huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "Mijn wereld is roze"] [Huiswaarts] [volgende bral: "de kliek"]

05/25/2003: "Bicat's weekhoroscoop: 26 mei t/m 1 juni"

Het zijn onzekere tijden. Massa-ontslagen. Nog meer blauwtjes in de kroeg. Maar dat hoeft helemaal niet! Wij van 'bicat' stellen kosteloos onze paranormale talenten ter beschikking. Vanaf heden:

Bicat's weekhoroscoop


Ram
Deze week kom je ontzettend veel vrouwen met haar en ogen tegen. Een oude vriend vertelt je dat je eigenlijk al jaren uit je bek stinkt. Op donderdag zult u pijnlijk in uw portemonee getroffen worden. Het is niets in vergelijking met het onheil dat u vrijdag of zaterdag zal overkomen. Zoek klassieke muziek op. Daarbij bent u veilig. Donderdag heeft u een vrije dag.

Stier
Als u in het begin van de komende week niet masturbeert zult u aan het einde daarvan merken dat u veel geiler bent. Uw hoerige buur zal daar dankbaar voor zijn. Blijf vrijdag thuis; een marsmannetje zal u visiteren om een 3-tal foetussen in uw buik te planten. Half November poept u deze al bloedend wel weer uit. Neem elke dag een kijkje bij Dr-D. Goed voor de hart- en bloedvaten. U zult de week vol herwonnen levensvreugde en rijker van kennis afsluiten.

Tweelingen
Jullie kunnen maar beter een week in je nest blijven liggen. Ernstige verstoringen in de relationele sfeer zullen u dinsdag of woensdag treffen. Vrijdag is dé dag voor een afspraakje met een oude klasgenoot. Neemt u condooms mee. Tip: Was uw geslachtsorgaan beter... de vliegen zullen dan vanzelf verdwijnen.

Kreeft
Kreeft toch! Het zou u niet misstaan eens een goed boek te lezen over de Tweede Wereldoorlog. Zoals u zich nu opstelt zet u het mes in de rug van de slachtoffers van het nazi-regime en geeft u ze nog een doodschop na ook. Kom op zeg. Wees je partner eens ter wille en doe ook eens met hem/haar wat je eigenlijk niet wil, en pijnlijk vindt. Op zaterdag zult u daar de vruchten van plukken. Verder wordt deze week net zoals voorgaande. Saai en prozacverslindend. Gauw vergeten maar.

Leeuw
Voor de Leeuwen wordt het een week om nooit te vergeten. Die Steenbok waar je al weken een oogje op hebt laat duidelijk merken wel in te zijn voor een fikse copuleer-sessie. Alle opmerkingen ten spijt, ontvang je nog steeds SMS-jes van dat nare sujet. Probeer er niet teveel energie in te steken. Het probleem lost dan vanzelf op.

Maagd
Let wel Maagd, als je tegen het einde van deze week niet op je pukkelbek geslagen wil worden moet je binnen 2 werkdagen 250 euro overmaken op bankrekeningnummer 42.28.84.921 ten name van Bicat BV te Enschede. En trek eens een andere onderbroek aan. Deze staat stijf van opwinding. Maandag is een dag waarop uw week pas echt begint. Doe uw voordeel met deze voorkennis.

Weegschaal
Woensdag zul je een pikante maaltijd verorberen. Je ontmoet ook deze week weer die zwakzinnige. Wees niet te mild voor hem; je baas is het immers ook niet altijd voor jou. Op donderdag verslaap je je. De snol die je de avond daarvoor aansprak zal je wekker namelijk verkankeren. Koop een staatslot. Wordt u er niet vrolijker van dan wellicht de sigarenboer. Mijdt deze week volkomenkut.com.

Schorpioen
Ha die Schorpioen! Deze week ga je een grap maken die ook begrepen wordt. Op seksueel gebied piekt u. De junkmail-nieuwsbrief gaat deze week over jou; zie het als een compliment voor al het werk dat je verzet hebt in de fietsenkelder. Smeer je lippen eens in met Labello; je loopt voor schut zo. De sterren zijn wat onduidelijk over je band met André Hazes.

Boogschutter
Hee die Boogschutter. In het midden van de week zul je een uitnodiging ontvangen die binnen 3 uren weer ingetrokken zal worden. Laat niet over je heenlopen en spuug de betrokkenen in het gezicht. De man/vrouw die vorige week nog zei dat je naar poep rook; toont woensdag wel érg veel interesse in je. Negeren die hap. In het weekend bedrijf je vonkende kets-sex met drie verschillende partners. Verder geen tegenslagen.

Steenbok
de komende week staat voor u in het teken van opoffering. Ga ver om bepaalde doelen te bereiken. De sterren zijn er serieus over; verwen uw ergste vijand oraal. De vijand zal dan verzwakken. Eet donderdag rode bieten. In het weekend zult u minder geld uitgeven dan normaal. Trek eens een ander shirt aan. Op dinsdag moet je niet vergeten te kauwen en slikken. Het eten zou zich anders ook maar in je bakkes ophopen. Vrijdag bestaat de mogelijkheid dat je urine roodgekleurd is.

Waterman
Beste Waterman, die weblogger waar je al een tijdje fanatiek reageert vertelt je deze week hoe er nu werkelijk over je gedacht wordt. Vat het niet te licht op; hier spelen andere krachten mee. Alle dagen zijn uitstekende dagen om te ontlasten. Zaterdag kunnen er niersteentjes opspelen. Eet je wel gezond?

Vis
Vis. De komende week zult u uw ontlasting goed in de gaten moeten houden; iets dat u ingeslikt heeft kan daar weer tevoorschijn komen. Lieg tegen je baas over zijn vrouw. De eerste klappen zullen pijn doen maar uiteindelijk zal het een leer-moment worden. Zaterdag is de dag voor ademhaling. Oh, en woensdag mist u een deadline. Wedden?

Reedsch...11 toevoegingen...

Kunt u ook vast de horoscopen voor week 33 in het jaar 2036 maken? Bij voorbaat dank.

bromde otto om 09:54 AM (op 25-05-2003)


Ik als weegschaal, kan niet wachten tot het woensdag is.

bromde Rick om 10:41 AM (op 25-05-2003)


Ik ben Ram maar moet verdomme donderdag werken! (heb de rest van de week vrij overigens)

bromde Zeke om 01:55 PM (op 25-05-2003)


Mijn grappen worden begrepen, ik piek sexueel en de junkmail gaat over mij..
WAT EEN TOPWEEK!!

bromde Arno om 02:18 PM (op 25-05-2003)


Oftewel, flink masturberen en vrijdag uit logeren is het devies..

bromde CiNNeR om 03:14 PM (op 25-05-2003)


Goh, nooit geweten dat wassen een remedie is tegen de vliegen om mijn leuter.

bromde Ralph om 04:49 PM (op 25-05-2003)


Ik ben een Chinees en mis het sterrebeeld walvis.

bromde Kiers om 04:52 PM (op 25-05-2003)


"U heeft iets ingeslikt en zult het in uw ontlasting tegenkomen?"

Wauw. Zo concreet is de horoscoop van de Telegraaf nooit.

bromde Paul om 07:39 PM (op 25-05-2003)


De Telegraaf is ook een klotekrant.

bromde Ralph om 08:22 PM (op 25-05-2003)


arno: eindelijk begrijpen mensen onze grappen :-)

bromde m2thap om 08:43 PM (op 25-05-2003)


BAH! TREKT ALLEN TEN STRIJDE TEGEN DE KWAKZALVERS!

bromde Stichting Wij Weten Het Ook Niet om 09:41 PM (op 25-05-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)