PM (op 06-05-2004)


Daar CiNNer! Daar gebeurde het.

*wijst met trillende vinger naar het comment van die dag*

bromde Dick T. om 12:25 AM (op 12-08-2003)

bromde Kiers om 09:13 PM (op 06-05-2004)


Skottelbraai
De skottelbraai kom je echt steeds vaker tegen op de camping. Het heeft weinig zin om deze schotel op een satteliet te richten, want dit is een skottelbraai. Het woord 'skottelbraai' komt uit Zuid-Afrika en betekent letterlijk 'schotel braden'. Een skottelbraai lijkt ook een beetje op de schotelantenne waar je je biefstukje in kan bakken. Net als BBQ-en is koken met de skottelbraai een echt sociale bezigheid. Je kan erin wokken, roerbakken en vaak ook grillen en BBQ-en.

bromde De Campingkok om 09:14 PM (op 06-05-2004)


Zeg, gaat iedereen nou ineens kok lopen spelen? Da's niet bepaald een sinecure, hoor!

Ik heb weinig principes, dat weet u, maar er zíjn grenzen. Bepaalde.

Maar even iets heel anders: het staat me bij dat de bietensalade met bramen vorig jaar nauwelijks werd genuttigd. Wil ik dit jaar dan gewoon wat meer van die populaire grove aardappelsalade maken?

bromde Marnix om 09:50 PM (op 06-05-2004)


Nagellak-art door Dreadloki, 28 juni 2003.

bromde de Bicat Campinggids blz. 39 om 09:51 PM (op 06-05-2004)


Paul 'Euroshopper' ter Beek met zijn lieftallige Wendy op een afgelegen plekje achter het BBQ-veld.

bromde de Bicat Campinggids blz 28 om 09:53 PM (op 06-05-2004)


v.l.n.r. Grrrits, Bicat, Adriana, mevrouw T. en Hoof. Gulle lachsalvo's echo'den tot diep in de nacht over het campingterrein

bromde de Bicat Campinggids blz. 32 om 09:57 PM (op 06-05-2004)


Benijdenswaardig.

Maar is dat hun tentje? Ik bedoel, past dat? Moet dat niet in een twee-assige Tabbert-de-Luxe?

bromde Kiers om 09:58 PM (op 06-05-2004)
Dat was natuurlijk vóór de Hummer.

bromde Marnix om 10:03 PM (op 06-05-2004)


1 Augustus 1963, de man die hem de kneepjes van het vak leerde. Vlees & Wildcamping's vormden sindsdien een uitdaging voor de jonge Marnix. Hier wordt het vlees hoog gehangen om de dronkenhongerige meute op afstand te houden

bromde de Bicat Campinggids blz. 18 om 10:04 PM (op 06-05-2004)
En achteraf gezien was dit ook misschien helemaal niet zo verstandig.

bromde Marnix om 10:06 PM (op 06-05-2004)


Och, en die keer dat de Hummer vastliep. Mét de nieuwe jukebox.

bromde Marnix om 10:18 PM (op 06-05-2004)


Hahahahahahahaa!!!Kiers, Dick T. en Paalsma tijdens het weghalen van 'de trap'. Tjongejonge, wat een commotie.

bromde Marnix om 10:23 PM (op 06-05-2004)


Je hoort nog het gorgelende geluid van Dick T. die zich verslikte in het staartbotje van de wilde bonobo.

bromde bicat om 10:26 PM (op 06-05-2004)


Nou, toen wisten we het meteen.

bromde bicat om 10:31 PM (op 06-05-2004)


En je zou bijna vergeten wat er allemaal opbloeide.

bromde Marnix om 10:33 PM (op 06-05-2004)


Leuk, ik houd van strips.

bromde Piggen om 10:33 PM (op 06-05-2004)
Want sportief zijn we natuurlijk allemaal.

bromde Marnix om 10:42 PM (op 06-05-2004)


Plezant!

bromde luldebehanger om 10:53 PM (op 06-05-2004)


Hahaha ja, weten jullie nog... Marnix had speciaal zijn nieuwe sandalen aangetrokken toen hij een omelet met verse hagedissenstaartjes aan het bereiden was, en Hoof bleef maar roepen dat zijn peniskoker toch echt te klein was!

bromde Adriana om 11:28 PM (op 06-05-2004)


Hiep Hoi! Ik heb er weer reuze zin in. Zijn er nog maatschappelijk verantwoorde macrobiotische fietsroute blader inbindsystemen voorhande deze zomer? Wie zou die ook alweer in de natuurlijk afbreekbare multomappen inbinden?

bromde Kiers om 11:30 PM (op 06-05-2004)


Jee, mag ik ook mee doen aankomende zomer? Krijg er helemaal zin in met al die foto's en leuke herinneringen!

bromde CiNNeR om 01:30 AM (op 07-05-2004)


Of bewegende en Adriana...


bromde grtsjhth om 03:06 AM (op 07-05-2004)


Godversesodeju, wat allemachtig gezèllig ziet dat er allemaal uit zeg! Moet je je daarvoor opgeven, voor bepaalde bicathappenings of kun je een passe-partout ofzo aanschaffen, en kost dat dan duur?
Bakken en braden kan ik heel goed, zeker zonder kleren aan.

bromde Paul om 03:55 AM (op 07-05-2004)


U strijkt zeker ook naakt?

Persoonlijk hou ik mijn kleren liever aan bij het invullen van het opgaveformulier.

bromde CiNNeR om 04:16 AM (op 07-05-2004)


Ik kon maar niet opnieuw de slaap vatten, bang dat er voor het mogen bijwonen van bicat-evenementen misschien eerst een strenge ballentage plaatsvindt. Dat red ik dus niet, hè.

bromde Paul om 07:55 AM (op 07-05-2004)


De laatste bezoeker van zonet:

10. 7 mei 07:57 Gezondheidsdienst voor Dieren B.V, Deventer, Nederland

Ai.

bromde Paul om 08:15 AM (op 07-05-2004)


Ik heb héérlijk geslapen.

Toch niks gemist hoop ik?

* scrollt naar boven *

Shit!
Ik wist niet dat er foto's werden gemaakt!

Die toestellen van tegenwoordig lijken ook hélémaal niet meer op fototoestellen. Ik heb een paar weken geleden de aapjes in de dierentuin trachten vast te leggen met mijn Philips Coolskin Wet.

Dat dat niet lukte was niet zo erg. Maar die digitale toestellen zijn dus niet waterdicht, weet ik nu. En ontzettend bot.

* gaat eerst maar eens douchen *

bromde Hoof om 08:59 AM (op 07-05-2004)


Heeft iemand mijn digitale camera gezien?

*ziet kleren van Hoof op de stoel liggen en hoort douchegeluiden*

Hoof, jij staat je toch niet te scheren met mijn nieuwe digitale camera in de vorm van een telefoontoestel?

bromde Kiers om 09:46 AM (op 07-05-2004)


..Hoof, check mijn scheerapparaat even. Staat daar die foto nog op van mijn drie vakantie vrindinnen op de boot in de vorm van een banaan?Nou maar hopen dat Hoof geen penis krijgt in de vorm van een boot.

bromde Kiers om 09:52 AM (op 07-05-2004)


Concept Inschrijfformulier Bicatcamping 2004

Naam:

Geslacht:
Man/vrouw/onzijdig/kweetniet*

Seksuele voorkeur:
Mannen/vrouwen/kinderen/dieren/allesalshetmaaranaalis*

(*= doorhalen wat niet van toepassing is)

Onderstaande vragen zijn van groot belang. De antwoorden zullen door de ballotagecommissie worden beoordeeld. De commissie zal een bindend advies verstrekken. Waarover is nog niet bekend.

1.Drinkt u alcoholhoudende dranken?
A.Ja, ik zal voor de drank zorgen
B.Nee, maar ik zorg wél voor drank.

2.Rookt U?
A.Ja. Alleen als er ook geblowd mag worden.
B.Nee, maar ik kan wel jointjes draaien.

3.Heeft u ernstige psychische afwijkingen?
A.Ja, ik ben namelijk vorig jaar al geweest.
B.Nee, maar ik ben bereid dit te ontwikkelen.


En als alle vragen zijn ingevuld mag je gewoon komen. Willen de heren van de comissie hier even naar kijken en aanvullen of afkraken?

Mvg, de secretaris

bromde Lennard om 10:00 AM (op 07-05-2004)


Ziezo, uitgeprint.
Mmmm, de vragen lijken wel héél erg op de secretaris toegespitst.

bromde Paul om 10:05 AM (op 07-05-2004)


Naam: Kiers
Geslacht: neger
Seksuele voorkeur: zo lang het maar beweegt

1.Drinkt u zeer sterk alcoholhoudende dranken?
A.Ja, alleen maar.

2.Rookt U?
A.Ja, alleen maar.

3.Heeft u ernstige psychische afwijkingen?
A.Ja, alleen maar

Ik stel voor dat dit de conceptinvulling is van het conceptinschrijfformulier.

*schrikt zich een hoedje nu Hoof uit de douchecabine stapt*

Mijn God Hoof, jouw geslacht hoef je wat mij bedreft niet meer in te vullen. Dat is wel duidelijk zo. Ik hoop niet dat dit de standaard wordt.

bromde Kiers om 10:09 AM (op 07-05-2004)
Ja, dat durf ik dus niet. Het ding hangt zonder erop te clicken al tot z'n knieen.

bromde Kiers om 10:16 AM (op 07-05-2004)


Heer Kiers, nu hoop ik dat u niet boos wordt, maar uw commentaren zijn zó geraffineerd en worden dermate rap ingediend, dat ik haast zou vermoeden dat u bij tijd en wijle de complete faculteit Psychologie inzet.

Het moest me toch even van het hart.

bromde Paul om 10:19 AM (op 07-05-2004)


Paul, ik word nooit boos. Behalve als jij zegt dat je frans heet. Dat vind ik niet leuk maar boos.. ik zou niet weten hoe dat gaat. En dat van die faculteit Psychologie klopt. Daar gebruik ik stagiaires voor. Uit Colombia en rond de 18.

bromde Kiers om 10:22 AM (op 07-05-2004)


D'accord, amice.

*houdt rooie kop achter krant verborgen*

bromde Paul om 10:27 AM (op 07-05-2004)


Heee... waar is Paul? Net zag ik hem nog.

bromde Kiers om 10:43 AM (op 07-05-2004)


Euroshoppertje Paul?Haha! Ik wist het.

bromde Kiekeboe om 10:43 AM (op 07-05-2004)


Mag voorlopig niemeer drinken. Ga straks weer uit logeren, bij Wendy in Hellemond.

bromde Paul om 10:58 AM (op 07-05-2004)
Hahaha, die Paalsma. Wat is het me toch een portret!

bromde Marnix om 11:28 AM (op 07-05-2004)


Mijn vrouw heeft ook liever dat ik minder drink. Dat doe ik dan ook als het mij uitkomt. Je moet er een gulden middenweg in zien te vinden. En af en toe de voorraad ongezien aanvullen zodat zij ziet dat de krat nóg niet leeg is als ze vlees uit de diepvries haalt.

Of is jouw drankprobleem groter dan 1 krat per week? Paul?

bromde Lennard om 11:30 AM (op 07-05-2004)


Ik ben alcoholist.
Verder laat ik mijn daar niet over uit. Stoppen is makkelijk zat, maar dat volhouden, enz.

*in wanhoop:*

Iets vrólijks graag!

bromde Paul om 11:36 AM (op 07-05-2004)


Iets vrolijks?

bromde Adriana om 12:02 PM (op 07-05-2004)


Verheug je gewoon op de camping. Al die vrolijke gezelligheid, echt iets om naar uit te kijken.

bromde Lennard om 12:06 PM (op 07-05-2004)


Jaja, Lennard... jij weet vast niet meer hoe gezellig het was. Vooral die avond voorafgaand aan deze ochtend.

bromde De Officiële Bicat Campingfotograaf om 12:23 PM (op 07-05-2004)


Lennard, nou breng je me weer in duplo. Ik zóu namelijk deze zomer naar een detoxcentrum, maar nu ik die camping zo zie. Tja.

bromde Paul om 12:44 PM (op 07-05-2004)


Potjandorie, dat ziet er allemaal verdomd gezellig uit! Hopelijk mag ik ook mee dit jaar. Meestal willen mensen dat namelijk niet, dat ik mee ga. Of eigenlijk willen ze dat nooit. Dat was vroeger al zo, dat mijn ouders zeiden: "Blijf jij maar thuis, Max. We willen niet dat je mee gaat." Maar misschien mag ik van jullie wel mee.

*Pinkt alvast een traantje weg*

Even wat anders. Op het geweldige www.3voor12.nl kunt op, bij de zogenaamde luisterpaal, de gehele cd van The Eagles of Death Metal beluisteren, bijzonder vuige muziek van een of ander lid van the Queens of the Stone Age. Ik dacht, ik zeg het maar even.

bromde Max om 12:46 PM (op 07-05-2004)


En ze lijken nog meer van plan.
Wat, is nog niet echt duidelijk.
www.5voor12.nl

bromde Paul om 01:04 PM (op 07-05-2004)


Ja, het is dus niet dat ik hier als laatste wil reageren, maar ik word er wel geil van.

bromde Kiers om 12:40 AM (op 13-05-2004)


Neem ik het toch gewoon van je over Kiers!!
Vette smile en knipoog

bromde Arnaud om 09:32 PM (op 13-05-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)