huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Le Grand Zed"] [Huiswaarts] [volgende bral: "De bruine baby"]

09/09/2003: "Dikke Jongen 8 - "Groundhog Day""

Vroeger kon ik de nieuwsgierigheid opbrengen mijn hoofd te draaien als ik hoorde dat Dikke Jongen weer een chick had gescoord. Aan uiterlijk vertoon ontbrak het de dames nooit en parmantige tienertieten in even zo strakke shirts laten mij de nek altijd draaien.

In een later stadium had ik nog wel de nieuwsgierigheid maar draaide ik mijn hoofd niet meer. Het nieuws zou toch wel tot mij komen. Bovendien bleken de dames, een enkeling daargelaten, het dertiende exemplaar uit een dozijn te wezen.

Nog later was ik niet eens meer nieuwsgierig als Dikke Jongen weer een meisje had ontmoet. De dames waren niet interessant en de dames zouden toch niet vaker langskomen dan de gemiddelde drie keer die zij langskwamen. Dikke Jongen weet immers al zijn hele leven niet langer te boeien dan 30 minuten gesprek in het slechtste geval of drie keer zielloos klaarkomen in het beste geval.
Voor de heel behoeftige nitwitjes onder ons.

Waarom mijn paarlen van interesse voor deze zwijnen gooien? Bovendien begonnen de dames, zo door de jaren heen, aan visuele waarde in te boeten.

Deze week trok Dikke Jongen weer een meisje mee naar zijn duistere hol maar het interesseert mij hoegenaamd niets meer. Ik ken de film, van binnen en van buiten.

Groundhog Day van Bill Murray uit 1993, de film die het verhaal vertelt van een onbehouwen sarcastische tv-reporter die zijn eigen egoistische leven leidt tot irritatie van iedereen om hem heen. De man gaat 's avonds op de tweede februari naar bed om 's ochtends wakker te worden op de tweede februari. Tot grote ergernis van de hoofdrolspeler herhaalt deze dag zich elke dag terwijl niemand om hem heen het in de gaten heeft. Totdat hij zijn leven betert en het eindelijk 3 februari wordt.

Groundhog Day van Bill Murray uit 1993 maar dan echt en met Dikke Jongen in de hoofdrol.

Dikke Jongen speelt de cocktailshaker in een trendy strandtent en mag voor een lokaal tv-station zijn kunstje vertonen. Als zijn kunstje is afgelopen belt de cameraman naar een vriendje van een landelijk tv-station en vertelt hem dat deze zo snel hij kan naar de trendy strandtent moet komen: "SNEL!!
Dikke Jongen Himself schudt de cocktails. Dat moet je zien!".

Dan steekt er een verraderlijke zeestorm op en niemand kan het trendy stranddorp verlaten. Dikke Jongen checkt een hotel in afwachting van de tv-ploeg van morgen die hem eeuwige roem zal brengen.

Voordat Dikke Jongen naar bed gaat, scoort hij een chick aan de hotelbar.
Dikke Jongen doet wat lichte chit chat over wederzijdse namen en leeftijden.
Daarna doet hij luidruchtig en zelfingenomen kond van zijn inkomsten en schept op over zijn geweldige auto. Er volgt een kleine monoloog over zijn technische kennis omtrent Dolby Surround Systems.

Nog net voordat het vermoeide meisje van de barkruk ter aarde stort, neemt Dikke Jongen haar mee en loost zijn schlemielige DNA tussen haar dijen op het beddelaken. De wereld zij een dienst bewezen want het zaad van Dikke Jongen mag, wee Charles Darwin's gebeente, NOOIT een ei raken.

De volgende ochtend wordt Dikke Jongen wakker, de chick is verdwenen en Dikke Jongen kijkt op de radiowekker. Een heerlijke nieuwe dag is begonnen, eeuwige roem zal hier beginnen.

Natuurlijk stopt hier de film en het realiseringsvermogen van Dikke Jongen want iedereen in zijn publiek realiseert zich dat het weer Groundhog Day is en dezelfde dag zal zich herhalen.

Dikke Jongen zal vandaag een cocktail shaken in een trendy strandtent en mag voor een lokaal tv station zijn kunstje vertonen. Als zijn kunstje is afgelopen belt de cameraman naar een vriendje van een landelijk tv-station... etc. Dan steekt er een verradelijke zeestorm op etc. en de film van Dikke Jongen herhaalt zich.

Dikke Jongen beleeft al 33 jaar zijn eigen verfilming van Groundhog Day.
Dikke Jongen zal pas de wekker op de volgende dag zien springen als hij zichzelf veranderd en zodoende zijn eigen toekomst.

Wie geen interesse toont in een ander, zal zelf nooit verder komen.

Tot het moment van welgemeende interesse in een ander zal Dikke Jongen als een dolende cocktailshaker elke dag nietszeggende meisjes ontmoeten, in de tredmolen van de eerste kennismaking onbenulligheden uitwisselen en zijn schlemielige zaad zien stuiptrekken op een beddelaken.

Reedsch...19 toevoegingen, reedsch

Hallo,

Ik ben een man van 20 jaar en ik HAAT die taboe rond sex. Ik wou dat er iets zou gedaan worden zodat
iedereen openlijk over sex kon praten zonder dat men zich er onzeker zou bij voelen. Het kan zeer
vervelend zijn als je er echt iets over kwijtwil maar niemand wil naar je luisteren omdat ze zich er niet
comfortabel bij voelen.

Eerst eens iets over mezelf: Ik heb geen lief, ben nog maagd, ga niet veel uit, masturbeer elke dag minimum 1 tot 2 keer en
ben nogal onzeker als ik me onder vrouwen bevind! Dit alles door die taboe rond sex. Het mag misshien raar klinken maar
't Is zeer moeilijk om aan sex te raken in deze wereld (zonder ervoor te betalen) en dit door bepaalde redenen.

1) Vele vrouwen willen niet zomaar direct sex met een man zelfs al zijn ze sexueel tot 'm aangetrokken op 't eerste gezicht.
Waarshijnlijk omdat ze bang zijn dat ze dan als slet zullen worden aanshouwd achter hun rug. -> met andere woorden:
Vele vrouwen geven meer om wat anderen denken van hen (eergevoel) dan dat wat ze zelf echt willen (hun sexuele lust).
2) Het is moeilijk contacten te leggen naar 't andere geslacht. Je wordt al vlug als pervers aanzien als je
een teken geeft dat je sex wil ...en zo wordt je uitgesloten.

Ik persoonlijk denk dat mannen meer problemen hebben met die taboe dan vrouwen.
Als ik ga chatten dan blijkt ongeveer 70% van de chatters mannen te zijn en die gebruiken dan soms wel perverse nicknames
zoals "Stijve Lul", "M wil sex", "Hete staak",... en de lijst gaat door (heb ik persoonlijk geen enkel probleem mee).
Vrouwen daarintegen gebruiken vrijwel nooit zo'n perverse namen.
Ik vraag me af hoe dat komt. 't is ook een zeer duidelijk feit dat je als man veel minder wordt gecontacteerd door vrouwen
dan omgekeerd. Als je met zo'n mannelijke naam het kanaal binnentreedt dan wordt je weinig tot zeer weinig gecontacteerd door vrouwen.
Als je met een sexy vrouwelijke naam 't kanaal binnentreed word je direct door 5 mannen tergelijkertijd gecontacteerd binnen de eerste 3 minuten.
Misshien willen mannen wel meer sex dan vrouwen??? Sommige vrouwen zeggen dat het niet zo is en dat vrouwen zelfs nog meer aan sex denken
dan mannen of dat het zo ongeveer 't zelfde is maar dat vrouwen het gewoon meer verbergen dan mannen. Maar hoeven ze dat eigenlijk te verbergen?

i.v.m. masturberen... Ik vind dat masturberen gezond is! Ik kan geen enkele reden bedenken waarom het slecht zou zijn.
Ik zou ook niet snappen waarvoor je je moet schamen om er voor uit te komen dat je je masturbeert. Iedereen doet het. De één gewoon meer dan de ander.
Ik masturbeer me omdat ik me hierdoor beter voel.
Uitleg: Als ik bijvoorbeeld 2 maal na elkaar masturbeer ben ik helemaal verlost van die sterke aantrekkingskracht naar vrouwen.
Zo kan ik zelfzeker onder vrouwen komen voor een tijdje omdat ik er dan toch niks van verwacht.

Ik heb zelf al eens getest om 4 dagen lang helemaal niet te masturberen (wat voor mij een hele prestatie is) en ik ondervond
dat ik een zeer sterk kriebelend gevoel in mijn buik kreeg toen ik onder gezelschap van vrouwen kwam, ik werd zeer onzeker en nerveus.
Daardoor denk ik dat onzekerheid iets te maken heeft met de hormonen. Het heeft blijkbaar te maken met je sexlust en faalangst tegenover het andere geslacht.
En hoe meer je 't wil hoe meer onzeker je bent. Dus als je je hormonen stimuleert door veel te masturberen dan word je misshien wel onzekerder
t.o.v het andere geslacht omdat je meer en meer je grenzen hoger legt bij wat je ervan verwacht.

Vele vrouwen hebben een hekel aan mannen die stoer doen en vragen zich misshien wel af hoe dit komt.
Wij mannen gedragen ons meestal niet zo als we echt zijn. Zeker niet tegen knappe vrouwen die we totaal nog niet kennen.
We acteren meestal als we onder vrouwen komen.
We weten ook wel dat we geen succes zullen hebben bij vrouwen als we tonen dat wij alleen uit zijn op sex.
We kunnen ons aan alles verwachten als we hen zouden proberen te kussen wanneer we het ook maar willen (een mep in ons gezicht, shop in ons ballen,... )
Ik heb het al "live" meegemaakt en gezien.
Dus moeten we ons afremmen en acteren, dit maakt ons onzelfzeker en zo proberen we stoer te doen om onze onzekerheid te verbergen.
Zo doen wij de raarste en domste dingen om attentie te krijgen van vrouwen.

Wat is belangrijker uiterlijk of innerlijk? Ik heb deze vraag al aan velen gesteld en antwoorden me meestal met zo'n simpel antwoord als "beiden even belangrijk".
Wat ik ervan denk:

b.v.: 1) Ik kan een zeer goede vriendin hebben die echt een PRACHTkarakter heeft maar die echt lelijk en dik is zodat ik er
totaal niet naar aangetrokken ben op sexueel vlak dan ga ik daar ook niet mee naar bed gaan maar wel uitstekende vrienden blijven met haar.

2) Als ik daarintegen een zeer knappe vrouw zie en ik ken haar nog totaal niet maar ik voel me er sterk tot aangetrokken. Als dat wederzijds is
dan kan ik daar onmiddelijk mee naar bed (als zij dat ook wil) ZONDER dat ik me onzeker voel.
Hierbij betwijfel ik dat het nog beter zou kunnen zijn moest ik haar beter leren kennen.

Conclusie: 't is niet een kwestie van "wat is belangrijker" -> VRIENDSCHAP & SEXUELE LUST zijn 2 vershillende dingen die KUNNEN gesplitst worden (maar het hoeft niet).

Ik denk vrouwen naargelang hun zelfzekerheid-onzekerheid er meer tijd overdoen om zich goed genoeg bij een man te voelen om intiem mee te worden.
Ik ben onzeker zolang ik niet weet hoe een vrouw over me denkt. Eénmaal Ik weet dat ze me ziet zitten gaat dat onzekere gevoel weg.
Misshien is dit wel bij meer mannen zo?

Het gebeurt regelmatig dat ik een zeer knappe meid zie wandelen door de straat en dat ik denk "wow met die zou ik wel es willen... " maar wat moet je doen?...
er naartoegaan en vragen of ze sex wil? Ik denk dat er maar een zeer kleine kans is dat ze eropin gaat. Dus probeer ik dat gevoel te negeren en loop ik gewoon verder alsof
ik dat gevoel nooit gehad heb. Ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben die dit soms tegenkomt. Misshien dacht dat zelfde meisje
"wow.. die vind ik wel sexy!"... moest ik daar maar een kans van hebben. Maar misshien was ze zelf ook onzeker.
En zo lopen we samen door en zullen we elkaar misshien nooit meer ontmoeten terwijl dit wel iets prachtigs kon geworden zijn.

Onzekerheid is een kl**te gevoel !! 't Is erg om zo door het leven te gaan! Ik kan het weten!
Maar ik denk dat iedereen wel wat onzeker is. De één wel meer dan de andere natuurlijk.

Ik denk dat die taboe rond sex vooral veroorzaakt wordt doordat vele mensen meelopen met de rest maar de rest loopt ook mee met die mensen. ;-)
't Is een visueuse cirkel. Moesten we niet meer kunnen verbergen waaraan we denken in onze eigen geest zou het gedrag en denken van mensen op sociaal vlak enorm veranderen.
Ik denk dat het beter zou worden... angst zou wegvallen.

Vele mensen willen elkaar blijkbaar altijd overtroeven door 't een of het ander. Da's eergevoel... En ik persoonlijk vind eergevoel slecht want dat betekent
dat je iets verbergt van jezelf waarvoor je bang bent dat anderen je niet zullen mee accepteren... Hoe meer eergevoel je hebt hoe sterker je vernederd kan worden denk ik.

Er zijn vrouwen die denken dat liefde moet groeien.
Mijn opinie: Als je je niet FYSIEK aangetrokken voelt vanaf het begin dan zal het er ook niet meer van komen zelfs al leer je die persoon beter kennen.
Vriendschap kan daardoor wel opgebouwd worden maar 't feit dat je niet fysiek aangetrokken bent naar die persoon zal hetzelfde blijven.

Vele vrouwen beoordelen alle mannen als pervers en dat ze alleen hun lul volgen... Stel je nu eens voor dat dat werkelijk zo is meisjes...
Dat we gewoon acteren tov. vrouwen om hen in bed te krijgen. Zijn wij mannen schuldig omdat we hormonen hebben?
En dat ze misshien wel sterker zijn dan jullie vrouwehormonen?
Moeten wij ons schuldig voelen omdat we sex willen? En dan vragen jullie vrouwen af hoe bepaalde mannen gefrustreerd worden.
Wel ik kan die mannen puur begrijpen. Je zou voor minder gefrustreerd worden als vrouwen je het zo moeilijk maken.
Het kan soms echt klo*te zijn om man te zijn. Ik ben een man en ik zeg eens eerlijk hoe ik in elkaar zit. Ik ben nu toch lekker anoniem dus heb ik geen enkel probleem
om eerlijk te zijn zelfs al is't vernederend. Maar denk maar niet dat ik me zo zou gedragen in't echte leven. O nee hoor... ik doe net als alle andere mannen en zoals
de vrouwen een droombeeld hebben van mannen... lief en vriendelijk zijn enzo... kortom zeer goed acteren. Jullie kunnen nu denken dat ik een gefrustreerde, obsedeerde en perverse zak ben
maar moesten jullie me in't echt tegenkom zullen jullie nooit doorhebben dat dit mijn filosofie is. Wie weet denken jullie vrijers ook zoals ik. Denk je dat
ze daar eerlijk zouden voor uitkomen? haha onze sterke mannelijke lust is niet echt iets om trots op te zijn hoor tov. vrouwen dus zwijgen we daar best over.
We zouden toch alleen maar kritiek krijgen moesten we open en eerlijk zijn over hoe we ECHT zijn. Vrouwen hebben gewoon verkeerde verwachtingen van ons mannen.
Maar wij kunnen er niet veel aan doen want wij willen ons gewoon aanpassen naar wat wij "denken" dat vrouwen willen.
Nog een aspect dat maakt dat vrouwen een verkeerd beeld krijgen van mannen zijn die overdreven romantische films waarin ze de "prachtman" tonen die kan geven wat alle vrouwen nodig hebben.
Zo'n mannen bestaan misshien wel maar wie weet hebben ze net dezelfde filosofie als ik maar zonder daar voor uit te komen. Wie kan zeggen dat ze niet acteren? Geniet meer van het leven.
Jullie denken dat sex zo speciaal is dat je het alleen maar kan doen met "de ware"?
Inderdaad... sex is een speciaal ding maar moet je daarom wachten tot je getrouwd bent? Geniet er dan toch ook meer van!
En dan ook alleen maar sex hebben met diezelfde persoon voor de rest van je leven?
Wat is zo slecht aan vrije sex? Genieten van het leven? OK... je kunt er ziektes door krijgen zoals aids ofzo... Maar is dit nu een reden om geen sex te hebben met elkaar??

Ik zou zo graag die taboe rond sex doorbreken. Als deze taboe er niet meer zou zijn dan zouden er misshien ook veel minder verkrachtingen zijn. Wie weet zouden mensen dan ook zelfzekerder en
meer open en eerlijk zijn tegenover elkaar. Kortom ik denk dat het een betere wereld zou zijn.

bromde Rakkertje om 04:56 PM (op 09-09-2003)


We hadden afgesproken minimaal 3 comments ontopic te blijven.
U krijgt een reprimande.

bromde Ombudsman om 05:04 PM (op 09-09-2003)


Kan iemand dat stuk van Rakkertje even samenvatten? Of is dat niet de moeite? Dikke Jongen is te benijden. Hij kan zichzelf elke dag opnieuw uitvinden zónder dat dat gevolgen heeft. Nét zolang tot het goed is. Lijkt me wel wat.

bromde Marnix om 05:06 PM (op 09-09-2003)


Samenvatting: Rakkertje wil neuken.

bromde Blob om 06:51 PM (op 09-09-2003)


Rakkertje wil heel erg graag neuken. Rakkertje is gefrustreerd.
Rakkertje is als het ware een soort van "Dunne Jongen". Maar dan wel met groundhog day.

Elke dag weer rukken en overal geile wijven zien.

En over taboes gesproken, kl*te danwel klo*te mag hier gewoon als klote worden geschreven, één klote, twee kloten.

bromde Lennard om 08:24 PM (op 09-09-2003)


Nu weer naar topic.
Wat mankeert er aan het Groundhog leven van Dikke Jongen? Het is zijn leven. Meer zie ik hem er gezien zijn capaciteiten niet van maken. Die jongen is volgens mij best wel gelukkig zo.

Leven wij niet allen een Groundhog leven, is het niet Groundhog day dan is het wellicht Groundhog months of Groundhog years?

Zitten wij niet allen, zoals Rakkertje zegt, in een visueuse cirkel?

Wil er nog iemand een stuk fazantengat au bain marie?

bromde Lennard om 08:41 PM (op 09-09-2003)


Nog heel even offtopic: Rakkertje begint met 'een taboe rond sex'. Dat snap ik niet. Is er op deze website iets dat NIET is besproken?

bromde Kiers om 08:45 PM (op 09-09-2003)


Lennard, jij en ik communiceren meer met elkaar dan ik Dikke Jongen in 10 jaar heb zien doen met wie dan ook. Dikke Jongen is monoloog, praat monoloog, denkt monoloog. Hij kan geen vraag stellen en niet nadenken. Ik verdenk hem ervan niet eens een vraagteken op zijn keyboard te hebben. Ga ik zo even voor je checken.

bromde Kiers om 08:48 PM (op 09-09-2003)


oh, en Rakkertje laat weten geen u op zijn keyboard te hebben. Inkoppertje natuurlijk.

bromde Kiers om 09:24 PM (op 09-09-2003)


(Zeg, wilt u mij even rustig in dit hoekje laten werken?! Ja? Fijn. Bedankt.)

bromde een werkende Marnix om 10:31 PM (op 09-09-2003)


Ik mis Hoof een beetje.

bromde Kiers om 09:44 AM (op 10-09-2003)


Ik ook.

bromde bicat om 09:45 AM (op 10-09-2003)


Hoe laat is het nu in New York?

bromde Lennard om 09:54 AM (op 10-09-2003)


Zes uur vroeger. Met mazzel ligt hij met een dronken kop te pitten.

bromde Kiers om 10:12 AM (op 10-09-2003)


Hoe laat is het uberhaupt ergens?

bromde Dick T. om 10:13 AM (op 10-09-2003)


..ik bbhen ztog wwwel eenn beetje bijhij jillie hohoor, weez nie bang honniemoonen iz ooknie alles.

bromde Geest van Hoof om 10:14 AM (op 10-09-2003)


Hier is het 10.24 uur. Maar dat zegt niks.

bromde Marnix om 10:24 AM (op 10-09-2003)


Dat is raar, ik heb het 10:33

bromde Kiers om 10:34 AM (op 10-09-2003)


Beste Rakker,

Fijn dat u mijn mening deelt.

JayDee

bromde JayDee om 01:07 PM (op 10-09-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)