huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "De ultiem strakke kont"] [Huiswaarts] [volgende bral: "onze toekomst"]

06/02/2003: "Geachte heer Langenhoff,"


Na uw advertentie te hebben gelezen in het vakblad, heb ik een Indonesische vrouw bij u besteld. Uw advertentie sprak lovend over originele Indonesische vrouwen met name uit de regio Surabaya.

Op dit moment is het helaas zeer matig gesteld met mijn sexuele leven en dat is ondanks de door u voorgeschreven 30x toeren.

In de door u geschetste normaalverdeling die opgaat voor Indonesische vrouwen valt mijn model Esther aan de rechterkant. De linkerkant is hyperactief en die wil je bij Indonesische vrouwen ook niet meemaken maar ik had graag een notering bovenop de normaalverdeling gezien. Gewoon gemiddeld voor Indonesische dames had mij wel leuk geleken.

Met andere woorden het begint mij reeds te vervelen na een maand. Alleen onder de dekens anders is het te koud zegt ze, tegelijk klaarkomen want dat is het lekkerste, van beffen krijgt ze jeuk in haar voeten en van jeuk in haar voeten komt ze niet klaar. Dat klinkt op zich logisch want dat lukt mij ook niet.

Achterom doet het pijn en dat is voor het eerst dat ik dat hoor met mijn toch maar gemiddelde snikkel. Esther wil alleen maar onderop.

Pijpen doet ze wel eens maar dat is alleen als ik met het contract van uw firma wapper en voorvocht vindt ze smerig. Het genoegen van mijn hele plak zaad tegen haar huig heb ik dan ook nog niet mogen proeven. Bovendien, een beetje meer geluid en beweging had zeker ook gemogen.

Alleen uw model Karin heeft het gepresteerd in mijn carriere om volkomen stil te blijven liggen als ik haar aan het beffen was. Waar Karin dood was, is Esther schijndood. Veel beweegt het allemaal niet.

Dit zijn de klachten zo ongeveer. Meer heb ik bovendien niet mogen meemaken van uw Esther in de maand dat ik haar nu heb.
Nou moet ik zeggen dat haar volschieten wel een ultieme ervaring is maar dat heb ik met de bouvier van de buren ook en bovendien heb je het over 20 seconden van het verhaal. Een beetje voorgloeien als opwarmer in wat andere standen dan het "retourtje Almere in een Daewoo", zoals u dat zo mooi zegt
in uw advertentie, lijkt me wel leuk.

Bij nader onderzoek van Esther ben ik een herkenningsteken tegengekomen en wel op de binnenkant bil. Esther heeft daar een stempel zitten van Dienst Immigratie stad Nijmegen met jaargang 1978. Ik vermoed dat mijn Esther is opgegroeid in Nijmegen.

Ik ben dan ook bevreesd voor een foutje op uw verzendafdeling en dat mij een geadopteerd model is toegezonden. Hoewel ik toch nadrukkellijk heb gevraagd om een "Surabaya Original".

Aan een adoptief model heb ik helemaal niets. Dat is net zo Nederlands en neukt net zo slecht als die blonde polderhoeren die u een half jaar geleden voor afbraakprijzen van de hand deed.

Graag wil ik dan ook gebruik maken van de clausule in het contract met betrekking tot garantievoorwaarden en mijn model Esther terugzenden.

Wilt u mij een "Surabaya Original" daar voor in de plaats toesturen en checkt u even de binnenkant billen voor de zekerheid. Daar moet het egaal bruin zijn zonder rare stempels van immigratiediensten.

Met vriendelijke groet,
Kiers

Reedsch...11 toevoegingen...

Zo is dat, laat u toch niet oplichten, potjandorie! Dat zal ze leren.

bromde Dreknek om 01:37 AM (op 02-06-2003)


Psst.. Pigmee kopen?

bromde Arno om 01:42 AM (op 02-06-2003)


Geachte heer Kiers,

Onze excuses voor de gang van zaken. De actie was een zeer groot succes en de modellen waren niet aan te slepen. Als gevolg daarvan is het mogelijk dat er foutjes in de selectie geslopen zijn.

Wij nemen Esther dan ook zonder problemen terug. Het probleem is echter dat de voorraad compleet uitgeput is.

Het enige dat ik u aan kan bieden is een Russische van Chinese origine. Deze modellen roesten weliswaar wat sneller door van onderen, maar zijn wel extra beleefd. Ze blijven u onder alle omstandigheden vouvoyeren.

Laat u mij volgaarne weten of u van dit aanbod gebruik wilt maken.

Met vriendelijke groet,
De heer Langenhoff

bromde Joepie om 07:27 AM (op 02-06-2003)


Al eens een dame uit hongerend Afrika overwogen? Scheelt een stuk in de verzendkosten.

bromde otto om 08:45 AM (op 02-06-2003)


Geachte heer Langenhoff,

Stuurt u haar maar. Uit de serie "Idiote Reisverhalen" las ik laatst de volgende passage:

Svetlana was van Chinese origine (een spleetoog dus, toch al niet mijn favoriete smaak) en verder was ze naar mijn mening volkomen gestoord. Ze bleef mij maar aanmoedigen tijdens het copuleren in het Russisch. Wat ze zei was voorbij lachwekkend; vrij vertaald: jongetje, jongetje (86x) meneer, meneer (134x). Uiteindelijk was het toch drie keer volle bak voor haar (in de mond dus voor alle duidelijkheid). En natuurlijk heeft ze me even gemasseerd.

De volgende dag werd ik wakker van het dichtslaan van de deur. Later hoor ik dat ze de hele dag niet op haar werk is komen opdagen zonder af te bellen. Een andere secretaresse zou mij later vertellen dat ze zich na deze nacht tien jaar jonger voelde. Al met al is het in de toekomst misschien interessant om contacten in de Doema te hebben, maar dit was niet een experiment dat zich vaker moet herhalen. Ik wist dan ook niet hoe snel ik het papiertje met haar telefoonnummer dat ze bij de deur had achtergelaten ritueel moest verbranden.

bromde Kiers om 10:57 AM (op 02-06-2003)


tievus, ik heb me welgans k'pot gelacht! Kiers=stoeah.

bromde Dond'rKloat'n om 02:40 PM (op 02-06-2003)


Dief!

bromde Boris om 02:41 PM (op 02-06-2003)


Verklaar je nader Boris! Dief roepen is makkelijk, maar waar blijft de bewijslast, als je er zelf weer als een (jawel) dief in het donker vandoor gaat!

bromde King om 04:02 PM (op 02-06-2003)


Kiers heerscht wederom in zware mate..
Ik benoem u hierbij tot liefdes baby van het jaar !!

bromde Subigo om 10:13 PM (op 02-06-2003)


Kiers pleegt niet alleen plagiaat, hij schendt ook nog het beroepsgeheim van de Neukclub. Waarvan hij notabene zelf oprichter is!

bromde Boris om 11:12 PM (op 02-06-2003)


Neukt Kiers ja??

bromde Arno om 11:49 PM (op 02-06-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)