huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


[vorige bral: "(mis)"] [Huiswaarts] [volgende bral: "Bicat's weekhoroscoop: 26 mei t/m 1 juni"]

05/23/2003: "Mijn wereld is roze"

Normaliter ziet mijn wereld roze. Kutjesroze welteverstaan van de Thaise, Laotiaanse, Fillipijnse en Vietnameze kutjes die ik op mijn verre reizen tegenkom. Gladbruin fragielkrokant van buiten en zeiknatschuimende klets met bellen en bubbelroze van binnen. Gladribbelige binnenwanden van kleine meisjes. Zo begin ik het liefst mijn dag. "One ge-erecteerde uitglijer voor de lunch-a-day, keeps the docter away", zeg ik altijd maar.

Maar... mijn wereld ziet er ook wel eens bruin uit. En dat is meer aarsbruin als ik de dames cq meisjes van plezier omdraai en voor mijn zuurverdiende centjes de maagdelijke walnootjes van de dames besluit uit te wonen. Tot aan mijn rimpelige ouwe en bijna kale witte zak welteverstaan want voor minder doen we het niet. Kleine geile krengen.

Ook is mijn wereld wel eens groen. Groen van de nacht ervoor als ik me weer te barsten heb gezopen aan dat zoete bocht van die Mehkong whisky en ik de hele ochtend gal lig te kotsen. Groene gladde brokken gal. Om te kotsen zo groen.

Mijn dagen op deze wereld willen ook wel eens pikzwart zijn als ik echt het licht uit de ogen heb gedronken aan hetzelfde schunnige tynnef dat die spleetogen Mehkong noemen. Nou ja, daar begon de avond dan mee want als ik echt niets meer zie in de ochtend dan weet ik dat ik halverwege de avond aan de Gin ben gegaan. Van die zelfgestookte Gin die uit de bossen komt. Lekker aggressief komt dat rechtsreeks je hersens binnenvliegen.

Maar hallucineren ga ik pas echt van de heroine die die gasten verbouwen en daarvan wordt mijn wereld donkerroze maar wat me laatst overkwam slaat alles.

Kom ik daar in zo'n roze pagina. Wat? "Roze vagina?". Ergens achter in mijn hoofd echoot een roze vagina. Nee, vieze ouwe geile kleine kinderneuker, een roze webpagina. Zo roze had ik het nog niet gezien.

Zit ik in zo'n zweterig klein hok hier in Pattaya op dat fucking internet naar huis te surfen, kom ik me daar een partij ellende tegen!!

http://www.merelroze.com

Jeemig de peemig wat zijn jullie hier aan het doen vraag ik me af. Waar iedereen maar uitkotst wat 'ie op zo een dag dan meemaaakt.
En dat is het probleem. Jullie maken niks mee dus waarom zou je het uitkotsen? Als er bij mij niets meer uitkomt stop ik toch ook met kotsen?

befbaviaan, bieslog, geilecharlotte, chchcha, cockieinjeanus, fuckelmer, sjonneke, kommainjepunt, lijntjesnuiven, blow, hardleers, mijn kop thee is eindelijk leeg, mislukt, prostaatkanker, frolic, sikkeneurigma, herbaljam, vandenboeinants, vandermaachdelijckvlies, webgerms, incoma, erectie, sniper, nihilisten, nichtentv, vibroliber...om maar een paar nietsnutten te noemen.

Kleine nietszeggende bloemlezing: Hallo peoples! Ontvangt u mij?! Jippie.
'Jemig jij doet leuke dingen zeg', zei hij. Het leven is boel jippie.
Juichend en springend kwamen we het notariskantoor uit. No nuts, no glory.
We are nuts, we will never reach no glory. Op het brede pad met losse steentjes ejaculeerden we over elkaar heen en tongzoenden we van geluk. De buitenste twee deden een high five. Ik eis een onderzoek voor de algehele volksgezondheid. Ome Bicat komt langsrijden in zijn Volvo en kijkt ons aan alsof hij nog nooit drie idiote pubers met een kwak snot op het voorhoofd heeft gezien. Maar dan anders. We waren erover uit!! We gingen thee kopen!
Jippie, het leven is veurrukkellijk eenvoudig jippie! Brr koud bah grom.
Merel, mag ik met je meedoen? Whooopieeeee!

Ennneuh... drie miljoen reacties natuurlijk op zoveel nietsheid. Ik heb niets te doen, jij hebt niets te doen, hij heeft niets te doen, wij hebben geen van allen iets te doen... en zo voort. Als er nog een beetje van die champagne over is... 41 smilies...Ik hou van je! Dank je wel, ik kan je wel tongzoenen van geluk. En veel highfiven natuurlijk! Kan wel janken, ook.

.....en meer van die muk die gaat over hoe we door de stad fietsen, welk gebreid wollen mutsje we vandaag dragen en of jij ook leuk door het park hebt gelopen.

Dat vuile decadente Vondelpark van je met je nep hippies en je tragisch hiptrendy yippie 'bergfiets-in-de-stad-volk' achteruitfietsend met twee babies erop en een walkman op je over the edge hoofd met
zaagsel. Whoopie wow! Ook nog newtrancedanceagesoulfunkmegamix op de dvdspeler met afstandsbediening, haren in de war, in mijn rooie Puma heuptasje.

Ik zal het kort houden. Het wordt tijd dat je naar de lijmsnuivende buitenwijken van Calcutta komt. Waar een rioolrat er dikker uitziet dan het heroine hoertje van tien dat ik van de week achterlijk hard zonder rubber in haar aarsje moest nemen.

Sta ik daar tussen die twee golfplaten huisjes met mijn broek op de enkels en de poten in het open riool. Net voor 50 cent aan Ringit aan dat kind gegeven, komt er een geesteszieke fetish-man zwaaiend met een pistool op me af: "you fuck, me look".

Levensgevaarlijke mannen zijn dat, douwen zo een pistool in je mond en laten ook de broek zakken. Dan moet je pijlsnel een vinger in hum aars stoppen anders schieten ze je lek.

"Kiers, wat ben je nou aan het doen, man? Kijk nou wat je doet, met je afgemaakte antropologie studie", schiet er nog net door me heen. Maar veel tijd om te denken had ik niet want onderaan mijn achillespees, diep in de stront van het riool, begint een rat te knagen.

Met mijn linkerhand omklem ik het smekende kindhoertje bij haar uitgemergelde middeltje. Ik rammel haar hoofd hard tegen de golfplaten. Haar getrokken tandeloze bekkie laat sporen van bloed zien. Niet gek ook, de fetish-man heeft haar een bloedlip geslagen.

Ik mag dan een gewone rape-tourist zijn maar die lokale gasten maken het veel bonter. Deze rape-tourist-fetishist laat er geen gras over groeien. Hij raakt behoorlijk geil van me als ik die kleine aap eens goed anaal aframmel.

Hij trekt een klein bruin flesje poppers tevoorschijn en brult dat ik nu twee vingers diep in zijn aars moet duwen. "Two!! Deep!! You fuck, me look".
Met zijn andere hand houdt hij het geladen pistool in mijn mondholte, de trillende vingers om de trekker.

Ik neuk mezelf door het kleine meisje heen en stop de rechterwijs- en middelvinger diep bij de rape-tourist-fetishist naar binnen. Het is net alsof ik mezelf door hem heen aftrek. We zijn nu alledrie in hoge staat van opwinding en ik hoop dat de trekker niet overgaat. Dan hangen mijn hersens tegen het grijze golfplaten metaal naast de bloedlip van het heroine kindhoertje. Wel erg geil dit. Please kill me, 'cause that would thrill me!!

Zal ik je de details van de ejaculatie besparen? Dat is een beetje een smerig verhaal. Er zijn al genoeg rare dingen die ik hier meemaak. Sniff movies? Seen that, been there. Sniff movies zijn voor mietjes en filmsterren.

Daarom zit ik nu in Pattaya. Om even lekker uit te rusten van Calcutta. Pattaya is een rustige kinderspeelplaats vergeleken bij het open riool van Calcutta.

Get real, Merel: wordt wakker en kom uit die virtuele wereld die beeldbuis heet en dat fucking keybord van je. Kleed je eens uit en sta eens naakt in de wereld zonder al die roze digidope die je slikt en je gekoeterwaal over niets. Geef eens een hogere boodschap mee aan het volk ipv je pak appelsap te beschrijven dat je in je kankerkoelkast bewaart.
Nu ben ik mij in Thailand in het Boeddhisme aan het verdiepen. Bij Merel schreef ik dan ook het volgende commentaar:

"Belangrijk is: om te leren geven en te leren ontvangen. Zoals je (Merel) al schreef was ontvangen niet eenvoudig, pas nadat er een reden was gegeven lukte dat. Ben je het waard om iets te krijgen, gewoon omdat het je geschonken wordt? Durf/kan je ontvangen? Als je kunt geven gewoon om te geven (dus niet om te helpen, want wat is helpen? En wie moet er geholpen worden? En is helpen niet vaak egocentrisch? Of uit arrogantie?) dan is ontvangen ook een stuk eenvoudiger. Eigenlijk is dan geven en ontvangen hetzelfde. Zonder ontvanger geen gever en andersom. Wat kun je geven als je niets kan ontvangen? Geef! Ontvang!"

Liever had ik geschreven:

Graag geef ik je een grote dikke kledder bukake op je holle naieve hoofje en dat je bij het nuttigen van een kopje thee je mag verslikken in je kamillekoekje met niet bespoten tuinkruiden geplukt op correkte wijze en vooral niet door bruine kinderhandjes die in mijn optiek op verre sexreizen toch het lekkerst trekken mits zonder eelt van mijn geile dikke Duitse voorganger, vieze slijmerige wollensokken rukkers dat jullie er zijn en jullie zijn verdomme nog met veel ook. Lijkt wel een gekkehuis.

Maar dat staat dan weer zo onaardig.

Kom eens naar de grote stad, het is hier geiler en rozer dan je denkt. Maar dan wil ik je wel ontmoeten achter het station en eerst in een urinoir aan je kutje ruiken. Aan je roze kale kutje dat waarschijnlijk nog niet naar urine riekt. Daarom wil ik in een openbaar urinoir aan je kutje ruiken zodat ik zeker weten stevig zoute donkergele ouwemanne zeik ruik.

En als laatste wil ik aan je adem ruiken. Ik wil je maagdelijke adem ruiken want die ruikt zeker weten naar bleke warme moedermelk.

Reedsch...29 toevoegingen...

Wow.
Ik ben er stil van.
Maar waar je toch steeds die thee vandaan haalt?

bromde Merel om 05:28 PM (op 23-05-2003)


Blokje kaas dan maar?

bromde Olaf om 10:34 PM (op 23-05-2003)


Hm.

bromde Pascal om 11:27 PM (op 23-05-2003)


Goed verhaal..... Heerlijk Bicat, gaat weer lekker zo!

bromde Ralph om 01:24 AM (op 24-05-2003)


Pffff. Open riool van Calcutta? Stelt geen ruk voor... Aangeveegd elitedorp is dat! Je zou kelder eens moeten zien! Daar heb je pas kind-hoertjes!
En rape-tourist-fetishist-fetishisten, en niet met pistooltjes maar met C4-gordels!

bromde Oersoep om 09:43 AM (op 24-05-2003)


doe niet zo negatief man!

bromde zwartkijker om 10:43 AM (op 24-05-2003)


En Merel maakt nog geen zomer Kiers.

bromde Rick om 11:20 AM (op 24-05-2003)


Rete cool.

bromde SpaceKees om 11:49 AM (op 24-05-2003)


Jezus zo'n sneu verhaal heb ik zelden onder ogen gehad...zonde van mijn tijd...

Maar zeikt u vooral verder....want dat is toch waar de mens het beste in is...

bromde Beers om 01:53 PM (op 24-05-2003)


Dan zeik ik over Beers! (hihihi)

bromde Dreknek om 02:09 PM (op 24-05-2003)


mieze merel

bromde Scania Lover om 02:45 PM (op 24-05-2003)


Ssjeezus, ik zie allemaal rare dingen op uw website Ome Bicat. Moet u eens kijken om 17:48

Pottenkijkers:
angelique
D.W.
Doane
klokkie103
kollebol
Manuel
29 koffie. Ober?

Allemaal namen die ik nog nooit heb gezien. Zijn allemaal van die vriendinnetjes van Merel die hun neusjes platdrukken tegen de etalage van Bicat. Liggen er nog meer weerzinwekkende verhalen op de plank in het donkere, obscure magazijn?

Kiers

bromde Kiers om 05:54 PM (op 24-05-2003)


Dat zijn retecool bezoekers, Kiers.

bromde Dreknek om 06:40 PM (op 24-05-2003)


Neen! Retecool bezoekers heten '14961 hoeren' of 'neukslet sabine'.

bromde Frits Bom om 09:20 PM (op 24-05-2003)


Auch, ik ben met stomheid gemept.

En ja, retecool bezoekers heten vaak: 1 lul, 2000 reten, 10 tieten, aarskrijger, etc.

bromde Boramor om 09:51 PM (op 24-05-2003)


Of ze heten Renesmurf, dat kan ook!

bromde Renesmurf om 10:21 PM (op 24-05-2003)


Effe to the topic ja?

Het gaat er om dat je niet kan zien hoe oud ze zijn en daardoor de strafmaat niet in kan schatten tijdens de daad. dat soort werk...

bromde Dt.D om 12:54 AM (op 25-05-2003)


Ik vinnum goe

bromde K0J om 03:57 AM (op 25-05-2003)


Allemachtig jij had zeker wel even een paar bruistabletjes nodig na het uitschijten van dit verhaal??? Don't get me wrong, ik heb me kapot gelachen voor het grootste gedeelte hoor maar wat ik weer minder begrijp is de frontale persoonlijke aanval die de kern bleek te zijn van dit in principe erg goeie verhaal. Je zou je bijna afvragen of je een ex van d'r bent ofzo. Wat mij betreft had dat wel iets minder gekund.

Je brengt verder wel een interessant punt naar boven overigens hoor. Ik vroeg het me ook al af een tijdje geleden: http://www.kontverhaal.com/kontverhaal/archives/000053.html voor de geinteresseerden. Ik begrijp ook niet altijd wat life-logs voor aantrekkingskracht op mensen uitoefenen maar de aantrekkingskracht is er toch degelijk. Hij is er zelfs bij jou want ik zie je ook regelmatig op Merelroze.com.

Al met al een grappig en te gek geschreven verhaal dat een interessante vraag aan de orde stelt. De persoonlijke aanval vind ik alleen een tikkie stijlloos... Maar dat is slechts mijn mening natuurlijk.

bromde Marco om 04:18 PM (op 25-05-2003)


het fijne van kleine bruine handjes is dat je lul lekker groot lijkt

bromde cok om 09:05 PM (op 25-05-2003)


Anderen in hun waarde laten. Zeker nooit van gehoord?
En is dit satire? Ik vind het vooral erg makkelijk en arrogant. En als het allemaal zo beneden je peil is, waarom kijk je dan?
Ik zet m'n mail er niet bij. Niet omdat ik dat niet durf. Ik heb geen zin in weer zo'n domme reactie van jou.Want mensen zoals jij hebben toch het laatste woord.
Nederland mag blij zijn met even weer een lowlife scumback minder. Tis wel erg vervelend voor de bewoners van calcutta. En die trappen er heus niet in. Waarschijnlijk ben je nog maagd. En trek je je elke avond af in je bedje.

bromde lezeres van de laagste site ever om 11:55 PM (op 25-05-2003)


Wat is een scumback?

bromde Dreknek om 12:06 AM (op 26-05-2003)


Ik zou ongetwijfeld onzettend intelligent kunnen gaan reageren, maar ik ben na alinea 11 afgehaakt. Die waren niet bijster origineel. Oude meuk uit 2000.
Doei!

bromde luuk om 12:11 AM (op 26-05-2003)


"Waarschijnlijk ben je nog maagd. En trek je je elke avond af in je bedje"

Maagd
Let wel Maagd, als je tegen het einde van deze week niet op je pukkelbek geslagen wil worden moet je binnen 2 werkdagen 250 euro overmaken op bankrekeningnummer 42.28.84.921 ten name van Bicat BV te Enschede. En trek eens een andere onderbroek aan. Deze staat stijf van opwinding. Maandag is een dag waarop uw week pas echt begint. Doe uw voordeel met deze voorkennis.

bromde Riik om 01:24 AM (op 26-05-2003)


Wat een magistrale reacties op een fantastisch werk. Zo jammer voor degenen die hier voor het eerst komen (met dank aan Reet), Kiers heeft al zoveel moois voorbij doen komen!

bromde King om 08:55 AM (op 26-05-2003)


Doe ook eens aan bronvermelding als je dit soort stukjes schrijft. Ik denk dat Jan Wolkers er vanzelf een keer achter komt dat de 'leukste' passages van hem blijken te zijn gejat...

bromde Dr. Zeefkegel om 09:11 AM (op 26-05-2003)


in een woord fantastisch! Merel -> zweverige kut alto hippie goed dat ze geschokt is.

Kiers mail je adres ff dan kom ik je bezoeken deze zomer, dan struinen we samen afgelegen vuilnisbuilten af in calcutta op zoek naar 8 jarige meisjes die een centje bij willen verdienen.

bromde [Wrecker] om 01:49 PM (op 26-05-2003)


scumback... tuigh terugh?

bromde Bastard om 05:25 PM (op 26-05-2003)


Kennen al die mensen met al die bloemrijke namen ander misschien de betekenis van het woord 'satire' niet?

Enne. Ik wil niet zeuren, maar mag ik mijn scum back? Doe hem maar in een tas...

bromde Hoof om 03:30 PM (op 27-05-2003)


huiswaarts huiswaarts vroeger mailtje sturen


-bicat- !

Kritieken worden pas waardevol wanneer u zelf een duit in het vuighe zakje doet.
Inspiratie? Mailen maar.
Onvuighe inzendingen worden zomaar geweigerd. Met of zonder reden.
(?)