huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Slaapkamer Drie"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Jong en fris maar wel hoer"]

06/23/2003: "Jong en fris maar geen hoer"

Hij verdient zijn brood in de olie en gasindustrie maar ik ken hem uit vroeger dagen. Laten we hem "onze man in de Oost" noemen en de Oost moet u zien als ergens in de voormalige Sovjet Unie.

Kiers,

Het heeft even geduurd maar hierbij een kort verhaal uit de reeks 'Capriolen in het Russische'.


"Jong en fris maar geen hoer"

Donderdag was een nationale feestdag. Dus woensdagavond was het druk in het Russische uitgaansleven. Desalniettemin was ik van plan om bijtijds naar huis te gaan. Met een paar Hollanders en V gegeten bij de Indier. Daarna wilde ik echt naar huis.

Maar P haalt me over om mee te gaan naar een tent die vroeger Shields heette, maar tegenwoordig BT heet. Dit is de tent waar alle low-life Britten hun goedkope Russische wijven oppikken. Ik had het dus al snel gehad in de BT en wilde naar een andere kroeg.

Toen wij die avond in de andere kroeg kwamen, was het al gezellig druk. Live muziek, dansen, je weet hoe dat gaat. Er was een meisje op wie ik mijn zinnen had gezet. Er was echter een probleem. Er liepen twee vriendinnen van mijn vriendin rond.

Nu heb ik officieel geen vaste relatie met mijn vriendin, maar de frequentie waarmee wij sexueel contact hebben, doet toch anders vermoeden. Het leek me geen goede zet om voor de ogen van haar vriendinnen een of ander mokkel te gaan zitten aflebberen.

Met een van de vriendinnen van mijn vriendin heb ik trouwens wel eens gezoend, dus die was in potentie ook nog jaloers. Ik vermoedde dat zij hierover niets tegen mijn vriendin had verteld, maar als ik nu ordinair ging hoereren met weer een andere dame dan kon ik wel eens een hoop gezeik krijgen. En daar zit niemand op te wachten.

Ze heette O en die kende ik nog niet. Die naam. En ik ging slechts dansen met O. Ik ging praten met O. Ik kromde mij in alle bochten met O want het kon toch niet lijken op keihard versieren.

Even later verlieten de twee vriendinnen van mijn vriendin het pand en had ik vrij spel. Ik moest O alleen nog even losweken van haar vriendin die met een Slowaak aan het vozen was.

Enkele tequilas later was het buiten licht en zat ik in een taxi naar huis. Met O naast me en allebei goed typsy.

Thuis aangekomen viel het me op dat O geen Engels sprak. Ik kon het me niet herinneren, maar kennelijk heb ik de hele avond Russisch met haar zitten lullen.

O trekt haar jas uit. Dan zegt ze dat ik haar honderd dollar moet geven.
Daar heb je d'r weer een, denk ik. Kijk, technisch gezien kan ik dit gewoon geen hoer noemen. Ze denken dat je poen hebt en proberen het gewoon. Ik zeg haar dat ze geen rooie rotcent krijgt (vrij vertaald naar het Russisch) en dat ze dan beter haar jas weer kan aantrekken en naar huis kan gaan.

Een drie-tiende minuut later ligt ze in mijn bed. We hebben heerlijke sex.
Ze heeft een jong en fris kutje waar ik uren naar zou kunnen kijken. Wij bevredigen elkaar oraal. We copuleren als wilde dieren. Ik kom over haar stevige jonge borsten.

Ik ben gelukkig.

Met vriendelijke Russische groet,

Uw kameraad

Reedsch...2 toevoegingen...

Misschien moet je deze verhalen gaan bundelen...

online PDF aanbieden met een voorkantje, zoals Reet zijn alle 17 de bom CD...

bromde Sabine om 08:11 AM (op 24-06-2003)


Ik verwacht binnenkort een documentaire

"Amateur erotiek op het Internet"

Nedstat cut and paste :

24 juni 12:21 Publieke Omroep, Hilversum, Nederland

bromde Subigo om 12:25 PM (op 24-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)