huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Massage all the way"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Heerlijk avondje"]

12/01/2003: "Model"

Babs was het mooiste meisje van de klas. Ze was onwerkelijk mooi. Tijdens het eerste college anatomie al vroeg de docent haar naar voren te komen.
'U heeft dit wonderlijke exemplaar van het menselijk lichaam gezien, zo?
Fijn. Om te voorkomen dat u meer naar haar kijkt dan naar mijn sheets, zal ze voortaan bij mij vooraan zitten.'
De docenten hadden genoeg lichamen gezien om niet door Babs gentimideerd te raken. Wij niet. Haar schoonheid hing als een aureool om haar heen en gaf haar net zo'n tijdloze uitstraling als die 'Nefertiti Moisturizer Cream' modellen. Als Babs door de gangen van ons AZ liep, was ze net een vriendelijke non. Ze had een glimlach voor iedereen. Zelfs toen bekend werd dat ze het met zo ongeveer iedereen op de faculteit deed, bleef haar aura om haar heen hangen.

En ze was niet kieskeurig. Het leek alsof ze het er om deed. Ze had nog lang niet alle mooie jongens afgewerkt toen ze Sneepie pakte. We noemden hem Sneep omdat zijn neusgaten een soort 'sneep' geluid maakten als hij lachte of opgewonden raakte. En na Sneep deed ze het met Gert Jan. Dat had ze beter niet kunnen doen. Gert Jan is slim, maar het was al gauw duidelijk dat hij nooit praktiserend arts zou worden. Veels te gestoord. Hij is klein en kijkt onschuldig uit zijn ogen. Dik haar en een rond, blozend gezichtje met sproeten. Hij lijkt op een cherubijntje, of een toevallig de keuken binnenlopend buideldiertje. Een Tasmaans buideldiertje dat op vlees uit is.

Gert Jan en Sneep deden samen anatomie-practicum. Hij moet Sneepie opgestookt hebben. Op een middag toen we terugkwamen van de pauze, hadden ze de longen uit hun lichaam getrokken en als roodpaarse vleugels over de thorax uitgespreid. De linker onderarm was losgesneden en in de borstholte gezet. met een middelvinger omhoog. De rechterhand van het lichaam greep Michael Jackson-stijl tussen de benen, naar de koude lippen. De penis was, met schaamhaar, onder de neus genaaid. De ogen waren overdwars doorgesneden en er brandden sigaretten tussen. Babs werd wit om haar neus toen ze het zag. De docenten waren not amused. Sneep sneepte en huilde, dat het een grapje was. Dat Gert Jan hem opgestookt had. De professoren waren wijzer dan hij. Sneep zou een goed chirurg worden en werd dus na de bewuste anatomieles een maand geschorst. Gert Jan hoefde niet meer terug te komen.

Babs bleef ons allemaal nachtelijke bezoekjes brengen, als een soort Florence Nightingale. En uiteindelijk bleef ze bij mij plakken. Het zal aan mijn betrouwbare, nonchalante uitstraling gelegen hebben. En ik was natuurlijk ook pianist van ons zigeunerorkest. Monogaam werd ze niet, maar dat was ik ook niet. Ik koos psychiatrie en zij kindergeneeskunde. We trouwden terwijl we onze co-schappen liepen. Ze was eerder klaar dan ik en kreeg en baan in het St. Beertha. Om haar spreekkamer in te richten gaf ik haar zo'n anatomieposter die kinderen zo leuk vinden. Je weet wel. Een lachend meisje in het midden met daaromheen de details: Mond - afbeelding van een lachende mond, tanden - afbeelding van tanden, oog -, arm -, been - etc.

Mijn eerste baan was in een TBS kliniek. Ik had het er prima. Op een middag stond op mijn patientenlijst ene G.J. van de Belt. Het buideldiertje dat glimlachend en snuffelend binnenkwam was inderdaad Gert Jan. Hij was zijn natuur gevolgd. Lecterachtige toestanden met hoeren. Vijf, stond er in zijn dossier. Waarschijnlijk lagen er nog stapels te rotten, ergens in een kast.
Hij vroeg meteen naar Babs. 'O het gaat goed met haar, ze is kinderarts nu.' Ik wilde mijn tong afbijten maar dat zou Gert Jan alleen maar leuk gevonden hebben. We hadden een vies gesprek waarin hij telkens op mijn vrouw terugkwam. Na 20 minuten was ik het zat en kapte het af. Hij werd terug geleid naar zijn cel. Ik beet op mijn nagels. Ik moest naar een vergadering.
Maar het zat me niet lekker. Halverwege deed ik alsof mijn mobiel afging. Ik verontschuldigde me en rende naar buiten. Ik belde Babs.

'Hallo kinderziekenhuis St. Beertha, met Babs?'
'Is alles goed met je schat?'
'Ja? Je klinkt ongerust, wat is er?'
'Oh niets maar ik had daarnet Gert Jan in mijn behandelkamer.' Het was even stil.
'De Gert Jan?'
'Ja schatje. Hij is nogal geobsedeerd met je. Hij zit vast nu, maar het zit me niet lekker. Pas je alsjeblieft op jezelf?'
'Ach liefje, hij zit in een extra beveiligde TBS-instelling. Wat kan hij doen?'
'Ik weet het niet. Wees voorzichtig, lief.'

De rest van die middag besteedde ik met rondjes lopen in mijn kamer, proppen papier in de prullenmand gooien en om de tien minuten Babs bellen. Op een gegeven moment nam ze niet meer op. We hadden een fikse ruzie toen ze thuiskwam, die we blusten met seks. Ik streelde haar zachte huid, haar glanzende haar. Ik kuste haar haargrens en streelde haar oogleden. Ze glimlachte.
'Je bent lief.' We deden het nog een keer en we gingen slapen. De volgende dag moest ze vroeg op. Toen ik wakker werd lag er een briefje op haar kussen, met vier woorden: -Jij bent mijn man-. Ik wreef door mijn haar en glimlachte. Ik meldde me ziek. Ik moest even bijkomen.

Ik liep het huis door in pyjama en luisterde naar oude platen. Ik draaide opnames van mijn 'Tipsy gypsies' tijd. Ik veegde het stof van de pianoklep en begon te spelen. Ik had het een tijd niet meer gedaan maar het ging vanzelf. Na een tijdje begon ik te improviseren. Ik was zo verdiept in mijn spel dat ik de tijd vergat. Toen ik op mijn horloge keek was het 19.15.
'Babs!'
Ik rukte de telefoon bijna uit de muur. Ik drukte op autodial.
'Hallo kinderziekenhuis St. Beertha, met het antwoordapparaat van...' Ik gooide de hoorn er op, zocht mijn sleutels en rende naar mijn auto. Zo hard als ik durfde reed ik naar het St. Beertha. Treden overslaand rende ik de trap op, op m'n pantoffels. Het licht in haar kamer was nog aan. Ik slaakte een zucht van opluchting. Ik pakte de deurklink. De deur zat op slot.
'Babs? Babs???' Ik sloeg met mijn vuist op de deur. Niemand antwoordde. Ik beukte er met mijn schouder tegenaan, tot hij open viel. 'Meneer! Meneer wat moet dat?' Een dikke Surinaamse verpleegster kwam me achterna gelopen. De geur van bloed was overweldigend.

Iemand had mijn poster van de muur getrokken. Iemand had mijn poster op de grond gelegd. Het papier krulde van het bloed. Iemand had goede instrumenten gebruikt. De lippen lagen bij 'mond'. Gedrapeerd in een glimlach. Een stapeltje besmeurde tanden lag bij 'tanden'. Bij 'haar' lag een scalp van haar blonde haar. De neus lag bij 'neus'. Bij 'arm' een arm. Bij 'been' een been. 'Oog'... De verpleegster zette haar handen tegen haar slapen en rende gillend naar buiten. Ik zakte trillend in elkaar, tegen het bureau. Bij 'lichaam' lag niets. Uit haar archiefkast klonk een bonk. Bij het raam naast de potplant lagen chirurgische naalden, hechtgaren en een half pak verbandgaas, vol rode vingervegen. De onderkant van de kastdeuren was afgeplakt met stroken pleister. Het bloed sijpelde er door.


Reedsch...63 toevoegingen, reedsch

w00terdiew00t!

bromde w!m om 11:42 AM (op 01-12-2003)


Dit is gewoon meesterlijk, Grrrts.
Ik word een beetje bang van u.

bromde bicat om 11:45 AM (op 01-12-2003)


Ik weet het nu zeker. Het is Gert-Jan Grrrrts. Man, wat een ziekte.
Maar goed dat ik u alleen van internet ken. Brrrr.

Weetje wat, ik doe ook eens gek. Ik ga gewoon nog een kopje koffie halen.

Ha ha. Zullen de collega's opkijken. Nog een koffie.

bromde Lennard om 11:50 AM (op 01-12-2003)


* overweegt een keiharde vloek in verband met gebrek aan goede woorden om uitdrukking te brengen aan ontstellende hulde die gebracht dient *

(...)!

bromde Hoof om 11:56 AM (op 01-12-2003)


[allemaal]

Wt... Zjn... Dieeeeeee
Mssen scherp
Wat zijn die messen scherp
Wat zijn die messen scherp
Wat zijn die messen scherp! (15x)

* vermoedt dat dit het ook niet is *

bromde Hoof om 11:57 AM (op 01-12-2003)


* spring en probeert zoveel mogelijk herrie te maken, onderwijl de vuisten tegen de zijkant van het hoofd slaand *

Goehoed! Goehoed! Goehoed!

bromde Hoof om 11:59 AM (op 01-12-2003)


Het wordt me nu duidelijk... Lecter was een mietje.

bromde catchoftheday om 12:00 PM (op 01-12-2003)


Daar zal je het hebben.

A L A R M

bromde bicat om 12:05 PM (op 01-12-2003)


Ontroerend.

bromde Max om 12:06 PM (op 01-12-2003)


Het hoeft allemaal niet zo spectaculair.

Kijk hier maar eens:
http://www.ogrish.com/index2.php?include=view_include.php&view=110&criteria=cat=9&element=3

Simpel ziekmakend. Ook wegens het geluid.

*ECHT NIET GESCHIKT VOOR TERE ZIELTJES*

bromde Lennard om 12:07 PM (op 01-12-2003)


Hoor ik daar de sirenes afgaan?

bromde Max om 12:07 PM (op 01-12-2003)


Ik hoor ze ook.

Massahysterie?

bromde Lennard om 12:11 PM (op 01-12-2003)


* kokhalzend *

Ik geloof...

* Ghublllll *

... dat ik dan toch liever...

* KGhublll *

.... zonder plaatjes lees

* braakt *

... en zonder geluid...

* bewaart file *

bromde Hoof om 12:17 PM (op 01-12-2003)


Interessant of niet Hoof?
Nadat ik het filmpje 3x had bekeken heb ik er het hele weekend zo nu en dan aan moeten denken. Vooral over hoe het moet zijn om op die manier te gaan. De omstandigheden. Een smerige oorlog.

Maar goed dat ik Sinterklaas vaak ben tegengekomen dit weekend.

bromde Lennard om 12:20 PM (op 01-12-2003)


Het aansnijden van de verjaardagstaart afgelopen vrijdag. Krijgt dan ook een andere dimensie.

bromde Lennard om 12:23 PM (op 01-12-2003)


Grrrts! Een bikkel! Bent u!

bromde dreadloki om 12:56 PM (op 01-12-2003)


Hmmm, mijn iMacje kon het format van het filmpje niet lezen... ergens vermoed ik dat ik daar blij om mag zijn. Ik zag er namelijk erg tegenop om te zien hoe een Russische keel werd opgengesneden.

bromde Max om 01:10 PM (op 01-12-2003)


Bedankt Lennard, voor het mij attent maken op ogrish.com, ik heb nu eindelijk met de Black Dahlia mogen kennis maken, de vermoorde vrouw die James Ellroy heeft genspireerd tot zijn gelijknamige boek. Het blijft een alleraardigst idee, iemand halveren en de mondhoeken naar boven toe opensnijden, zodat er een grimas ontstaat. U wilt een link? Veel plezier...

http://www.ogrish.com/view_attachment.php?id=1058

bromde Max om 01:20 PM (op 01-12-2003)


Bedank Bicat. Ik ben via het een of ander iets van deze site daar terecht gekomen.

bromde Lennard om 01:27 PM (op 01-12-2003)


Max, er s een afspeler voor het desbetreffende formaat. Anders had ik hier niet zo fanatiek over mijn toetsenbord gebraakt.

Er zitten allemaal stukjes tussen.

En tussen het randje van mijn cinema display.

bromde Hoof om 01:41 PM (op 01-12-2003)


Een dieet van vloeibaar voedsel had een hoop ellende bespaard, zeg maar.

bromde catchoftheday om 01:48 PM (op 01-12-2003)


Meesterlijk! Ravi Ravi!
Ik heb ademloos uw stuk gelezen, alleen maar lof! Het beste dat ik van u hand gelezen heb.

bromde bewegende om 02:02 PM (op 01-12-2003)


*neemt z'n mijter af voor dit opus*

Afgrijselijk mooi. Nee, verschrikkelijk mooi zelfs.

bromde Zifnab om 02:24 PM (op 01-12-2003)


Voelt de koele scalpel ...

bromde Babs om 03:53 PM (op 01-12-2003)


Grssrtstzs: ziek!

bromde Marnix om 05:18 PM (op 01-12-2003)


Dit is te veel voor mijn tere ziel. Ik heb een vacature geplaatst bij Merel om in haar genre aan de slag te gaan.

bromde Kiers om 05:48 PM (op 01-12-2003)


Gerrits! Ik heb weer niet gekotst! Hoewel, het schelde niet veel. Chapeau.

bromde Adriana om 05:58 PM (op 01-12-2003)


Chapeau goed tiepen en scheelde niet. Das best knap h.

bromde Adriana om 05:59 PM (op 01-12-2003)


Adriana, als het u belieft, zet eens wat meer schrijfsels van uw hand in de reageerboxen. 'Categorie ondeugend' graag.

bromde Kiers om 06:08 PM (op 01-12-2003)


Wie weet Kiers. Eerst maar eens even het feuilleton afronden. Zo met z'n tween uit het blote hoofd schrijven valt nog niet mee! Nu heeft Cin er voor gezorgd dat de blonde man iets in z'n handen geduwd krijgt door de portier... hmpf, wat ga ik daar van maken...

bromde Adriana om 06:16 PM (op 01-12-2003)


Likt aan scalpel, buigt en zegt dank....

OMe bicat, zou u het adriana/cinner prodcut willen bundelen en uitbrengen als fatsoenlijk geheel? Iedereen bleeerde er maar door heen dus ik weet nog altijd niet precies waar het over gaat? Hoewel het zejker geil/spannend etc. is op momenten.

bromde grts om 06:24 PM (op 01-12-2003)


Dat weten we zelf ook nog niet, Gerrits. Waar het over gaat. Das nou juist leuk. Toch?

bromde Adriana om 06:26 PM (op 01-12-2003)


Okay Adriana. ik dacht al dat het aan mij lag.

...Sangriaatje?

btw, bovenstaand verhaal is licht schatplichting aan een verhaal van onze vriend Edgar Allan. Weet u welk? Hint: iets met tanden.

bromde grts om 06:36 PM (op 01-12-2003)


goed goed: 'Berenice.'

Koopt juist nu die bundeling van alle EAP verhalen, onvertaald, voor maar 10 euro. vast wel ergens verkrijgbaar. Let er wel op de 'the journey of arthur gordon pym ' er dan ook bij zit. akelig goed.

bromde grts om 06:45 PM (op 01-12-2003)


zeg ken jij de mosselman de mosselman de mosselman 350 BPM

bromde grts om 07:04 PM (op 01-12-2003)


Jaaaah, de mosselman.

Die ken ik wel.

Zandvoort, toch?

* schenkt na uitgelopen afspraak DIRECT na het eten eerste *PLOP* in en gooit keel-filmpje in de virtuele prullenbak *

Erg man. Oorlog.
En die moeder van die jongen vroeger maar roepen "Goed je tanden poetsen jongen, je met er je hele leven nog mee doen". In het Russisch natuurlijk. Iets met chlazurski misschien.

bromde Hoof om 07:43 PM (op 01-12-2003)


Grts, jij zorgt ervoor dat ik de hond niet meer alleen durf uit te laten s'nachts. Dat ik mijn vriend nader bestudeer vanwege zijn licht psychotische blik. En dat ik met niemand hier meer koffie durf te drinken!! Kotsen nog net niet, maar het scheelde inderdaad niet veel. Mijn complimenten!

bromde CiNNeR om 07:47 PM (op 01-12-2003)


lennard: "Hmmm, typisch. Omdat ik m'n bewust zijn bewaar tijdens/na een orgasme zou ik geen goede sex hebben.

Welles. Ik heb wel goede sex. Ook volgens de "tegenpartij".

Keertje proberen?"

Mijn vriend riep iets over deegrollen in den aars en het ging niet over mij deze keer, dus ik weet het zo net nog niet. Kopje koffie dan maar?

En ik geloof best dat uw tegenpartij u van goede sex voorziet hoor.

bromde CiNNeR om 07:49 PM (op 01-12-2003)


'Wil je zeggen dat je het nog nooit geprobeerd hebt? Girlfriend, dit ga je leuk vinden.' Haar vriendin kijkt haar met schitterende ogen aan. 'Parel? Geef es.' De blonde man zit onderuitgezakt op een grote, roodfluwelen sofa en grijpt met tegenzin in zijn binnenzak. Hij haalt een klein pakje tevoorschijn. 'Zus, je weet wat Otto vorige keer gezegd heeft... dit is wel even iets anders. Doe je rustig aan? Ze moet nog langer mee.' De broer grijnst vettig naar haar.

Parel, die blonde man heet Parel. Maar verder? Ze weet nog steeds niet wat haar overkomt. De rit in de limousine duurde niet lang, dat stukje hadden ze zelfs wel kunnen lopen. In zon auto heeft ze nog nooit gezeten. Dikke kussens, zachte muziek, een bar en een chauffeur die zich beslist aan de maximumsnelheid hield... ze voelde niet eens dat ze reden, het leek meer op zachtjes glijden... en nu is ze hier, in het huis van haar vriendin. Is het huis van haar vriendin? Het is zo groot, zo luxe. 'Is dit huis van jou?' Voordat haar vriendin kan antwoorden barst de broer in lachen uit. 'Van haar? Dat zou ze willen. Het is van een vriend van ons. Wij mogen het gebruiken. We doen hier vaak... zaken.'

Haar vriendin heeft het pakje opengemaakt en klapt in haar handen. 'Die Otto, daar heb je wat aan... te stom om voor de duivel te dansen, maar spulletjes dat hij heeft!' Ze kijkt nieuwsgierig naar de inhoud van het pakje. Suikerklontjes? 'Snoepjes, snoepjes! Wil je de muren zien bewegen? Mondje open dan...' Haar vriendin legt een suikerklontje op haar tong. '300 gamma. Wacht maar af, jij wordt straks gelanceerd.' Ze weet niet waar haar vriendin het over heeft, en het suikerklontje smaakt gewoon naar suiker. Wat kan haar het eigenlijk schelen! Ze besluit verder geen vragen te stellen en zakt achterover in de dikke, geborduurde kussens.

De trip is heftig en intens. Inderdaad, de muren bewegen en ze ziet kleuren die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Ze heeft een vaag besef van de anderen in de kamer, maar gaat volledig op in haar eigen avontuur. Iedere keer als ze denkt dat het gevoel minder wordt, schiet ze met een eens zo heftige kracht naar boven. Besef van tijd heeft ze niet meer. Uiteindelijk neemt het af en ze hoort de zachte, hese stem van haar vriendin. 'Kom. Jij slaapt bij mij.' De broer lacht kakelend. 'Natuurlijk meiden, lekker slapen hoor! Ik zie jullie straks wel.'

Haar vriendin pakt haar hand en voert haar mee de kamer uit, naar een slaapkamer waar behalve een enorm hemelbed geen meubels staan. Haar benen lijken van elastiek en ze wil niets liever dan in dit bed liggen.
'Niet nerveus zijn, girlfriend. Er is niets om nerveus over te zijn. Ssshhhht.' Ze zit op het bed en haar vriendin staat voor haar. 'Ik ben ook niet nerveus... het is alleen, ik heb nog nooit...' 'Ssshhhht. Laat mij maar.' Haar vriendin gaat op haar hurken voor haar zitten en begint langzaam de knopen van haar blouse los te maken.

bromde Adriana om 08:26 PM (op 01-12-2003)


Cin, jij mag de sexscne doen.

bromde Adriana om 08:29 PM (op 01-12-2003)


Schrijven, bedoelt ze.

bromde Hoof om 08:40 PM (op 01-12-2003)


En als ze 'm wil doen mag dat ook. Zijn we niet moeilijk in.

bromde Adriana om 08:53 PM (op 01-12-2003)


Moet ik zeker wr de wekker om half 3 zetten? Ik ga er nog eens aan onderdoor, die feuilletons.

bromde Marnix om 09:28 PM (op 01-12-2003)


Drugs en sex gaan in principe natuurlijk hartstikke goed samen.
-Eerst een joint oproken en net voordat je klaarkomt een potje poppers onder je neus geduwd krijgen is een excuise tractatie.
-Coke op je eikel aanbrengen waarna je je gekrijte topje masseert op haar clitoris, om vervolgens een hele nacht met een kleine 567 km/h door het duister te jagen.
Ik vind het allemaal even leuk.

Maar Lysergine-zuur-diethylamide tijdens het copuleren durf ik niet aan, gek he?

bromde Eddee om 09:31 PM (op 01-12-2003)


Ik zit in de hoek van de kamer. De zachte spotlights zijn gericht op de twee meisjes die hangen naar minnekozen.

Haar vriendin gaat op haar hurken voor het meisje zitten. Langzaam knoopt de vriendin de knopen van de blouse los.

Niemand ziet mij zitten want ik zou twee keer passen in de grote lederen Chesterfield. Bovendien staat de stoel in het volslagen donker. Een vers blok ijs tinkelt in mijn grote glas Sept Anos, een boterzachte Venezolaanse rum.

Venezolaanse rum... korte zwarte in golven gedecoreerde haren sieren haar koperen heuvel. Een zoete geur stijgt op uit haar fijnste delen.

Ik kan niet wachten op de rest wat zich voor mijn ogen gaat afspelen. Ik neem een slok van mijn rum.

bromde Kiers om 09:45 PM (op 01-12-2003)


Zal ik deze keer niet wachten tot midden in de nacht dan? Momentje, ik ga ondertussen even mijn haar verven en zal dan eens aan het fantaseren slaan..

bromde CiNNeR om 09:50 PM (op 01-12-2003)


Mannen. Let nou op.
Ed: De dames zitten al in de aftermath. Komt wel goed.
Kiers: Er staan geen meubels in de kamer. Maar vooruit, omdat je het zo fraai omschrijft mag je blijven zitten. Zal je dan stil zijn?

bromde Adriana om 09:53 PM (op 01-12-2003)


Ik zit doodstil in de kamer op de grote stoel. Ik zeg niets. Ik durf niets te zeggen.

Twee minnekozende meisjes heb ik altijd willen zien.

Zachtjes nip ik mijn rum. De ijsklont smelt snel en tikt niet meer tegen het glas. Des te beter. Ik zou de laatste zijn die het prille evenwicht dat zo ragfijn door de kamer hangt, verstoren.

bromde Kiers om 10:05 PM (op 01-12-2003)


'Niet nerveus zijn, girlfriend. Er is niets om nerveus over te zijn. Ssshhhht.' Ze zit op het bed en haar vriendin staat voor haar. 'Ik ben ook niet nerveus... het is alleen, ik heb nog nooit...' 'Ssshhhht. Laat mij maar.' Haar vriendin gaat op haar hurken voor haar zitten en begint langzaam de knopen van haar blouse los te maken.

De trip is nog net niet helemaal uitgewerkt, waardoor ik opgewonden raak van de minste aanraking, de lichtste geur, de kleinste blik. Ik voel hoe ze mijn bloes van mijn schouders laat glijden. Zuchtend laat ik mijn handen langs de zatijnen lakens glijden tot mijn hoofd het zachte matras raakt. Vingers beroeren mijn hals, glijden langzaam naar beneden, langs de aanzet van mijn volle borsten. Dan gaat het even snel, voor ik het weet lig ik naakt voor haar. Ze spreid mijn benen en gaat met haar wijsvinger langs mijn glimmende lipjes. Sidderingen lopen langs mijn ruggegraat. "Lik me" vraag ik. Smeek ik. "Asjeblieft lik me". Ben ik dit?

Ze lacht en zelfs dat is sensueel. "Niet teveel willen girlfriend". Tergend langzaam trekt ze haar kleren uit. Ik zou ze van haar lichaam willen rukken maar lig verlamd op bed. Dan loopt ze weg. Voor ik verschrikt rechtop kan komen is ze terug, nu aan de zijkant van het bed. Mijn armen worden gespreid, mijn polsen vast gebonden aan de palen van het hemelbed met zatijnen linten. Ondertussen blijft ze me strelen en ik laat alles over me heen komen. Ook mijn enkels worden vastgebonden, mijn benen opgetrokken en weid uiteen. Zolang zij me maar wil ... Een doek over mijn ogen. "Niet bang zijn girlfriend, dit gaat geweldig worden" Ik geloof haar, natuurlijk.

Dan klimt ze op bed, spreid haar benen en gaat zo zitten dat haar vochtige, harde klit millimeters van mijn tong verwijderd is. De heerlijke zoete geur van geil maakt me duizelig en voorzichtig, gespannen laat ik het topje van mijn tong over al dit lekkers glijden. Ze smaakt goddelijk en weet wat ze wil. Ze beweegt haar heupen over mijn lippen. Soms trekt ze een stukje weg, zodat ik weet dat ik vast zit. En in haar ban ben. Helemaal voor haar.

Ineens voel ik ruwe handen onder mijn billen. Ik schrik maar kan niets zien, kan niets doen ook. Mijn vriendin bereid mijn mond inmiddels, de linten zitten strakker dan ik dacht. De vreemde handen duwen mijn billen op en wat uit elkaar. Het zijn mannen handen, dat kan ik voelen. Ineens hoor ik de man die Parel genoemd wordt. "Geniet jij maar meisje, dan geniet ik van jou" Pijn, een verscheurende pijn als hij anaal bij me binnendringt. Te groot, teveel, te snel. En toch .. toch ook ergens fijn. Mijn vriendin hijgt en schreeuwt "harder zwijn, rijg haar uiteen". Ze knijpt in mijn tepels, maar ook dat is lekker. Ik wordt gebruikt, genomen, verkracht. Geil ... zoooo geil ...

bromde CiNNeR om 10:12 PM (op 01-12-2003)


Och Kiers, u bent Parel? Minnaar toch!!

Adriana: jij mag ook een sexdeel ;)

bromde CiNNeR om 10:13 PM (op 01-12-2003)


* maakt een diepe buiging en scandeert 'I'm not worthy' * ;)

Dat is het leuke van met z'n tween schrijven (en onvoorbereid): ieder z'n deel... Ons meisje begint wel een scala aan uiteenlopende persoonlijkheden te krijgen!

bromde Adriana om 10:23 PM (op 01-12-2003)


Ik zit met mijn neus tegen het glazen dakraam gedrukt. Buiten, maar dichtbij genoeg. De vrouwen op het bed onder mij wippen, draaien, kronkelen, zwoegen en hijgen in extase. Een grensverleggend, zwetend sexritueel. Het begint te regenen.

bromde Marnix om 10:30 PM (op 01-12-2003)


Tja, ik moet toch richting dat blauwe oog toewerken hahahahaha En lichte SM kan geen kwaad zeg ik altijd maar ;)

Marnix toch, u weet toch wel dat u op het dakraam van de kamer der leernichten hangt he? Ja inderdaad, de regen spoelt het raam wat schoner. Ziet u het nu?

bromde CiNNeR om 10:40 PM (op 01-12-2003)


Na het paars van de afgelopen twee weken, is nu het vuurrood aan het inbranden. Zo te voelen pakt de verf goed, nu maar hopen dat ik straks nog haar over heb.

bromde CiNNeR om 10:42 PM (op 01-12-2003)


Ben ik eens vroeg, is iedereen nog verdwenen *grmbl*

bromde CiNNeR om 10:57 PM (op 01-12-2003)


Sorry. Ik moet weer weg.

bromde Marnix om 11:05 PM (op 01-12-2003)


En aangezien bij mij door de week om kwart over _fucking_ zes de wekker gaat, zal ik nu iets chemisch in mijn mik gooien en een poging tot slapen doen.

Ik wens u allen welterusten.

bromde Adriana om 11:13 PM (op 01-12-2003)


Hopelijk helpt het chemisch goedje en heeft u heeeeerlijk geslapen vrouwe Adriana!

bromde CiNNeR om 11:20 PM (op 01-12-2003)


En het is pas kwart over _fucking_ elf.

Heb je toch nog een fatsoenlijke nacht.

Wacht. Ik help wel even:

1 schaap
2 schaap
3 schaap
4 schaap
5 schaap
6 schaap
zzzzzeevuh ssss

bromde Hoof om 11:23 PM (op 01-12-2003)


Schaap o schaap, zeg mij dat u leeft en niet de weide zult verlaten voor het ochtendlicht, de lamentabele ochtendmist is niet te onderschatten. Maar dat wist u, schaap. U mekkert maar even door in uw pure wanhoop.

bromde Dreknek om 12:59 AM (op 02-12-2003)


god straft me voor mijn gefantaseerde snijdaden. Lijdend aan insomnia suis ik over de stad, in mijn green-goblin pak. Achter het satanisch grijnzende masker ben ik droef en moe. Gelukkig zorgt mijn goblin-vision, gericht op cinner & adriana in de slaapkamer voor een enorme euh.. opwinding.. maar ik vlieg over het dak heen. Ach ik verdoemd mens. Maar wel met een goblin flyer. hiiihaaa!

dat dan weer wel.

bromde grts om 01:40 AM (op 02-12-2003)


Hee, ik hier? Om half negen s'ochtends nog wel. Reeds ontbeten, vaatwasser uitgeruimd en aangevuld plus aangezet met nieuw zout. Zou ik nu spontaan een maatschappelijk ritme krijgen?

bromde CiNNeR om 08:48 AM (op 02-12-2003)


Ik denk het niet. Over hooguit twee uur ben je weer kapot en gaa je een dutje doen. Tot een uur of acht vanavond. Om vervolgens tot 4:30 uur vanacht op te blijven.

Wedden?

bromde Lennard om 08:58 AM (op 02-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)