huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Berglied"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Le Grand Zed"]

09/07/2003: "Freudiaans konthaar"

Ik heb deze droom dokter. Dat mijn zaadkwak in vurige spetters het amerikaans superonbewuste binnendringt. Entree middels 't harige hol van Sjors W. Ja wat dacht u dan? En dan in oranje vuurwerkvlammen er weer uit, via z'n zilvervisje. En dat Sjors dan amechtig kreunt van genot, en dat al die gladde europarlementariers en VN'ners die in de loop der tijd zijn hol op zijn gekropen gillend ontsnappen, uit zijn rokerige oogleden. En vallen uit zijn stomende neusgaten en oren. En ja, naar beneden dwarrelen als even zovele 'do not fear, we are on your fucking side' folders uit overronkende vliegtuigen. En dat Sjors dan ffe staat te trillen, en dan languit voorover valt. In die bak waar de paarden uit gedrenkt plegen te worden in Lucky Luke en ook in Sergio Leone films. Hmmm... Sergio.

Wist u al dat de Sjarrel dood is dokter? Sjarrel Bronson? De laatste oprechte man. Behalve z'n achternaam dan. In het echt heette die 'Sjarrel Buchowski' ofzoiets. Ja wonderbaarlijk toeval nietwaar? En dan nog iets. Een vriend van mij zit met de half afgebrande resten van een startup in Houston, en hij mailde me gister dat er daar een kroeg was, 'Bronson's tavern', en dat ie in de nacht voor zijn overlijden volledig is afgebrand. Houten keet, brandde als een fakkel. En de grootste grap is nog dat hij als tijdelijke opslagplaats van de vrijwillige brandweer gebruikt werd. Nee, als kroeg had 'ie natuurlijk al jaren geleden de geest gegeven. En wilt u geloven dokter, nee dit sweeer ik, dat ik die zondagnacht, vlak voor het slapengaan, die mondharmonica gehoord heb? Die van 'Once upon a time in the West'?

Kijk, als ik een man zou moeten neuken... ALS he, als het dan toch zou moeten en ik zou mogen kiezen, dan zou het Bronson zijn. Dan zou ik natuurlijk wel het vrouwtje moeten zijn zeg maar. Niet dat ik dat ooit zou WILLEN! Elke vuile ruigpootflikker die het lef heeft met zijn gore tengels in mijn buurt te komen schop ik hoogstpersoonlijk voorgoed ongelukkig. Ik schop z'n ballen zo ongans hard z'n lijf in dat er een hersenchirurg aan te pas moet komen om ze weer terug te zetten. Vuile vieze gore kontflikkers.
Behalve Bronson dan. Nee, ik bedoel dat natuurlijk in overDRACHtelijke zin godverdomme. Als uiting van mijn bewondering voor die man snap je? Nee en ik heb ook niks tegen kontflikkers. Laat ze mekaar maar lekker in mekaars harige hol pakken. Intereseert mij dat. Als ze maar niet tegen mij beginne.
Want dan wor ik link he. Nee, daar kan ik niet tegen. En die rasbeplejers zijn het ergste. D'r was bij ons op t bedrijf zo'n beetje zo'n zielige vent he, en na de vakantie komt ie ineene terug ALS EEN WIJF! Ik lieg 't niet.
Tieten d'r op, pik d'r AF gesneje... Sommigen mensen zijn ziek dokter. Ik snap daar helemaal NIETS van. Ja ik zit hier ook alleen maar omdat 't moest van de ARBO, laten we wel wezen. Nee, dat had er niets mee te maken. Nou okee een beetje dan. Wat ik gezegd heb? Nou, het volgende, ik ben een goed, rustig mens maar je noet me niet tergen. Die gozer, dat wijf dus, dus die gozer wil nu Sandra genoemd worden en staat voortaan... in onze kanTIne! Ik lieg het niet! Dus ik vraag om een broodje bal. Krijg ik een grote bek. Dat hij/zij niet gediend is van flauwe opmerkingen. Dus ik buig me over de toonbank en ik grijp 'm bij z'n wijvensjaaltje en ik zeg 'Nou moet je eens goed luisteren Sander, iedereen mag doen wat ie wil met z'n pik maar ik wil een broodje bal, nu. En als je over je afgesneden pik blijft zeuren, dan steek ik m'n hand in dat pasgegraven gat van je en trek ik net zo lang tot ie d'r weer uit komt godverdomme!' Ondertussen was tie wel met z'n hand op een hete plaat terecht gekomen. Flink verbrand. Ja lullig. Haha... lullig.
Nee maar ik moest bij de chef komen en toen hebben ze me dus hierheen gestuurd. M'n vrouw snapt er niets van. Toonbeeld van rust ben ik thuis.
Echt, ik ben een goeie vent.

Alleen die dromen soms doc. Rook uit z'n neusgaten... En weet u wat gek was?
Ik voelde me geweldig! Terwijl ik ben toch helemaal niet euh, van het harige hol ben eigenlijk? Schrapt u dat maar, dat laatste. Kan dat?

Reedsch...87 toevoegingen, reedsch

In het kader van die regels onderaan de pagina.

Gerrits snuift al weer veel minder dan 'ie gedaan heeft. Hij laat vanuit de privé-kliniek ,waarvan ik de naam uit privacy-overwegingen niet noem, weten dat het redelijk met hem gaat en als de progressie doorzet halen ze over 3 weken de schuimrubberen matten van zijn muren.

bromde bicat om 04:29 PM (op 07-09-2003)


Wat een vervelende website is dit! Komt het gesprek net op het avondeten, worden er Ierse Hooglanders met de blote handen geslacht, en dan komt er ineens weer een nieuw stukkie op de site te staan. Paf! Wég sfeer. Wilt u daar mee ophouden, misschien?

bromde Neon om 05:03 PM (op 07-09-2003)


Zeg, nu we het tóch over het eten hebben...

bromde Marnix om 06:09 PM (op 07-09-2003)


De fijnste stukjes van de runderbillen liggen reeds op het gloeiende rooster. Ik serveer er een grove aardappelsalade uit Louisiana bij. En lauwwarme kousebandkoekjes. Het dessert wordt een enorme verrassing. Echt.

bromde Marnix om 06:16 PM (op 07-09-2003)


Wat een mooie setting vandaag, heh.

Ik heb hard moeten knokken om èchte lévende paarden bij de saloon te krijgen.

Hold your horses.

bromde bicat om 06:19 PM (op 07-09-2003)


(Oh, sorry, patiënt Gerrits. Vlieg ik toch weer even keihard uit de bocht, qua van het onderwerp af. Tja, kookpreoccupatie, dan krijg je dat soort dingen. Prikt u een vorkje mee? Het mag van de dokter.)

bromde Marnix om 06:19 PM (op 07-09-2003)


Kousebandkoekjes!

Sinds Billy The Kid niet meer gegeten.

bromde bicat om 06:19 PM (op 07-09-2003)


Zeg Baron Winchester, wilt u niet op die manier vanonder uw hoed naar mij kijken? Mijn handgefreesde 12-schots doorlader jeukt op mijn rechterknie.

bromde Marnix om 06:22 PM (op 07-09-2003)


Ik wil je paard lenen.
En de laatste die mij een lening weigerde hangt nu nog aan de hoogste boom van St. Boxluis.

*spit*

bromde Baron Winchester om 06:26 PM (op 07-09-2003)


Waar blijft Emmy Lou Kiers eigenlijk?

Ik heb wel zin een potje hoefijzer werpen.

bromde bicat om 06:39 PM (op 07-09-2003)


Hmmmm, de geur van zadels en leervet... Breng me mijn zweepje, het wordt een onrustige nacht!

bromde Billy the Neon om 06:45 PM (op 07-09-2003)


Leuk, die leren broek. Het is alleen wel de bedoeling dat u er iets onder draagt.

bromde Adriana om 07:27 PM (op 07-09-2003)


Wat zie ik nou? Is de complete whiskyvoorraad alweer op? Waar heeft Paalsma de brandy gelaten? Ik moet nu echt heel snel iets alcoholisch injecteren, anders giert het uit de klauwen. Pittige pruimtabak, trouwens, Baron Winchester. Ik spuug net twee kiezen uit.

bromde Eenoog Marnix om 07:33 PM (op 07-09-2003)


Gaarne wou ik 1 Ierse setting bestellen, dan maakt mijn vriendin Rotti, met kip dus. Iemand kaas of was dat niet hier?

bromde Dixby ! om 08:47 PM (op 07-09-2003)


De Ierse setters zijn op. Er zijn nog wel wat Labrador-leftovers van gisteren.

bromde Adriana om 09:06 PM (op 07-09-2003)


*KUCH*

Ik ga alvast even de racebaan opbouwen. Twee tarzanbochten, drie loopings en mét inhalen.

bromde Marnix om 09:11 PM (op 07-09-2003)


Ah! Het ondergewaardeerde Carrera Servo! Fantastisch!

Heeft iemand de kurkuhtrekkuher gezien? Ik heb nl. een beetje last van verstopping...

bromde Paalsma om 09:14 PM (op 07-09-2003)


Ik vind dat we lang wachten op de labradorsandwiches die gisteren beloofd zijn.

bromde bicat om 09:16 PM (op 07-09-2003)


Ik vind, Baron, dat u de achtergelaten boodschappen op de kasteelwand met meer aandacht moet lezen.

DE BEREN ROOFDEN DE LABRADORS AAN DE WASLIJN!!

*PLOP*. Hier, Paalsma. Mijn koksmes.

bromde Marnix om 09:34 PM (op 07-09-2003)


Jamaar jamaar.
Beloofd is beloofd.

Maar u heeft een punt. Gelukkig had ik wat minder trek dan vorige week. Weet u nog dat ik dat hele vogelbek dier voor mezelf hield? En opat?

Waarom huilt Paalsma?

bromde Oostindisch blinde bicat om 09:37 PM (op 07-09-2003)


Paalsma denkt aan vroeger. En hij heeft een mes in zijn adellijke ster. Dat is waarschijnlijk de reden.

Dat vogelbekdier was trouwens een struisvogel. Maar u was te lam om dat feit ter discussie te stellen. Nog nooit eerder meegemaakt dat iemand zo'n compleet beest opat. In zeven minuten.

bromde Marnix om 09:47 PM (op 07-09-2003)


Hier, Bicat. Neem mijn sandwich maar. Er zit toch een beetje een vreemd smaakje aan.

bromde Adriana om 09:50 PM (op 07-09-2003)


Hmm... dat was geen vogelbekdier. Het was een ordinaire kip. Eén of andere onverlaat was met de Hummer achteruit over haar snaveltje gereden. Heer Bicat, het was slechts een kip.

Paalsma lacht, Paalsma huilt. Het is ook altijd wat met die kerel!

bromde familie om 09:52 PM (op 07-09-2003)


Ja, wat was het nou! Een kip of een struisvogel?

bromde Marnix om 10:21 PM (op 07-09-2003)


Ach, hoor nu toch. Ze spelen de Lindy-hop. Wie van de heren vergezelt mij naar de dansvloer?

bromde Star Spangled Adriana om 10:23 PM (op 07-09-2003)


Mag ik deze Polonaise van u?

Het smaakte naar Gier, overigens. Zo weet ik nog.

Hee, zullen we morgen een kermis opbouwen?

bromde Swinging Bicat om 10:24 PM (op 07-09-2003)


U danst heerlijk licht, Bicat.

Laten we op de kermis ook een wedstrijd kleiduiven schieten organiseren. Gieren zijn beschermd en zo hebben we een excuus.

bromde S.S. Adriana om 10:31 PM (op 07-09-2003)


Heeft iemand het Hummertje gezien dat bij de racebaan hoort?

Ik vloog een beetje hard uit de tarzanbocht, hihihi.

bromde Paalsma Schumacher om 10:45 PM (op 07-09-2003)


Ik zie Kiers in een Kilt over de baan Hollen.

Vlug, haal hem eraf. Er mocht een ongeluk gebeuren.

bromde bicat om 10:50 PM (op 07-09-2003)


Leuk en verrassend, zo'n spellenavond! Ik zie een flipperkast, een originele pacman, zeeslag per computer, twee pingpong tafels, een golfbaan, een vroege versie van De Kolonisten van Catan, electronisch pim-pam-pet, nog een flipperkast, een onmogelijk groot arcade-apparaat met echte cowboys die je uit stand moet neerknallen en een echte Kop van Jut. Waarom zou je op zo'n moment gaan dansen?

bromde Marnix om 10:54 PM (op 07-09-2003)


Daar kun je soms ineens zin in hebben.

bromde Adriana om 11:52 PM (op 07-09-2003)


Oh. Ja. Dat weet ik nog van vroeger.

Spontaniteit.

bromde Marnix om 11:54 PM (op 07-09-2003)


Je klinkt ineens een beetje bedrukt, Marnix. Zullen we dan maar een potje flipperen? Jij mag eerst.

bromde Adriana om 11:57 PM (op 07-09-2003)


Uit álle spellen in álle plekken op deze wereld, kies je uitgerekend flipperen. Daar ben ik dus echt heel slecht in.

bromde Marnix om 12:02 AM (op 08-09-2003)


Dit wordt een neerwaartse spiraal. Waar is die sofa?

bromde Adriana om 12:07 AM (op 08-09-2003)


Hier. Ik lig er al de hele avond op.

Kutberen.

bromde Marnix om 12:13 AM (op 08-09-2003)


En geen mens die zeikt over mijn verhaal. Dat 'de gewone man' bukowski kent bijvvorbeeld. dat kan helegaar niet. Lullen! En die kussens zijn gevuld met uitgetrokken mensenhaar man, bicat, lul. Gerrits, die zijn eten uitkotst uit dieetoverwegingen.

bromde Gerrits om 12:33 AM (op 08-09-2003)


En geen mens die zeikt over mijn verhaal. Dat 'de gewone man' bukowski kent bijvvorbeeld. dat kan helegaar niet. Lullen! En die kussens zijn gevuld met uitgetrokken mensenhaar man, bicat, lul. Gerrits, die zijn eten uitkotst uit dieetoverwegingen.

bromde Gerrits om 12:33 AM (op 08-09-2003)


Nee, blijf maar liggen, Marnix. Gerrits is beyond sofa. Wil jij een potje flipperen, Gerrits?

bromde Adriana om 12:36 AM (op 08-09-2003)


Het is dat ik een link van de heer Gerrits toegestuurd kreeg, maar ik vraag me toch ten zeerste af waarom u op deze website zou gaan kijken. Laat staan reageren met grote onzin. Niemand die de onderliggende gedachte van dit wonderlijke verhaal ziet. Volgens mij is het zelf zo dat de personen hier niet verder komen dan de gedachte 'hoe kan ik hier nou leuk uit de hoek komen?'. Zonder dat ik neerbuigend wil doen zou ik u toch willen adviseren om bezig te gaan met uw persoonlijke ontwikkeling. Het is verstandig om nu op de klok te kijken en in uw dagboek tijd en datum te noteren. Als ik zo vrij mag zijn om nog een tip te geven: je komt altijd op de plaats waar je naartoe gaat.

Met vriendelijke groet,

de heer Westra

bromde Westra om 01:00 AM (op 08-09-2003)


Ja.
Kopje koffie dan maar?

bromde familie om 01:06 AM (op 08-09-2003)


Psies! Wad hij sei!

*PLOP*

bromde Neon om 01:09 AM (op 08-09-2003)


Ik brak mijn nek trouwens over een aftandse flipperkast in de hal. Echt iets voor Marnix. Op bejaardentempo. Zelfs mijn schoonmoeder kan hiermee overweg!
http://www.illogicz.com/ice/examples/pinball2.php

bromde Neon om 01:37 AM (op 08-09-2003)


Ik kom net van de sofa geklommen en realiseer me dat ik wel heel vreemd heb gedroomd. Ik vind het allemaal een beetje eng worden hierzo.

bromde Kiers om 08:11 AM (op 08-09-2003)


Laten we weer naar Texel gaan en plannen maken om de duitse wadden te veroveren.

Met zo'n Westra er bij kom je alweer gauw in de sferen die ik probeerde te ontlopen door hier te komen.

bromde Lennard om 08:24 AM (op 08-09-2003)


Ik ben niet voor niets zo stil de laatste tijd...

bromde Lennard om 08:25 AM (op 08-09-2003)


De heer Westra is van een andere soort. Niet beter of slechter maar gewoon anders...

bromde Kiers om 09:24 AM (op 08-09-2003)


Hij heeft anders wel een punt.

Wat is eigenlijk de onderliggende gedachte van Gerrits' verhaal?
LSD is uit, neem het dus ook niet?

bromde Lennard om 10:12 AM (op 08-09-2003)


Of misschien dit:

Ik droom dat ik ejaculeer, maar vind geen natte plekken in bed?

bromde Lennard om 10:19 AM (op 08-09-2003)


Ik denk dat de onderliggende gedachte is dat hij president van de US of Fucking A wil worden.

Kunt u mij de schaal met gesauteerde buffeltestikels doorgeven? Ik heb veel zaad verschoten afgelopen weekend en hoorde zojuist dat buffeltestikels geslachtsdrift verhogend werken.

Heeft u ook zo een last van winderigheid?

bromde Kiers om 10:35 AM (op 08-09-2003)


Westra heeft gelijk. Het is tijd voor zelfontwikkeling.

Ik ga op dansles.

bromde Paalsma om 10:37 AM (op 08-09-2003)


Indien u echt veel verschoten hebt zo ik nog even wachten met geslachtsdrift verhogende hapjes. Zorg er eerst maar eens voor dat de zaadvoorraad weer op peil komt.
In de natuur is dat als volgt geregeld: veel zaad verschieten veroorzaakt winderigheid. Daardoor blijven de vrouwtjes een beetje op afstand en komt het zaad weer op peil.

bromde Lennard om 10:39 AM (op 08-09-2003)


Dat klinkt plausibel. Ga ik in de tussentijd met Paalsma op dansles. Kunt u mij in dat geval de Mexicaanse springbonen aanreiken?

bromde Kiers om 10:49 AM (op 08-09-2003)


Weet iemand een goed recept voor springbok?

Heb er net eentje afgeknald hier buiten op het domein. In volle sprint met kruisboog.

bromde Dick T. om 11:30 AM (op 08-09-2003)


Nog geluk dat je hem geraakt hebt.
Ik mik beter als ik stil sta. Ik hou toch al niet van hardloopwedstrijdjes tegen middeleeuwse wapens.

bromde Lennard om 11:32 AM (op 08-09-2003)


Springbok is het lekkerst gedroogd zoals in ophangen en laten uitdrogen. God, hoe heet dat ook alweer in Zuid Afrika? Gedroogde springbokkenpenis is als het neusje van de zalm.

bromde Kiers om 11:49 AM (op 08-09-2003)


Alleen met gekookte springbokkenklit. Anders is het gewoon springbokkenlul.

bromde Lennard om 12:03 PM (op 08-09-2003)


Er loopt iemand buiten aan de paarden te morrelen.

bromde bicat om 01:30 PM (op 08-09-2003)


(Hé, paarden. Even het vleesgehalte inschatten. Mmmm... gezonde buikjes. Niemand in de buurt?)

*SNIJD*

bromde Marnix om 02:00 PM (op 08-09-2003)


Wat een lucht komt daar nog af, heh.
Overigens. Wat zien ik. U heeft bakkebaarden die me bekend voorkomen.

bromde bicat om 02:40 PM (op 08-09-2003)


Laat Marnix maar even met die bakkebaarden. Dan heeft hij tenminste iets om over te schrijven.

bromde Lennard om 02:49 PM (op 08-09-2003)


Oei....
Ik ga nu te ver vind ik zelf.

bromde Lennard om 02:49 PM (op 08-09-2003)


Tweedehands. Overgenomen van Demis Roussos. Wat zijn ze nog mooi vol en stevig, hè!

bromde Marnix om 02:52 PM (op 08-09-2003)


...

bromde Marnix meewarig naar Lennard kijkend. om 02:54 PM (op 08-09-2003)


Ja sorry hoor Marnix.
Als Amsterdammers gaan vragen of je uit de provincie komt dan raakt me dat altijd even. Meestal bedoelen ze daarmee aan te geven hoe werelds ze zelf wel niet zijn omdat ze ooit eens naar de wannabee metropool zijn verhuisd.

En dan ga ik rare dingen zeggen.

bromde Lennard om 02:58 PM (op 08-09-2003)


Ik had het tegen Bicat.

bromde Marnix om 02:59 PM (op 08-09-2003)


Snap ik.

Ik hou al op.

bromde Lennard om 03:00 PM (op 08-09-2003)


Rondje van mij.

Waar waren we gebleven?

bromde Lennard om 03:03 PM (op 08-09-2003)


De broodjes paardenrosbief hebben vertraging, merk ik.

bromde bicat om 03:04 PM (op 08-09-2003)


Bakkebaarden.

bromde Marnix om 03:24 PM (op 08-09-2003)


Ik heb ze niet. Mijn baardgroei sluit niet aan bij de rest van de haargroei op mijn hoofd.

Toch een poging gewaagd, veel heb ik toch niet te verliezen vwb uiterlijk. Poging opgegeven.

bromde Lennard om 03:27 PM (op 08-09-2003)


Ziezo. De paardenpasteitjes zitten in de houtgestookte oven. Nog een minuutje of 20, schat ik. Zullen we even wat blikken omver gaan schieten?

bromde Marnix om 03:35 PM (op 08-09-2003)


Doe je wel voorzichtig, je zult zien dat het precies net die blikken zijn die kunnen doden.

En snel op het paard ervandoor zit er vandaag niet meer in vrees ik.

bromde Lennard om 03:38 PM (op 08-09-2003)


Lennard is grappig.
Dat is pure noodzaak begrijp ik. Niet erg schoon van uiterlijk? Maakt niet uit, 't is donker in Het Chateau.

bromde familie om 03:52 PM (op 08-09-2003)


Ah, we zijn, via het Wilde Westen en The Castle weer terug bij het Chateau. Dat kan hier allemaal, hè. De pasteitjes zijn klaar!

bromde Marnix om 04:05 PM (op 08-09-2003)


Ik dacht dat discodwergen achterstevoren op varkens reden. (Dat staat in de overleveringsmythe over het ontstaan van het hangbuikzwijn).

bromde Dixby ! om 04:08 PM (op 08-09-2003)


Over hangbuikzwijntjes gesproken, hoe zou het Hoof momenteel vergaan?

bromde Lennard om 04:12 PM (op 08-09-2003)


Met vrouw in New York. Vast heel goed. Leest zeker af en toe even mee. Gelukkig maar, anders zou ie bij thuiskomst meteen naar de verlaten camping snellen.

bromde familie om 04:20 PM (op 08-09-2003)


Ik geloof dat ik hem zie aankomen. Kijk maar goed naar dat stofwolkje aan de horizon. Zo te zien heeft hij een jonge bizon geschoten. Ik hoop maar dat hij niet de Winchester heeft gebruikt die ik hem heb meegegeven, die was niet voor bizons bedoelt.
En laat dat glas zeg ik je, ik drink mijn whiskey uit de fles.

bromde Dixby ! om 04:20 PM (op 08-09-2003)


Hee! Zijn er nog mensen uit de provincie aanwezig alhier!?

bromde dreadloki om 04:21 PM (op 08-09-2003)


Ah, de loggende dreader. Of was het nou de dreadende logger? Barman: een rondje van uw beste Texaanse wiet!

bromde Marnix om 04:26 PM (op 08-09-2003)


Laat gaan, gewaardeerde Marnix-mens! En neem een hijs van m'n zojuist gefabriceerde kokosnoot-wespen-mix.

Het einde is zoek en zal voorlopig niet gevonden worden.

bromde dreadloki om 04:28 PM (op 08-09-2003)


Pardon!?

bromde Bardame om 04:28 PM (op 08-09-2003)


Daarentegen, Struise Bardame, heb ik oren naar uw beste mescal, prefereerbaar inclusief worm.

En doe de rest ook slok.

bromde dreadloki om 04:32 PM (op 08-09-2003)


Oef, pittig spul. Ik hoest niet gauw, kan ik u verzekeren. Dat stijgt ook aardig snel naar het hoofd. Ik ga er geloof ik even bij zitten. Hé, mooie wandversieringen! Dode indiaan?

bromde Marnix om 04:33 PM (op 08-09-2003)


Wel verdomd, nog geen zes halen genomen en de lange weg huiswaarts moet alweer afgelegd worden!

bromde dreadloki om 04:54 PM (op 08-09-2003)


Sex wordt scrotulijk overschat. Als je eenmaal bent klaargekomen in een robo-suck wil je geen vrouwen meer. echt waar.

bromde Grrits om 05:13 PM (op 08-09-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)