huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Jeuk"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Jose Cuervo Especial"]

04/23/2004: "Opel"


In fatsoenlijk tempo snel ik langs de A1 richting het gezegende land van dadels en overrijpe boerinnenpracht. Op het dashboard ligt een pistool en tijdens sportieve inhaalmanoeuvres vliegt deze goede vriend van links naar rechts. Ik ben er niet zo zuinig op. Ik heb hem afgelopen weekend uit de handen geslagen van een dronken praatjesmaker die mij de tieten van zijn lief misgunde. Mijn eigen favoriete gatenmaker steekt met de loop in mijn rechterlaars. Rechts, altijd Rechts.

Godiseenblindenegrijn, wat een hitte. Het blikje Grolsch dat ik vasthoud, giet ik over mijn hoofd om af te koelen. De laatste weken houdt het tropische klimaat het land in zijn greep. Tenminste dat staat in de kranten. Tenminste dat zegt de visboer. Ik lees geen kranten. Dat doen ze maar op de universiteit, het leven leer je op straat. Ik heb het op straat geleerd. Vallen, opstaan, bukken en tandenrapen. "Ja joch, we waren er druk mee. Je had geen tv toen". Later schoof je ze per dozijn van de vrachtwagen.

Het landschap vliegt aan mij voorbij als was ze door een dronken schilder met volle blaas op het doek gesmeerd. Afritten flitsen langs, blauwe borden met witte comic sans, gele pechtelefoonpalen. Ik besluit op safe te spelen en parkeer mijn Opel Kadett 2.5 Turbo Injectie Monochroomspoiler strak tegen de vangrail aan mijn linkerzijde. Het stapt even beroerd uit, maar je bent vlug aan de overkant. En laat nou nèt aan de overkant een Shell zitten. Een prachtmoment om eens flink uit mijn buis te ruizen.

Godiseenberoerdedobbelaar, wat een drukte van belang daar bij die Shell. Vettige truckers met dito vrouwen. Op de grond hangen en liggen enkele rukzaklifters. Ze zien er vies en ongewassen uit. Lang haar en vale t-shirt's. Ik loop er niet te vlak langs heen, want de kans is groot dat ze stinken. Extreem-links tuig als je het mij vraagt. Jaloers op elke hond die zijn eigen ballen likt. Van extreem-links tuig krijg ik altijd krampen in mijn Hitlerarm.
Ik kijk op mijn loodzware Breitling en zie dat ik nog wel even tijd heb om wat met zo'n vette trucker te dollen. Aan een met curry bevlekt vreeteiland leunt een soort van roodharige Henk Wijngaard. Henk houdt een boekje vast. Henk kan lezen en meteen weet ik dat het een bijzondere dag is.

'Hai'
'Mwurgh'
'Wat lees je?'
'Mwuhurgh'
Een holenbeer met groot rijbewijs dus. Ik vind het wel naadje en slof richting vreetmuur. Met mijn linkerhand soepel door mijn zak vol gokmunten glijdend. Dan begint holenbeer voor te lezen. Zijn brabants dialect echoot mijn goed humeur meteen aan flarden.

"Zijn ogen licht toegeknepen, zijn lichaam onthult bravoure. Een echte trucker draagt noorse klompen en een mouwloos jack van bruin leder. De eeltige knuisten omklemmen het grote stuurwiel, de vrachtbrief belooft een lange nacht. Achter zijn rug schudden 32 pallets met hollandse tomaten, bestemd voor de Duitse markt. Op de radio zoemt WDR Zwei. Een zwart buideltje waarin hij trouw elke ochtend een verse baal shag stopt, ligt op zijn knie. Met één hand bestuurt hij zijn zware Diesel. Met de ander krabt hij zijn gat. Als kleine jongen droomde hij hiervan. Uren stond die kleine langs het gaas bij de snelweg, een paar honderd meter van zijn ouderlijk huis. Zijn moeder was vrijwilligster op een bibliotheek. Zijn vader technicus bij de waterleidingmaatschappij. Ze hadden het niet luxe, maar elke dag lag er een stukje vlees op de borden. Vader het grootste stuk. Want hij bracht het geld binnen."

Met een klap gooit Rooie Henk het dichtgeslagen boek voor zich neer. Curry spettert een patroon op mijn hemd.
'Heb je nou je zin, Henk?', zoek ik ruzie.
'Mwurgh?'
'Een kutboek lees je. De György Konrád van het asfalt, met zijn bijvoeglijke naamwoorden'
Enfin, een kopstoot en een gescheurde milt later loop ik al zuigend aan mijn Magnum 'Save the whale' terug naar mijn auto. Het is een drukte van belang rondom mijn Opel Kaddetillac 2.5 Turbo Silverbullet sportuitvoering met meegespoten bumpers. Omdat ik vanochtend flink van de pretvim genomen heb, lijkt het alsof er dansende poppen voor mijn ogen fonkelen. Klassiek Craddle of Filth met een vernis van gedroogd urine. Kind van de maan, spreid je benen en steek je tong tussen je tanden door, ja.. uhm.. ik doe graag interessant als ik um lekker raak en vanaf IJmuiden via Witte Paarden heb ik er toch zeker al 8 op. Halve liters kwaliteitsbier uit Grolle.

'Zo mannen. Mag ik even instappen?', zeg ik met de autosleutel tussen mijn tanden. De sirene van een aangesnelde jutenwagen beiert dat het een lieve lust heeft. De juut parkeert zijn auto dwars voor de mijne. De agenten stappen uit en kijken boos. Boos kijken, ik snap niet wat ze eraan vinden. Ik vind persoonlijk damesturnen enorm leuk om naar te kijken. Van die roemeense lolita's die in nauwsluitend tenue over de evenwichtsbalk soppen. Wat moet er in zo'n trainer omgaan. Die neukt ze toch ook om ze op te rekken? Alles voor de Spelen. Af en toe wordt zo'n trainer opgeruimd door een vader die zijn dochter het succes misgunt, maar daarin ziet zo'n nationaal olympisch commitee geen hindernis om verder te investeren. Alsof je onder de indruk moet raken van een koevoet die de schedel laat glooien.

'Meneer, wilt u ons de sleutels overhandigen?' Het is eerder een bevel dan een verzoek.
'Nou, dat lijkt me niet. Hoe moet ik anders thuiskomen. Weet jij het?'
Er staat ook een agente bij. Ik zie zompige borsten.
'Jouw borsten hangen er zompig bij', grap ik. Niemand moet lachen.
'Voorruit dan maar', overhandig ik de sleutels. Eerlijk ruilen tegen jouw blaffer. 'Tadaa die is mooi!' Snel als de wind gris ik het pistool uit de holster van Juffrouw Zompig. Omstanders deinzen achteruit. De agenten houden hun handen naast hun oren.

'Ja! Kwartetten!,' brul ik hysterisch. Ik geef jou de sleutels van de Opel Kadett 2,5 Turbo Injectie met fluorescerende blauwe motorkapwaas en dan wil ik van jou de sleuteltjes van dat gestreepte joekel die de weg naar huis blokkeert. 'Ojah, handjes laten waar ze zijn. Pak ik ook jouw blaffer effe'. De agent is gezond bezig en verroert geen spier. De zeik loopt uit zijn pijpen.

Zonder sputteren ontvang ik het gevraagde.
'Ach weet je, ik ben erg gehecht aan mijn Opel. Mag ik de sleutels weer terug?' en om mijn woorden kracht bij te zetten steek ik de loop van de politieblaffer in een neusgat van de agente.
'Zo. Bedankt. Nu gaan jullie allemaal een stukje terug zodat ik rustig kan instappen' Het pistool houd ik gericht op de agente terwijl ik instap. Nadat de wagen kuchend start rijd ik een stukje achteruit. Daarna rijd ik langs de politie-auto en stop er naast.
'Zeg meisje' De agente ziet bleek en zwijgt.
'Jammer van die kogelgaten'
'W-w-welke?'
'Nou deze.'
De agent naast haar stuitert op het asfalt. Het schreeuwen van de omstanders wordt overstemd door de gierende banden van mijn verlaagde Opel 2.5 Turbo Intergallactic Bronze Edition. Onder mijn stoel grijp ik tussen de cassettebandjes.

De muziek van Maywood ontroert me. Ik schakel terug en trap het gas diep in.
Mijn Opel en ik huilen hartverscheurend.


Reedsch...84 toevoegingen, reedsch

Zo. Dat is wakkerworden.

bromde frans om 12:17 PM (op 23-04-2004)


Prachtig, zo'n maatschappijkritisch stukje stemt een mens tot nadenken!

*grmbll daar gaat mijn vrijdagmiddag*

bromde Jumis om 12:34 PM (op 23-04-2004)


Mooi hè, die nieuwe Astra.

bromde Rick om 12:37 PM (op 23-04-2004)


Ja, dat is zéker wakker worden,
met Ellingmann On Top.

Het ligt anders, evenwel.
Frans, ònder die Kadett.

bromde Paul om 12:49 PM (op 23-04-2004)


Jaja, Alie en Edith zijn ten zeerste in staat het beste uit mensen naar boven te halen...

bromde Klaarsz om 12:51 PM (op 23-04-2004)


YYIIIIIHHAAAA!!!! Als ik al niet gesnoven had dan kreeg ik wel zin in keihard intraveneus een liter strakke whisky, poeders en pillen rechtstreeks naar de hersens en de lever. En een zonnebril om het allemaal te verwerken.

Proost Bicat, opdat u tijdig vierwieldriftend zwaar overstuurd bandensporen trekkend, rubber brandend vuurspugend en gal kotsend de laatste bocht van de snelweg van uw bestemming mag bereiken. Op deze overigens prachtige vrijdagmiddag met warm, strak en glad asfalt.

Ik word nu wel erg opgewonden.

bromde Kiers om 12:54 PM (op 23-04-2004)


En daarna begon Hendrik zijn web-log.

bromde Lennard om 12:55 PM (op 23-04-2004)


Men zou er inderdaad spontaan van aan het marcheerpoeder gaan, weggespoeld met kampchampagne, liefst met plopdop want hersluitbaar.

En hard rijden over lange stukken maagdelijk asfalt wat slechts onderbroken lijkt door trillende reflecties die ieder keer weer niet blijken te bestaan.

* rammelt onrustig met zijn autosleutels in zijn linkerbroekzak *

Een vroegertje maar, vandaag.

bromde Hoof om 01:39 PM (op 23-04-2004)


Was ik maar zo stoer. Dan wist ik het wel.

Nu weet ik helemaal niks.

Wel lekker rustig, op zich.

bromde Marnix om 01:46 PM (op 23-04-2004)


Retedruk, marnix..wordt er af en toe woedend van.

bromde Dick T. om 02:13 PM (op 23-04-2004)


Ik ben ook stoer. Straks heb ik zo'n mooie plop uit Grollo (ja, zo zeggen wij dat hier) in de hand. En ik heb nu zo'n modieus stoer shirt met camouflageprint aan. Dan ziet het er ook nog stoer uit ook nog.

bromde Lennard om 02:14 PM (op 23-04-2004)


Wist gij allen, kreup'le
zielen, dat er een nóg
beter weblog op deez'
aard existeert? Nee, hè?

Ik zeg niks.
Lafaard die ik ben.

bromde Paul om 02:17 PM (op 23-04-2004)


Heren, ik moet u verlaten.

Ik doe mij glimmend zilveren onderwater-Rolex om de polsen, ik zet mijn Giannie Versaatschi bril met donkere glazen op en heb mijn oranje tropische Hawaii-shirt reeds om mijn v-shape torso gedrapeerd. Ik ben klaar voor een Bacootje op een vetcool reteheet godsgloeiend geil terrassie van het Leidseplein. Met mijn wijffie natuurlijk maar af en toe gluren naar andere chicks.

Mag het u bekomen deze middag.

bromde Kiers om 02:20 PM (op 23-04-2004)


Fijn weekend, Kiers.
Op tijd weer... hier?

*doezelt weg, wacht op TPG post,
wat niet meevalt op een aangename
vrijdagmiddag, terwijl...zzzzz*

bromde Paul om 02:43 PM (op 23-04-2004)


ik krijg altijd een enorm erotiserend harde plasser van bijvoeglijke naamwoorden.

bromde dreadloki om 03:15 PM (op 23-04-2004)


Goedemiddag dokter,

heeft u ook iets tegen hardplassen?

En waarom dan wel verdomme!?

bromde dreadloki om 03:15 PM (op 23-04-2004)


Ik droom nog steeds van ik en mijn 74 Grenada.

bromde bewegende om 03:21 PM (op 23-04-2004)


bromde bewegende om 03:33 PM (op 23-04-2004)


* trekt zijn stropdas wat losser, hé, het is wel vrijdag ja *

RECTIFICATIE
Hierboven is wellicht door de woordkeuze en manier van brengen de indruk gewekt dat de heer Hoof zich in zijn vrije tijd bezondigt aan het gebruik van illegale stimulerende middelen, waarbij ook het gebruik van de auto niet wordt geschuwd, noch blijk wordt gegeven van een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor wat betreft het milieu.

Dit is echter onjuist.

Ook tijdens werktijd is er geen land te bezeilen met heer Hoof, die bij tijd en wijle ook nog eens met beginnende ontwenningsverschijnselen zijn internetbrowsers opstart om op de automatisch daar naarboven springende pagina zijn digitale vriendschapsbanden aan te trekken of lek te steken. Middels nodeloos langgerekte formuleringen waarbij de op ongebruikelijke plaatsen oprispende onnodig onooglijke overbodige bijvoegelijke naamwoorden wellicht voor sommige lezers teveel zijn.

Waarvan akte.

bromde Hoof om 03:54 PM (op 23-04-2004)


Ik geloof er helemaal niks van.

bromde Marnix om 03:58 PM (op 23-04-2004)


Ik ook niet. Volgens mij draag jij nooit stropdassen Hoof.

bromde Lennard om 04:11 PM (op 23-04-2004)


Terwijl Hoof zich, heel normaal, op het internet presenteert.

bromde Paul om 04:27 PM (op 23-04-2004)


Onlangs merkte een lezer van deze natte plek in de onderbroek van internet op dat ik altijd zo'n rustige jongen lijk, maar dat je als je leest wat er zoal uit mijn vingers komt, je toch een heel ander beeld krijgt.

Ik weet niet of dat goed is. Maar ook niet welke indruk nou klopt.

En wat 'living on the edge' betreft, gisterenavond kan ik in theorie mijn eega hebben bevrucht, daar ik het moment niet wilde verstoren door naar de badkamer te lopen (groot woord, badkamer overigens. En lopen ook, for that matter) om daar een moeilijk kunststof Avanti condoom uit een zilverfolietje te gaan staan scheuren, wat dan niet lukt, moet je op zoek naar een schaar, ding kwijt, kijken of die nog in de kamer ligt, staat daar de tv nog aan, zie je de herhaling van Boulevard, blijf je toch even hangen en voor je het weet heb je ruzie in de tent. Nou ja, en dan moet ik natuurlijk huilen en dat vind zij dan weer vervelend. Dan had ze net zo goed lesbie kunnen worden. En kom ik weer met die HP/De Tijd aan en gaat zij de cryptogram zitten doen, terwijl ik nog steeds met die strakke tampeloeres rondloop.
En daarvoor had ik niet alleen bier gedronken, maar ook een straight rum. Wat me eraan herinnert dat ik straks niet moet vergeten even langs de slijterij te gaan. En naar de drogisterij. En de hobbywinkel. In ieder kamer een schaar!

Maar veel wilder wordt het niet inderdaad. Vandaag.

bromde Hoof om 04:35 PM (op 23-04-2004)


* er komt een kortgeschoren vrouw in leder binnen, werpt de deur bijkans uit de scharnieren en trekt haar gepiercte wenkbrauw op "Zit je nou godverredomme nog op dat teringinternet? Meneer de tiknicht is zeker weer vergeten dat we dit weekend de honkbal-act doen op het 27e Anal Intruders Slaves Festival of Broken Promises and Rings of Fire?" *

Ik, eh, moet nu ONMIDDELLIJK even een biertje gaan drinken jongens...

bromde Hoof om 04:46 PM (op 23-04-2004)


Waar blijft de *plop*?
Het is verdorie wel vrijdagmiddag.

bromde Lennard om 04:55 PM (op 23-04-2004)


Als u het niet erg vindt, werk ik nog even door.

bromde Marnix om 04:56 PM (op 23-04-2004)


Zie je nou wel? Niks aan de hand.

bromde Paul om 04:59 PM (op 23-04-2004)


Gvd, je moet refrezzen, Paul!
Mijn laatste opmerking sloef of hoog.
Zo ongeveer dan toch, zou ik zeggen.

bromde Paul om 05:02 PM (op 23-04-2004)


Nou ja zeg. Dan ga ik maar naar huis.

bromde Lennard om 05:02 PM (op 23-04-2004)


*kop was onder koudstromend water*

Hoof (en iedereen) is in orde.
Als je 't maar wil zíen.

bromde Paul om 05:04 PM (op 23-04-2004)


Wat ik wil zien zijn gevulde flessen met minimaal een percentage van 5%.

Nee, toch niet. Dan komen er ook Breezers en andere rotzooi om de hoek kijken.

Ik wil bier. Grolsch.
Ik moet nu echt naar huis.

bromde Lennard om 05:12 PM (op 23-04-2004)


Is een uurtje geleden al aan de chocomel gegaan. Tja, eigenlijk heb ik altijd weekend natuurlijk ...

bromde CiNNeR om 06:26 PM (op 23-04-2004)


Ja, schan-da-lig is dat, Cin.
:-)

bromde Paul om 06:33 PM (op 23-04-2004)


Arme Dreadloki. Iets te veel; bijv. n.w. inderdaad, maar verder heerlijk spuitend proza!

bromde grtsrjyhpio om 06:47 PM (op 23-04-2004)


eeeeeeeeeeeh ik lees hier meer dan een jaar.............en dit was het grootste bagger verhaal ever.............das dan ook een compliment waard, hulde, niet dat ik zelf ooit iets heb ingebracht maar dit...................je kan beter mike.............

bromde roon om 08:10 PM (op 23-04-2004)


'Regel 3, sub 14: klagen en zeuren over geplaatste stukken is alleen dán toegestaan, indien klager reeds zelf een wezenlijke bijdrage aan bicat.net heeft geleverd.'

bromde Marnix om 08:17 PM (op 23-04-2004)


'roon' is een eczematisch reptiel.
Ik heb 't opgezocht.

bromde Paul om 08:33 PM (op 23-04-2004)


Ik citeer uit het verhaal:
''Een kutboek lees je. De György Konrád van het asfalt, met zijn bijvoeglijke naamwoorden'

Wellicht een hogere macht aan het werk.

bromde Nou... om 08:40 PM (op 23-04-2004)


De stijl van het verhaal is patserig. En bij patserig horen nu eenmaal bijvoeglijke naamwoorden.
Groter, langer, dieper, zwarter, geiler etc.

Het is niet des griezelige grrritsen maar leest wèl lekker weg. Ja.

bromde Nou... om 08:42 PM (op 23-04-2004)


.

bromde roon om 08:44 PM (op 23-04-2004)


Epigoon!

bromde Je bent Nico Dijkshoorn niet om 08:55 PM (op 23-04-2004)


Arme dreadloki heh.

(?)

bromde dreadloki om 08:57 PM (op 23-04-2004)


Nou, volgens mij is die Dreadloki financieel goed bij de pinken. Ja toch?

bromde bicat om 08:59 PM (op 23-04-2004)


@ marnix.....mischien ga ik nog wel wat indienen ook...zoals ik zelf al zei, ik heb geen geen recht van zeiken, maar dit was "met peren"

bromde roon om 09:00 PM (op 23-04-2004)


In drievoud op mijn buro graag.
Schenk ik ondertussen een glas perensap.

bromde bicat om 09:01 PM (op 23-04-2004)


*likt aan zijn pen en herschrijft wat dingen*
drievoud?

bromde roon om 09:20 PM (op 23-04-2004)


Ik mag niet klagen, bicatske.

Oh wacht. De gerechtsbode belt net aan. Iets met een Telfort rechnung.

Heeft er iemand toevallig tweehonderd losse euro's te leen?

bromde dreadloki om 09:43 PM (op 23-04-2004)


*gooit een zak vol dukaten op tafel*

Hier. Dit dekt alles, en dan blijft er nog wat over ook.

bromde Marnix om 10:12 PM (op 23-04-2004)


Ik ben u zeer erkentelijk.

Nu kan ik die 8946374 smsjes eindelijk doorpompen vanuit de wachtrij.

Mijn vrouw en ik onderhouden een zeer accuraat conversatiesysteem. Namelijk.

bromde dreadloki om 10:27 PM (op 23-04-2004)


Ach. Ik heb het slechts gestolen van de rijken. In mijn vrije tijd ben ik namelijk Struikmarnix. Een beroep dat in onbruik is geraakt, maar desalniettemin goed past in deze tijden.

Is dat uw kroes?

bromde Marnix om 10:34 PM (op 23-04-2004)


Welzekers.
En bovendien krakelvers. Blieft u?
Ik offreer u volgaarne een nog krakelversere.

Garçon!

bromde dreadloki om 10:54 PM (op 23-04-2004)


*legt zijn volle knapzak neer*

Voller dan gaarne, Dreadlokus. Zo'n lange tocht, barrevoets, gaat je niet in de wambuizen zitten. Kolere.

En dan ook nog zo'n omgebouwde bakkerskaar meezeulen.

bromde Marnix om 10:59 PM (op 23-04-2004)


*BURPS*

oeps.. dat was geen sinnucure. Een middagje hakken en zagen in de zon. Ben brij dat ik nog lecht loop. Maar ik gaat dus wel nu al slapen. Truste iedereen.

bromde Kiers om 11:05 PM (op 23-04-2004)


Hmmm... Geen eens een Cinner en een Paul. Welterusten dan maar.

bromde hopje om 05:03 AM (op 24-04-2004)


Jewel!
Ik bedoel, jawel.
Hopje?

bromde Paul om 05:24 AM (op 24-04-2004)


Een goede morgen.

bromde Droogkloot om 07:51 AM (op 24-04-2004)


Zo!

*zet een dampende pan lange vingers op tafel, in smeuige Olvarit-mayonaisesaus*

Schuif aan en tast toe!

bromde grtsrjy om 09:52 AM (op 24-04-2004)


Terwijl jij nooit verteld hebt dat je kinderen hebt.
(Ik heb ze niet, enz.)

Graag! Aanschuiven dus.

bromde Paul om 09:57 AM (op 24-04-2004)


Ik introduceer u de
warmbloedige pagina
waarmee mijn computer
opent, als ik hem aanzet.

bromde Paul om 10:03 AM (op 24-04-2004)


Maar, naast alle naakte meisjes
heb ik natuurlijk déze in mijn
afdeling Favotieten!

(Die tikfout blijft staan.)

bromde Paul om 10:10 AM (op 24-04-2004)


Ik heb ook lange vingers en olvarit in huis. Wil dat dan zeggen dat ik kinderen heb?

bromde Lennard om 10:32 AM (op 24-04-2004)


Mijn kind eet louter rauw zeehondenvlees. Moet ik misschien Olvarit in huis halen?

bromde Marnix om 10:42 AM (op 24-04-2004)


KIJK UIT!! Daar komt bicat in zijn weekend-Opel de bocht om scheuren. Kinderen en lange vingers eerst!

bromde Kiers om 10:51 AM (op 24-04-2004)


What is that guy doing? Geez.
Thought I put the Titanic on screen.

bromde Cameron om 11:16 AM (op 24-04-2004)


U kunt contact met ons opelnemen .

bromde Van den Aap, Marketing Manager om 11:35 AM (op 24-04-2004)


Vreemd dat uitgerekend in mijn geboortestad een prijs voor de beste weblogs uitgereikt is die mij blijkbaar niet toekomt.

Maakt niks uit.

Met vriendelijke groeten!

bromde Wim om 12:21 PM (op 24-04-2004)


Altijd lekker op de zaterdagmorgen, een versgekierst bericht.

VWA waarschuwt voor site

Uitgegeven: 24 april 2004 09:11
Laatst gewijzigd: 24 april 2004 12:26


DEN HAAG - De Voedsel en Warenautoriteit (VWA) heeft internet opgeroepen een bepaald soort site buiten gebruik te stellen. Volgens de instelling is de site gevaarlijk omdat bezoekers tijdens het lezen met hun kleding of een koord kunnen blijven haken aan een onderdeel van de site, waardoor ze mogelijk kunnen stikken.

Bij een ongeval in eeninternetcafé in Goes kwam eind maart een brildragende bezoeker op deze manier om het leven. Het gaat om een site waaraan een trapje en een glijbaan zijn bevestigd. De site wordt gemaakt door diverse schrijvende individuen, onder andere uit Purmerend.

Uit een onderzoek van de VWA bleek dat spelende bezoekers met een kledingstuk of koord aan een opening in de glijbaan kunnen blijven hangen.

Touw

Volgens de politie is de bezoeker uit Goes met een zogenaamde browser, met daarin windows, de site opgegaan. Bij het erin glijden, bleef de browser hangen en het touw kwam om zijn nek terecht waarna hij zichzelf wurgde. De bezoeker werd vervolgens niet meteen opgemerkt omdat de site een dynamisch karakter heeft en hij in de marge lag. De bezoeker werd mompelend aangetroffen. Personeel van het internetcafé en ambulancemedewerkers probeerden de bezoeker te reanimeren maar hij overleed later in de serverruimte.

Aansprakelijk

De ouders van de bezoeker laten uitzoeken of ze de gemeente Goes aansprakelijk kunnen stellen voor falend toezicht in het internetcadé. De VWA heeft vierhonderd webmasters en webloggers die internet gebruiken voor de site gewaarschuwd.

"Dringend wordt geadviseerd de site zo snel mogelijk buiten gebruik te stellen", stelt de VWA. "dit domein kan uitsluitend weer in gebruik genomen worden na afdoende aanpassing en kleuring." Bicat adviseert zijn bezoekers via disclaimers op de website om de site buiten gebruik te stellen door deze te verwijderen of te blokkeren.

bromde Hoof om 12:32 PM (op 24-04-2004)


Na het wissen van vele vreugdetranen (Hoof, hou toch es op met die ongein!):

Kan iemand zeggen waar de uitslag van die Dutchbloggies2004 te vinden is?

http://www.aboutblank.nl ?

Oh. Geduld oefenen dan maar weer.
Tot het NOS-journaal vanavond.

bromde Paul om 12:44 PM (op 24-04-2004)


Zeg eens Paul, met hoeveel persoonlijkheden woon jij op dat IP-adres van jou daar in Tilburg?

Nog even doorzetten. Het is bijna 15:00 uur op zaterdag 24 april. We maken nog steeds kans om met bicat.net de "Meest originele content"-prijs binnen te slepen. Hoe meer persoonlijkheden, hoe meer kans moet je maar denken.

Van http://www.geenstijl.nl/ hoeven we geen mededinging meer te verwachten. Zoals het gespuis betaamt verdelgt het zichzelf. Deze rioolratten waren tijdens hun bestaan natuurlijk al de luis in onze pels.

En wat we van http://www.charlottesweb.nl/web/ moeten denken weet ik niet precies. Lijkt weer zo'n meisjeslog. Met alle respect natuurlijk want ik wil niet op haar tenen staan. Ze heeft immers haar groene laarsjes al uit. Maar of het nu de originaliteitsprijs wint dat ik van een meisjeslog die haar laarsjes uitheeft, opgewonden raak? Ik weet het niet. Het is allang niet meer origineel dat ik van meisjes opgewonden raak. Maaarrrr... je weet het maar nooit. Misschien worden ze in het Museum voor Communicatie aan de Zeestraat 82 te Den Haag opgewonden van haar.

Misschien trekt Hoof de handel wel binnen. Hoof is altijd heel origineel. Vind ik wel. Eigenlijk vind ik zelfs dat Hoof die prijs in z'n eentje verdiend.

Effe wat anders. Ik moet weg. Ik moet snel een bolhoed kopen en een rode paraplu en een Wall Street Journal voor onder mijn linkerarm. En een enkeltje Den Haag en een boeking in het Kurhaus voor vannacht en een fles Champagne om lekker helemaal alleen te vieren dat Hoof vanmiddag de Originaliteitsprijs gaat winnen. Ik hoop niet dat ik teveel opval in mijn eentje daar in dat museum.

bromde Kiers om 12:54 PM (op 24-04-2004)


Wil ik in achterhoekse klederdracht mijzelve als bicat voordoen teneinde de prijs in ontvangst te nemen?

Ik zit nu nog in mijn zwarte onderbroek, dus het kan nog alle kanten op.

bromde Hoof om 01:33 PM (op 24-04-2004)


Oef Sorry Hopje, ik heb maar eens een nachtje overgeslagen. Teveel computerspelletjes te spelen en mensen te MSNen.

Overigens is al zeker dat ik niet in de prijzen valt. *gaat dus maar en boterham met aardbeien eten*

bromde CiNNeR om 01:50 PM (op 24-04-2004)


Duidelijk, het zijn de spelfouten natuurlijk!

bromde CiNNeR om 01:50 PM (op 24-04-2004)


Hoofcat. Dat klinkt toch nét wat minder lekker.

bromde Marnix om 02:04 PM (op 24-04-2004)


Nou ja, lieve Kiers, wat
Charlotte (en Hiram) betreft,
ken u even deze aanklikken:

http://b2.ezboard.com/fgeniusnewsfrm5.showMessage?topicID=114.topic

bromde Paul (1) om 02:21 PM (op 24-04-2004)


Maar ik acht u ook hoof hoog.

(Je bent gek of je bent het niet.
Het is een Gave Gods, hè.)

bromde Paul om 02:32 PM (op 24-04-2004)


Hallo, ik ben Patries.
Hier een gedicht van mij.......

het geel van koren
sprankelt door stralen
van een hete zomer
laat haren droog waaien
waar de morgenzon begon
laat vele dagen lachen
in ons aardse paradijs
en terwijl de voetjes
pootjebaden
druppelen we het zachte ijs
likken aan verkoeling
dansen op muziek
laten het lichaam strelen
door de adem van mystiek
zo huppelen kleine uurtjes
tot aan het ochtendgloren
en lachen vele dagen
die met warmte zijn geboren

http://PatriciaPdP.homestead.com/PatriceHomepage.html

bromde Patricia om 04:05 PM (op 24-04-2004)


Nee Hoof, achterhoekse klederdracht is meer mijn ding. Bicat is iets tukkeriger.

En ja Kiers, Hoof verdiend de orginaliteitsprijs. Dat die man geen log heeft. Gegarandeerd succes lijkt me.

We beginnen een campagne. Hoof moet aan de log.

Ik begin.

bromde Lennard om 05:02 PM (op 24-04-2004)


Heb je die Uil nou opgeruimd, Lennard? Afgemaakt, zal ik maar zeggen?
Daarna in je nieuwe outfit hier verschijnen.

bromde Paul om 05:24 PM (op 24-04-2004)


Janee, voor maar 15 euro
je leven ahw in kaart! Doen!

http://www.dromenweb.nl/enter.html?target=Laadstok_tzpm_LynxLieflijk.html

bromde Paul om 05:28 PM (op 24-04-2004)


* maakt in zijn Urkse boezeroen bepaald een klassieke indruk *

Ik ben eigenlijk op zoek naar een bolletje wit, en ik wilde niet opvallen. Maar tot nog toe vraagt iedereen of er uitjes bij moeten en zit er ongevraagd een haring bij.
Dat drugsgedoe blijft dodelijk, eh, vermoeiend.

bromde Hoof om 06:10 PM (op 24-04-2004)


Paul, Uilen liggen bicatters nogal na aan het hart. Die ruim je niet zomaar op. Bovendien is het zo'n beetje de eerste die spontaan is komen aanvliegen op mijn logjesdingetje.

Hoof moet echt gaan loggen. Alle reacties tot nu toe (precies één op dit moment) zijn positief.

Dus.

bromde Lennard om 06:11 PM (op 24-04-2004)


Hoof

Wat een sjoelweer. Bijzonder aangenaam.

bromde bicat om 06:16 PM (op 24-04-2004)


Homo homini lupus est!
En dat heeft geen flikker met flikkers te maken!

*ik heb een kaartje van wendy ontvangen, vandaar mijn argeloze toon*

bromde Paul om 06:20 PM (op 24-04-2004)


Vannacht. Acoholische droom. (Ik was half wakker.)
D'r was een Jaguar (auto) de paleistuinen van de Britsche Koningin binnengesjeesd. Alleen maar om de alertheid der guards te testen. En het alarmsysteem. Wat royalty al niet vermag.
Macht, poen en status, maar de ergste van deze is... vul zelf maar in.

bromde Paul om 06:26 PM (op 24-04-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)