huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Mattheus Passie"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Niek"]

11/20/2003: "Bad Trip"

Zes zuigers slaan met doffe klappen tegen het blok onder de kap. Je voelt het dreunen in je stuurwiel. Je draait de weg op en drukt het pedaal in, schakelt. Het gedreun wordt een geraas. De strepen op de weg glijden langs, volgen elkaar steeds sneller op, tot ze net zo'n continue prikkeldreun produceren als je grommende zescilinder. Afstand is snelheid maal tijd, schatje.

Oh ja. Jezus wat zit die leren stoel lekker. Je schreeuwt, zo hard als je kunt en zoekt je bandje. Je zet de autoradio aan. Ruis vult je auto.

Een miljarden jaren oude straal, afkomstig van een Quasar, treft je antenne misschien op dit moment en mengt zich in het geruis der sferen. Mooi pech voor 'm. Je duwt de cassette in de gedienstige spleet. Motorhead vult de speakers. Je duwt het pedaal in en brult mee.

'You know I'm born to lose, and gambling's for fools, But that's the way I like it baby, I don't wanna live for ever... The Ace Of Spades! The Ace Of Spades!'

Je leunt achterover en grijnst. Je geeft nog meer gas en geeft de horizon met allebei je handen de satansgroet. Kijk mams, zonder handen. Ah wat is dit beestje lekker stabiel. Het asfalt glijdt onder je weg als een zwarte kat, strakblauwe hemel, pure kracht onder je schoenzool, rijkdom in het verschiet.

Niemand die je wat maakt. Fahren auf der Autobahn... Je bumperkleeft wat, puur voor de lol, maar doet het verder kalm aan. De lading achterin is nou niet iets waar je mee aangehouden wilt worden. Een plunjezak vol met handel. Wiet, coke, XTC, the works. Je grinnikt. Je hebt de perfecte deal. Zwitserse contacten. Ze betalen goud geld en jij hoeft alleen maar naar de Raststtte te rijden.

Je mijmeringen worden doorbroken door gepiep en een knipperend lampje. De oliedruk. Godver je hebt de jongen van de garage nog zo op het hart gedrukt daar iets aan te doen. En hij heeft je er behoorlijk voor laten betalen ook. Je vloekt en slaat tegen het dashboard. Je gaat tachtig rijden. Het lijkt wel of je stilstaat.

Bij de eerste mogelijke Raststtte ga je er af. Je nieuwe oliepomp blijkt niet goed te functioneren.

'Verdomme!'. Je schopt tegen een band. Maar na een tijdje prutsen en veel vloeken kom je er achter wat het is. Het contactplaatje van je oliepomp zit los. Waarschijnlijk losgetrild. Je zet de boel weer in elkaar, verstevigt de contactjes met tape en laat de motor lopen. Alles werkt perfect, het lichtje gaat uit. Je geeft je zescilinder nog een laatste overall check als je een hand op je schouder voelt.

Je komt zo snel overeind dat je je hoofd stoot tegen de motorkap. Aan je hoofd wrijvend staar je naar de man die naast je staat. Het is een kleine man, een hippie. Hij is blind. Hij heeft een plunjezak op zijn rug, een poncho aan en lang haar en een baard. Zijn ogen kijken in rare hoeken uit hun kassen. Hij houdt zijn blindenstok vast met twee handen en lacht.

'Did you just loose your head? Hahahaha!!! Hij lacht zich suf. Engels is een makkelijke taal. Je zegt:

'Zou je misschien even opzij willen stappen, dan kan ik mijn kap dichtdoen.'

'Ja prima. Hihihi. Mag ik mee?'. Je neemt nooit lifters mee maar deze man dringt aan.

'Kom op ik hoorde dat je Motorhead draait. Ik ben een broeder man!'. Hij geeft je de satansgroet, wijsvinger en pink in je gezicht priemend. Zonder precies te weten waarom flap je er uit:

'Nou vooruit dan, kom maar mee.' Ach hij stinkt niet, tenslotte. Je gooit zijn tas achterin en poot de stok er naast. Je gaat een zak chips halen. Als je terugkomt zit hij in je stoel, met z'n handen aan het stuur, vroem vroem geluiden te maken.

'H wat moet dat?'.

'Ik was effe je racewagen aan het testen'.

'Hoe weet jij wat voor soort auto dit is?'

'Ik rook het aan je olie. Elk motorblok ruikt anders. Dit ruikt als ZEScilinder. Hihihi!'. Je bent onder de indruk. De man schuift zijn stoel in. Je stapt in, start en rijdt de weg op.

'Zou je je gordel om willen doen?'

'Waarom? Jij en ik geven toch nergens om? De schoppenaas! De schoppenaas!', schreeuwt hij en hij klikt jouw gordel los. Je geeft hem een klap en maakt weer vast. Wat een mafkees. Hij doet zijn eigen gordel niet om. Nou ja, zelf weten.

'Vroemm vroemm.' Hij buigt voorover in zijn stoel. Dan giechelt hij: 'Hihihihi ik ruik wat je hebt man, goeie shit!'. Deze man heeft veels te veel door.

'Ja ze liggen in het dashboardkastje, steek er maar een op'. Het is half waar wat je zegt. In het kastje liggen een paar voorgerolde joints. De blinde vindt er n, en een aansteker. Hij steekt met verbazingwekkend gemak op. Hij trek er een tijdje genoeglijk aan en je hebt even rust.

'Kijk ik kan een kunstje!'.

'Haaaah!', van schrik ruk je aan het stuur en je raakt bijna een passerende auto. Terwijl die toeterend voorbij rijdt staar je naar het gezicht van de man.

Zijn pupillen zijn verdwenen. In zijn kassen zit allen maar wit. Hij frunnikt aan zijn ogen en draait ze weer terug, hij lacht. Een kwijldraadje loopt in zijn baard.

'Jezus, je hebt twee glazen ogen!'

'Ja dat zie ik zelf ook wel! Hahaha. 'Dat zie ik' Haha snap je 'm?'. Het is duidelijk niet de eerste keer dat hij dit grapje uithaalt.

'Uhm, hoe weet je waar je pupillen zitten, eigenlijk?'

'Nou die zijn iets ruwer en er zit een soort puntje op. Kijk, nu kijk ik naar links', hij schuift de pupillen met twee vingers naar rechts.

'..en nu kijk ik naar rechts... En nu kijk ik naar jou!'. Hij schuift ze naar het midden, doet zijn ogen wijd open en steekt zijn tong uit. Hij begint weer te lachen. Je begint deze man zo langzamerhand behoorlijk zat te worden.

Je portemonnee en je shag in je kontzak zitten je dwars. Je vist ze tevoorschijn en gooit ze op het dashboard. De man graait er naar. Hij voelt aan je geldhouder, een goedkoop canvas ding.

'Precies dezelfde als die van mij!'. Hij legt zijn eigen portemonnee er naast. Die is inderdaad precies hetzelfde, behalve dan dat de zijne rood is en die van jouw blauw.

'Ze zijn ook nog eens dezelfde kleur!' lieg je. Waarom weet je niet. Voergevoel? 'Leg maar in het dashboard kastje als je wilt?'.

De hippie doet het en pakt brutaalweg nog een joint. Hij steekt hem aan en trekt er met smaak aan.

'Wil je weten wat ik zie?'.

-'Nee'.

'Wil je weten hoe ik aan mijn ogen kom?'.

-'Nee'.

'Ach kom op man, ik ben net als jij, een satansdienaar'.

'Ik ben helemaal geen satansdienaar!'.

'Jawel. De schoppenaas! 100% puur satan! Maar luister. Het was 1968. Ik zat in de cultus van de Zwarte Morgenster. Wij waren zeg maar de Manson family van Engeland, in die tijd...'.

Je wilt niet luisteren want je ruikt een smerig verhaal, maar ondanks jezelf ben je toch benieuwd. Naar de gore details.

'...Nee we zijn nooit echt in het nieuws gekomen omdat we nooit iemand kwaad gedaan hebben, behalve onszelf dan. Hihihihi. Mijn verhaal is typisch voor de meeste Morgensterrers. Op een middag hadden we acid genomen en satan weer eens opgeroepen. Ik zat wat te chillen, nootjes te eten en te genieten van de kleuren van de verkeersgeluiden buiten, toen hij ineens voor me stond.

Ik was blij verrast. Hij rookte en keek naar mijn geluidskleuren. Hij lachtte minachtend en zei dat als ik werkelijk iets wilde zien ik mijn wereldse blikveld moest veranderen. Ik vroeg hoe. De gehoornde zei dat mijn ogen in de weg zaten. Dat klonk logisch. Dus ik ben naar de keuken gelopen en heb ze er een voor een uitgelepeld, met een ijslepel.

Het ging makkelijker dan ik dacht en het deed helemaal geen pijn! Wat daarna kwam was lastiger. Mijn goede vriend zei dat ik ze op moest eten. Het idee alleen al... En er liep al bloed in mijn mond en zo. Het was maar goed dat ik niks zag! Hihihi.

'Snel' zei hij, 'voor ze koud worden!' Ik vond op de tast de zoutstrooier en deed wat hij vroeg. Het smaakte een beetje naar ei, op een taaie manier dan. Dat ze openbarstten tussen mijn tanden was best vies, eigenlijk. Hihihi. Maar goed, sindsdien zie ik een stuk meer. Wil je weten wat ik zie?'. Hij stopt met praten.

Jij ziet groen om je neus. De combinatie van niet goed afgebakken chips en een intens smerig verhaal heeft je flink misselijk gemaakt. Je moet kotsen.

'Vind je het erg om even je mond te houden?', maar hij heeft door dat je moeite genoeg hebt om de auto op de weg te houden.

'Nou, ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is... Mij aan het kruis! Dat zie ik heel vaak weet je dat? Mijzelf hangend aan het kruis van Golgotha? Het is groovy paars geverfd en er hangt een regenboog boven. Ik ben naakt en ik heb een enorme stijve lul en alle Isralieten aanbidden mij! Ik lach en rock en roll aan het kruis, en dan komt Maria Magdalena en pijpt me. Ze kan er net bij! En weet je wat ik nog meer zie? Ik zie twee ogen, net als die van de Boeddha in Nepal, maar dan rood en omrand door vuur. En die knipogen en knipperen naar mij. Die ogen zie ik altijd. En weet je wat ik nog meer zie?..'.

Je rijdt met piepende banden de afrit op en parkeert bij het toilet. Kut. Je moet de sleutel bij de kassa halen. Je rent naar binnen en krijgt hem mee. Waarom kun je niet gewoon in de berm kotsen? Je vervloekt je opvoeding en knielt voor de wc-pot. Ondanks jezelf moet je grinniken.

Knielen voor de pot. Dat is pas satanisme. Je bent druk aan het kokhalzen als je de sleutel hoort omdraaien. Leuk grapje van meneer hellelifter. Hij gaat geen meter verder mee, zoveel is duidelijk. De viezerik heeft je eetlust voor de rest van de dag flink verpest. Automutilerende klootzak. De oprispingen blijven maar komen. Maar eindelijk ben je dan toch klaar. Je begint op de deur te bonken maar de sleutel wordt al meteen omgedraaid.

'Er zijn bekende- en er zijn onbekende dingen, en daartussen zitten De Deuren, meneertje!', dat zegt hij en hij houdt grijnzend de sleutel omhoog. Je grist hem uit zijn hand en brengt hem terug naar de kassa.

Als je bij je auto komt zit hij weer in jouw stoel. Vroemm, vrooeeemm geluiden makend.

'En nou ben ik het zat, hup, mijn auto uit!'.

'H, ik wist niet dat je boos werd?'. De man stapt uit. Je geeft hem zijn zak en zijn stok. Hij neemt ze bedremmeld aan. Je krijgt bijna medelijden. Ineens denk je aan je dashboardkastje. Je trekt het open. Naast de sjag ligt een rode portemonnee.

'Ik.. ik wil ook graag mijn portemonnee terug. Die van mij is blauw namelijk, jij dief. Dat en mijn jointjes.'

Trillend, als een hond die slaag krijgt trekt hij jouw portemonnee en de toeters uit zijn zak. Je kunt niet kwaad worden. Hij is te zielig. Te dom. Leven vergooid, zonder reden.

'Weet je wat? Je mag er twee houden'. Je schudt je hoofd terwijl hij afdruipt. Je besluit nog even te tanken. Terwijl je met het tankpistool in je hand staat krijgt hij een lift van een gloednieuwe Mercedes, het laatste sportmodel. Mazzelpik. Hij kruipt op de achterbank. Terwijl hij wegrijdt, duwt hij zijn ogen uit hun kassen. Hij zwaait er mee en steekt zijn tong uit. Met twee vrolijk dansende oogbollen in de achterruit glijdt de Mercedes de oprit af.

Je loopt naar binnen om te betalen. In je portemonnee zitten in plaats van geld voorgedrukte kaartjes.

'Zie je het nu?' staat er op alle kaartjes. Twee oogbollen op de achterkant. Je rent zo snel als je kunt naar je auto maar je hoeft eigenlijk niet eens te kijken...


Reedsch...137 toevoegingen, reedsch

w00t!! w00t!! w00terdew00t! w00t!!

bromde Kiers om 09:26 PM (op 20-11-2003)


'Obsessief compulsief ontwricht', zou ik u noemen grrts. Zie je die rode twinkel in mijn ogen, grts?!

bromde Kiers om 09:29 PM (op 20-11-2003)


Hiervoor waarschuw ik dus mijn kinderen. De schrijver dus.

Voor dit soort verhalen kom ik trouwens ook naar Bicat.

Grrrrts, geweldig. Maar blijf wel uit mijn buurt.

bromde Lennard om 09:36 PM (op 20-11-2003)


Ja goed ben ik he. :)P

Ik heb trouwens een nieuwe reden gevonden om naar Buffy te kijken.*kreunt* DAWNIE OH DAWNIE!!!

Ruim maar vast een plekje voor me in bij de TBS-kliniek, afdeling pedofilie.

bromde grts om 10:01 PM (op 20-11-2003)


He bicat??? waar is mijn geile plaatje van DAWNIE???

fuck, niets lukt vanavond. Nee, dat verhaal is al een week oud ofzo.

bromde grts om 10:02 PM (op 20-11-2003)


Serieus gestoord. Grrrrttss. Zonder twijfel. Als ik een hond had, zou ik 'm nooit meer 's avonds durven uitlaten.

Hoe vaak wordt jij eigenlijk gelucht?

bromde Marnix om 10:08 PM (op 20-11-2003)


Kijk Marnix, ik kan een kunstje...

bromde grts om 10:12 PM (op 20-11-2003)


Rijgt woordjes aan elkaar en draait ze dan heel snel rond...

p.s. Voor wie hier weer van moet kotsen, bij voorbaat pardon! Ik bedoel Adriana... En ook Cinner en verdere teergevoeligen natuurlijk.

I'm sorry... NOT! hahaha :)P

bromde grts om 10:18 PM (op 20-11-2003)


Voor wie toch benieuwd is naar apelekkere minderjarige DAWNIE:

http://i.imdb.com/Photos/Events/1454/MichelleTr_Grani_493512_400.jpg

bromde grts om 10:21 PM (op 20-11-2003)


Ik heb gelezen zonder te kotsen! Goed h? En nog met plezier ook! Goed zo Gerrits.

bromde Adriana om 10:21 PM (op 20-11-2003)


als je refferal denied krijgt gewoon nog een keer proberen.

bromde grts om 10:22 PM (op 20-11-2003)


GGGGrrRRttTs, ik mag het niet zien. DAWNIE.

Die witte letters, h. Hierboven. Ik druk erop en dan zie ik woorden. Geen apelekkere minderjarige.

bromde Marnix om 10:23 PM (op 20-11-2003)


Plakt de link dan in een nieuw venster!

bromde Eugene om 10:26 PM (op 20-11-2003)


Op de url klikken dus, in dat stomme denied scherm en dan return.

Adriana, u hebt niet gekotst? Ik weet niet of dat een vooruitgang is. Uw teergevoelige ziel loopt onherstelbare schade op op bicat,net, op deze manier. U kunt nu nog stoppen...

Met elk verhaal van Bart, Kiers en mijn verdere akelige collega's verliest u een stukje van u fijngevoelige ziel. Dat beseft u wel toch?

bromde grts om 10:27 PM (op 20-11-2003)


Beste grrrts,

Ik mag u na lezing van uw laatste verhaal dan wel zien als toekomstig redder van de Nederlandsche literatuur, dat moet niet betekenen dat u plaatjes plaatst die niet te zien zijn en linkjes die nergens uitkomen. Shame on you.

Trouwens, grrts mag dan wel ziek zijn, hij valt in het niet bij Frans Bauer: die draait in zijn eigen auto, op weg naar z'n eigen concert, namelijk muziek van... Frans Bauer. Ja, mensen, ook ik was diep geschokt.

bromde Max om 10:28 PM (op 20-11-2003)


Ha MAx,

u verdenkt mij er ditmaal niet van dat ik met een raceauto vol drugs in duitsland ben wezen scheuren? Grappig dat u wel denkt dat ik mij door transsexuelen anaal laat nemen? Het zal aan de jij vorm liggen.

klik in het 'denied' scherm op de url en dan enter.

Bauer? Raad eens welke schrijver op ALLE boekenplanken bij john irving thuis prijkt? Het is er maar 1. juist!

bromde grts om 10:34 PM (op 20-11-2003)


vroeemmm, vroemmm...

ieieie...

grts groet u!

bromde grts om 10:36 PM (op 20-11-2003)


http://imdb.com/Photos/Events/1454/MichelleTr_Grani_493512_400.jpg

Tsss...

bromde Marnix om 10:44 PM (op 20-11-2003)


Niet goed afgebakken chips. Huh?

bromde familie om 11:22 PM (op 20-11-2003)


Fraaie foto!
En't verhaal is ook leuk.

bromde Terrebel om 11:29 PM (op 20-11-2003)


hmmm, nice

bromde humeurist om 12:09 AM (op 21-11-2003)


Ik lust wel zo'n ietwat verdraaid morbide verhaal.

Gaat zo door GGrrRRTTttssS

bromde Subigo om 12:25 AM (op 21-11-2003)


Fijn verhaaltje voor het slapen gaan.

bromde Klei om 12:33 AM (op 21-11-2003)


Zo teergevoellig ben ik toch niet? *Gaat verward in zelfanalyse a la Freud enzo*

Dawn is ok maar Willooowww owwww... Die is het helemaal. Zeker als ze helemaal kwaadaardig en demonic wordt!! *drips all over the place*

Overigens op BBC de nieuwe serie te bekijken, di. t/m do. om kwart voor acht.

bromde CiNNeR om 01:04 AM (op 21-11-2003)


Pedofiel of niet, Michelle Trachenberg is gewoon vreselijk mooi. Niet mee neuken maar kijken mag best...==>> http://www.geocities.com/buffyandangelheroes/dawn.html

(en wie even wil pronken met zijn/haar fantastische html-kennis mag daar best een mooie link van maken...)

bromde Fredje weer om 01:25 AM (op 21-11-2003)


welaan.. gerrits wordt mijn favoriet zo! hulde en loph!

tevens dien ik te melden dat onze lieve michelle trachenberg ook in 'Harrieta the spy' speelt (en die bezit ik dan weer op dvd) en daar is ze pas jong \o/

verder chillen op richard cheese

bromde Randy Q. om 01:33 AM (op 21-11-2003)


Wat voor chips werden er eigenlijk gegeten?

bromde Zifnab om 01:38 AM (op 21-11-2003)


kan nog steeds aanmelden voor die W.I.E lijstjes, dus heb ik er maar een geleent. Werkt ook ..geloof ik

bromde CiNNer om 01:44 AM (op 21-11-2003)


Dat moest natuurlijk zijn, "kan me nog steeds niet aanmelden" Ach ja .. Chocomel gebrek zeker.

bromde CiNNeR om 01:45 AM (op 21-11-2003)


Grrts, er klopt iets niet in jouw verhaal. Een drugdealer gaat toch zeker niet braaf een sleuteltje van een wc halen aan de kassa? En drugsdealers zijn zo achterdochtig, man! Die nemen nooit lifters mee als ze zich met stuff verplaatsen, tenzij ze dikke tieten hebben, blind zijn en een poes hebben om van te smullen.
Voor het overige vind ik het een megafantastastisch verhaal, maar dat ben ik van jou gewoon...

bromde GDB om 07:05 AM (op 21-11-2003)


W00t! vroegste post ever!

GDB, 'je' is een wannabe watje dealer. dit is ws. zijn 1e dropping. Dat ie er in fucking transam oid heenscheurt ipv een low profile opeltje, zegt genoeg.

2 glass eyes!
i'll fucking tell you lies!

..wat betekent GDB nou?

bromde grts om 07:12 AM (op 21-11-2003)


...nee man, belgie is een andere tijdszone.

bromde grts om 07:14 AM (op 21-11-2003)


Mgguh, Marnix.

bromde Lennard om 08:23 AM (op 21-11-2003)


Ha, Lennard.

bromde Marnix om 08:38 AM (op 21-11-2003)


Het is weer vrijdag, h. Wat gt het toch snel.

bromde Marnix om 08:38 AM (op 21-11-2003)


Ja, en sinterklaas komt ook snel.
Dan weer kerst, oudjaarsavond. En dan volgend jaar weer.

bromde Lennard om 08:40 AM (op 21-11-2003)


Nou en of. Het is al bijna weer zomer, ook. Je ruikt het al een beetje.

*pakt fiets en vertrekt naar vrijdagmorgenexotischvleesmarkt in Osdorp*

bromde Marnix om 08:44 AM (op 21-11-2003)


Ik heb gisteren per ongeluk de extended versie van Two Towers helemaal zitten kijken. Vandaar mijn stilte. Bijzonder verhaal weer grts!

* stopt derde dvd in de playstation *

O. Wacht. Het is vrijdag. Nog werken. Jammer.

Gollem!

bromde Hoof om 08:54 AM (op 21-11-2003)


*PLOP*

Oh, kut, het is nog morgen.

Nou ja, hij is nu toch open.

bromde Marnix om 10:10 AM (op 21-11-2003)


*pleurt koffie weg*

Nou ja, dat doe je toch niet in je eentje?

*PLOP*

bromde Lennard om 10:12 AM (op 21-11-2003)


Proost!

*PATS*

Is eentje weer niet genoeg?

bromde Marnix om 10:15 AM (op 21-11-2003)


* neemt slok kouwe koffie uit aluminium beker *

* zucht *

Wordt niks vandaag.

Is het al middag?

bromde Hoof om 10:16 AM (op 21-11-2003)


Kleine correctie grrts op uw enthousiasme over vroegste post. U moet weten dat ik in loondienst ben bij Ome Bicat en werkelijk waar ALLES bijhou.

Zo weet ik dat u deze post waarschijnlijk nooit zult zien omdat u nooit inlogt op Bicat voor 5:15 pm daar uw vertegenwoordiging in glazen ogen uw tijd slurpt.

Bovendien zult u deze post nooit zien omdat u in uw razende vaart nooit terugscrollt en zich inleest.

Affijn, waar het om ging was die ochtend van 5 november toen ik een innig onderonsje had met Adriana:

Heeft iemand behoefte aan een verslag hoe ik eruit zie nog voor zessen? Of de wereld?

bromde Kiers om 05:56 AM (op 06-11-2003)

--------------------------------------------------------------------------------

Tuurlijk Kiers! Dan verklap ik daarna hoe een en ander eruit ziet om vijf over half zeven!

bromde Adriana om 06:36 AM (op 06-11-2003)

bromde Kiers om 10:42 AM (op 21-11-2003)


Voor de duidelijkheid; het was zo vroeg dat het de 5de voelde maar de 6de was. Zo lees ik nu.

bromde Kiers om 10:44 AM (op 21-11-2003)


Verwarrend, h. Zo'n cognac-ontbijt.

bromde Marnix om 10:48 AM (op 21-11-2003)


Och, ik beschouw het als een welkome afwisseling na al die weken van vishapjes in de morgen.

bromde bicat om 10:52 AM (op 21-11-2003)


Mag ik van iemand even de steurpate?

bromde Kiers om 10:56 AM (op 21-11-2003)


Ik zit nu al 2 weken aan de krokodillenpap. Het is even wennen, maar daarna wil je niet anders meer.

bromde Marnix om 10:56 AM (op 21-11-2003)


* spuwt een wolk van beschuitkruimels door zijn getuite lippen *

Vaf een bezachelijke vebstrijb!

Vie bezint vowies?!?

* frrrrrr pfrfrrrr! *

bromde Hoof om 10:58 AM (op 21-11-2003)


Krokodillenpap... een tranentrekker!

bromde Kiers om 10:58 AM (op 21-11-2003)


Ik heb nog zoetzure haringrondjes over van woensdagavond. Kreeg geen hap door mijn keel.

Wil ik er even een stukje dille overheen knippen?

bromde Marnix om 11:00 AM (op 21-11-2003)


U weet wat een haring beweegt. Klopje room en snippertje ui erbij en zeker weten dat Zaagmans ons niet wil spreken over 5 dagen.

bromde Kiers om 11:09 AM (op 21-11-2003)


Ja, dille!
Goed voor alles, eigenlijk wel.

Ik zie hier in de agenda staan dat om 11:10 het boluswerpen aanvangt.
Gaat dat nog door?

bromde bicat om 11:09 AM (op 21-11-2003)


Wat mij betreft wel. Ik heb de mijne in het zakje laten lopen en niet in de pot gelegd. Maar nu je het zegt.. waar is mijn zakje?

bromde Kiers om 11:12 AM (op 21-11-2003)


TE LAAT!!

*FLAP!*

*krijgt ENORME bolus van Marnix recht in zijn gezicht*

Godverdomme! Ik zie niets meer. Het is je klok, Bicat. Je klok loopt voor, zo kom ik nooit op tijd voor het boluswerpen.

bromde Kiers om 11:15 AM (op 21-11-2003)


Welnee, de klok synchroniseert met mijn onderwater-Breitling met platina wijzers.

Stond Marnix trouwens niet buitenspel?

bromde bicat om 11:21 AM (op 21-11-2003)


Mooi exemplaar, niet? Heb het een paar dagen op zitten sparen. Dat feit, gecombineerd met 4 dagen Chinees eten (ook 's middags), maakt er een bijzonder feestelijk geheel van. Een soort haggis om te zien.

Oef. Stinkt wel behoorlijk.

bromde Marnix om 11:26 AM (op 21-11-2003)


bromde Marnix om 11:36 AM (op 21-11-2003)


Ik herken de Babi Pangang! Ik ben blij dat ik een lange tong heb zodat ik rondom de mond en ook mijn neusgaten poepvrij kan likken maar mijn ogen haal ik niet. Ben even weg naar een autowasserette voor hogedruk reiniging.

bromde Kiers om 11:38 AM (op 21-11-2003)


http://www.rtpindia.com/calendar/calendar.php

21 November?!

bromde Bicat om 11:47 AM (op 21-11-2003)


Nou vraag ik je!

Check ook vooral dat twde event.

bromde Marnix om 12:08 PM (op 21-11-2003)


Het wordt een drukke dag.

bromde Lennard om 12:34 PM (op 21-11-2003)


21 November:

-Boluswerpen
-Bakkerskar Sale
-Gangbang
-Bicat's Kontneuken

Wat u zegt! Een drukte van belang.

bromde Kiers om 12:46 PM (op 21-11-2003)


Jongens! Ik begin maar vast, anders kom ik er nooit doorheen.

Tsjemig, ik heb het niet eens zelf verzonnen maar ik vind het een FANFUCKINGTASTIC idee! Als iemand mij door deze berg maagden wil helpen; be my guest! Vergrijp je maar eens lekker op de vrijdagmiddag.

Gangbang
Event : Gangbang
Event Description : Knight Kiers will be gangbanged by 200 willing virgins
Date : 21 November 2003
Submitted By : Fanclub Kiers

bromde Kiers om 12:53 PM (op 21-11-2003)


En of ik al neukende vroeg wakker ben! Ik ben alweder vermoeid tot in het topje van neurotransmittief systeem, doch dit geheel terzijde. Ik heb in chronologische volgorde de volgende handelingen verricht:
* Opgestaan
* Koffie gedronken
* Stukje gelezen over plots in het Prozaboek
* Geluisterd naar het nieuws op de radio
* Kattenwasje in het gezicht
* Boodschappen gedaan in Delhaize, waar ik even halt hield bij de kranten. De koppen schreeuwden: "Turkije treurt" en "Bomaanslag in Turkije" Een ouwe nuffige zak keek naar de kranten, dan naar mij en zei: "Ze moesten ze allemaal uitroeien want ze hebben toch geen respect voor het menselijk leven" Even wou ik die klootzak verrot schoppen maar toen ik een splitseconde nadacht over z'n stomme opmerking, dacht ik: schrijf er een verhaal over. En de hele godganse morgen spoken de woorden van die lummel door m'n hoofd. (wordt vervolgd)
* Auto uitgeladen en boodschappen uitgepakt
* Enorme stapel borden en koppen en bestek afgewassen
* Vier Quorn Burgers Southern Style en champions gebakken
* Opgegeten tussen vier broodjes met tomatenketchup
* Koffiefilter opgegoten
* Computer aangezet
* Naar Bicat gesurft
* Reactie gepost

Jongens, jongens, ik ben goed bezig. Ik zou haast denken dat ik mijn leven op de rails heb.

En Grtss, wat betekent wOOt? GDB zijn m'n initialen en staan voor het weinig spectaculaire Geert De Busschere. Ja, zo saai is de afkorting en neen, ik heb dus geen dikke tieten.

bromde GDB om 12:57 PM (op 21-11-2003)


Zal ik er dan 50 van u overnemen? Ik heb mezelf vandaag nog niet geholpen, dus dat moet geen probleem zijn. Komt nog bij dat er tijdens de Bakkerskar Sale nog wat lustopwekkende versnaperingen aangeboden worden.

bromde Marnix om 12:57 PM (op 21-11-2003)


O ja, even vertellen dat ik vrijkaarten voor optredens van Ursula Rucker en Blondie weggeef (optredens vanavond en volgende week vrijdag). Rucker treedt op in Brugge, Blondie in Brussel. Eventuele belangstellenden klikken hieronder op GDB voor een beetje meer info.

bromde GDB om 01:08 PM (op 21-11-2003)


Wie heeft er nu gewonnen?
Dan drink ik daar vast op.

*PLOP*

bromde Lennard om 01:34 PM (op 21-11-2003)


Ik. Nipt, in de verlenging.

bromde Marnix om 01:43 PM (op 21-11-2003)


Kunnen dit soort evenementen niet VANTEVOREN op een kalender verschijnen? TIJDENS is niet zo praktisch, daar ik vanochtend nietsvermoedend (na een poging om opgewonden te raken van Daphne Bunskoek, die ruw werd verstoord door de aanwezigheid van een mannelijke gast die mijn geestesoog dat Daphne reeds in allerhande hitsige poses over dat glazen tafelblad deed glibberen) op het inpandige toilet de volledige inhoud van mijn ingewanden, mede veroorzaakt door de plaatselijke frituur, heb gestoord in de grote witte microfoon van concertzaal Ons Aller Riool.

Ik vrees dat ik niet eens kan meedoen in de categorie 'Natte Wind op Vloeipapier'.

bromde Hoof om 01:48 PM (op 21-11-2003)


'verblindde' invoegen naar keuze, ergens

bromde Hoof om 01:51 PM (op 21-11-2003)


en 'gestoord' dan?

bromde Marnix om 01:53 PM (op 21-11-2003)


Ik twijfelde. Maar het s een microfoon natuurlijk. In dit verband.

bromde Hoof om 01:56 PM (op 21-11-2003)


HahahahHahahaha Jongens!
Ik lach me een bult om jullie reacties bij die verhalen!

Ga zo door!

bromde Patty Brard om 02:23 PM (op 21-11-2003)


Nou nou, kan dat niet wat minder.

bromde Marga Bult om 02:30 PM (op 21-11-2003)


Jij moet je stil houden!
Opgekalefaterd stuk karton.

Sjees.

bromde Patty Brard om 02:43 PM (op 21-11-2003)


Ordinaire doos!

bromde Sandra Reemer om 02:47 PM (op 21-11-2003)


HOERRRRR!

bromde Jennifer de Jong om 02:50 PM (op 21-11-2003)


Dames, niet zo onaardig tegen elkaar.
Jimmy is hier en 3 keer raden wat hij in zijn broek heeft...

bromde Jimmy Geduld om 02:51 PM (op 21-11-2003)


De vinger van Pino.

bromde Eddee om 02:55 PM (op 21-11-2003)


Schattebouten, is het goed als ik dit even opschrijf?

bromde Albert Verlinde om 02:59 PM (op 21-11-2003)


Geduld Jim. Geduld.

bromde Seth Gaaikema om 03:01 PM (op 21-11-2003)


Ik voel een lied opkomen.

Kut. Het is weer weg.

bromde Vader Abraham om 03:06 PM (op 21-11-2003)


Ik voel een grap opkomen.

Zou voor het eerst zijn.

bromde Howard Komproe om 03:08 PM (op 21-11-2003)


Miiii niiiii!

bromde Michael Jackson om 03:09 PM (op 21-11-2003)


Patries! Patries!
Teringwijf waar zit je... met die dichtgeplamuurde kop van je!~

bromde Patty Brard om 03:12 PM (op 21-11-2003)


Patty! Kijk! Ik zit de hele dag met twee ellebogen op mijn orgeltje!

En ik vind het fanTAStisch!

bromde Ren Muthert om 03:13 PM (op 21-11-2003)


Loopt die ordinaire stoepsloerie van een Brard hier weer de hele boel bij mekaar te schretten?

Kan die snuifsnol d'r enorme scheur eindelijk eens een keer dichthouden? En misschien ook een wat minder grote muil opzetten?

bromde Connie Breukhoven om 03:16 PM (op 21-11-2003)


Ik zeg niks.

HALLO! Hoort iemand mij?

Nee! Lager!

Hier!

Wacht, ik ga wel even op een kistje staan.

Hallo!

Ik zeg niks!

Dus.

bromde Wesley Sneijder om 03:18 PM (op 21-11-2003)


Is hier iemand? Hallo? Ik zie niks.

bromde Jules de Korte om 03:19 PM (op 21-11-2003)


Con, toch. Denk aan je nieuwe jukbeenderen. Ik zal even Albert waarschuwen.

bromde Hans B. om 03:20 PM (op 21-11-2003)


Wat is het toch een wondere wereld. Wat jij, Toko?

bromde Chriet Titulaer om 03:21 PM (op 21-11-2003)


Pik? Ben jij het?

bromde Xander om 03:34 PM (op 21-11-2003)


Ik ben een giraffe.

bromde Daphne Dekkers om 03:35 PM (op 21-11-2003)


Ja, Xander, ik ben het ouwe neukbeer. Wanneer kom je die test doen?

bromde Howard om 03:36 PM (op 21-11-2003)


Wesley, kunnen we eens wat afspreken? En dan zonder Rafal? Ik praat wel of anders zeggen we toch gewoon niks?...

bromde Sylvie Meis om 03:43 PM (op 21-11-2003)


Zeg, Xander, hoe doe jij dat eigenlijk met die groupies enzo? Bel je ze zelf? En wat kost dat dan?

Ik heb alleen 65-plussers, best leuk om te oefenen enzo, maar het neuken is niks. Ik voel niks. En ik geloof nooit dat dat nou aan mij ligt. Volgens de rest van de familie is-tie van een redelijk formaat.

bromde Jan Smit om 03:47 PM (op 21-11-2003)


Ik zeg niks.

(maar als je ng lager kijkt dan zie het antwoord al wel in m'n trainingsbroekje verschijnen)

bromde Wesley Sneijder om 03:48 PM (op 21-11-2003)


Xander, ouwe pantoffel! Er staat al twee weken een krat Duveltjes op je te wachten. Ben je nou ng niet klaar met die studententour langs meisjeshuizen?

bromde Marnix om 03:50 PM (op 21-11-2003)


Ha pik! Dus tch!
Ach, je kent me hh. Altijd een luisterend oorgasme. Zullen we afspreken die Duveltjes burgemeester te maken op zondagochtend?

Sla ik de meidensoos voor een keertje over. We MMS'en.

bromde Xander om 03:53 PM (op 21-11-2003)


O. Dan heb ik me misschien vergist. Ik zit in een meisjestour langs studentenhuizen...

bromde Xander om 03:53 PM (op 21-11-2003)


Wat zullen we nu krijgen?
Wie Knalt er voor zijn beurt?
Broek omlaag voor de bewijslast!

bromde Xander om 03:55 PM (op 21-11-2003)


Zeg maar nee, dan krijg je d'r tw!

bromde Marnix om 03:59 PM (op 21-11-2003)


Het wordt nu wel genant.
Even in de koelkast kijken...

*PLOP*

bromde Lennard om 04:00 PM (op 21-11-2003)


Oh ja:

"Nee"

bromde Lennard om 04:00 PM (op 21-11-2003)


Nou. Gelukkig trappen de meeste studentes er wel in.

bromde Hoof om 04:00 PM (op 21-11-2003)


*PLOP*

bromde Lennard om 04:00 PM (op 21-11-2003)


En dit allemaal precies om 4:00 PM
Het is een teken van coer....eh God

bromde Lennard om 04:02 PM (op 21-11-2003)


*KLATS!*

Ook met terugwerkende kracht houd ik je in de gaten!

bromde Marnix om 04:02 PM (op 21-11-2003)


Nou moe, jij zei het zelf dat het mocht:

Zeg maar nee, dan krijg je d'r tw!

bromde Marnix om 03:59 PM (op 21-11-2003)

--------------------------------------------------------------------------------

bromde Lennard om 04:03 PM (op 21-11-2003)


*PLOP*


gezellig zo, aan de stamtafel!

bromde bicat om 04:05 PM (op 21-11-2003)


Shit! Zit ik al drie minuten niet aan het bier! Wat een verspilling!

bromde Hoof om 04:06 PM (op 21-11-2003)


Ja, da's ook wel weer waar. Drink dan maar op.

bromde Marnix om 04:08 PM (op 21-11-2003)


Toch weer blij dat ik m'n haar eraf heb gehaald, als ik het zo zie.

bromde Hoof om 04:09 PM (op 21-11-2003)


Ha! Marnix betrapt op nagelbijten!

bromde bicat om 04:12 PM (op 21-11-2003)


Ach, mijn oma zei altijd:

"Beter nagelbijten,
dan een kilo geiten."

Ze was rayonhoofd bij een kinderboerderij. Vandaar.

bromde Marnix om 04:15 PM (op 21-11-2003)


Baron, u heeft nu toch lenzen?

bromde Marnix om 04:17 PM (op 21-11-2003)


En dan die kale plek aan de achterkant die er doorheen schijnt.

Dat had mijn oma ook. Die was helemaal niks. Wel lief. Maar verder niks.

Kon wel zuipen als een matroos. Tussen het pezen door.

bromde Hoof om 04:21 PM (op 21-11-2003)


Jazeker heb ik lenzen.
Maar die avond wilde ik niet opvallen. Wat hebben we gelachen met Dick T. weet u nog?

Die nam zijn nis mee naar dat restaurant.

bromde bicat om 04:22 PM (op 21-11-2003)


Vooral het moment dat hij zich in zijn slaap omdraaide kan ik me nog levendig herinneren.

Gouwe gozer.

bromde Marnix om 04:24 PM (op 21-11-2003)


O ja. Z'n bekentenis.

Ging-ie opeens allerlei vuigs zitten opbiechten. Kwam de stemming er toch nog in.

bromde Hoof om 04:28 PM (op 21-11-2003)


O. Dan was dat een andere keer.

bromde Hoof om 04:29 PM (op 21-11-2003)


Of ik ben in de war. Dat kan natuurlijk ook.

*kijkt met wilde blik naar weerspiegeling in raam*

Maar leuk was het.

bromde Marnix om 04:31 PM (op 21-11-2003)


Wat is Kiers stil, h?

bromde Marnix om 04:33 PM (op 21-11-2003)


* TRIL! *

bromde Raam om 04:34 PM (op 21-11-2003)


Over Kiers gesproken, was dat nou ook die keer dat hij naar de Eerste Hulp moest met een borrelnootje in zijn neusgat?

En in z'n oor, z'n navel, zout in z'n ogen en een peer in z'n aars? Iets met een weddenschap staat me vaag bij?

Het zijn niet de avonden die de helderste herinneringen opleveren moet ik zeggen.

bromde Hoof om 04:36 PM (op 21-11-2003)


Ik kan me vergissen, hoor/f, maar volgens mij was Kiers toen als cowboy met een paardenfobie gekomen. Dattie steeds dat zadel op je rug legde, en daar heel bang van werd.

bromde Marnix om 04:38 PM (op 21-11-2003)


Owww. Dan snap ik toch weer beter waarom m'n mondhoeken uitgescheurd waren.

Kan ik dat eindelijk uitleggen thuis.

bromde Hoof om 04:43 PM (op 21-11-2003)


Nou we het er toch over hebben, vraag ik me opeens af, word er in de dierenwereld eigenlijk ook aan orale sex gedaan? Of is dat nou typisch iets wat ons onderscheidt van de dieren?

Zelden een pijpende orka gezien op Discovery Channel. Of een beffende buffel.

bromde Hoof om 04:48 PM (op 21-11-2003)


Ik zuig alles wat ademt, als dat geldt.

* Snork! *

bromde Patty Brard om 05:05 PM (op 21-11-2003)


Godverdomme, werd ik daar opgehouden door een optocht met originele inwoners van Borneo die 20.000 generaties geleden door de Indonesiers uit Borneo zijn verdreven naar Australie en ge-evolueerd zijn tot Aboriginals en nu zo lelijk zijn dat ze nergens meer aan de bak komen en hun oorspronkelijke DNA terugwillen en dat nu dus komen claimen bij de Nederlandse regering omdat die regering de grote migrantenstroom verder over het randje heeft geduwd.

En daar achteraan liep een clubje Aboriginal ringmakaak-fetishisten die behalve hun DNA ook een ringmakaak kado willen van Balkenende.

Heeft iemand mijn zadel gezien? Dat ligt toch niet weer op de rug van Hoof? Nee he?!

bromde Kiers om 05:06 PM (op 21-11-2003)


Kiers! We hadden het net over het effect van de Euro op kleinere landen in zuid-oost Azi.

Plopt u er gezellig eentje mee?

bromde Marnix om 05:09 PM (op 21-11-2003)


Graag doe ik met u de vrijdagmiddag-plop.

Ik ben niet zo onderlegd qua kleinere Zuidoost Aziatische landen maar kan u alles vertellen over de grotere verbanden.

*plop*

bromde Kiers om 05:15 PM (op 21-11-2003)


Wat een bescheiden plop! Zo ken ik u helemaal niet?

Vette snack erbij?

bromde Marnix om 05:44 PM (op 21-11-2003)


Vette snack zoals een besneden fricandel in veel bloed met een Tsjechische rose?

bromde Kiers om 05:54 PM (op 21-11-2003)


Die ros heb ik weggeflikkerd. Ik heb nog wel een bodempje peperdure Ierse staan. Maar doen, dan?

En een kilo bitterballen van de haas?

bromde Marnix om 05:58 PM (op 21-11-2003)


zonder chips graag

bromde grts om 06:44 PM (op 21-11-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)