huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Jong en fris maar geen hoer"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Jij"]

06/24/2003: "Jong en fris maar wel hoer"

Kiers,

Gebruikelijke recept, effe snel een verhaal uit de Russische Capriolen reeks. Deze keer jong en fris maar wel hoer. Oftwel,

"De sauna"

Tussen het zuipen door had ik twee dagen hard gewerkt. Nu zaten we uitgeblust te ontbijten in onze ontbijttent. Wij aten een gebakken eitje, sunny side up. Altijd sunny side up.

We is uiteraard M, V en ik. Vriend Z van de Kamer van Koophandel had ons vorige week verteld van een sauna met heerlijke jonge Moldavische meisjes. M stelt voor om deze sauna eens te gaan bezoeken. M belt Z en krijgt een nummer. M belt het nummer en krijgt een meisje.

Nee, ze is niet van de sauna maar ze kan wel een sauna voor ons vinden als we daar interesse in hebben. Is goed, en of ze dan ook meteen twee extra vriendinnen kan meenemen voor de 'massage'. Dat is dan $150 per stuk en dat is geen enkel probleem. M doet niet eens moeite om te onderhandelen. Ik heb zo het vermoeden dat het weer een duur avondje gaat worden.

Rond negenen stappen we in de Volga van M. Deze is uitgerust met een Rover motor dus hij trekt lekker. Ook heeft M een sirene en blauwe zwaailamp laten installeren. Zo illegaal als de neten, maar het rijdt lekker door, zeker bij de stoplichten.

Russen reageren nogal sterk op autoriteit en geen politieagent die vermoedt dat wij misschien een stel dronken Hollanders zijn in plaats van hardwerkende gerechtsdienaren (ok, V is geen Hollander maar een Rus, maar daarom niet minder dronken).

De privesauna ligt ergens op een afgelegen locatie. Voor de deur zien we drie afschuwelijk lekkere wijven staan; die moeten voor ons zijn. De sauna ziet er nogal louche uit en ik wil niet weten wat voor zwetende apen allemaal hebben liggen neuken op de bank waarop ik nu zit.

De meisjes zijn een beetje nerveus, de sfeer is licht gespannen. We bestellen Irish Coffee.

Ik heb mijn oog laten vallen op een meisje nummer 1 en ze zegt uit Tadjikistan te komen. Maar goed, V zegt dat hij Armando heet - ik kon mijn lach nauwelijks inhouden - en uit Belgie komt. We willen de meisjes in de waan laten dat we allemaal domme buitenlanders zijn zodat we hun gesprekken kunnen afluisteren.

We praten en praten, maken grapjes, hakken enkele Irish Coffees weg. Dan is het welletjes, er moet geneukt worden.

Meisje nummer 1 zegt dat ze niet van grote piemels houdt. M, de lafaard, zondert zich af in een apart kamertje alwaar zich een bad bevindt. Zo'n bad van het legionella-type. V en ik willen samen neuken en met name ook wisselen en dergelijke, godverdomme.

V neemt meisje nummer 2. Meisje nummer 2 zegt tegen meisje nummer 1 dat V een grote heeft.

Dan haalt meisje nummer 1 mijn gevaarte te voorschijn. Ik zie de teleurstelling op haar gezicht. Deze is duidelijk aanzienlijk groter dan ze gehoopt had. Ze zegt in het Russisch tegen nummer 2 dat mijne echt heel groot is.

Ik denk nog, jongens, dat valt allemaal wel mee. Dat geouwehoer over de grootte van de penis altijd hier in Rusland. Korreltje zout, denk ik altijd, hoewel ik me realiseer dat het niet de bedoeling is dat wij hen verstaan.

We neuken. We neuken heel lang. V is ondertussen al drie keer klaargekomen, maar ik blijf gewoon rammen. We wisselen wat posities. M komt binnen. Ik zwaai naar M. Knipoogje naar V. Dit meisje heeft een onwaarschijnlijk lekker apparaat, een superfiguur en tieten waar ik nog dagelijks van droom.

Maar ik kan niet komen. Waarom weet ik niet. Misschien de drank, het condoom, de vermoeidheid van mijn lichaam of het feit dat meisje nummer 1 niet wil zoenen. Dan kan ze nog zo nat worden en gillen, je wordt er toch aan herinnerd dat het een professional is. Ik weet het niet, ik miste die intimiteit. Dus uiteindelijk laat ik me Russisch aftrekken in de douche.

Wat mij betreft is de avond nog lang niet over. Maar de meisjes zijn moe. Vinden dat ze genoeg geneukt hebben. Nou, dat vinden wij dus niet. We bestellen nog een rondje drankjes en zetten de karaoke aan. Ja, in deze privesauna hebben ze ook een karaoke.

Eerst zingt M een paar liedjes en dan... ja dan kom ik in actie. Ik begin met Elton John's Your Song en ga via de Beatles naar Elvis, Are you lonesome tonight. Dit blijkt een van de favorieten van meisje nummer 1. Ze kruipt dicht tegen me aan.

Hoe gezellig het daarna nog werd, er werd niet meer geneukt. Rond drie-en stapten de meisjes in de taxi, niet voordat we hun telefoonnummers in mijn telefoon gestopt hadden. Voor in tijden van nood, je weet maar nooit.

Vervolgens reden wij - zo zat als maar zijn kan - met sirene door het centrum van de stad naar huis.

Met groeten,

Uw kameraad

Reedsch...8 toevoegingen...

Ik dacht dat de hoeren ook vanuit staatswege gereguleerd werden?

bromde bewegende om 07:10 PM (op 24-06-2003)


Er zijn hier zoveel hoeren, daar valt niet tegenop te reguleren!

bromde "Onze man uit de Oost" om 07:49 PM (op 24-06-2003)


Sterke verhalen Kiers!
Volgens mij neuk je nog geen deuk in een pak boter!

bromde Richard om 08:26 PM (op 24-06-2003)


HAHAHAHAHA!! (onbedaarlijk lang lachen) HAHAHAHAHAHA!! Nog nooit in Bangkok, Rio, Caracas of Moskou geweest? HAHAHAHAHA!! (bijna stikken van het onbedaarlijk lang lachen) Jij bent zonder twijfel nog geen 20 meter buiten je geboorteplaats geweest. En wat mij betreft blijf je daar.

Ach nee, wat loop ik nou te zeiken. Natuurlijk is dit allemaal fictie. HAHAHAHAHA!! (onbedaarlijk lang lachen)

bromde Kiers om 08:51 PM (op 24-06-2003)


Stel je voor dat je zoiets echt mee zou maken. HAHAHAHAHAHA!!!!!

bromde Ernie om 10:08 PM (op 24-06-2003)


Ik ken de vrouw die die sauna elke middag schoonmaakt, nog van vroeger. Ongelooflijk lekker wijf, maar ze stinkt altijd naar kaas uit de Kaukasus. En dan bedoel ik niet die lekkere kaas met die nootjes.

bromde Marnix om 12:26 AM (op 25-06-2003)


Geitekaas, als je begrijpt wat ik bedoel.

bromde Ernie om 09:24 AM (op 25-06-2003)


Uh. Nou. Ja hoor.

bromde Marnix om 09:26 AM (op 25-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)