huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Gluurder"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Komen, zien en verliezen."]

03/05/2004: "Onuitwisbare indruk"


Hij was er helemaal klaar voor. Het leed was geleden. Het tragische overlijden van zijn jonge vrouw lag achter hem. Evenals de celstraf die nodig was om van haar verlost te zijn. 8 jaar die welbesteed waren, achteraf. Keihard gewerkt aan zijn karakter. Nou ja. Meer aan hoe zijn karakter beter tot uiting kon komen in zijn fysieke vorm. Die jaren van bouwen aan zijn lichaam hadden hun uitwerking niet gemist. Hij deed dat al vrdat hij 'maar eens over zijn daden na moest gaan denken', inmiddels wist hij beter. Die injecties van Def's Gym waren zoveel slechter dan die die gozer in de lik leverde. Ook voor je karakter, zeiden ze.

Glimmend geschoren schedel, maatpak, glanzende stappers en een duimring links en pinkring rechts, van n of andere trendhomo die hij bij zijn tussenwoning van straat had getrokken. Het oorbelletje had hij bij nader inzien toch maar niet ingedaan omdat zijn eigen gaatje zo'n beetje was dichtgegroeid. Hij had het bloed er wel afgespoeld, maar het was natuurlijk wel een homo. Waarschijnlijk. Dat was achteraf een beetje te laat om te vragen. En met naalden en dergelijke was hij al die tijd hl voorzichtig geweest.
Wel lekker dat die gozer ook een beetje grote handen had. Anders had-ie hem voor niks doorgebroken. Die 200 euro in z'n portemonnee was ook niet echt de moeite.

Flinke snuif erin, taxi laten komen en die domme arabier proberen uit te leggen dat Jimmy Woo een dansclub was. Geen restaurant man. Ja, je kon er wel eten, maar daar kwamen de mensen niet voor. Hij had er zin in. Om eindelijk gezien te worden zoals-ie zich al jaren voelde. Een beest van een vent, met prachtige zachte ogen en alle trucs in huis om alle wijven om z'n vinger te winden.
Als hij niet aan het trainen was geweest, dan zat hij te lezen. Boeken over psychologie en dat soort dingen, maar ook over die dokters die mensen opensnijden als ze vermoord zijn.

Het rook nog nieuw in de garderobe. Aan de andere kant, alles rook nieuw voor hem. Het leek wel alsof hij in een heel ander Nederland het busje uitstapte wat hem op het station afzette. Die euro's hadden ze binnen ook wel gehad, maar buiten was alles veel goedkoper. Hij had op het station direct vier gevulde koeken op, wachtend op de trein naar Amsterdam CS.
Hij gaf zijn jas aan het fotomodel en stak het plaatje met de chip in zijn linkerbroekzak. Linkerbroekzak. Linkerbroekzak. Hij wilde er honderd procent zeker van zijn dat hij straks in n beweging kon uitchecken als hij wat had versierd.

Hij had lles uitgesteld, dus ook dat eerste biertje. IJskoud. Het vocht schoot hem zo ongeveer in de ogen. Van de kou en het lekker. Hij zou er bijna weer van gaan roken man.
Er stond verder niemand aan de bar. Het was best druk, maar iedereen zat op of rond de banken en stoelen waar ze diep in wegzakten en waar in hoog tempo allerhande pillen en poeders werden weggespoeld met drankjes waarvan de n nog hipper was dan de andere. Aan de bar staan was definitief niet hip meer.
Blijkbaar.
Op weg naar de bar had hij al wel gezien dat zijn uiterlijk z'n uitwerking voorwaar niet miste. De manier waarop de dames naar hem keken deed hem denken aan de Wallen. Maar dan oprecht.

Met zijn derde biertje besluit hij met zijn rug tegen de bar te gaan staan.
Precies het goeie moment, want een schoonheid met donkere krullen stapt op hem af. Beetje klein, maar goeie tieten, lekkere gewone kleren, maar wel van dure merken en een beetje een mix tussen allerlei rassen. Met wat Aziatisch, maar vooral veel lekkers. Gewoon lekker.

"Wat drink ik van je?" zegt ze met een zalig schurend stemgeluid. Een stem met ingebouwde kir. Heerlijk. "Om te beginnen iets van de bar?". Ze lacht hardop. Hij bestelt rode wijn en voor zichzelf een wodka. "Wat doe je?" vraagt-ie lukraak. Interesse tonen, had hij gelezen. Ze lacht weer. Dat scheen nooit iemand te vragen. Hoogstens wat ze nu deed, of met wie. Hij glimlachte, niet helemaal begrijpend wat ze bedoelde. Een korte blik op het hipdom op het omringende meubilair doet zijn vermoeden rijzen dat iedereen hier wl wist wie de dame voor hem is.

"Ik val wel op stevig. Kaal. Beetje gevaarlijk. En niet zo snel onder de indruk van bekendheid. Ik vind je leuk." Inmiddels zitten ze weggezakt in een poef aan drankje nummer vijf of zes. Hij was nogal vaag geweest over zijn dagelijkse bezigheden. Dat had haar interesse eerder doen toenemen dan dat ze afstand had genomen. Daar mag ze wel mee oppassen, dacht hij nog, met die naviteit.

"Wil je met me mee naar huis?"

Het lijkt alsof alle achtergrondgeluid en muziek in n keer wegvalt. -uis. -uis. -uis. Echoot het in zijn hoofd. Dit oneindig simpele voorstel klonk als een denderende donderslag door. Hij dacht zelfs dat hij een lichtflits had gezien. Zo onbewogen mogelijk zegt hij dicht bij haar oor "Niets liever dan dat schat."
Direct spijt. Dat "schat" was misschien iets teveel van het goede.
Ze veert op. "Oe!" zegt ze als ze licht wankelend bijna de andere kant op valt. "Lage kutkussens ook." ze lacht, hardop. Met haar verdorven schorre stemgeluid.
"Zullen we maar een taxi bellen?" stelt hij voor. Nee, ze kan nog best rijden. En bovendien, het is vlakbij. Ze pakt hem met twee handen bij de arm als ze naar de jassen lopen. Ongelofelijk. Hij heeft niet alleen n of andere bekende actrice aan z'n arm, hij mag ook z mee naar huis! Hij knipoogt naar zichzelf in de glanzende lichtbak naast de toiletten waar ze nog even heen moest. Begreep het ook wel eigenlijk. God, wat was hij opgeknapt vergeleken met 10 jaar geleden. Toen dacht hij nog dat niemand hem ooit zou zien staan. Geen wonder dat hij zo diep onder de indruk was geweest van Essa, die hem vanaf het begin aanbood. Maar wt een irritant kind bleek het te zijn, uiteindelijk. Zeker toen ze zijn eigen twijfels bij de maat van kleine John was gaan exploiteren. Dat heeft niet lang geduurd toen.

De actrice zoent luidruchtig een of andere neger in een Hugo Boss-pak. Ook kaal. Maar allesbehalve gevaarlijk. Zag er wel uit alsof ze hem ook wel eens mee naar huis had genomen, maar hij trad nu de zaak opzichtig met een strakke blondine binnen. Nog niet eens twintig, waarschijnlijk.
"Doei Umberto! Ik ga me met dit brok vermaken!" ze knipoogde naar hem en zwaaide naar de jongen achter de balie van de garderobe.
Hij klimt in de jeep en kijkt nog eens naar het geile gezicht van het stuk naast hem. Vaag dacht hij haar misschien wel eens gezien te hebben op een poster of een Playboy. Maar dat had ook iemand anders kunnen zijn geweest.

"Het is hierachter." zegt ze. Ze praat de hele tijd, maar hij is een beetje op een automatische piloot van hmm's en jaja's geschakeld. Neuken. Dr denkt hij aan. Dat is waar ook. Dat doe je dus met je pik. Dat ding waar hij zo hard voor gewerkt heeft om te vergeten. Kleiner dan zijn duim. En dan dat goddelijke lijf naast hem wat maar n bedoeling lijkt te hebben. Een nacht lang harde sex.
De auto stopt. De grote sleutelbos rinkelt als ze de gangdeur opent. "Treed binnen in mijn wereld", zegt ze theatraal, "welkom in je fantasie."

Bovengekomen gaat ze uiteraard eerst iets makkelijks aantrekken. Vorsend kijkt hij om zich heen. Kaal, maar stijlvol, de inrichting. Net als hij dus, qua uiterlijk. Hij blijft wat ongemakkelijk staan. Zijn oog valt op een ingelijste filmposter die op de grond tegen de muur staat. Dat is 'r inderdaad. Het is echt een beroemheid hier vlakbij hem man. Hij groeit.
Ze komt binnen in een kimono die niets te raden of te wensen overlaat. Het gaat gebeuren. "Wil je misschien even douchen?" Verbaasd zegt hij "Nou, lekker", dat had hij zo niet bedacht. Maar even dat zweet van die drukke club van je afspoelen is wel zo lekker. En even een maatregel om een vroegtijdige zaadlozing te verhelpen was eigenlijk ook wel op z'n plaats.
Want, godver, wat was dt een ongelofelijke vrouw. Hij loopt in de richting die haar duim had aangeduid. En kijkt om hoe ze, haar contouren duidelijk zichtbaar, twee glazen Absolut inschenkt. Door de openvallende voorkant ziet hij een dun streepje schaamhaar.

De douchecabine is prachtig. Warm. En er ligt al een handdoek klaar. De douche is heerlijk en de gedachte dat hij zometeen een opwindende nacht ingaat, met de dame die in de kamer inmiddels meezingt met een oud soulnummer, is voldoende voor een enorme zaadlozing. De spetters op de muur spoelt hij weg, luisterend of ze nog steeds doorzingt.
Voor de zekerheid kijkt hij of hij snel weer een nieuwe stijve kan maken. Het lijkt er wel op. Het wordt wel kouder. Van binnen. Hijzelf is wel gewend aan de afmeting van kleinduimpje. Maar deze dame misschien niet. Hopen dat ze er geen aandacht aan besteed.
Hij twijfelt of hij met geheven banier de kamer zal betreden, of met een handdoek om zijn middel. Het wordt de handdoek. Niet t graag willen, had hij gelezen.

De kamer is leeg. De muziek staat nog hard aan. "Eh, hallo?" zegt hij voorzichtig. "Hier!" roept ze vanuit een kamer ernaast. De grote deur staat wijdopen en ze ligt met een sigaretje en een glas in haar hand ongelofelijk verleidelijk te zijn.
Keurend kijkt ze naar zijn gespierde lijf. Haar blik zegt voldoende en ze beweegt zich schurkend in het beddengoed. Ze trekt een wenkbrauw op als ze zegt "doe die handdoek eens weg".

Hij twijfelt. Hij was liever het bed ingegleden om eerst aan haar opwinding te werken en niet te nadrukkelijk de aandacht op zijn inbreng te richten.
Hij voelt dat Johnny in alle staten is. Maximale kracht.
Hij steekt zijn vinger tussen zijn zij en de handdoek en duwt hem naar beneden. De handdoek valt op de grond.

De actrice kijkt eerst ongelovig naar zijn kruis, dan kort naar zijn gezicht en dan weer naar zijn kloppende geslachtsdeel. Het lukt haar niet. Ze probeert haar lippen op elkaar te knijpen, maar het lukt niet. Ze lacht. Hardop. Lang en hard. "Ssssorry..." proest ze uit.

John pakt de gietijzeren lamp van het nachtkastje en slaat de voet hard en diep in haar gezicht. En keer, twee keer, drie keer. Haar uitgestrekte handen graaien wild in de lucht, maar verliezen al in kracht. Hij beukt door tot het stil wordt. Het lijkt het krijsen van een zeug die op traditionele wijze wordt geslacht. En zo voelt het ook.
Als het stil wordt en hij de muziek weer hoort kijkt hij naar lampvoet in zijn hand. Stukken vlees hangen aan de scherpe randen aan de onderkant. Het lijkt wel een lip die hij ziet.
"Verrek," valt hem op, "zo'n lamp heb ik ook in de schuur man."


Reedsch...75 toevoegingen, reedsch

I hope, in your interest, this piece of shit is about our Playboy, kiddo.

bromde Hefner om 10:59 AM (op 05-03-2004)


Kan die kolom niet wat breder, ik scroll me suf hier.

bromde Rick om 11:11 AM (op 05-03-2004)


siliconenlippen raken makkelijker los natuurlijk.
Of waren haar lippen echt?

bromde matxil om 11:58 AM (op 05-03-2004)


Heeft die John een emailadres? Ik heb nog een paarduizend mailtjes waar ie misschien wel wat aan heeft.

bromde Dennis om 12:04 PM (op 05-03-2004)


Gelukkig heeft ze een zus.

(Zo komt die DVD natuurlijk nit af, Hoof.)

bromde Marnix om 12:36 PM (op 05-03-2004)


Daar komt hij natuurlijk nooit mee weg. Een klein pikkie en nog dom ook.

bromde Lennard om 12:40 PM (op 05-03-2004)


B.E. Ellis is vast jaloers. De American Psyco had geen klein pikkie, of toch?

bromde ingridd om 12:43 PM (op 05-03-2004)


Psycho bedoel ik natuurlijk

bromde ingridd om 12:45 PM (op 05-03-2004)


Groots!

Botox van Philips?

bromde Vil om 12:53 PM (op 05-03-2004)


In de film wel, had ik het idee.

bromde matxil om 12:54 PM (op 05-03-2004)


Bicat.net maakt altijd enkele minuten dat ik vergeet dat ik vastzit.

bromde Eugene om 12:55 PM (op 05-03-2004)


I'm not stupid I even understand Dutch writing; especially on the wall (of my P.H.)

This will be the fate of all hardbuddies, as long as they don't have their own appartment with cam security.

bromde Bateman om 01:03 PM (op 05-03-2004)


Beetje plastisch dat laatste. Zat me net op broodje warm vlees te verlekkeren. Bedankt!

Heeft John nog de sleutels van die JEEP kunnen vinden?

bromde Redhead om 01:09 PM (op 05-03-2004)


Goedverdoeme Hoof, fantastisch verhaal. Goed begin, goed eind. En dat tussenstuk mocht er ook wezen.

Ik ken een meisje die ooit wat had met een hele grote neger. En die hele grote neger had een heel kleintje. Daar ben je dan een hele grote neger voor... Dat leven, dat is niet altijd eerlijk.

bromde Max om 01:15 PM (op 05-03-2004)


Ik vond het zelf vooral een lang verhaal. Als je het zo ziet.

Van woordgrap tot moorddrab.

Fijn! Het is weekend! Dan wordt er tenminste niet zoveel gebeld tijdens het werken!

Mijn droppige diarree was dan ook in het kader van stoom afblazen. Doe ik dit weekend ook nog even op een podium ergens. Met de band.

Binnenkort ben ik weer helemaal terug. Met een hele slappe boog.

bromde Hoof om 01:32 PM (op 05-03-2004)


Vertel eens meer over die band. Jij speelt bas schat ik. Bassisten en drummers zijn altijd het leukst.
Sympathieke, niet overdreven, knappe, grappige mannen die ook nog eens het muzikale fundament van de band vormen.

Wist je trouwens dat ik drummer ben?

bromde Lennard om 01:42 PM (op 05-03-2004)


Ik bestel onmiddellijk drumsticks bij je, Lennard. Tegen een vriendenprijs, hoor!

bromde Paul om 01:46 PM (op 05-03-2004)


Maar het gaat natuurlijk altijd om de zanger. Dat weet een kind.

bromde Marnix om 01:52 PM (op 05-03-2004)


Bas heb ik dan weer gespeeld. En inderdaad, ik ben sympathiek, niet overdreven knap en bijzonder grappig, vooral in het dagelijks leven dan.

Aangezien de meesten hier mij sympathiek, niet overdreven knap en zeer grappig voorkomen, neem ik aan - de theorie van Lennard - volgend, dat iedereen hier bas of drums speelt. In dat geval zouden wij Baron Bicats Bas en Drum Band moeten oprichten. BBBDB, voor al uw huwelijksfeesten, partijen, bar mitwa's en besnijdingen, met op speciaal verzoek de tophit 'Voorhuid met de geit'.

bromde Max om 01:57 PM (op 05-03-2004)


Zeer vuige zaken!

bromde Bart om 02:00 PM (op 05-03-2004)





bromde Castrali om 02:27 PM (op 05-03-2004)


Wat nu, ik kan niet eens in m'n moerstaal typen op Bicat!

bromde Castrali om 02:28 PM (op 05-03-2004)


Benieuwd of er nog iemand patat heeft gegeten, vandaag. Ik niet.

bromde Marnix om 03:52 PM (op 05-03-2004)


Gut nee, ik ook niet. Stel je voor, patat op vrijdag. Hoe gezellig, zo met de collega's. Brrr.

bromde bicat om 03:59 PM (op 05-03-2004)


Ik had even wat anders te doen ja.
Iets met gips en een driejarig kind en zo.

Ik ben net terug.

bromde Lennard om 04:14 PM (op 05-03-2004)


Auw

Op mijn verzoek zette ze de stap
“Ga nou weg, ga maar naar beneden”
Hoe vaak nam ze reeds die trap?
Ze wist toch van de veertien treden?

Op haar hoofd een bult
Een schaafje op haar knie
Het is ook wel mijn schuld
Mijn kindje is net drie

Ze heeft haar pols gebroken,
De hele arm zit in het gips
Troostend wordt ze toegesproken
Ze kijkt nog wel een beetje pips

Geleden pijn is reeds vergeten
Ze is zowaar weer goed te pruimen
Maar n ding wil ze heel graag weten:
“Kan die hand eigenlijk nog wel duimen?”

bromde Lennard om 04:43 PM (op 05-03-2004)


Al met al, ik begrijp het goed hoop ik, is er al weer eens een keer niet geneukt. Of mis ik weer een stuk van de film?
Zoals gebruikelijk.
Wel gemasturbeert maar niet geneukt. Hoe kom ik van dat dja-vu gevoel af.
Fijn verhaal Hoof.

bromde Arnaud om 04:43 PM (op 05-03-2004)


Lennard, geef die dappere meid een knuffel van mij.
Geen belachelijke opmerkingen van jullie daarachter. Gewoon een beetje medeleven of past dat ook al niet meer in jullie cultuur. Juist ja...dacht ik toch ook.

bromde Arnaud om 04:47 PM (op 05-03-2004)


Oef, dat was vast schrikken. Heeft ze een mooie Barbapappa pleister gekregen?

Trappen en kinderen. Daar word ik dus ENORM onrustig van.

bromde Marnix om 04:53 PM (op 05-03-2004)


Lul niet vent, groot worden doet pijn. Niet lulle maar dooreeten

bromde Bulletje om 04:54 PM (op 05-03-2004)


Het is al een week geleden. Vanmiddag moest ze nieuw gips.

Over tien jaar weet ze het waarschijnlijk niet meer.

bromde Lennard om 05:14 PM (op 05-03-2004)


Teletubbiepleisters. Doen het nog steeds goed.

bromde Lennard om 05:15 PM (op 05-03-2004)


Tab; ik ga wederom een zeer duistere periode van 2 dagen tegemoet!

Wijs mij de weg, en ik zal die gaan
Geen twijfel. Slechts resolutie zal hen ten deel vallen die ik ontmoet.

Bleek toch dat ik vorige week iemands binnenspiegel eraf had gereden.

Da's toch knap, op de fiets.

ps: het waren dan ook de Teletubbiepleisters die me erdoorheen hebben gesleept.

bromde Vil om 05:23 PM (op 05-03-2004)


Ik ga twee heldere dagen tegemoet.
Heerlijk heldere dagen. Hoop ik.

bromde Lennard om 06:09 PM (op 05-03-2004)


Dat doet me eraan denken: zegt een
whiskeyfles ook *plop*?
Meer iets in de trant van "gloek",
niet?

bromde matxil om 06:17 PM (op 05-03-2004)


Nou, beloofd is beloofd:
*gloek*

bromde matxil om 06:18 PM (op 05-03-2004)


inzet: 100%. Goede vondsten ook, maar pietsje meer schrappen had de spanningsboog geen kwaad gedaan. Mag ik dat zeggen Hoof? Easy reading makes for damn hard writing.

gedicht:
structureel anaal genomen worden in de lik
geeft je je als vanzelf een veels te kleine pik.

bromde grts om 07:49 PM (op 05-03-2004)


Hoof is koning.
en dat is dat.

bromde Mol om 09:38 PM (op 05-03-2004)


Jij mag dat zeker zeggen grts.

En terecht dat het is. Dat schrappen zag ik ook toen ik de hele woordentrui hier aanschoude. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik, knarsetandend van stress, het hele eind vanuit een basisidee in n keer heb doorgerammeld en niet, zoals te doen gebruikelijk voor het fijnschaven, een dag later nog eens kritisch bekeken.
Ja, net. Maar toen stond het er al.

Wist u dat Kees van Kooten nogal eens aan de uitspraak 'schrijven is schrappen' wordt gelieerd?
Ik ook niet.

O. Toetsen en backing vocals. En leuk kijken, en springen. Ondankbaar werk, maar iemand moet het doen.

Groet allen!

bromde Hoof om 09:41 PM (op 05-03-2004)


aanschouwde

bromde Hoof om 09:42 PM (op 05-03-2004)


Ik lees fonetisch.

bromde Marnix om 10:00 PM (op 05-03-2004)


Ik typ hardop

bromde Hoof om 10:09 PM (op 05-03-2004)


Ik wil niet eigenwijs zijn... Of eigenlijk ook weer wel. Het zal in m'n aard zitten.
'Schrijven is schrappen' komt oorspronkelijk van de ons reeds lang ontvallen Bomans, Godfried.
(Ondanks zo'n voornaam succes hebben, is helemaal te gek, natuurlijk, hetgeen destijds nog 'krankzinnig' werd genoemd.)

Zo, nu nog schrappen. Bah, winterwortelen, urgh.

bromde Paul om 10:16 PM (op 05-03-2004)


Zo zie je maar.

Ik had het zonder morren net zo lief aan Honnor de Balzac gekoppeld. Eigenlijk blaat ik een leraar van de School voor Journalistiek na.

Daar ga je met je niet-gecheckte info...

Met je kloten voor het blok. Of een onaangename positie van gelijke strekking.

* Schenkt nog een Het Kanon in *

bromde Hoof om 10:37 PM (op 05-03-2004)


Het gaat er niet om wt je schrijft. Zei ooit iemand. Ik.

Maar dat bleek dus helemaal niet waar te zijn.Ach. Ik zit er wel vaker naast.

bromde Marnix om 10:45 PM (op 05-03-2004)


Ik had voor mijn mondeling Nederlands MAVO niet alleen een nogal hoog cijfer, maar ook lle boeken van Bomans gelezen.

En zit me nu LIVE voor te nemen ze allemaal bij bol.com te gaan kopen om te zien waarom ik daardoor zo ontstellend versteld stond van de schoonheid van taal, droge verteltrant en wat al dies meer aan Heer Bomans kleeft. En waarom ik zo enorm hard moest lachen iedere keer. Ook om Pa Pinkelman en Tante Pollewop, maar ook die krankzinnige interviews met imaginaire personen die zich op hun 97e nog steeds gymnastiekend ondersteboven aan een rekstok in hun achterkamer bevonden.

Nu ik er zo keihard aan herinnerd word wil ik opeens mijn versleten Doc Martens in Zijn voetsporen zetten.

Maar daar heb ik natuurlijk allemaal helemaal geen tijd voor. Ik zit hier een kaart van Nederland te animeren, terwijl de vestigingen van mijn klant links en rechts gelijk paddestoelen uit de grond dienen te schieten.

Andere koek.

Bitterkoek.

(waarmee ik gelijk even iedereen de CD 'Navelzien' van Sander Vos en de Waterlanders met het gelijknamige nummer aan kan bevelen, ondanks dat het eigenlijk wel hl weinig te maken heeft met bovenstaande)

bromde Hoof om 10:47 PM (op 05-03-2004)


Dat had ik met Toon Kortooms. De Gebroeders Beekman, bijvoorbeeld, was en s een ongemeen humoristisch relaas. En er zijn er nog veel meer.

De verfilming van 'Help, de dokter verzuipt!', overigens, zorgde voor een levenslange verliefdheid op Monique van de Ven. Maar die film moet je dus nooit meer kijken.

bromde Marnix om 10:52 PM (op 05-03-2004)


ALLES van Suske en Wiske had ik op zolder liggen. Op zolder want vrienden met ouders waar ik uit de buurt moest blijven hadden andere lektuur. Achterop de voetbalvelden, zittend achter de reclameborden kreeg ik mijn eerste stijve piemel al weet ik niet goed meer waarvan.

bromde bicat om 11:05 PM (op 05-03-2004)


Mijn laatste dateert overigens van ruim een half uur geleden.

En inderdaad, ik weet niet meer waarvan.

bromde bicat om 11:06 PM (op 05-03-2004)


levensnevel

rise to vote sir!

waarom heet dat palindroom en niet bijvoorbeeld droowoord. ofzo? affijn,

bibenturi te salutant.

bromde grts om 11:15 PM (op 05-03-2004)


Je bent laat, Grsaststzst. Met drinken.

En Baron: als u alles van Suske en Wiske op zolder had liggen, kwamen ze dan niet af en toe vragen of ze het terug mochten?

bromde Marnix om 11:23 PM (op 05-03-2004)


Dus nu moest Henk Bres weer de gevangenis in?

bromde mack om 11:31 PM (op 05-03-2004)


Die weten me op de dag van vandaag nog niet te wonen. Nu woon ik ook overal en nergens.

Ik had het er eens met Paul, een andere, over:

Waar ik mijn hoed leg is mijn huis. En ik heb niet eens een hoed.

Drinken nu maar; niet?Wat zit het internet toch vol verdorven geanimeerdheid. Volgend jaar ga ik internet2 bestellen.

bromde bicat om 11:31 PM (op 05-03-2004)


Zie daar, mack fiets er tussendoor. Roland Liboton op 2, Rein Groenendaal op 3, Adrianus van der Poel op een goede 4.

bromde bicat om 11:32 PM (op 05-03-2004)


*Krijgt plaatsvervangend pijn in haar hoofd en verstopt snel alle lampen in huis*

Knuf voor het meisje Lennard. Wel mooi tekenen op het gips he!

bromde CiNNeR om 11:50 PM (op 05-03-2004)


Ach wat, ik hou van jullie allemaal! Olee'1!

bromde biccatat om 01:59 AM (op 06-03-2004)


Ik wens jullie allemaal een fles Vodka in de koeling en een aanrecht vol lekkernijen om klaar te maken voor morgen. Vandaag klaarmaken omdat morgen de smaak er beter inzit en dat alles met een scheut alcohol in je bloed. Zodat je beter voelt dat je het voor je vrienden doet, de mensen waar van je houdt demensen die van jou houden met de stereo nog wat harder en Mahler met Das Klagende Lied op aanwezigheidsnivo opengeraddaiird om iets over twee-en inn de morgen en waarom staat die buurvrouw hier? In Mijn deuropening?! Mag ik niet voor mij vrienden koekn?/?Wat wil je nou ? Vertel mij niet dat ik herrie makk, je bent gewoon stikjaloers geile slet, kom hier hoer dan leg .. ik je over het keukenblok en .. slik ik je..

bromde Kiers om 02:52 AM (op 06-03-2004)


uh uhhuh-uh uh uh!!!

*geil krng*

bromde Kiers om 02:54 AM (op 06-03-2004)


*Zoekt het nummer van 112 op en ziet tot haar enorme verbazing dat dat 112 is. Bedenkt zich dat ze geen clue heeft waar de buuv nu op het keukenblok hangt. Wellicht is het niet eens geheel tegenzinnig*

Ach laat ook maar. *Gaat naar bed*

bromde CiNNeR om 04:37 AM (op 06-03-2004)


Zonder nachtzoen.
Wat kun jij hard zijn, CiNNeR.

bromde Paul om 05:06 AM (op 06-03-2004)


'Gij zult onkuisheid begeren.'
Ja zeg!

bromde Paul om 06:53 AM (op 06-03-2004)


Morgenstond heeft goud in de mond.
Zo, die klus is weer geklaard. De burgerij kan weer met een gerust hart opstaan. De krant ligt weer in de bus. Wel zwaar, met al die extra bijlages erbij. Nu snel naar huis. Laat me het pad door de heide maar nemen, scheelt een heel stuk.
Heei, wat is dat? Een bakkerskar? Wat een mooi ding nog. Helemaal gerestaureerd!
Hoe komt dat ding hier? En niemand in de buurt! En tot de nok toe gevuld met proviand.
Laat me eens kijken...Maar pas op. Voor het zelfde geld is het een valstrik voor Belgen. Pas op...

bromde Arnaud om 06:55 AM (op 06-03-2004)


Het is nog donker

In huis, en in de kamer

Nog dronken stommel ik mijn weg over de trap

Jou in mijn armen
Tijd zegt ons weinig
op dit moment

Ik wou dat de tijd niet bestond,
stil kon blijven staan.

Je maakte me tot een slaaf
van mijn eigen zaad.

Getergd, gehavend, uitgeput
Wat ik ook geef, het is nooit genoeg.

Anderhalf jaar ken ik je nu.
God, wat hou ik van jou
Mijn zoon

bromde Vil om 07:26 AM (op 06-03-2004)


Valt mij rauw op me dak, Vil.
Prachtig.

bromde Paul om 08:38 AM (op 06-03-2004)


Herkenbaar.

bromde Lennard om 08:43 AM (op 06-03-2004)


Lennard, jij hbt helemaal geen zoon.

Goeiemorgen, trouwens. Dat u allemaal maar lekker sexueel verwend mag worden, vandaag.

bromde Marnix om 09:20 AM (op 06-03-2004)


MM

Which means: Moderator Marnix.
Nee, niet Marilyn Monroe. Of zo.

bromde Smiley om 09:57 AM (op 06-03-2004)


Ik heb wel een zoon:En een dochter:

bromde Lennard om 10:19 AM (op 06-03-2004)


En dan maar hopen dat die foto's echt zijn.
Dus Lennard, dat wordt formulieren opsturen. Dit weekend nog.

bromde Paul om 10:51 AM (op 06-03-2004)


En een hond:Een een auto:

bromde Lennard om 10:51 AM (op 06-03-2004)


Ik ben trots u te kunnen melden dat ik bijna op het hoogste niveau van perfecte burgerlijkheid ben aangeland.

De caravan koop ik dit jaar nog.
Echt.

bromde Lennard om 10:52 AM (op 06-03-2004)


Boerderijstickers ruilen?

bromde Marnix om 11:00 AM (op 06-03-2004)


Wat is hier aan de hand?! Vroeger struikelde je nog wel eens, zo tegen de middag, over lege whiskyflessen, dooie mensen, foutgeparkeerde Hummers en bowlingballen. Nu is de hele familie wakker om 08:00 uur en worden de familiefoto's gepoetst op de piano gezet.

Mag de foto van mijn familie er ook bij?

Kijk, dat ben ik met die witte stropdas om mijn hoofd. Volgende krijgen we stropdasknooples op de inburgeringscursus.

bromde Kiers om 11:05 AM (op 06-03-2004)


Precies Kiers. Wat is er aan de hand? We zijn toch godverdomme nog niet met pensioen?

Haal jij de lijken uit de kelder, begin ik vast aan de whisky.

Marnix, hang de bakkerskar achter de Hummer en ga naar Texel.

bromde Lennard om 11:17 AM (op 06-03-2004)


Even aan m'n vriendin vragen of het mag. Zo terug.

bromde Marnix om 12:33 PM (op 06-03-2004)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)