huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Kylie Minoque (komt er niet in voor; maar geil is het wel)"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Geachte heer Langenhoff,"]

06/01/2003: "De ultiem strakke kont"

Het summum op gebied van strakke kont is voorbehouden aan de negerin. De slanke afgetrainde negerinnenkont voldoet perfect aan de beschrijving van kuiltjes aan de zijkant en uitbouw naar de achterkant. Echter, op de een of andere manier valt dit prototype ultiem strakke kont niet in de smaak bij mannen.

Witte mannen vallen niet op dit type en kleur kont omdat de meeste witte mannen als appels niet ver van hun boom vallen en zelf een witte kont hebben en daarom ook van hun vrouw eisen dat ze een witte kont hebben.

Donkere mannen vallen ook al niet op deze ultiem strakke negerinnenkont en dat komt doordat het gros van de donkere mannen op deze aardkloot het liefst een volle zwarte kont ziet. Dus niet alleen uitbouw naar achteren maar ook uitbouw aan de zijkant. Als teken van vruchtbaarheid. In de Nederlandse volksmond gewoon dikke kont genoemd.

De ranke vrouwspersoon met donkere huidskleur en priemenend strak achterwerk is mijns inziens dan ook een ten onrechte verwaarloosde groep, qua aandacht.
Dientengevolge een gewillige groep om te benaderen indien op zoek naar huwelijkspartner.

Reedsch...3 toevoegingen...

Kijk eens bij BabyGrandpa die wegsmelt met, eerlijk is heerlijk, mooie strakke dameskonten. Hij zit het al helemaal schudden bij het lokale fetival.

bromde Novecento om 06:38 PM (op 01-06-2003)


Op zich geen onaardige analyse, ware het echter niet dat de strakke negerkont heel aardig is om mee te trouwen , maar dat onderzoek heeft uitgewezen dat de strakheid razendsnel verdwijnt na het aangaan van het huwelijk. De zogenaamde dikke kont doet sneller zijn intrede dan u lief is. Conclusie: laat u warmen door de strakke kont nu het nog kan, maar trouw er zeker niet mee!

bromde King om 04:05 PM (op 02-06-2003)


sinds wanneer kan er getrouwd worden met een kont, al dan niet strak?

bromde bronja om 10:05 PM (op 03-06-2003)






huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)