huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Vooroordeel 2"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Dikke Jongen 15 - "Gevolgd""]

11/04/2003: "Zout vreten"

Je doet de deur open. Binnen is het groter dan je dacht. Rokerig. Bruin.
Imca Marina klinkt uit de luidsprekers. Voetbal op de TV boven de bar.
Gesprekken vallen stil. Vijftien man kijken op van hun bier, hun kaarten en hun warme hap. Trekken aan hun peuk en staren je aan. Kijken dan weer weg.
De barkeeper is druk in gesprek met iemand. Je gaat rustig zitten aan een hoek van de bar. Je vraagt de man naast je om een vuurtje. Hij keert je kalm zijn brede rug toe en begint aandachtig naar de TV te staren. Na een kwartier wordt je geholpen. De barkeeper komt naar je toe en vraagt wat het mag wezen, terwijl hij naar een punt net boven je kruin kijkt. 'Euh... een vaasje?' vraag je. Twintig minuten later heb je nog altijd dorst.

De man naast je krijgt intussen een groot bord friet-speciaal voor zijn neus, met een dikke gehaktbal in een plas sju. Hij strooit de halve zoutstrooier er op leeg en begint er dan met smaak van te eten. De bal is enorm en het zout er op lijkt wel een soort garnerning. Je staart er gefascineerd naar. De man merkt het en draait langzaam op zijn kruk naar je toe. Hij staart je aan en schuift het bord terug richting de barkeeper. 'Is ie niet lekker Sjon?'
'Nee dat is het niet. Hij heeft er in gekeken. Dat is 't 'm.


Reedsch...49 toevoegingen, reedsch

Geestelijke melaatsheid.. ik ken het. Herken het, ik ken mensen en zij herkennen het bij mij. Het is altijd en overduidelijk aanwezig.

bromde Kiers om 01:56 PM (op 04-11-2003)


Vriend Grrrrts, ik zal jou nooit mijn digitale rug toekeren. Alleen al vanwege je anaalfixatie.

Balletje? Zelf zout strooien hoor, dat doe ik niet namenlijk.

bromde Lennard om 02:31 PM (op 04-11-2003)


Maak je wel eens gebruik van het openbaar vervoer, de trein bij voorkeur?

bromde Sandra om 02:33 PM (op 04-11-2003)


Altijd het zelfde gezeik bij de naturisten kantines, mij zien ze er niet meer.

bromde Eddee om 02:33 PM (op 04-11-2003)


Ik moet zeggen dat het mij enorm geholpen heeft toen iemand mij de tip gaf om, als je naar nieuwe plaatsen gaat, niet direct te kiezen voor het dragen van een 'Ik heb jouw lelijke sloerie in haar kont genomen & ze kwam gillend klaar'-shirt.

En die tip over het wassen na de eerder gedocumenteerde anale sex.

Al met al heeft het er toe bijgedragen dat ik laatst een keer aangesproken werd door iemand die ik niet kende.
Een hele schrik als je er al niet meer van uitgaat.

Dat hij mijn portomonnee wilde hebben en die wens ondersteunde met een nogal stevig mes was op zich opmerkelijk. Maar ik vond dat zo'n Sociaal Contact wel waard. Geen idee wat zo'n gozer met een foto van je hond moet natuurlijk. Maar als hij daar nou gelukkig van wordt.

bromde Hoof om 02:39 PM (op 04-11-2003)


Dat is dus een rechtsgeldige eigendomsoverdracht van een portemonnee. De verklaarde wil en de werkelijke wil komen met elkaar overeen.

Is Dick T. blij met de foto?

bromde Lennard om 02:43 PM (op 04-11-2003)


Ja kut. Kom ik eindelijk weer eens bij Bicat kijken, en dan ga je in de derde regel al op je platte smoel bij de zin: Imca Marina klinkt uit de luidsprekers

Dat trek ik niet. Dan ben ik dus meteen weer exit, weet je?

Morgen beter.

bromde Neon om 03:23 PM (op 04-11-2003)


Ach. Ik ben in een hartelijke bui. Bied ik bij dezen dan (zonder dat ik met het origineel iets van doen had) een alternatief voor de zo tegen de borst stuitende zin:

De Zweedse Gooth-rockersband Fucking Fungus trekt, op de achtergrond, de darmen uit een spartelend stokstaartje, terwijl de tanige zangeres haar overdadige mascara tot aan haar schaamhaar uitsmeert.

* zucht *

Sjeezus. Het is ook altijd wat. Staat er eens een keer een stukkie wat je zonder te scrollen ken lezen, hebben ze weer wat anders te zeiken.

* verdraait zijn nek om te kijken of hij het beeld op zijn zojuist gearriveerde Apple Cinema breedbeeldflatscreen ook vanaf de zijkant kan zien *

Verrek!

bromde Hoof om 03:32 PM (op 04-11-2003)


Ik hou van dit soort kroegen.
Anoniem zuipen.
Ik hou van dit soort kroegen.

bromde Bart om 04:06 PM (op 04-11-2003)


Ongelooflijk wat mensen ervoor over hebben om in het bezit te komen van een foto van de hond van anderen. Een uitgewoonde teckel fetishisme. Noooit van gehoord. Bulgaarse yoghurt etende bouvier dan weer wel.

bromde Kiers om 04:43 PM (op 04-11-2003)


Zit ik me bij het vorige verhaal nog te verwonderen dat iedereen verdwenen is, zitten ze gewoon hier! Te wauwelen over hondenfoto's en anale sex (die niet noodzakelijkerwijs met elkaar te maken hebben naturlijk).

Woensdag is toch gehaktdag?

bromde CiNNeR om 05:08 PM (op 04-11-2003)


Ik heb nog een interracial chinchilla's versus 101 dalmatiers 8mm film in de aanbieding.Deze opnames zijn inclusief dubbele penetraties scenes, 4 cum shots (waarvan 1 door een nijlpaard)en een bukake scene met 5 chincilla's om een baby alligator heen gebogen.

zien=kopen

bromde Eddee om 05:09 PM (op 04-11-2003)


Kaninophotofilie is niet nieuw hoor.

Maar ik heb wel het idee dat het onderwerp behoorlijk dood gezwegen wordt.

Wat mij erop brengt. Die hond is al 11 jaar dood.

Necrokaninophotofilie.

Hopen dat ze hem nooit op kinderpostzegels gaan afbeelden;

Pedofilatenecrokaninophotofilie zal wel weer op de nodige weerstand stuiten.

Vooral van dyslectici.

bromde Hoof om 05:10 PM (op 04-11-2003)


w00t!

Fourteenth Post!

bromde Hoof om 05:32 PM (op 04-11-2003)


Hoof, de man die vandaag op roze verdovingen gaat.

bromde Kiers om 06:16 PM (op 04-11-2003)


Zeg weet iemand hier hoe mijn Hoof aan die krassen op z'n voorhoofd komt? Het één of andere vage verhaal over 'tandarts' vind ik wel de zwakste smoes sinds 'nee, lieverd, ik struikelde, en toen voel ik zo, pardoes, met mijn piemel in deze mevrouw die ik verder ook helemaal niet ken!'.

Ik heb 'm voor de zekerheid voorlopig maar even in de badkamer opgesloten. Zo te horen probeert hij inmiddels in bad de slaap te vatten.

Als hij eenmaal slaapt zal ik eens zien of er achter het randje vreemde sporen zitten. Dat vergeten ze namelijk altijd...

bromde Hoof's vrouw om 08:58 PM (op 04-11-2003)


*Pakt er een tijltje bij*

bromde CiNNeR om 09:33 PM (op 04-11-2003)


*gaat gezellig naast CiNNeR zitten en vraagt wat er in het teiltje zit?*

bromde €vil om 09:39 PM (op 04-11-2003)


Meheer Biecats zijn jij ook van dood knijnefoto?

bromde Ahmedt (niet van patat) om 09:40 PM (op 04-11-2003)


Een Tijltje Uilespiegel?
Zit die dan ook al in die nieuwe Pipo-film?

Geinig.

bromde Hoof om 09:53 PM (op 04-11-2003)


Teiltje van CiNNeR is gevuld met Uilenpaté.
Kan ik iemand verleiden tot een toastje?

bromde €vil om 10:01 PM (op 04-11-2003)


*met aangeplakte wattensintbaard en een klein model poef op het hoofd, vastgebonden met een stuk plastieken waslijn*

DORST! Kan ik hier nog een *plop*krijgen of hoe zit dat?

Leest voor van de achtrkant van een AH aanbiedingen poster:

Ik roep de FATWA uit over alle Imca Marina haters!!

bromde mullah grts om 10:13 PM (op 04-11-2003)


kijken is vies *bah*

bromde Bumble om 10:19 PM (op 04-11-2003)


En Kiers, ik vind het gezien je handel met voorkennis een lage streek dat je de ikeaiguanodon al geneukt hebt. Ik wilde daar juist iets over schrijven!

En bart: kun je het replydingetje van je log niet wat groter maken? Ik wilde iets schrijven maar ik kon niets zien!

bromde grts om 10:21 PM (op 04-11-2003)


Hé, een mullah!

* POEF! *

bromde Hoof om 10:25 PM (op 04-11-2003)


*kucht* Meddedelling: Kvantumverpakking plastieken Gootsteenvoorhuidjes vor leuksjte woordspeling van avond gat nar: HOOF! And proud we all are of him.

bromde Mullah grts om 10:30 PM (op 04-11-2003)


Kwantum, ikea, kwantumhallen... zal ik iets homoerotisch met een minderjarige geestelijk gehandicapte mongool -contaminatie- schrijven? Vanuit pseudopedohomoerotokaninefatofilatelistonecrophobothanatofilie? Zeg maar? Dan moet ik eerst wel zijn billen scheren. Mongolen hebben harige billen. Ik weet dat soort dingen. Zanders is het lastig postzegels plakken. Tegen de dood dan he. Net als die 1000 kraanvogels vouwen. Dat lukt natuurlijk nooit. Maar 32 x 32 postzxegels rond een debiel homohol plakken zou toch moeten kunnen. Alleen: Wie gaat er dan dood. Moeilijke vragen voorde dinsdagavond!

bromde rgst om 10:36 PM (op 04-11-2003)


En als dat hol 9 postzegels groot is, zit ik nog altijs met 15 postzegels te veel. Lastig. want als ik 4 op de hoeken weglaat hebt ik er 1 te weinig. En dan laat dat kleine rotjong een scheet. Terwijl ik net met mijn tong aan de 969e zegel lik. En lachen met z'n roodgeschoren bavianenreet. Hijj kijkt tussen z'n benen door. Kwijl loopt over z'n neus richting zijn lage voorhoofd. Wat een ongelofelijke paardenbek hebben mongolen toch,. Maar ja, Blijkbaar is dit de enige manier om zijn lieflijke bijna doorschijnende ballerina zusje te redden. Hij laat nog een scheet. Met consumptie. Helaas heb ik alleen maar postzegels bij de hand dus met deze kleine stukjes papier probeer ik de dunne stront van mijn wenkbrauw te vegen. Je moet wat overhebben voor een ander, nietwaar. 'Zal ik nog een laten? NOg een? Nog een? Vraag hij. Houd je bek en sta stil zeg ik. Ik ben bijna klaar. Ik heb met de verkeerde kant van de kleine papieren rechthoekejs de stront weggeveegd. Ik moet er alsnog aan likken. Ik denk met weemoed aan de ronde sponsjes in groene plastic bakjes op het postkantoor. Ik steek mijn tong uit, doe mijn ogen dicht en ik lik. 'Zal ik er nog een laten?!!!'

bromde grts om 10:47 PM (op 04-11-2003)


w000000000t

bromde kaktus om 11:08 PM (op 04-11-2003)


Potjandorie, momenteel is Wubbo Ockels, de eerste Nederlander die in de ruimte is geweest, op de televisie. Da's lang geleden. Bij Barend en Van Dorp zit hij (niet als officiële gast, maar in het publiek). Hij heeft het Nederlandse team op de World Solar begeleid.

Wellicht heeft u het wagentje met zonnepanelen reeds gezien, het is nogal aan de platte kant. Aan tafel bij B en v D was men nogal enthousiast over de esthetische kwaliteiten van het wagentje. Ook Rudi Fuchs (die geen fraude blijkt te hebben gepleegd) was zeer enthousiast. De Grote Kunstkenner zei er het volgende over (en ik citeer letterlijk): "het is net een skateboard op wielen."

En Frits Barend heeft volgens mij de hele dag geoefend met het aankondigen van Starsailor. Zo vloeiend heeft het nog nooit geklonken.

bromde Max om 11:17 PM (op 04-11-2003)


Dat zijn toch de vragen waar men zoal mee kan worstelen.

HUH?

O nee. Dat is helemaal niet waar!
Dat heeft nog nooit iemand zich afgevraagd. Maar waarom dan niet?

Kijk. Daar hoor je Dr. Phil dan weer niet over. Gekke wereld leven we toch in.

bromde Hoof om 11:22 PM (op 04-11-2003)


Zal ik ere nog een laten?

bromde grst om 11:31 PM (op 04-11-2003)


Bedankt grts, maar ik ben vanmiddag Rembo&Rembo-gewijs met mijn gezicht in een hondendrol gevallen toen ik het wilde controleren op wormpjes (je moet toch wat tijdens dat therapeutisch gewandel). Ik heb mijn portie wel gehad.

bromde Max om 11:56 PM (op 04-11-2003)


Heeft u nu per ongeluk mijn kots op uw toast lopen smeren evil??

*Pakt nog maar een teiltje*

Mijn humeur is overigens beneden nul gedaald..

bromde CiNNeR om 12:15 AM (op 05-11-2003)


Is het gek dat je moet inbellen om je thuis te voelen?

* overdenkt situatie *

Niks is gek.

Niemand is niks.

Heb ik toch wat geleerd, al die jaren.

* plengt een traan *

Waarom zijn er zoveel mensen die ik niet ken?
En waarom zou ik van zoveel ervan zoveel kunnen houden?
Ook op een geheel niet homo-erotische manier?
En welke opto-eikel heeft er bedacht dat het handig was om SLECHTS 24 uurtjes in een dag te stoppen.

Wie komt daar mee uit? In vredesnaam?
Ja. CiNNeR misschien. Maar dat is anders. En nog steeds om van te houden.

Of niet dan?

I'm not afraid to die.
I just don't want to.

Aldus filosoof R. Williams

* brengt best onhandig een slappe hand naar de rechterslaap *

Ik groet u allen!

(wat stoppen ze tegenwoordig in die verdoving bij de tandarts? ik heb het idee dat ik een complete marathon heb gedacht)

Voor vandaag, bedoel ik...

bromde Hoof om 12:23 AM (op 05-11-2003)


CiNNeR,

Al is je humeur nog zo laag.
Het wordt morgen zomaar beter dan vandaag.

Ik weet ook niks meer
Dan dat het leven
Vaak veel meer neemt
Dan dat het wil geven

Rechtvaardigheid, moet je laten varen
Gerechtigheid is krom
Hecht geen belang aan grote gebaren
Hou je vast aan gewoon 'dáárom'

Dáárom is er licht
Dáárom is er een horizon
Dáárom straalt mijn gezicht
Omdat ik iets unieks
creëren kon
Iets wat er niet was
Ontstond dankzij mij
En anders
Zou het er nooit, op MIJN manier zijn.

Dáárom is al genoeg.
Mag er zijn.

(een misgeslagen plank is in ieder geval een slag in een ruimte.)

het zoeken naar de reden
in NU of het verleden
eindigt eerder in meer vragen
dan soelaas voor al die dagen

het zoeken naar de zin
is vaak een begin
naar eindeloos gekraak
zonder licht in deze zaak

het zoeken is oneindig
het antwoord blijft maar grijs
het wezen van het Zijn is
het enige bewijs

* kijkt er zelf ook van op *

Dus dat het nadenken over Het Zijn, bij wijze van spreken, het enige overgebleven nut ervan is?
Nou. Goh. Daar schiet je lekker mee op.

En als je dus concludeert dat je niets meer weet dan dat je bent, en dat je dat weet. Dan ben je dus niet echt opgeschoten.
Heb je slechts een vage opdracht meegekregen.

Besta

Tegelijkertijd de allersimpelste en bijkans onmogelijk te vervullen opdracht.

Ik heb nooit om deze puzzel gevraagd.
Blijkbaar moet ieder voor zich 'm oplossen.

Mooi is dat.

bromde Hoof om 12:52 AM (op 05-11-2003)


(eigenlijk is het m'n nooit geboren overleden tweelingbroer die met dit soort gemauwel komt, ik zelf hou vooral van neuken en auto's met grote wielen die echt wreed hard over andere auto's heenrijden. en dikke tieten natuurlijk. dat spreekt voor zich)

bromde Hoof om 12:58 AM (op 05-11-2003)


*Plengt nu ook een traantje weg* En ik voel me - serieus - al een stukje beter van dit lezen. Och en wee, word nog emotioneel op Ome Bicat's stekkie. Wat zou de Luna clan ervan zeggen ;)

BTW, ook ik heb aan 24 uur toch niet genoeg, hoe bizar dat mag klinken. Ik doe welliswaar minder dan jullie en slaap een stukje meer. Maar met meer uren kon ik relatief een stukje meer slapen dus een stukje meer doen. Nog steeds minder dan jullie, maar ik zou er toch maar mooi mee opschieten Dus. Eigenlijk. Wel. Hoewel ik ook moet bekennen dat nog meer uren me vermoeiend in de oren klinkt..

bromde CiNNeR om 03:11 AM (op 05-11-2003)


Natuurlijk begrijp ik dat u eigenlijk van grote wielen auto's houdt en grote tieten. (voldoe ik tenminste nog half ;)) Maar stiekem vind ik u maar heel erg kei lief hoor!

bromde CiNNeR om 03:13 AM (op 05-11-2003)


*sleept zich voort op wenkbrauwen en valt in comateuze, haast Dick T-achtige slaap*

Laatorzzzzzzzzzzzzzzz.

bromde Marnix om 03:32 AM (op 05-11-2003)


Wat een juweeltje Hoof, deze zin: "Is het gek dat je moet inbellen om je thuis te voelen?"

bromde Blob om 08:12 AM (op 05-11-2003)


Ik ben soms moeilijk te volgen.
Vind ik zelf.

Vandaag alleen maar slap gelul uit mijn mond.

Gadver! Dat klinkt smerig.

bromde Hoof om 10:17 AM (op 05-11-2003)


Ik was erg onder de indruk van de zin van je overleden tweelingbroer; "en auto's met grote wielen die echt wreed hard over andere auto's heenrijden".

Dat is dan weer het nieuwe aan vandaag. Het niet zo nieuwe is dat mijn schoonmoeder weer door de kamer schuifelt en ritselt en kraakt met plastic zakken.

Er is nog geen telefoon geweest en ze heeft ook nog niet gepist. Dat geeft een gelukkige zekerheid.

bromde Kiers om 10:19 AM (op 05-11-2003)


Ik ben gisteravond naar een informatie-avond van een privékliniek in plastische chirurgie geweest.

Gratis hapjes en drankjes en een uitgebreide presentatie over tieten met heel veel plaatjes.

Rondleiding door de kliniek en daarna weer gratis drank. En een massa vrouwen met kleine tieten. En veel vrouwen met te grote tieten.

Mooi man.

bromde Lennard om 10:29 AM (op 05-11-2003)


Dat is een heel apart fetesjisme.

Even wat anders: iemand een w00t kopen? Ik ga zometeen Dikke Jongen erop knallen. Dat wil ik nog voor Zaagmans.

Wie biedt er voor een w00t!?

bromde Kiers om 10:41 AM (op 05-11-2003)


Ik bied!

bromde Hoof om 10:55 AM (op 05-11-2003)


Hoeveel? Wat? Je bent de enige bieder dus laat maar komen.

bromde Kiers om 11:02 AM (op 05-11-2003)


O. Daar overval je me een beetje mee. Zo zakelijk was ik er nog niet mee bezig geweest.
Het was meer enthousiasme.

* rommelt in broekzak *

1 euro 43, twee elastiekjes, een stukje rolletje Lakrisal (de bovenste is nat met stukjes kapotgewassen papier er tegenaan geplakt) en een Post-It papiertje waarop staat 'VERJAARDAG KOOS NIET VERGETEN!'

* bloost hard *

Kut. Koos.
Da's waar ook.

Ik geloof dat het al 31 oktober geweest is, niet?

bromde Hoof om 11:11 AM (op 05-11-2003)


Voor een rolletje Lakrisal doe ik het.

Ok Hoof, het volgende. Die klok van Bicat loopt 4 minuten voor. Wat ik doe is het volgende. Ik ga op de klok van Bicat om precies 11:22 posten. Dat is op mijn eigen klok 11:18.

Dus als je mij naar buiten ziet rennen met de Wall Street Journal onder mijn linkerarm, een bolhoed op en een rode paraplu onder mijn rechterarm dan moet jij ook naar buiten komen. Ik zal dan naar de brievenbus lopen en de post in de brievenbus gooien. Zorg ervoor dat jij dan zo onopvallend mogelijk GELIJK achter mij aan post. Ik loop dan weer terug naar binnen en jij moet maar even kijken wat je doet. Loop dan NIET ook gelijk naar binnen, dat valt te veel op. Steek bijvoorbeeld een sigaret op en blijf naast de brievenbus staan.

Ga daarna naar het Centraal Station en stop het rolletje rolletje Lakrisal in locker 213. Dat haal ik vanmiddag dan weer op.

Deal!

bromde Kiers om 11:20 AM (op 05-11-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)