huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Rust"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Zwerfvuil"]

11/18/2003: "Wat is hij toch aan het bouwen?"


Wat is hij verdomme toch aan het bouwen daarbinnen?

Hij heeft abonnementen op rare magazines. Hij groet nooit als hij langs loopt. Hij verbergt iets voor ons allemaal. Hij zit daar maar alleen.

Ik denk dat ik weet waarom. Hij heeft de schommel gejat van de kinderspeelplaats. Hij heeft van zichzelf geen kinderen. Hij heeft ook geen hond en geen vrienden en zijn achtertuin is een rommeltje. En hoe zit het met al die pakketjes die hij verzendt? Wat bouwt hij toch?

Ik zal je een ding vertellen, hij bouwt geen poppenhuis voor zijn kleinkinderen.

Waarom schijnt dat vreemde licht onder de deur door? En waar komt dat geluid vandaan? Wat voor geluid is het eigenlijk? Hij slaat grote spijkers in hardhout en ik zweer bij God dat ik iemand hoorde kreunen op een dag. En ik blijf maar dat blauwe licht zien van die tv-show terwijl niemand tv kijkt.

Hij heeft een soldeerbout en een zaagbank en je raadt nooit wat Meneer De Bruin van hiernaast heeft gezien. Hij heeft vergif onder het aanrechtkastje staan. Er is genoeg formaldahide om een paard te laten stikken.

Ik hoorde dat hij een ex-vrouw heeft ergens en hij heeft een consulting business in Indonesië. Hij heeft geen vrienden maar hij krijgt wel veel post. Ik zag hem vannacht op zijn dak signalen geven met zijn zaklamp en wat is dat deuntje dat hij altijd fluit?


Reedsch...28 toevoegingen, reedsch

w00t!

bromde bicat om 10:56 AM (op 18-11-2003)


Ik ga via de rechter eisen dat deze grove inbreuk op mijn privacy onmiddellijk van dat internet van u wordt verwijdert.

Bovendien ontken ik dat ik de bovenbeschreven persoon ben.

En die formaldehyde is voor het reinigen van de kettingen dus daar hoeft men niet zo ingewikkeld over te doen.

bromde Hoof om 11:11 AM (op 18-11-2003)


Gaat dit niet over de buurman van Tom Waits?

bromde Max om 11:32 AM (op 18-11-2003)


Mijn buurvrouw had hem gister nog gezien bij de super. 4 kilo broccoli kopen is best verdacht ja.

Overigens u ook gefeliciteerd met het eeuwfeest van Bonje Swart.

bromde Zifnab om 11:57 AM (op 18-11-2003)


Is het een praalwagen?
Of een tobbedans-deelnamestuk?

Ik weet het even niet.

bromde bicat om 12:17 PM (op 18-11-2003)


Heel goed Max, alleen die gozer woont wel naast mij. Met zijn leipe kettingzaag...

bromde Kiers om 12:30 PM (op 18-11-2003)


Voor de liefhebbers even een korte biografie van Bonje Swart:

Ze was aanvankelijk secretaresse / typiste in 1966 op een of ander Amsterdams bureel. Haar hobby's waren sterke drank, gitaarspelen en zingen.
Bonnie was iemand die altijd thuis gitaar zat te spelen en sterke drank drinken, en erg verlegen was en nooit met vriendinnen speelde.
Haar moeder dacht dat kind moet  er nodig eens uit en zij kwam daarom met die advertentie aanzetten.

Twee meisjes [Eefje en Marita] zochten een derde stem om sterke drank mee te drinken en een trio te vormen, besloot ze er maar eens heen te gaan omdat dat kantoorbaantje haar toch niet bepaald lag (veel te weinig drinkpauzes). Ze kreeg de job, en trad een jaar als een van de topsy's (Zo heette dat groepje) door heel het land.

Dit is heel goed geweest voor haar karakter en dranklust en ze heeft hiermee haar verlegenheid overwonnen. Bonnie was in Zeeland op vakantie en op een avond trad Peter Koelewijn in de buurt op. Hij was net bezig als producer en voortdurend op zoek naar nieuw talent. Ze raakten aan de praat en bonnie vertelde dat ze in een amateur-triootje zong.
Hij zei toen ik kom een keertje naar een optreden van jullie kijken. Hij gaf z'n telefoonnummer Bonnie moest hem eerst tien keer bellen voor hij kwam. Dit vond ze niet erg, ze had contact met iemand uit de showbusiness en Peter was de kruiwagen die ze nodig had. Bovendien wist hij overal de voordeligste drankaanbiedingen te vinden en gaf hij veel gratis sterke drank weg.

Ze zong met die twee andere meisjes een soort folk-repertoire in het Nederlands en ze dronken sterke drank. Na het tiende telefoontje kwam Peter luisteren. Die twee andere meisjes vond hij maar niks maar Bonnie zag hij wel zitten.
Hij merkte meteen dat de knappe zangeres veel talent bezat maar wel wat veel dronk. Het triootje zou toch nooit wat worden, die andere twee waren veel ouder dan Bonnie 28 en 23. Omdat ze ook niet kapot was van het repertoire viel het niet moeilijk met hen te breken. Ze ging later nog wel vaak wat met ze drinken.

Peter Koelewijn was een chaoot, ze heeft er tijden achteraan moeten lopen voor hij werkelijk iets voor haar ging doen. De aanhouder won ook in dit geval en op een dag mocht ze langskomen met een bandje en een fles sterke drank wat ze had gemaakt. Daarop stond het nummer 'It takes two'. Peter hoorde het en zei: Ja daar gaan we wat van maken.
Bonje werd Bonnie genoemd en Peter verzon er St. Claire achter. Bonnie vond dit oke. Aan het eind van 1967 kwam haar eerste singel uit 'Tame me Tiger" Kant B It's still a secret is door haar zelf geschreven.

Het eerste plaatje werd matig verkocht ongeveer 500 stuks maar ze kreeg ontzettend veel aandacht van de pers. Er waren bijna geen popzangeressen in Nederland, laat staan die van die drankorgels, dus was ze iets unieks. Deze eerste singel is meteen een schot in de roos en haalde de tipparade

Het publiek in Nederland en Duitsland valt voor de vrolijke blonde entertainer. Bonnie wordt een veelgevraagde zangeres. Ze geniet met grote teugen van al die belangstelling en de sterke drank. De tweede en derde singel - ‘Come home’ en ‘I surrender’ - bezorgen Bonnie ook in Engeland een grote populariteit. 'Come Home' is een bewerking van een compositie van de klassieke componist Johan Sebastian Bach. De belangstelling in Duitsland wordt dan ook steeds groter. Met als resultaat twee singels die speciaal voor het Duitse publiek worden uitgebracht. Dankzij de goede verkoop van die platen wordt Bonnie voor veel tv- en radioprogramma's in Duitsland gevraagd. Ze kan inmiddels net zo veel sterke drank kopen als ze zelf wil.

In 1969 bewerkt Peter voor Bonnie het nummer 'Marley Put Drive' van The BeeGees. Dit nummer verstevigt haar succes in de rest van West-Europa. Maar in 1970 toen kwam opeens de grote kraker ‘I won’t stand between them’ bracht Bonnie aan de Nederlandse top, en zelfs ver daarbuiten.

Maar het bleef niet lang duren: de volgende plaat ‘Don’t let me down’ flopte (die leek wellicht te sterk op de vorige hit …). In 1971 is de roem van Bonnie haar vooruitgesneld tot in Japan. Zij ontvangt een uit nodiging om deel te nemen aan het world pop festival of tokio, waar zij met het lied 'planet of love' de award of outstanding artist, mocht ontvangen. Het gevolg is een onafzienbare rij optredens en interviews.

In de zomer van ’72 komt er een nieuwe hit . Dat werd dan Mañana,  Mañana, uiteraard weer van de hand van Peter Koelewijn. In die tijd was het werken met orkestbanden niet zo gebruikelijk. Bonnie zong met optredens dan weer met alleen een pianist en dan weer met een band en een tumbler vol sterke drank uiteraard.

Op een gegeven moment werd Bonnie dat een beetje zat. Ze vertelde in een intervieuw met een krant [Het Parool] dat ze heel graag met een groep zou willen werken. Unit Gloria zocht op dat moment een zanger of zangeres als opvolger [ster] voor Robert Long en die zijn er op ingehaakt. Peter Koelewijn die nog steeds alle liedjes voor Bonnie schreef vond het leuk dat ze met een groep ging werken. Maar vond het best moeilijk om ineens liedjes te schrijven voor zo'n hele groep.

Toch kreeg hij ineens goede ideeen zoals: Clap your hands and stamp your feet’ Stond 12 weken in de top 40 met als hoogste positie nr. 3 en ‘Waikiki Man’ uit 1973 stond 9 weken in de top 40 met als hoogste positie nr. 4  deze 2 singels deden  het tot ver buiten de grenzen.
Maar de volgende plaatjes deden het opnieuw minder ‘Knock on my door’ en ‘Rocco don’t go stond 5 weken in de Top 40 met als hoogste positie nr. 28 flopten, terwijl ‘Voulez vous’  uit 1974 stond 6 weken in de Top 40 met als hoogste positie nr. 21 niet meer aan het sucses van weleer kon tippen.

Het laatste half jaar was het dan ook zeer stil rond Bonnie St. Claire. Alleen haar vele arrestaties voor openbare dronkenschap kwamen nog wel in het nieuws.

In 1975 gaat Bonnie weer op de solo-toer. Ze boekte nog een hitje (samen met vele anderen) dankzij de nieuwjaarssingel ‘een heel gelukkig nieuwjaar’, wat Peter Koelewijn op een ideetje bracht.

Peter Koelewijn ging een plaat opnemen met Don Mercedes 'Rocky'. In dat nummer moest een meisjesstem voorkomen en Peter vroeg of zij dat wilde doen. Ze deed  het en het liedje werd een knaller. Zo verzeilde ze ze in het Nederlandstalige reportoire.
Door het succes van 'Rocky' kwam Peter met nog een Nederlands nummer aanzetten Dokter Bernard. Toen kwam  in 1976  ‘Dokter Bernhard’ uit de bus, een liedje waar ze meteen helemaal kapot van was, terwijl de sterke drank inmiddels ook meer kapotmaakte dan haar lief was. Aldus is Bonnie weer in haar eentje op de plaat te horen!

Met deze vertaling van ‘Sister Mary’ (door Joe Dolan) is Bonnie eindelijk weer in de hitparades te vinden. Zij is voor de derde keer in haar loopbaan van genre veranderd, maar het ziet er dit keer naar uit dat zij de juiste richting gevonden heeft. Zij vindt in de Nederlandse taal een solide basis voor een lange en succesvolle cariere als zangeres.

Dokter Bernhard kwam van de Top 40 nieuw op 1 binnen als Alarmschijf van de tiparade op 10-7-1976.
Hoogst bereikte positie v.d. Top 40 nr. 7 ze stond er 8 weken in.

bromde Hoof om 12:30 PM (op 18-11-2003)


Hoof, heb je voor mij als niet-liefhebber ook een lange biografie van Bonje Swart? Kan best 20x zo lang zijn als deze.

bromde Kiers om 12:39 PM (op 18-11-2003)


Verdorie Hoof, nu weet ik nog niet wát ze dronk, alleen dat het veel was.

bromde Zifnab om 12:48 PM (op 18-11-2003)


"What's he building in there?"

bromde bewegende om 12:51 PM (op 18-11-2003)


Ik zeg: Muildier-variaties.

EN DAT KAN HELEMAAL NIET!

Want die zijn onvruchtbaar!
Hahahaha!

Tom weet ze te maken!

Maar luistert u toch ook eens naar Krang. Dat scheelt vertalen.

bromde Hoof om 01:02 PM (op 18-11-2003)


TomTom, mooi instrument.
Om op te walsen, bijvoorbeeld.

*gooi pepernoot tegen scherm*

Vang Hoof!

bromde bicat om 01:04 PM (op 18-11-2003)


Hoof, bent u groupie of muzikant? Voor beiden heb ik overigens mateloze bewondering. Mocht uw antwoord daarvan afhangen.

bromde Kiers om 01:09 PM (op 18-11-2003)


Bonnie is jarig. Hiep hiep hoera!

*legt Bonnie bovenop Dick T. in donkere nis*

bromde Marnix om 01:20 PM (op 18-11-2003)


Ach, laat ook maar. wat loop ik nu de schijn op te houden?

Trio Hoof, Bicat & Kiers bekent gruwelijke groepsverkrachting

Drie geile mannen van 41, 35 en 36 jaar uit Amsterdam hebben bekend dat zij zich een maand lang schuldig hebben gemaakt aan een groepsverkrachting.

Het sexuele trio is eind vorige week voorgeleid aan de officier van justitie. Zij zitten nog vast. De politie wil geen mededelingen doen over de esthetische afkomst van de daders.

In de nacht van 16 op 17 oktober begon de groepsverkrachting die een maand duurde. Het drietal dronk in een woning in Amsterdam ettelijke kratten whisky waar een meisje en zes jongens aanwezig waren. De jongeren waren 15 en 16 jaar oud.

Het trio verkrachtte het meisje en dwong de anderen onder bedreiging van chemische & luchtdoelwapens tot seksuele handelingen. Een van de daders legde het voorval vast op een videocamera.

Een van de slachtoffers, een kut-spamhoer, wist de videocamera weg te grissen, de straat op te rennen en de politie te waarschuwen.

Aan de hand van de beelden van de camera en doordat een van de daders een vage weblog had, kon de politie de daders traceren.

bromde Kiers om 01:36 PM (op 18-11-2003)


bicat@s01:~> /usr/sbin/traceroute vage.web-log.nl
traceroute to vage.web-log.nl (62.69.162.208), 30 hops max, 40 byte packets
1 rtr1-tc2.network.nxs.nl (217.115.198.1) 0 ms 0 ms 0 ms
2 ams-ix.ilse.nl (195.69.144.219) 1 ms 1 ms 1 ms
3 lb0.tc.router.ilse.net (62.69.163.6) 1 ms 1 ms 1 ms

bromde /usr/sbin/ om 01:46 PM (op 18-11-2003)


Muzikant. Maar niet in Krang. Helaas.
Veels te ver weg ook.
Slegs vir dakkeraf-rock van de stevige stamppot.

Er zijn wel wat artiesten waarvan ik eventueel groupie zou willen zijn. Maar ivm tijdsgebrek zou ik dan wel genoodzaakt de gipsen afdruk van mijn erecte penis via TNT te verzenden. Gaat Pink er maar gewoon in haar eigen tijd op zitten. Dan hoor ik op een eerstvolgend album wel of het beviel.

Destijds met Madonna leverde dat 'Like a Virgin' op. Alleen weet ik achteraf niet precies of dat nou op haar ervaring, of mijn afgietsel sloeg.

Zeg, niet om het een of ander, maar kan die pepernoot via de mail?

bromde Hoof om 01:48 PM (op 18-11-2003)


KIERS!

Kan dat even in overleg de volgende keer (dan misschien dat we dan dat verplicht masturberen door de omstanders weglaten, ik moest daardoor mijn haar op standje 3 afscheren, voor het eerst).

Ach. Ik zeg maar zo. Als je geest maar vrij is.

bromde Hoof om 01:50 PM (op 18-11-2003)


Juist niet Hoof! We hebben het vastgelegd op video en dat is geld waard. Een echte verkrachting op video! Waar maak je dat nog mee?

En de grenzeloos geile maar maagdelijke tienerbitch was slechts 15 jaren lees ik hier van de politie. Wij maar denken dat ze legaal 18 is. Ha! Onze video is gooouud waard. Dat komt in de buurt van sniff movies, het echte en beter werk. We moeten het zo snel mogelijk op de markt brengen nu het nieuws nog heet is!

TE KOOP:

BICATFART JOIN HERE!

All transactions are 100% discreet and safe via our secured server.

All of your information will be held in the strictest of confidence. Your card will be billed under the name PAYCOM.
When you join our site there are no embarrassments and no worries.

1 MONTH MEMBERSHIP $29.95
(Only 99 cents a day!)
3 MONTH VIP MEMBERSHIP $59.95
(BETTER DEAL! 67 cents a day!)

Not Interrested in Bicat & Dogfart Interracial Sex?

Then check out one of these cool sites

TEENIE BLOWJOBS Nude Celebs Nude Celebrities Celebrities Nude Porn Porn Pussy Free Sex Free Porn Videos

bromde Kiers om 02:08 PM (op 18-11-2003)


featuring the pumping talents of

The famous
Hoof, Kiers & bicat

featuring the new hit song by Hoof's musical group 'That ho's too young, she can't take my dong'

Director's cut double DVD will be available after the inspiring jail sentence (ie a week or two)!

bromde Hoof om 02:29 PM (op 18-11-2003)


Hoof, het gaat goed met ons. Ik kreeg net bericht van Meneer Donner!

Geachte heer Kiers,

Wij hebben kennis genomen van uw e-mailbericht en uw mailtje ter informatie doorgestuurd naar dhr. Donner.

Met vriendelijke groet,

Annette Sluijter
Publieksvoorlichter
Ministerie van Justitie

------- Origineel bericht ----
Van: Kiers
Datum: 17-11-2003
Onderwerp: bezoekje
-------------
Hallo Meneer Donner,

Wij van https://www.bicat.net hebben al een jaar
lang een heel erg vuige website waar wij af en toe satire op plegen te
doen. Wij nemen heel veel dingen op de hak zoals bejaarden en
buitenlanders en minderheidsgroepen. Maar ook onszelf wel, hoor.

Wij hebben best wel een leuk nivo en nu satire een beetje van de
publiciteit komt, wouden wij ook graag een graantje daarbij meepikken.
Wij lezen dat een belangrijke meneer bij http://www.geenstijl.nl
is komen kijken en dat hij nu zelfs naar u is
gekomen omdat u ook eens moet komen kijken.

Nou vinden wij van Bicat onszelf veel leuker dan hun van Geen Stijl want
ze zeggen het zelf al, ze hebben geen stijl. Dus wij wouden u vragen of
u ook eens bij ons komt kijken. Wij hebben zelf al eens een Nazi week
gehad voor als je echt wil komen kijken.

Verder wil ik nog even wat ellende aanprijzen die dus echt niet door de
beugel kan:

https://www.bicat.net/archives/00000592.htm

https://www.bicat.net/archives/00000879.htm

https://www.bicat.net/archives/00000300.htm


En misschien een leuk verhaal voor uzelf;

https://www.bicat.net/archives/00000946.htm


Vriendelijke groeten,

Van de Bicat


Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Ministerie van Justitie.

bromde Kiers om 02:32 PM (op 18-11-2003)


Dus zowel uw e-mailbericht en uw mailtje zijn verstuurd...

En dan nemen ze en passant ook nog eens uw rechten af. Schorriemorrie, dat is het!

bromde Zifnab om 02:48 PM (op 18-11-2003)


Hij is natuurlijk 'Teigetje'en hij is een hexdiagonalepiramochogelmachine aan het maken. Dat snapt zelfs een knorretje...

bromde luldebehanger om 02:51 PM (op 18-11-2003)


Ik spring uit een vliegmachien.

bromde Eddy Wally om 03:40 PM (op 18-11-2003)


* gooit er snel een parachute achteraan en grijpt naar pocket calculator *

Is het in België ook wintertijd? Anders vrees ik ergste.

bromde Hoof om 04:23 PM (op 18-11-2003)


Shit. Ik vergeet te satiren.

Eh.
Nou.
Het is toch wat met dat koningshuis tegenwoordig. Eh. Die Maxima gaat haar grootmoeder al goed achterna met het inroepen van de hulp van allerlei vage bewegingen.
Ik werd pas ook uitgenodigd, omdat ze alle manieren onderzoekt om de leegte in haar leven te vullen. Voorheen een vlotte meid in eigentijdse kleding die wel van een drankje, sigaretje en snuifje hield. Nu ingeklonken in de gouden kooi van het Konkinklijk Huis.

Maar daar had ik natuurlijk allemaal geen tijd voor. Heb ik maar gewoon weer dat afgietsel opgestuurd dat ik terugkreeg van Mel C.
Snap ik niet, want die videoband heeft ze wel gehouden.

bromde Hoof om 04:32 PM (op 18-11-2003)


Hoof, iets harder graag. Meer kut en lul gebruiken. Satire staat sinds iedereen daarover praat dicht bij de mensen en de mensen zijn dom en denken dat alles satire is tegenwoordig.

Goed hard kankeren en erbij zeggen dat het satire is. Dat is satire anders snap het klootjesvolk het niet. Dus doed hard DUH roepen anders snapt het volk het niet dat je het niet meent. DUH!

Eigenlijk is het echt zoiets als van nou ik weet niet hoor moeilijk hoor ik zal maar zeggen, je eigen grap uitleggen. Zeg maar. Snap je wel snap je niet?

bromde Kiers om 04:40 PM (op 18-11-2003)


Opgedragen aan 'what's he building?' van tom Waits...

bromde grts om 06:10 PM (op 18-11-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)