huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Bartje van het land"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Maar,"]

06/14/2003: "Mijn Rolex"


Als ik autorij in mijn getunede GTI leg ik mijn linkerpols altijd op het stuur. Helemaal bovenop mijn stuur leg ik mijn pols neer zodat echt helemaal on top mijn horloge goed zichtbaar is. Mijn horloge is een Rolex en het is een hele gave Rolex.

Zijn er maar twee van op de hele wereld. Heb ik gekocht van een vriend van me met goede connecties. Helemaal van witgoud, ook van binnen. Kunnen kopen voor een prikkie.

Ze zeggen wel eens dat de auto het verlengstuk van de penis is voor een man maar ik heb zo'n klein pikkie dat ik nog een dure klok erbij moest hebben. Daarom heb ik een dure Rolex.

Als ik dan zo aan het auto rijden ben en ik met mijn rechterhand zenuwachtig aan de versnellingspook zit, kijk ik steeds links naast me om te kijken of er wel mensen naar de bovenkant van mijn stuur kijken. Ik speel zenuwachtig met de versnellingspook omdat ik eigenlijk zenuwachtig ben dat mensen niet naar mijn Rolex kijken.

Ook in de kroeg heb ik dan de schakel net een tandje te groot staan. Dat mijn Rolex lekker soepel over mijn pols heen en weer glijdt zodat mensen mijn Rolex horen en zien bewegen. Mijn Rolex is een echte want je hebt wel eens van die patsers die kopen dan zo'n neppert. Maar ik kan het verschil horen. Die nepperts klinken veel te blikkerig maar mijn echte Rolex heeft dat niet.

Net dat gaatje te los is juist goed. Komt'ie mooi onder mijn overhemd uit. Of als ik door mijn haar strijk. Ik strijk altijd met mijn linkerhand door mijn haar zodat ik eerst lekker hoog door de kroeg met mijn Rolex kan zwaaien voordat ik heel langzaam door mijn haar strijk. Vinden die chicks wel geil. Zien ze tenminste dat ik wat poen heb en een baco voor ze kan kopen.

En mijn Rolex is waterdicht. Heb je ook niet bij die nepperts. Gaat eerst dat klokkie af bij die gasten als ze het water induiken. Hahaha! Bij mij niet hoor. Eerst even mijn zak rechtleggen in mijn strakke zwembroek. Met de linkerhand natuurlijk want dan kunnen ze mijn Rolex goed zien bewegen. En dan spring ik zo met die dikke duikklok van me in het water.

Ik ontleen veel van mijn identiteit aan mijn Rolex maar als ik echt heel eerlijk met je ben zeg ik: mijn Rolex is toch nog een klein beetje gaver dan ik.

Reedsch...3 toevoegingen...

Mijn rolex is zo nep dattie mooi is!!!

bromde Dr.D om 05:06 AM (op 15-06-2003)


Liever een neprolex dan een kunstpols.

bromde bicat om 09:27 PM (op 15-06-2003)


Persoonlijk heb ik liever de Submariner Datejust Staal. Wel zo mooi, niet zo patserig, en ook wel heel stoer!

bromde King om 10:44 AM (op 16-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)