huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Dikke Jongen 10 - "De blauwe fiets""] [Huiswaarts] [volgende bral: "Rob"]

10/01/2003: "Monica Mispel"

Okee, het is misschien niet helemaal goed te praten. Maar het was wel terecht. Goed, ik zal het je uitleggen.

Je hebt zo'n kleine buurtsupermarkt bij mij op de hoek he? Nou gister wilde ik een daar een pak pannekoekenmix gaan halen, want mijn nichtjes kwamen langs. Dus ik zo'n pak uit het schap trekken. Voor me rijdt zo'n vrouwtje in zo'n rolstoeltje met joystick, je weet wel. Dus ik over haar heen reiken maar ik word afgeleid door de gekleurde accu-contactjes achterop dat ding, en daardoor stoot ik een pak meel uit het schap. Wat denk je? Paf! bovenop de knie van die gemuteerde dwergvrouw. Dus ik mompel 'sorry mevrouw'. Ik schoonmaken.

Ze was ook nog eens helemaal in het zwart. Ik begrijp dat niet met die mensen, kunnen ze niks vrolijkers dragen? Ik stoffen en kloppen op dat dikke gehandicapte knietje van d'r en zij maar schelden.

Op een gegeven moment geeft ze me met d'r gekrompen dwergenhandje een klap voor m'n harses. Dat kwam behoorlijk hard aan zal ik je verzekeren. Die armpjes van haar daar was niks mis mee.
Nou heb ik best medelijden met gehandicapten maar je kunt te ver gaan he. Dus ik stop met kloppen op dat been en ik zeg 'luister eens gemuteerde monicalewinski', want een schoonheid was het wel, op een dikke, gebochelde manier dan, 'luister eens, dat pak meel was een ongelukje en als je nu niet onmiddelijk je excuses aanbiedt, maak ik helemaal niks meer schoon.' Ja want op d'r schoenen en op dat voetenplankje lag ook nog meel.

Maar zij ging natuurlijk door het lint. Dat is bij al die mismaakte dwergen hetzelfde. Ik kan het weten want mijn zwager zijn zuster werkt in een tehuis vol met van die wezens. Als er daar een van die miniatuurcoureurtjes door het lint gaat sluiten ze hem op in de aquariumkamer en trekken ze gewoon de stekkertjes uit het stoeltje. Klaar. Een half uurtje schreeuwen naar de vissen en het is weer over.

Affijn, die halve ingeblikte monica op wielen gaat een beetje uit haar plaat daar in de supermarkt. De manager erbij. Begint ze een rotverhaal over dat ik haar systematisch bedreig en verneder en dat ze door mij niet meer in de supermarkt durft te komen. Nou vraag ik je. Het was goddomme een pak meel! Per ongeluk!

Nu, die manager kijkt me vuil aan. Dus ik steek mijn handen in de lucht en schud mijn hoofd. Hierdoor worden de twee flessen wijn in mijn jaszakken zichtbaar. Mismaakte monica is er als de kippen bij-' Kijk! schreeuwt ze, hij steelt ook nog! Hij deugt niet!' Ik stop flessen wijn alTIJD in mijn jaszakken, dat is makkelijk dragen. Maar ik heb de schijn tegen me. De manager trekt de flessen uit mijn jas en gaat neus aan neus met mij staan. 'Eruit! En laat me je hier niet meer zien!' Uitleggen heeft geen zin op zo'n moment.

Ik kijk naar de geslonken monica-mispel in haar ijzeren apparaat en ze lacht naar me met een vuil dwergenlachje. Ik schud mijn hoofd en loop naar buiten.

Maar je kent me he. Het regent maar ik blijf staan in een portiek en wacht tot ze al rammelend naar buiten komt rijden. Dan volg ik haar ongemerkt, tot we in een donker straatje zijn naast de broodfabriek. Dan ben ik snel. Ik weet de contactjes te vinden. Ik ruk ze los. Dan pak ik de stoel van het mobiele sekreet bij de handvaten en rij het parkeerterrein op. Ik schroef de accu los, trek hem uit de kar en zet hem op een electriciteitskastje, waar het kleine monster er net niet bij kan. Ze zet het op een schreeuwen maar door de herrie van de fabiek hoort niemand wat. Ik sjor de band los en trek haar uit de kar. Ze huilt en smeekt om genade. Pfff. Loser.

Ik leg haar in de dieseldampen voor het achterwiel van een wachtende broodbezorgwagen. Maar ik bedenk me. Dat zou te makkelijk zijn. Doorleven zult je dat zinloze kutleven van je!. Dus ik sleur haar terug, tot 20 meter van haar geliefde electrische stoel. Huilend begint ze over het natte asfalt te kruipen. Ik steekt er glimlachend een sigaret bij op.

Dan loop ik op haar af en fluister: 'Als je iets aan de politie vertelt, weet ik je te vinden en sla ik je lelijke armpjes ook ongelukkig. Dan kun je met je tong sturen, lelijke vetrol.' Ze barst in snikken uit. Ik loop weg.

Nee man, de volgende werkploeg kwam al vier uur later.

Reedsch...303 toevoegingen, reedsch

First post! w00t!

bromde Dreknek om 07:46 PM (op 01-10-2003)


Gebochelde vrouwtjes in electrische rolstoelen dienen bij wet verbannen te worden.

bromde vil om 08:16 PM (op 01-10-2003)


Magistraalbezopen!

bromde Lennard om 08:28 PM (op 01-10-2003)


Ze moeten ook altijd vooraan zitten als er wat te doen is. bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd of concert van Kane in Ahoy. En dan krijgen ze volgens mij nog korting ook. En ik maar betalen voor het overmatige ruimtebeslag van die gasten.

bromde Lennard om 08:39 PM (op 01-10-2003)


Ik heb dus niks tegen ze, ik heb het vooral niet op de manier waarop er met ze wordt omgegaan.

bromde Lennard om 08:40 PM (op 01-10-2003)


*PLOP*
Voetbal kijken.
Das ook een leuke hobby.

bromde Lennard om 08:41 PM (op 01-10-2003)


En maar wachten op de eerste overspannen tere zieltjes Gerrits.
Je kunt hier de verschrikkelijkste verhalen kwijt, maar hier verwacht ik wel wat van, kwa reacties dan.

bromde Lennard om 08:44 PM (op 01-10-2003)


Ze zijn namelijk georganiseerd en loeren op dit soort dingen.
Dat weet ik van de bovenbuurman van de broer van me schoonzus.

Die had zoiets een keer gehoord van een tijdelijke collega, die later ontslagen werd wegens het verzwijgen van het feit dat hij eigenlijk nog TBS had.

Maar nou hou ik m'n kop.
Voetbal kijken.

*PLOP*

bromde Lennard om 08:48 PM (op 01-10-2003)


Zo zie je maar weer, wie goed die goed ontmoet.

Softenon kweekt softies zoveel is duidelijk.

bromde Eddee om 08:58 PM (op 01-10-2003)


Joepie. Ajax.

bromde Lennard om 09:00 PM (op 01-10-2003)


Inmiddels staat het een vrolijke 1-0.

*PLOP*

"Plompzakken is een techniek waarbij de vrouw een riem heel strak om haar onderbuik bindt, zo strak dat de vagina wijd open gaat staan. Wijd genoeg zodat de man er met penis en ballen inpast."

Ach.

*SLLRRRP*

bromde Paalsma om 09:03 PM (op 01-10-2003)


Hoor ik daar gasgeluiden?

bromde Dreknek om 09:08 PM (op 01-10-2003)


Even duidelijk wezen drek, gasgeluiden omdat verhalen hier richting 40-45 gaan of vanwege de vrolijkheid over een Ajax doelpunt?

Beide kan natuurlijk ook.

bromde Lennard om 09:11 PM (op 01-10-2003)


Vergeet vooral het kussen niet onder de riem te doen voor maximale toegang.

*PLOP*

bromde om 09:12 PM (op 01-10-2003)


Weer een pilletje in mijn toetsenbord, blegh.

bromde vil om 09:13 PM (op 01-10-2003)


Het mag dan allemaal wel onder het mom van zogenaamde satire zijn en zo. Maar ik van dat de hoge heren die hier denken alles zomaar te kunnen maken en lekker onder hunzelf met anderen lachen en ondertussen blijkbaar geen moment nadenken over wat andere mensen die misschien niet zo intelligent zijn als zij zelf denken dat ze zijn de niet zo subtiele humor niet snappen en allerlei ongewenste zij-effecten sorteren zoals bijvoorbeeld ook toen bij dreknek met dat forum dat je ziet dat allerlei hele verkeerde mensen er met dit soort dingen vandoor lopen en dan 'schade' en 'schande' gaan lopen roepen en voor je weet moet van n of ander minister het internet dicht. Of alleen 's avonds.

Dus dit vind ik veel te ver gaan. Ik ken natuurlijk niet alle buurtsupermarkten in Nederland. Laat staan de kleinen. Maar er zijn er genoeg waar je heel correct wordt behandelt, dus je moet ze niet zomaar over n kam scheren.

En verder is dit de laatste keer dat ik een verhaal lees waarin op zo'n mensonterende manier wordt omgegaan met pannenkoekmeel. Je had minstens kunnen proberen om met de restanten dan nog poffertjes te kunnen bakken. Nou, dan hb je er wat minder. Is dat nou zo erg! In de derde wereld zijn er genoeg kinderen die nog nooit poffertjes ophebben.
Misschien wel kleine ronde pannenkoekjes omdat ze daar nou eenmaal niet zoveel te eten hebben, maar ik vind dat gewoon veel te ver gaan om van die inboorlingen te verwachten dat ze het woord 'poffertje' kunnen uitspreken voordat hen het Heilige Evangelie van de Here Jezus Christus is verteld. En de daarmee gepaard gaande bedekking van diverse erogene zones.

Ik heb gezegd. U vind het misschien allemaal voor te lachen, maar ik hou gewoon niet van voetbal.

bromde Hoof om 09:17 PM (op 01-10-2003)


van = vind

ergens in het begin

bromde Hoof om 09:18 PM (op 01-10-2003)


* PLOMP! *

Nou. Lekker bijzonder.

bromde Hoof om 09:19 PM (op 01-10-2003)


Wat je vind mag je houden.

bromde vil om 09:20 PM (op 01-10-2003)


*POLP*

bromde familie om 09:20 PM (op 01-10-2003)


Ik zou m'n eigen helegaar aansluiten bij hierbovenstaande voorgaande spreker.
Alsdat ik alleen wel naar voetbal kijk dan h.

*PLOP*

bromde Lennard om 09:21 PM (op 01-10-2003)


Ach wat, laat ik eens gek doen.
Vanavond geen coke. Alleen blowen.

Es kijken of ik dat een kwartier kan volhouden.

bromde Lennard om 09:24 PM (op 01-10-2003)


En Lennard, Gelukt?!?

bromde familie om 09:34 PM (op 01-10-2003)


Dat was een grapje. Dat snap je wel. Ik doe dat soort dingen niet. Wat denk je wel niet van mij?

En bemoei je godver met je eigen zaken klootviool. Ik snuif nooit, daar wordt ik agressief van, etterkloot.

bromde Lennard om 09:38 PM (op 01-10-2003)


Maar ga zo door. Eikel.

bromde Lennard om 09:39 PM (op 01-10-2003)


Tja dat onuitstaanbare gedrag. Dat krijg je van Coke.

bromde Familie om 09:40 PM (op 01-10-2003)


Nee, grapje joh.
Ik wordt altijd heel vriendelijk van blowen. Dan vindt ik iedereen lief.

Jullie zijn lief.

*kus*

bromde Lennard om 09:40 PM (op 01-10-2003)


Wat een mooie bloempjes hier zeg.
Er zouden meer bloempjes moeten zijn op deze wereld.

En dat ze dan niet worden platgereden door die aanstellers in rolstoelen.

bromde Lennard om 09:42 PM (op 01-10-2003)


*KLORK*

Auw! De roltrap hield er halverwege mee op. Moest ik dat hele kolerestuk naar beneden zlf lopen!

*FLARK*
*PLOEMPLOEMPLOEM*

Zo. Even een glaasje sherry. Extra Dry. Komt weer helemaal terug, wat ik je zoem.

bromde Marnix om 09:42 PM (op 01-10-2003)


*PLOP*
Lekker.

Ik zal weer even normaal gaan doen.
Het is rust.

En Marnix is er.

bromde Lennard om 09:45 PM (op 01-10-2003)


*PLOP*
Ok, gezellig.

bromde familie om 09:50 PM (op 01-10-2003)


Nou, de AEX. Da's ook wat h?

bromde Lennard om 09:51 PM (op 01-10-2003)


En ik bljf ook nog wel even, Lennard. Je kunt wed op dat. Vanavond heb ik toastjeswacht, en ik zie je nu al vijf minuten naar tw krokante snackjes met blauwe kaas loeren.

*houdt ter waarschuwing even kort eeltige vlakke hand op*

bromde Marnix om 09:52 PM (op 01-10-2003)


Sinds de invoering van de Euro issie toch wel ernstig gedaald.

bromde Lennard om 09:52 PM (op 01-10-2003)


*FLETS*

Naar Lennard, alvast, voor de zekerheid.

bromde familie om 09:53 PM (op 01-10-2003)


Kijken mag toch zeker nog wl?

bromde Lennard om 09:54 PM (op 01-10-2003)


*KLETSTERUG*

Omdat jij van nichtenmuziek houd.
Dus.

bromde Lennard om 09:55 PM (op 01-10-2003)


?

bromde familie om 09:58 PM (op 01-10-2003)


H, dat was familie, hoor! Ben je nou helemaal belazerd!

*KLEUN*

bromde Marnix om 09:58 PM (op 01-10-2003)


Ik hoor net dat Ajax 'getalsmatig' meer aanvallers heeft. En dat is het moeilijke juist, simpel voetballen.

Bedankt.

bromde familie om 10:13 PM (op 01-10-2003)


Zucht...
*PLOP*

Dag hoekje van me, daar ben ik weer....

bromde Lennard om 10:13 PM (op 01-10-2003)


(En nog even over die nichtenmuziek, lelijke gnoom dat je er rondloopt: moet ik Xander er misschien bijhalen? Nou? Dat-ie zijn tien grootste hits in je oor schreeuwt? Nee, h! Lafaard!! Analfabeet! Querulant!! Bokbier!!!)

*SNIIIIIIFFF*

bromde Marnix om 10:18 PM (op 01-10-2003)


Ja.

Zeg Marnix, wie is Eddee?

bromde familie om 10:19 PM (op 01-10-2003)


Mijn nichtjes vonden de pannekoeken heel erg lekker. En ik heb ze ieder een contactje gegeven. De oudste de rooie en de jongste de blauwe. Op de terugweg naar de trein kwamen we langs de broodfabriek. He ik hoor iets geks zei de oudste. Nee dat is een schaap zei ik. Waarom hebben ze schapen bij een broodfabriek? Vroeg de jongste. Daarom zei ik. Het klinkt niet als een schaap zei de oudste. TOch is het een schaap zei ik.

-Hopelijk een goedmakertje voor de BOnd van Irritante Rolstoeldwergen-

En nu ga ik schijten want zo'n sigaar is best zwaar.

bromde grts om 10:20 PM (op 01-10-2003)


En dank voor de lauwerkrans. Voor vanavond heb ik 'm best verdiend al zeg ik het zelf.

bromde grts met een vuil dwergenlachje om 10:33 PM (op 01-10-2003)


Eddee, Eddee...

*kijkt in vers opgepoetste glazen bol*

Ik zie... ik zie... h, daar staat de kar van De Palingboer, helemaal alleen! Zag ik gewoon over het hoofd, nou ja zeg! Wacht, trek ik even mijn schort aan.

bromde Marnix om 10:35 PM (op 01-10-2003)


Is dat niet van

Eddee, Eddee... I want 1/2!

?

bromde grts om 10:48 PM (op 01-10-2003)


K'dacht, k'zwalk gewoon efkens langs hier. Gewoon.

OMDAT AJAX NET ALS ENIGE NEDERLANDSE VOET-BAL-CLUB EEN SOLIDE INDRUK GEMAAKT HEEFT IN EUROPA!

Hah! *brrrpps*

*struikel*

Kan iemand even een taxi bestellen?

bromde drankloki om 10:58 PM (op 01-10-2003)


Zoals altijd oppikken bij het Leidseplein, meneer Draadlikkie?

bromde Marnix om 11:01 PM (op 01-10-2003)


Doen!

Ook al hang ik inmiddels hulpeloos aan een vlaggemast ter hoogte van het Ibis.

Iemand toevallig een cigaretje bij de hand?

bromde dreadloki om 11:09 PM (op 01-10-2003)


Hoorde ik toestraks iemand iets over AEX brullen? Ik heb helemaal geen verstand van fietsen. Maar volgens mij heet het een mountainbike. En is zo'n AEX meer om over dingen te springen. Motorcrossen voor benzine-gehandicapten zeg maar.

Maar. Ik weet van geeneen sport een reet.
Da's een sport op zich. Voor je het weet dringt de n of andere spelregel zich aan je op. Tegenwoordig. Met al die zenders.

Mag in de rust en direct na de TV dan even op een andere zender? Voor je het weet gaan ze de wedstrijd tussentijds beschouwen en gaan mensen zeggen wat er na de rust kan gebeuren.

Het word tijd voor een tweede TV. Liefst in een andere zaal ook. Dat gewapper met kussenslopen waar in het midden met bloed een streep is getrokken gaat me op de lange duur een beetje tegenstaan. Ten tijde van de kleine witte wurmpjes ongeveer.

bromde Hoof om 11:10 PM (op 01-10-2003)


U kent de Sportloze Zaal niet?

Vierde deur links, twee trappen naar beneden, groene deur (er staat een grote 7 op) intrappen, meteen naar rechts, zestiende loket links (mevrouw met rood haar en uilenbril) en dan vragen naar "Kilo Kaas, znder korst".

Biedt overigens geen ENKELE garantie.

bromde Marnixwww om 11:20 PM (op 01-10-2003)


*INHAAAALEEERRRR...*

Nachtzuster? Mag het licht aan? Ik voel me op dit moment nogal niet op mijn gemak in mijn zacht plastic slagersschort. Op deze manier. En dat is NIET goed voor mijn genezing, weet u nog?

*KNOERT*

bromde Marnix om 11:42 PM (op 01-10-2003)


Marnix. Jij weet dondersgoed dat donkertherapie een HEEL belangrijk onderdeel van jouw genezingsproces is. Hier dat zachte plastic mes en die rookwaar.

*INHALEER*
*HOEST, HOEST*

Trek dat schort maar uit. Langzaam, langzaam...

bromde de nachtzuster om 11:50 PM (op 01-10-2003)


Wie heeft m'n gebruikte damesslipjes gejat??!?

*kiepert enorme doos leeg*

Kijk eens wat een kekke stewardessen-uniformpjes! Voor weinig over genomen van een Franse opkoper! Pas ze gerust hoor! Ga ik even de camera opladen!

bromde Paalsma om 11:54 PM (op 01-10-2003)


Ik heb jullie de hele avond in de hoek zitten observeren. Ben er dus niks wijzer van geworden. Nachtzuster, ik heb geen touwladder in de endeldarm, mag ik nu mijn grote gele zebragestreepte pil?

bromde Kiers om 11:58 PM (op 01-10-2003)


*SLIK*

Danku u.

oooooh, wat mooooi.....

trusten.

bromde Kiers om 11:59 PM (op 01-10-2003)


*past nauwsluitend pursersetje en steekt bord in de lucht met de tekst*

PAALSMA BELOOFD IS BELOOFD

*SJPOEF*

Daar gaat de fles champagne die ik eigenlijk bewaard had voor mijn besnijdenis. Maar dat doe ik dan zelf wel even.

Zuster?

bromde Marnix om 12:02 AM (op 02-10-2003)


*HIJS*
*AAAAAAAHH*
*HIJS*
*PFOEOEOEOEOEOE*

Sgoed hoor, snipperen en snijden.

bromde de nachtzuster om 12:06 AM (op 02-10-2003)


Ik zie dat mijn naam tijdens afwezigheid ijdel gebruikt is. Zonder hoofdletters weliswaar, maar toch. Hadden we daar gisteren niet een hele discussie over?

Foei.

bromde De Nachtzuster om 06:26 AM (op 02-10-2003)


Kom hier, zal ik jou even ijdel gebruiken. Zolang de rest afwezig is.

bromde Lennard om 08:38 AM (op 02-10-2003)


Nee zustertje, gillen heeft geen zin. Alle kamertjes zijn geisoleerd. En Giel komt pas om negen uur.

En nu stilliggen trut.

bromde Lennard om 08:39 AM (op 02-10-2003)


Zo, pomtidom, tralala.
*sluit zich weer in zijn eigen kamer*

Ga jij maar naar huis, huilen enzo.
Douchen, ook ja. Mmmm, douchen.

En dan maar afwachten wie ze geloven, een mislukt verkracht nachtzustertje, of een zwaar geval dat de hele nacht netjes op zijn kamertje is gebleven. Haha.

Maakt u even mijn deur op slot?

Nee?

Zuster, wacht nou even, je moet wel mijn kamertje op slot doen hoor, anders werkt het niet...

Loop nou niet weg...

bromde Lennard om 08:45 AM (op 02-10-2003)


Heb ik begrepen dat De Nachtzuster aangeschoten wild is vandaag? En dat iedereen in het kasteel vandaag en ook het bezoek De Nachtzuster KEIHARD mag verkrachten? Heb ik dat echt goed begrepen? Dat Donderdag eigenlijk De Nachtzuster Verkrachtdag is?

bromde Kiers om 09:47 AM (op 02-10-2003)


Ja leuk, een themadag.

bromde Lennard om 09:52 AM (op 02-10-2003)


Even Giel zoeken voor vaseline... ben zo terug.

bromde Kiers om 10:00 AM (op 02-10-2003)


Lennard, lees onderwijl dit even. Kan ze wel? Zo'n nachtzustertje tegen al die zieleige oude bejaarden in rolstoelen?

http://www.drjones.nl/nieuws.asp?nieuws_id=2583

bromde Kiers om 10:03 AM (op 02-10-2003)


Ze heeft niet alles gepakt omdat ze dat zielig vond. Toch sympatiek.

Nodig haar ook maar uit voor onze themadag. Nachtzuster zal het neit helemaal alleen aankunnen vrees ik.

bromde Lennard om 10:18 AM (op 02-10-2003)


* staat met zijn tandenborstel driftig onder de randjes van zijn niet-besneden piemeltje te poetsen *

Zin in! Tijd geleden, groepsverkrachting. De laatste keer was net voordat ik hier kwam wonen. Samen met wat vrienden die verder nooit iemand zag.

Vind het toch belangrijk om fris te zijn. Meisjes vinden het fijn als je een beetje schoon op jezelf bent.

En een frisse adem ook.

* Kpffffffffffff *

Oeps. Beetje veel tandenpasta.

bromde Hoof om 10:49 AM (op 02-10-2003)


Een nachtzuster is niet geschikt voor zulke complexe gevallen, mag ik jullie mijn goede vakantievriend voorstellen. In het dagelijks leven een arts met een reputatie die hij hoog te houden heeft. Hij is bijvoorbeeld nog nooit door een ontevreden patient voor het medisch tuchtcollege gesleept en dat wil toch wel wat zeggen vandaag de dag.

bromde Eddee om 10:54 AM (op 02-10-2003)


ah, daar is Giel weer. Met de gelei. We mogen uitzoeken neem ik aan? Eens kijken wat wij op het achterwerk van De Nachtzuster kunnen smeren en op onze net gepoetste besneden dan wel onbesneden piemels..

31.0000.2501 EROS BODYGLIDE 30ML 8,95
minimale afname 3 flesjes

31.0000.2593 EROS BODYGLIDE 100ML 18.95
31.0000.2502 EROS BODYGLIDE 250ML 33.50
31.0000.2528 EROS BODYGLIDE 500ML 69.00

31.0000.2585 EROS WATERFORMULE 30ML 8.75
minimale afname 3 flesjes
31.0000.2586 EROS WATERFORMULE 100 ML 17.95
31.0000.2587 EROS WATERFORMULE 250ML 31.50

bromde Kiers om 10:59 AM (op 02-10-2003)


H, ik had vanochtend juist besloten vandaag alln maar te onaneren. Is het ook masturberen als je als het ware n iemand rukt? Wellicht kunt u mij helpen door de nachtzuster bovenop mijn rapier te plaatsen. Maak ik zelf de rukbewegingen wel.

bromde Marnix om 10:59 AM (op 02-10-2003)


Wie bindt De Nachtzuster vast?

bromde Kiers om 11:01 AM (op 02-10-2003)


Wat een nacht zeg, hele nacht wakker gelegen.
Dick T. heeft letterlijk van 01:00 tot 06:30 lopen janken en krijsen.

bromde bicat om 11:03 AM (op 02-10-2003)


Dat heeft Dick T. wel vaker. Dan denkt hij dat hij een hysterische man is in een donker kasteel. Dan gaan bij hem de knoppen even om.

bromde Kiers om 11:19 AM (op 02-10-2003)


Wie bindt De Nachtzuster vast? Ik sta hier met 34 tubes Bodyglide. Kan iemand De Nachtzuster haar rechten voorlezen? En vergeet niet te melden dat ze mag zwijgen.

bromde Kiers om 11:21 AM (op 02-10-2003)


*bind*

Zwijgen lieverd, en probeer een beetje te genieten, dan is het voor ons wat leuker.

bromde Lennard om 11:25 AM (op 02-10-2003)


@kiers
En gilt hij dan ook "I see dead people"?

bromde Eddee om 11:26 AM (op 02-10-2003)


Tsja Eddee, daarvoor zit hij nou juist hier.

bromde Lennard om 11:27 AM (op 02-10-2003)


Zeg Kiers. Kan het wat minder met het glijmiddel. Straks voelen we niks.

Dat heb ik ook altijd als ik ze eerst helemaal gek bef en dan penetreer en dan steeds moet kijken of ik er nou in zit of niet.

Of het is een formaat-kwestie. Kan natuurlijk ook.

bromde Hoof om 11:48 AM (op 02-10-2003)


Hallo? Hallohoo! Ik lig onder een uil en kan niet meer overeind komen. Is er iemand met een takelwagen?

bromde Marnix om 12:07 PM (op 02-10-2003)


Jawel, er zijn meerdere mensen met takelwagens. Alleen niet hier momenteel.

Is dat een uil?

Hahaha!
*loopt weer weg*

bromde Lennard om 12:15 PM (op 02-10-2003)


Trouwens, Marnix, nog gezien wat ik met de lampen in dit pand heb gedaan? Moet je vanavond eens buiten kijken.

Voor het geval je bezoek krijgt. Dan weten ze waar je zit.
Leek me wel leuk voor je verjaardag.

bromde Lennard om 12:18 PM (op 02-10-2003)


*kruipt met laatste krachtsinspanning onder uil uit en loopt Lennard achterna*

*TACKLE*

*KLOF*

bromde Marnix om 12:18 PM (op 02-10-2003)


Het is momenteel nogal druk in de takelwagenbranche. Wil ik er n reserveren?

* belt takelwagenverhuur en informeert naar beschikbaarheid, op gebruikelijk breedsprakige wijze dus onnodig volledige conversatie alhier tussen te voegen *

Nou. Wat ik al dacht dus. Het is nogal druk. Maar als je maandagmorgen tussen half negen en n weer onder die uil wil gaan liggen komt er waarschijnlijk iemand bij je langs.

Geen dank hoor!

* loopt tevreden een ovaaltje *

bromde Hoof om 12:19 PM (op 02-10-2003)


Bedankt Marnix.
En ik had nog wel een kado voor je:
http://www.orbitone.com/img/portfolio_marnix2001_3.jpg

Wat ik ook probeer, het lukt maar niet met die jongen.

bromde Lennard om 12:22 PM (op 02-10-2003)


Oooh, wat een mooi kado! Wanneer gaan we het inpakken?

bromde Kiers om 12:34 PM (op 02-10-2003)


Wat een ENORM krat bier, Lennard! Nou, voor deze ene keer mag je er twee pakken. Kijk: handen op mijn rug.

bromde Marnix om 12:40 PM (op 02-10-2003)


Ik had gedacht om dat met cheeseburger papiertjes te doen.

Dan verwacht je niet dat wat er werkelijk in zit h.

Wanneer ga je weer lang de Mac?

bromde Lennard om 12:41 PM (op 02-10-2003)


*gris*
Even gebruik maken van dit wonderlijke moment.

*PLOP*
*PLOP*

bromde Lennard om 12:42 PM (op 02-10-2003)


Ik wil ook zo'n gebouw. Eventueel mag m'n naam wel verticaal hoor. Anders kan ik mijn DVD's niet kwijt. Door die hoge doosjes enzo.

Hoor ik daar de tafeltje-dekje-truck stationair draaien? Ik moet NU appelmoes! Anders word ik gek. Zonder stukjes. De appelmoes bedoel ik. Ik ben zelf al zonder stukjes. Behalve in mijn snor.

bromde Hoof om 12:42 PM (op 02-10-2003)


Oh, dat is een snor.
Ik dacht dat dat iets te maken had met de manier waarop je beft.

bromde Lennard om 12:43 PM (op 02-10-2003)


Hier, Hoof. Een cadeau voor jou:Ik gebruik het zelf al jaren. Echt, er gaat een wreld voor je open.

bromde Marnix om 01:01 PM (op 02-10-2003)


Kado voor me zelf:bromde Marnix om 01:13 PM (op 02-10-2003)


U mag nu vijf minuten de tijd nemen om me onbedaarlijk uit te lachen. Ga ik even in de hoek zitten.

bromde Lennard om 01:14 PM (op 02-10-2003)


H, ik voel me helemaal gul vandaag. Hier, Baron, een screendump van mijn gift aan u. De software (in doos) is onderweg per reguliere post.

bromde Marnix om 01:16 PM (op 02-10-2003)


*toont zich een waar mensenvriend*

Kom maar uit je hoek hoor, Lennard. Een plaatje niet kunnen plaatsen is geen doodzonde, we zijn immers onder -knettergekke- vrienden. Wl wil ik graag dat je niet meer op dezelfde manier ondertekent als ik. Dat voelt niet goed.

bromde Marnix om 01:19 PM (op 02-10-2003)


Zie hier mijn mislukte poging:
"Kado voor me zelf:bromde Lennard om 01:47 PM (op 02-10-2003)


Ook goed...

bromde Lennard om 01:48 PM (op 02-10-2003)


Crashcourse in hyperlinks"

Tot zo, dan.

bromde ***boy om 01:49 PM (op 02-10-2003)


Ik zit in de twilight zone vandaag.

bromde Lennard om 01:49 PM (op 02-10-2003)


Hier, hoef je ook niet te zoeken.

*plop*

bromde ***boy om 01:51 PM (op 02-10-2003)


En jij dacht dat ik Pamela niet zou vinden, nou, zo erg is het nou ook weer niet.

bromde Lennard om 01:57 PM (op 02-10-2003)


Maar u vind het goed dat ik nog een poging waag?

bromde Lennard om 01:58 PM (op 02-10-2003)


Laat ook maar dat gefuck met die plaatjes.

*gaat wederom naar de hoek*

bromde Lennard om 01:59 PM (op 02-10-2003)


Ach so, mijn comments worden verwijdert. Hihihi, GeKkUrTs!!!!

bromde ***boy om 01:59 PM (op 02-10-2003)


Oh, ik dacht dat Hij het was.
U bent het dus niet.

Maar Hij is er wel!

bromde Lennard om 02:01 PM (op 02-10-2003)


Bicut hee.

*plop dan maar weer*

bromde ***boy om 02:02 PM (op 02-10-2003)


Dit spuit ik ieder morgen op.
Als ik zin heb om te neuken.

Ook toevallig...Kan ik er iemand een plezier mee doen?

bromde Hoof om 02:04 PM (op 02-10-2003)
Gosh

bromde Lennard om 02:11 PM (op 02-10-2003)


Allemaal een rondje van mij.

Ik heb een plaatje gezet.

bromde Lennard om 02:14 PM (op 02-10-2003)


Goedenmiddag, excuses dat ik een beetje laat ben, beetje slechte nacht gehad met vreemde nachtmerries waarin ik Kiers in een portiek over een gehandicaptenwagentje heen zag pissen...

Gruwelijk. Ik werd krijsend wakker. Ik hoop dat ik niemand tot last geweest ben?

bromde Dick T. om 02:20 PM (op 02-10-2003)


bromde Lennard om 02:20 PM (op 02-10-2003)


bromde Lennard om 02:22 PM (op 02-10-2003)


Of het lamme schaap dat mijn plaatje heeft opgeknaagd zich even wil melden voor een klisma bij de dagzuster.

*eikeltjesplop*

bromde ***boy om 02:38 PM (op 02-10-2003)


Wat was er mis met dit geschenk?

bromde ***boy om 02:41 PM (op 02-10-2003)


Censuur is een zwaktebod.

bromde ***boy om 02:44 PM (op 02-10-2003)


Echt gaaf.

bromde Hoof om 02:47 PM (op 02-10-2003)


een tijdje terug riep iemand:

"Ach so, mijn comments worden verwijdert. Hihihi, GeKkUrTs!!!!

zeek ***boy om 01:59 PM (op 02-10-2003)
"

Let wel; comments verwijderen is iets voor labiele gehandicapte dwergen. Ik weet dus van niets.

bromde bicat om 02:48 PM (op 02-10-2003)


Ik vrees dat het geen censuur was maar eerder een poging om mijn domme geklooi van het internet te weren. Denk ik.

bromde Lennard om 02:49 PM (op 02-10-2003)


Zie je nou wel, censuurdureerder?

bromde ***boy om 02:49 PM (op 02-10-2003)


Misschien heb ik per ongeluk...
Nee, dat zou pas echt heel erg gek zijn.

bromde Lennard om 02:50 PM (op 02-10-2003)


bicat.net - de ongecensureerdste site van de hele kliniek!

Maar dat zal we weer worden weggehaald....

bromde Hoof om 02:52 PM (op 02-10-2003)


Niemand weet van niets...
Lennard had Piddler on the hoof wel eerder gezien, toch?

bromde ***boy om 02:53 PM (op 02-10-2003)


En mee eens dat die nu weg is? Lennard.

*praat tegen zichzelf*

bromde ***boy om 02:55 PM (op 02-10-2003)


* word links en rechs ingehaald door met piepende sloffen door de gang stuivende medebewoners *

Hh h! Wat is er aan de hand! Waar hollen jullie opeens allemaal naar toe?

bromde Hoof om 02:55 PM (op 02-10-2003)


Scotty, beam me up.

bromde Lennard om 02:56 PM (op 02-10-2003)


Bicat.net louter sterke verhalen

bromde Lennard om 02:58 PM (op 02-10-2003)


S.I. FISHGAL IS EEN VISWIJF !

*deja vu*

bromde ***boy om 02:58 PM (op 02-10-2003)


H, sterrenboy. Uit welke kokospalm kom jij ineens flikkeren?

(Hoof, dank voor de heerlijke oxl. Ik had het nog niet opgedaan of het Zweedse volleybalteam van toen kwam al binnenstormen, briesend van geilheid.)

*maakt zichzelf een overheerlijke capuccino*

bromde Marnix om 02:59 PM (op 02-10-2003)


Ja, sterretjesterretjesterretjejongen, waar zit jij hier voor?

bromde Hoof om 03:03 PM (op 02-10-2003)


Driesterrenboy is de naam. En ik weet niet hoe ik hier kom. Hoogstwaarschijnlijk een complot. Wil iemand even de dwangbuis losmaken? Ik krijg een zere neus van het typen.

*rug kraakt*

bromde ***boy om 03:04 PM (op 02-10-2003)


Dank u. Dat is beter. Wanneer komt de medicatie? Wil iemand straks wat rode zebrapillen ruilen voor de gele?

bromde ***boy om 03:13 PM (op 02-10-2003)


Kindersterretjes een kwartje. (een vierde van een Florijn (valuta uit vervlogen tijden))

bromde Eddee om 03:14 PM (op 02-10-2003)


*dingding*

Hee, geinige deurbel. Nieuw?
Enfin; 20 Kruiwagens Brabantse Steur is er vandaag besteld.

Wie tekent?

bromde de Palinboer om 03:17 PM (op 02-10-2003)


Is de Goeroe himself nog aanwezig?

*valt op de knieen*

Baron Bicat, ik ben uw aangezicht niet waardig.

*kust de schoenen van de Baron*

Wilt u mij als volgeling een nieuwe naam geven?

*kijkt hoopvol naar boven*

bromde ***boy om 03:20 PM (op 02-10-2003)


Zeg Palinboer, bent u misschien familie van de Palingboer (met g) die hier ook wel eens langsbezorgt?
Grappig, ik ben ook familie

bromde familie om 03:21 PM (op 02-10-2003)


U riep ***boy?

Waarom noemt u zichzelf niet Richard. Of de engelse koosnaam Dick, daarvoor geldend. Echter, hangt hier al regelmatig een Dick rond. En een Richard ook.

Ehrm....

bromde bicat om 03:24 PM (op 02-10-2003)


Nou breekt m'n klomp!

Ik heb k familie!

Ik geloof nooit dat het toevallig is dat we hier bij elkaar zijn gestopt.

Ken iemand toevallig ene Kaizer Soyze?

bromde Hoof om 03:26 PM (op 02-10-2003)


Uw wijsheid is hemels. Uw woorden als zijde.

Ik vertrouw op uw oordeel.

bromde ***boy om 03:29 PM (op 02-10-2003)


Ik! Ik! Die ken ik! Kijk...

*loopt expres een beetje moeilijk door de gang*

bromde Marnix om 03:30 PM (op 02-10-2003)


Jawel, die ken ik wel.

Bifi worstje iemand?
Heb er 28.000 op de kop kunnen tikken.

bromde Dick T. om 03:32 PM (op 02-10-2003)


Mijn flosdraad is ook van zijde. Bijzonder handig om de stukken achtergebelven tandenstoker mee weg te krijgen.

bromde familie om 03:32 PM (op 02-10-2003)


*ruikt aan de Brabantse steur*

Getver! Deze vis ruikt naar paling!

*knijpt steur leeg*

... en de kaviaar is k al niet om over naar huis te schrijven. Neemt u maar weer mee, hoor, meneer de Palin(g)boer. Hier trappen wij dus niet in.

Is dat pittige Bifi of regular?

bromde Marnix om 03:37 PM (op 02-10-2003)


Marnix!

En net liep je nog gewoon?
Ongelofelijk.

Het is wel precies andersom enzo, maar ik zie toch iets van herkenning.

* SPRANK *

Ik krijg weer hoop. We komen er ooit wel uit.

(O, ***boy, misschien is Patient een leuke naam?)

bromde Hoof om 03:38 PM (op 02-10-2003)


Pittige Bifi! Vanzelfsprekend.

Bend over ***boy, I'm gonna stick it where the sun don't shine..

bromde Dick T. om 03:40 PM (op 02-10-2003)


Oh, Excuus.
De ontgraatafdeling moet een foutje gemaakt hebben.

Ehrm, ik vrees dat wij aan ons Steurquota zitten voor de maand oktober.
Kan ik het goed maken? 250 tubes knijpharing voor half geld?
45 broodjes Koi ?

...*grijptmethandeninhaar*

bromde de Palingboer om 03:42 PM (op 02-10-2003)


*heeft niet door dat het nu wel leuk is geweest*

Are you talkin' to me? Are you talkin' to me!!

*trekt Bifi worstje tevoorschijn*

bromde Marnix om 03:42 PM (op 02-10-2003)


Het is besloten. Mijn naam. En het is niet Ben Dover geworden. (sorry Maar nix)
Mijn nieuwe naam is Symbool (met uw welnemen), oftewel -The Logger Formerly Known As Three Star Boy- (TLFKATSB).

Bicat is het licht.

bromde Symbool (TLFKATSB) om 03:45 PM (op 02-10-2003)


* vindt dat het nu wel leuk is geweest *

Da's een andere film.

* gaat op bankje zitten *

Mah momma said life's like a box o' choc'lats...

* maakt wegwerpgebaar *

Kijk, op die manier kunnen we uren doorgaan...
Maar de wereldvrede help je er geen zak mee!

bromde Hoof om 03:46 PM (op 02-10-2003)


Had er iemand een taxi besteld? Nehhh vast niet...

bromde Sanne om 03:47 PM (op 02-10-2003)


Sorry, Het moet zijn TLAFKATSB. The Logger Also Formerly Known As Three Star Boy.

bromde Symbool om 03:48 PM (op 02-10-2003)


Ik weet niet of dat nu zo'n handige naam is hoor.

- Degene Die Bezwaar Maakt Tegen De Naam Van The Logger Formerly Known As Three Star Boy -

bromde DDBMTDNVTLFKATSB om 03:49 PM (op 02-10-2003)


Mischien is DLNBAUL iets voor u

De logger nu bekend als uitgefikt lijk.

bromde Eddee om 03:56 PM (op 02-10-2003)


DLNBAUL? nee, dat bekt niet, en het gaat nergens over. Zelf al eens een andere naam overwogen Eddie?

bromde Symbool om 04:02 PM (op 02-10-2003)


*PLOP*
*TEUG*

Zo, hier, een schaal met 85 toastjes knijpharing. Iemand er poederuitjes overheen?

bromde Marnix om 04:06 PM (op 02-10-2003)


Ja, maar de burgelijke stand deed moeilijk. Dus...

bromde Eddee om 04:07 PM (op 02-10-2003)


DVD vind ik wel leuk.

De Volgende Dodo.

H. Het is vijf over * PLOP *

bromde Hoof om 04:07 PM (op 02-10-2003)


5 over alweer!

*PLOP*

Gelukkig hebben 'we' destijds de domibo ingevoerd.
Heerlijke poederuitjes trouwens. Conimex?

bromde bicat om 04:08 PM (op 02-10-2003)


Knijpharing? Eigenlijk?

* herinnert zich ander dier in die lijn *

Komt daar licht uit?

Met dat radioactieve afval waar je tegenwoordig niks meer van hoort (en dat heeft allemaal met Beatrix te maken, wat ik je mompel)?

bromde Hoof om 04:11 PM (op 02-10-2003)


Knijpharing met Sambal Badjak van Conimex. Daar zitten gebakken uitjes door. Al dan niet van poeder.

bromde Symbool om 04:13 PM (op 02-10-2003)


Het lijkt wel een beetje Hotel California hier. Iedereen blijft maar binnenlopen maar oprotten HO maar.
Kan ook wel iets te maken hebben met die zaalwacht en de gepantserde voordeur.

Ach ja, *PLOP*

bromde familie om 04:14 PM (op 02-10-2003)


Weggaan als men met de knijpharing rondgaat is onbeschoft.

bromde TLAFKATSB om 04:17 PM (op 02-10-2003)


Nee, poederuitjes komen van de Exotische Uienmarkt Die Bijna Niemand Weet Te Vinden in Wijchen.

Weet u trouwens wie de ui heeft uitgevonden? Interessant verhaal.

bromde Marnix om 04:20 PM (op 02-10-2003)


Taxi?

Ja klopt, toevallig achttien uur en twaalf minuten geleden, dus u bent lekker vroeg.

Wat kost een ritje naar de Lixus? Ik moet vanavond nog aan zes-en veertig kilo Maroc komen.

Het liefst die blonde.

bromde drugsloki om 04:20 PM (op 02-10-2003)


Sorry ,de hond roept. Die uitjes werken op de darmen. Als iemand het personeel even af gaat leiden dan spring ik even met de hond over de heg. De ophaalbrug is nog open. De Baron verwacht namelijk bezoek. Tot zo.

*trekt de pantoffels weer aan en knoopt de pyama dicht*

bromde TLAFKATSB om 04:30 PM (op 02-10-2003)


Ja hallo Marnix. Nou niet de wijsneus uit gaan hangen. Iedereen weet dat dat een toevallige vinding van Ludwig Struyckrofer is.

O. Breng ook een blonde marokkaanse voor mij mee. Met blauwe ogen liefst.

bromde Hoof om 04:32 PM (op 02-10-2003)


Mijn hond riep soms ook.
Hij heette Plicht.

Hebben ze later nog een spreekwoord van gemaakt, toen-ie dood was.

bromde Hoof om 04:33 PM (op 02-10-2003)


*PLOP*

bromde Dick T. om 04:39 PM (op 02-10-2003)


Iemand anders een metusalem Heineken?

bromde Dick T. om 04:40 PM (op 02-10-2003)


Ik had een paard met een horrelvoet. Niet vooruit te branden. Had iets weg van een kalf, trouwens. Op een dag was-ie zomaar weg. Foetsie. Later vonden we 'm terug in een put. Maar dichtgegooid, dat ding. Veel te veel moeite om dat beest er weer uit te takelen.

*PLOP*

Meneer de Druglogger, nu u toch bestellingen aan het opnemen bent: ik graag een lekker skunkje. Niet al te stoned, anders zit-ie me weer de hele avond glazig aan te staren.

bromde Marnix om 04:40 PM (op 02-10-2003)


Iedere keer als ik moest schijten zat die hond er in. Gek werd je er van. En slapen h, de hele tijd. Je moest hem niet wakker maken, want dan ging hij blaffen. En dan kon je proberen dat fikkie te blussen door hem een vette kluif voor te houden, maar daar lustte hij geen brood van.

Ik had wel zo'n bordje bij het hek: "PAS OP DE HOND", met kleine lettertjes eronder "...dat je er niet op gaat staan" maar vervolgens heb ik hem geplet met het bakkie voor de kat. Per ongeluk.

Nee. Geef mij maar een snert. Dt zijn pas lieve beesten.

bromde Hoof om 04:48 PM (op 02-10-2003)


[ dit is een geautomatiseerd verzonden bericht ]

Geachte heer bicat,

Uit steekproeven is gebleken dat op uw site het 'maximum spreekwoorden en gezegden die buiten verband gebruikt worden' vandaaag heeft overschreden.

We zijn uiteraard de moeilijkste niet, maar het is voor het taalbesef van de jongeren belangrijk dat er geen overschot vervuilende invloed over hen heen wordt gestort.

In een comment van iemand die zich 'Hoof' noemt werden bovendien de spreekwoorden en gezegden onvolledig of verdraaid weergegeven. Het 'de hond in de pot vinden' bijvoorbeeld, heeft van orgine geen betrekking op de, wellicht schalks, bedoelde toilet-pot.
Onze jeugd kent veel van deze formuleringen niet, en we hebben liever dat ze op de goede manier deze verrijking van de taal n het bijbehorende historisch besef leren kennen.

Hopende u hiermede voldoende te hebben ingelicht verblijven wij,

met welgemeende hoogachting,

[ de automatische taalrobot van De Dikke van Dale ]

Zich er met een Jantje van een leien dakje vanaf maken met een waarheid als een koe die als een paal boven laag water staat.
- Oud-Hollands spreekwoord -

bromde Dikke van Dale om 04:56 PM (op 02-10-2003)


Meneer Druglekker, kunt u dan misschien ook wat ketchup meenemen? Schijnt heel voedzaam te zijn.

bromde familie om 05:14 PM (op 02-10-2003)


*boy, ik neem aan dat dit inhoudt dat u voor anaal verkeer beschikbaar bent in categorie *? -Geen condoom, met pijpen, enige klasse, 25 euro-

Waar kan ik u treffen? Ik ben geil.

bromde grts om 05:22 PM (op 02-10-2003)


Ik droomde vannacht dat ik een sexy buikdanseres was. Volgens mij heb ik in mijn slaap uren naakt en vooral heel erotisch door de gang gedanst.

Sorry, Dick. Dat was ik. Komende nacht zul je geen last van me hebben. Ik heb me namelijk voorgenomen hl stilletjes te dromen.

bromde Marnix om 05:23 PM (op 02-10-2003)


nachtzuster...

bromde grts om 05:25 PM (op 02-10-2003)NACHTZUDSTER!!

bromde grts om 05:31 PM (op 02-10-2003)


Eh, Marnix.

Het zal in uw droom allemaal wel heel anders zijn geweest en dergelijken. Maar de qualificatie 'erotisch' was nu niet direct het eerste wat bij me opkwam toen ik u vannacht bij de nachtplas op de gang trof.

Misschien iets met paaldanseres.
Maar ook dat zonder de gratie die men er onwillekeurig (dat blijkt wel in uw dromen) mee verbind.
Het was eerlijk gezegd een liederlijke vertoning. Vooral de Madonna-imitatie op de katoenen bankje bij het medicijnluikje heeft zijn, eh, sporen nagelaten. En je ruikt het ook een beetje.

Fijn wel dat je nu zelf even duidelijk maakt wie er morgen gn frikadel krijgt. En vannacht in het Strakke Bed mag.

bromde Hoof om 05:33 PM (op 02-10-2003)


Marnix, je was prachtig vannacht, en ik heb me allerminst aan je dansen gestoord. Integendeel!

Dans! Dans!

bromde Dick T. om 05:33 PM (op 02-10-2003)


N A C H T Z U S T E R ! GODVERDOMME MOET IK JE KOMEN HALEN?

bromde grts om 05:37 PM (op 02-10-2003)


Sjanananana nachtzuster sjanananana nachtzuster!

bromde grts om 05:41 PM (op 02-10-2003)


Hallo..Zeg..Gurritz..!!
D'r slapen hier mensen hoor. Schreeuwen doe je maar in je eigen gecapitonneerde kamertje, mafkees.

bromde familie/ tijdelijk aangestelde zaalwacht om 05:42 PM (op 02-10-2003)
Iemand een slokje uit mijn vat?

bromde Marnix om 05:42 PM (op 02-10-2003)


MACHTZUSTER verdomme ik heb mijn bed ondergescheten toen ik klaarkwam op mary servaes in mijn droom help me dan!!

bromde grts om 05:44 PM (op 02-10-2003)


*PLOP* Lekker!

HELP!! NACHTZUSTER familie bedreigt en vernedert me systematisch waardoor ik u niet meer durf te roepen!!!

bromde grts om 05:46 PM (op 02-10-2003)


Kalm maar.

Hier,
*gooit met geroutineerd gebaar zachtplastic object in grssst's richting*
een bijtring. En nou stil zijn hoor.

bromde NACHTZUSTER familie om 05:50 PM (op 02-10-2003)
Oeps. Sorry. Ik moet dat samoeraizwaard-dansen ook helemaal niet doen.

bromde Marnix om 05:59 PM (op 02-10-2003)


*gooit tot bal opgerold ondergescheten laken naar nachtzuster*

V A N G E N K R E N G ! !

*Holt grinnikend en bijtend op de ring rondjes rond het bed*

bromde grts om 06:02 PM (op 02-10-2003)


Goddome marnix wat ben je toch een HTML patser

bromde grts om 06:02 PM (op 02-10-2003)


puur bewonderend opgemerkt hoor

bromde grts om 06:15 PM (op 02-10-2003)


Zo, heertjes. U durft nogal h, als de nachtzuster even niet kijkt! Het is weer fraai allemaal. Dat worden extra veel pillen vanavond, en voor iedereen een Krappe Jas met Riempjes. Ha! Dat zal jullie leren.

...

Een mens mag dromen, toch.

bromde De Nachtzuster om 06:16 PM (op 02-10-2003)
En dromen doe ik maar al te graag...

bromde Marnix om 06:22 PM (op 02-10-2003)


GODVER daar gaat weer een schone broek

HHHHHAAAAAAAHHHHHHHHH

NACHTZUSTER sCHEER MIJN SCROTUM!!!

NU!

bromde grts om 06:27 PM (op 02-10-2003)


Mooi zo'n krap jasje.

bromde Lennard om 06:29 PM (op 02-10-2003)


*gaat op het beg liggen en trappelt met zijn benen*

scheer mijn ballen!!

scheer mijn ballen!!

scheer mijn ballen!!

JJJHHAAAAAAAAHHAHAHAH

bromde grts om 06:35 PM (op 02-10-2003)


bromde Marnix om 06:35 PM (op 02-10-2003)


Er

groeit

iets
inmijnbroek

bromde Lennard om 06:38 PM (op 02-10-2003)


Ja grappig h. Vanmiddag cursus gehad.

bromde Lennard om 06:39 PM (op 02-10-2003)


Ik weet alleen niet meer hoe ik het nu uit moet zetten.

Wacht, ik herstart internet even.

bromde Lennard om 06:40 PM (op 02-10-2003)


Effe kijken of het gelukt is.

bromde Lennard om 06:41 PM (op 02-10-2003)


*gaat nu huilend in zijn hoekje zitten*

bromde Lennard om 06:42 PM (op 02-10-2003)


Ik zie niks !!!

Ik zie nieks!!!

*Loopt zichzelf tegen d muur buiten westen*

KLOENK!!

lAATSTE WOORDEN: He dat klonk als een holle steigerpijp

bromde grts om 06:43 PM (op 02-10-2003)


Hahaha, mijn grote PLOP was een plaatje! Gefopt!

bromde Marnix om 06:44 PM (op 02-10-2003)


Jammer, ik had wel een grote plop gelust

Dan maar een gewone voor mij.
*PLOP*

bromde Lennard om 06:50 PM (op 02-10-2003)


Het ligt nu toch niet weer aan mij ofwel?

bromde Lennard om 06:52 PM (op 02-10-2003)


*PLOP*

bromde Lennard om 06:53 PM (op 02-10-2003)


Iemand nog in belangstelling in 50 pond zebrafilet? net versch geschoten.

bromde vil om 06:56 PM (op 02-10-2003)


Hmmmmm...

bromde Marnix om 06:57 PM (op 02-10-2003)


Tussenstand...reeds 223 zeikerds.Huh?

bromde bicat om 06:58 PM (op 02-10-2003)


Da's een jonkie. Die zebra.

bromde Marnix om 06:58 PM (op 02-10-2003)


Doet het trouwens ook uitstekend op een bedje van geschgroeide rolstoeldwergenlenden.

bromde vil om 07:00 PM (op 02-10-2003)


Baron, baron! Iemand maakt alles klein en dik!

bromde Marnix om 07:00 PM (op 02-10-2003)


Teveel strepen denk ik.
Op zoveel strepen kan ik niet staan.

bromde Lennard om 07:01 PM (op 02-10-2003)


Dan heeft U vast een streepje voor, dunkt mij zo Lennard.

bromde Evil om 07:02 PM (op 02-10-2003)


Nee, daar heb ik geen streepje voor. Al had ik daar een streepje voor, dan wist ik niet wat ik er mee moest.
-
Da's een streepje.

bromde Lennard om 07:03 PM (op 02-10-2003)


Kan iemand me vertellen op welk knopje ik hier moet drukken om weer normale letters te krijgen?

bromde Lennard om 07:04 PM (op 02-10-2003)


Ik hou helemaal niet van klein en dik!

Of het moeten pannekoekjes met kruisbessenjam zijn.

bromde bicat om 07:05 PM (op 02-10-2003)


Oh, oh,

bromde Lennard om 07:05 PM (op 02-10-2003)


Ik ben bang dat we weer op uw cursus moeten wachten.

bromde bicat om 07:06 PM (op 02-10-2003)


bromde Marnix om 07:06 PM (op 02-10-2003)


Bicat is weer aan het knutselen.
Snel van de steiger in deze ketel af.

bromde Lennard om 07:06 PM (op 02-10-2003)


Laat het stoppen!

Cappucinootje iemand? Ik zet een hele ketel.

bromde bicat om 07:08 PM (op 02-10-2003)


U bent waarlijk de Almachtige

bromde Lennard om 07:08 PM (op 02-10-2003)


Of sla ik nu door?

bromde Lennard om 07:09 PM (op 02-10-2003)


Wat n koddige html, chapeau!

bromde vil om 07:09 PM (op 02-10-2003)


Nee, in het geheel niet.
Nu nog een manier vinden om dat gat te dichten.

bromde bicat om 07:10 PM (op 02-10-2003)


Is dat mt of znder chocolaatje Baron Bicat?

bromde vil om 07:11 PM (op 02-10-2003)


bromde Marnix om 07:11 PM (op 02-10-2003)


Marnix, haal die doppen uit je oren en praat normaal.

bromde Lennard om 07:12 PM (op 02-10-2003)


(/brommen)Dan probeer ik het ook

bromde Lennard om 07:13 PM (op 02-10-2003)


Ik heb alleen nog maar cappucino met aardappelsmaak.

Marnix?
Ik zag zojuist een lekker wijf achter uw samurai-gat lopen. Hoort die bij u?

bromde bicat om 07:13 PM (op 02-10-2003)


Ik hoor stemmen maar dat kan niet want ik ben alleen.

*knippert met zijn ogen*

Ik hoor stemmen maar dat kan niet want ik ben alleen.

*knippert met zijn ogen*

Ik hoor stemmen maar dat kan niet want ik ben alleen.

bromde Kiers om 07:17 PM (op 02-10-2003)


Ongetwijfeld, graaf Bicat.

Uh, Lennard?

bromde Marnix om 07:17 PM (op 02-10-2003)


Er gebeuren vreemde dingen vanavond.
Zat er iets door het eten ofzo?

Zelfs woorden waar je je normaal zo goed aan kunt klampen blijken ineens verandert te zijn.
Is dit wel het goede internet eigenlijk?

* opent tweede venster *

www.cumslurpingwhores.com/

O gelukkig. Willekeurige smutwoorden doen het nog...

bromde Hoof om 07:17 PM (op 02-10-2003)


eeeuuh Dick T., over een invalidenwagentje pissen zou ik dus NOOIT doen. Hoewel dat wel lekker droomt vannacht. Ik ga het beeld vasthouden.

bromde Kiers om 07:19 PM (op 02-10-2003)


3 maal daags een theelepeltje Smut.
Kuur afmaken.

Morgen gelukkig weer een link potje **

bromde bicat om 07:19 PM (op 02-10-2003)


Lekker. Niet slaan hoor.
Je neemt me niet in de maling toch?

bromde Lennard om 07:20 PM (op 02-10-2003)


Volgens mij is het internet kapot, stuk zeg maar. Dan nog maar een cappucino graag.

bromde vil om 07:21 PM (op 02-10-2003)
En anders heb ik zelf nog wat.

bromde Lennard om 07:24 PM (op 02-10-2003)


Whoeiiiiiiii!

bromde vil om 07:25 PM (op 02-10-2003)


*maakt een buiging*
Cursus heeft gewerkt

bromde Lennard om 07:26 PM (op 02-10-2003)


Feest!

bromde Marnix om 07:29 PM (op 02-10-2003)


Die cursus 'Lennard niet slaan' of die van 'Plaatjes plakken op het internet'?

bromde Marnix om 07:31 PM (op 02-10-2003)


Ik hou het op dit spul, als u het niet erg vind.

bromde Lennard om 07:32 PM (op 02-10-2003)


Hier uw antwoord

bromde Lennard om 07:32 PM (op 02-10-2003)


Jongens, jongens! Ik leeg net mijn digitale camera, en kijk eens wat ik vind...Was lachen, h!

bromde Marnix om 07:33 PM (op 02-10-2003)


Ja, ik weet het nog goed, zo'n bult coke had je toen gesnoven.

bromde Lennard om 07:34 PM (op 02-10-2003)


*Luid geroep van een caf*

Oh. De kroeg roept. Jammer, maar ik moet er heen.

bromde Marnix om 07:36 PM (op 02-10-2003)


Tja, Pavlov.
Kom ik ook weleens.

bromde Lennard om 07:37 PM (op 02-10-2003)


bromde Hoof om 07:38 PM (op 02-10-2003)


bromde Lennard om 07:42 PM (op 02-10-2003)


Hehe Marnix, heb je mij op het internet gepleurt met mijn blauwe Polo shirtje aan? Onschuldig he?

bromde Kiers om 08:27 PM (op 02-10-2003)


*fluisterend*

Baron! Ik heb gezien dat een andere wepstek nog ruimte over heeft voor een banner, slechts 50.000 euro (met een wonderbaarlijke overdracht - dat wel), dus ik ben zo vrij geweest;

bromde Paalsma om 09:06 PM (op 02-10-2003)


Ik vraag me ineens af waar die hooded Lee-sweater eigenlijk is gebleven. Die stond best hip, nou ik het zo zie.

Sorry voor de vlekken net. WC-papier was op.

Wat is er met Marnix? Hij staat met n voet op de afvoerbuis van de centrale verwarming, met zijn arm op de vensterbank en roept steeds "sterretje TINGELING! sterretje," en roept dan "Rondje voor de hele tent! Valt er nog wat te neukeuh!" en dan steekt hij zijn wijsvinger in de lucht. Is het weer donderdag ofzo?

bromde Hoof om 09:13 PM (op 02-10-2003)


Ik zat gevangen in een vlaag van verstandsverbijstering. Heb ik zo af en toe. Levert geen blijvende schade op, of zo, maar het staat wel raar.

H, Hoof. Waarom hang je ondersteboven met een Dirk tas in een sinaasappelnetje aan het basketballbord? En waarom zit die blinde tijger op de scheidsrechterstoel?

*PLAP*

bromde Marnix om 09:41 PM (op 02-10-2003)


(Paalsma: als u nou nog even een adresje verbindt aan die alleszeggende banner, ga ik alvast onderhandelen over die 50.000 Euro. De man heeft geld nodig, dus daar komen we vast wel uit...)

bromde Marnix om 09:47 PM (op 02-10-2003)


Houzee voor Paalsma en de brilliante banner. Komt deze wellicht vrij zodat wij naar believen kunnen gaan spammen hier en daar?

bromde vil om 09:50 PM (op 02-10-2003)


*hysterisch luid gelach uit de TV-kamer met zachte wanden*

HAHAHAHAHA!!!

*wipt op zijn stoel zenuwachtig heen en weer*

Zie je nou wel! Die Wisse Smit. Ik seg het je jongen. Ik seg het je jongen. Dat wist ik wel. Dat wist ik wel!

*wipt op zijn stoel zenuwachtig heen en weer*

Heb je het gesien bij Peter R. de Vries?

"Twee blaffers had ik bij me. Twee keer doorgeladen met 16 kogels elk. En twee Scorpions .765, en daarmee schoten we op blikken bier. En het grappige was dat de pistolen van het merk Smith & Wesson waren en dat dat wijffie heette Wisse Smit".

HAHAHAHAHA!!!

Ik seg het je jongen, daarover heb ik lang geleden een verhaal gepost bij Bicat.

https://www.bicat.net/archives/00000771.htm

En moet je me nou zien zitten? Nachtzuster, heb u nog een zebrageel gestreepte megapil voor mij. Ik heb rare flashbacks!

bromde Kiers om 09:58 PM (op 02-10-2003)


bromde Marnix om 10:01 PM (op 02-10-2003)


Wat een bende hiero. Ik trek even een krat of uch pils open ter ontspanning.(p.s. adres zit erop - doet u de postzegel?)

bromde Paalsma om 10:22 PM (op 02-10-2003)


Is de baron zelf aan het puzzelen met de site?

Krijg alleen maar foutmeldingen op de eerste pagina:

Expected ''
\line 29

etc etc

bromde Techneut om 10:23 PM (op 02-10-2003)


Ik zal eens zoeken in het archief of die fouten niet voorbestemd zijn. Dan heeft Orakel Kiers er vast een betoog over gehouden.

bromde Paalsma om 10:28 PM (op 02-10-2003)


Kunnen we tenminste ook in de kleinste omstandigheden helemaal up-to-date blijven. Hier:Te ontvangen op uw hippe mobieltje via de Wereldomroep.

bromde Marnix om 10:39 PM (op 02-10-2003)


Ik hang hier ondersteboven met een Dirk tas in een sinaasappelnetje aan het basketballbord en ik vraag me ineens af. Zou

libicat

niet leuk zijn voor die duizelingverwekkende UTMS site zijn?

Qua combi tussen lilliputters en libido en bicat? Omdat we het hier, uiteindelijk, alleen maar over neuken met dwergen hebben. Dus wat wil je dan.

Maar dat is dan mischien misplaatste inspiratie. Mis en scene de la inspiration, zoals de Fransen zeggen. Mits veel wijn.

Mijn toevoeging is nog steeds via iedere broodrooster te ontvangen. Niks met html en zo.

bromde Hoof om 11:17 PM (op 02-10-2003)


* HOEST ** kijkt verbaasd rond *

Huh? Dat leek wel zo'n deja vu uit The Matrix.

bromde Hoof om 11:32 PM (op 02-10-2003)


Hoof, luister goed. En ik zeg het echt nog maar n keer.

Brzewadhaioea; das sad; fooil!

Schijnt via xmlrss consumabele kost op te leveren.

bromde Marnix om 11:39 PM (op 02-10-2003)


Zeg, wat ik me ineens afvraag: zou een zinvolle en maatschappijverlichtende inrichting als deze niet zwaar gesubsidieerd moeten worden door de overheid?

Ik dacht aan een extra pingpongtafel, meer gele vissen in het aquarium en minimaal tw Nachtzusters.

bromde Marnix om 11:47 PM (op 02-10-2003)


Ik ga dus echt al die zaken niet lezsen maar masterlijk geschreven, ik ben die lui echt zat als ze zo vervelend zijn. Dat jed at meel netjes afklopt is goed maar als ze dan gaan zeiken moet je een schroevendraaier recht door hun keel steken; werkt altijd!

bromde Frenk om 11:50 PM (op 02-10-2003)


Precies!

bromde Marnix om 11:51 PM (op 02-10-2003)


* ANDERE BOEG alert! *

Zou niet zozeer de overheid maar iedere instantie die zich een reet gelegen laat aan het stimuleren van het gebruik van de Nederlandse Taal, de hersenen, humor n in groter verband volstrekt overbodige kennis van allerlei gefrbel, op dit moment eens even een serieuze poging moet gaan wagen om in contact te treden met de patinten die hier voor zulks unicum zorgdragen te contacteren, teneinde dit online-geheim (f onlein-geheim f online-gehime) te waarborgen voor misbruik en de breder in te zetten waarde voor andere individuen te garanderen, waardoor teneinde dan dus het eventueel mogelijk zou zijn....

eh. Kut. Iemand een draad gezien. Of, meer terzake, mijn draad. KWIJT!

Maarre.

Waarom kunnen we hier geen geld voor krijgen. Eigenlijk?

Ik zit hier al die verlichtende middelen nog maar steeds voor te schieten in de veronderstelling dat daar uiteindelijk iets voor terugkomt.

Om terug te komen op die schroevendraaier. Gebruik dan een kruiskop. Heeft Jezus een ENORME carrirre aan weten over te houden. En dat begon ook klein.
Ok. Niet op een site. Maar dat hadden ze toen gewoon nog niet.

Ik denk. Maar dan spreek ik voor mezelf.

* merkt niet dat hij voor eigen parochie predikt *

dat.

* weet bovendien niet dat die parochie, ook na diverse malen natellen, slechts 1 persoon telt *

als Gristus NU had geleefd.
Dat hij hier iedere dag met diverse bijdragen regelmatig te vinden was geweest.

En als Hij dan een naam had moeten kiezen. Dan had ik het helemaal niet gek gevonden. Als hij dan stomtoevalligerwijs had gekozen voor Hoof.

Maar daar moeten we nou niet direct allerlei conclusies aan gaan lopen te verbinden. Op de vroege vrijdag.

He. Lekker. Vis.
Ik heb ook nog een paar broden.
Zal ik delen?

bromde Hoof om 12:17 AM (op 03-10-2003)


Is er ook hosti hawa?

bromde Marnix om 12:21 AM (op 03-10-2003)


(Hoof, ik wilde je trouwens wat vragen. Maar dat komt dan morgen wel.)

bromde Marnix om 12:23 AM (op 03-10-2003)


Ik vind dat je daar toch een punt hebt, Hoof.

Maar ik vind ook dat je moet oppleuren naar bed.

bromde Heel iemand anders dan Hoof om 12:25 AM (op 03-10-2003)


Inderdaad. Hoofje. Sloofje. Slaafje. Befje. Beul. Slager-met-rulle-worst. Knijperd. Pijpwenser. Lickmaster. Knuffelbuffel.

Stuur je Marnix ook even naar bed?

bromde de vrouw van Hoof om 12:31 AM (op 03-10-2003)


Fuk.
Zul je zien.

Worden we morgen wakker.

Is alles nog precies hetzelfde.

Maar die kleine mannetjes met die sponsjes (en die sardonische grijns op hun bekjes, maar dat kan ik me inbeelden) zijn dan al druk bezig de herinneringen aan vandaag te wissen.

Als iemand er dan naar vraagt, in mijn geval, dan zou ik niet met zekerheid kunnen beweren dat ik zeker weet dat wat hier gebeurd waar is.

Waar is.

Waar is.

Waar is.

Waar is.

* begint mensen die bijna sliepen te irriteren *

Waar is.

Waar is.

Waar is.

* KLETS *

* schrikt *

heu. Uhm.

Waar is ook alweer het toilet?

bromde Hoof om 12:32 AM (op 03-10-2003)


Ik hoor stemmen.

's vast iemand met een gitaar.

Irritant man.

bromde Hoof om 12:34 AM (op 03-10-2003)


Daar.

*gaap*
*rekt zich uit en verrekt bijna spier*

Ik ga nu even de marathon van Amsterdam lopen. Alvast.

bromde Marnix om 12:37 AM (op 03-10-2003)


Zeg, sinds wanneer brommen we, en waarom?

Ben ik ook 'ns een avondje uit. Wordt de hele boel weer omgegooid. Om gek van te blijven...

bromde familie om 12:54 AM (op 03-10-2003)


Ach, ga uw tante Dora lastig vallen!

bromde Dreknek om 01:25 AM (op 03-10-2003)


Pardon? Ken ik u?

bromde familie om 01:29 AM (op 03-10-2003)


Ik weet het niet hoor, maar ik heb weer zo een orakelend gevoel dat er weer wat in de lucht hangt. Kreeg ik net door via mijn glazen bol.

Heren en dames,

Met dames bedoelen wij hier de dames van Waldolala, de dames van LUV in het algemeen en Jose Hoebee in het bijzonder.

Wat is er aan de hand, Pierre? Ach nee, dat was een andere tv serie. Er is aan de hand dat Jose Hoebee een cd op de markt gaat brengen en die zal heten "25 jaar na Waldolala".

Bij een cd hoort een videoclip en bij een videoclip over Waldolala hoort Waldolala. Krijgen wij het plaatje?

Daarom dan ook nodigen wij Waldolala ons Waldolala uit om te verschijnen in een kroeg in Breda op maandag 13 oktober om 16:30 uren. De exacte kroeg en dus adres in Breda zijn nog niet bekend maar u kunt alvast een fixatielocatie datum prikken in uw agenda voor deze op voorhand legendarische cq beruchte 13de oktober.

Lallend en dansend in de kroeg vastgelegd worden op celluloid om voor het nageslacht onsterfelijk te worden gemaakt. Op de onvermijdelijke tonen van "25 jaar na Waldolala".

U raadt het, meermaals verschijnen op vaderlandse muziek tv programmas hoort hier dus bij.

Nadere bepaling van kroegnaam en adres zal tzt bekend gemaakt worden.

met vriendelijke groet,

Uw Keykeeper

bromde Kiers om 01:29 AM (op 03-10-2003)


Ik ben vroeger Lumberjacker geweest. Trok ik midden in de nacht in mijn slaap een chainsaw. Dat heeft mij veel vriendinnen gekost.

bromde Kiers om 01:35 AM (op 03-10-2003)


300

Slaap goed.

bromde familie om 01:43 AM (op 03-10-2003)


Dt maken we anders zelf wel uit!

Ik ga even de pinguinvellen strijken. Wat zullen de jongens morgen opkijken!

bromde bicat om 01:47 AM (op 03-10-2003)


Pinguinvellen, lekker origineel...

bromde familie om 02:06 AM (op 03-10-2003)


* Kijkt op *

Zoooooooooooooo.
Die pinguinvellen zien er weer strak uit!

bromde Hoof om 09:35 AM (op 03-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)