huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De gustibus non disputandem est"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Een redelijke missie"]

03/12/2004: "Kets"


Hennn Hennn Heennnn! .... Vroemmm vroemmm Ieeeee beng! Mijn bal is een Ferrari Superrosa. Hij is net zo rood. De zwarte vlakjes erop zijn gewoon kamoeflaasje. Kijk zelf dan. Ze zijn er al bijna afgesleten. Van nul tot honderd in zes seconden. Ik schop hem keihard tegen de muur. Beng! Van nul tot duizend in een triljardste seconde! Hij ketst terug en ik vang hem op.
Ik ga Ferrari een brief schrijven, dat ze alle auto's voetbal moeten maken. Dat gaat pas hard! Ik gooi m'n bal omhoog en vang hem op. Er rijdt een grote vrachtwagen voorbij op de snelweg. Daar zou ik best wel eens willen kijken, op de snelweg. Maar dat mag niet en hij is te hoog om op te klimmen. De auto's zijn vies zeg. Dat komt van de sneeuw met strooisel zegt mijn moeder.
Zou dat hetzelfde strooisel zijn als van Klaas Vaak? Neh. Ik denk dat Klaas Vaak hetzelfde strooisel gebruikt als Sinterklaas. Sinterklaas Vaak. Jaaa!
Elke nacht. Jammer dat je het niet proeft. O ja! Ik droomde dat ik in een Ferrari zat vannacht. Maar die was geel. En op het laatst reed hij over me heen. Beng. Dat was helemaal niet zo leuk. Stomme dromen. Ik leg de bal neer op het gras en neem een aanloop. Van nul tot miljoen in...

Kets.

Ah. Zo staan ze goed. Ik schuif de Russische soldaatjes nog een millimeter naar rechts, met mijn pincet. Ik lurk aan mijn pijp. Ja ik geef toe, ik ben verslaafd. Ik moet m'n hobbyvergrootglas nodig eens schoonmaken. De slag bij de Somme wordt het. Iedereen heeft het altijd maar over Verdun, maar op 1 juli 1916, toen de slag bij de Somme begon, werden de activiteiten aan het gehele Verdun-front getemporiseerd. De Duitser moest ineens zuinig zijn met munitie omdat steeds meer troepen en artillerie werden overgeplaatst naar het Somme-front. En naar het Oostelijk front natuurlijk, waar de Rus een groot offensief was begonnen. De Rus is geel, de Duitser rood, De Engelsen zijn blauw en de Fransen groen. Dit werkje houdt me nu al enkele maanden...

Wel GODverdomme! Godvergloeiende vuil vies kanker tyfus hoerenjong! WEER zo'n achterlijke gore kankerkutbal!
De tranen staan in mijn ogen. Ja die ruit die vergoeden ze wel. Maar dit. De Bom had mijn slag bij de Somme niet harder kunnen treffen. Van hun plaats gerukte soldaatjes hangen in verwrongen houdingen tegen het triplex, mitrailleursnesten zijn vermorzeld. Hele boompartijen zijn als luciferhoutjes geknapt. Maar het allerergste... De kroon op mijn werk, de masten met ragfijne draden waaraan ik de ontluikende luchtsteun had opgehangen... neergehaald! Ik heb Warworks inc. sufgebeld voor schaalgetrouwe modellen van de 'Fokker Dreidecker' en de 'Sopwith Camel'.
Helemaal uit Amerika kwamen ze, uiteindelijk. Met oneindig geduld gemaakt en opgehangen. En nu... vermorzeld. stukgeslagen door een goedkope speelbal.
Dit... Dit... Hier zal ze voor boeten! De slet. En maar neuken en kinderen werpen ik heb haar godverdomme nog nooit met een man gezien. Geen wonder dat dat hoerenjong opgroeit voor galg en rad. Ik pak de telefoon en druk op autodial 9.

Kets.

Oh Kut. Weer een rekening. Hoe moet ik dat in godsnaam betalen? Ja dat weet jij ook niet hè schatje o wat zit je weer lekker te glimlachen tegen mama.
Wat zit je weer te sjansen ja het is ook zo lekker hè meisje. En... hap!
Vroem vroem Iee... happekee! Hè schatje niet met je handjes in je bordje!
Zucht. Toe nou liefje. Hé, de telefoon? Ik maak een grappig gezicht naar je.
'Wie zou dat toch zijn, op dit uur van de dag...' Ik neem op.
'Hallo buurman? Lang niet gesproken...
-Ho! Ho eens even, luistert u eens, we gaan niet beledigend worden, ik heb u de vorige keer al gezegd dat...
-OH nee. Ho! Nee hoor. Meneer nu gaat u te ver...
-Buurman? Buurman als u zo door gaat hang ik op hoor?' Maar hij gaat toch door. Ik druk hem weg. De telefoon gaat weer. Ik leg de hoorn van de haak.
Ik schud mijn hoofd. Het huilen staat me nader dan het lachen. 'Hoer?' Waar haalt hij het gore lef vandaan? Oh dat rotjong. Ik ren naar het raam maar hij heeft zich natuurlijk ergens verstopt. En daar komt mijn koppijn weer aan. Ik kwam al niet uit. Hoe moet ik die ruit in godsnaam ook nog eens gaan betalen? O ja, begin jij ook nog eens lekker te janken. Getver! Dom kind. Je hebt je zelf helemaal onder gesmeerd. Ik trek je bordje onder je neus weg en geef je een tik.

'Stom hoerenkind!' Auw. Wat zeg ik nou weer. Je kijkt verbaasd en zet het op een brullen. Ik hijs je uit de kinderstoel op schoot. Ik streel je ruggetje maar je brult door, ontroostbaar. O wat ben ik toch een domme slet. Tranen rollen over mijn wangen. Ik leg de hoorn er op, pak hem weer op en druk op autodial 9.

Kets.

Wat doet ze het goed zeg. Wat doet je moeder het goed! Oh wat een prachtig moment. Dat we dit mee mogen maken hè kleintje! En ze heeft ons nog het script gegeven ook, weet je dat? Nee, nee jij ondeugd. Blijf zitten! Ja lekker is dat hè, lekker badderen? Lekker spetteren met het warme water hè? Hé niet over dat prachtige script van je moedertje! Kijk nou uit het wordt helemaal nat. Niet doen hoor. Ja? Ja? Jij snoetje! Goed, waar zijn ze? O hier, ik zie het al... Ik schrob je armpjes zachtjes met het washandje en volg met een half oog het script en het scherm.

(...patient wordt de traumakamer ingereden, camera volgt Suzanne de hal in terwijl een ambulance arriveert, ze vangt de nieuwe slachtoffers die binnenkomen op. Er zijn twee patiënten, een jong meisje en een man van eind twintig. De moeder van het meisje, met hoofddoek, loopt naast haar brancard)

Ambulancebroeder: Meisje, 12 jaar oud, buiten bewustzijn ...niet heel ernstig. Heb haar 300 mg benzoephedrine gegeven, op locatie.

Suzanne: (kijkt naar de andere patiënt)

Vrouw: (hysterisch) Hij... hij haar redden... mijn baby... hij springen er voor... zij hem doodschieten... oh god oh god... hij gaat leven?... hij haar redden... hij haar redden! Zij mijn kindje anders doodschieten... (huilt)

Suzanne: Wie bedoelt u, mevrouw?? Wie schoot er?

Hè jakkes. De telefoon. Nou nu even niet hoor. Ik pak de hoorn op en leg hem weer neer. Maar hij gaat direct weer. Met frisse tegenzin neem ik op.
'Ja hallo?' Het is de benedenbuurvrouw. Ach ze is helemaal de weg kwijt.
'Och meisje wat is er met je? Je bent helemaal overstuur.
-Nee meisje meen je dat? Zei hij dat echt?
-Nou nee ik denk niet dat hij dat echt meent hoor. Ik denk dat hij ook over zijn toeren is?
-Ja denk je? Ach. Ach het is toch wat.' Ik laat haar uitrazen en volg ondertussen mijn dochter op televisie. Ik wil het enorm graag zeggen, haar er aan herinneren. Maar dat komt nog wel. Leed gaat voor. Als ze gekalmeerd is geef ik nog wat troostende tips en hang op.
En dan besef ik dat ik jou al een tijdje niet meer hoor. Ik hoor mijn mooie dochter wel, op tv, maar mijn kleinkind...

Ik val bijna over het plastic badje heen. Ik trek je er uit. Je mooie oogjes zijn open en je glimlacht.
Maar je ademt niet. Ik dank god stilletjes voor mijn EHBO cursus en bid voor je leven. Ik pomp zachtjes op je borstje en geef je mond op mond tot je water en pap uit begint te spugen. Dank u Heer. Dank u. Je hikt een paar keer en begint dan te huilen, te brullen als een oordeel. Een heerlijker geluid kan ik me niet voorstellen, op dit moment. Maar ik bel toch 112. Ik leg kalm uit wat er gebeurd is. 'De ambulance komt er aan, mevrouw!' Ik leg de hoorn neer en ga trillend op de bank zitten, met jou rillend en blèrend op schoot. Ik probeer de draad van het programma weer op te pakken. O je moeder! Ik pak de hoorn op en druk op autodial 1. Maar ze neemt niet op. Ik druk op autodial 9, maar ook mobiel reageert ze niet. Aan het feestvieren met haar collega-acteurs natuurlijk. Ik blijf op autodial 9 drukken en zoek in het script op waar ze zijn.

Suzanne- Een twaaf jaar oud meisje neerschieten. Jonge wat stoer.

(Ze arriveren in de trauma kamer. De dokter komt in beeld)

Suzanne- Bernhard neem jij dit meisje even onder handen tot dr. Daan er is, wil je?

Dr. Bernhard- Okee, ik heb haar. Goed we hebben 200 mg Fenfluramine en een dubbele standaarddosis Physostigmine nodig...

Kets.

Bas zoekt een goed station. '... en daarom, 'Faith No More' op Classic Alternative Rock! Ricochet!' Ah, goeie band. Bas zet hem hard en blèrt mee, terwijl ik plank. '...I'm a ricochet! Its gonna hate you! it's always funny until someone gets hurt...' Dat hij al die teksten weet, dat is echt ongelofelijk. De sirene huilt en auto's schuiven opzij om ons door te laten. Een klets zoute sneeuw vliegt tegen mijn vooruit. Alweer.
'Godver, wat een kloteweg dit zeg! Gebruiken ze in die achterstandswijken alleen b-merk strooisel ofzo?'
'Zou kunnen, maar iedereen hier gaat wel braaf opzij. Dat is bij Roodenstaete wel anders.'
'Ja dat is waar. Jodenstaete. Ach nou ja. Het is toch geen hoge nood. Als zo'n verzopen koter eenmaal aan het krijsen slaat is er niets meer aan de hand. Dat weet jij ook. Maar een goed gevoel is ook wat waard...'
'Hé euh, hoor eens? Dit soort teksten ventileer je maar tegen je moeder. Als je merkt dat je nonchalant begint te worden wordt het tijd om ander werk gaan zoeken jongen. Dat weet je.' O god daar gaan we weer... Ha gelukkig, afleiding.

'Ach kijk, vrouwtje gestrand!' Het is nog een leuk vrouwtje ook. Blond, mooi gevormd.
'Verdomd! Het is 'Suzanne'! Van die nieuwe serie die we net zaten te kijken!' Ik stop met gierende banden op de vluchtstrook.
'Wat doe jij nou? Ben je helemaal GEK geworden?'
'Luister Bas, dat er een ambulance voor je stopt na je eerste ziekenhuissoap-vertoning, romantischer kan het toch niet? Ik ga dit chickie scoren.'
'Scoren? Jij gaat hier voor op rapport jongen.'
'Prima!' Ik ren naar buiten.
'Wat is er loos mevrouwtje?' Ik wrijf over de stoppels op mijn kin.
'Nou mijn auto hield er ineens mee op en mijn mobiel is leeg. Ik was op weg om mijn moeder te verrassen maar...'
'Geen nood mevrouwtje, we gaan direct voor u bellen! Wat zijn uw gegevens?'
Ze geeft me haar bibliotheekpas mee. Yes.
'Alles komt goed, mevrouw!' Ik knipoog. Ze bloost. Kat in 't bakkie. Ik ren terug naar de auto en zet de sirene weer aan. Bas kijkt me hoofdschuddend aan.
'Ik kan niet geloven dat jij levens riskeert voor je pleziertjes.'
'Ach kalm toch man. Dit is helemaal geen noodgeval, dat weet je best. En we zijn er al. Kijk maar, die groene flats daar rechts, daar is het. Paar honderd meter van de afrit begint de parkeerplaats al. Panieklijer.' Ik haal mijn schouders op en zet de sirene uit. Maar ik zet, ondanks mijzelf, de voet toch op het gaspedaal. Met gierende banden rijden we de afrit af.

Hé waar is die ziekenauto nou? Al weer weg. Zie je wel? Er gebeurt nooit wat. Het wordt alleen maar donker. Ik wil naar huis, maar ik durf niet. En ik durf ook niet bij de buurman om mijn bal te vragen. Hij heeft hem toch al stuk gesneden. Ik heb best wel lang in de struiken gezeten. Ik ben helemaal stijf. Het stinkt er. Iech. Een klein beetje als je er net zit, maar dat wordt steeds erger. Maar de kust is veilig ofzo, denk ik. Mama komt me nu niet meer zoeken. Niemand komt ons ooit opzoeken hier. Kijk maar. Er staat geen ene auto op de parkeerplaats. Ik ga op het asfalt liggen en zwaai met mijn armen en benen. Er komt toch nooit iemand.


Reedsch...74 toevoegingen, reedsch

Vuige soapies voor het weekend!! Mijn balzak spant zich, reeds.

bromde Kiers om 11:28 AM (op 12-03-2004)


Grrrrts. Meer hoef ik niet te zeggen. Anders val ik in herhaling.
Vindt u het goed dat ik een fanclub opricht?

bromde Lennard om 11:43 AM (op 12-03-2004)


U lijdt aan een bijzonder hardnekkige, maar evengoed heel prettige ziekte, moet ik zeggen.

bromde Marnix om 11:50 AM (op 12-03-2004)


Hé, Dr Bernhard!

bromde Klaarsz om 12:06 PM (op 12-03-2004)


Lennard, wat een idee. Misschien kan Hoof t-shirts voor de Gerrits Fanclub maken?
Verders zeg ik ook even helemaal niks. Dat is omdat ik zwaar onder de indruk ben. Gerrits man, wat schrijf je goed.

bromde Adriana om 12:29 PM (op 12-03-2004)


mooi spul, lekker multiediemenzjonaal enzo.

bromde Mol om 12:51 PM (op 12-03-2004)


Geweldig van de kaart, maar ik wilde toch nog even mijn confrater kardinaal steunen. In die zin dat wij zijn standpunt gans steunen.
Een gezegende dag verder.

http://www.angelfire.com/rnb/mariabode/bo00.htm

bromde Bomers om 01:03 PM (op 12-03-2004)


Grrreats as ever.
Niemand gelooft me, maar het is wel zo.

bromde Paul om 01:31 PM (op 12-03-2004)


Goed, even samenvatten:
Ik heb vanmiddag patat op met de collega's. En als je dat niet aanstaat heb je pech. Vrijdags stoppen we om 15:00 uur met werken en gaan we een biertje drinken. Ik ben dan altijd op de fiets en meestal niet voor 17:00 uur weg.

We drinken altijd Grolsch. Maar dan pijpjes. Waarom? Dat weet niemand.

Zo.

bromde Lennard om 02:22 PM (op 12-03-2004)


Beetje moeilijk te volgen op de vrijdagmiddag , maar desalwelteplus een pracht van een verhaal. Meer !

bromde Mr. Belvedere om 02:28 PM (op 12-03-2004)


Dat met die fanclub wordt nooit wat. Alleen al vanwege de namen:
Grrrits
Grrrrts
Gerrits
gratsaqxxrrits

En zo voort.

En zelf weet hij het volgens mij ook niet. Dus.

bromde Lennard om 02:29 PM (op 12-03-2004)


Ach, als je patat maar goed zit. Toch?

bromde Marnix om 02:49 PM (op 12-03-2004)


Zo, de week bijna voorbij dus ik kan weer veilig binnenstappen. Valt er nog wat raaks op te merken, af te zeiken, adrem te wezen, grapje maken, iemand inpeperen of te keuvelen en/of bij te kletsen? Zeg het maar. Ik ben voor alles in.

bromde Kiers om 04:48 PM (op 12-03-2004)


Het was mijn beurt dit weekend?
Gaat uw gang. Het hele weekend mag u mij kletsen, inkeuvelen en gepeperd adrem afzeiken.

bromde Lennard om 05:15 PM (op 12-03-2004)


Bend over, buoy!!!

bromde Marnix om 05:20 PM (op 12-03-2004)


In den arsch genomen door Marnix terwijl ik Lennard afzeik. Dit heeft een hoog Leather Boy gehalte waar ik niet noodzakelijkerwijs tegen ben. Gaan we dit nog op tape zetten om na te genieten?

bromde Kiers om 05:35 PM (op 12-03-2004)


Neutje pakken, met z'n allen?
't Is maar een voorstel, hoor.

bromde Paul om 05:48 PM (op 12-03-2004)


Blanche: Tramp!
Dorothy: I, I am a tramp?! Blanche, have you heard the latest ad campaigns? See the world, sleep with Blanche Devereaux. Join the army, Be All You Can Be and sleep with Blanche Devereaux. The marines are looking for a few good men who have NOT slept with Blanche Devereaux!
Blanche: Just what are you trying to imply?
Dorothy: Slut!
Blanche: Trash!
Rose: Now girls, settle down before you say something you'll both regret.

bromde Susan Harris om 05:53 PM (op 12-03-2004)


Join the army...NOT just a tear in the target, volgens schutter. Ricochet...

bromde grts om 06:01 PM (op 12-03-2004)


until someone gets hurt...
and then its just hilarious!

http://www.fnm.com/lyrics/kfad_lyrics.html#rico

dank voor de steunbetuigingen!fanclub hoeft niet. geld storten mag altijd. rek # 49.28.05.113, utrecht.

bromde grts om 06:04 PM (op 12-03-2004)


Hulde voor het gebruik van mijn ingenieuze tekstuele vondsten. Ook uw gedachtespinsels mogen er zijn heer Grts.

bromde Mike Patton om 06:24 PM (op 12-03-2004)


grts méént 't.
Jij *hik* ziet ook niks.

bromde Paul om 06:45 PM (op 12-03-2004)


http://www.wegdiebril.nl/?ref=fypz

bromde Paul om 06:53 PM (op 12-03-2004)


In Bulgaria we have a very interesting tradition and it is related to the 1st of March. It is not a big holiday, but it is more traditional than celebration and is based on the founding of Bulgaria, 681 AD.

The month of March according to Bulgarian folk belief marks the beginning of the springtime. Therefore the 1st day of March is a traditional holiday associated with sending off the winter and welcoming the spring.

The tradition is that on the 1st of March and the days after all people give to each other very interesting strips or small wool dalls called Pijo and Penda, or as we call them Martenitzi. They bring the name of March, in Bulgarian Mart. But according to our tradition, behind the name Mart stands an angry old lady who changes her mood very rapidly. Her name is Grandma Marta, in Bulgarian Baba Marta.

The ancient roots of this ritual honor the God Mars, who is the God of the spring and later the God of the war. People in the very beginning of our century were fighting a lot. Usually the wars started at the beginning of March, and most of the warriors had to leave their homes. The women were so unhappy, and afraid about the lives of their men. That is why they decided to give to their husbands red and white tokens, which were either red and white cloth strips for the hand, or small woolen figures of a white girl and a red boy. The colours represent the blood of the warriors, which their wifes didn't want spilled, and the white colour the pale faces of their women waiting for the warriors to come back home. The exchange of these tokens was made for two reasons: the first one was to remind the men about their families and the second - to please Baba Marta, so she would not change her mood so friquently: in other words, so that the warriors would not have a lot of problems with the weather and die because of frost.

That was remained almost the same today as it began. Today we give the red and white colours only to please Baba Marta, not to make us cold. In doing so, we hope the spring will come as soon as possible. Once we have those tokens, which we put on our cloths or wrist, we wear them until we see a stork. After seeing this bird, we have to take away the tokens, cause the stork is showing us that the spring is already here. In the different parts of the country, however, the process of taking away the token is different. Some ties it on a fruit tree, thus giving the tree the health and luck that we had while having the token. Others are putting it under a stone. The kind of insect we find right next to the token the next day will determine our health for the rest of the year. If it is a worm, it will be a very healthy year, and we'll have success. It is the same in with an ant; the difference is that we'll have to work a lot to reach success. If it is a spider, then we are in trouble and we might not have that luck with health and personal success.

The Martenitza is also an odd artistic image of nature. At that period of the year, nature is full of hopes and expectations. It also symbolized the purity of the white snow going away and the red settings of the sun becoming more and more intensive with the coming spring. These two natural resources are necessary for the life as well as the male and female spirits.

A decoration with Martenitzi is the most typical and unique Bulgarian tradition. Now the Martenitza symbolized new life, conception, fertility, and spring. This holiday is for joy, health and long life. This Bulgarian tradition is pure and bright like the colours of the Martenitza. It shows us the neceessity of harmony in nature and in people's lives. This is the sincere message from the Martenitza.

bromde Baba Marta om 07:00 PM (op 12-03-2004)


Govvedome, zàg!

bromde Paul om 07:02 PM (op 12-03-2004)


Yes, please.

bromde Graham Chapman om 07:53 PM (op 12-03-2004)


Nou, of misschien deze, bezopen anesthesist Chapman.

http://www.geocities.com/SunsetStrip/Alley/8267/focus3.htm

bromde Paul om 08:10 PM (op 12-03-2004)


Waar IS iedereen? Sta ik hier met mijn Vodka/Lemon/Ice so fukking cool te wezen, KIJKT er niemand naar me?!

I'm So Cute

One Two Three Four!

Feelin' sorry
Feelin' sad
So many ugly people
I feel bad
I'm so cute
They're so homely
Some of them
At home 'n' lonely
Wish they could be
Very cute like me
But they will never
Get to be

Some folks got it
Some folks don't
Some so ugly
They never won't

Everybody
See his hair
See his clothes
I'm sure you care
Terry Ted
It really sweet
Watch the way he keep the beat
Sweet as honey
He's a piece of cake

bromde Kiers om 09:01 PM (op 12-03-2004)


Hoe geraken wij van Killing Fields naar Loving Fields?

Amaai, gezever hier, hé.

Lambiek, joa, goe zunne!

bromde Sidonia om 09:08 PM (op 12-03-2004)


I have been in you, baby
And you
Have been in me
And we
Have been
So intimately
We
Have been so together
And while
I was inside
I mighta been
Undignified
And that is maybe
Why you cried
I don't know
Maybe so,
But what's the difference now?

Romanticus die Zappa. Ik was erg gesteld op de man maar sinds hij niet meer onder ons is, heb ik hedentendage gelukkig zijn muziek nog.

bromde Kiers om 09:16 PM (op 12-03-2004)


Sidonia, het is dat ge gene titten heeft...

bromde Kiers om 09:17 PM (op 12-03-2004)


Kutsite hier.
Alles zoooooo
lamaar.
http://members.chello.nl/r.veen3/boek3.html

bromde Verkuil om 09:25 PM (op 12-03-2004)


Hoezo kutsite? Ik vind het een leuke site!

kus

bromde Het Prinsesje om 09:40 PM (op 12-03-2004)


www.woedend.nl/plop

ik groet u plopsgewijs!

bromde grts om 09:47 PM (op 12-03-2004)


bromde Lennard om 10:30 PM (op 12-03-2004)


(Ik vind dit de mooiste site
die ik ken. Deze informatie niet uitlullen graag. Sssshh.)

bromde Paul om 10:33 PM (op 12-03-2004)


(Neigingen nóóit onderdrukken.)

Amalia, hoe is Waspik?
Flauw, ik neem mijn woorden terug.

bromde Paul om 10:45 PM (op 12-03-2004)
Ik werk nog aan een champagnegeluid.

bromde Marnix om 11:14 PM (op 12-03-2004)
Of deze.

bromde Marnix om 11:19 PM (op 12-03-2004)Whiskey, mijnheer?

bromde Geluidstechnicus Willem om 12:30 AM (op 13-03-2004)


Koffie, koffie, een lekker bakkie konffieee!

*slaat tegen de vloer*

bromde Paul om 12:45 AM (op 13-03-2004)


Zo. Ik ben er klaar voor, mijn weekendje weg. Oma is tachtig geworden vandaag (ja serieus). Heb onnoemelijk trek in chocola maar ik hou me maar even in. Zout stokje dan maar ..

bromde CiNNeR om 01:35 AM (op 13-03-2004)


Hoi Cin!
Hou de moed erin!
Probeer ik ook.
Je bent een schat. Ja hoor, heel gewoon.

bromde Paul om 01:47 AM (op 13-03-2004)


Cindy, deze is van ene Earl, dus die mag je mij niet aanrekenen:

As I stand here today with the world as my witness,
I pledge to you my undying and everlasting love.
I will stand beside you as your partner,
I will stand before you as your protector,
And I will stand behind you as your solace.
Please spend and end your life with me.

- Earl -

bromde Paul om 01:55 AM (op 13-03-2004)


*Bloost zich wezenloos*

Snel een ander onderwerp. Nu ja, de hang naar choco was sterker dan mijzelf. Dat is de pest, als je het gewoon nog in huis hebt liggen. Enfin, ik maak me er niet druk om en ga maandag wel weer helemaal aan de lijn. Zaterdag voor het eerst in tijden uit eten en dan ga ik ook niet op sla knabbelen tenslotte. Er dient een beetje geleefd te worden enzo ...

*Blaast de kaarsjes uit en wenst iedereen vast een fijn weekend*

bromde CiNNeR om 02:54 AM (op 13-03-2004)


Kusje op!

bromde Eh... minnaar? om 03:08 AM (op 13-03-2004)


Dichterlijke straten enzo.

http://www.epibreren.com/pages/mainframe.html

bromde Paul om 07:58 AM (op 13-03-2004)


bromde Lennard om 10:30 PM (op 12-03-2004)

Was ik niet hoor. Maar goed.

Cin, goed weekend. Ik denk dat ik morgen ook maar iets geks ga doen. Naar m'n schoonouders ofzo.

bromde Lennard om 09:18 AM (op 13-03-2004)


Ja Lennard? Dus er zijn weer mensen op deze site die niet met hun eigen koppie op tv durven? Lafbekken die zich achter anderen verschuilen? Of nog erger anderen woorden in de mond willen leggen?

Doet mij heel erg aan politici denken. Vaak minderwaardig volk, zal ik u vertellen.

bromde Kiers om 10:52 AM (op 13-03-2004)


Goedenmorgen Kiers.

En wat staat er nou eigenlijk? Een rood kruisje in een wit vlakje. Nou, daarvoor hoef je toch echt geen andere naam op te zetten hoor.

Weet je wat ik nou echt leuk vind:
http://www.nu.nl/news.jsp?n=291105&c=41

Hahaha.

bromde Lennard om 10:55 AM (op 13-03-2004)


De Lennard-fake post zit aardig dicht in de buurt van de twee opvolgende posts van Paul.

Nou heet ik geen Sherlock Holmes en ben ik ook geen Einstein en heb ik ook al geen toegang tot IP adressen maar het water in mijn volledig volgelopen onderbroek zegt dat dit wel eens een aanwijzing ZOU KUNNEN zijn.

Ziet u mijn kunstige juridische omzeiling Paul direct te beschuldigen van flauwe onbenulligheden? Zou Paul zoiets doen?! Neeee toch!

bromde Kiers om 11:04 AM (op 13-03-2004)


Nee hoor.
Alles is in orde.
Laat dat maar aan
bijvoorbeeld Marnix
en zelfs Bicat zelve
over.
Uw onbenul

bromde Paul om 11:09 AM (op 13-03-2004)


Ik heb de plaats van het misdrijf onderzocht. Het lijkt op een hopeloos mislukte poging om uit mijn naam *plop* te roepen met een plaatje van Marnix.

Op zich lig ik daar niet wakker van.

Paul wil mij alleen maar kussen vrees ik, dus dat is geen serieuze verdachte.

bromde Lennard om 11:12 AM (op 13-03-2004)


PPPFFFEEeeewwww!!!

Ga ik daar even door het oog van de naald! Het laatste dat ik wil is natuurlijk iemand voor het hoofd stoten, valselijk beschuldigen of achterom aanvallend penetreren.

En zeker niet op een vrolijke doordeweekse zaterdag.

bromde Kiers om 11:18 AM (op 13-03-2004)


"Lennard, pas nou op, of ik geef je een zoen.
U bent gewaarschuwd.
Einde bericht."

Ik zou een aantal keren per nacht gillend en zwetend wakker worden. De komende maanden.

Met een kloppende wortel. Dat dan weer wel.

bromde Kiers om 11:26 AM (op 13-03-2004)


Ik krijg geen kloppende wortel van Paul. Ligt niet aan hem maar aan mij hoor. Het is mij niet gegund een kloppende wortel te krijgen wegens mannen.

Maar daar lig ik dan ook niet wakker van.

Ik lig woelend wakker te liggen wegens visioenen van mosseltjes. Of als ik tegen mijn lief aan lig te slapen met een ENORM harde tampeloeres tegen haar achterste, dan wil ik ook nog wel eens wakker worden. Maar verder slaap ik goed.

bromde Lennard om 11:38 AM (op 13-03-2004)


Half slapend maar nog steeds dronken wakker worden. Half slapend omdat je een geweldig geile droom had waarin je twee vrouwen tegelijk door het bed boorde. En die droom wil je vasthouden.

Maar tegelijk ook half wakker omdat je je ochtenderectie inbrengt tussen de vertrouwde warme bilpartij van de moeder van je kinderen. Een beetje vreemdgaan maar ook weer niet.

En vooral elkaar niet aankijken want je meurt uit je bekkie van het avondje bowlen. Zaad uitstorten en snel doorslapen. Lekker verder dromen met die twee vrouwen die je door het bed aan het boren was.

bromde Kiers om 11:53 AM (op 13-03-2004)


Oh!!!
en
Ouch!!!

Radeloos, reddeloos!!!!!!!!!!!!!

112 was 't toch, hè?

bromde Paul om 11:57 AM (op 13-03-2004)


You leave my dear one in peace, or you have another thing coming.
Got that?

bromde Susan Harris om 12:09 PM (op 13-03-2004)


Die kan zo kwaad worden.
Telefoon staat weer roodgloeiend.
Onder water, nota bene.

bromde Paul om 12:29 PM (op 13-03-2004)


Of Ria Visser uitwonen in de kleedkamer, na een interview met Bob de Jong. Ook zoiets.

bromde Marnix om 12:40 PM (op 13-03-2004)


Percies.

bromde Paul om 12:45 PM (op 13-03-2004)


He?

*zoekt een kort gedicht van Kiers over lichaamssapeen*

onderwaterhockeyen. IS dat niet DE oplossing?

*Zoekt nogmaals*

Dan coppypeest ik zelf maar wat. Jullie hebben het toch over logica:

In 1952 werd er bij Alan Turing, bekend van gelijknamige machine, ingebroken. Hij vertelde de politie dat hij een ex-minnaar verdacht. De wout noteerde. Turing werd 'gross indecency' ten laste gelegd. Kontseks was onwettig en een ziekte in de UK, anno 1952. Blijkbaar kun je in je eentje zo ongeveer heel Europa redden en vervolgens uitgekotst worden om wat je in je slaapkamer doet. Terecht trouwens. Vuile flikkers. Make me wanna puke my fucking guts out. Affijn. Turing kon kiezen: 2 jaar cel of een experimentele behandeling voor zijn 'ziekte' met oestrogeeninjecties. Hij koos de spuit en kreeg, naast een limp bizkit, tieten. -zie ook fight club- Hij was niet blij. In 1954 pleegde hij zelfmoord, middels een hap uit een met cyanide geimpregneerde appel. Was Turing een genie? Ja. Is er ooit een briefje gevonden? Nee. Was het een wanhoopsdaad? Nee. Hij has al 1.5 jaar tieten toen hij het deed. Wist Turing dat appelpitjes vol met cyanide zitten? Lijkt me wel. -veel vruchtenpitten trouwens, de beroemde amandeltjessmaak- Verwees Turing met zijn actie naar zowel sneeuwwitje als zijn homoseksualiteit? Was het een geniale aanklacht en roep om emancipatie? Het lijkt er op. Stomme mietjes.

bromde grts om 01:01 PM (op 13-03-2004)
Toch is dit best leuk, heer Marnix.

bromde grts om 01:07 PM (op 13-03-2004)


Ik zie een volledig mislukte opzet tot een geslaagde conspiracy theory met behulp van de vereende krachten van biochemici, de BH-industrie en oestrogeen fetishisten.

Geniaal overigens maar had jij daar niet al een verhaal over geschreven, waerde GRTS? Iets met een vrouw wiens botox voorhoofd pardoes weer ging hangen?

Excuses, ik ben even 24 uur pleite van hier om het land te redden. In welke hoedanigheid laat ik later weten. Als ik het overleef natuurlijk.

bromde Kiers om 01:09 PM (op 13-03-2004)


Ik zal vast eenen neerlandsche driecouleur voor u regelen. En voor er onder een er solide uitziende maar toch vederlichte kist van triplex en geperste houtsnippers Model 'Anna Lindh Palme'. Van Ikea natuurlijk.

bromde grts om 01:13 PM (op 13-03-2004)


Toch weet ik niet of ik voor of tegen botox ben...

bromde grts om 01:20 PM (op 13-03-2004)


Mijn favo lijstje
(Marnix en Bicat
buiten mededinging,
want zijn instituten):

Hoof
Grts
Kiers
Bewegende
Lennard
CiNNeR
Adriana
Matxil
Max
& ik
vergeet.

Plus dat lijstjes
afgrondelijke onzin
zijn, maar leuk om
samen te stellen.

Tranen!
Bicat.net 4 ever!

bromde Paul om 01:24 PM (op 13-03-2004)


Mijn favo lijstje:

Paula Abdul
Paul Newman
Pauly Shore
Paul Rue
Paulus de boskabouter
Paulus johannes paus
Paul de Leeuw
Paul Anka
Paultje pistolen
Paulus apostel
Paul

en Paul natuurlijk

bromde grts paul om 01:29 PM (op 13-03-2004)


(Heer Vilé vergeten, b.v.)

bromde Paul om 01:34 PM (op 13-03-2004)


Parbleu, bij de bourgeoisie bestaat de behoefte troupeaux, of indien U wenst, cliques te moeten vormen. Gelukkig, ik begon mij reeds zorgen te maken. Waar kan ik het hoofd van de ballotage commisie vinden? Mocht er nog behoefte bestaan aan een bourgondische atlant....

(Fronst zijn adelijk voorhoofd, trekt zijn linker wenkbrauw omhoog en slaat met zijn Toledo sabel de hals van een fles Petrus 1947.) Santé mes chèrs

bromde Arnaud om 03:46 PM (op 13-03-2004)


Het tuinhuisje is klaar. Terrasje ervoor gelegd, pad gelegd. Alleen nog schilderen. Maar dat komt nog wel.

Ik heb een

verdiend denk ik.

bromde Lennard om 05:20 PM (op 13-03-2004)


Boodschappen gedaan. Voor 3 dagen.bromde Marnix om 05:30 PM (op 13-03-2004)


Slechte voorzet.
Die vooRRang heeft.

bromde Paul om 03:34 AM (op 14-03-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)