huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Dikke Jongen 16 - "Nog immer geen tekenen""] [Huiswaarts] [volgende bral: "Hoe te spreken (2)"]

11/12/2003: "Ceci n'est pas une pipe"

In de rechtbank noemde Freya hem kak in de kop. Siegfried riep hondenclit. De rechter wees alles aan Freya toe: het huis, de auto, de hond en de centen. Ook al veroordeelde het vonnis Siegfried tot de bedelstaf, hij schikte zich in zijn noodlot.

Hij verhuisde naar een kleine flat in een reuzevogelkooi langs een grote autosnelweg. Het geld, het huis en de hond miste hij niet zo erg als de schaamstreek van zijn ex. Ok, hij was z'n schuilspleet wel eens ontrouw geweest, maar Siegfried was dan ook een heet standje. Hij had haar bedrogen met al haar vriendinnen, de kassajuffrouw van de winkel om de hoek, z'n schoonmoeder en vele andere hoeren, maar had zij hem daarom verlaten? Siegfried kon het moeilijk aannemen. Freya ging toch zelf vreemd, zelfs met de hond! Dat had hij uitgedokterd toen hij eens een hondenbrok in haar schaamhaar ontdekte. Siegfried gaf z'n kwakput ook regelmatig een pak rammel. Een goed wijf moet immers voelen wie de baas in huis is. Nee, hij dacht dat die takketrut hem verlaten had omwille van zijn werk. En hij was er zo trots op! Op café blufte hij dat hij van z'n hobby zijn beroep had gemaakt. Z'n beukgerief had hem wel eens verweten dat het niet genoeg opbracht, maar hij had haar met hand en tand de voordelen uitgelegd. Andere mannen wilden warm eten als ze thuis kwamen van het werk. Siegfried niet, hij eiste enkel dat haar hete spleet kletsnat stond als hij thuiskwam. Dan befte hij haar sappige pruim en spoot de spanning uit z'n ballen. Siegfried had die spermacontainer te veel in de watten gelegd, nu hij er zo over nadacht.

Door de scheiding zat hij dus aan de grond. Samen met z'n geld verdwenen ook z'n minnaressen. Nog net kon hij in leven blijven, niet meer, niet minder. Maar op een dag kreeg Siegfried een lumineus idee. Ja, hij zou weer vaginascheuren, ook al belandde hij daarvoor in de nor! Siegfried kocht een piepklein notitieboek en bond het rond z'n pols. Voor hij ging werken, verborg hij het onder de mouw van z'n pull. Op het werk wachtte hij geduldig z'n kans af. En op een dag stond hij waar hij wou: op de verzendingsdienst. Ijverig en ongemerkt noteerde hij in z'n boekje de adressen van wijven die bij hem in de buurt woonden. Op vrije dagen schaduwde hij de geile slettebakken. Hadden ze een vriend of waren ze gehuwd, dan schrapte hij hen van z'n lijstje.

Siegfried was bijna met z'n hand getrouwd toen z'n geduld eindelijk beloond werd. De huppelkut in kwestie werkte als lerares in een strenge, katholieke school. In het holst van de nacht ontving ze druipgrotjes, die tegen de ochtend weer afdropen. Bij het bedrijf waar Siegfried werkte, bestelde de lesbo voorhangpenissen, dildo's, vibrators en tijdschriften waarin potten elkaar bepotelden. Ja, dit gansje was een buitenkansje.

De dag waarop Siegfried zijn zak wou legen, brak aan. Het voelde zwaar aan wanneer hij met een washandje over z'n hete kruis wreef. Zou die sloerie het fijn vinden om door een echte man geneukt te worden? Godver, hij moest zich beheersen of hij schoot het wastafeltje vol! Haar telefoonnummer had hij gemakkelijk op het internet gevonden. Het lag op een briefje naast z'n telefoon. Toch belde hij haar niet op. Siegfried kleedde zich aan, stak het briefje in z'n jaszak en belde haar in een telefooncel op tweehonderd meter van haar deur. Het was valavond, het weer mieters slecht en bruingele bladeren bedekten de straten. Maar laat ik de setting overslaan, iedereen hunkert naar de seksscène, is het niet?

"Hallo, met wie spreek ik?"

"Spreek ik met Sissi Labiche?"

"En effet. Wat kan ik voor u doen?"

"Je benen openen, slet!"

"Pardon?"

"Je hebt me goed begrepen. Ik kom naar jou en buffel jou tot je scheel ziet."

"Mais enfin! Salopard! Cochon!"

"Ja, ja, ik weet dat je onschuldige meisjes Frans leert op een kutholieke pottenkwekerij. Ik denk niet dat de directeur graag zou horen dat je 's nachts je neus nat maakt tussen scholierenbenen en dat je hen met voorhanglullen ontmaagdt. Wat denk jij?"

"Maar dat is pure chantage!"

"Precies. Open je deur. Nu! Vooruit!"

"Wat als ik niet wil?"

"Je begrijpt me niet. Niet willen is geen optie. Je doet de deur open of ik verwoest jouw leven. Je woont hier in een mooie buurt. Er is veel groen, er lopen veel jonge meisjes rond. Dat wil je toch niet opgeven? Luister, ik ben de kwaadste niet. Ik zal jou geen pijn doen. Ik heb enkel wat pech in m'n leven gekend, heb net een scheiding achter de rug en..."

"Salopard! Tais-toi! Ik wil jouw problemen niet horen, ik heb er zelf genoeg! D'accord, je mag mij nemen. Als je mij maar geen pijn doet. Eénmaal! Eén keer, hoor je, smeerlap? En maak dat het snel voorbij is."

De preutenlikster smeet de telefoon dicht. Snel liep Siegfried uit de cel en naar haar huis. De deur stond op een kier. Hij haastte zich naar binnen, want zijn ballen stonden op springen. Siegfried trof z'n gerief in de keuken aan.

"Geen geintjes uithalen, trut" Hij haalde met z'n vlakke hand uit en sleepte haar mee naar boven. Daar wierp hij zijn boorput op bed. Het wijf had jammer genoeg geen dikke tieten, maar what the fuck, het kloppende bloed in z'n stengel maakte z'n broek een maatje te klein. Siegfried trok z'n machtige zwaard, hief haar rok omhoog en scheurde haar slip. Hij sloeg haar nogmaals in het gelaat. "Kijk me niet aan" brulde hij.

"Je zou me geen pijn doen!"

"Dat is dan gelogen, slet!" en nogmaals sloeg hij haar hard in het gezicht. Met geweld spreidde hij haar benen, rukte haar schaamlippen open en spuugde op haar kale doos. "Ik neuk je suf, trut!" Z'n paarse staaf schoof volledig in haar snee. Siegfried begon te beuken. Z'n ballen kletsten tegen kut. Het duurde niet zo heel lang of z'n prostaat kreeg spasmen.

Voldaan rolde hij van z'n zaadbak af. Siegfried gunde zichzelf een ogenblik om uit te blazen. Hij had geen schrik, de pot kon hem toch niets maken. Hij woog 85 kg, zij was vel over been. Plots begon zij te lachen. Wat als gewone lach startte, werd al gauw hysterisch.

Siegfried kroop op haar en deelde een paar rake meppen uit.

"Stop daarmee, gek wijf!" brulde hij.

De feeks stopte met lachen en keek hem met pretlichtjes in de ogen aan. "Mes felicitations! Ik hoop dat ik jou aids cadeau heb kunnen doen, rotzak!"

Hij keek haar aan als toen hij het hondenbrokje in het schaamhaar van z'n ex vond. Dan sloeg hij haar een paar keer. "Je liegt! Zeg dat je liegt, stom rund!"

"Sla me maar dood, ik verdien het" riep ze. Een straaltje bloed sijpelde uit haar mondhoek. "Drie jaar geleden. Belgisch Congo. Artsen zonder grenzen. Net zoals je mij hebt genomen, zo heb ik een mooie, jonge, zwarte hengst bereden. Zie je: wie kwaad doet, kwaad ontmoet. Bienvenue à l'enfer, salopard!"

Het werd Siegfried zwart voor de ogen. Hij gleed van haar af en verloor alle besef van tijd en ruimte. Toen hij eindelijk naar buiten strompelde, was het pikdonker. Voor de eerste maal in z'n leven voelde Siegfried zich zo kut als kut kan zijn.


Reedsch...22 toevoegingen, reedsch

w00t frisch psot

bromde Hoof om 05:31 PM (op 12-11-2003)


Ik schrijf even de synoniemen voor 'driegater' over. Men wil er tijdens een romantisch toeven immers niet op betrapt worden ieder keer hetzelfde woord te gebruiken.

Dat verpest de sfeer zo.

bromde Hoof om 05:35 PM (op 12-11-2003)


Goed mogelijk, als je in plaats van driegater kuthoer als woord gebruikt. Dat vinden de vrouwtjes (hahah vrouwtjes!) niet zo leuk he?

bromde Dreknek om 05:42 PM (op 12-11-2003)


Nou, och. De meeste kuthoeren weten hun plaats wel.

Gelukkig maar. Dat zou wat zijn.

bromde Hoof om 05:58 PM (op 12-11-2003)


pas op he, ik heb reeds 3 internationale plattenten op '3-gater' cq '3-holer' lopen...

*plop*

bedankt lennard! maar volgende x liever geen heiniken?

bromde grts om 06:28 PM (op 12-11-2003)


o ja, hup GalgDenBelg!

bromde grts om 06:31 PM (op 12-11-2003)


Of watGdenBelg ook moge betekenen.

God denbelg
Gelddenbelg
genitaaldenbelg
geniaaldenbelg

Lennard, heb je nog een kratje?

bromde grts om 06:39 PM (op 12-11-2003)


dorst!

bromde grts om 06:49 PM (op 12-11-2003)


De eidooier voor het laatst. Zo veel literatureluur moet je door (eigenlijk wel toch) voordat je in het commentaargedeelte terechtkomt.
Het lekkerste. Vind ik. Vinden wij.

bromde Weblog nl om 07:21 PM (op 12-11-2003)


Goed B. deze vernieuwing!

bromde Lien om 07:22 PM (op 12-11-2003)


vernieuwing???? Waar dan?

bromde grts om 09:23 PM (op 12-11-2003)


Dank je, Lien.
Je hebt gezien:
ik schrijf vrouwvriendelijk.
Pikdonker en zich kutter dan kut voelen, ja, die uitspraken doen het 'em.
Groeten
en de ballen,

bromde GDB om 11:05 PM (op 12-11-2003)


"Het Proces" van Kafka ook gelezen?

bromde Terrebel om 11:47 PM (op 12-11-2003)


Poging tot, Terrebel, ik vond het terrible
saai.
Grr,
GDB.

bromde GDB om 11:54 PM (op 12-11-2003)


Rob de Nijs is weer beter! Hoera. En Maxima zou nauwe banden hebben met de Scientology Church! Het gaat interessant worden. Ook leuk: Willem-Alexander organiseert geregeld (op de Eikenhorst) bijeenkomsten van vooraanstaande wetenschappers, kunstenaars en andere prominenten om te discussieren over beftechnieken.

bromde Max om 12:37 AM (op 13-11-2003)


Deze 3-gater stoort zich nergens aan hoor. Oh nee, zeker niet. *Denkt het hare van de 2-gaters hier ..*

Lennard gefeliciteerd trouwens en Bicat, blij dat alles weer werkt!

bromde CiNNeR om 12:57 AM (op 13-11-2003)


En mooi moraal in dit verhaal 9dat mocht ik toch nog wel even zeggen)

bromde CiNNeR om 01:12 AM (op 13-11-2003)


is het technisch gezien niet een 8-gater ? rotte tanden daar gelaten.

bromde Subigo om 09:43 AM (op 13-11-2003)


Welke gaten tellen eigenlijk mee in de teller voor X-gater?
Ik pleit voor de gaten die het meest gefrequenteerd worden in de geslachtelijke omgang. Dus geen neusgaten en zo.

bromde Lennard om 09:57 AM (op 13-11-2003)


*Kruipt uit nis en voelt aan bult op zijn hoofd*

Valavond..
wat is dat? Heb ik iets gemist?

TOP verhaal trouwens, GDB!

bromde Dick T. om 09:57 AM (op 13-11-2003)


Geert, bedankt voor de uitbreiding van mijn synoniemen lijstje. Ik zal er dankbaar gebruik van maken.

bromde Eddee om 10:52 AM (op 13-11-2003)


Graag gedaan, Eddee!
*kotst de wcpot vol slijm$
Yup
(kuch)

bromde GDB om 12:55 PM (op 13-11-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)