huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Mannetje van de Radio"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Lessen in Ontologie"]

10/31/2003: "I found my friend"

Het is hoog tijd dat ik mijn leven herschik. Dat ik prioriteiten stel. Zo schreef ik gisteren op een stick-it note: "Vergeet niet van Pol te houden." Pol is mijn man. Hij weet van niks en zo wil ik het houden ook. Het is niet nodig hem ermee op te zadelen. Daar zou hij toch maar onder lijden. Sinds ik het weet, slaap ik niet meer. Men raadde mij aan: "zie jezelf graag" maar dat kan ik niet.

Ik haat mezelf voor elke seconde die ik verloren heb. Vorig jaar bijvoorbeeld had ik best op vakantie met Pol kunnen vertrekken. De schat had de route al helemaal uitgestippeld: eerst richting Luxemburg, dan afzakken naar het zuiden van Frankrijk. Mijn lieverd wou zelfs zo'n tandemligfiets voor ons kopen. Maar ik zag tegen de vermoeiende trip op en sloeg z'n droom aan diggelen.

Nadat ik gisteren het briefje had geschreven, huilde ik een beetje. In de woonkamer was het licht gedempt en theelichtjes verspreidden een zachte gloed. Nu het toch allemaal niet zo nauw meer stak, trakteerde ik mezelf op een vierde glaasje port. Ik schoof een CD van de meester in de stereoketen. Willoos liet ik me in de fauteuil glijden en zong mee.

The wind in the willow played

Love's sweet melody

Het was een teder moment. Ik vecht tegen zout als ik eraan terugdenk.

Vandaag is het somber en grijs weer. Moeder natuur miezert met me mee. Met m'n roestig vehikel fiets ik naar het werk. Ik voel de motregen niet. Ik moet sterk zijn omdat ik praktische problemen moet oplossen. Pol zal zich immers in de steek gelaten voelen. Ik zal op briefjes schrijven hoe hij een wasmachine moet bedienen en op hoeveel graden zijn onderlijfjes moeten worden gewassen. En ik wil een paar lijntjes van mijn favoriete zanger in het marmer.

Het tankstation ligt er rustig bij. Het is nog maar even over zessen. De grote neonletters zoemen wanneer ik m'n fiets tegen de bakstenen muur parkeer. Achter het gepantserd glas zit vandaag alweer een nieuw meisje aan de kassa. Ik kijk er niet meer van op en haast me door de rekken met blootbladen en sigaretten naar achter.

Een weerzinwekkende lucht doet me bijna kokhalzen. Het is, zoals gewoonlijk, een zwijnenboel.

Zie jezelf graag!

Waarom werk ik nog? Ik kan niet anders. Als ik thuis blijf, komen de muren op me af. Rustig verruil ik m'n jas voor een schort. Ik neem een dweil en vul een emmer met ijskoud water en voeg er een flinke scheut ammoniak bij.

I found my friend on Blueberry Hill

When I found you

De ammoniak prikkelt m'n ogen.

De zwart en witte tegels in de mannentoiletten staan blank. Iemand heeft de kraan van een wastafel laten open staan. Ik draai hem dicht en begin te dweilen. Het is niet het water dat stinkt. De zure, misselijkmakende geur walmt uit n van de hokjes. Ik open een willekeurige deur en wat ik daar zie, slaat alles. Bruine strepen tot op het plafond, kots, vermengd met bloed in de pot. Instinctief grabbel ik in m'n schortzak, neem een wasknijper en zet hem op m'n neus.

Tho' we're apart you're part of me still

For you were my thrill on Blueberry Hill

Ik ben de stront. Ik krijg wat ik verdiend heb. Op m'n handen en voeten kruip ik rond en veeg alsof m'n leven er van af hangt.

Plots grijpt iemand mij bij mijn middel en tilt m'n rok omhoog. Voor ik kan reageren, heeft hij m'n slip gescheurd. "En gil en je bent dood!" schreeuwt de maniak. Ik verkramp. Hij slaat mij op de billen. Ik schrik en begin te snikken.

"Spaar mij," smeek ik.

"Waarom zou ik, slet? Jij kruipt rond in een openbaar toilet en maakt me heel erg geil!"

Het is alsof elektriciteit m'n wervelkolom raakt. Ik zit op m'n handen en voeten en m'n tranen druppelen in de w.c. pot. M'n belager in de ogen kijken, durf ik niet.

"Alsjeblief... Ik... Ik ga sterven... Ik lijd aan een ongeneeslijke kanker..."

Ik barst in een hartverscheurend snikken uit.

"Slet!" roept hij "Vroeger heb ik ook kanker gehad en hoor je mij klagen, trut? De chemo en de bestraling hebben m'n snikkel reusachtig vergroot en nu ga ik jou daarmee neuken. Heb je daar wat op tegen, sloerie? NOU?"

De geweldenaar splijt m'n billen met z'n stalen knots en begint te poken. Bij iedere haal kletsen zijn ballen tegen m'n kut. Ik houd mij aan de pot vast.

But all of the vows you make

Were never to be

Even meen ik te voelen hoe hij eindelijk komt, maar met een paar vingers klemt hij z'n balzak af. Dan trekt hij mij aan m'n haar naar zich toe en doorboort m'n ingewanden. In n stoot spuit hij brandend lava in m'n darmen. Een gulp baant zich een weg naar boven en terwijl ik misselijk boven de pot hang, duwt hij m'n hoofd er dieper in. Een tel later kletst ammoniak tegen het emaille en als ik de laatste keer adem, proef ik de zoete smaak van de dood.

I found my friend on Blueberry Hill

When I found you.


Reedsch...89 toevoegingen, reedsch

Wat een triest einde voor een triest mens. En Pol weet niet eens dat ze hem 'graag ziet'.

Ik ga even alle ellende in de wereld overdenken.

bromde Lennard om 11:26 AM (op 31-10-2003)


F4ts!

bromde bicat om 11:34 AM (op 31-10-2003)


Efforts?

bromde Lennard om 11:35 AM (op 31-10-2003)


Was het Pol niet?

bromde PikoMhoOg om 11:36 AM (op 31-10-2003)


Het gaat niet om de dader. Het is de sfeer. De levens van de moordlustige maniak en de terminaal zieke zielige vrouw. En dat het vervolgens helemaal niets uitmaakt of dat ze Pol nog moet inlichten, voorbereiden of iets dergelijks. Ze gaat gewoon wat eerder en geweldadiger dan ze had gepland.

Zo zie je maar: De door is niet te plannen.

*neemt toeter weer over van Kiers*

bromde Lennard om 11:41 AM (op 31-10-2003)


Lekker dan, heb heb besloten het lappen van de ramen nog maar even uit te stellen. De geur van ammoniak zal me hier aan doen denken. Bedankt!

bromde Sandra om 11:41 AM (op 31-10-2003)


-Respect-
Even gevoelig beginnen, het weer de stemming laten bevestigen en dan goed hard doorrammen met de botte bijl.
Mmmmmmm

bromde Bart om 11:41 AM (op 31-10-2003)


heb heb = ohoh

bromde Sandra om 11:42 AM (op 31-10-2003)


Schrijffouten niet corrigeren in een nieuw reageerseltje. Zolang de strekking en de bedoeling er duidelijk uit blijkt. Mijn door moest dood zijn maar dat vergeven ze me hier wel (denk ik)

Hoe laat mogen we beginnen te ploppen?

bromde Lennard om 11:47 AM (op 31-10-2003)


De vuige definitie van ammoniak.

Dat is een puik stukske text wat ge daar op tafel pleurt, GDB. Ik pis al jaren naast de pot, voornamelijk in een openbaar toilet, maar heb nooit geweten dat dit soort dingen daarna passeren.

*inhaleert zijn longetjes vol met verdovende THC die na zo een treurig verhaal misschien wel het effect van de bad trip zullen hebben*

Thanx, Lenny.

bromde Kiers om 11:50 AM (op 31-10-2003)


Ik zie de kleuren en vergeet de geuren.

Dan is het minder erg.

bromde Lenny om 11:52 AM (op 31-10-2003)


Je blijft je hele leven nieuwe dingen leren is mij verteld. Ze hebben gelijk. Het leven is heerlijk!

bromde Sandra om 11:56 AM (op 31-10-2003)


Sandra wordt van meeroken al stoned.

bromde Kiers om 12:01 PM (op 31-10-2003)


Dat heeft voordelen!!!

bromde Sandra om 12:06 PM (op 31-10-2003)


Zo GDB, aan het orakelen geslagen? Mooi, ja mooi ja. Ontroerend ook. Ik meende in de dader GDB zelf te herkennen. Dat nobele karakter, dat esthetisch superieure taalgebruik, die tedere omgang met leden van 't vrouwelijk geslacht, ja, dat is GDB ten voeten uit.

bromde Max om 12:09 PM (op 31-10-2003)


Gratis sticker! Te plakken op ongewenste emails! Gratis en voor niks retourneren met de handige 'copypaste' methode. Ontvang NOOIT meer spam van een en dezelfde zender. Gratis!

------------

Geachte heer,

Mijn verheugen door de persoonlijke aard van uw schrijven is brutaal verpletterd door uw werkelijke intentie.

Nimmer zou ik twijfelen bij het uitvoeren van een dusdanig klein verzoek ware het niet dat u mij aanspreekt met wat ik werkelijk niet ben. Nooit, zelfs niet door mijn maker, werd ik op een dusdanige wijze edel aangesproken die mij hoop deed ontspruiten dat ergens op deze verfomfaaide wereld nog een minieme kans bestond op wat anderen vriendschap noemen.

Maar het doel van uw berichtgeving is mij duidelijk en ook ik kan alleen aanschouwen wat werkelijk is en enkel dromen van wat kan zijn. Zou u zo vriendelijk willen zijn mijn emailadres uit uw emaillijst te schrappen?

Ik zal bijten door de momenten van twijfel en wroeging en volharden in de verbanning van u uit mijn schamel leven. Ik zal de tranen trotseren, wazig speuren naar emails uit uw mailinglijst. Mijn afwezigheid met alle vernietigende gevolgen van dien scheurt mijn hart maar het is het te volgen pad.

In de hoop dat de toekomst u voorspoed zal brengen groet ik u en verblijf eenzaam en alleen.

Hij die ergens op leek.

bromde Kiers om 12:12 PM (op 31-10-2003)


Ik pook
Jij pookt
Wij poken
Wij worden gepookt

Dan zal zo het maazelen ook wel beginnen.

* zet voor de zekerheid vast een veiligheidsbril op *

bromde Hoof om 12:18 PM (op 31-10-2003)


Ik voel er niks van.

*zwaait heen en weer aan kroonluchter*

Krijg wel ineens een soort van, eh, trek. Even wat aan gaan doen.

bromde Marnix om 12:30 PM (op 31-10-2003)


*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*
*PLOP*

Zo, ben ik nog iemand vergeten?

bromde familie om 12:32 PM (op 31-10-2003)


Gewoon hier die stortcontainer M&M's lossen?

bromde De chauffeur om 12:40 PM (op 31-10-2003)


Mag ik de feestvreugde dan even tot ongekende hoogten stuwen? Hier, een dienblad vol verse liflafjes uit Exotische oorden. Alles met een krokant bruin jasje is nog erg warm.

Minikroketjes.
Gefrituurde zwanenvleugeltjes met honing.
Pittige balletjes met olijf.
Ribjes uit het lijf.
Aubergine rondjes met mozzarella.
En mosterdreepjes in spek.

bromde Marnix om 12:45 PM (op 31-10-2003)


Oh, vergeten te vermelden:

Thaise vispakketjes. Met vis.

bromde Marnix om 12:48 PM (op 31-10-2003)


*springt in M&M's ballenbak*

Ribjes uit het lijf heb ik al genoeg gehad de laatste tijd.
Zwanenvleugeltjes met honing. Klinkt goed.

Is dat een beetje weg te kauwen met Grolsch?

bromde Lennard om 12:50 PM (op 31-10-2003)


Zelf neem ik er altijd een glas Roosvice naast ("Mamma, mag ik pompen?"). Het subtiele aanvullende effect van rozenbottels. Met een scheut wodka, uiteraard.

bromde Marnix om 01:30 PM (op 31-10-2003)


Wat een goed idee, mosterdreepjes.

Wel een beetje uitgebakken, hoop ik?

Vind ik zo vervelend dat je zit te eten met dat geknetter in je mond.

* graaft ondertussen lustig door *

Heeft er iemand interesse in, zeg, twee kilo pompoenpitten?

bromde Hoof om 01:32 PM (op 31-10-2003)


-En waarom zou ik de buurvrouw niet mogen poken?
-Sjonge jonge, wat hebben wij lekker gepookt.
-Excuseert u mij, maar, heeft u mischien tijd om even met mij te poken?
-Hij zegt dat hij drie keer per week pookt. Hij wel.

Poken. Mooi woord. Gaat niet vervelen.

Zin in friet.

bromde Lennard om 01:49 PM (op 31-10-2003)


http://ebaumsworld.com/castle.html

bromde gewoon iemand om 02:18 PM (op 31-10-2003)


Gezellig. Vrijdagmiddag.
*PLOP*

Wel rustig vandaag.

bromde Lennard om 03:01 PM (op 31-10-2003)


Blueberry Hill
Performed by Fats Domino

I found my thrill on Blueberry Hill
Oh Blueberry Hill when I found you

The moon stood still on Blueberry Hill
And lingered until my dreams came true

*Tho' wind in the willow played
Love's sweet melody
But all of those vows you made
Were never to be
Tho' we're apart, you're part of me still
For you were my thrill on Blueberry Hill

(Repeat *)

Flauw van mij, maar ja, ik verveel me een beetje.

bromde Lennard om 03:05 PM (op 31-10-2003)


Kan het weekend mij nou niet wat sneller tegemoet komen? Ik wordt zo moe van dat wachten.

bromde Sandra om 03:13 PM (op 31-10-2003)


Zullen wij anders even proberen de tijd een beetje te verdrijven?

bromde Lennard om 03:16 PM (op 31-10-2003)


*Hangt verveeld over het toetsenbord*Jahh, verveel me zo..

bromde Sandra om 03:19 PM (op 31-10-2003)


A.u.b. niets met spelling....

bromde Sandra om 03:20 PM (op 31-10-2003)


Nee, geen spelling. Iets fysiekers, om de lamlendigheid af te werpen.

Het hoort hier nu trouwens vrimibo te zijn, dus, ook wat?

*PLOP*

bromde Lennard om 03:22 PM (op 31-10-2003)


's Morgens onder de douche ruk ik en 's avonds onder de douche ruk ik.
Is dat gek? Twee keer per dag douchen?

bromde Lennard om 03:24 PM (op 31-10-2003)


*PLOP*

De hapjes worden koud.

*proeft*

Mmm... zo ook lekker. Weinig blaadjes nog maar, h, zo aan de bomen.

bromde Marnix om 03:31 PM (op 31-10-2003)


Ja, een stuk minder schaduw van de bomen momenteel.

bromde Lennard om 03:34 PM (op 31-10-2003)


Gek eigenlijk, die herfst. Alles takelt af maar blijft nog wel leven. Volgend jaar weer een nieuwe kans. Da's bij ons wel anders. De mens.

*mijmert en neemt een diepe haal van op mosgrond geteelde superskunk*

bromde Marnix om 03:38 PM (op 31-10-2003)


Kut weer, vroeg donker.
Wil weekend. Wil wijn! Rode wijn. Veel rode wijn. Laat naar bed. Slap ouwehoeren.


Ja, da's wat ik wil.

bromde Sandra om 03:43 PM (op 31-10-2003)


Stof zijt gij, Marnix, stof dat verwaaid in de wind. Wij, de goden die leven op de Olympus, Wij leven eeuwig.

bromde ZEUS (Alziend maar doorgaans zwijgend) om 03:45 PM (op 31-10-2003)


Herfst is het leven in het klein.
Donkerbruin en rottend vergaat het tot het verandert is in... niks.

*vraagt zich af waarom Marnix in vredesnaam deze melancholische depressieve gedachte op een hellend vlak aanzwengelt*

Ik zoek eigenlijk nog een bot mes. Voor de zekerheid.

bromde Hoof om 03:48 PM (op 31-10-2003)


Mosgrond en superskunk.
Mos groeit daar waar weinig licht komt. Superskunk kan wel wat licht gebruiken.

Kut weer? Doe mij maar weer kut.

Enzovoorts.

Misschien moet ik maar gaan slapen of zo.

bromde Lennard om 03:48 PM (op 31-10-2003)


Dit is speciale zonnemos. Dl op warme schijn.

*doet gek regendansje om de stemming weer wat op te krikken*

bromde Marnix om 03:54 PM (op 31-10-2003)


*doet mee met gek dansje want heeft toch niks beters te doen en superskunk is inderdaad super*

bromde Lennard om 04:01 PM (op 31-10-2003)


Maar is er nog zoveel meer!
Denk aan de, eh, de... vogels!
Ja! Er zijn nog vogels!

Vooral veel van die bruingrijze kutmussen waar geen reet aan is.

Denk dr dan aan!

* zoekt paniekerig naar betere woorden *

bromde Hoof om 04:02 PM (op 31-10-2003)


Diertjes. Knuffels. Zachte knuffeldiertjes.
Knuffelbeer.
Beer.

Beer? Winterslaap?

Nee, werkt ook niet.

bromde Lennard om 04:04 PM (op 31-10-2003)


Geen beer.
Bier! Herfstbok!

*jubel*

Mijn stemming is weer in orde.

bromde Lennard om 04:05 PM (op 31-10-2003)


Op vrijdag gaat het rap hierro, lees me wezenloos. Was diep onder de indruk van het verhaal (who cares about those fucking on-topic rules!!!), ging weer eens wat ver. dat wel.

Lennard, Paul: op Luna ben ik het niet altijd nee. Je dacht toch zeker niet dat ik excuus aan Morrie ging aanbieden! Hoewel, het was wel mijn stijl. Enfin, dat was het enige niet bericht (tenzij er meer te vinden is, heb daarna niet meer gelezen) De rest is van ondergetekende. Hardstikke braaf toch zeker! Stel je voor dat ik een IP-ban krijg ...

Eigenlijk verdacht ik Paul van uitmuntende immitatiekunsten ;)

Heeft Lennard toevallig MSN?

bromde CiNNeR om 04:06 PM (op 31-10-2003)


Heeft er al iemand koffie gezet?

bromde CiNNeR om 04:07 PM (op 31-10-2003)


Verdomme, neem ik eerder vrij om een goed verhaal te lezen en is het nog een goed verhaal ook. wwar moet ik nu over zeiken?

bromde grts om 04:11 PM (op 31-10-2003)


Flamingo's! En ara's! En pimpelmezen!! Kleuren zat in de natuur. Maar eenmaal verwerkt in een fijne grove pastei zie je daar niks meer van.

*schroefschroefschroef, slok*

bromde Marnix om 04:20 PM (op 31-10-2003)


Ja, Lennard heeft MSN

*kijkt argwanend*

bromde Lennard om 04:23 PM (op 31-10-2003)


Ach, zie mij ontwapenend glimlachen. Lennard is toch zeker niet angstig voor zieke, kreupele vrouwen ;)

bromde CiNNeR om 04:26 PM (op 31-10-2003)


Nee hoor lieverd, voor jou heb ik geen angt.

Heb jij ook msn?

bromde Lennard om 04:27 PM (op 31-10-2003)


Lennard, bedakt voor die ip maskeer toestand

GDB, waar is die bestralingskliniek? Heb je een telefoonnummer?

bromde grts om 04:27 PM (op 31-10-2003)


s tussen g en t

bromde Lennard om 04:27 PM (op 31-10-2003)


Ja ja, ook ik heb MSN. Oei, hoe nu verder *grinnik*

bromde CiNNeR om 04:28 PM (op 31-10-2003)


Simpel: lennard_of_richard@hotmail.com

bromde Lennard om 04:29 PM (op 31-10-2003)


Met het gevaar op achterlijke spam: blaat@cinner.com

bromde CiNNeR om 04:29 PM (op 31-10-2003)


s tussen g en t? dat ben ik! R ook tussen dan.

bromde grts om 04:29 PM (op 31-10-2003)


Hee, wij kunnen synchroon posten!

bromde CiNNeR om 04:30 PM (op 31-10-2003)


Jawel. Alleen nu even niet.

bromde Lennard om 04:40 PM (op 31-10-2003)


Mijn droevig rimpelig herfstig scrotum is op zoek naar jonge gladde zachte bodem. Ik zoek de dijen van een fris jong voorjaarsmeisje.

bromde Kiers om 04:41 PM (op 31-10-2003)


Angsrt, Angrst??

bromde CiNNeR om 04:41 PM (op 31-10-2003)


Mijn hemel Kiers, als ik al geil was is dat nu meteen verdwenen!

bromde CiNNeR om 04:41 PM (op 31-10-2003)


Vriendje toetert me naar buiten ..

bromde CiNNeR om 04:42 PM (op 31-10-2003)


From da H to da O to da O to da motherfucking F!

* met veel onnodig speeksel *

Tsgggggggg Bow Bow Phaaa!
Tsgggggggg Bow Bow Phaaa!
Tsgggggggg Bow Bow Phaaa!

Yo Yo ma name is Hoof
A am da moddafukkin proof
That I can stick off your loef
With ma rhymes on the fly
That stay you by
Until I buy
Something in which I can see
How you say some things in english
Maybe via the NTI

Yo!

bromde Hoof om 04:43 PM (op 31-10-2003)


En als er iemand nog eens zijn email-adres wil posten en tch niet geharvest wil worden door allerlei virtuele bots die pagina's afzoeken naar bruikbare addressen, dan moet je even wat spaties om het @ zetten. En erbij zeggen dat ze men die weghaalt.

* schrijft de verse adressen in zijn spemoblokje *

Het is maar een tip.

bromde Hoof 'the ant fucker' om 04:45 PM (op 31-10-2003)


+marnix @# woedend.nl org>

Zo, h.

bromde Marnix om 04:51 PM (op 31-10-2003)


'de dijen van een fris jong voorjaarsmeisje'

Zojuist is mijn water gebroken Kiers, enen traan biggelt in z'n 2 langsch mijne wang.

Mijne roede roert zich onrustig, spermatozoiden verdringen zich:

zoide 1: Hoor je dat? De frisse dijen van een jong voorjaarsmeisje!
zoide 2: Ach het zal wel weer overdrachtelijk wezen, meneer.

bromde grts om 04:52 PM (op 31-10-2003)


Met een ferm stel jetsers, als het even kan, om nog maar even het Kiersiaans idioom aan te houden.

bromde grts om 04:56 PM (op 31-10-2003)


The ant fucker?

bromde Sandra om 04:58 PM (op 31-10-2003)


Fucking the ant.
Zifting the mosquito.

You know.

bromde Marnix om 05:06 PM (op 31-10-2003)


Of hoof nomotherfukkinspaminmystupidassmailbox @ enormbelangrijkklinkenddomein punt TV

Maar meestal gebruik ik gewoon hoof@wehkamp.nl
Ik lees m'n mail toch nooit, dus wat maakt het uit waar het terecht komt.

Of hoof@spam.la

En dan lezen op www.spam.la waar je die nakende, schijtende bejaarden die elkaar vingeren met dat gratis password kunt bekijken.

* denkt eraan om de boel voor vandaag verder maar de boel te laten *

bromde Hoof om 05:06 PM (op 31-10-2003)


Putting salt on every slack

unafterfollowwave from his neck dicker

bromde Hoof om 05:08 PM (op 31-10-2003)


Mierenneuker klinkt beter

bromde Sandra om 05:09 PM (op 31-10-2003)


Nee nee nee, niks overdrachtelijk. Een fragiel uitbottend meisje van 17 lentes. Priemende borstjes in strak shirtje waaraan we zien dat ze ouder wordt. Een klein strak kontje waaraan we zien dat ze jong is. Lange benen en een onschuldig strak gezichtje dat net te lang vragend onderzoekend naar je kijkt. Een staartje in haar nek dat zich kokket horizontaal door de lucht verplaatst als het keline ding in de gaten krijgt dat je te lang en te geil naar haar kijkt. Even ben je in haar geweest en hoewel ze het gevoel niet kan plaatsen vindt ze het opwindend en viezig tegelijk. Ze is bijna toe aan de grote geile boze wereld. Blanke haarloze warme zachte dijen van een fris jong voorjaarsmeisje. Zulke dijen dus.

bromde Kiers om 05:09 PM (op 31-10-2003)


Even een goed glas onschuld nippen, zoiets.

bromde Sandra om 05:12 PM (op 31-10-2003)


Mag ik na jou, Kiers?

bromde Marnix om 05:15 PM (op 31-10-2003)


Er moet iemand voor mij, ik wil liefst alleen kijken. Maar omdat Marnix na mij wil, zal ik toch moeten. Met weinig tegenzin, ik moet eerlijk blijven.

bromde Kiers om 05:17 PM (op 31-10-2003)


Hou ik haar mond wel even dicht.

bromde Hoof om 05:19 PM (op 31-10-2003)


Dat bedoel ik dus met overdrachtelijk Kiers, reedsch spring ik als een dolle Labrador tegen de spijlen van uwe fantasie, en mijne zak klotst als de waterzak van Mohammed op weg door het zand, naar zijn 1e shaarijah lezing

zoide 1: Met men fermsterak kontje!
zoide 2: U verwart de zaken meneer.

bromde grts om 05:21 PM (op 31-10-2003)


* verlaat schouderophalend het hofje *

bromde Hoof om 05:22 PM (op 31-10-2003)


Iedereen verlang weer naar de weekend-sex zo te zien. Blijft verbijsterend dat mannen zich dan hier vermaken ;)

bromde CiNNeR om 05:34 PM (op 31-10-2003)


Wt? Zijn hier mannen?

Qua leeftijd misschien...

bromde Hoof om 05:40 PM (op 31-10-2003)


*laat borsthaar royaal over Tom Jones overhemd krullen*

Valt er hier nog wat te rukken!

bromde Marnix om 05:51 PM (op 31-10-2003)


CiNNeR, heb ik de cupid goed uitgevoerd?
Met Lennard. Dat jullie twee enzo.

*zich te goed doend aan Euroshopper Beer*

bromde Paul om 06:03 PM (op 31-10-2003)


*doet zich te goed aan Amstel*

Paul? Cupid? Huh?

1. Paul, ik ken je niet.
2. Paul, wat de poging ook inhoud, ik weet niet waar je het over hebt.

Ben jij niet die jongen met die site over oude vrouwtjes?

bromde Lennard om 07:13 PM (op 31-10-2003)


Yooooooooooow, dudes and gals! Ik ben terug. Niet dat iemand daar wakker van ligt, maar ik straks wel. Ik heb twee Duvels achter de kiezen en ben hartstikke tipsy (sort of toch). Wat ik precies bedoel, weet ikzelf niet goed maar het gaat om het gevoel. Dat gevoel van de eerste keer! Mijn bicatmaidentekst is een feit!

* Doe de Soncksalto *

Whoepie!

GDB,
le mal aim.

bromde GDB om 10:38 PM (op 01-11-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)