huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Het Cafe"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Model"]

11/29/2003: "Massage all the way"


Bij binnenkomst wordt mij het Sawaddeekap! toegezegd door een dame met zwartglanzend haar. Met hakken haalt zij 1.63 en zonder hakken is dat iets over 1.50 hetgeen standaard is in de dienstverlenende sector in BKK.

"You like normal massaaage or herb massaaage?"

Nou, doet u mij maar een herb massage. Gisteren weer teveel GinTonic, Mehkong en Singha gedronken, vandaag even relaxen.

Ik krijg een zakje met kruiden, een handdoek, twee slippers en een onderbroekje gemaakt van het een of andere linnen dat meer op papier lijkt. Ik begeef mij richting douche. Oei, dat meurt aardig na gisteravond en de spieren zijn ook goed verkrampt. Ik weet niet wat er allemaal gebeurd is maar het hele lichaam doet pijn.

De douche maakt mij schoon, het papieren broekje gaat aan en in een andere kamer wacht de massagetafel reeds. Ik geef een nieuwe dame met zwartglanzend haar het zakje kruiden en zie een alleraardigste glimlach, een rij witte tanden en wederom Sawaddeekap! Een klein Thais poppetje met bruine vlugge vingertjes.

Het verhaal begint op de buik en haar handjes en vingertjes masseren mijn rug. Nou ja, masseren... het is meer kneden en dat kneden gaat over in trommelen, rammelen, trekken, knijpen en duwen. Zo klein als ze is, zo hard ook gaat ze te werk. Tot aan de pijngrens.

Hoofd, nek en schouders, alles zit onder de olie. Alles doet pijn zo lang ze bezig is maar zodra ze een plekje loslaat en ergens anders aan de gang gaat, bedwelmd een overweldigende loomheid mij.

Drie kwartier later word ik wakker. Mijn papieren broekje is uit en ze masseert mijn bilspleet met olie. Het zakje is opengetrokken en alles geurt naar kruiden die ik niet ken. Dan stopt ze.

Het Thaise poppetje vraagt mij om te draaien en op de rug te gaan liggen, hetgeen geschiedt. Ik kijk in een prettig gezicht dat zich concentreert op haar werk: mij ogenschijnlijk slopen tot aan de pijngrens.

Voetzolen, tenen trekken, Achillespees, kuiten, benen, bovenbenen, bovenbenen binnenkant en uiteindelijk liezen en vol op en over de erogene zones. Ik weet niet hoe ik het heb en het onvermijdelijke gebeurt: hij gaat voor zichzelf denken.

Fier rechtop staand, denkt hij zelf en hoe meer haar massage, hoewel nog steeds geconcentreerd op de spieren in mijn lichaam, in de buurt van mijn erogene zones komt, hoe meer bloed er uit mijn hoofd stroomt.

Dan pakt ze mijn rechterhand. Ze legt mijn hand op haar bil en kijkt mij veelbetekenend aan.

"You like massaaage all the way?"

Ik smeek een onverstaanbaar 'ja' en ze klinkt instemmend met het noemen van haar prijs van 1000 Baht.

Ho ho ho, maar dat is dus te veel en dit is nog steeds BKK dus mijn hersenen schieten wakker en ik roep 300 Baht. Het onderhandelingsproces gaat snel want zij weet dat ze niet teveel bloed moet laten teruglopen naar mijn hersenen, anders kon de 'massaaage all the way' wel eens afgelopen zijn.

Snel wordt de deal beklonken op 500 Baht hetgeen nog steeds 10 Euro betekent. Maar dan gebeurt het...

De restanten van het papieren broekje worden weggescheurd en Sjaak wordt vakkundig in de olie gezet. Mijn hand wordt door haar vanachteren in haar broekje gestopt en ook ik mag aan de gang met olie. Ik heb haar vast als een bowlingbal, duim in het bovenste gaatje.

Zij bewerkt mij met vakkundige hand: van langzaam en weer terug naar snel, van snel afzakkend naar langzaam, van onder tot boven, draaiend in de rondte, strakke staccato, lome schuif, knijpen en kietelen en helemaal stoppen. Dan buigt ze zich voorover, spreidt haar benen en ik heb liggend op
mijn rug nu helemaal vrijspel met mijn rechterhand en haar twee bruine geoliede kadetjes.

Mannen zijn visueel ingesteld en ze weet het. Ze doet het erom. Haar hooggehakte hertekontje komt nog hoger te liggen en ik sterf duizend doden. Mocht het mijn laatste aanblik zijn, ik zou er voor tekenen.

Dan gaat ze pas echt aan de slag. Met gierende versnelling en immer strakkere omknelling knijpt ze mijn kleine jongen het bloed uit en in zijn paarse kopje. Wild slingerend probeer ik hem in zijn ene oog te kijken voor de knipoog met verstandhouding maar het lukt niet.

Hij is de weg kwijt, dit is hem nog nooit overkomen. Zelfs zijn ouweheer heeft minder routine dan de hand van deze kleine meesteres. Haar kleine bruine knuistje maakt nu omwentelingen per minuut gelijk een racende motor.

Mijn tenen tintelen, de kuiten spannen zich en via de hamstring kolkt een super-tsunami door de lendenen. Via mijn liezen en door mijn stam perst zich een prop naar buiten.

Van een prop is eigenlijk geen sprake. Van een niet aflatende golf zaad des te meer.

Langs mijn oren hoor ik 'whhooosh...' en in de borstkas voel ik een chronisch tekort aan lucht. Een vreemde grimas om mijn mond laat de lippen verstijven. Mijn ogen voelen als 180 graden naar binnen gedraaid en mijn lichaam begint te krullen tot foetushouding.

Het middenrif verkrampt en ik voel twee testikels in mijn nek naast een continue doffe dreun in de slagaderen. Van mijn rug rol ik opgekruld op mijn zij.

Heel in de verte hoor ik, "Hahaha... you like massaaage all the way?!". Dan verlies ik mijn bewustzijn.


Reedsch...113 toevoegingen, reedsch

w00t First Post. 0ngel00flijk

bromde Eugene om 07:03 PM (op 29-11-2003)


Weet u zeker dat u niet werkt bij Kiers Erotische Lectuur BV? Echt heel goed geschreven.

bromde bewegende om 07:09 PM (op 29-11-2003)


spr00ts!!!

bromde Marnix om 08:09 PM (op 29-11-2003)


Waanzinnig goed geschreven

bromde De Schulpjes om 08:31 PM (op 29-11-2003)


Inderdaad Kiers, dat heeft u prachtig opgeschreven.

bromde Verbal Jam om 11:03 PM (op 29-11-2003)


Dus zooo gaat dat in zijn werk.

Valt me overigens wel op dat hier nimmer verhalen te vinden zijn vanuit vrouwlijk oogpunt. Hmmm *ziet een schone taak weggelegd*

bromde CiNNeR om 11:41 PM (op 29-11-2003)


Zou fijn zijn CiNNeR. Kan dat dan wel met bewegende beelden, zodat ik het beter snap? Kiers snap ik op de automatische piloot.

bromde Blob om 12:10 AM (op 30-11-2003)


Hier een voorpoefje. Zou zoiets geplaatst worden?
----------------------------
De contactadvertentie was kort maar krachtig: “Rubensvrouw, sensueel, heeft APK nodig” De reacties lagen voor de hand. Ze hielden niet van dikke vrouwen maar wilden zich best opofferen voor een keertje. Wat zijn mannen toch sensitief. Projectie.

Een sprong er tussenuit. Natuurlijk getrouwd, maar wel aardig. Naast ‘een spelletje in een hotelkamer’ bood hij een diner bij kaarlicht aan. En hij zou alles betalen, een gentleman was hij namelijk. Zou hij een foto sturen? Niet te snel toehappen. Luchtig mailtje terug, twijfel voorwenden. Daar houden mannen van.

De reactie met foto volgde na enkele minuten. Een grote, witte onderbroek met daarin duidelijk de contouren van een hard gemaakte paal. Mijn bescheidenheid had gewerkt, zonder foto of informatie vond hij me de geilste vrouw ter wereld. Dat gaf de doorslag, zo wil ik me voelen. De geilste vrouw ter wereld...

Donderdagavond, normaal zijn bowlingavond. “Anders merkt mijn vrouw het en die wil ik geen pijn doen.” Begrijpelijk, de lieverd. Het Bastion hotel, zoveel verdiend hij niet en hij moet ‘de prak’ ook nog betalen, zoals hij het zo leuk zei. Beschaafd sla ik het voorgerecht over en neem en schnitsel met friet. Ik proef toch niks, het gaat om het dessert.

In de lift bekent hij een fetisj te hebben. Vrouwenondergoed, daar is hij gek op. Mag hij straks mijn slipje houden misschien? Natuurlijk mag dat, hij wil een aandenken! Spannend idee dat hij straks eerst mijn slipje ruikt voor hij over zijn vrouw gaat. Het vocht vloeit rijkelijk, het slipje zal hij lang plezier van hebben. Ook blijkt hij wat onderdanig te zijn. Natuurlijk wil ik hem best domineren.

De sex is uiteindelijk niet helemaal wat ik er van verwachte. Maar hij kan het niet helpen dat zijn bleke, drilbuik in de weg zit. En ik had inderdaad niet verteld dat ik ongesteld was. Misschien wel een domper bij het beffen, maar hij deed het toch maar. Gelukkig vond hij een condoom niet nodig, ik was een goudeerlijk wijf. Dat had hij meteen gezien!

Kreeg net nog een mailtje van hem. Zijn vrouw gaat van hem scheiden. De Chlamydia kwam ze wel overheen, maar de HIV, nee die niet …

bromde CiNNeR om 12:16 AM (op 30-11-2003)


Aaaaaah, dat Bastion hotel! Zo moet dat dus. Breng uw vrouw in extase ... Bastion hotel. Bedankt CiNNeR.

bromde Blob om 12:20 AM (op 30-11-2003)


Of uw vrouw ervan in extace raakt weet ik niet hoor Blob.

bromde CiNNeR om 12:46 AM (op 30-11-2003)


Hee Cinner. Gezellige vertelling zo voor de zaterdagavond.
Excuseer, ik zoek even een stevige balk uit. Iemand een stukje touw? Je krijgt het terug, erewoord.

bromde familie om 01:05 AM (op 30-11-2003)


Dat zegt u nou wel mevrouwtje... maar moet u is even kijken dan, hoe sfeervol.

bromde Bert Kontenbrouwer (nachtreceptionist) om 01:06 AM (op 30-11-2003)


*Rommelt in de keukenlade en vind een stukje wol* Zal dat het doen voor u Familie? U mag het houden hoor, heb bollen zat liggen nog.

Enne, sorry Ber. het was niet mijn bedoeling het bastion af te schilderen als slecht hotelletje. natuurlijk is het daar reuze gezellig en goed vertoeven.

bromde CiNNeR om 01:10 AM (op 30-11-2003)


Ach wat zal ik zeggen mevrouwtje. Het is een baan hè. Best een leuk hotel hoor, daar niet van. Het gaat alleen wel eens vervelen na 36 jaar. Je hebt alles inmiddels wel gezien hè. Stiekeme randeevoetjes. Vechtpartijtjes. Hier en daar wordt er wel eens een fillempie gemaakt. En het betaalt ook kut als ik zo eerlijk mag zijn.

Ach ja, en dan is het al bijna kwart over een. Om kwart over een krab ik altijd een kwartiertje aan mijn reet.

bromde Bert Kontenbrouwer om 01:16 AM (op 30-11-2003)


Och en wee, de verveling is toegeslagen merk ik. Logisch na zovele jaren trouwe dienst. Loopt er niet een leuk dienstertje rond wellicht?

bromde CiNNeR om 01:30 AM (op 30-11-2003)


Mmm, ik voel een ononderdrukbare drang richting het nemen van vakantie.
Zuid-oost-azie schijnt erg mooi te zijn.
Ik ben er aan toe, vakantie.

bromde Bart om 01:42 AM (op 30-11-2003)


Tssssss

bromde CiNNeR om 01:45 AM (op 30-11-2003)


Wat doe jij nog op Cin?

bromde Bart om 01:50 AM (op 30-11-2003)


Wansmaak, kijkt men even?
www.blauwedeuren.tk

bromde Bart om 01:52 AM (op 30-11-2003)


Ik ben altijd s'nachts op he Bart. Zit bookworm te spelen, giga frustrerend eigenlijk.

bromde CiNNeR om 01:59 AM (op 30-11-2003)


En tussendoor zit ik met iemand te handelen over Pink ;)

bromde CiNNeR om 02:02 AM (op 30-11-2003)


Hey, ik ook, concurentie!!!!
Ik zoek trouwens naaktfoto's van haar op het net.
Vrij onsuccesvol moet ik zeggen.

bromde Bart om 02:25 AM (op 30-11-2003)


*komt nuchter binnenvallen*

Zeg Cinner, wordt het niet eens tijd voor een erotisch lebnomansich verhaal, te posten aan heer bicat?

Kiers, heel fijn meloveyoulongtime! Weet jij waar ze dat spul verkopen om ook de hoeken van je beeldscherm schoon te krijgen?

enneh: was het een echte of een omgebouwde? Ze zeggen dat de omgebouwde nog beter zijn. Een derde gaatje waar je duim in past...

gaat effe pink naakt zoeken...

bromde grts om 02:31 AM (op 30-11-2003)


lesbomanisch natuurlijk. sorry cinner.

bromde grts om 02:32 AM (op 30-11-2003)


Naaktfoto's hier posten gaarne, u zou mij een groot plezier doen.

Enne, lesbomanisch schrijven en dan nog de mannen een plezier doen hier. Kweetutniet. *Gaat hard nadenken*

Heb sowieso jullie schrijfstijl niet echt vrees ik, en moderne roodkapjes zal heer Bicat wel weer niet posten ;)

bromde CiNNeR om 02:34 AM (op 30-11-2003)


Reese 'legally blonde' Witherspoon ook goed?

bromde grts om 02:35 AM (op 30-11-2003)


Jaja cinner, een moderne roodkapje met u Cinner als wolvin! schroom niet, de helft van de verhalen hier is toch van bedenkelijk allooi -die van een zekere grts bedoel ik- dus waar acht u op!!

bromde grts om 02:38 AM (op 30-11-2003)


Hmm, Witherspoon is wel een tiener achtig meisje. Niks voor mij, sowry.

Enne, ik wacht eerst maar af of Bicat wat plaatst. Zien we daarna wel weer verder. verhalen moeten rustig rijpen, zeker lesbische fantasieen enzo ..

bromde CiNNeR om 02:41 AM (op 30-11-2003)


lesbomanisch schrijven:
Iets met Pink en Bridget samen!

bromde Bart om 02:49 AM (op 30-11-2003)


Typisch mannelijk, vrouwtje willen sturen richting iets sexueels. Het moge duidelijk zijn, het is zaterdag en jullie hebben niets te neuken? ;)

bromde CiNNeR om 02:58 AM (op 30-11-2003)


ja

bromde Bart om 03:07 AM (op 30-11-2003)


Ocherm. Zo klinkt het heel triest met een enkele 'ja'. *Heeft wroeging*

Ik heb nog een mail van je tegoed trouwens

bromde CiNNeR om 03:08 AM (op 30-11-2003)


pas ronds 1600 uur lokale tijd vandaag cinner, zal ik mijn sufgerukte roede eindelijk in enig vaginaal vocht kunnen dompelen. tot dan moet ik mij vermeien met meloveyoulongtime, flaporen en de sexloze borsten van god. ach Bart, ewaarom jeb je mij dit aangedaan? de sexloze borsten van god. wee mij.

bromde grts om 03:10 AM (op 30-11-2003)


Kan iemand mij vertellen waarom ik nog wakker ben?

bromde Adriana om 03:14 AM (op 30-11-2003)


Omdat het volle maan is? Je laat waker was en dus nog niet moe? je ond zo verschrikelijk miste en even moest komen kijken? Gewoon omdat je teveel piekert en niet kan slapen? geef eens een hint, zo kunnen we wel blijven raden hee.

Grrts, die ranzigheid, daar kan ik niet tegen op. Word er zelfs een klein beetje miselijk van. maar dat kan ook van de marsepeinen staaf komen die ik net naar binnen heb gewerkt ..

bromde CiNNeR om 03:17 AM (op 30-11-2003)


*ziet helegaar geen maan en weet dus ook niet of ie vol is*

Piekeren ja, vaste prik. Enfin Cin, ik weet zeker dat wij best een ranzig iets kunnen uitbroeden. Zullen we? Om beurten een stukje en kijken waar het heen gaat. Feuilleton for two, zeg maar.

bromde Adriana om 03:21 AM (op 30-11-2003)


*kijkt Bart aan*

*Applaudiseren samen*

HUP Adriana en Cinner! De ongekroonde Maximae -dat is meervoud- van Bicat.net!

bromde grts om 03:24 AM (op 30-11-2003)


Ze wordt wakker. Ze kijkt voorzichtig om zich heen en herkent niets. Een kleine kamer met een heel grote kast, een tafeltje waar een ernstig dode plant op staat te zieltogen en het bed waar ze in ligt. En de stoel in de hoek bij de deur.
Hij zit op de stoel en kijkt naar haar. Ze herinnert zich flarden.

bromde Adriana om 03:30 AM (op 30-11-2003)


*Kijkt ademloos. Loopt op zijn tenen weg...*

bromde grts om 03:33 AM (op 30-11-2003)


Ze betast haar lichaam voorzichtig. Haar oog is dik, ze voelt blauwe plekken op haar armen en benen en haar ribben rechts doen ontzettend pijn. Ze herinnert zich de drank en de pillen. de omslag. Enkele klappen. Een ambulance die weer weg gestuurd werd. "Hoe ben ik hier gekomen" vraagt ze ..

bromde CiNNeR om 03:35 AM (op 30-11-2003)


(sowry, agressieve bui ;))

bromde CiNNeR om 03:36 AM (op 30-11-2003)


Hij zit in de stoel en zegt niets. Hij staart alleen maar. Zonder te knipperen, een lege blik. Hij neuriet zachtjes een melodie die haar vaag bekend voorkomt. Iets uit een film, denkt ze.
Gisterenavond is ze uitgeweest. Wat is er gebeurd? Ze legt haar hoofd terug op het kussen en durft zich niet meer te bewegen. Nadenken nu, nadenken. Reconstrueren. Wat is er gebeurd? Niet in paniek raken. Probeer na te denken, probeer het.

bromde Adriana om 03:41 AM (op 30-11-2003)


Ineens herkent ze de melodie, het intro van Twin Peaks. Ze wordt een beetje bang nu en krijgt het nog benauwder. Haar huid gloeit, haar hoofd bonkt. Ze probeert zich te concentreren op een vlekje op het plafond. Rustig blijven, heeeeel rustig blijven.

Ineens herinnert ze zich nog iets. De ruzie.. die ging over een vriendin. Ze had haar gekust op de dansvloer. Eigenlijk was het een geintje maar onder invloed van pillen en drank werd het plots heftig en intens. Haar vriend was boos geworden ja. Maar wat toen dan. Wie was die man bij de deur?

bromde CiNNeR om 03:50 AM (op 30-11-2003)


'Godverdomme trut, wat flik jij me nou. Waar denk jij dat je mee bezig bent? Nou?' Ze kijkt hem aan. De vriendin staat achter haar, met de armen om haar heengeslagen. Ze voelt de warme druk van zachte borsten in haar rug.
'Je bent echt een zielige klootzak! Maak niet zo'n drama man. Kijk es naar jezelf. Is dat een rolletje pepermunt in je broekzak of ben je gewoon...' Haar vriendin fluistert iets in haar oor en ze barst in lachen uit. Te hoog, te hard, te schril. Ze pakt de hand van haar vriendin en trekt haar mee de dansvloer op. Ze kijkt hem na. Ze blijft naar hem kijken terwijl ze haar vriendin omhelst en zacht in haar hals bijt.

bromde Adriana om 04:02 AM (op 30-11-2003)


Cin haakt af? Dan gaat Adriana voorlopig door.

bromde Adriana om 04:20 AM (op 30-11-2003)


Pardon, ik zit half te slapen indeed. Medicijnen vallen me zwaar.

bromde CiNNeR om 04:22 AM (op 30-11-2003)


Ik ga maar slapen, bewonder morgen het resultaat wel .. Adriana kan dat prima :)

bromde Cin om 04:23 AM (op 30-11-2003)


'Jij houdt wel van spelletjes, hè.' De man op de stoel buigt zich voorover en knijpt zijn ogen een beetje dicht. Ze draait haar hoofd in zijn richting. 'Dat was me wat meid. Maak je maar geen zorgen, hoor. Jouw beurt komt nog wel.'

Er trekt een misselijkmakende golf door haar maag. Ze staat weer op de dansvloer. Haar vriend staat bij de bar en praat met iemand die ze niet kent. Hij let niet meer op haar, zo te zien. In werkelijkheid volgt hij elke beweging die ze maakt. Haar heupen die in voortdurend contact zijn met de heupen van haar vriendin, hij ziet het. Hij ziet dat ze haar hoofd achterover werpt en haar haren met haar vingers doorwoelt.
Ze danst, ze draait, ze daagt uit. Ze wordt opgezweept door de muziek, de drank, het mooie donkere meisje dat haar vinger in haar mond stopt en daarna plagerig en spoor over haar schouder trekt.

bromde Adriana om 04:32 AM (op 30-11-2003)


Slapen ja... u vervolgt morgen Cin? ;)

bromde Adriana om 04:35 AM (op 30-11-2003)


Ik hoop dat jullie binnen afzienbare tijd allemaal sterven.

bromde Dreknek om 05:43 AM (op 30-11-2003)


Tja heer Dreknek, valt mij ook niet mee dat het verhaal niet helemaal af is.

bromde Blob om 08:51 AM (op 30-11-2003)


Goedemorgen, vrienden van het internet in het algemeen en het rare verhaal in het bijzonder, heeft u fijn geslapen?

bromde Kiers om 09:34 AM (op 30-11-2003)


Zit ik voor een tweede keer Adriana te bestuderen en moet zeggen dat het idee mij bijzonder aanspreekt. Een donkere dame die mijn vriendin plagerig lesbo-erotisch staat te verschalken op de dansvloer.

bromde Kiers om 10:10 AM (op 30-11-2003)


Ah! Kiers leeft zich in. Ik ben zelf ook erg benieuwd in welke richting een en ander zich gaat ontwikkelen. Even geduld dus, tot Cinner weer bij de mensen is.

*bedenkt dat ze dat zelf ook nog niet is en wankelt terug richting warm bedje*

bromde Adriana om 10:21 AM (op 30-11-2003)


Juffrouw Adriana, ik vind mijn eigen wekker op 08:00 uur op zondagochtend altijd aan de vroegen kant maar als ik uw laatste post om 04:35 AM (op 30-11-2003) zie en uw eerste alweer om 10:21 dan maak ik mij zorgen om uw gezondheid; meisje, slaap je wel genoeg?

bromde Kiers om 10:36 AM (op 30-11-2003)


Nee Kiers. Slapen is niet mijn sterkste kant. Insomnia is als het ware my middle name. Maar niets om u zorgen over te maken, hoor.

*vraagt zich af waarom iemand vrijwillig om 08.00 opstaat op zondag*

bromde Adriana om 11:49 AM (op 30-11-2003)


Insomnia Adriana, mijn wekker op zondagochtend om 08:00 heeft niets te maken. Ook niet met een Labrador die uitgelaten moet worden noch een sportclub, vissen in een meer of het hobbymatig bestuderen van vogels.

Maar waarom slaapt u zo weinig? Hoge mate van levenslust? Ontbrekend slaapgen? Prestatiedriften? Verhoogde werking van de alvleesklier?

bromde Kiers om 12:31 PM (op 30-11-2003)


Insomnia Adriana, mijn wekker op zondagochtend om 08:00 heeft niets te maken met vrijwilligheid.

Voor de volledigheid.

bromde Kiers om 12:34 PM (op 30-11-2003)


Het is grauw buiten.
Regen druilt, duiven in de dakgoot proberen zich diep in hun veren te verstoppen.
Druppels glijden langzaam langs het raam omlaag en de verwarming wordt maar niet warm.
M'n koffie is op en ik heb hoofdpijn van gisteravond.
De lege fles whisky kijkt me aan met z'n buik vol sigarettenpeuken.
M'n mond proeft naar nadorst en m'n keel is kapotgerookt alsof bekleed met schuurpapier.
M'n handen trillen en m'n lijf draait.
Kut, wat ben ik eenzaam.

bromde Bart om 01:35 PM (op 30-11-2003)


*Geeft Bart een knuffel*

Cin is op, de pillen zitten er weer in en de kwaadaardige bui is weer aanwezig (merkwaardige bijwerking). Coordinatie ver te zoeken en ik ga zo mijn vriend met de tondeuze bewerken, hij durft!

Eens even de verhaallijn oppikken..

bromde CiNNeR om 02:26 PM (op 30-11-2003)


Gek, ze had het nooit zo op vrouwen. Maar deze, deze is bijzonder. Met deze wil ze me naar huis. Deze wil ze ruiken, betasten en proeven. Ze heeft natuurlijk haarzelf wel eens geproefd. Op de lippen van haar vriend bijvoorbeeld.

Haar vriend draait zich om van de bar en lacht naar haar. Het is een grimas meer, een eng lachje. Maar ze is allang blij dat hij weer normaal doet en haar concentratie ligt bij de vriendin. had ze niet ...

Opnieuw slaat een golf van misselijkheid door haar heen en nu is het niet meer te stoppen. De kots vloeit over het bed, de dekens en druipt naar de grond. Schril contrast met herinnering. De man bij de deur lacht. Kakelend, akelig.

bromde CiNNeR om 02:33 PM (op 30-11-2003)


'Kun je me... kun je me misschien helpen? Waar ben ik?'
Ze laat haar angst en voorzichtigheid varen. Dit is te veel. De man kijkt haar peinzend aan. 'Dat zou ik wel kunnen doen ja. Dat ligt niet fijn hè, in die smeerboel. Wacht maar even meid. Ik ben zo terug. Maar dan moet je me wel beloven dat je geen gekke dingen gaat doen. Zoals opstaan en kijken of de deur open kan. Die kan open, maar ik zou het niet uitproberen. Blijf jij maar lekker liggen.'
De man verdwijnt en ze hoort het geluid van zijn voetstappen wegsterven.

Voorzichtig kijkt ze om zich heen. Er is een klein raam in de kamer, met zware fluwelen gordijnen die op een kier na gesloten zijn. Fel zonlicht valt naar binnen. Ze probeert geluiden van buiten op te vangen, maar ze hoort helemaal niets.

De man komt terug met zijn armen vol beddengoed. Hij gooit de stapel op de grond en gaat weer op de stoel zitten. 'Zo meid, ga je gang. Dat kan je vast wel zelf, een bedje opmaken.' Hij leunt achterover en staart naar de muur.
Even weet ze niet wat ze moet doen. Blijven liggen? Voorzichtig opstaan en het beddengoed oprapen? Wie is die man, en wat is er in hemelsnaam gebeurd?

Haar vriend heeft het gesprek met de kerel aan de bar beëindigd en loopt met grote stappen op haar af. 'Ik ga naar huis. Ga je mee, of ben je van plan om dat wijf nog wat verder af te lebberen?' Zijn stem is zwaar van woede en ze kan een opkomende giechel niet ondedrukken. 'Wie was dat, die vent waar je mee stond te praten?' 'Die hoort bij je vriendinnetje. Had ze je dat nog niet verteld? Ik ga nu weg, zoek het maar uit verder.'
Haar vriendin komt bij haar staan. 'Wat is er met hèm aan de hand? Voelt hij zich bedreigd?' Ze lacht, een hees keellachje dat uit de diepte lijkt te komen. 'Kom, dan stel ik je voor aan mijn broer.'

bromde Adriana om 03:34 PM (op 30-11-2003)


Ze zet zich over haar naaktheid in, zo blijven liggen gaat toch ook niet. En de man is weinig hulp, daar hoeft ze niet veel van te verwachten. Voorzichtig stapt ze uit bed, wankel. De man grijnst breed en geeft zijn ogen de kost. Ze negeert hem zo ver als dat gaat en pakt de vieze dekens. Dan gooit ze alles richting de man. Kots vliegt alle kanten op, er komt zelfs wat op zijn lip terecht. Als ze niet zo bang was, zou ze er om lachen. De man wordt woest, staat op en brult:

bromde CiNNeR om 03:39 PM (op 30-11-2003)


Waarom eindigt het hier toch altijd weer met een zaadlozing? Of doodslag?

bromde Olaf om 03:55 PM (op 30-11-2003)


Da's net als het echte leven, hè.

bromde Marnix om 03:59 PM (op 30-11-2003)


Nee nee, dat brulde de man, Marnix! Maar ik heb de rest van het verhaal niet gelezen dus de context is wellicht een beetje zoek.

bromde Olaf om 04:04 PM (op 30-11-2003)


'Wat zullen we nou krijgen, bitch? Heb jij nog niet genoeg gehad?' Met twee stappen is hij bij haar. De angst vormt zich tot een grote bal in haar buik en ze voelt de rillingen langs haar rug lopen.
Dan gaat de deur van de kamer open. 'Laat haar met rust.' De stem klinkt rustig en beheerst. De man doet een stap opzij en draait zich half om. Ze kijkt wie er in de deuropening staat.
'Je ziet er niet goed uit, girlfriend. Kom maar met me mee, dan mag je in bad.' Haar vriendin maakt een uitnodigend gebaar.

bromde Adriana om 04:04 PM (op 30-11-2003)


Het leven eindigt niet met een zaadlozing, maar begint er mee.
Reageerbuisbabies uitgezonderd. Maar dat zijn ook geen echte mensen.

bromde Bart om 04:33 PM (op 30-11-2003)


O. Dus daarom zitten die wijven steeds zo lang aan de telefoon. En loop ik een prijs mis waarmee ik ongemerkt een pakje sigaretten had kunnen kopen.

* zoekt de isdn-aanbieding nog eens op, om maar geen verhaal, of deel daarvan te hoeven missen *

Mooi land, Thailand.
Herkenbaar verhaal.
Mijn masseuse was vroeger een jongetje. Dat wel.
Maar daar voelde je niks van.

bromde Jan Dofferhof om 04:44 PM (op 30-11-2003)


Nou nou Jan. Dat vertel je toch niet aan iedereen, zo onder je eigen naam.
Eerst met je kop op televisie, nou dit weer...

bromde Hoof om 04:45 PM (op 30-11-2003)


* tuuttuuttuuttuut *

Ik probeer in te bellen, maar ik krijg steeds in gesprek...

bromde Jan Dofferhof om 04:47 PM (op 30-11-2003)


Cin, ik heb het eind al in mijn hoofd. Of wil jij die doen? Enfin, we moeten er eerst nog naar toe.

bromde Adriana om 04:52 PM (op 30-11-2003)


*PLOP*

bromde Marnix om 05:01 PM (op 30-11-2003)


Het eind word toch zeker wel een hoogtepunt? Mag ik hopen? Of twee, zelfs?

bromde Hoof om 05:10 PM (op 30-11-2003)


Dat zou heel wel kunnen Hoof. Ik heb meerdere varianten. Het ligt er natuurlijk ook aan wat Cinner gaat schrijven...

bromde Adriana om 05:15 PM (op 30-11-2003)


Doe jij maar Adriana, heb maar weinig inspiratie vandaag ...

bromde CiNNeR om 05:16 PM (op 30-11-2003)


Ha! Niks ervan, dame. Dan stellen we een en ander gewoon uit tot je weer inspiratie hebt!
Wordt vervolgd, dus.

bromde Adriana om 05:18 PM (op 30-11-2003)


Ze snapt er nu helemaal niets meer van. Maar een bad kan ze wel gebruiken, dus ze laat zich meevoeren door gangen en hallen, langs vele deuren en gordijnen. Op de vloer ligt overdadig, hoogpolig tapijt, rood. Er hangen schilderijen aan de muren, allemaal met erotische afbeeldingen. Sommige zijn bijna bizar, verstrengelde lichamen waarvan ledematen van niemand en iedereen lijken te zijn. Vrouwen met paardenhoofden, honden met mannen penissen. Het lijkt wel de hoerenkast van absurditeiten ..

bromde CiNNeR om 05:20 PM (op 30-11-2003)


Staat al een stukkie, maar jij mag het einde :)

bromde CiNNeR om 05:21 PM (op 30-11-2003)


Hihihih... dat laat nog even op zich wachten. Ongetwijfeld zullen er eerst nog vele omwegen volgen.

bromde Adriana om 05:23 PM (op 30-11-2003)


Dan gaat het wel even duren hoor. Ga zo trachten nog iets van eten in elkaar te flansen en dan moet ik minstens een uur plat. Heb gedweild weet je, en daar houdt mijn lichaam niet van .. *Gaat even fiks de pest in zitten hebben*

bromde CiNNeR om 05:25 PM (op 30-11-2003)


Achter een met stokstaartscrotumleder gepatinneerde deur bevond zich een reetbever die anaal werd gefêteerd door een door liefdesrazernij verblinde klitgeit. Deze deur ging snel weer dicht, ze kon zich niet voorstellen dat dit een bijdrage zou leveren aan haar extase.

(ik denk, ik steek een handje toe)

bromde Hoof om 05:26 PM (op 30-11-2003)


Geduld is een schone zaak. Zeggen ze. Jouw lijf gaat voor.

* gaat naast Cin zitten en geeft haar een knuf *

bromde Adriana om 05:27 PM (op 30-11-2003)


Kruipt even tegen Adriana aan en voelt zich heeeeel ziellig. *Kopje choco Adriana?*

De mannen proberen er alweer hun fetish tussen te pielen zie ik.

bromde CiNNeR om 05:38 PM (op 30-11-2003)


Maar gaat u ondertussen verder, dan kan ik vanavond weer inspringen ..

Bij nader inzien ga ik eerst maar naar bed en dan naar eten kijken. *Truste*

bromde CiNNeR om 05:41 PM (op 30-11-2003)


Ik verkies dat verder te negeren. (Hoewel ik er wel erg om moest lachen.)
Chocomel? Warme? Met slagroom erop? Jippie!

bromde Adriana om 05:42 PM (op 30-11-2003)


Zo, ook weer aangespoeld ,fris gedouched, haren netjes in de scheiding, maar geen idee hoe het laatste deel van de avond ook weer verliep.

Verder ben ik een ontzettende fan van de thaise keuken, die lui kunnen de vreemdste dingen lekker klaar maken.

*Probeert loden kogel op de atlas te balanceren.*

bromde Eddee om 07:16 PM (op 30-11-2003)


Nuchter gaat het een stuk beter.
Schaken tenminste.
*zoekt een loden kogel en een atlas*

bromde Bart om 08:08 PM (op 30-11-2003)


...And I forget just what it takes o yeah i guess it makes me smile I found it hard its hard to find o yeah what ever never mind....

shut the fuck up¬!!¬!!

Kurt Cobain is god!!!!

Jammer Adriana dAt u niet doorgezet heeft. het werd net interessant?

but he dont know what it means and i say...

we can have some more, nmature is a whore, bruises on the fruit, tender age in bloom...

tralallala

bromde grts lives in the past om 08:13 PM (op 30-11-2003)


ach de jaren 90...

bromde grts om 08:14 PM (op 30-11-2003)


I dont care I dont care I dont care I dont care I dont care if its old, I dont mindI dont mindI dont mindI dont mindI dont mindif i dont have a mind get a wayget a wayget a wayget a wayget a wayfrom your home im afraid im afraid im afraid im afraid im afraid of a GHOST

bromde GRTS GAAT DOOR om 08:16 PM (op 30-11-2003)


she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said she said

bromde grts om 08:17 PM (op 30-11-2003)


dat was nog eens muziek...

im so happy cuz today i found my friends theyre in my haed...

cuz i found GOD

YEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAHYEAH HAY A YEAH

bromde grts om 08:19 PM (op 30-11-2003)


i like it im not gonna crack i miss you im nt gonna crack i love you im not gonna crack ill kill you im bnot gonna crack i like it im not gonna crack i miss you im nt gonna crack i love you im not gonna crack ill kill you im bnot gonna crack

bromde grts om 08:21 PM (op 30-11-2003)


Kurt is GOD

bromde grts om 08:21 PM (op 30-11-2003)


en dood

bromde grts om 08:23 PM (op 30-11-2003)


'Zij is mijn vriendinnetje voor vanavond.' De broer staat nog steeds aan de bar en kijkt haar onderzoekend aan. Wat een mooie jongen, denkt ze. 'Meisje, heb je je vriendje weggejaagd? Hij was helemaal niet blij, weet je. Ik heb hem uitgelegd dat mijn zus...'
Haar vriendin onderbreekt hem. 'Ze gaat met ons mee naar huis.' Ze zegt het op een toon die geen tegenspraak duldt. De broer haalt zijn schouders op en wenkt in de richting van de dansvloer. Een man met kort, blond haar loopt op hen toe. 'Hij gaat ook mee', zegt haar vriendin. Ze wordt niet voorgesteld aan de blonde man en hij is schijnbaar ook niet van plan om te vertellen wie hij is. Ze kijkt schuins zijn kant op. Hij vangt haar blik op en kijkt haar doordringend aan. Ze huivert. Zijn ogen zijn volkomen leeg. Langzaam bekruipt haar het gevoel dat dit geen goed idee is. Ze kan naar huis gaan, ze kan nu gewoon naar huis gaan en tussen de lakens glijden, tegen haar vriend aankruipen en zich veilig voelen.
'Wat sta je nou te treuzelen?' Haar vriendin kijkt haar glimlachend aan en trekt haar naar zich toe. 'Ik wil dat je meegaat. Ik wil dat je vannacht bij me blijft.' Een seconde, een duizendste van een seconde hoort ze het stemmetje in haar hoofd. Niet doen, doe maar niet, ga maar naar huis... Ze voelt de warme adem van haar vriendin in haar oor en hoort zichzelf zeggen: "Zullen we dan maar?'

Ze zit in een grote badkuip. Een badkuip op leeuwenpootjes en met grote, koperen kranen. Het water in de badkuip is aangenaam warm en bijna vergeet ze haar blauwe plekken, haar dichte oog, haar pijnlijke ribben.
Haar vriendin zit naast de badkuip op een kruk en haalt met langzame, lome bewegingen een spons over haar rug. 'Dit is beter, hè. Voel je je al wat beter?' Ze laat de zachte stem door haar hoofd zoemen en bijna vergeet ze.

bromde Adriana om 08:37 PM (op 30-11-2003)


De spons gaat van haar rug naar haar hals en verder naar haar borsten. Haar tepels worden stijf en priemen net boven het badwater uit. Dan gaat de spons omlaag.

Auw, haar ribben.

Haar ribben ja. En dat oog, en de blauwe plekken. Wat is er toch met deze vrouw die haar alles doet vergeten. Ze duwt de hand met de spons weg en probeert wat rechter op te gaan zitten. Ik voel me helemaal niet zo goed nee. Waar zijn we hier? Wat is er vannacht gebeurd dat ik zo toegetakelt ben? Wie was die nare man net op mijn kamer?

Iedereen stemt in en ze gaan richting uitgang. De blonde man zegt iets tegen de portier en krijgt iets in zijn handen geduwd. Hij stopt het zo snel in zijn jaszak dat ze niet kan zien wat het is. Daarna stappen ze de koude buitenlucht in. Haar vriendin legt een arm op haar rug en streelt vederzacht haar nek met haar duim. De geur van exotische parfum verdrijft de koude uit haar hoofd.

Ze hoeven niet ver te lopen. Er staat een zwarte limosine met geblindeerde ramen klaar, een chauffeur houdt de deur al open. Ze is nog meer onder de indruk en stapt in, benieuwd naar wat komen gaat.

bromde CiNNeR om 09:02 PM (op 30-11-2003)


Wat kan ik trouwens toch lekkere gehaktballen maken!

*Geeft Adriana een warme choco met slagroom een pietsje cacaopoeder en kijkt om zich heen voor de bakkerskar*

bromde CiNNeR om 09:04 PM (op 30-11-2003)


en toen????

bromde grts om 09:44 PM (op 30-11-2003)


gaapt en draait pint euh pink is toch geen cobain hoor maar de buren begonnen te bonken.

bromde grts om 09:46 PM (op 30-11-2003)


Oh, dat was ik nog vergeten te vertellen. Eigenlijk.

De omgebouwde bakkerskar maakt een tour door Friesland. Xander zocht 'een uniek stukje catering'. Maar natuurlijk heb ik, zoals altijd, óók de Eerste Hap Bij Onzin koffer bij me. Wil ik even een bescheiden rijsttafel maken?

bromde Marnix om 09:51 PM (op 30-11-2003)


Ha, lekker, dankjewel.

* blaast vergenoegd kuiltjes in de slagroom *

Morgen weer een dag!

bromde Adriana om 09:53 PM (op 30-11-2003)


Ocherm, wat moet Grrts nu. Zomaar een onaf verhaaltje ..

Oew Marnix toch, zijn we plots een bakkerskar armer! Maar een rijsttafel klinkt ook goed moet ik zeggen. de koffer is toch wel bekleed met folie ofzo he? Gewoon rijdt uit de koffer, dat doet het niet voor me...

*Draait 'Lyfestyles of the rich and the famaous' zes keer*

bromde CiNNeR om 10:05 PM (op 30-11-2003)


Gewoon rijSt moest dat zijn *zucht* Gaat zeer gefrustreerd over op koffie en blowen, misschien helpt het ..

bromde CiNNeR om 10:06 PM (op 30-11-2003)


Hee Adriana, die schilderijen die ze zag, zijn ook te bezichtigen bij Marnix (onder 'Stoepkrijt').

bromde CiNNeR om 10:24 PM (op 30-11-2003)


Meheer,

Mag ik jouw atent maken op me site?
Hem zijn de Allah-web-log.
Mooi man.
http://allah.web-log.nl
Kom gauwe kijkt en linken mij dan op je site.

Dankie sai.

hem leven heb maar weinig zin
je gaan al dood kort na begin
dan moete mense niet gedrietig zijn
want daarbij doen alleen hemzelf maar pijn
als dood, is net als voor geboren
kwam even leven, nu veloren

bromde Mohamad om 10:57 PM (op 30-11-2003)


Moeilijk nog. Satire.
Blijkt.

* noteert in daartoe geschikt boekje: *

domheid heeft vele vormen

* leest in ander Boekje *

Zalig zijn de armen van Geest.

O. Gelukkig.

bromde Hoof om 11:48 PM (op 30-11-2003)


Hey Cin, voor als je nog wakker bent (gezien je gedraai qua dag/nachtritme)
GVD een verslavend spel:
http://www.ebaumsworld.com/soakamon.shtml

bromde Bart om 01:09 AM (op 01-12-2003)


Goedenmaandag.

Massage all the way.
Beetje laat on-topic maar toch:

Klinkt als een geweldig orgasme. Het zal wel mijn eigen tekortkoming zijn dat ik nooit buiten bewustzijn ben geraakt door een orgasme.

Heb je het adres van die massage-snol nog? Voor het geval ik eens in de buurt ben.

En ook nog: Adriana en CiNNeR, stuur ook eens wat naar de Baron. Geweldadige lesbo sex beschreven door twee dames. Geweldig!

bromde Lennard om 11:15 AM (op 01-12-2003)


Toevallig was ik eens vroeg naar bed Bart. net even gespeeld maar echt zo'n thingie waar je krankjorum van wordt :)

Lennard: nooit goede sex gehad? ;)

bromde CiNNeR om 11:24 AM (op 01-12-2003)


Hmmm, typisch. Omdat ik m'n bewust zijn bewaar tijdens/na een orgasme zou ik geen goede sex hebben.

Welles. Ik heb wel goede sex. Ook volgens de "tegenpartij".

Keertje proberen?

bromde Lennard om 11:42 AM (op 01-12-2003)


Thanks Lennard, we zijn gevleid. Het vervolg komt eraan.

bromde Adriana om 06:07 PM (op 01-12-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)