huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "de Clown"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Kaboutertjesbehang"]

09/20/2003: "Rozeknopjes"

Nu het in de buurt nog volop zomert en de kleintjes van toen nu een jaar of elf twaalf zijn, is het met de huidige schaarse kleding goed zichtbaar dat borstvorming bij meisjes juist op deze leeftijd plaatsvindt.

Naar het balspel van mijn elfjarige buurmeisjes kijkend, strakke shirtjes meegerekend, schiet de verdoemde term 'rozeknopjes' weer door mijn hoofd.

Het was mijn moeder die mij jaren geleden attendeerde op mijn destijds elfjarige buurmeisje: "Heb je al gezien dat je buurmeisje rozeknopjes krijgt?".
En verdomd, toen ik beter keek, bleek ze inderdaad tieten te krijgen.

Zij elf en ik over de achttien gaf een illegaal leeftijdsverschil dat mij aan de ene kant deed rillen van op dat moment ongewenste gevoelens van aantrekkingskracht. Hoewel dit niet verhielp dat mijn ogen deden wat zij wilden.

Maar wat groeiden die tieten van mijn buurmeisje tot enorme proporties. Met onregelmatige tussenpozen visiteerde ik mijn ouderlijk huis vanuit de studentenstad en elke nieuwe aanblik op haar boezem bracht steevast een schok teweeg. Bepaald geen schok van herkenning want de handel groeide als kool.

Op haar zestiende was zij 1.80 met een comfortabele D en dan ook nog dubbel. Zie daar maar eens de ogen vanaf te houden als heterofiele jongeman van, nog steeds, 18+ jaren.

Het was haar ontluikende interesse in mij die gevoed werd door mijn onregelmatig verschijnen die ons op een goede dag deed besluiten dat het tijd was samen een bier op een warm terras te nuttigen.
Het was aan het einde van deze goede dag dat mijn buurmeisje aanhankelijk bij mij achterop de fiets terugreed naar huis.

Op twee fietsen gekomen was het toevallig haar fiets waarvan een ventiel ontbrak aan het einde van de rij bieren. Zo was ik dan weer wel.

Met haar arm om mijn middel voor het fragiele evenwicht, deed de natuur haar wonderlijke werking. Vingers in mijn zij, haar hoofd tegen mijn rug en toen bleek de weg omhoog over de brug ook nog eens te veel.
Lopend kwamen wij erachter dat wij ook konden zoenen en met haar prille zestien jaren eindigden wij in de groene klaver van de droge uiterwaarden.

Op haar rug met als siliconen zo strak wijzend naar de volle maan blonk haar naakte roomwitte boezem ritmisch mee op mijn diepgang.

De imaginaire aanblik van dit, vandaag tot werkelijkheid omgetoverde schouwspel, had door de jaren heen menig van thuis meegekregen zakdoek de volle lading doen laten ontvangen.

Maar vandaag wilde het niet werken. Vandaag kon ik de climax tussen haar gigantische borsten niet vinden.
Het was mijn moeder die mij bleef achtervolgen in mijn buurmeisjes' roze tunnel van geluk & geneugten met haar echo:

"Heb je al gezien dat je buurmeisje rozeknopjes krijgt?".

Reedsch...21 toevoegingen, reedsch

Griekenland heeft u goed gedaan, waarde Bicat.

bromde Racoon om 05:24 PM (op 20-09-2003)


Jammer dat u niet kon komen.

bromde Marnix om 06:46 PM (op 20-09-2003)


Kiers is in het nederlandse gebleven hoor. Maar waarschijnlijk hebben de zuidelijke verhalen van de baron hem geinspireerd.

bromde bewegende om 09:00 PM (op 20-09-2003)


Heeft iemand de bar onlangs nog gereinigd? Nee? Dacht ik al. Laat mij maar even. Ik vind het persoonlijk bijzonder vervelend om te tappen tussen de brandnetels. Gelukkig is daar altijd nog mijn mobiele SOS-tap. In de omgebouwde bakkerskar. Heb 'm vanmiddag nog gespoeld, dus dat komt wel goed.

bromde Marnix om 11:35 PM (op 20-09-2003)


Het is misschien ook wel een goed idee de brie eens uit het karaoke apparaat te peuteren.

*PLOP*

bromde Paalsma om 11:55 PM (op 20-09-2003)


*PLOP*

*TEUG*

Het karaoke apparaat had drie weken geleden al ingeleverd moeten worden.

bromde Marnix om 12:27 AM (op 21-09-2003)


Die brie smaakt trouwens nog prima.

Hazes'karaoke greatest maar weer dan?

bromde Paalsma om 12:55 AM (op 21-09-2003)


Het is mij nu even om het even. De omgebouwde bakkerskar heeft ineens een eigen wil gekregen. Wt ik ook zoek: het zit ineens in een andere la. Maar ik denk dat ik het wel begrijp, hoor. Zo aan het einde van het zomerseizoen.

Ook een bakkerskar wil wel eens horen dattie onmisbaar is. En ik ben bang dat ik wat dat betreft niet optimaal bezig ben geweest. Ik ga dus maar even extra karknuffelen. Voor wat het waard is.

bromde Marnix om 01:01 AM (op 21-09-2003)


Radiohead op mijn koptelefoon. heerlijk. Zojuist een gehandicapte drugsverslaafde op de Wallen aangesproken en gezegd: zoek een baan, heer. Wat kan ik? vraagt-ie.

H, Bicat, Marnix, Kiers, wat moet ik zeggen.

bromde frans om 06:34 AM (op 21-09-2003)


Toen de economie nog een opleving meemaakte op de IT-golf heb ik meermaals een gehandicapte drugsverslaafde dakloze van midden twintig (dus in de kracht van zijn leven) voor de Appie Heijn in onze hoofdstad zien staan. Die stond daar dan de daklozenkrant te verkopen. De hele dag staan en vriendelijk beleefd naar het winkelend publiek lachen. De beste man stond NAAST een grote poster met de vacature 'vakkenvuller gevraagd' bij dezelfde Appie Heijn.

Snapt u wel dat ik nooit een stuiver aan deze sloebers geef? En om antwoord te geven op uw vraag, ik zou hem zeggen dat hij vakken moet gaan vullen.

He, wat een heerlijkheid dat Bicat weer terug is. Dan kunnen we bij het zondagochtend ontbijt over dakloze drugsverslaafden praten.

Kan iemand de sinaasappelmarmalade doorgeven en de versgebakken croissants voor mij beleggen met een blauwgeaderd kaasje?

bromde Kiers om 09:16 AM (op 21-09-2003)


Ik heb het gevoel dat er steeds meer werklozen komen. Straks ben je, als lid van de werkende klasse, een paria. Kan dat roken er ook nog wel bij.

Mijn krokodil moet naar zindelijkheidstraining. Ik spreek u later.

bromde Marnix om 12:08 PM (op 21-09-2003)


Ze schijnen nogal vochtig te huilen, die krokodillen, is het niet?

bromde Hoof om 04:57 PM (op 21-09-2003)


Ach, wat zal ik zeggen Heer Hoof,
deze dieren huilen zoals ze bijten.

Hard, zeer hard.

bromde Iemand die hier eigenlijk niets te zoeken heeft, maar dagelijks krokodillentranen met tuiten lacht om deze Hilarische Heren. om 05:41 PM (op 21-09-2003)


Racoon, mooi staaltje.

bromde Hockeysletjes.tk om 07:25 PM (op 21-09-2003)


Mooi staaltje?

Dan heeft u de herfstcollectie ribfluweel 2003 zeker nog niet onder ogen gehad!
Dat zijn pas stalen.

bromde Hoof om 08:37 PM (op 21-09-2003)


Kennen we de man van 3 miljoen eigenlijk nog wel? (guldens)

Die had stalen ballen. En een hl dun bovenlipje hetgeen zijn marktwaarde iets benvloedde.

bromde bicat om 08:39 PM (op 21-09-2003)


Ja, maar had hij nou stalen zenuwen die aan het uiteinde een beetje roestten, of gewoon sproeten?

De marktwaarde lag hoe ik het me herinner vooral onder druk van de opmerkelijke kleur van zijn haar. Met gewoon bruin had-ie minstens het dubbele waard geweest, dunkt me.

En het feit dat hij overal in slow-motion heen rende hielp ook niet echt bij zijn successen.

De enige echte Man Van Staal was natuurlijk Kristover Rief (zegt dat paard "Chrisopher Tief-er-es-af verstond ik") die op zijn unieke wijze gestalte gaf aan de onvergetelijke, eh, topheld, kom, hoe heette die knakker, met zo'n felgekleurd pakje! U weet wel, met zo'n majoo! Nu ja. Laat ook maar. Oud nieuws.

bromde Hoof om 09:15 PM (op 21-09-2003)


S... dat was Super S van Supersaad.

*dikke vette begintune van Super Saad*

'Heee, lamme eierstok, sal ik jou eens keihard in je gladde wandje op en neer hoesten?'

*bam, bam op en neer in haar gladde wandje*

Hoof, zit jij dit soort rare films te kijken, man? Je bent net getrouwd. Hee, vertel nou eens over die kip..

bromde Kiers om 09:34 PM (op 21-09-2003)


Ik ben dan misschien wel getrouwd. Maar het is Sex & The City Thema-avond op Net5.

Ik heb die kip net zo lang gebeft tot de eieren er met 65 km/u uitschoten (ja dat gaat dus door hetzelfde kanaal) om het voor mezelf makkelijker te maken. Maar ergens onderweg tijdens het Grote Geheel de originele bedoeling vergeten. Dus het ging best lekker (het blijft een soort rukken natuurlijk, met als voordeel dat ik niet merken dat ik het nekje fataal had omgeknakt) en ik kwam gillend klaar.

Dus nadat ik die kip in de minibar had gedouwd en bijna wegsoeselde riep mijn verse eega uit bad of het gelukt was met dat bloed...

Dus ik heb uiteindelijk met mijn nagel maar een kras op mijn eikel gemaakt.

bromde Hoof om 10:11 PM (op 21-09-2003)


Hoof, de man die andere mannen tot brullens toe aan het lachen maakt als hij over de huwelijksnacht praat in het algemeen en die ene in het bizonder.

'met mijn nagel maar een kras op mijn eikel gemaakt', dit verzin je niet Hoof.

Jij hebt een kras op je eikel.

bromde Kiers om 11:15 PM (op 21-09-2003)


Echt. Kom maar kijken. Niks te zien.

Ik kan 'm natuurlijk niet helemaal zien, vraag ik vanavond aan mijn kersverse echtgenote of zij de andere kant even wil inspecteren.

Maar in principe is het speelse, onschuldige fantasie.

(Waar is een gediplomeerde psychiater als je 'm nodig hebt... In de shit waarschijnlijk)

bromde Hoof om 11:18 AM (op 22-09-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)