huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De Aarzeling"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Game over"]

12/05/2003: "Lieve Lennard"


“Hé, Lennard. En? Alles weer een beetje op de rit?”

Frank, 39 jaar, gescheiden, gemeenteambtenaar. Net als ik student op de avondopleiding. We praten wat over het bedrijf waar ik werk. Hoe het nu gaat na het faillissement. Dat het goed gaat en de toekomst er rooskleurig uitziet.

“Frank, die paar maanden die ik heb meegemaakt, het faillissement, de doorstart, dat levert je meer op dan zo’n hele HEAO”. Hij knikt instemmend. We staan buiten voor het gebouw en hij biedt me een sigaret aan.

“Gek hoe onverwachte, soms gekke voorvallen een mensenleven kunnen beïnvloeden. Zo liep ik dertien jaar geleden nog achter een vuilniswagen. Tegenwoordig maak ik me druk om de dollarkoers. Het kan raar lopen”. Wederom knikt hij instemmend. Frank glimlacht terwijl hij mij een vuurtje aanbiedt.

“Weet je Lennard, dertien jaar geleden stond ik op de markt. Achter de kraam met sokken. En het klopt, het leven kan raar lopen”. Er valt een stilte van een tweetal seconden. “Ik denk dat er nu weer iets staat te gebeuren met mij. Ik heb sinds kort een nieuwe collega. Ze zit in de zelfde ruimte als ik. Ik kijk er de hele dag tegenaan. Ze is bloedje mooi. Zo’n Pamela type, maar dan Indonesisch.”

Ik glimlach. Als Frank het over een Pamela type heeft zal hij wel een lekkertje bedoelen. Ach, hij heeft er geen verstand van. Hij ziet mijn opkomende glimlach en vervolgt zijn verhaal.

“Zwart haar tot hier”, hij zet zijn hand tegen zijn sleutelbeen, “cup D, dat moet wel”. Hij houdt zijn handen voor zijn borst alsof hij zelf DD heeft.

“Zo’n collega zoek ik ook”, grap ik.

“Ja lach maar. Ik krijg de kriebels van haar. In de pauze liep ik altijd een rondje buiten. Alleen. Ze loopt al twee weken met me mee. Vorige week had ze me gevraagd om haar op te halen. Voor het personeelsfeest.”

Ik begin een beetje argwaan te krijgen. Vrouwelijke interesse voor Frank? Vreemd.

“Ik haar dus ophalen, doet ze de deur open. Teringkort rokje en zwarte laarzen tot over de knieën. Vroeg ze me of ik even haar riem of zo’n band of zoiets even goed wilde vastzetten. Sta ik daar achter haar met m’n rooie kop vlak boven die mooie kont te prutsen.”

Ik lach nu hardop. “Sjesus Frank, je hebt haar toch wel verteld dat je gewoon hetero bent? Niet dat ze denkt dat je een nicht bent en daarom aan haar mag zitten prutsen?”

Franks ogen worden groter. Hij begint zelfs een beetje te spugen tijdens het praten. “Ik voel gewoon de spanning als we in één ruimte zitten. En met dat feest ook. Zij dansen, met mij. En hoe later het werd, hoe dichter ze tegen me aan kwam staan. Alsof ik zelf tieten had”. Ik lach nog steeds.

“En jij weet niet wat je daarmee aanmoet?”. Ik herken het gevoel. Beter dan hij weet. “Je weet je geen houding te geven, je weet niet zeker wat ze van je wilt, je gaat aan jezelf twijfelen”.

“Lennard, ik had voor het eerst verkering toen ik zestien was. Met die griet ben ik getrouwd. Negentien jaar later zijn we gescheiden. Ze had een ander. Ik werd verdorie zo depressief en mijn leven werd zo’n grote ellende dat ik uiteindelijk zelfs dakloos ben geweest. Kort weliswaar, maar toch.” Dat verhaal kende ik al. Nu begreep ik ook dat de scheiding daarin een rol had gespeeld.

“Toen was ik groen, nu met m’n 39 jaar nog steeds. Ik snap er niks van. Ik ben ook al een keer met haar uit geweest, naar zo’n disco. Zie je het voor je, ik in zo’n dans ding?”. De visualisering is inderdaad grappig. Frank is geen mooie jongen. Beetje tenger. Geen hoofd om schoonheidprijzen mee te winnen. Wel een karakterkop.

“Ze wil een weekend naar Brugge. Alleen met mij. En ze vroeg ook al of ik de 24e, kerstavond, bij haar een borreltje wilde komen drinken. Dan moet ik naar de hoogmis zei ik als grapje.” Ik onderbrak hem. “En een leuk grapje ook nog. Frank, laat je gaan doe er wat mee.”

“Ik weet het niet hoor. Ze is mijn type helemaal niet. Het is eng gewoon. Als ik er over nadenk zou het ook nog kunnen dat het Bananasplit is ofzo. Of m’n collega’s die me in de zeik willen zetten. Laatst nog vroeg ze wat ik mooier vind, lang of kort haar. En ik hou wel van kort haar. Dus dat zei ik ook. M’n collega’s riepen om het hardst dat dat lange haar van haar prachtig is. Maar ik zei het gewoon, omdat ik dat vind. Wat denk je? De volgende dag had ze het haar opgestoken. Echt, ik zweer het je.”

“En je gaat een weekend naar Brugge met haar?” vraag ik met hoorbare jaloezie.

“Ik zou niet weten hoe ik me dan moet gedragen. Ik denk dat er van dat weekend veel afhangt. Wat moet ik in vredesnaam doen?”

Voor me staat een verwarde man. Een bloedmooie vrouw toont interesse en hij weet niet hoe hij haar aan moet pakken. 39 jaar, niet moeders mooiste en nog maar één vrouw achter de rug. Onervaren als een puber. En hij vraagt aan mij wat hij moet doen. Tekenend.

“Neuken” besluit ik. “Keihard neuken, als het mag in de kont. Ik zie je volgende week”

Ik draai me om en ga. Zijn verwarring is mijn verwarring. De mijne is misschien wel groter.


Reedsch...45 toevoegingen, reedsch

w00t!

bromde Kiers om 04:30 PM (op 05-12-2003)


W0000000t
Ehhhh, *PLOP*
*PLOP, PLOP, PLOP*
Ik ben in de war.

bromde Bart om 05:36 PM (op 05-12-2003)


Jezus, wat mooi...
Vooral de knipoog naar anale sex is sterk. Toch de wens van iedere man, niet?

bromde Marky om 05:37 PM (op 05-12-2003)


Ik wilde dat ik kon zeggen dat het een herkenbaar gevoel was. Waar zijn die gevoelige fijnbesnaarde deernes gebleven die je het hof kon maken met ragfijne bewoordingen en even zoveel begrip?

bromde bewegende om 05:39 PM (op 05-12-2003)


Ik wil ook zo'n collega.
Die Indische bedoel ik, niet Frank.

bromde Bart om 05:40 PM (op 05-12-2003)


Volgens mijn, maar dat is dus mijn persoonlijke mening, enzo, is Lennard briljant.
Een lekker stuk!

bromde Paul om 07:04 PM (op 05-12-2003)


Ik ga tóch twijfelen.

bromde Marnix om 07:12 PM (op 05-12-2003)


Denkt u dat Paul, dat Lennard naast briljant een lekker stuk is? Geen idee, we wachten nog steeds op de fotoos.

bromde Adriana om 07:18 PM (op 05-12-2003)


Oh, ik weet exáct hoe Lennard er uitziet. Reken maar. Alleen wil ik geen onrust veroorzaken onder de vrouwelijke bezoekers. Wees daar maar blij om.

U zou nog wel eens gekke dingen kunnen gaan doen.

bromde Marnix om 08:41 PM (op 05-12-2003)


w00000t

bromde cactus om 09:47 PM (op 05-12-2003)


Mooi.

bromde Fredje maar weer es om 12:45 AM (op 06-12-2003)


Raar woord, als je er naar kijkt... "mooi"

Zoals een koe "moo" zegt. Maar dan met een i.

bromde Fred om 12:46 AM (op 06-12-2003)


Benieuwd hoe laat CiNNer vandaag wakker wordt.

bromde Die irritante trafo die altijd bromt om 12:55 AM (op 06-12-2003)


Slurpkutten, overal! Echt...

bromde Frederikje om 01:03 AM (op 06-12-2003)


Fantastisch Lennard, bedankt... uit de grond van m'n hart.

Overigens is momenteel In the Mood for Love bezig, toch het filmisch equivalent van de breekbaarheid van bewegende gisteren, anderhalf uur ingetogen, maar brandende verlangens die niet geblust kunnen worden.

bromde Max om 01:07 AM (op 06-12-2003)


Geen zakdoekjes meer. Ook geen brandende verlangens.

bromde Fred. om 01:11 AM (op 06-12-2003)


Excuses Fred. Het zal niet meer gebeuren. Vanaf nu gebruiken wij onze tissues enkel nog om ons zaad ergen af te vegen. Van de piano bijvoorbeeld, die wij zojuist weer hebben ondergespoten. Geil ding dat het ook is.

bromde Max om 01:25 AM (op 06-12-2003)


Geile piano. W00t.

bromde King Frederik de derde om 01:28 AM (op 06-12-2003)


Dat zaad, mag dat even tot morgen wachten? En ik mis CiNNer. Niet per se vanwege dat zaad.

bromde Fredje, nog even om 01:30 AM (op 06-12-2003)


Ben een klein uur geleden wakker geworden maar had eerst nog erm, enige bezigheden af te maken. Daar ben ik net mee klaar dus.

*Voelt zich gevleid*

bromde CiNNeR om 02:49 AM (op 06-12-2003)


's Morgens.
Kutjesvroeg op voor een zaterdagochtend. Dochterlief moest plassen. En opblijven. En een video aan. En wat te eten en ga zo maar door. Ik dacht nou, dan blijf ik ook maar op. Maar dat is dus niet fijn.

bromde Lennard om 08:38 AM (op 06-12-2003)


Ja. Wakker gemaakt worden. Brak opstaan. Haar kamer in. En dan te horen krijgen dat het niet de bedoeling is dat JIJ haar uit bed haalt.

bromde Marnix om 09:48 AM (op 06-12-2003)


Oh, ik weet exáct hoe Lennard er uitziet. Reken maar. Alleen wil ik geen onrust veroorzaken onder de vrouwelijke bezoekers. Wees daar maar blij om.

U zou nog wel eens gekke dingen kunnen gaan doen.

bromde Marnix om 08:41 PM (op 05-12-2003)


Marnix weet het. Bicat kan het weten. Kiers dus ook.

Kiers kent de warmte van mijn sensuele stem. Hoof kent de sympathieke geluiden van mijn fax.

Is dat niet genoeg ellende voor deze wereld?

Ik heb wel nog niet al te lang geleden een foto van mijzelve gemaakt. Ongeschoren katerige kop. Misschien is dat wat voor hier. Maar daar moet ik nog even over nadenken.

Maar als ik het doe wil ik nog meer koppen zien. Ja. Of durven jullie niet?

bromde Lennard om 11:52 AM (op 06-12-2003)


Ik? Niet durven?!

Nee.

bromde Marnix om 12:19 PM (op 06-12-2003)


* neuriet in zichzelf en puzzelt onderwijl voort *

bromde Adriana om 12:27 PM (op 06-12-2003)


Lennard, smakelijk schrijfsel! -rispt op en herkauwt-

bromde grtds om 12:33 PM (op 06-12-2003)


Nog ffe terugkomend op voorbije zaken:

*Buigt en neemt zijn hoed af*
Kudo's, heer bewegende!

Enneh: kent u die van die zwarte kat die over een zebrapad loopt?

Adreeana: Soms zit een deuntje in je hoofd en soms zit je hoofd in een deuntje...

bromde grts om 12:38 PM (op 06-12-2003)


mogen we plaatjes posten?

bromde grts om 12:42 PM (op 06-12-2003)


iTCHY EN SCRATCHY, tekenfilmfiguren die door tekenfilmfiguren bekeken worden. wat zou schroder daar van vinden? Ik onzekere Heiberg.... Waar heb ik heb toch er????

bromde grts om 12:47 PM (op 06-12-2003)


-uit eten-

lepelaar
bekend gebaar
lepelaars
met een kaars

*gaapt*

ik ga weer pitten denk ik

bromde grts om 12:58 PM (op 06-12-2003)


Mijn ochtend begon al vroeg om 7 uur, en dat op een zaterdag. Maar wat wil je als je naar een andere stad wilt omdat je perse Shiatsu wilt leren. Maar ik kan u wel vertellen dat mijn Chi nu erg goed vloeit. Als u mij wilt verexcuseren vloei ik nu even richting lunchtafel.

bromde bewegende om 01:33 PM (op 06-12-2003)


Itchy and Scratchy worden ook bekeken door de mobsters uit The Way of the Samurai van Jim Jarmush.

En verder antwoord op de vraag: Hoe noemt met een reet waar een wit konijntje uit komt?

Inderdaad, een goochelaars.

bromde Max om 01:43 PM (op 06-12-2003)


Shiatsu? bewegende, als u nog eens een proefpersoon nodig heeft: ik hou me gaarne aanbevolen.

bromde Adriana om 01:44 PM (op 06-12-2003)


Zal ik maar beginnen dan. De bio eronder klopt niet geheel meer, sowieso heb ik inmiddels drie katten en een hond. Maar goed, het ging om den kop toch. Niet allemaal gaan bleren over mijn kilo's meteen he, hou het beschaafd enzo..

http://www.cinner.com/cinners/cinner.html

bromde CiNNeR om 01:58 PM (op 06-12-2003)


Om verwaring te voorkomen, mijn haar is inmiddels alweer wat langer.

bromde CiNNeR om 01:59 PM (op 06-12-2003)


Ik gebruik al jaren dezelfde publiciteitsfoto, maar weinigen weten of ik het ben die er op staat.

Ik weet neit of het leuk is om elkaar hier in het echt te zien. Dan liever een kroeg in het midden des lands ofzo. En een hotelovernachting. Want ik vrees dat dat laat wordt.

* noot peper *

bromde Hoof om 02:01 PM (op 06-12-2003)


U hoeft ook niet te kijken Hoof ;)

Ben nooit erg anoniem online geweest, dus het zou wat vreemd zijn daar nu ineens mee te beginnen. Mijn kop is wat dat betreft allang 'bekend' voor degene die te nieuwsgierig is. Maar ik snap wat u bedoeld, een foto zegt niet al te veel. Of een meeting zou werken is trouwens ook maar de vraag, vaak blijkt men dan ineens veel minder door de bocht te kunnen. of slechts een gezamenlijke interesse te hebben: de weblog.

bromde CiNNeR om 02:41 PM (op 06-12-2003)


Ik wil het allemaal niet weten, die koppen enzo. Was dat niet juist de charme, dat je er zelf een hoofd bij verzint? Inmiddels zijn mij wel op slinkse wijze allerlei foto's van verschillende obscure bezoekers in de mik geschoven. Kom ik dan alleen weer steeds te laat achter...

bromde Marnix om 02:47 PM (op 06-12-2003)


.. moet wel een beetje lachen om dit zootje ongeregeld. Zo is er vraag naar koppen, zo moet de mysterie in leven gehouden worden. Er lijkt wel een vlaag van PMS rond te waren in kasteel Bicat.

bromde CiNNeR om 03:00 PM (op 06-12-2003)


Ik ben wel heel nieuwsgierig. Maar dat ben ik altijd, en naar alles. Vooralsnog sluit ik me bij Marnix aan en vind ik het wel goed zo.

bromde Adriana om 03:02 PM (op 06-12-2003)


Ik ben nog steeds nieuwsgierig naar Lennard, maar die komt natuurlijk nooit over de brug zo.

bromde CiNNeR om 03:23 PM (op 06-12-2003)


CiNNeR, gij zijt krek mijn vriendin!
2x verliefd. Laat ie fijn zijn.

bromde Paul om 03:41 PM (op 06-12-2003)


Oef, dat is wel weer errug enthousiast *Bloost en steekt snel een peuk op*

Wat een stilte trouwens hier vandaag! Er is toch geen voetbal bezig? Idols is nog niet begonnen. Allemaal brak van Sint's bezoekjes?

bromde CiNNeR om 06:08 PM (op 06-12-2003)


Ach. 't is weekend hè. Sociale dingetjes.

Ik heb wel een foto, maar daarvan is niet zeker dat ik er zelf op sta. Ik doe in ieder geval al jaren alsof. De vorige naam van mijn bedrijfje was COPS, en ik noemde mij als directeur Hoofdcommissaris. Kan geen engelssprekende helemaal uittypen, dus dat werd snel Hoof (bijvoorbeeld op www.renderosity.com ), zo kom ik aan m'n naam.

* pleurt eerste mysterie te grabbel *

Die publiciteitsfoto mag U best zien.

http://www.renderosity.com/photos/UserHoofdcommissaris.jpg

Nieuwsgierigheids valt af te lezen aan het aanklikken van bovenstaande link. Of het vervolgens iets onthult weet niemand.

Zo. Ik ga me klaar maken voor Idols.
Schoon ondergoed aan en alles.

Ik weet niet of ik ga kijken, maar stel je voor dat je tijdens het zappen wat tegenkomt.

bromde Hoof om 08:41 PM (op 06-12-2003)


Owwwww, Idols was zoooo leuk!! En de foto ook, of je het nu wel of niet bent ..

bromde CiNNeR om 02:16 AM (op 07-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)