huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Zingende ogen"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Proefnotities"]

10/14/2003: "Bekentenis"

Feest. Dat wil zeggen drank en exotische rookwaren in een ruim woonhuis met ex-hippies en intellectuele jonge volwassenen. Veel gepraat over muziek en hun actieve participatie daarin. Blabla over opleidingen en geweldige banen waarbij hun idealen nog altijd worden nagestreefd. Een typisch eind jaren tachtig feestje bij iemand thuis.

Gastvrouw Jenny is de moeder van Ronald.
Ronald en ik zijn al jaren dik bevriend.

Mijn klotebaan via het uitzendbureau wordt uitgelegd als een bewonderenswaardig gebrek aan materialisme. Ik ben 19 en weet dat het komt door een niet benijdenswaardig gebrek aan opleiding.
Mijn gemiddelde muzikale kwaliteiten worden dankzij haar legendarisch. Voor dit deel van m’n sociale omgeving besta ik omdat ze me kennen van horen zeggen. Ik hoor erbij omdat ik er altijd al was en waarom precies dat weet niemand.

Al snel is iedereen ver van de realiteit door drank en drugs. En zo gaat het feest.
Tegen vijven in de ochtend realiseer ik me dat ik de laatste gasten naar buiten werk. Ik blijf alleen over en scharrel nog wat flessen bijeen om een leuk afzakkertje te fabriceren.

Jenny komt beneden. Slecht in een zijden nachtjasje. Ze gaat op de bank zitten en vraagt me of ik voor haar ook nog wat inschenk. Het gevulde glas zet ik voor haar en ik kijk in haar bh-loze decolleté. Ze zit met haar 41 jaar nog strak in haar vel constateer ik. Terwijl ik tegenover haar ga zitten probeer ik niet naar haar te kijken. Toch gaat mijn blik vluchtig over haar lijf. Omdat ze met over elkaar geslagen benen iets onderuitgezakt op de leuning steunt zie ik hoe haar slip in haar kruis zit. Het wekt mijn geiligheid op.

Ze ziet dat ik kijk. Het kan niet anders dan dat ze weet dat ik op haar zit te geilen. Haar tepels tekenen zich af. Ik wacht niet langer en ga bij haar zitten. Mijn hand in haar slip en tong in haar mond. Ik bespeur enige tegenwerking en aarzel. “Niet doen Lennard, niet doen” fluistert ze. Ik ga door. Ze worstelt zich los en loopt naar de keuken. “Wil je ook nog wat?” Ze is in de weer met iets eetbaars. Ze doet alsof er niets aan de hand is.

Ik pak haar van achter beet, mijn arm om haar nek in de wurggreep terwijl mijn andere hand weer in haar slip verdwijnt. “Sssst” sis ik. Ze is nog onrustig en probeert zich zonder overtuiging los te manoeuvreren. Mijn rechterhand doet zijn werk en haar ademhaling wordt onrustiger. De weerstand neemt af en ik knoop haar nachtjasje los. Een harde tepel tussen duim en wijsvinger ontlokt zowaar een kreun. Ik duw haar voorover op het aanrecht en trek haar slipje opzij. Zonder moeite verdwijn ik in haar nattigheid en begin wild en hard te stoten.

Hijgerig en met gesloten ogen fluistert ze “Hou op, dit kan toch niet, toe Lennard, stop er mee” Ze wil wel lijkt me zo. Ik spuug op haar aars. Voor het eerst tijdens dit spel kijkt ze me aan. Een angstige blik. Ik grijp de theemuts en duw die in haar gezicht terwijl ik mijn leuter hard in haar kontje duw. Ik voel de gesmoorde gil in de theemuts. Rammend kom ik klaar.

Ik zie hoe stront, sperma en bloed zich rond haar anus hebben vermengd. Ze pakt haar jasje van de grond en met betraande ogen loopt ze naar boven. Ik volg haar want ook ik heb het een en ander schoon te maken. Zwijgend wassen we de resultaten van onze activiteit van het lichaam. Ze weet waarom ik het deed. Dat weet ze heel goed.

De volgende dag belt Ronald. “Heb je een kater van gisteravond?”
“Een beetje” beken ik.
Dat ik zijn moeder heb geneukt omdat hij met z’n tengels niet van mijn meisje kon afblijven vertel ik hem nog wel een keer. Eerst mag hij mij iets bekennen.


Reedsch...59 toevoegingen, reedsch

p00p!

eerste post!

bromde Hoof om 09:28 AM (op 14-10-2003)


Mooi, die sfeertekening van de jaren tachtig trouwens. Toen kenden de vrouwen hun plaats tenminste nog. Gebukt aan het aanrecht! Met een theemuts om het ongemak te verbijten.

En d'r om vragen hè. Dat deden ze toen ook. Heb ik gehoord.

Zelf niet bewust meegemaakt natuurlijk, de eighties. Dat ken ik allemaal uit boeken en van tv. Komt weer helemaal terug, schijnt.
Ik ben dan ook op zoek naar een mooie granieten aanrecht met handgrepen (koper of aluminium).

bromde Hoof om 09:37 AM (op 14-10-2003)


Niet normaal, he? Wat zo'n vrouw dan met zich laat doen. Zo had ik op mijn 27ste een vriendin van 18 met een moeder van 36. En mijn vriendin had een zusje van 15. Ging helemaal nergens meer over en op het eind wisten ze het gewoon van elkaar. Een en al geiligheid maar dan wel op bed. De keuken was te klein voor vier personen.

bromde Kiers om 10:24 AM (op 14-10-2003)


Ts. Het woordelijk equivalent van een jeugdpuistje dat op barsten staat.

En als het nou nog goed geschrevenwas...

bromde Iemand om 10:36 AM (op 14-10-2003)


Ai, ik neem even een momentje om me dat aan te trekken.

bromde Lennard om 10:41 AM (op 14-10-2003)


Zo. Klaar. Kritiek van niemand die nergens vandaan komt kan ik trouwens erg goed hebben.

Volgende.

bromde Lennard om 10:41 AM (op 14-10-2003)


Lennard, iemand die nergens vandaan komt is voor mij een niemand. En deze niemand heeft niet in de gaten dat wij hier het geschrift hanteren louter en alenig om onze eigen vuige anecdotische memoires te noteren.

Zuiver autobiografisch, nou ja, goed dan; 90%. Niemand heeft niet in de gaten dat wij niet schrijven om 'goed' te schrijven van de uiterlijke correctheden en zo.

Wij schrijven omdat wij een twisted mind hebben maar een gewoonling die slechts niemand heet kan dat natuurlijk nooit bevroeden.

Niemand, u bent mij geen dank verschuldigd voor de uitleg van deze voor mij eenvoudig te geven levensles. Ik heb mij kostelijk vermaakt bij het bezoek aan uw www.nergens.nl: 'The mistakes are all waiting to be made.', zei ooit een beroemd iemand en aan uw lege webzijde te zien staat u op het punt er nog een onnoemelijk aantal te maken.

Vanaf het moment dat ik uw website adres intikte tot het moment ik er weer verdween, was ik vervuld van hoongelach: u heeft zichzelf zojuist met stip laten noteren op mijn persoonlijke hitlist!

bromde Kiers om 11:07 AM (op 14-10-2003)


Iemand denkt dat hij de wijsheid in pacht heeft.
Iemand denkt dat hij ouder en wijzer is.
Iemand denkt dat equivalent een indrukwekkend woord is.
Iemand denkt dat hij hier iets te zoeken heeft.
Iemand denkt dat hij zich in de warme winterjas mag hullen.
Iemand staat in zijn hemd.

Maar dat is verder heel algemeen allemaal hoor.

bromde Hoof om 11:14 AM (op 14-10-2003)


Kiers, u bent waarlijk een echte ridder.

bromde Lennard om 11:17 AM (op 14-10-2003)


Vergeet u Hoof niet? Daar waar ik een dubbele bodem heb, heeft Hoof er drie. Edoch, dank.

bromde Kiers om 11:18 AM (op 14-10-2003)


Ik lees net dat men hier geacht wordt een twisted mind te hebben.

Shit.

Wat doe ik hier?

bromde Hoof om 11:21 AM (op 14-10-2003)


O wacht. Ik ontdek net.
Ik ben zo ver doorgedraaid dat het alleen maar weer normaal lijkt.

Pffff. Gelukkig. Ik was al bang.

bromde Hoof om 11:22 AM (op 14-10-2003)


Hoof is met herfstvakantie. Dat betekent dat Hoof directeur is van een basisschool en zichzelf heeft ingedeeld als leraar van groep acht. En niet op de normale uren als de kindjes scherp zijn maar op donderdag en vrijdagmiddagen als de aandacht verslapt en hij in de zomer in piepend kleine decolleteetjes kan kijken als zwetende tienertietjes vermoeid naar frisse lucht snakken. Kleine zweetplekjes onder bijna haarloze okseltjes, vermoeide rode gezichtjes die willen dat het weekeinde is. En dan komt Hoof vaderlijk naast zo'n kleintje zitten en slaat een arm om hen heen en zegt dat ze nog even moeten doorbijten. Bij het opstaan ruikt Hoof zijn longen vol aan bezwete kleine lijfjes. Misschien heeft niemand nog een jonge dochter ergens op een basisschool zitten.

bromde Kiers om 11:32 AM (op 14-10-2003)


Hoof, jij bent het!
We zijn praktisch buren wist je dat?

Ja sorry, maar mijn vrouw wilde onze dochter op die andere school hebben. Mij maakt het niet zoveel uit hoor.

Bijles? Tsja, als het niet te veel gaat kosten?

Dat kan, maar dan zijn zowel ik als mijn vrouw aan het werk. Maar jij redt je wel.

bromde Lennard om 11:36 AM (op 14-10-2003)


Wat je allemaal niet mist, hè, als je even een dagje wild gaat schieten in het Zwarte Woud.

Ik doe gewoon een algemene w00t voor de vertellingen van de afgelopen dagen. Voor de zekerheid.

*schenkt boterham in*

bromde Marnix om 12:01 PM (op 14-10-2003)


* typt gebukt onder zijn bureau, terwijl het toetsenbord aan een te kort snoer half in de lucht bungelt *

Nfo, wat ifg niet helmaaal warr!
Purr plwatoniwdchh en zrer teedr bwefoelt allemaal!

* probeert of er nog ruimte in snoer zit *
* snok, snok *

sDat tpyt t verdioiont laftig zo!

Ikk zt wlee tuhiss ffvoor de vknatie en b been driktuer. Marr dtaa is een MOB!!!@!

* probeert nogmaals meer snoer te krijgen om vanuit zijn betrapte situatie minder onleesbare teksten te lucht-typen *

* SNOK! *

bromde Hoof om 12:50 PM (op 14-10-2003)


Leennrad, wsaat wnoto u daasn>?
ONfgeeer? Euigneljik?

bromde Heel iemand anders dan Hoof om 12:57 PM (op 14-10-2003)


Oh mijn God, Hoof wordt doodgemaakt! Bicat! Sluit de poort, de menigte wordt gek en is Hoof aan het lynchen. Ze snappen de erotiserende onschuldige satire niet. Help die man dan toch!

bromde Kiers om 01:12 PM (op 14-10-2003)


Jezus nog an toe, sta ik zo hard te schreeuwen?

bromde Kiers om 01:13 PM (op 14-10-2003)


Ik ben Hoof helemaal niet aan het lynchen. En willen jullie nu even stoppen met schreeuwen ja? Ik zat net in een goed gesprek met Hoof.

bromde Lennard om 01:17 PM (op 14-10-2003)


Niet zo schreeuwen zei ik toch?

bromde Lennard om 01:18 PM (op 14-10-2003)


ssst!

bromde Kiers om 01:26 PM (op 14-10-2003)


* paniekerig *

Ik keek alleen maar!

bromde Hoof om 01:26 PM (op 14-10-2003)


Maar het komt ook door al die plaatjes op internet!Ze vrágen erom!

bromde Hoof om 01:28 PM (op 14-10-2003)


* inmiddels met 'Blue Tooth' vanaf het toilet *

Ik bedoelde trouwens MBO. Vandaar misschien het misverstand met de menigte die mij belaagde (Engels: mob). Maar ik was even bang dat Lennard daadwerkelijk hier in de buurt woonde.
En ik heb al zo'n slechte naam.

Ik bedoel. Wie heet er nou Hoof?

bromde Hoof om 01:30 PM (op 14-10-2003)


Hoof, jij heet Hoof.
Ben je de directeur van de HTS schuin tegenover mij of de directeur van de basisschool recht achter mij?

bromde Lennard om 01:35 PM (op 14-10-2003)


Dat scheelt namelijk een paar jaar cel.

bromde Lennard om 01:36 PM (op 14-10-2003)


Allebei fout.
Van de dierentuin! Ken je me niet meer van de NCRV-tv dan? Ik heb al die natuurdocumentaires in zitten brommen!

* veegt af *

Gadverdamme!
Nou dat is ook de laatste keer dat ik me door een baviaan laat neuken! Wat komt daar een hoop troep uit!
Zeker voor een dier dat het minstens 12 maal per dag doet.

Dan maar een beetje buiten de groep vallen.

bromde Hoof om 01:43 PM (op 14-10-2003)


Je kunt nog altijd bij mijn groep terecht:

Mensen die zich niet door bavianen laten neuken en dat ook niet willen.

Best een gezellige club.
Voor mensen die zich niet door bavianen laten neuken dan.

Zelf bavianen neuken mag wel trouwens. Tegenover dat soort mensen staan we heel tolerant en open.

bromde Lennard om 01:52 PM (op 14-10-2003)


Onomstotelijk bewijs:Dus.
Dat ik gewoon weer in de huiskamer kan gaan zitten?

bromde Hoof om 01:57 PM (op 14-10-2003)


MBO = Middelbare Bavianen Opleiding.

bromde Hoof om 01:58 PM (op 14-10-2003)


Hoi hoi,

Verdomd koud hier

bromde Dick T. om 02:00 PM (op 14-10-2003)


HEEEE!! Ouwe rukker Dick T. is terug. Van de neukende Carieb! Hoe was het jongen? Lachen, gieren en keihard zuipen?

bromde Kiers om 02:20 PM (op 14-10-2003)


Fantastisch, lekker de hele dag met m'n dikke witte buik tussen de visjes dobberen, een amstel bright in de hand. Niet dat ik trendy ben, maar ze hebben daar niks anders.

Nog wat gemist hier?

bromde Dick T. om 02:23 PM (op 14-10-2003)


Gemist nauwelijks. Wel veel regen.

Een vroege

*BOKPLOP*

dan maar? Zelf wacht ik nog even.

*wacht even*

*BOKPLOP*

bromde Marnix om 02:29 PM (op 14-10-2003)


Ik begin mijzelf te ruiken. Ik ga maar eens douchen. Waarom schreeuwen wij zo?

bromde Kiers om 02:31 PM (op 14-10-2003)


Ik weet niet waarom jullie schreeuwen.

Maar ik heb gisteren een kaasfondue gehad, en ik geloof dat ik behoorlijk heb gemorst.

Het was met sudden death, strippen, nacompetitie en figuurtrekken en alles, dus het is nogal een bende geworden.

Wellicht ook een goede reden nogmaals te douchen. Doe ik deze keer ook de warme kraan aan. Sta ik er vast langer onder ook.

Of misschien ruik ik die baviaan nog.

bromde Hoof om 02:37 PM (op 14-10-2003)


Zo dit soort stukjes over sex lezend vraag ik mij af waarom ik mij zo op geweld richt?
Lekker rammen en zo, bloed bloed bloed.
Maar ik ben nu wel bang dat die baviaan sterker is als ik...
Zou dat goed gaan?
Is er trouwens nog plaats vrij bij de 'Mensen die zich niet door bavianen laten neuken en dat ook niet willen'-club?
*bokplop, geopend door een groep 8 meisje in strakke spijkerbroek, met van die fijne net vormende billen*

bromde Bart om 02:41 PM (op 14-10-2003)


Waarom zijn mijn letters zo groot?

bromde Bart om 02:42 PM (op 14-10-2003)


*Bright PLOP*

aaaah

bromde Dick T. om 02:51 PM (op 14-10-2003)


Bart, je moet de vraag anders formuleren: waarom schreeuw jij zo hard?

bromde Kiers om 02:51 PM (op 14-10-2003)


Bart, waarom schreeuw jij zo hard?

bromde Kiers om 02:52 PM (op 14-10-2003)


Dick T. doe eens een wild verhaal over heup- en bilzwaaiende pikzwarte meisjes. Trek ik je Bright leeg.

bromde Kiers om 02:53 PM (op 14-10-2003)


zo en vanaf nu niet meer schreeuwen tegen elkaar. Laten we lief zijn voor elkaar!!!

bromde Apollo om 03:20 PM (op 14-10-2003)


Wat zeg je??? Ik ben niet doof!!!!

ow, sorry....ik zal het niet meer doen

bromde Apollo om 03:26 PM (op 14-10-2003)


*sopt soepstengel in koude tomatensoep*

Heb ik dat verhaal wel eens verteld van toen ik de dalai lama ontmoette? Nee? Oh.

Was geen zak aan. Saaie ouwe kerel in een wit gewaad, met een witte pet. In een rare verhoogde, witte auto. En maar wuiven met dat stramme lijf. En steeds mompelde hij iets met 'bloemen'.

bromde Marnix om 03:36 PM (op 14-10-2003)


Was dat niet een Iman?
De Lama spuugt een beetje. Daarom zie je hem nooit met witte kleding.

bromde Lennard om 03:47 PM (op 14-10-2003)


Nou je het zegt Kiers, er komt weer wat boven...
Er staat me iets bij van een Jamaicaanse die ik een uur of twee met de tamboerijn op de trillende billen geslagen heb...
maar verder..
ik word ook een dagje ouder

bromde Dick T. om 04:11 PM (op 14-10-2003)


Een verhoogde witte auto? Een ambulance bedoel je? En die vent was helemaal wit?

Was het die zielig zuchtende zuidpoolse pauszombie dan niet? Je weet wel, dat kromme fossiel dat iedere dag op tv is. Die schijnt te hebben uitgevonden dat het AIDS-virus dwars door condomen heen kant. Dan weet je wel hoe hij aan zo'n slechte gezondheid komt.

Atheïsme heerst!

bromde Hoof om 04:38 PM (op 14-10-2003)


Atheisten, wat zei mijn opa daar altijd over?
Oh ja:
Op het sterfbed zijn er nog maar weinig atheist.

bromde Lennard om 04:41 PM (op 14-10-2003)


Zou er dan tóch wat zijn?

Atheïsten die op het laatste moment vrezen dat ze alsnog in de brandende sulfur worden gepleurd waren misschien nog niet helemaal over hun opvoeding heen.

Ik weet niet hoor. Als ik dan naar het heelal zit te kijken. Dan kun je je toch niet voorstellen dat dat er gewoon is. Zonder reden.
Maar dan heb ik meestal teveel gedronken en ergert het me al dat mijn woonplaats zo groot is. En dan dat klote-universum wat ook nog eens nergens ophoudt. Lekker als je daar onder een lantaarnpaal wakker wordt en je afvraagt welke kant je huis op is.

Op aarde kom je dan tenminste nog eens op Curaçao terecht ofzo. Lekker hoor. Daar hebben ze ook Polar bier. Als de Bright je de keel uit komt.

En. Laat dat nu de nieuwe term voor verlichte geesten zijn, omdat je je levensstijl niet alleen kunt omschrijven met wat je niet bent: 'bright'.

Rode draad. Da's belangrijk vind ik.

bromde Hoof om 04:56 PM (op 14-10-2003)


*giet dampende kaasbouillon in aardewerken mokken*

Ik ben altijd zeer gelovig geweest. Echt. Streng, zelfs. Maar het verdiende gewoonweg te weinig. Hele dágen preken en dan kon je nog niet fatsoenlijk lam worden in de abdij. Daarom noem ik mijzelf ook geen atheïst. 'Praktiserend ongelovige', dacht ik aan. Dat vloekt ook prima.

bromde Marnix om 05:02 PM (op 14-10-2003)


Geloof is voor de dommen, de zieken van geest, de machtswellustelingen, de hypocrieten, de moreel melaatsen, de verstotenen, de hulpbehoevenden.

Geloof is voor de sukkels die hun leven op geloof baseren.

Wetenschap is voor de sterken van geest die hun leven baseren op REALITEIT.

bromde Kiers om 05:31 PM (op 14-10-2003)


De realiteit is nu dat ik kippensoep ga eten. Met Somalische snacks, naar het schijnt.

Echt waar.

bromde Hoof om 05:34 PM (op 14-10-2003)


Goeienmiddag, iets later dan normaal.

2 dozen grondelingpaté
500 sardientjes
44 liter snoekbaarsjenever en
1 walvis

Waar kan ik het neerzetten?
Ik heb de krabbel zelf al gezet.

bromde de Palingboer om 05:49 PM (op 14-10-2003)


Zet ze maar in het kleine keldertje. Niet op de meiden letten hoor. Dat ze schraal zien is optisch bedrog. En dat gekrijs is allemaal aandachttrekkerij.

bromde bicat om 05:55 PM (op 14-10-2003)


Huuh... kippensoep met VIS...

Lekker! Wacht, ik open de achterklep van de omgebouwde bakkerskar. Schuift u het er maar in. Lekker koel, hè.

Mooie, gezonde walvis trouwens. Noorkaper?

bromde Marnix om 06:03 PM (op 14-10-2003)


*daalt verbaasd af naar voorheen onbekend klein keldertje en duwt gillende meisjes opzij*

Hé, wat een prachtige uilenbout! Dat beest moet minstens anderhalve meter hoog zijn geweest!

bromde Marnix om 06:06 PM (op 14-10-2003)


Lennard, je verhaal was lekker man, ik werd er geil van en ik zit met rode ogen slapeloos te wezen hier

Dus moet je nagaan. Iemand solliciteert grewoon naar hete kontseks.

bromde grts insomniac om 03:25 AM (op 15-10-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)